A 8 legjobb cipőragasztó

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakemberrel kell konzultálni.

Amikor drága és kiváló minőségű lábbelit vásárol, hosszú távú tartósságot remél. De még ez sem tart örökké, nem is beszélve a költségvetési modellekről. A kedvenc csizmáját vagy csizmáját egy javítóműhelybe vinni nem mindig kényelmes: vagy nincs idő, vagy a költségvetés nem teszi lehetővé. Az otthoni helyzetet speciális ragasztók segítségével lehet orvosolni, amelyekből ma már nagyon sok van a boltokban.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a termék, hogy az eredmény pontosan olyan legyen, amilyennek a felhasználó elvárja?? Íme a legfontosabbak:

 1. Nagy gyógyulási sebesség;
 2. rugalmasság;
 3. a ragasztott anyagok biztonsága;
 4. fagy- és vízállóság;
 5. a varratok beállításának lehetősége;
 6. a kapcsolat erőssége.

A ragasztókat több típusra osztják

 1. Poliuretán. Nagy kötési sebesség és nagy szilárdság jellemzi. Keményedés után megnő a térfogata, ezért széles körben használják a porózus anyagokból készült cipők javításánál. Ezt a típust gyakran használják a profi cipészek, mivel a legnehezebben ragasztható felületekkel is megbirkózik. Legyen nagyon óvatos a termék használatakor, mert szinte lehetetlen eltávolítani a leesett cseppeket.
 2. Polivinil-klorid.Az összes felsorolt ragasztótípus közül a legelasztikusabb. Több réteg anyagot képes összekötni, és teljesen ellenáll a környezeti hatásoknak. Az ilyen nagy teljesítmény a vegyületben lévő gyantának köszönhető. A terméket gyakran használják a zokni megerősítésére, hogy megakadályozzák a szivárgást. A ragasztót bőr és textil talpbetétek összekötésére és dísztárgyak rögzítésére használják.
 3. Nairite. A vízálló összetétel ellenáll a nedvességnek és az alacsony hőmérsékletnek. A ragasztó bármilyen felső anyaghoz rögzíthető gumitalpakhoz használható. Nagy ragasztási sebességgel és optimális rugalmassággal rendelkezik. a szakemberek a gyorsasága és hatékonysága miatt választják, mivel a javított cipő hosszú ideig tart, további javítások nélkül.
 4. Gumi-perklorovinil. a termék alacsony fagy- és nedvességállósággal rendelkezik, ezért leginkább nyári lábbelik javítására használják. Megbízhatóan egyesíti a talpbetétek, hevederek és más típusú szövet részletek több rétegét, rögzíti a talpat a felsőrészhez. A fő aktív összetevők egy keményítő és egy gumioldat. Együtt olyan vegyületet alkotnak, amelyet aktívan használnak kisebb javításoknál.
 5. Kombináció. Ez a ragasztótípus több rögzítő komponenst kombinál. Alkalmas a lábbelik kisebb hibáinak megoldására, valamint mindenféle talp és különböző anyagokból készült felsőrész ragasztására. Rövid kikeményedési idő, nagy szilárdság és rugalmasság az illesztésekben.
 6. Univerzális. A leggyakoribb típus, amelyet a cipőüzlet árnyalataiban nem jártas közönséges vásárlók választanak. A terméket kisebb javításokhoz, gyors rögzítéshez és nedvességállósághoz tervezték. A termék könnyen használható, nem igényel semmilyen készséget és tudást. Fő hátránya: nem képes összetett problémák megoldására.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ragasztót a cipőinkhez?

Mielőtt elmegy a boltba, íme néhány ökölszabály a jó cipőragasztó vásárlásához.

 1. Kisebb javításokhoz jobb, ha egy kis csövet veszünk, amely segít rögzíteni, ha egyszer ragasztott helyeket rögzítünk.
 2. Ha már meggyőződött a ragasztó minőségéről, és gyakran kívánja használni, akkor gazdaságosabb egy nagyobb kiszerelést vásárolni.
 3. Gondosan olvassa el az utasításokat, hogy a ragasztó milyen anyagokhoz való. Ha ezt figyelmen kívül hagyja, nem garantálhatja az eredményt.
 4. Győződjön meg róla, hogy a csomagoláson a “cipőhöz” feliratot használja. A szandálok, cipők és csizmák minden hibáját ki tudja javítani.
 5. Mivel a professzionális ragasztó készséget igényel és nehéz vele dolgozni, a sokoldalú ragasztó a megfelelő választás a kevésbé hozzáértő fogyasztók számára.
 6. Legjobb tipp:Ha nem bízik a képességeiben, és nem tudja pontosan megjavítani még a kisebb károkat sem, akkor jobb, ha elmegy egy műhelybe.

Ma felsoroljuk a legjobb ragasztókat a kézművesek és a fogyasztók szerint. Használja őket otthon, hogy segítsen megőrizni cipője megjelenését és meghosszabbítsa élettartamát.

A legjobb cipőragasztók értékelése

Jelöltespottermék neveár
Top 8 legjobb cipőragasztó1Szuper cipőragasztó Moment118€
2Vízálló cipőragasztó CONTACT59€
3EVA cipőragasztó99€
4UHU bőr- és cipőragasztó180€
5Cipő ragasztó Secunda48€
6Cipőragasztó SILA41€
7Cipő ragasztó Sprout33€
8Cipőragasztó Anles, bőrhöz, nemezhez, szövethez, műbőrhöz40€

Szuper cipőragasztó pillanat

Értékelés: 4.9

Szuper cipőragasztó Moment

Az első helyezett a ragasztó, amely a legkelendőbb cipőjavító termékké vált. Ideális a cipők és csizmák tökéletlenségeinek otthoni kijavításához. szilárdan rögzíti a különböző típusú anyagokat, beleértve a bőrt, a bőrpótlót, a gumit és a szövetet is. A ragasztó univerzális, és nemcsak cipők, hanem belső alkatrészek ragasztására is használható. Alkalmas kerámia, műanyag, papír, fa és karton megmunkálásához.

A talp és a felsőrész összekapcsolása egyenletes, sima és rendkívül rugalmas varratot eredményez. Ellenáll a nedvességnek és az alacsony hőmérsékletnek, így a terméket minden típusú cipőre használják, beleértve a téli és a demi-szezonális cipőket is. Egykomponensű gél textúra közepes szilárdsággal, lehetővé teszi a pontos munkát, a felületek szennyeződése nélkül.

A vegyület azonnal megszilárdul, de az illesztéseket néhány másodperc alatt ki lehet javítani. Ha az anyagokra kerül, a ragasztó gyorsan eltávolítható, anélkül, hogy károsítaná azokat. A vásárlói vélemények szerint minden kielégítő volt: teljesítmény és ár-érték arány egy multifunkcionális terméken. Még a nem profik is képesek tiszta, jó minőségű munkát végezni. A ragasztót mindenki dicsérte hatékonyságáért, és a lehető legmagasabb pontszámot kapta.

Előnyök

 • egy univerzális termék;
 • nagy szilárdság;
 • vízállóság;
 • a varratok rugalmassága;
 • átlátszó textúra;
 • alkalmas kezdők számára.

Hátrányok

 • nem találtak.

Vízálló cipőragasztó CONTACT

Értékelés: 4.8

Vízálló cipőragasztó CONTACT

A második legjobb ragasztó, amely 100 %-ban kényelmes és 100 %-ban hatékony. Bőr- és gumifelületek összekapcsolására, jó filc, műbőr, műanyag és textilfelületekhez. A termék minden lábbelitípushoz alkalmas. Magas vízlepergető képessége és az alacsony hőmérséklettel szembeni fokozott ellenállóképessége miatt téli és félszezonális csizmák és bakancsok javítására használják.

A varratok sima, rugalmasak, nyíró- és szakadásállóak. A kötés nem azonnal, hanem fél órán belül bekövetkezik, így ha egy hibás kapcsolat mindig kijavítható. A készítmény végleges rögzítése és megszilárdulása – 24 óra elteltével. A ragasztó állaga nem szivárog, így szűk helyeken is pontosan felhordható; jól kitölti a hézagokat. A cseppek könnyen eltávolíthatók a felületről.

A megkérdezettek szerint a ragasztó valóban megérdemli, hogy a legjobb termékek listáján szerepeljen. Nem okoz nehézséget a munka során, az utasítások lépésről lépésre követhetők, a javítás után a cipő elég hosszú ideig tart, a varratok nem jönnek le a napi vízzel való érintkezés után sem. Az ár, mint sok hasonló termék esetében, alacsony, és a fogyasztás meglehetősen gazdaságos.

Előnyök

 • fagy- és vízállóság;
 • a varratok nagy rugalmassága;
 • szilárdság és tartósság;
 • Optimális konzisztencia;
 • Van idő a varratok kijavítására.

Hátrányok

 • nem található.

EVA cipőragasztó

Értékelés: 4.7

EVA cipőragasztó

A rangsor harmadik helyén – egy olyan termék, amelyet a kézművesek és a nem szakmabeliek már régóta ismernek. Kifejezetten EVA cipőkhöz kifejlesztett, német alapanyagokból készült. Az ebből az anyagból készült vadász-, horgász- és egyéb csizmák már régóta népszerűek, köszönhetően a PVC-től való előnyös különbségeknek. De a porózus felület nagyon érzékeny a vágásokra, ezért jobb, ha mindig kéznél van ez a ragasztó.

A ragasztási technológia bizonyos készségeket igényel, de az utasítások szigorú betartásával még a kezdők számára is működik. 24 óra elteltével gyógyul. A legfontosabb dolog, amit nem szabad elfelejteni, hogy a túl sok ragasztó befolyásolja a ragasztó tapadását. A javítás után a kötés nem szivárog, nagyon erős, a varrás rugalmas és sima. A szakértők azt tanácsolják, hogy ezt a ragasztót válasszuk az EVA anyag javításához. Laboratóriumi és valós körülmények között tesztelt, ami garantálja hatékonyságát és kiváló minőségét.

Az EVA-lábbeliket aktívan használó emberek megerősítették, hogy a termék segít kijavítani bármilyen, akár bonyolult hibát is. Ha nincs lehetőség a tomporragasztásra, akkor a foltozási módszert alkalmazzák, a betéteket biztonságosan rögzítik, belül vízzáróak, a varratok pedig ellenállnak az alacsony hőmérsékletnek.

Előnyök

 • nagy tapadási szilárdság;
 • a varrás szilárdsága és rugalmassága;
 • a “tompa rögzítési” és a “beillesztési” rögzítési módszer;
 • víz- és fagyállóság;
 • Európai nyersanyagok.

Hátrányok

 • az első használat bizonyos készségeket igényel.

UHU bőr- és cipőragasztó

Értékelés: 4.6

UHU bőr- és cipőragasztó

A rangsorban a negyedik helyen a bőr, gumi, parafa és ezek egymáshoz, illetve fémhez, fához, fához és fémhez való kapcsolódására kifejlesztett német gyógyszerkészítmény áll. Styroporhoz és PVC-hez nem alkalmas. A csatlakozás rendkívül tartós, a varratok egyenletesek, mobilak, nem bomlanak, ellenállnak a víznek, a fagynak, a télen az utakon használt vegyi reagenseknek. Hőmérséklet-tartomány, amelyben a ragasztó megőrzi tulajdonságait: -20° és +125° között. A termék fogyasztása minimális, és vékony rétegben kerül felhordásra, így egy tubus több javításhoz is elegendő.

Három kötési módszer közül lehet választani: érintkezés, hőaktiválás, oldószeres reaktiválás. Az első módszer a legegyszerűbb, 15 perc erős nyomás után a felületek összekapcsolódnak anélkül, hogy a varratot korrigálni lehetne. A második módszert szuperragasztáshoz tervezték, ez biztosítja a maximális ellenállást a magas hőmérsékletekkel szemben. A harmadik használat, amikor időre van szükség a jó minőségű és zökkenőmentes kapcsolathoz, a hiányosságok kijavításának lehetőségével.

A vásárlók a ragasztót “kiválónak” értékelték. Mindenki szereti a sokoldalúságát, a képességét, hogy minden évszak cipőjével működjön együtt. a kötés ellenáll minden külső hatásnak.

Előnyök

 • a varratok nagy rugalmassága;
 • többféle rögzítési módszer
 • ellenállás minden külső tényezővel szemben;
 • kíméletes fogyasztás;
 • optimális konzisztencia a munkához.

Hátrányok

 • Drágább, mint az orosz társaik.

Cipő ragasztó Secunda

Értékelés: 4.5

Cipőragasztó Secunda

A következő értékelés tartalmazza a ragasztót, amely bizonyította hatékonyságát, és sok felhasználó számára a cipők hibáinak független kiküszöbölését segíti. Különböző anyagokból készült felületek egymás között rögzülhetnek. bőr és mesterséges helyettesítői, gumi, nemez, fa, hőre lágyuló elasztomer. Ragasztás után az illesztések rugalmasak lesznek. Víz, hideg hőmérséklet, savak és lúgok nem befolyásolják. Az átlátszó textúrának köszönhetően a termék láthatatlan a varratoknál. A javítás során könnyen eltávolítható a felületről.

Néhány percen belül az ízületek javíthatók. A végső keményedés egy nap után következik be. A vegyület nem repedezik, még nagy terhelés alatt sem, és megőrzi tulajdonságait. A gyártó nemcsak a kézművesek, hanem a kezdők számára is átgondolt csomagolást biztosít a kényelmes használathoz. A meghosszabbított kifolyócső lehetővé teszi a behatolást a legszűkebb varratokba is, ahol a vegyület teljesen kitölti a hézagokat és repedéseket.

A vásárlói vélemények szerint a ragasztó alkalmas nyári, téli és demi-szezonális cipőkhöz. Segít a kisebb és a komolyabb hibák kiküszöbölésében, pl. a talp és a felsőrész rögzítésében. Különös figyelmet fordítanak a kényelmes alkalmazásra.

Előnyök

 • a varratok nagyfokú tömörsége;
 • alkalmazás minden kis hézagban;
 • Ellenáll a vegyi és természetes tényezőknek;
 • könnyű használat;
 • gyors rögzítés.

Előnyök

 • nem található.

Ragasztó SILA cipő

Értékelés: 4.4

Erő cipő ragasztó

A minősített ragasztót aktívan használják otthoni cipőjavításhoz. az anyagokat különböző kombinációkban rögzíti egymáshoz. A komplexum gyantákból, kaucsukból és adalékanyagokból áll. Biztonságosan ragasztják, anélkül, hogy károsítanák a természetes és mesterséges bőrt, filcet, parafát, gumit, textilt. A kikeményedés egyenletes, láthatatlan és könnyen mozgatható kötést eredményez. Ellenáll minden légköri csapadéknak, változatlan állapotban marad, ha különböző hőmérsékleteknek és vegyi anyagoknak van kitéve.

A textúra gyorsan kikristályosodik, de az illesztési hibákat ki lehet javítani. 24 óra elteltével használható. Az állag tökéletesen beleolvad minden repedésbe és ráncba; könnyű önállóan dolgozni, még a szakmai ismeretekkel nem rendelkező emberek számára is.

Sokan megjegyezték, hogy a költségvetési ragasztó hasonló a drágább termékekhez. Segít javítani cipő nem rosszabb, mint megy egy profi javítóműhelyben. A termék gazdaságos fogyasztása, vékony rétegben kerül fel a felületre. Oldószerekkel könnyen eltávolítható cseppek. A vásárlók kedvelik a ragasztó sokoldalúságát és a bármilyen anyaggal való munkavégzés lehetőségét.

Előnyök

 • megbízható kötés;
 • a rögzítés során történő javítás lehetősége;
 • láthatatlan ízületek;
 • nagy rugalmasságú ízület
 • egyszerű alkalmazás.

Hátrányok

 • kimutathatatlan.

Cipő ragasztó Osprey

Értékelés: 4.3

Cipő ragasztó Osprey

A következő a minősítésben az orosz jogorvoslat, amely segít a cipők minőségi javításában otthon, míg az ára nem befolyásolja a családi költségvetést. A poliuretán kivételével az anyagok széles skálájához alkalmas. Professzionális receptúrákon alapuló receptúra. Gumit, szintetikus gyantákat, oldószereket és különféle hasznos adalékanyagokat tartalmaznak.

Keményedés után rendkívül rugalmas kötést képez, amelyet nem befolyásolnak a kedvezőtlen időjárási körülmények. A termék garantáltan megőrzi tulajdonságait, ha esőnek, fagynak, hónak vagy -40°C és +50°C közötti hőmérsékletnek van kitéve. Az illesztési vonalak egyenesek és simák, a felesleges anyag speciális oldószerekkel könnyen eltávolítható, ha nem távolítják el időben, a beszáradt foltok átlátszóak és alig észrevehetőek.

A felhasználók megjegyzik, hogy a ragasztó segít az ízületek rögzítésében, nem rosszabb, mint egy javítóműhelyben. egyszerű a használata, optimális viszkozitású textúra, jól kitölti a hézagokat. A megjavított cipő nem szívja magába a vizet, száraz marad, és még nagyon rossz időben is kényelmes viselet. Az alacsony ár egy másik szép bónusz a minőséghez és a hatékonysághoz képest.

Előnyök

 • javított összetétel;
 • A ragasztó fagy- és vízálló;
 • átlátható konzisztencia;
 • Otthoni használatra adaptálva;
 • javíthatóság.

Hátrányok

 • nem található.

Cipőragasztó Anles, bőrhöz, filchez, szövethez, műbőrhöz

Értékelés: 4.3

Cipőragasztó Anles, bőrhöz, filchez, szövethez, műbőrhöz

A téli, félszezonális és nyári cipők hiányosságainak kiküszöbölésére szolgáló minősítési eszközök kiegészítése. Különböző anyagokat rögzít: bőr, műbőr, gumi, textil, nemez. A nairit ragasztót cipők gyártásához és javításához egyaránt használják. Keményedés után az illesztések mozgékonyak, ellenállnak a víznek, alacsony és magas hőmérsékletnek, lúgoknak, savaknak és lúgoknak.

Egykomponensű, gumi és fenol-formaldehid gyanta adalékanyagokat tartalmaz. A ragasztó különböző kiszerelésekben kapható. 40 ml-es tubus, 1 l-es kanna, 20 l-es vödör. Aktívan használják a javítóműhelyekben, de az egyszerű alkalmazásnak köszönhetően otthon is, és önmagában is. A textúra homogén, jól terül a varratoknál, speciális szerekkel eltávolítható a felületről.

A felhasználók megjegyezték, hogy a ragasztó tulajdonságai közel állnak a professzionális ragasztókéhoz. Használható több réteg talpbetét összekötésére, a sarok rögzítésére, az orrnyereg megerősítésére. A gyors kikeményedési idő segít a felületek rögzítésében a ragasztási pontokra gyakorolt hosszan tartó nyomás nélkül. Perceken belül beállítható. A varratok tartósak és megbízhatóak, ellenállnak a nyírásnak és a feszültségnek.

Előnyök

 • különböző alkalmazásokhoz;
 • félprofi termék;
 • kényelmes alkalmazás;
 • rugalmas, nem repedező varratok;
 • szilárd rögzítés.

Hátrányok

 • nem található.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: