12 leghosszabb hatótávolságú fáklya

*A szerkesztők véleménye szerint a legjobb. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási útmutatónak. Kérdezzen meg egy szakembert vásárlás előtt.

Amikor egy zseblámpa nagy hatótávolságú teljesítményéről van szó, nem a diódák száma számít, hanem a fényerő és a reflektor alakja. Sok izzópontot nehéz összefogni, hogy nagy hatótávolságú sugarat képezzen, de 3-6 dióda tökéletesen elvégzi a munkát. A nagy hatótávolságú modelleket keresési és taktikai műveletekben, vadászatban, halászatban, nagy tárgyak őrzésében stb. használják. . Itt vannak a legjobb zseblámpák az ilyen gömbökhöz, amelyek lenyűgözik a jellemzőiket és pozitív értékeléssel rendelkeznek.

A legjobb távolságmérő zseblámpa értékelése

A 12 legnagyobb hatótávolságú kézi fényforrás kiválasztása során a bolti eladási értékelések és a vásárlói visszajelzések alapján választottuk ki a következőket. Szakértői testületünk is értékelte:

 1. Fényáram Fényerősség.
 2. Fénytartomány méterben.
 3. A megvilágítási módok száma.
 4. Az akkumulátor élettartama.
 5. Vízállósági osztály.
 6. Stabil burkolat.
 7. Súly.

Mindez segít objektíven megvizsgálni a legnépszerűbb modelleket, megértve azok előnyeit és hátrányait, hogy kiválaszthassa az Ön igényeinek megfelelőt az ár és a teljesítmény szempontjából.

Jelölésszékhelytermék neveár
A legjobb nagy hatótávolságú zseblámpák értékelése1NiteCore TM3936 500€
2Eagle Tac GX30L2-R Mark II Pro (XHP35 HD)13 500€
3O
 • ght X9R Marauder
 • 36 800€
  4FiTorch PR407 200€
  5ArmyTek Prime C2 v3 XP-L4 390€
  6Nitecore TM06S 1440811 000€
  7ArmyTek Barracuda Pro v2 XHP35 Hi9 900€
  8Nitecore MH40GTR9 000€
  9O
 • ght X7 Marauder
 • 8 500€
  10Fenix PD35 taktikai kiadás5 082€
  11ArmyTek Prime C2 Pro v3 XHP35 XHP356 050€
  12ERA orosz hadsereg MA-702 tőr1 450€

  NiteCore TM39

  Értékelés: 4.9

  NiteCore TM39

  A legnagyobb hatótávolságú zseblámpák listájának élén a NiteCore TM39 áll, amely a Luminus SBT-90 Gen2 LED-ek új generációjával működik. A modell összesen 5200 lumen fényerőt produkál, a sugárzási tartománya pedig 1500 m. Ezekkel a tulajdonságokkal a zseblámpa ideális a mezőkön és más nyílt területeken végzett keresési műveletekhez, mivel 1 m-es sávot világít meg.5 km. Ha nincs szükség ilyen erős fénysugárra, a zseblámpa három fokozatban (2000, 800 és 200 lm) tompítható. A lámpatest alumíniumból készült és feketére van festve. Az optikai lencsék kétoldalas bevonattal rendelkeznek, hogy megakadályozzák a kemény tárgyakkal való érintkezésből eredő karcolásokat.

  Szakértőinknek nemcsak a nagy hatótávolságú teljesítménye, hanem a multifunkciós kijelzője is tetszett a zseblámpának. A felhasználók ellenőrizhetik vele az akkumulátor töltöttségi szintjét, az aktuális feszültséget, a zseblámpa hőmérsékletét, a fénysugár hatótávolságát, a hátralévő üzemidőt és a LED fényerejét. Ez segít abban, hogy ne jegyezze meg a gombsorozatokat, hanem mindent egyszerre lásson a szemével.

  Előnyök

  • Többszörös laminált rétegek a lencse körül a hatékony hőelvezetés érdekében;
  • Intelligens töltőrendszer;
  • multifunkciós kijelző;
  • kétoldalas bevonat optikai lencséken.

  Hátrányok

  • A fogantyú kissé csúszós a kézben;
  • magas költségek;
  • súlya 1361 g.

  Eagle Tac GX30L2-R Mark II Pro (XHP35 HD)

  Értékelés: 4.8

  Eagle Tac GX30L2-R Mark II Pro (XHP35 HD)

  Ez a nagy hatótávolságú eszköz 1800 lm LED fényerővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy akár 366 m távolságból is világítson. A zseblámpa a csomagban található két elemmel működik. 100-220 V-os hálózati adapterrel tölthető fel. Van egy csatlakozója is az autó szivargyújtójába való csatlakoztatáshoz. Elődjével ellentétben ez a zseblámpa csak 280 g súlyú, de hossza nem a legrövidebb, 22 cm. Egy nyitott tokkal rendelkezik, amelyet az övén viselhet, és 10 év garancia jár a fáklyára, amit a vásárlók szívesen látnak az ügyfélvéleményekben. Beállításonként 8 üzemmód áll rendelkezésre, de nincs kijelző. A nagy hatótávolságú modell IP68-as vízállósági szintje miatt figyelemre méltó, ami lehetővé teszi, hogy ne csak esőben ázzon, hanem akár 2 méteres mélységig is merüljön a kívánt tárgyak víz alatti megtalálása érdekében.

  A gyártó egy fényszóró szűrőt is mellékel, amely a keskeny, nagy hatótávolságú fényt széles fénysugárrá alakítja át, mint egy autó fényszórója. Praktikus, ha egy teljesen rövid területet akarunk megvilágítani.

  Előnyök

  • Univerzális töltőadapter;
  • hordtáska és fényszóró mellékelve;
  • IP68 vízállóság;
  • akár 300 órás akkumulátor-üzemidő.

  Hátrányok

  • Az üldözés során a 22 cm-es hosszúság az övre akasztva a lábadon pihenhet.

  O

 • ght X9R Marauder

  Értékelés: 4.8

  O<li></div><p>ght X9R Marauder” src=”/wp-content/uploads/2023/03/66816666195791-6912.jpg” height=”300″ title=”O</p><li>ght X9R Marauder”></p><p>Fáklya O</p><li>A 630 m hatótávolságú ght X9R Marauder alumíniumból és acélból készült. Erős szerkezet, közel 2 kg súlyú, és akár védekező fegyverként is szolgálhat, mivel komoly ütőerővel bír. Ennek a súlynak a hordozásához a gyártó egy vállpántot biztosít.8 újratölthető elemmel működik, és az akkumulátor maximális élettartama 27 óra. Az IP67 vízállóság lehetővé teszi a lámpa víz alatti használatát akár 1 m mélységben is. Összesen 9 üzemmód, beleértve a gyenge fényviszonyokat és a stroboszkópos fényt is. A fogantyún lévő gumibevonat lehetővé teszi, hogy futás vagy úszás közben is biztonságosan tartsa a készüléket. Nincs kijelző, de a zseblámpa két LED sávval rendelkezik, amelyek a kiválasztott fényerőt és az akkumulátor töltöttségi szintjét mutatják.</p><p>Ez a nagy hatótávolságú zseblámpa fényerőben veri a többi eszközt. Itt 25000 lm. Ez egy nagyon intenzív fénysugárzást eredményez, amelyben nemcsak az emberek sziluettjei láthatók, hanem apró tárgyak (fegyverek, táskák, csapdák stb.) is kereshetők.) nagy távolságon keresztül.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>IP67 vízvédelem;</li><li>Ütésálló tokkal rendelkezik;</li><li>vállpánttal szállítjuk</li><li>9 üzemmód.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>súlya közel 2 kg</li><li>csak 220 V-ról tölthető;</li><li>Nagyon magas érték.</li></ul><h3>FiTorch PR40</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=FiTorch PR40

  A nagy hatótávolságú modell keskeny, hosszú testtel rendelkezik, oldalsó és véggombokkal. Az előbbi körül van egy diódalámpa, amely jelzi az akkumulátor állapotát. Ez a világító gyűrű a lámpa sötétben való megtalálására szolgál (2 másodpercenként villogó üzemmód). A gyűrűben lévő kulccsal a felhasználó beállítja az üzemmódokat, be- és kikapcsolja a lámpát. Rövid SOS vagy Morse kód gomb rövid SOS vagy Morse kód jelzések leadására szolgál. A keresőeszköz megjegyzi az utoljára bekapcsolt beállításokat, és a következő indításkor visszatér hozzájuk. A visszajelzések szerint az ügyfelek szeretik a nagy hatótávolságú modellt, amely USB-n keresztül tölthető számítógépről, laptopról vagy akár PowerBankról, ha nincs a közelben konnektor.

  A fáklya egyedisége a fényerő és a fénytartomány jellemzőinek kombinációjában rejlik. 1350 lumen fényerejével a modell akár 1000 m-re is képes áttörni a fénysugarat. A speciálisan tervezett optikai rendszer és a CREE XP-L Hi LED teszi lehetővé. Egyébként csak egy van, így a fáklya energiafogyasztása nagyon kicsi.

  Előnyök

  • Egyszerű működtetés két gombbal;
  • radiátorok a hűtéshez;
  • megjegyzi az utoljára használt üzemmódot;
  • az akkumulátor töltöttségének jelzése.

  Hátrányok

  • A fénykibocsátás nagyon keskeny.

  ArmyTek Prime C2 v3 XP-L

  Értékelés: 4.7

  ArmyTek Prime C2 v3 XP-L

  Az ArmyTek kínálja a Prime C2 v3 XP-L nagy hatótávolságú zseblámpát 1250 lumen fényerővel és 174 méteres sugárzási távolsággal. Fekete matt alumínium hengeres testben elhelyezve. Az érdes felület a vélemények szerint nem csúszik a kezedben. Ha a zseblámpa véletlenül vízbe esik, akkor sem történik semmi baj, mivel a lencse, a gomb és a hátsó borítás teljesen le van zárva. A gyártó a mini reflektorokat hatféle üzemmóddal látta el. övcsipesszel és tokkal, valamint két tömítőgyűrűvel rendelkezik. Magát az akkumulátort és a töltőt azonban külön kell megvásárolni.

  A zseblámpa az akkumulátor élettartamát tekintve veri a versenytársakat – a modell akár 2400 órán keresztül képes fényt kibocsátani. Ez olyan hosszú ideig tartó műveletekre érvényes, amikor nincs lehetőség az akkumulátorok cseréjére vagy újratöltésére. Egy hétre kempingező vadászoknak és horgászoknak ajánlott termék.

  Előnyök

  • csúszásmentes bevonat;
  • teljes vízvédelem;
  • Jól néz ki a hordtáska;
  • az akkumulátor élettartama akár 2400 óra.

  Hátrányok

  • nincs benne elem.

  Nitecore TM06S 14408

  Értékelés: 4.7

  Nitecore TM06S 14408

  Ezt a nagy hatótávolságú keresőfényt “zsebszörnynek” nevezik, mivel 117 mm hosszúságával 4000 lumen fényerőt produkál. A készülék könnyen elfér a tenyerében vagy a zsebében, így bárhová magával viheti, és nem akad el a sötétben. A robusztus alumínium ház ellenáll a mechanikai igénybevételnek, a lencsét körülvevő rozsdamentes acél keret pedig vészhelyzetben akár üvegtörésre is használható (égő épület ablakából való kiugrás stb.). .). Minden kezelőszerv egyetlen gombbal működtethető. Saját lámpával rendelkezik az akkumulátor szintjének jelzésére és a “Beacon” funkcióval. A TMO6S érintkezőcsoport aranyozott csatlakozókkal megbízható, nagy hatótávolságú megvilágítást biztosít.

  A szakértők kedvelik az ATR technológiával ellátott zseblámpát, amely automatikusan beállítja a fényerőt a reflektor hőmérsékletétől függően. Ez segít a lehető leghosszabb ideig használni a lámpát, és elkerülni a túlmelegedést, ami praktikus a hosszú működéshez.

  Előnyök

  • aranyozott érintkezők;
  • törésálló burkolat;
  • automatikus fényerőszabályozás a hőmérséklet függvényében;
  • 117×50 mm nagyon kompakt méretek.

  Hátrányok

  • néhányan nem szívesen tartják az 50 mm-es csövet.

  ArmyTek Barracuda Pro v2 XHP35 Hi

  Értékelés: 4.6

  ArmyTek Barracuda Pro v2 XHP35 Hi

  Ahogy a neve is mutatja, ezt a nagy hatótávolságú, nagy teherbírású zseblámpát kifejezetten a hadsereg számára tervezték. A neves márka termékei nagy lencsemodullal és keskeny markolattal rendelkeznek. Nagy hatótávolságú fénykibocsátás 1850 lumen és akár 800 m-es fénytartomány. a zseblámpa két ICR18650 elemmel működik. A taktikai eszköz súlya mindössze 259 g, és egy bepattintható tokkal van ellátva az övön való viseléshez. A vásárlók a véleményekben szeretik azt a tényt, hogy a gyártó tartalék O-gyűrűt, kupakot, csuklópántot és gumi markolatot biztosít.

  A zseblámpát víz alatti keresési műveletekhez ajánljuk. A készülékház IP68-as minősítésű, így lehetővé teszi a merülést… Az optikához közelebbi meghosszabbított forma szilárd fogást biztosít, így a modell nem fog véletlenül kiesni a kezéből a vízben lévő ellenállás miatt. A végén lévő zsinór segít biztonságosan rögzíteni a fényforrást a csuklóra. A gumírozott burkolat nem romlik a sós vízzel való érintkezéstől. A nagyobb lencse sűrű fénysugarat biztosít, amely optimalizált a sűrű folyadékokban való jó láthatósághoz.

  Előnyök

  • Könnyű súly 259 g
  • ütésálló és vízálló test;
  • 800 m-es hatótávolság
  • 9 üzemmód.

  Hátrányok

  • hossza 24.5 cm nem fér el a zsebében.

  Nitecore MH40GTR

  Értékelés: 4.5

  Nitecore MH40GTR

  A Nitecore nagy teherbírású zseblámpája 1200 lm LED-ekkel rendelkezik, és akár 1 km-t is sugároz a sötétben. Az optika 380, 100 vagy 15 lumenre állítható, ami 6, 27 vagy 140 órával növeli az akkumulátor élettartamát. Ezen kívül van SOS üzemmód és stroboszkópos fény is. Súlya 375g távolságmérő modell. A repülőgépipari alumínium ház jól ellenáll a mechanikai igénybevételnek. Az akkumulátor feltöltéséhez nem kell kinyitni a dugókat, csak csatlakoztassa a kis kerek nyílásba. A gyártó 5 év garanciát ad a zseblámpára, amit a vásárlók szeretnek a véleményekben.

  A nagy hatótávolságú, nagy teljesítményű zseblámpa alkalmas zárt ujjú, durva taktikai kesztyűkkel való használatra. Ebben a felszerelésben általában alacsonyabb a sugárérzékenység, és a sötétben nehezebb megfogni a fénykapcsolót. Ez a zseblámpa különböző kioldási művelettel rendelkezik – forgassa el a fazettált gyűrűt vagy az előlapon lévő nagy gombot. A véletlen aktiválás megakadályozása érdekében az oldalakon párkányok találhatók. Ajánlott nagy hatótávolságú, fényes fáklyaként tűzoltók és más mentési műveletekhez, ahol vastag védőkesztyűt használnak.

  Előnyök

  • alacsony súly;
  • 1 km-es hatótávolság;
  • Katonai minőségű eloxált kivitel;
  • utolsó üzemmód memória.

  Hiányosságok

  • maximális fényerőn csak 2 óra akkumulátor-üzemidő.

  O

 • ght X7 Marauder

  Értékelés: 4.5

  O<li></div><p>ght X7 Marauder” src=”/wp-content/uploads/2023/03/89916666195791-7012.jpg” height=”239″ title=”O</p><li>ght X7 Marauder”></p><p>Márka O</p><li>ght az X7 Marauder 9000 lumenes, nagy hatótávolságú változatát kínálja. Három üzemmód a fénykibocsátás szabályozásához. Hatótávolság: Maximálisan 313 m. Súlya 471g. A vélemények azt mutatják, hogy az alumínium ház meglehetősen erős, és a kontúros markolatnak köszönhetően kényelmesen tarthatja a kezében. A lencse körül a gyártó hűtőbordát helyezett el a hőelvezetés és az üzemidő növelése érdekében. Az IP68 vízállósági szint lehetővé teszi a zseblámpa víz alatti használatát.</p><p>Ez egy ajánlat az O márkától</p><li>ght kiemelkedik a 68 mm hosszú házzal. Ez a fáklya a legrövidebb a nagy hatótávolságú változatok közül. Ha összenyomod a kezedben, semmi sem fog kilógni belőle. Ez optimális az olyan taktikai műveletekhez, ahol időnként szűk helyeken kell áthaladnia. Kompakt hosszúság, hogy a fényforrás kézben maradjon, és ne tapadjon hozzá.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Alumínium ütésálló ház;</li><li>IP68 vízállóság;</li><li>akkumulátor kijelző;</li><li>9000 lm fényes fény.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>sehol sem lehet rögzíteni a zsinórt.</li></ul><h3>Fenix PD35 taktikai rádió </h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Fenix PD35 taktikai rádió

  Nagy hatótávolságú kézi zseblámpa egyetlen 1000 lumenes LED-del és 200 m-es hatótávolsággal. Törésálló edzett üveg 3 mm vastagságú lencsével; Hatótávolság: 1 km; Fenix PD35 Tactical Rdition.5 mm. A maximális munkaidő 140 óra. Az oldalán lévő klipsz megkönnyíti a fáklya övére való rögzítését, és szabaddá teszi a kezét. Szükség esetén a csuklópánt hátulra szíjazható. A módok egy gombbal vezérelhetők. Nagy, közép vagy tompított fény, stroboszkóp és Boost funkciók állnak a felhasználó rendelkezésére. Az akkumulátor fennmaradó kapacitása 4 lépésben jelenik meg. A LED 50 000 órás üzemidőre van méretezve, és a gyártó 5 év garanciát vállal a termékre. A készülékhez tok és borító, kiegészítő gomb és gumiszalag tartozik, de a töltőt és az akkumulátort külön kell megvásárolni.

  A visszajelzések szerint a zseblámpa állandó fényerőt biztosít, függetlenül attól, hogy milyen alacsony az akkumulátor töltöttsége. Lehetővé teszi, hogy a turbó üzemmódot az utolsó “csepp” töltésig használja.

  Előnyök

  • Alacsony súlya 89 g;
  • Van egy klipsz az övre való rögzítéshez;
  • Egyszerű, egygombos működtetés;
  • nyakkendő lyuk a végén.

  Hátrányok

  • Maximális fényerőnél erősen felmelegszik.

  ArmyTek Prime C2 Pro v3 XHP35 XHP35

  Értékelés: 4.3

  ArmyTek Prime C2 Pro v3 XHP35 XHP35

  A két diódával és 2100 lm teljes fényerővel rendelkező katonai modell akár 192 méteres távolságból is képes “átütni” a sötétséget. A zseblámpa alumíniumból készült vízlepergető burkolattal és kiegészítő gumitömítésekkel van ellátva. A működtetés világos és egyszerű az elülső sárga gombbal. Az optikai lencse mélyen a lámpa belsejében van, így a magasból történő leejtés nem károsítja az üveget. A távolságmérő felülmúlja versenytársait a pontosabb sugárbeállítást lehetővé tevő 11 üzemmódnak köszönhetően.

  Ez a nagy hatótávolságú katonai kialakítás optimális magasépítési körülmények között, amikor fákra, gerendákra, gerendákra és más szerkezetekre kell felmászni fáklyával. A fáklya súlya mindössze 71 g. A keskeny, 25 mm átmérőjű test lehetővé teszi, hogy a fényforrást könnyedén rögzítse a helyén a fogaival, megvilágítsa az utat, és szabadon mozogjon a kezeivel. Ha egy tárgyat magasan szeretne látni és tartani, az előlapon található egy mágnes, amellyel a lámpát fémfelülethez rögzítheti.

  Előnyök

  • fémház;
  • 11 megvilágítási mód;
  • tartalék tömítőhüvelyek;
  • klipsz és tok mellékelve.

  Hátrányok

  • nincs hálózati adapter.

  ERA orosz hadsereg MA-702 tőr

  Értékelés: 4.2

  ERA orosz hadsereg MA-702 tőr

  Befejezi a felülvizsgálatot nagy hatótávolságú hazai fejlesztés “MA-702 Dagger” a márka “ERA Az orosz hadsereg”. Ahogy a neve is sugallja, egy cserélhető pengéjű bicska van benne. Csuklóval rendelkezik a könnyű nyitáshoz és két éllel (lapos és fogazott), amelyek lehetővé teszik a kis tárgyak vágását és fűrészelését. Ez növeli a fáklya használatának lehetőségeit, de ez nem egy éleslövész. Maga a fényforrás 600 lumen fényerővel rendelkezik, és a sugárzási tartomány 170 m. A konstrukció új generációs SMD diódákat használ, így csak 8 wattot fogyasztanak. Max. 2 órás fényidő. A gyártó egy fényerő-szabályozót helyezett el, amellyel a fényerő a gomb ismételt megnyomásával állítható be.

  A zseblámpa a beépített lítium akkumulátorral rendelkezik, amelynek kapacitása 2.2 Ah-s akkumulátor, amely bármely USB porton keresztül újratölthető. Ha útközben fel kell töltenie telefonját vagy táblagépét, a zseblámpa PowerBankként is működhet, megosztva az energiát.

  Előnyök

  • vonzó ár;
  • könnyű kezelhetőség;
  • beépített újratölthető akkumulátor;
  • USB-töltés;
  • van egy kés.

  Hátrányok

  • maximális működési idő 2 óra.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: