11 legjobb összecsukható elektromos kerékpár

El kell ismerni, hogy az elektromos kerékpárok fokozatosan egyre népszerűbbé válnak. Lehetséges, hogy egy nap az ilyen járművek elterjedtebbek lesznek, mint a hagyományos kerékpárok. Ezért úgy döntöttünk, hogy segítünk az Expertology olvasóinak az elektromos kerékpár kiválasztásában. Ennek ellenére ma az összecsukható modellekre szorítkozunk. Sokkal könnyebben szállíthatóak – könnyen magával viheti őket vonaton vagy autóban. Az elektromos kerékpárok műszaki specifikációinak elemzése alapján rangsorolták a következő helyeken.

A legjobb összecsukható elektromos kerékpárok rangsorolása

Jelölésűrtermék neveár
A legjobb összecsukható elektromos kerékpárok rangsorolása1Volteco Bad Dual Új (2020)94 900€
2Cyberbike Fat 500W64 900€
3Volteco Intro 500W57 900€
4Eltreco XT850 Új (2020)54 900€
5SH
  Z E-Goa
49 000€
6IconBIT K739 990€
7Xiaomi QiCycle41 998€
8Eltreco Good 250W
 • tium (2018)
 • 49 900€
  9Hoverbot CB-19 Genus (2018)36 990€
  10xDevice xBicycle 14 (2019)44 990€
  11Unimoto Fly28 800€

  Volteco Bad Dual New (2020)

  Értékelés: 4.9

  Volteco Bad Dual Új (2020)

  Ennek a kerékpárnak nagyon vastag gumiabroncsai vannak, ami automatikusan olyan, mint egy Fatbike. Ennek a járműnek komoly előnyei vannak. A Fatbike különösen lehetővé teszi, hogy számos gyakori akadályt – járdaszegélyek és kátyúk az úton – leküzdjön. Mint tudjuk, sok vastag gumiabroncsos kerékpár nem rendelkezik felfüggesztett villával – így a gyártó célja a súlycsökkentés. De a Volteco Bad Dual New másképp működik. Nem spóroltak alkotásuk egy ilyen fontos elemén, még akkor sem, ha a súly 32 kg-ra nőtt. Ha belegondolsz, nem is olyan sok a súlya egy ilyen kialakítású e-bike-nak.

  Ez a modell erős alumínium vázzal rendelkezik. A gyártó azt állítja, hogy járműve akár 120 kg súlyú személyt is képes elviselni. Nagyszerű fékerővel rendelkezik, és úgy kezeli, mint egy kesztyűt. Ezt a hátsó és az első tárcsafékeknek kell megköszönnie, amelyek itt hidraulikusak. Két 500 wattos motorral rendelkezik, amelyeket egy 12,5 Ah lítium-ion akkumulátor táplál. A nagy teljesítményű motorok 42 km/h végsebességre gyorsítják a kerékpárt. Ezeknek elégnek kell lenniük – ne feledjük, hogy a kerékpárnak nem szabad versenyeznie ebben a tekintetben a mopedekkel vagy más járművekkel, amelyeknek nem szabadna a járdán közlekedniük. Egy teljes akkumulátortöltés körülbelül 50 km megtételére elegendő. És ha alkalmanként pedálozol, még hosszabb távot is megtehetsz.

  Visszatérve a gumiabroncsokra, el kell mondanunk, hogy a ChaoYang gyártja őket. Az ínyencek azt fogják mondani, hogy jó választás terepjáráshoz. Ez a gumi puha és tartós, és nagyon mély futófelülettel büszkélkedhet. Ha pedig egy aszfaltcsíkba ütközik, jó ötlet az első villát blokkolni – így minden erejét a pedálba visszakapja. Ez azonban akkor is érvényes, ha az akkumulátor lemerült. Az egyetlen kár, hogy amúgy is kicsit nehézkes az elindulás, mert csak 7 fokozat van – nincs első váltó.

  Előnyök

  • Van ujjlenyomat-olvasó;
  • Nagyszerű hidraulikus fékrendszer;
  • Tágas csomagtérrel rendelkezik;
  • Nagy sebességre gyorsítható;
  • egy olyan akkumulátorral, amelynek összepakolása több mint egy hétig is eltarthat;
  • Ideális terepjáráshoz;
  • Stabil összecsukható rendszert használnak;
  • Van első felfüggesztés;
  • Széles színválaszték.

  Hátrányok

  • Kis számú sebességfokozat pedálozáskor;
  • Nincs hátsó lengéscsillapítás;
  • Az ár nem mindenkinek tetszik;
  • Rendkívül nehézsúlyú.

  Cyberbike Fat 500W

  Értékelés: 4.8

  Cyberbike Fat 500W

  A modell fő előnyei már a nevéből is kiderülnek. Ez gyakorlatilag egy fatbike, a kerekek önmagukban tökéletes párnázottságot biztosítanak. És ez a modell rugós-elasztomer villával is rendelkezik! Röviden, könnyedén leküzdheti a járdaszegélyeket és egyéb akadályokat anélkül, hogy kimászna a nyeregből, szintetikus bőrből. Ami pedig a motort illeti, a teljesítménye 500 W. És egy 36 Ah-s akkumulátorral működik. Sajnos, egy teljes töltés csak 30-45 km-t tesz meg, attól függően, hogy milyen sebességgel haladunk. De a városban való közlekedéshez elég. És ne felejtse el, hogy néha maga is pedálozhat, ha kikapcsolja a motort.

  A fenti képen láthatóval ellentétben a Cyberbike Fat 500W súlya 28 kg. Kicsit megkönnyíti a készülék szállítását. És ne feledkezzen meg az összecsukható opcióról sem! Ami a különbségeket illeti, a maximális sebességet, amely itt nem haladja meg a 30 km/h-t, meg lehet jegyezni. Ez különösen szerencsétlen azok számára, akik kipróbáltak néhány országúti kerékpárt vagy fejlett elektromos robogót.

  Ahogy kell, van egy kormányemelő opció. A villa rugómerevségét is beállíthatja. Tárcsafékek mindkét keréken. Ezek mechanikusak, de a hidraulika szükségtelen ennél a viszonylag alacsony fordulatszámnál. Jó méretű csomagtartóval is rendelkezik.

  Hozzá kell még tenni, hogy pedálozáskor csak a hét lánckerékből álló hátsó váltót használják. Sajnos szinte az összes jelenlegi elektromos kerékpárból hiányzik az első váltó, ami hasznos lenne lejtőkön és emelkedőkön.

  Előnyök

  • Jó terepjáró teljesítmény;
  • Csomagtartó áll rendelkezésre;
  • Erős motor van beszerelve;
  • Egy első felfüggesztésű villa van jelen;
  • Megbízható tárcsafékek;
  • Jön sárvédőkkel és lábtartóval;
  • Nem túl nagy súly.

  Hátrányok

  • Nem túl nagy a végsebessége;
  • Az árcédula nem éppen alacsony;
  • Nincs hátsó párnázás;
  • Nincs első váltó;
  • Több kilométert szerettem volna;
  • Hátsó sárvédő – nem teljes méretű sárvédő.

  Volteco Intro 500W

  Értékelés: 4.7

  Volteco Intro 500W

  Míg a fentiekben áttekintett két elektromos kerékpár merevnek tűnik, ez nem mondható el a Volteco Intro 500W-ról. Kialakításában a hegyi kerékpárokhoz hasonló. 18 colos alumínium vázzal és 26 colos kerekekkel rendelkezik. Természetesen mindennek megvannak a maga korlátai. Különösen az itt felszerelt Kenda gumiabroncsok nem valószínű, hogy alkalmasak terepjárásra. De lecserélheti őket agresszívabb futófelületre! Vagy egy simább gyűjtősínhez, ha mindig jó aszfalton vezetsz.

  Leginkább ez az e-bike büszkélkedhet 20 kilogrammos súlyával. Ez lehetővé teszi a jármű tárolását egy lakásban, például a harmadik emeleten. Még akkor is, ha otthon nincs lift. A lényegesen könnyebb konstrukció pozitív hatással van a sebességteljesítményre. Ez a modell 45km/h maximális sebességre képes! Teljesítmény 500 wattos motor biztosítja az akkumulátort, amelynek kapacitása 11 A * h. Teljes feltöltéssel az elektromos kerékpár hatótávolsága 40 km. Vagy egy kicsit többet, ha beleegyezik, hogy időről időre egyedül pedálozzon.

  A magas fokozatúak azt tanácsolják, hogy meredek lejtőkön csak elektromos fékeket használjon. Ha lejtőn vagy sík terepen haladsz, akkor a tehetetlenségedet kihasználva lustán pedálozhatsz. Ez egyébként hagyományosan csak 7 sebességes hátsó váltót használ.

  A Volteco Intro 500W nem csak az összecsukható mechanizmus, hanem a két lengéscsillapító jelenléte miatt is keresett. Rugós és elasztomer villával rendelkezik, állítható merevségű villával. Hátul a HLT-620-as lengéscsillapító. Röviden, könnyedén áthidalhatja a szokásos városi akadályokat, még az itt felszerelt, nem túl nagy kerekekkel is.

  Minden összecsukható E-bike-nak jó fékekre van szüksége. A Volteco Intro 500W esetében ezek felvetnek néhány kérdést. Igen, korong alakúak. De ezeket közönséges kábelekkel hozzák mozgásba. Úgy tűnik, hogy 45 km/h sebességig hidraulikára van szükség. A vásárlók természetesen maguk is kicserélhetik a kábeleket, de ez elég körülményes.

  A Volteco Intro 500W nagyszerű üzlet a 60k körüli áron. rubel. Két színváltozatban kapható, bár a narancssárga és fehér keretes változatokat már nehéz megtalálni. Az elektromos kerékpár csak lábtartóval van felszerelve. Néhány üzlet azonban annak érdekében, hogy növelje az érdeklődést a modell iránt, még mindig felszereli a csomagtartóval vagy legalább a sárvédőkkel.

  Előnyök

  • Nagy gyorsulás lehetséges;
  • Stabil alumíniumkeret;
  • Viszonylag kis súly;
  • A kerékpár kétkerekű;
  • Nagy teljesítményű elektromos motort használ;
  • Az akkumulátor a keretben van elrejtve.

  Hátrányok

  • A tárcsafékek nem hidraulikusak;
  • Csomagtartó és sárvédők nélkül;
  • A motor műanyag fogaskereket használ.

  Eltreco XT850 Új (2020)

  Értékelés: 4.6

  Eltreco XT850 Új (2020)

  Ez a kerékpár még inkább egy hegyi kerékpár. Itt egy teljesen analóg keretet használunk. Ebből adódik egy nagy hátrány – az akkumulátor itt nem a keretben van elrejtve, hanem kívül van. Ez néha aggodalomra ad okot, hogy elázik az esőtől, vagy pocsolyákba fröccsen. Röviden, óvatosan vagy csak száraz időben kell vezetni.

  Meg kell jegyezni, hogy ez a modell általában csomagtartóval érkezik. És ez egy nagyon jó kiegészítő – a vázhoz van rögzítve, nem pedig a nyeregcsőhöz. Az ebike egy lábtartót is tartalmaz. A gyártó nem felejtette el a szárnyakat, bár viszonylag kicsi.

  Az Eltreco XT850 New többféle színben kapható. A fiatalabbaknak a sárga vázas változat tetszeni fog, míg a többi kerékpár egy kicsit nyugodtabbnak tűnik. A meghajtás a pedál forgatásával történik, amely a hátsó kerékhez egy jól ismert lánccal kapcsolódik. A kerékpár emellett 7 sebességes hátsó váltóval rendelkezik. És ha már belejöttél, akkor aktiválhatod az 500 wattos motort. Az energiát egy 10 Ah-s lítium-ion akkumulátor adja. A maximális motor akár 38km/h sebességig is képes megpörgetni egy kereket, és ez csak ideális körülmények között lehetséges. Teljes akkumulátortöltéssel a kerékpár 50 km-t képes megtenni. Ismét a legjobb formájában. Mindezek a paraméterek azonban biztosan tetszeni fognak, különösen az árcédulát tekintve, amely nem nevezhető túlzónak.

  A kerékpár meglehetősen egyszerű kialakítású. Különösen az alumínium váznak nincs hátsó lengéscsillapítója. A kormányrázkódást csak egy rugós elasztomer villa tompítja. Szép, hogy néhány alkatrész mégiscsak elég fejlett. Például a tárcsafékek itt hidraulikusan működnek. Ez azt jelenti, hogy nagyon rövid időn belül biztosan meg tudod állítani. A nagyobb, akár 27,5 hüvelyk átmérőjű kerekek hosszabb utazást tesznek lehetővé; és. És megemlíthetjük az Eltreco XT850 New súlyát is, amely mindössze 21 kg. Röviden, a nem túl magas ár ellenére ez a modell nagyon lenyűgözőnek tűnik – egy ritka ügyfél panaszkodik rá, mert ez rendkívül nehéz megtalálni az okokat.

  Előnyök

  • Vannak sárvédők és minőségi csomagtartó;
  • Robusztus alumínium keret;
  • A kerékpár nem különösebben nehéz;
  • Tisztességes futásteljesítmény teljes feltöltéssel;
  • Nagyon erős motort használnak;
  • A kerekek nagyobbak;
  • Hidraulikus tárcsafékek vannak felszerelve;
  • Jó kerékpárvilágítással rendelkezik.

  Hátrányok

  • Nem a legjobb gumiabroncsok;
  • Nincs hátsó lengéscsillapító;
  • A sárvédők nem teljes méretűek.

  SH
   Z E-Goa

  Értékelés: 4.5

  SH<ul></div><p>Z E-Goa” src=”/wp-content/uploads/2023/04/90716666194431-4511.jpg” height=”356″ title=”SH</p><ul>Z E-Goa”><p>Egy másik kerékpár, amely a városi típushoz tartozik, és amely úgy néz ki, mint egy gyermek párja. Csak itt a szokásos vékony gumiabroncsokat használják, így ez a jármű nem nevezhető Fatbike-nak. A gyártó azt állítja, hogy ez egy SH elektromos kerékpár</p><ul>A Z E-Goa ideális, ha munkába járni tervezed. Ha pedig a városon kívül szeretne vele közlekedni, akkor érdemes egy másik modellt keresnie.<p>Ez a jármű 20 colos kerekeken közlekedik, amelyek felnijei alumíniumötvözetből készültek. A kerekeken a szokásos V-<br />ake úgynevezett párnákat. Ez ismét azt mutatja, hogy az SH kerékpár egy nagyszerű kerékpár</p><ul>A Z E-Goa-t nem úgy tervezték, hogy nagyobb sebességet érjen el. Erre utal a hátsó váltó, amely mindössze három lánckerékből áll. Hagyományosan egyáltalán nincs első kerék.<p>A kis méret kedvezően hat a jármű tömegére, amely nem haladja meg a 17,5 kg-ot. Könnyen fel lehet vinni egy ötemeletes lakás ötödik emeletére, nemhogy egy villanyvonatra. És ne feledkezzen meg az összecsukható mechanizmusról sem, amely még könnyebbé teszi a kerékpár szállítását! A súlycsökkentés érdekében a gyártó még a lengéscsillapításról is lemondott – itt egy hagyományos merev villát használnak.</p><p>Ahogy azt már sejteni lehetett, ez a modell meglehetősen gyenge motorral rendelkezik. Teljesítménye mindössze 249 watt. Ebben a tekintetben a kerékpár csak 24 km / h-ig gyorsul fel. A városban azonban ez a paraméter elegendő. A csomagtartó sokkal fontosabb a munkába járás szempontjából. Továbbá, nem feleslegesen néz ki a lánc védelme, amelynek köszönhetően nem lesz piszkos a nadrágja. És ez a modell sárvédőkkel, lábtartóval és csengővel is rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása alig kevesebb mint 7,8 Ah. A gyártó ismét a súlycsökkentést tartotta szem előtt, nem pedig a tisztességes hatótávolságot. Emlékezzünk azonban a jármű minimális súlyára – ez az a helyzet, amikor felgyorsíthatja a kerékpár forgópedálokat, ez a folyamat nem tűnik nehéznek. Ha okosan osztja be az energiát, egy nap alatt 80 vagy akár 100 kilométert is megtehet. De nem szabad elfelejtenünk, hogy az ilyen utakra ez a modell nem a következőkre szolgál.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Nagyon alacsony súly;</li><li>Összehajtogatva minimálisak a méretek;</li><li>Nincs felesleges zaj, még bukkanókon való áthaladáskor sem;</li><li>Robusztus alumíniumkeret;</li><li>Vannak állványok, szárnyak és egyéb kiegészítők;</li><li>Az ár nem túl magas.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem gyorsul fel különösen nagy sebességre;</li><li>Nincs első váltó;</li><li>Egyáltalán nincs csillapítás;</li><li>V fékeket használnak-<br />ake;</li><li>A kerékpár számítógépét nehézkes kezelni.</li></ul><h3>IconBIT K7</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=IconBIT K7

  Ezt az e-bike-ot egy elektromos robogó képében szerelték össze. Az első dolog, ami feltűnik a kerékpáron, hogy a kerekek túl kicsik. Ugyanakkor van egy pedálos egység is, így nem kell a lábával tolnia. Nincs hova tenni őket – csak a pedálokon van hely számukra. A jármű lábtartóval és szárnyakkal is fel van szerelve, amelyek kiváló fröccsenésvédelmet nyújtanak.

  Ez a szokatlan konstrukció lehetővé tette, hogy a gyártó spóroljon a felhasznált anyagokon. Az alumínium önmagában csak feleannyi súlyú, mint egy hagyományos kerékpár! Ennek eredményeképpen ez a modell nagyon olcsónak bizonyult – ezért 40 ezer forintot kérnek. rubel. És azzal is büszkélkedhet, hogy az alatta lévő mérleg csak 17,7 kg-ot mutat. Nem rossz! De hogyan befolyásolták ezek az egyszerűsítések a sebességet és a lengéscsillapítási jellemzőket??

  Kezdjük azzal, hogy ez az e-bike semmilyen módon nem tompítja a bukkanókat és a kátyúkat. Ez merev villával rendelkezik; a hátsó részen sincs lengéscsillapítás. A 12 colos kerekek miatt pedig szinte minden járdaszegélyt meg kell kerülni, ha le akarsz szállni. Mondanom sem kell, hogy nem túl kényelmes?

  Ha a sebességről beszélünk, akkor egy ilyen kerékpárral akár 25 km / h-ra is felgyorsulhat. A jármű még aktív pedálozással sem képes sokkal többre, mert egyszerűen nincs sebességváltó, még hátul sem. De jó tárcsafékkel rendelkezik, amelyek mechanikusak! Kiváló munkát végeznek az ilyen kis kerekek megállításában, nincs panasz.

  Az IconBIT K7 elektromos része egy 250W maximális teljesítményű motorból és egy 6A*h lítium-ion akkumulátorból áll. Gyakran előfordul, hogy egy teljes töltés csak 12-15 km-t tesz meg, ha alig használja a pedálokat. Nem sok, de az ingázáshoz elég lesz.

  Előnyök

  • Jó felfújható kerekek;
  • Nagyon könnyű súly;
  • A keret kiváló minőségű alumíniumból készült;
  • Az akkumulátor kódzárral van rögzítve;
  • Megbízható fékek;
  • Alacsony költségek;
  • Csengővel, lábtartóval és sárvédőkkel van felszerelve.

  Hátrányok

  • A kormány meglazulhat;
  • Gyenge akkumulátort használ;
  • A végsebesség nem mindenkinek való;
  • Nincs ütéscsillapító villa;
  • Nincs váltó.

  Xiaomi QiCycle

  Értékelés: 4.4

  Xiaomi QiCycle

  Ez a kerékpár is nagyon szokatlan kialakítású. De ebben az esetben nem mondhatjuk, hogy a gyártó megpróbált egy elektromos robogót elektromos kerékpárrá alakítani. Egyszerűen megpróbálta a lehető legnagyobb mértékben összezsugorítani, hogy könnyen szállítható legyen autóban vagy tömegközlekedési eszközön. A kerékpár súlyát is igyekszik csökkenteni. Végül összesen 14,5 kg volt a súlya! Ilyen tömeggel a Xiaomi QiCycle könnyen felvonszolható egy régi panel- vagy téglaház ötödik emeletére lift nélkül!

  A meglehetősen kis kerekek ellenére az egyiknek legalább három lánckereke van. Ez lehetővé teszi a sebességváltást, megkönnyítve ezzel a saját és az elektromos motor életét. Ne számítson azonban arra, hogy szupernagy sebességet érhet el – ebben a tekintetben a Xiaomi QiCycle gyengébb, mint a nagyobb kerekekkel rendelkező társai. Legfeljebb 25 km/h sebességet érhet el, és azt is csak ideális körülmények között. De ez a modell egyetlen töltéssel jó mérföldet tud megtenni – bizonyos körülmények között csak 45 km után fogyhat el. És ne felejtsük el, hogy a kínai Xiaomi cég minőségi akkumulátorokat kínál. Az itt telepített készülék mindössze 3 óra alatt töltődik fel. A versenytársak viszont jóval hosszabb időt töltenek ezzel.

  Az ütéseket és a kátyúkat 16 colos kerekek tompítják felfújható kamrákkal és tisztességes gumiabroncsokkal, de a tervezés megakadályozta, hogy a gyártó bármilyen ütéscsillapítást vezessen be. Nos, az itt használt fékek a csipeszes és görgős típusba tartoznak. Ijesztően hangzik, de a gyakorlatban nem sok okuk van a panaszra. 250 wattos motorral rendelkezik, amely csúcssebességgel tartja a sebességet. Egyébként az akkumulátor kapacitása mindössze 5,8 Ah. Elképesztő, hogy egy ilyen akkumulátor elegendő a fenti futásteljesítményhez!

  Mindenki tudja, hogy a Xiaomi rengeteg okostelefont gyárt. Nem csoda, hogy az elektromos kerékpárja szinkronizálható velük. Az itt használt kerékpárszámítógépről származó információk átvihetők Android és iOS rendszerekre is – ez Bluetooth 4 segítségével történik.0 LE. Nos, lovaglás közben egy 1,8 hüvelykes, 160×128 pixel felbontású képernyőn jelenik meg. Az e-bike összesen négyféle utazási módot kínál.

  Előnyök

  • Lehetőség van tisztességes futásteljesítmény elérésére;
  • Az ár nem túlzó;
  • Rövid töltési idő;
  • Minimális súly;
  • Kényelmes összecsukható kialakítás;
  • A keret jó minőségű alumíniumból készült;
  • Szinkronizálhatja okostelefonjával;
  • Meglehetősen megbízható fékek.

  Hátrányok

  • A csúcssebesség nem minden ügyfélnek felel meg;
  • Semmiféle párnázás;
  • Nagyon kevés fogaskerék;
  • Szárnyvédők és csomagtartó nélkül.

  Eltreco Good 250W
 • tium (2018)
 • Értékelés: 4.3

  Eltreco Good 250W<li></div><p>tium (2018)” src=”/wp-content/uploads/2023/04/84216666194431-711.jpg” height=”337″ title=”Eltreco Good 250W</p><li>A tium (2018)”><p>Ez egy tipikus városi kerékpár, összecsukható mechanizmussal. Az egyetlen különbség az akkumulátor és az elektromos motor jelenléte. Ez egy olyan jármű, amelyet férfiak és nők egyaránt vezethetnek. A 20 colos kerekek lehetővé teszik a nem is olyan magas járdaszegélyek leküzdését. Az egyetlen dolog, ami megzavarhatja, az a csillapítás hiánya – még a villa is merev. De ez az e-bike mindössze 36 000 euróba kerül. RUB!</p><p>Itt láncos meghajtást használnak, ahogy azt kell is. Sajnos a 250 wattos elektromos motor nem képes 25 km/h-nál nagyobb sebességre gyorsítani a kerékpárt. A jármű nagy, akár 21,5 kg-os súlya bizonyára megviseli az áldozatot. Az akkumulátor kapacitása mindössze 7 Ah. Általában körülbelül 35 km után elfogy az energiája. Azonban segíthet a pedálokkal, csökkentve az energiafogyasztást. Egyébként a kerékpár hét sebességes hátsó váltóval rendelkezik, így a lehető leghatékonyabban használhatja fel az energiáját. Visszatérve az akkumulátorhoz, meg kell jegyezni, hogy hosszú a feltöltés – ez a folyamat körülbelül hét órát vesz igénybe.</p><p>Mivel ez a modell nem képes nagy sebességre gyorsítani, a V-fékek elég jól kezelik a megállást-<br />ake. Igen, a legtöbbször elég jók. De itt szívesebben láttunk volna normális tárcsafékeket. Örülök, hogy a gyártó nem spórolt a kiegészítőkön. Eltreco Good 250W</p><li>Elég ritka ahhoz, hogy te is kapj egy bakancsot. Az e-bike-ot nagyon hosszú szárnyak is kiegészítik, amelyek jól védik a fröccsenéstől.<h4>Az érdemek</h4><ul><li>a nyerget rugók egészítik ki;</li><li>Mindent tartalmaz, amire szüksége van;</li><li>Alacsony költségek;</li><li>A keret minőségi alumíniumból készült;</li><li>Hátsó váltóval rendelkezik.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A kerékpár súlya magas;</li><li>Nem különösebben lenyűgöző végsebesség;</li><li>A futásteljesítmény nem nevezhető nagyon tisztességesnek;</li><li>Nincs normális ütéscsillapítás;</li><li>Tárcsafékek helyett fékbetéteket használnak.</li></ul><h3>Hoverbot CB-19 Genus (2018)</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=Hoverbot CB-19 Genus (2018)

  Egy másik elektromos kerékpár, amely úgy néz ki, mint a mountain bike testvére. A legjobb horgász- és vadászmellény, amelynek árcédulája 37 000 euró vagy annál kevesebb, nem túlságosan eltérő árú. Rubelek. Ezért a pénzért egy nagyon jó készletet kap, amely tartalmaz lábtartót, sárvédőket és még egy kerékpárvilágítást is.

  Ez a kerékpár minőségi alumínium vázra épül. A kormányt itt egy 100 mm-es rugóúttal rendelkező, ütéscsillapított acélvillába helyezték. A belépő osztályba tartozik, így komolyabb ütéscsillapítás nem várható tőle. De jobb, mint a semmi.

  26 colos kerekek pörgése hajtja. A gyorsításhoz ajánlott a pedálozás, majd aktiválhatja a 250 wattos elektromos motort. Érdekes, hogy a motor az energiát az akkumulátorról kapja, amelynek kapacitása eléri a 10,4 Ah-t is. Ha bölcsen választja meg a vezetési módokat, akár 70 km-t is megtehet egy teljes feltöltéssel! Elég meglepő egy ilyen viszonylag olcsó elektromos kerékpár esetében!

  A Hoverbot CB-19 Genus úgy néz ki, mint egy hegyi kerékpár, a két váltó jelenléte miatt is. 21 sebességfokozat lehetővé teszi, hogy bármilyen lejtőhöz vagy emelkedőhöz alkalmazkodjon. Kár, hogy a jármű mindezekkel a tartozékokkal, beleértve az elektromosat is, 25 kg-ot nyomott. Nem az a fajta kerékpár, amivel fel akarsz menni egy olyan épület negyedik emeletére, ahol nincs lift. Igen, és pedálozás közben úgy érzi, hogy túl sok erőt használ fel, bármilyen sebességfokozatot is választ.

  Előnyök

  • Lábtartóval és sárvédőkkel;
  • Hátsó és első váltó;
  • A keret minőségi alumíniumból készült;
  • Tisztességes mechanikus tárcsafékek;
  • Hosszú futásteljesítmény egy teljes feltöltéssel.

  Hátrányok

  • A súlya lenyűgöző;
  • Jól jönne egy csizma;
  • Szerettem volna hátsó lengéscsillapítást;
  • A gyorsulás nem látványos;
  • A szárnyak meglehetősen rövidek.

  xDevice xBicycle 14 (2019)

  Értékelés: 4.2

  xDevice xBicycle 14 (2019)

  Egy másik jármű, amely egy elektromos robogóra hasonlít. Nincs csillapítás sem – a bukkanókat és kátyúkat csak a felfújható kerekek csillapítják. Az akkumulátort is szépen elhelyezték az alumínium vázban, ami nagyszerű újítás, mert megvédi a kerékpár legfontosabb részét a fröccsenéstől. A gyártó egy csomagtartót is hozzáadott. De ne tartsd vissza a lélegzeted, mert túl kicsi. Az alkotók nem fukarkodtak a szárnyakkal sem.

  A 14 colos kerekek tárcsafékkel rendelkeznek. Mechanikusak, de ennél a kialakításnál nincs szükség többre. Érdemes megjegyezni azt is, hogy az öntött felniknek köszönhetően a gumiabroncsok öntött felnikre vannak szerelve, ami még feltűnőbb megjelenést kölcsönöz a kerékpárnak.

  Ezt a járművet nem hihetetlenül gyors utazásra tervezték – a maximális sebesség legfeljebb 30 km/h. A pedál forgatásától sem lesz nagyobb a gyorsulásod. Egyáltalán nem túl praktikus, mert nincs sebességváltó kapcsoló. De az akkumulátora kiváló, 7,8 Ah kapacitású, ami általában elég egy 60 kilométeres útra. Az eredmény azonban lehet kevésbé nyomasztó, minden attól függ, hogy mennyire jól váltogat a hét üzemmód között. A töltési idő 4 óra. Tudja, hogy sok E-bike töltése majdnem kétszer annyi időt vesz igénybe.

  Mi mással büszkélkedhetne ez a 18 kilogrammos jármű? Semmiség. A lábtartó magától értetődő. Egy okostelefon tartó USB töltőporttal, mint egy kis bónusz. A motor teljesítménye 250 watt.

  Előnyök

  • Nagyon nagy hatótávolság teljes feltöltéssel;
  • Az akkumulátor a keretben van;
  • Elég gazdag felszerelés;
  • Az ár nem őrülten magas;
  • A keret jó minőségű alumíniumból készült;
  • Minőségi tárcsafékek;
  • Az elektromos kerékpár nem túl nehéz.

  Hátrányok

  • Nincs ütéscsillapítás;
  • Szerettem volna egy erősebb motort;
  • Nincsenek sebességváltók;
  • Kényelmetlen hajtogatás.

  Unimoto Fly

  Értékelés: 4.1

  Unimoto Fly

  Egy nagyszerű összecsukható városi kerékpár, elektromos meghajtással kiegészítve. Számos színválasztékban kapható, és az ára általában meglehetősen kedvező 29k. a. A 20 colos kerekekkel a földön beszél, és jó a gumiabroncsok tapadása. A nyereg alatt egy 10A*h akkumulátor található. Ez az a hely, ahol a 250w-os motort táplálják. El kell mondani, hogy ez egy eléggé éhes motor – egy teljes feltöltés általában 22 kilométerre elegendő. Meg kell jegyezni, hogy a feltöltés körülbelül 6 órát vesz igénybe.

  Unimoto Fly kap egy hatalmas mennyiségű egyszerűsítések. Például a gyártó meg sem próbálta csökkenteni az alkotás súlyát. Ennek eredményeképpen a súlya eléri a 29 ezret! Még a kerékpárt is kihívás bepakolni egy kombi kocsiba! És hogy a járművet feljuttassuk az ötödik emeletre lift nélkül, szóba sem jöhet. Ez a súly a váz és néhány más elem elkészítéséhez használt acélnak köszönhető. A villát is leegyszerűsítették – merev, így elfelejtheti a lengéscsillapítást. A gyártó a fékeken is spórolt; A váz jó alumíniumból készült; Unimoto Fly. Elöl van egy fékbetét, hátul pedig egy lábfék, mint egy régi tinédzser biciklin.

  Mondanom sem kell, hogy egyáltalán nem rendelkezik váltóval? Ami a csomagot illeti, nem olyan rossz, mint amilyennek látszik. Tartalmaz lábtartót, sárvédőket, láncvédőt és még egy jó méretű csomagtartót is.

  Előnyök

  • A nyerget rugók egészítik ki;
  • Jó felszerelés;
  • Kényelmes illeszkedés;
  • Könnyen összehajtható.

  Hátrányok

  • A kerékpár nagyon nehéz;
  • Nincsenek váltókapcsolók;
  • A motor gyenge;
  • Teljes feltöltéssel nem túl nagy a futásteljesítmény;
  • Messze nem a legjobb fékek.

  Következtetés

  Ez a lista a legjobb összecsukható szerkezetű E-Bike-ok listája. Hisszük, hogy bármelyik olvasónk megtalálja ebben a listában azt a járművet, amelyik 100%-ban megfelel az igényeinek. Megpróbáltuk elmondani Önnek mind a csúcsmodelleket, mind a meglehetősen olcsó modelleket. De ne felejtsük el, hogy a kedvező árú kerékpárok gyenge elektromos motorral és kevés akkumulátorkapacitással rendelkeznek, így ne számítsunk gyors, hosszú távú utazásra. Szerencsére, ha a töltés lemerült, elkezdhetsz pedálozni, és tovább mehetsz.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: