10 legjobb kemping sátrak és sátrak

*A szerkesztő véleménye a legjobb modellekről. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjen szakértői tanácsot.

A sátrak és sátrak nagyszerű módja annak, hogy javítson bármely kempingezésen vagy családi kiránduláson. Magasságuk és méretük különbözik a hagyományos sátrakétáktól. A sátrak és sátrak sokkal nagyobbak, így az alatta lévő térben több ember is elfér teljes magasságban állva. A legtöbb ilyen eszközt rekreációs terület, konyha vagy étkező kialakítására használják.

A sátraknak és sátraknak több típusa létezik. Némelyikük a sátrak teljes értékű helyettesítőjeként használható: még a holmiknak és a vezetékek tartására szolgáló rekeszekkel is rendelkeznek. Vannak egyszerűbb modellek, amelyek megvédik Önt a rovaroktól, az esőtől és a naptól. A legjobb lehetőségeket rangsoroltuk minden típusú lakóautó számára.

Hogyan válasszuk ki a legjobb sátrat vagy sátrat?

A megfelelő eszköz kiválasztása kellemesebbé és kényelmesebbé teszi a kikapcsolódást. Tekintettel arra, hogy a sátor egy védelmet nyújtó vászonsátor, és szinte semmilyen különleges tulajdonsággal nem rendelkezik, a hangsúly a megfelelő sátor kiválasztásán lesz. Van néhány alapvető jellemző, amelyet fontos szem előtt tartani

 1. Méret és súly. Ha autóval utazik, akkor nincs sok értelme, hogy erre a paraméterre különösebb figyelmet fordítson. De ha hosszú túrára indul, a súly és a méret fontos szempontok. Egy összecsukott sátor átlagos súlya 6-10 kilogramm. Nyolc vagy több személyre méretezettek. Figyeljen a magasságra: fontos, hogy kényelmesen érezze magát odabent.
 2. Úti cél. Válasszon körültekintően, mivel egyes modelleket speciális funkciókhoz terveztek. Például az autók védelmére vagy csak egy sátor feletti extra akadályként. A drágább modellek különböző zsebekkel, horgokkal vannak felszerelve, hogy kényelmesebbé tegyék a tartózkodást.
 3. Formanyomtatvány.Két alapvető szabály van. Először is: Minél több éle van, annál stabilabb a modell. Kettő: A lekerekített forma biztonságosabb, mint a lapos. Tartsa szem előtt ezt a két szabályt, amikor sikeres sátrat keres egy kiránduláshoz, és nem fog rosszul járni.
 4. Váz és csövek. Az acél a szilárdabb anyag, de rozsdásodik. Az alumínium nem rozsdásodik és könnyű, de nem olyan erős. Válasszon tehát aszerint, hogy mit szeretne elérni, és milyen lesz az időjárás. Ha nem tudod, jobb, ha acélból készül, de a tetejét speciális vegyülettel kell bevonni, hogy megvédje.
 5. Sátor szövet.Különböző változatokban kapható. A legjobb a poliészter. Sokkal tovább tart, és nem szívja magába a vizet. Így nemcsak a forró naptól, hanem a szakadó esőtől is megvédheti sátrát vagy sátrát.
 6. Szúnyogháló.Nem lehet nélküle a szabadban. A legjobb megoldás egy több nyílással és ablakkal rendelkező sátor lenne a megfelelő szellőzés érdekében, de minden egyes nyílásra hálót kell tenni.
 7. Padló.Nem minden modellben található. Ha tehát sátorban alszol, mindenképpen keress olyan sátrat, amelyiknek van padlója. Jobb, ha olyan, amelyik lecsatolható, ha már nincs rá szükséged. Ellenkező esetben a puszta földön való éjszakázás kellemetlenséget és rosszullétet okozhat.
 8. Összeszerelés. Jobb előre tudni róla. Vannak félautomata és automata modellek, amelyeket egy személy három perc alatt összeszerelhet. De a legtöbb esetben a sátrak összeszerelése több munkaerőt és időt igényel.

A legjobb sátor vagy nap- és esővédőhely kiválasztása ezekkel a tippekkel kombinálva megkönnyíti a dolgát. Megtaláltuk a legjobb lehetőségeket, amelyek közül választhat – így nem kell aggódnia a különböző modellek miatt.

A legjobb kemping sátrak és sátrak értékelése

Jelölés űr termék neve ár
A legjobb sátrak kempingezéshez 1 Maverick Lego Premium 39 270
2 FHM GROUP FHM Capella 26 430€€
3 Kanadai Camper nyári ház királyi 21 669€
4 Talberg lugas 2018 14 950€
5 Tramp
 • te Szúnyog zöld
 • 11 600€
  6 Greenell Nase 10 900€
  7 Trek Planet piknik kupola 6 980€
  A legjobb túrasátrak 1 Talberg Cover 4.44.4 3 250€
  2 Alexika TARP 4×4 4 599€
  3 Tramp sátor 4×6 4 200€

  A legjobb sátrak kempingezéshez

  A sátrak a nagyobb méretű sátrak továbbfejlesztett változatai. Tíz vagy több fős csoportok számára is alkalmasak, vagy konyhaként, illetve étkezőhelyként szolgálnak. A sátrat is gyakran belsejében helyezik el, hogy megvédjék a rossz időjárástól. Rangsorunkban különböző modelleket mutattunk be, amelyek alkalmasak strandokra, rossz és jó időjárásra is.

  Maverick Lego Premium

  Értékelés: 4.9

  Maverick Lego Premium

  A túrasátor sokoldalú, számos kiegészítő funkcióval rendelkezik. Nemcsak praktikussá, hanem kényelmessé is teszik a nyaralást. 215 cm magas, 400 cm hosszú és 400 cm széles, súlya 15,7 kg. 10-12 fő befogadására alkalmas. Két bejárata és négy ablaka van. Mindegyik szúnyoghálóval felszerelt. Anyag – poliészter poliuretánnal. Nem ég ki a napon, nem ázik el és szinte nem deformálódik. Alak: Poliéder lekerekített kupolával. Ez a legjobb megoldás a sátrak számára. Minél több éle van, annál stabilabb. A kupola alakú sátornak ugyanaz a funkciója: jobban ellenáll a szélnek, mint egy hasonló lapos modell. A Maverick Lego Premium összerakása körülbelül öt percet vesz igénybe.

  Rengeteg extra a modellben. Védőtető, amely nemcsak a naptól véd, hanem lehetővé teszi, hogy autóját a sátor belsejébe helyezze. A rendszer fokozott szellőzéssel rendelkezik, és felülről egy kiegészítő köpeny fedi. Nagyobb merevséget kölcsönöz az egész szerkezetnek, így a Lego még az erős szélnek is ellenáll. Padlót lehet vásárolni, hogy hosszabb ideig lehessen a sátorban aludni vagy feküdni. Lehetőség van napellenző hozzáadására is. A sátor kétszer akkora lesz, és egy teljes kempingmodellé válik.

  Előnyök

  • Nagy méret.
  • Opcionális funkciók széles választéka.
  • Az autó elhelyezésének lehetősége.

  Hátrányok

  • Minden extrát külön kell megvásárolni.

  FHM GROUP FHM Capella

  Értékelés: 4.8

  FHM GROUP FHM Capella

  Újdonságok 2019-ben az orosz gyártótól. Nem alkalmas hosszú szabadtéri utazásokhoz vagy nagyon erős szélhez. Ezért ajánljuk nyári konyha vagy szép időben a szabadtéri nyaraláshoz. 235 cm magas, 440 cm hosszú és 325 cm széles. 8-10 ember fér el benne. Súlya 17,3 kg, mivel a váz acélból készült. Kérjük, figyeljen erre, mert idővel rozsda jelenhet meg a fémen. A forma nyolcszögletű, ami javítja a stabilitást. A kupola piramis alakú a jobb egyensúlyi eloszlás érdekében. Összesen négy bejárat, mindegyik szúnyoghálóval fedett. Nincsenek ablakok. Szélterelő szoknya és fényvisszaverő íjak.

  A modell 5-7 perc alatt összeszerelhető. Az egyik fő előnye, hogy csak egy személy tudja összeszerelni. Erős szél esetén a háló vagy az ajtók rögzítéséhez extra fűzőlyukakkal látjuk el a hálót vagy az ajtókat. Kábelkezelő rendszer konyhasátraként való használatra. Belül szervezők készültek a dolgok számára, amelyekben mind a kis kiegészítők, mind az összes konyhai felszerelés elfér. A szerkezeten belüli lámpák és kábelek rögzítésére is alkalmas.

  Előnyök

  • A legjobb rendszer egy nyári konyha számára.
  • Beépített szervező a tételek számára.
  • Elfér egy személy.

  Hátrányok

  • nincs ablak.
  • Korlátozott felhasználási lehetőség.

  Kanadai Camper nyári ház királyi

  Értékelés: 4.7

  Kanadai Camper nyári ház királyi

  Az egyik legnagyobb sátor képviselője. A súlya eléri a 18 kg-ot, így a gyalogos kempingezés nem jó ötlet. Másrészt, ha autóval megy ki a vidékre, ez a tökéletes kiegészítője a kényelmes nyaralásnak. A sátor minden időjárási körülményre alkalmas: hőség, eső, stb.. Így nem kell lemondania a nyaralását a rossz időjárás miatt. Standard magassága 235 cm, hossza 500 cm, szélessége 430 cm. 12 és 14 fő között fér el benne. A Canadian Camper Summer House royal elsősorban étkezőként vagy nyári konyhaként használatos. Két bejárata van, de ablakai nincsenek. Fejlett szellőztető rendszer van beépítve a mennyezetbe. Minden időjárási viszonyok között átengedi a levegőt, így kellemes légkört biztosít a belső térben.

  A sátor alakja hatszögletű, ami stabilabbá teszi a sátrat. Szúnyogháló minden bejáratnál. Az esővédők belül vannak, így a sátor elhagyása nélkül védekezhet az időjárás ellen. Anyag: poliészter. Belül speciális zsebekkel felszerelt a holmik számára. A szerkezet acélból készült, ami maximális ellenállást biztosít a széllel szemben. Javasoljuk, hogy eső után figyeljen a fémre, és törölje szárazra, mivel idővel rozsda képződhet.

  Előnyök

  • nagy méret.
  • Szellőztető rendszer.

  Hátrányok

  • Nincsenek ablakok.
  • Nagy súly.
  • Nem minden üzletben kapható.

  Talberg lugas 2018

  Értékelés: 4.6

  Talberg lugas 2018

  Praktikus kemping sátor, amely kis helyet foglal és könnyen összeszerelhető. Méretei az utazási modellek szabványos méretei: magassága – 240 cm, de ne feledje, hogy szellőzőrendszerrel rendelkezik. Az ülőfelület 210 cm, a sátor hossza 420 cm, szélessége 370 cm. Átlagosan 8-10 fő befogadására alkalmas. Súly – 11,5 kg. Alapfelszereltségként nincs fenék. Ezért nem ajánlott a sátrat alvásra használni, megbetegedhetsz. Jobb a konyhában vagy az étkezőben való használatra nyaraláskor vagy a nyaralóban. Alkalmas három évszakra: ősz, tavasz, nyár. A konstrukció egyszerű, és még a laikusok is könnyen kezelhetők. A modell összeszereléséhez két személyt ajánlunk. Egyetlen személy számára nehéz a szerkezetet a helyére tenni és megfelelően rögzíteni.

  A sátornak két bejárata van. Az egyik egy baldachinnal, amelyhez a kampók a csomagban vannak. Ezenkívül a termékhez egy javítókészlet is tartozik. A szerkezetet egy széles acélalapzat támasztja alá. Ezért nem fél a széltől és az esőtől. A bejáratokon kívül két ablak is van, amelyek mindegyike szúnyoghálóval védett. Nem engedi be még a nagyon kis legyeket sem. Ezenkívül a szoknya nemcsak a széltől, hanem a rovaroktól is véd. A felhasznált anyag poliészter. Megakadályozza a nedvesség beszivárgását. Tűzgátlóval is fel van szerelve.

  Előnyök

  • Alacsony súly.
  • Kompaktság.
  • Jó víz-, rovar- és tűzvédelem.

  Hátrányok

  • Nincs padló.
  • A sátor összeszerelése egy személynek gondot okozhat.

  Tramp
 • te Szúnyog zöld
 • Értékelés: 4.5

  Tramp<li></div><p>te Mosquito zöld” src=”/wp-content/uploads/2023/04/50416666195801-4510.jpg” height=”480″ title=”Tramp</p><li>te Mosquito Green”><p>A sátor egyesíti a napellenző és a sátor funkcióit. A legtöbb hasonló modellel ellentétben ez egy padlóval rendelkezik, amely a következőkkel rendelkezik. Ezért a</p><tr>amp<li>te Mosquito Green nem csak nyári konyhát vagy étkezőhelyet hozhat létre, hanem hálósátraként is használhatja. Méretek: magasság 225 cm, szélesség 370 cm és hossz 430 cm. A sátorban 10-12 ember fér el. 7 és 9 óra között alszik, ha alvásra használja. Nem nehéz felállítani, de nem lehet egyedül csinálni. A felállításhoz 2-3 emberre van szükség, és az első alkalom körülbelül 20 percet vesz igénybe. De ha egyszer elsajátította a keret összeállítását, 5-7 perc alatt felállíthatja a sátrat.<p>Az egész rendszer acélkeretre van rögzítve. A csövek erősek és tartósak, így a szerkezet ellenáll az erős szélnek is. Tartsa szemmel a sátrat az eső után, hogy megakadályozza a rozsda kialakulását az oszlopokon. </p><tr>amp<li>A Mosquito Green két bejárattal rendelkezik, mindkettő szúnyog- és szúnyoghálóval van ellátva. Vannak olyan ablakok, amelyek rovarállóak is. Karabiner a fáklya tetején. A fő előnye más modellekkel szemben a padló. Bármikor csatlakoztatható vagy leválasztható. Időjárásálló, áthatolhatatlan a rovarok és más élősködők számára, bármilyen felületen elfér. Sátor<br /><tr>Ajánljuk céges kirándulásokhoz is a tengerparton.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Levehető padló.</li><li>Kényelmes alvóhely.</li><li>Kellemes ár.</li><li>A legjobb a tengerparti kempingezéshez.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Kényelmetlen összeszerelési rendszer.</li><li>Alkalmasabb a jó időjáráshoz.</li></ul><h3>Greenell Nace</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Greenell Nace

  A sátor jó kiegészítője az alaptábornak. Közepes méretű, így könnyen hordozható. Csomagolt rendszer súlya – 8,5 kg. Méretek teljesen összeszerelve: magasság 215 cm, szélesség 275 cm és hossz 395 cm. Egyszerre 10-12 ember befogadására alkalmas. Nincs padló, így érdemes a modellt konyhaként vagy étkezőként használni. Élvezi a sebességet és az összeszerelés módját. A rendszer félautomata, így egy tapasztalt személy egyedül legfeljebb két perc alatt összeszereli. Az első felhasználóknak 5-7 percet vesz igénybe, amíg megszokják a használatát. Nem ajánlott a sátrat szélben felállítani: a rendszer nem tarthat és elszakadhat.

  Két bejárata van rovarhálóval, valamint két további ablak ugyanilyen rovarhálóval. Alatta van egy szoknya a szél és a rovarok ellen, így a rovarok elleni védelem maximális. A szellőzőcső a tetején készül. Bármikor bezárható. Hátránya, hogy nincs hálója. A Greenell Nace jól véd a naptól, de csak a könnyű, közvetlen esőtől véd. A sátor alapja az alumínium keret, így könnyű, és nem rozsdásodik. A szerkezet felső ízületeit por- és nedvességzáró tokok védik. Sajnos ugyanez nem mondható el a fenékről.

  Előnyök

  • Gyors összeszerelés.
  • Kiegészítő keretvédelem.
  • Kis méret a szállításhoz.

  Hátrányok

  • Legjobb csak jó időben használni.
  • A szellőzés szúnyogháló nélkül történik.

  Trek Planet piknik kupola

  Értékelés: 4.3

  Trek Planet piknik kupola

  Trek Planet Picnic Dome – egy sátor és egy munkaterület keveréke. Hosszú túrákra nem alkalmas, de családi kempingezéshez vagy hétvégi kirándulásokhoz tökéletes. A mindössze 7 kg-os súlya miatt könnyen magával vihető. A szerkezet acélból készült, de a belső csövek üvegszálból készültek, így nem szenvednek az esőtől. Az acél alap 19 mm vastag, hogy ellenálljon az esőnek és az enyhe szélnek. Összeállítani a design jobb két ember, mert nincs az automatikus rész, és meg kell tartani mindent magadnak. Méretek: szélesség és hosszúság 320cm, magasság 210cm. Szállás 8-10 fő részére.

  Padló nem tartalmazza, így a fő felhasználási terület a kemping konyha. A sátor alján van egy szoknya, amely véd a szél, az eső és a rovarok ellen. A sátornak két bejárata van, mindkettő szúnyoghálóval és két ablakkal az oldalán, ugyanezzel a szúnyoghálóval. Nyitott bejáratokkal és ablakokkal teljes szellőzés lehetséges. De nincs extra, így egy kicsit fülledt lehet belülről. A belsejében van néhány karabiner is, hogy fáklyákat vagy kisebb tárgyakat rögzíthessenek. A sátrat jó időben történő használatra tervezték: nem bírja az erős esőt. Kis mennyiségű víz kerülhet be.

  Előnyök

  • Alacsony súly.
  • Jó kapacitás.
  • Kellemes ár.

  Hátrányok

  • Gyengén stabil.
  • Alacsony vízállóság.

  A legjobb hátizsákos sátrak

  A napellenzők a sátrak és sátrak olcsóbb megfelelői a nyaraláson. Ugyanakkor funkcióik korlátozottak. 2-5-ször kevesebbe kerülhetnek, mint egy sátor vagy sátorhely. A napellenzők védelmet nyújtanak a nap és az eső ellen. Az összeszerelési rendszer egyszerűbb, mint a sátorban. Tehát, ha jó időben nyaral, akkor csak egy sátrat vásárolhat a védelem érdekében, és nem kell pénzt költeni a sátorra. Különböző méretekkel és funkciókkal értékeltük.

  Talberg Cover 4.44.4

  Értékelés: 4.9

  Talberg Cover 4.4x4.4.4

  A Talberg egy jól ismert német vállalat, amely kemping- és túrázási termékek gyártására szakosodott. Talberg Cover 4.44.4 egy mindenes. A túrasátor bármikor és bárhol használható. A keret 16 mm vastag acélból készült. Tartós és ellenálló, így a szél nem akadályozza a pihenést. Anyag: nagy teljesítményű poliészter, vízálló, nem szívja magába a nedvességet. Szintén a napvédelemhez. A jobb egyensúly érdekében a készlet tartalmaz hevedereket. Segítenek jobban rögzíteni a szerkezetet. A szerkezet középső része megerősített a jobb szélállóság érdekében.

  A sátor alatt 12-14 embernek van elég hely. Méretei: hossza 440 cm és szélessége egyenként, magassága 230 cm. A sátor kompakt: a teljes súlya az oszlopokkal együtt mindössze 2 kg. Könnyen elvihető túrázásra vagy bármilyen szabadtéri tevékenységre, sőt, akár csak egy vidéki piknikre is. Főleg étkezésre vagy nyári konyhára használják. A szúnyogháló nem tartozék, külön kell megvásárolni. Javítókészlet kapható. A kialakítás egyszerű, az első alkalommal történő összeszerelés nem több mint 10 percet vesz igénybe. A lombkorona alkalmas az autó védelmére. Könnyen összeszerelhető, két embernek nem több mint 5 percet vesz igénybe.

  Előnyök

  • A legjobb választás a sátrak között.
  • Az ár egy alku.
  • Kiváló minőségű anyag.
  • Jó vízállósági szint.

  Hátrányok

  • Nincs kiegészítő védelem a rovarok ellen.
  • Közepes esővédelem.

  Alexika TARP 4×4

  Értékelés: 4.8

  Alexika TARP 4x4

  Sokoldalúan használható sátor, amely könnyen használható. Jól jön a vidéken és a kertben, hogy kellemesen leüljön, vagy nyári étkezőhelyet szervezzen. Az Alexika TARP 4×4 nagy előnye, hogy különböző pozíciókban használható. Így Ön választja ki, hogyan tetszik, ahelyett, hogy a dizájnt állítaná be. Minden részlet a kézikönyvben található, amely a hordtáskába van varrva. Az Alexika TARP-ot gyakran használják kiegészítő védelemként egy sátor vagy egy tábori konyha számára. Nem sokat nyom – mindössze 1,6 kg teljes készletben. A napellenző méretei: hossza és szélessége – 400 x 400 cm, magassága – 230 cm. Középen van egy zseb, ahová a biztonság kedvéért egy extra állványt helyezhet el.

  A kialakítás 10-12 főre lett tervezve. Könnyen összeszerelhető, de a legjobb, ha két ember végzi el a munkát. Átlagos összeszerelési idő 5-7 perc. Idővel mindent megtanulhatsz 3 perc alatt. Az oszlopok acélból készültek, így megbízhatóságukhoz nem férhet kétség. anyag: poliészter. Nem szívja magába a vizet és véd a napfénytől. A szélterelő rendszer kiegészíti a szerkezetet a legjobb alátámasztás érdekében.

  Előnyök

  • Alacsony ár.
  • Számos tervezési lehetőség.

  Hátrányok

  • Nincs további védelem a rovarok és az eső ellen.

  Tramp sátor 4×6

  Értékelés: 4.

  Tramp sátor 4x6

  A Tramp Tent 4×6 nagyszerű árat és nagy alapterületet ötvöz. És mégis csak 1,6 kg a legalacsonyabb súlya!. Nagy előny, mert a modellt nemcsak családi kirándulásokra, hanem teljes körű kempingezésekre is könnyen elvihető. Kényelmesen használható terepi konyhaként vagy kiegészítő védelemként a fő sátor felett. Méretek: hossza 600 cm, szélessége 400 cm, magassága 230 cm. Egy kemping sátorban tehát akár 15 személy is tartózkodhat. A sátrak között a második helyen áll a rangsorban, de csak akkor, ha hozzáadjuk a Maverick Lego Premium sátrat is.

  Acélpóznák, hogy a ponyva jobban álljon a szélben. Anyaga poliészter, magas vízlepergető képességgel. Így a napellenző tökéletesen véd a naptól és az esőtől. A speciális impregnálás véd az ultraibolya fénytől. A modell közepén található egy tartó egy további rúd számára, amely jelentősen javítja a sátor stabilitását. A szövetvégek megerősítettek, így a szél nehezebben tépi szét a sátrat. Extra biztonságot nyújtanak a zsinórok. Tartalmazzák őket, a rögzítésükhöz szükséges csapokkal együtt. Alkalmas nyárra, tavaszra és őszre.

  Előnyök

  • Nagy méret.
  • Jó élmegerősítés.
  • Alacsony súly.

  Hátrányok

  • Nincs kiegészítő védelem a rovarok ellen.
  Olvasson tovább  12 legjobb elektromos robogó
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: