11 legjobb elektromos gördeszka

Az akkumulátorok egyre kisebbek, ahogy a modern motorok is egyre kisebbek. Ez lehetővé teszi számukra, hogy egyre többféle sportfelszerelést szereljenek fel. Már hozzászoktunk az elektromos kerékpárokhoz. A motoros robogók rendszeresen megjelennek az utcákon. És most az elektromos gördeszkák bizonyos népszerűséggel büszkélkedhetnek! Nézzük a legjobbakat, amelyek megvásárlása egyáltalán nem okoz csalódást.

A legjobb elektromos gördeszkák

Jelölés székhely termék neve ár
Legjobb felnőtt elektromos gördeszkák 1 Evolve Carbon GTR All Terrain 138 000€
2 Manefire NST 38 500€
3 Hoverbot LB-2R 43 900€
4 Airwheel M3 29 990€
5

A Manefire NST nagyon gyors és veszélyes járgány, még akkor is, ha mindenféle biztonsági felszerelés van rajta

31 900€
6 Hoverbot UB-1 28 990€
7 Xiaomi Action Smart Electric Electric Stateboard 21 900€
Legjobb elektromos gördeszkák gyerekeknek 1 MaxFind MAX-C 20 000€
2 Razor RipStik Electric 17 900€
3 Razor Cruiser 24 600€
4 Archos SK8 5 775€

Legjobb felnőtt elektromos gördeszkák

Evolve Carbon GTR All Terrain

Értékelés: 4.9

Evolve Carbon GTR All Terrain

Ez az elektromos gördeszka nem valószínű, hogy bárkit is lenyűgözne a kinézetével. Fekete színben kapható, más színben nem. Ez a design unalmas. De kit érdekel, ha a fedélzet szénből van?! Az ilyen anyag használata lehetővé tette a gyártó számára, hogy viszonylag alacsony súlyt érjen el – az elektromos gördeszka alatti mérleg 9,8 kg-ot mutat. És nem ez a legrövidebb tengelytávú, 37 hüvelyk.

A gyártó azt állítja, hogy az itt használt kerekek és a fedélzet akár egy 100 kg-os személyt is elbírnak. A sebesség tekintetében az itt használt motortól 36 km/óra maximális sebességre számíthat. Persze, ez szörnyen gyors és veszélyes, még mindenféle védelemmel is… Ezért javasoljuk, hogy a 3000 wattos motor teljesítményét korlátozza a távirányítóval alacsonyabb sebesség kiválasztásával. Egyébként a tartozék Bluetooth-on keresztül működik az elektromos korcsolyával, nincs megszakítás a kommunikációban.

Az itt használt felfüggesztés 12 hüvelyk széles. A kerekek 178 mm átmérőjűek. A fedélzet sem különösebben vékony. De ez érthető, hiszen 14 Ah-s akkumulátort tartalmaz. Ha kizárólag sík terepen közlekedik, egy teljes feltöltés 30 km megtételére elegendő. Nem rossz egy elektromos gördeszkától, amelyet valószínűleg nem használnak ilyen hosszú távon! És ne felejtsd el, hogy képes emelkedőre is – legfeljebb 14 fokos emelkedőt tudsz megmászni.

Előnyök

 • Képes egy nehéz ember hordozására;
 • A fedélzet karbonból készült;
 • Négy teljesítmény üzemmód áll rendelkezésre;
 • A távirányító Bluetooth-on keresztül működik;
 • Nyaktörő sebességre gyorsulhatsz;
 • Tisztességes futásteljesítmény teljes feltöltéssel;
 • Komoly dombokat lehet megmászni.

Hátrányok

 • A töltési idő legfeljebb 5 óra;
 • Magas érték;
 • Unalmas tervezés.

Manefire NST

Rangsor: 4.8

Manefire NST

Egy másik nagyon drága elektromos gördeszka. A készülék teljesen fekete színösszeállításban is kapható. De itt legalább a fedélzet formája közel áll a hagyományos gördeszkákéhoz. Valaki azonban úgyis unalmasnak fogja nevezni a dizájnt.

Érdekes módon ez az egyik legmegbízhatóbb elektromos gördeszka. Még egy túlsúlyos felnőtt is könnyedén meg tudja lovagolni. Állítólag 130 kilogrammos maximális teherbírással rendelkezik! És ezt a számot nem lehet kétségbe vonni, mert a fedélzet itt többnyire kanadai juharból készült. Meglepő módon ez az anyag szinte semmilyen hatással nincs az elektromos gördeszka tömegére. A súlya mindössze 8,4 kg. Ez egy nagyszerű eredmény!

A Manefire NST megmutatja, hogy egy elektromos gördeszkának nem kell túl erős motorral rendelkeznie. Egy meglehetősen gyenge motor is képes nagy sebességet elérni, különösen, ha sok motor van felszerelve. Ebben az esetben két 600 wattos motort használnak. Ez elég ahhoz, hogy akár 45 km/h-ra is felgyorsuljon. Természetesen így csak egy tapasztalt sportolónak szabad lovagolni, és csak a legsíkabb pályán, a többieknek ajánlott korlátozniuk a rendelkezésre álló sebességet, hogy ne ártsanak maguknak. Sebesség üzemmód kiválasztása a távirányítóval. Milyen technológiával küldi a jelet – nem jelentették be.

Azt gondolnánk, hogy ilyen gyenge motorok lehetetlenné teszik a komolyabb dombok megmászását. A gyártó azonban maximum 30 fokos lejtést állít, ami hihetetlenül nagy számnak tűnik. A mozgáshoz a 90 mm átmérőjű és 51 mm széles kerekeket használja. Ami az egész elektromos gördeszkát illeti, a méretei – 970x240x150 mm. Nem lehet őket kicsinek nevezni. De hogyan is lehetne másképp, ha a gyártónak egy 6,6 Ah-s lítium-ion akkumulátort kellett elhelyeznie benne? És ennek ellenére ez a paraméter – egy teljes töltés csak 25-30 km-es futásra elegendő. Nem sokat, de aki hosszabb távokon elektromos gördeszkával közlekedik..?

A Manefire NST standard csomagban érkezik, amely tartalmaz egy jótállási kártyát, felhasználói kézikönyvet, töltőt és a fent említett távirányítót.

Előnyök

 • Alacsony súly;
 • Kiváló teherbírás;
 • Komoly lejtőkön is képes leküzdeni;
 • Tisztességes futásteljesítmény teljes feltöltéssel;
 • Hihetetlen sebességek érhetők el;
 • A kerekek méretei közel állnak a hagyományoshoz.

Hátrányok

 • A töltés akár 4 órát is igénybe vehet;
 • Nagyon magas ár.

Hoverbot LB-2R

Értékelés: 4.7

Hoverbot LB-2R

Hoverbot tudja a dolgát. Nagyszerű elektromos meghajtást produkál, beleértve a nagyszerű megjelenést is. Íme a Hoverbot LB-2R elektromos gördeszka egyedi kialakítással. Először is, különböző színekre van festve. Másodszor, a fedélzeten élénk színű gyártói logó található. Harmadszor, a fedélzeten két olyan bevágás van, ami emlékezetessé teszi ezt a paklit.

A gyártó ezt a modellt megpróbálta, hogy az alkotása szinte semmiben sem különbözik a hagyományos gördeszkától. Ezért van a Hoverbot LB-2R-nek nagyon vékony, fából készült fedélzete. A 4,4 Ah-s akkumulátor a fedélzet alatt, a fedélzet hátulján van felszerelve – az akkumulátorrekesz szinte észrevehetetlen. A kék kerekek pedig szinte megkülönböztethetetlenek a hagyományos gördeszkák kerekeitől. Sajnos emiatt nem lesz képes 15 foknál nagyobb emelkedőket megmászni.

Az itt használt akkumulátor 240 perc alatt töltődik fel. Miután megtettél körülbelül 22 km-t, be kell csatlakoztatnod a hálózati adaptert. Ez az eredmény még kisebb lehet, ha egy nagyon nehéz ember áll a Hoverbot LB-2R-re. A gyártó 130 kilogrammos maximális terhelést adott meg, ami kiváló eredménynek tekinthető.

Ezt egy 1000 wattos motor hajtja. Képességei elegendőek ahhoz, hogy akár 30 km/órás sebességet is elérjen. Meg kell jegyezni, hogy a motoregység és az akkumulátor az IP54 szabványnak megfelelően fröccsenésbiztos. Ez azt jelenti, hogy még pocsolyában is kényelmesen utazhat! A modell másik fontos jellemzője a gyors akkumulátorcsere. Ez nem ok arra, hogy vásároljon egy további akkumulátort, és ezáltal növelje az Ön rendelkezésére álló kilométereket??

Előnyök

 • A fedélzeten lévő nyílások fogantyúként használhatók;
 • Van némi nedvesség elleni védelem;
 • Gyors akkumulátorcsere lehetséges;
 • Érdekes megjelenés;
 • Lehetőség van hatalmas sebességre gyorsulni;
 • Még egy nagyon nehéz személyt is elbír;
 • A súlya legfeljebb 7 kilogramm.

Hátrányok

 • Teljes töltéssel nem lehet messzire menni;
 • A nagy gradienseket nem lehet leküzdeni;
 • A töltés 4 órát vesz igénybe;
 • Magas költségek.

Airwheel M3

Értékelés: 4.7

Airwheel M3

Ez az elektromos gördeszka egy ismerős fedélzettel rendelkezik, sötétszürkére festve. Mérete 790×198 mm, és szinte minden oldalán simán lekerekített. A hátsó oldal is döntött, így a gördeszkát könnyen fel lehet emelni a lábbal. Az itt használt fedélzetnek egy 100 kilogrammos embert gond nélkül el kell tartania. A gyakorlat azt mutatja, hogy a nehezebb emberek nem ülnek fel erre a járműre. Csak sajnálni lehet, hogy a fedélzet műanyagból készült.

Az Airwheel M3 teljesen különbözik a szokásos gördeszkáktól. Az a helyzet, hogy nagyon nagy kerekeket használ. Ennek köszönhető, hogy ez a modell tökéletesen leküzdi még a durvaságokat is. De a kerekek, a motor és az akkumulátor nagy hatással van a súlyra, amely 11,5 kg. És ne feledkezzünk meg arról a tényről, hogy az elektromos gördeszka egy ideig a kezedben lesz.

A költségek tekintetében az Airwheel M3 sok vásárlónak tetszeni fog. Az a tény, hogy ez az elektromos gördeszka sokkal olcsóbb, mint a fent tárgyalt modellek. A gyártónak azonban csak alacsony költségű alkatrészek felhasználásával sikerült elérnie ezt az árcédulát. Az elektromos motor például nem túl erős. A 350 W-os motorral csak 20 km/óráig gyorsulhat. Természetesen az átlagember számára ez elég. De ha tapasztalt lovas vagy, akkor biztosan többre vágysz. Ami az akkumulátort illeti, a 4,5 Ah kapacitású, nem a leg energiatakarékosabb motorral csak 15 kilométeres futásra elegendő. A gyorsan újratölthető és cserélhető elemek üdvözlendő könnyebbséget jelentenek. Az itt használt komponensek negatív hatással vannak a mászási lejtőkre is. Maximum 15 fokos emelkedőt tud megmászni. Vagy egy kicsivel több, ha a lovas súlya nem haladja meg a 60 kg-ot.

2,4 GHz-es távirányítót használ a sebességszabályozáshoz. Hatótávolsága legfeljebb 10 méter, így nem okozhat gondot. Az Airwheel M3 tulajdonosának azt tanácsoljuk, hogy telepítsen egy okostelefon-alkalmazást, amely különböző statisztikákat rögzít.

Továbbra is hozzá kell adni, hogy számíthat a standard készletre. Tartalmazza magát az elektromos gördeszkát, a fent említett távirányítót, a jótállási kártyát, a használati útmutatót és a töltőt.

Előnyök

 • Megfogja a nehéz embereket;
 • Jó terepjáró képesség;
 • Az akkumulátor könnyen cserélhető;
 • Alkalmazás-támogatás bevezetése;
 • A távirányító különösebb gond nélkül működik;
 • Nagyszerű design;
 • Moduláris felépítésű.

Hátrányok

 • Tisztességes súly;
 • Nem a legjobb futásteljesítmény egy teljes feltöltéssel;
 • Kívánatos egy valamivel erősebb motor;
 • Műanyagból készült fedélzet.

Az E2

Értékelés: 4.6

PowerDrive E2

Ez az elektromos gördeszka megmutatja, hogy az ilyen járművek nagyon könnyűek és meglehetősen nagy sebességűek lehetnek. A PowerDrive E2 súlya mindössze 7,8 kg. Ezt a tömeget könnyebb minőségű fa használatával érik el – a fedélzet itt kanadai juharból készült. Ugyanakkor ez a fa ismert a szilárdságáról, aminek köszönhetően az elektromos gördeszkának még egy 100 kilogrammos versenyzőt is meg kell tartania.

A PowerDrive E2 egy közönséges gördeszkára hasonlít. De a sebesség szempontjából még mindig nincs párja. Nehéz elhinni, hogy ez a kerékpár 42 km/órás sebességre képes! Ilyen sebességgel nehéz elképzelni, hogy az itt használt 83 mm-es kerekek percenként hány fordulatot tesznek meg!

Ez az elektromos korcsolya gyorsulást biztosít két 350 wattos motornak. Lítium-ion akkumulátorral működnek, amelynek kapacitása 4,4 A * h. Egy teljes feltöltés 22 km-t tesz meg. Szép, hogy az akkumulátort néhány óra alatt fel lehet tölteni.

Könnyen észrevehető a fedélzeten lévő kis bevágás. Nem a szépségért készült, hanem azért, hogy a PowerDrive E2-t túl sok kényelmetlenség nélkül tartsa a kezében. Ez a modell távirányítóval is büszkélkedhet. Ennek segítségével állítják be a sebességet. Nincs vízállóság. Ezért jobb, ha nem kockáztatunk, és elkerüljük a pocsolyákat.

Hátrányok

 • Gyors töltés;
 • Hordozófogantyúval rendelkezik;
 • Képes hihetetlen sebességre gyorsulni;
 • Nagyon könnyű;
 • Kényelmes távirányítós működtetés;
 • Nagyon nehéz embereket is kibír;
 • Aranyos design.

Hátrányok

 • A költségek meglehetősen magasak;
 • A futásteljesítmény nem rekordméretű.

Hoverbot UB-1

Értékelés: 4.5

Hoverbot UB-1

A Hoverbot a monociklusairól ismert. Elég jó elektromos gördeszkákat is gyárt. És mérnökei arra is gondoltak, hogy a két közlekedési eszközt összekapcsolják! Az eredmény a Hoverbot UB-1. Gyakorlatilag ez még mindig egy elektromos korcsolya. De nem rendelkezik a megszokott négy kerékkel. Ehelyett egy meglehetősen nagy egykerekű kereket használ, amely a lovas lábai között helyezkedik el. És ez is figyelemre méltó a sok LED-fény jelenléte miatt a “tábla” kerülete körül.

A modell megalkotásakor a gyártó a “Vissza a jövőbe 2” című filmet vette alapul. Olyan közlekedési eszközt próbált létrehozni, amely fantasztikusnak és szokatlannak tűnik. Ugyanakkor számos jellemzője Hoverbot UB-1 nem rosszabb, mint a hagyományos elektromos gördeszkák. Ez a modell például könnyen ellenáll egy olyan személynek, akinek a súlya eléri a 120 kg-ot. Ezt nagy szilárdságú anyagok használatával érik el. a gyártó is megpróbált legalább némi nedvességvédelmet bevezetni. Megfelel az IP54-es szabványnak, így pocsolyákban is közlekedhetsz vele.

Egy 500 wattos kefe nélküli motor hajtja. Teljesítménye elegendő a 15 fokos dőlésszögű lejtők leküzdéséhez. Csak kár, hogy a motor olyan nehéz. És maga az elektromos gördeszka kialakítása, a beépített egykerekű kerékpárral, nem is lehetne könnyebb. A mérleg a Hoverbot UB-1 alatt 9,5 kg-ot mutat. Részben emiatt a modell hatótávolsága mindössze 18 km. Az akkumulátor mindössze 2,9 A*h kapacitása szintén hozzájárult ehhez a paraméterhez. A töltés végét egy hangjelzés jelzi. Sajnos nincs gyors akkumulátorcsere. De támogatja a gyorstöltést! az itt használt akkumulátor mindössze egy óra alatt teljesen feltölthető!

Még nem tudni, ez az elektromos gördeszka akár 30 km/h-ra is képes felgyorsulni. Lenyűgöző eredmény! A sebesség csak a súlypont áthelyezésével változtatható, nincs szükség távirányítóra.

Előnyök

 • Könnyű kezelhetőség;
 • Van egy fényes neon háttérvilágítás;
 • Vízvédelemmel rendelkezik;
 • Nagyon gyors töltés;
 • Még egy nagyon nehéz lovast is elbír;
 • Lehetőség van nagyon nagy sebesség elérésére;
 • Az alkalmazás támogatása az okostelefonon.

Hátrányok

 • A töltés csak 18 km-t bír ki;
 • Egyáltalán nem könnyű elektromos gördeszkának nevezni.

Xiaomi Action Smart Electric Electric Stateboard

Értékelés: 4.4

Xiaomi Action Smart Electric Electric Stateboard

A kínai Xiaomi saját elektromos gördeszkával rendelkezik. Amint azt sejtheti, hivatalosan az Action Smart Electric Stateboardot kizárólag a Közel-Királyságban értékesítik. Tehát, a legegyszerűbb módja annak, hogy megvásárolja ezt a modellt a kínai online boltok révén. Érdekes, hogy a vásárlás nem lesz túl drága. A Xiaomi termék észrevehetően olcsóbb, mint a fentiekben áttekintett versenytársak, különösen azok, amelyek megnyitották a rangsorunkat. De – érezhetően – hanyagabbnak is tűnik.

Ahogy kell, ezt a modellt felnőtt lovasok számára tervezték. Max. 100 kilogramm hasznos teher. Négy 83 mm-es kereket használnak a mozgáshoz. A sebességet egy kis távirányítóval lehet beállítani, amely Bluetooth-on keresztül küld jeleket. Ez a tartozék azonban egyesek számára még mindig nagynak tűnhet. Csak hogy egy kis ízelítőt adjak, már nem fér el a zsebében az okostelefonjával együtt.

Mondanom sem kell, hogy a Xiaomi Action Smart Electric Stateboard támogatja az okostelefon szinkronizálását. Egy erre a célra kifejlesztett alkalmazás különféle statisztikákat biztosít, amelyeket bármikor megtekinthet. Ez a készülék fényes LED háttérvilágítással is büszkélkedhet. A vízszigetelés hiánya az egyik fő panasz. A takarékosság igénye megakadályozta ennek megvalósítását. Ezért nem javasoljuk, hogy pocsolyában, pláne esőben vezessen.

Egy olcsó elektromos gördeszka nem tud teljes feltöltéssel hosszabb ideig közlekedni. Ez a modell bizonyítja, hogy. Az 500 wattos motor mindössze 12 kilométeres út alatt lemeríti az akkumulátort. Jó, hogy legalább viszonylag rövid ideig tart az akkumulátor feltöltése – mindössze másfél órát. A végsebesség tekintetében ez az ectroskeet akár 23 km/órával is száguldhat.

Előnyök

 • Támogatja a gyorstöltést;
 • Alacsony költségek;
 • a kiváló minőségű konstrukció – könnyű;
 • Támogatja a nehéz lovasokat;
 • Kölcsönhatásba léphet a mobilalkalmazással;
 • Súlya mindössze 5 kg.

Hátrányok

 • Az akkumulátor gyorsan lemerül;
 • Jobb, ha nem a földön lovagolunk;
 • Nem különösebben látványos gyorsulás.

Legjobb elektromos gördeszkák gyerekeknek

MaxFind MAX-C

Értékelés: 4.9

MaxFind MAX-C

Egy másik elektromos gördeszka, amely szinte megkülönböztethetetlen egy hagyományos “deszkától”. Az egyik végén még egy kis ív is van, ami lehetővé teszi, hogy a lábujjaddal megemeld a korcsolyát. A színekre sem lehet panasz. Érdekes módon ritka eset, amikor egy gyártó úgy döntött, hogy egyszerre négy színváltozatot ad ki alkotásából. Nemcsak az élek színe lehet eltérő, hanem az első kerekek színe is – ezt mindenképpen vegye figyelembe vásárlás előtt.

Ezt a modellt egy 500 wattos motor hajtja. A mindössze 20km/h végsebesség ellenére nagyon élénk gyorsulásban lesz része. Ívelt hátsó vége van, amely lehetővé teszi egyszerű trükkök végrehajtását, például a járdaszegélyeken való ugrást. Mégis, nem javasoljuk, hogy valami ilyesmit tegyen. Az a tény, hogy az itt használt fedélzet nem biztos, hogy képes 80 kg-nál nagyobb terhelést elviselni. És ezt könnyen okozhatja egy leszállás.

Mondanom sem kell, hogy ez az elektromos gördeszka akkumulátorral rendelkezik. Legfeljebb 2,2 Ah. Ezt a szerény akkumulátort a MaxFind MAX-C súlyának csökkentése érdekében választottuk. Teljes feltöltéssel ez az akkumulátor körülbelül 20 km-es hatótávolságot biztosít. Ezután csatlakoztassa az elektromos gördeszkát a mellékelt hálózati adapterhez. Örülök, hogy az akkumulátor 60 perc alatt teljesen feltöltődik! Ehhez a modellhez távirányítót is kap. Így szabályozza a sebességet. Időről időre fel kell tölteni, a megfelelő kábelt is mellékeljük.

Hozzá kell tenni, hogy ez az elektromos gördeszka 85A merevségű kerekeket használ. Méret 70×50 mm. Ebben a tekintetben a jármű nem különbözik túlságosan a hagyományos “deszkáktól”.

Ha még nem értette volna meg, a MaxFind MAX-C egy jó gyerek elektromos gördeszka. Egy felnőtt ezt a modellt túl kicsinek találná. És fennáll a veszélye, hogy a fedélzet, amelyen áll, nem fogja megtartani.

Előnyök

 • A platform szénszálas anyagból készült;
 • A csúszásmentes felület megakadályozza a lábak csúszását;
 • Könnyen kezelhető távirányítóval;
 • Nagyon gyors töltés;
 • Többféle színváltozat is rendelkezésre áll;
 • Nem túl magas ár;
 • tömege nem haladja meg a 3,7 kg-ot.

Hátrányok

 • Nem a legnagyobb hasznos teher;
 • Nem túl hosszú akkumulátor.

A Razor RipStik Electric

Értékelés: 4.8

A Razor RipStik Electric

Az egyik legszokatlanabb elektromos gördeszka. Ha sok másolat hasonló a hagyományos gördeszkákhoz, a Razor RipStik Electric nem mondhatja el ezt róla. Itt talál egy nagyon nagy hátsó kereket, amely a fedélzet elegáns íve alatt található. Ez a modell elöl két kis görgővel van felszerelve. Fölöttük a fedélzeten van egy kivágás, amely hordozófogantyúként használható.

A Razor RipStik Electric bemutatható gyermekének. Ennek az elektromos gördeszkának a gyártója azt állítja, hogy alkotása elsősorban 7-8 éves gyerekeknek szól. Ezt bizonyítja a maximális terhelés, amely itt nem haladja meg a 65 kg-ot. Erősen korlátozott a gyártó és a sebesség – a RipStik Electric révén csak 16 km / h-ig terjedhet a RipStik Electric.

Ez a modell nagyon szerény specifikációkkal rendelkezik. A hátsó intelligens kerék itt csak 100 wattos motorral rendelkezik. Nem a legnagyobb teljesítmény, de elég ahhoz, hogy egy gördeszkát egy gyerekkel együtt mozogjon. Egy teljes akkumulátor csak 50 percig tart a lovaglás során. A gyártó nem említi az áthidalható távolságot. Ez érthető, mert nem valószínű, hogy a gyermek elektromos gördeszkával járna bárhol messzire.

Lábindítóval rendelkezik a motor indításához. További vezérlést biztosít a mellékelt távirányító. Ez a tartozék a 2,4 GHz-es frekvencián rádióval továbbítja a jeleket.

A Razor RipStik Electric fedélzet megerősített polimer szálakból készült. Mint a legtöbb más elektromos gördeszka, ez a modell sem igényel szervizelést. A mérleg alatta 6,94 kilogrammot mutat.

Előnyök

 • Egyedi megjelenés;
 • Kényelmes vezérlés távirányítóval;
 • Megbízható anyagokat használtak;
 • Szerény súly;
 • Nem túl drága.

Hátrányok

 • A motor gyengének tűnhet;
 • Kizárólag gyermekek számára készült;
 • Nem túl nagy a mozgástartomány;
 • A motor kellemetlen nyikorgó hangja.

Razor Cruiser

Értékelés: 4.7

Razor Cruiser

Ez az elektromos gördeszka nem sokban különbözik a hagyományos társaitól, nincs motorja. Az itt használt fedélzet kanadai juharból készült, ami nagyon tartósnak teszi. Hátul enyhén ívelt, ami megkönnyíti a fogást. Ugrásra is használható, de nem ajánlott – a motor és az akkumulátor a fedélzet alatt beakadhat a járdaszegélybe. Ez is van egy nehéz szakasza. Így a lábak biztosan nem csúsznak el. Az elektromos gördeszka fedélzetén három díszítő rovátka is található.

A gyártó 7 éves kortól ajánlott. Imádni fogja ezt az utazást. Még a súlyára sem fog panaszkodni, ami csak 4,8 kg. A fedélzet és a 80 mm-es poliuretán kerekek akár egy 100 kg-os személyt is elbírnak. A felnőttek azonban nem lesznek elragadtatva sem a modell méretétől, sem a mindössze 16 km/órás végsebességétől. És hogy tud-e gurulni egy felnőtt motor, amelynek teljesítménye nem haladja meg a 125 wattot?

Az akkumulátor kapacitása pedig mindössze 2150mAh. Egy teljes töltés körülbelül 40 percig tart. Érdekes, hogy az akkumulátor a szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: