A 10 legjobb nyakkendőmárka

Egy elegánsan öltözött férfi képét nehéz elképzelni nyakkendő nélkül. Ez a kiegészítő elengedhetetlen az üzleti ruhatárban, és része lehet egy fiatalos megjelenésnek. Fő funkciója az inggombok álcázása. Nézze meg a Top 10 nyakkendőmárka kiválasztását.

A nyakkendő kiválasztásának szabályai

 1. A nyakkendő nem lehet az ing színével azonos színű;
 2. Az ing vagy pulóver nagyméretű nyomataihoz kisméretű nyomatok illenek, és fordítva;
 3. Az ing színe legyen világosabb, mint a nyakkendő színe.

Általános szedési szabályok:

 1. Egy szín egyazon megjelenésen belül legfeljebb háromszor ismétlődhet;
 2. A nyomatos ruhadarabokat egy egyszínű darabbal kell hígítani;
 3. A rajznak illeszkednie kell az esemény témájához – egyszínű üzleti, alkalmi, klub vagy ünnepi;
 4. Ha a modellen csíkok vannak, azok szélessége eltérjen az ing vagy a kabát, pulóver csíkjaitól;
 5. A kockák, a méret és a szín kombinációja inkább a kötetlenebb megjelenéshez alkalmas;
 6. A pöttyös ruhákat a magas, karcsú férfiaknak, a vékonyabbakat pedig az alacsonyabb, izmos férfiaknak kell viselniük.

A színválasztási szabályoknak külön blokkot szentelünk:

 1. A kék nyakkendő ideális az üzleti öltözködéshez – stabilitást, bizalmat, nyugalmat jelent.
 2. A barna is alkalmas a mindennapi viseletre, a tulajdonosba vetett bizalmat szimbolizálja, de nem alkalmas találkozókra és üzleti tárgyalásokra – néha kétségek merülnek fel.
 3. A piros a magabiztosság színe, üzleti megbeszéléseken és tárgyalásokon is viselhető.
 4. A bordói kiemeli viselője magas társadalmi státuszát.
 5. A zöld nyakkendő ideális az ügyfelekkel kapcsolatba kerülő alkalmazottak számára, ahol mindkét félnek nyugodtnak kell maradnia.
 6. A szürke nyakkendő azoknak a férfiaknak megfelelő, akik inkább észrevétlenek szeretnének maradni.
 7. A rózsaszín lágyíthatja a férfi karakterét, de néha komolytalannak, üzleti találkozókra alkalmatlannak tűnhet.
 8. A narancssárga szín a választás az informális környezethez – az élet szeretetét szimbolizálja és a könnyedséget hangsúlyozza.
 9. A sárga szín magas intelligenciát és tudásszomjat sugall.

Méret és tartozékok:

 1. A nyakkendő szélessége nem haladhatja meg a zakó hajtókájának szélességét;
 2. Karcsú férfiaknak való karcsú szabás, keskeny hajtókával ellátott inggel vagy zakóval kombinálható;
 3. A nyakkendőcsomónak meg kell egyeznie a tartozék szélességével;
 4. Egy olyan nyakkendőt, amely nem lóg ki, az ingre erősített klipszel kell rögzíteni, és a nyakkendő alsó végét az alján lévő hurokba kell rejteni.
Olvasson tovább  12 Top gyártók a férfi téli kabátok

A megfelelő illeszkedés kiválasztása művészet, de tanácsainkkal megkönnyítheti a dolgát. Most a legjobb márkákból válogatva, amelyek ezt a fajta kiegészítőt kínálják a férfi szekrényhez.

A legjobb nyakkendő márkák rangsora

Jelölés hely termék neve értékelés
A legjobb nyakkendőmárkák a prémium szegmensben 1 ioni 5.0
2 Ralph Lauren 4.9
3 Ermenegildo Zegna 4.8
4 Hugo Boss 4.7
5 Roberto Caval
 • 4.6
  A legjobb nyakkendőmárkák ár-érték arányban 1 Mango 5.0
  2 Stefano Danotel
 • 4.9
  3 Angelo Bonetti 4.8
  4 Burton Menswear London 4.7
  5 Stenser 4.6

  A legjobb nyakkendőmárkák a prémium szegmensben

  A drága nyakkendő kiegészíti a szilárd üzleti vagy hétvégi öltönyt, hangsúlyozza a férfiak személyiségét.

  ioni

  Értékelés: 4.9

  </div><p>ioni” src=”/wp-content/uploads/2023/05/99616666194041-9510.jpg” height=”227″ title=”<br />Nyakkendő ></p><p>Nyakkendők <br />A legjobb kiegészítő egy drága öltönyhöz, különösen az azonos márkájú öltönyhöz, mivel az olasz divatház híres a prémium kategóriás nadrágkosztümjeiről. A selyem bármilyen öltözékhez jól mutat – alkalmi és hétköznapi, üzleti vagy alkalmi. A kollekcióban monokróm és nyomatok találhatók, amelyek bármilyen típusú inghez vagy öltönyhöz illenek.</p><p>Tervezők <br />Ralph Lauren követi a legújabb divatot, és kollekcióról kollekcióra új színeket és nyakkendőket kínál az aktuális mintákkal és nyomatokkal.</p><p>Az átlagos ár – 170 EUR (kb. 12000 rubel).</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Elegáns színek és nyomatok;</li><li>Természetes selyem;</li><li>Kézzel készített;</li><li>Kényelmes és tartós.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas ár.</li></ul><h3>Ralph Lauren</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Ralph Lauren

  Az amerikai divattervező Ralph Lauren háza hímzett kiegészítők, köztük nyakkendők nagy kollekcióját kínálja. A kínálatban minden alkalomra vannak termékek: monokróm az üzleti stílushoz, színes, különböző növényi és grafikai nyomatokkal, sőt tematikus képekkel is. Eredeti nyakkendők természetes selyemből készült, kopásálló, amely aktívan játszik a napon.

  Átlagos ár – 60 dollár (kb. 3800 rubel).

  Előnyök

  • Legnagyobb gyűjtemény;
  • Különböző színek és nyomatok;
  • Természetes selyem.

  Hátrányok

  • Túlnyomórészt magas, 100 dollár feletti árak.

  Ermenegildo Zegna

  Értékelés: 4.7

  Ermenegildo Zegna

  A következő a listán az Ermenegildo Zegna, aki arról ismert, hogy ruháiba és kiegészítőibe szokatlan, élénk mintákat és színeket épít be. Gyűjteménye nyakkendők olyan nagy, hogy megtalálja kiegészítők egy klasszikus kép – sok termék kék, kék, szürke skála, az ünnepélyes kilépés nyakkendők csíkos, ellenőrizze, kis minta, hogy kiegészítse a képet segít mellkasi sálak ugyanazzal a mintával. Mindegyik különböző finom textúrájú vagy sima selyemből készül, és a gyártó tiszta vásznat, jacquardot is használ.

  Ár – 180 dollártól (kb. 11500 rubel).

  Előnyök

  • Nyakkendők, csokornyakkendők, melltakarók széles választéka;
  • Természetes vászon, különböző selyem és jacquard;
  • Laza, színes nyomatok.

  Hátrányok

  • Magas árak.

  Hugo Boss

  Értékelés: 4.6

  Hugo Boss

  Az egyik viszonylag olcsó nyakkendő a Hugo Boss gyűjteményéből vásárolható meg – a tartozék ára 52 dollárról indul. A kínálatban karcsú és széles nyakkendők, sok kék és szürke árnyalatú darab, színes csíkos vagy kockás nyakkendők szerepelnek, bármilyen megjelenéshez – üzleti, alkalmi vagy klubos -.

  Számítson arra, hogy megtalálja a tökéletes kiegészítőt – a Hugo Boss ruhákat gyakran hamisítják, de egy valódi pamutból, selyemből, jacquardból vagy viszkózból készült kiegészítő hosszú élettartamú és megbízható.

  Átlagos ár – 52$-tól (kb. 3250 rubel).

  Előnyök

  • Nyakkendők nagy választéka anyag és szín tekintetében;
  • Sok keskeny modell van a sorban;
  • Különféle nyomatok;
  • Viszonylag olcsó árak (anyagtól függően).

  Hátrányok

  • Gyakran vannak hamisítványok.

  Roberto Caval
 • Értékelés: 4.6

  Roberto Caval<li></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/05/30816666194041-510.jpg” height=”299″ title=”Roberto Caval</p><li>“><p>Az olasz elegancia Roberto Caval nyakkendőiben testesül meg</p><li>. A márka szezonális kollekciói az aktuális színekben és árnyalatokban tartalmaznak kiegészítőket, beleértve a márka logóját is – szinte minden termék kialakításában jelen van, de nem tűnik feltűnőnek. Használt szövet – sima vagy texturált selyem,<p>Roberto Caval nyakkendővel</p><li>Életre keltve bármilyen szigorú öltönyt, a tartozék hangsúlyozza a tulajdonos státuszát, miközben nem túl drága – körülbelül 5200 rubel (83 $ -tól).<h4>Előnyök</h4><ul><li>Elegáns kialakítás;</li><li>A nyomtatásba hímzett megkülönböztető márkanév</li><li>Sok színvariáció;</li><li>A szegmenshez képest viszonylag olcsó.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs meghatározva.</li></ul><h2>A legjobb nyakkendőmárkák ár-érték arányban</h2><p>Egy közepes árú nyakkendő jól használható a mindennapi viselethez – megfelelő választással esztétikai szempontból nem rosszabb, mint egy prémium kiegészítő.</p><h3>Mango</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Mango

  A stílusos nyakkendők sokfélesége megfelel a fiatal és érett férfiak igényeinek – a márka nyakkendők széles választékát kínálja különböző stílusokban és színekben: egyenes, alul gyűrött, keskeny és széles, színes és nyomtatott modellek. oktatás 1 A nyakkendők széles választékát kínálja. A kínálatban egyszínű, csíkos, színes és egyszínű nyakkendők szerepelnek. Kivétel nélkül minden képhez van egy modell!

  Átlagos ár – 1800 rubel.

  Előnyök

  • Színek és árnyalatok széles választéka;
  • Különböző stílusok;
  • Minőségi szabás.

  Hátrányok

  • Nincs meghatározva.

  Stefano Danotel
 • Értékelés: 4.8

  Stefano-Danotel<li></div><p>.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/05/13716666194041-9610.jpg” title=”Stefano-Danotel</p><li>.webp”><p>Viszonylag olcsó Stefano Danotel nyakkendők</p><li>Kiváló minőségű félszintetikus szövetekből készült; megjelenésében nehezen megkülönböztethető a drága prémiumtermékektől. Az anyag textúrája a selyemre hasonlít, sima vagy texturált, és lehet nyomtatott.<p>Stefano Danotel gyűjteménye</p><li>Sok alkalmi nyakkendő, de a luxus modellek a kimozduláshoz, nagy eseményekhez, táncos partikhoz stb. érvényesülnek. .<p>Átlagos ár – 1300 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Kiváló minőségű anyag és szabás;</li><li>Sok szín;</li><li>Színek és nyomatok széles választéka;</li><li>Természetes selyem utánzat;</li><li>Egyes modellek szokatlan kialakítása.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs meghatározva.</li></ul><h3>Angelo Bonetti</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Angelo Bonetti

  Az elegáns Angelo Bonetti nyakkendők bármilyen képhez kiválaszthatók, a hétköznapoktól az irodában egy ünnepi vacsoraszakáll kiegészítéséig. A márka különböző alkalmakra kínál nyakkendőket, és folyamatosan bővíti kollekcióját színes, texturált és nyomtatott modellekkel.

  Angelo Bonetti rendelkezik az egyik legnagyobb nyakkendőgyűjteménnyel a ranglistán.

  Átlagos ár – 1900 rubel.

  Előnyök

  • A nyakkendők legnagyobb gyűjteménye;
  • Klasszikus és ünnepélyes modellek;
  • Szokatlan színtípusok – gradációk, érdekes nyomatok.

  Hátrányok

  • Nincs meghatározva.

  Burton Menswear London

  Értékelés: 4.6

  Burton Menswear London

  A Burton Menswear London nem rendelkezik olyan széles nyakkendőválasztékkal, mint más márkák, de minden stílusos megjelenéshez tökéletesen illeszkedik – egyszínű nyakkendők, visszafogott nyomatok és fejkendővel ellátott szettek közül választhatunk.

  A Burton Menswear London nyakkendők elegánsak, illeszkednek egy olyan üzletember alapvető ruhatárába, aki szereti a formális alkalmakat.

  Átlagos ár 800 RUR-tól.

  Előnyök

  • Alacsony ár;
  • Nyakkendők, amelyek bármilyen alapdarabhoz illenek;
  • Kiváló minőség.

  Hibák

  • Viszonylag kis modellválaszték.

  Stenser

  Értékelés: 4.5

  Stenser

  A rangsor alján ruházati márka Stenser. A kínálat nem tartalmaz sok nyakkendőt, de sokoldalú, alkalmas tárgyalásokra, mindennapi viseletre, klubba vagy hivatalos eseményre. A márka sajátossága – egyes modellek szabásához szokatlan szöveteket használnak, amelyek színei fokozatosan változnak, irizáló árnyalatokkal. A szintetikus szövetek úgy érzik és érzik magukat, mint a selyem.

  Átlagos ár – 600 rubel.

  Az érdemek

  • Alacsony ár;
  • Selyemutánzat praktikus szövetekkel;
  • Szokatlan színek a nyakkendőkhöz.

  Hátrányok

  • Kis választék.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: