13 legjobb összecsukható piknikasztalok

A szabadban mindig megjön az étvágy, és a tábortűz vagy a grill ételek aromásak és ízletesek. De nem mindenki szeret állva vagy kényelmetlen takarókon ülve enni, így a piknik öröme elrontható. Az összecsukható asztalokat éppen azért fejlesztették ki, hogy növeljék a kényelmet ilyen körülmények között, lehetővé téve, hogy a bútorokat könnyedén a pihenőhelyre vigye, és kényelmesen leüljön, miközben elfogyasztja kedvenc ételeit. Íme a 13 legjobb modell erre a célra, amelyek nagy keresletnek örvendenek Oroszországban.

A legjobb összecsukható piknikasztalok értékelése

Összecsukható kempingfelszereléseink kiválasztásakor az ügyfelek visszajelzései alapján döntöttünk, akik már kipróbálták ezeket a modelleket a gyakorlatban. Ez segített nekünk abban, hogy lássuk a termék előnyeit és hátrányait a mindennapi használatban. A szakértők a következő, egy piknik szempontjából fontos jellemzőket is értékelték:

 1. Az asztal méretei összecsukott állapotban és könnyen szállíthatók.
 2. A tok vagy táska súlya.
 3. Asztali méretek az ételek és tányérok elrendezéséhez.
 4. A lábak magassága, amely befolyásolja a leszállás kényelmét.
 5. Könnyű szétszerelés és összeszerelés.
 6. Stabil és robusztus keret.
 7. Felhasznált anyagok.
 8. További funkciók a piknikezés kényelmének fokozására.

Reméljük, hogy ez az elfogulatlan felülvizsgálat segít megtalálni az Ön igényeinek megfelelő összecsukható modellt.

Jelölésszékhelytermék neveár
A legjobb összecsukható piknikasztalok értékelése1Maverick AT024S-2 AdjusF-007F-064F-061
6 950€
2Outwell Calgary M9 100€
3Greenell FT-107 900€
4Tramp
7 600€
5Kanadai lakóautó CC-T4026 400€
6FHM Rest 0000435 350€
7TREK PLANET Temper5 900€
8Nika SST-3P2 050€
9Tramp Roll-120
5 200€
10NORFIN Ga
  a-M NF
3 500€
11Kanadai lakóautó CC-TA4815 450€
12Tramp Compact
2 500€
13Nika TSTI750€

Maverick AT024S-2 Adjus

Értékelés: 4.9

MAVERICK AT024S-2 ADJUS<table></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/02/88016666193941-2113.jpg” height=”400″ title=”MAVERICK AT024S-2 ADJUS</p><table>“></p><p>A horgászok, vadászok, kempingezők és piknikezők által kedvelt, csúcsminőségű asztal. Összecsukható szerkezet, amely megerősített alumínium lábakból és az asztallap kerületén 6 ponton rögzített fém lamellákból áll. Ez merevvé teszi a keretet, és megakadályozza, hogy az ételek felboruljanak egy piknik alkalmával. A 119x70x70 cm-es íróasztal akár hat személy számára is helyet biztosít. Egy perc alatt összecsukható, és bármilyen felületen felállítható, legyen az homok, talaj vagy fű. Tartalmazza a kényelmes, vállon hordozható fogantyúval ellátott szövet tokot. Az összecsukható asztal súlya 6.5 kg, így könnyen el lehet vinni gyalog a piknik helyszínére. A felhasználók dicsérik, hogy a termék nem rendelkezik az asztal alatt lévő, beakadható ablakpárkánnyal. Nagyobb lábteret biztosít, és kényelmesebbé teszi az ülést.</p><p>A szakértők szeretik az asztal robusztus felépítését és állítható magasságát. A modell teleszkópos lábakkal rendelkezik, amelyek három pozícióban rögzíthetők. Állítható, hogy a piknikező gyerekek vagy felnőttek magasságához igazodjon.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Stabil alumínium lap és lábak:</li><li>Nem romlik, ha az eső elkapja;</li><li>nagy asztal mérete 119x70x70 cm</li><li>Viszonylag könnyű 6.5 kg.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nehézkes a szállítás;</li><li>egyes lamellák különböző szinteken helyezkedhetnek el, így a felület egyenetlen lesz.</li></ul><h3>Outwell Calgary M</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=
Outwell Calgary M

Második helyezett a dán Outwell cég összecsukható piknik kiegészítője. Stabil alumínium váz, amely összecsukható, mint egy bőrönd. Az összecsukható modell az oldalán lévő kurblival összecsukható. A táblázat súlya 7.Az asztallap 5 kg-os, így akár gyalog is magával viheti, ha a környéken jár. Az asztal néhány érintéssel pillanatok alatt kibontható. Az asztallap mérete 90x90cm, így akár négy ember is elfér egyszerre. A 68 cm-es lábmagasság kényelmes a magasabb emberek számára, 165 cm és 185 cm között.

Az asztalt a szakértők az asztallap minősége miatt a legjobbnak választották piknikezésre. A felület erős bambuszból készült. Ennek a kialakításnak köszönhetően a csapadék nem befolyásolja, és könnyen tisztítható. A felületre forró tárgyakat is lehet tenni, és ez nem rontja el a piknik bútorok megjelenését. A 30 kg-os súly bizonyítja az összecsukható szerkezet szilárdságát.

Előnyök

 • Alumínium lábak és keret;
 • két erősítő keresztléc mindkét lábon
 • Akár 30 kg-mal is megterhelhető;
 • másodpercek alatt kibontakozik és összecsukódik.

Hátrányok

 • magas ár;
 • ha az asztalt erős oldalirányú ütés éri, az egyik oldala összeomolhat.

Greenell FT-10

Értékelés: 4.7

GREENELL FT-10

A piknikasztal váza 22 mm-es csövekből készült, csiszolt alumíniumból. Ez masszív és korrózióálló keretet biztosít. A gyártó az összecsukható szerkezeten legfeljebb 30 kg terhelhetőséget engedélyez. Az asztallap farostlemezből készült, amely farost és portlandcement kombinációja. Az anyag nagyon ellenálló a magas hőmérsékletekkel és a mechanikai ütésekkel szemben. Az összecsukható bútor fogantyúval ellátott bőrönd alakú, és szövetborításban érkezik. Mérete összehajtva 102x68x9 cm. Kihúzáshoz egyszerűen hajtsa ki a két panelt, hajtsa le a lábakat és csatlakoztassa a középső csövet. a 80 cm-es asztalmagasság még a 190 cm-nél magasabb személyek számára is kényelmes.

Ez az összecsukható piknikasztal a legjobb választás, ha nagy csoporttal tervezi az időt tölteni. Nyitott állapotban az asztal mérete 198x60x80 cm, így akár 10 személy is helyet foglalhat rajta.

Előnyök

 • gyönyörű szövet tokkal rendelkezik a tároláshoz;
 • a robusztus farostlemez asztallap;
 • gyorsan összecsukható;
 • Robusztus, 22 mm vastagságú alumínium keret.

Hátrányok

 • Egyes felhasználók esetében a helytől függően a lábak a vázon nyugszanak;
 • Nagyméretű, 102 x 68 x 9 cm-es hajtogatott méretben;
 • Csak autóval lehet a piknik helyszínére vinni, mivel az asztal súlya 10 kg.5 kg.

Tramp

F-007

Értékelés: 4.7

Tramp<tr></div><p>F-007″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/92416666193941-4813.jpg” height=”379″ title=”Tramp</p><tr>F-007″></p><p>Hasonló kialakítású, mint elődje, de kettő helyett három összecsukható részből áll. Összehajtogatva a méretei majdnem azonosak – 103x60x9 cm. Az asztal is könnyen kibontható, de egy helyett két keresztléc szükséges hozzá. A váz itt 22 mm-es alumíniumcsövekből készült, amelyek nagyon jól bírják a terhelést. Max. megengedett súly 30 kg-ig. Annak érdekében, hogy a termék ára valamivel alacsonyabb maradjon, a gyártó MDF-lapot használt az asztallap anyagaként. Bár kevésbé ellenálló a forró tárgyakkal szemben és nedvességet szívhat magába, 42 mm-es vastagsága megakadályozza, hogy a felület megereszkedjen a nagy terhelés hatására. A 800 mm-es asztalmagasság a magasabb személyek számára is kényelmes.</p><p>Kihajtogatva ez az összecsukható eszköz meglepően nagyméretű. Az asztallap mérete 298 x 60 cm. Majdnem 3 m hosszúságával akár 14 ember számára is kényelmes. Tökéletes családi piknikekhez, de esküvőkhöz és más szabadtéri ünnepségekhez is.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a szövetborítás véd a szállítás során keletkező karcolások ellen;</li><li>könnyen összecsukható;</li><li>A keret tartós alumíniumból készült;</li><li>nagy asztallap felület.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>ha rendszeresen ki van téve az esőnek, az MDF megduzzad;</li><li>nem minden felhasználónak van kényelmes lábhelyzete az asztal alatt.</li></ul><h3>Kanadai lakóautó CC-T402</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=KANADAI LAKÓAUTÓ CC-T402

Ez a piknikbútor teljes egészében alumíniumból készült. A csomagolt termék mérete 1200x170x210mm, súlya 5.8 kg, így könnyen szállítható gyalog a pihenőhelyre. A gyártó egy szövet tasakot mellékel a könnyű hordozáshoz. Az asztallap több alumíniumlapból áll, amelyek felgöngyölíthetőek. Az összecsukható keret néhány mozdulattal kihajtható. A felhasználók visszajelzései szerint tetszik, hogy az egyik lábnak van egy csúszó része a magasságállításhoz. Ez lehetővé teszi, hogy a megfelelő szintre állítsa be, így a szerkezet nem fog meginogni. Kihajtogatva egy 116×70 cm-es asztallapot kapunk, 25 kg terhelhetőséggel.

Az asztallapot az egyik legjobbnak ítélték az oldalsó keretek közötti kiegészítő átjáró miatt. Ez a merevítés megakadályozza, hogy a szerkezet összecsukódjon, ha véletlenül oldalról tolják. A keresztléc nélküli hasonló modellek esetében az ilyen hatásokkal szembeni ellenállás alacsonyabb. A középső megerősítés magassága lehetővé teszi a lábak kényelmes elhelyezését, és megakadályozza az asztaltól való felálláskor történő kapaszkodást.

Előnyök

 • Az egyik láb hosszának beállítása megakadályozza, hogy az asztal ne inogjon
 • teljes egészében alumíniumból készült;
 • az asztallap tekercsbe hajtható;
 • súly 5.8 kg.

Hátrányok

 • Ha az asztal alatt egyenetlen a talaj, az asztallap megvetemedik.

FHM Rest 000043

Értékelés: 4.6

FHM Rest 000043

Az FHM márka rendelkezik egy praktikus modellel a piknikhez A 000043-as pihenő, amely összehajtogatva a következő méretekkel rendelkezik: 1120x210x160 mm. kibontakozik, mint korábban – a vízszintes felület a tekercsből kibontakozik, a lábak pedig oldalt csuklósan összecsukhatóak. De a gyártó spórolt a középső karzaton, így nem lehet tolni az asztalt, különben felborul. Kihajtva 1120×800 mm-es asztallapot kap, és a lábak magassága 700 mm, ami kényelmes leszállást biztosít az asztalnál az összecsukható székeken. A vélemények szerint az ügyfelek elégedettek a piknikasztal alacsony súlyával, ami 5.1 kg. Kézben vihető a pihenőhelyre, még akkor is, ha az távol van az otthontól vagy a tömegközlekedési megállótól.

Ennek a piknikasztalnak a kedvenc funkciója az opcionális akasztópolc. Nem számít, hogy milyen nagy a munkalap, valami úgysem fér el rajta, és ez a “földszintes” kialakítás lehetővé teszi, hogy az asztallap alá helyezzen némi ételt. Ha fokozatosan elfogy az asztalra kerülő étel, a polchoz való könnyű hozzáférésnek köszönhetően könnyen hozzáadhat még többet.

Előnyök

 • van egy hordozó és tároló tok;
 • az asztallap hat ponton van rögzítve, így nem inog meg;
 • 35 kg-ig;
 • súly összehajtott állapotban 5.1 kg.

Hátrányok

 • hiányzik a középső merevítő rúd;
 • ingadozik az egyenetlen talajon.

TREK PLANET Temper

Értékelés: 4.5

TREK BOLYGÓ TEMPERAMENTUM

Orosz márka

Az EK PLANET jól bevált összecsukható piknikbútorokat kínál Temper. Alumínium asztal, amely 1050x690x700 mm-es méretben szétnyitható, és akár 6 személynek is helyet ad. A felső lécek szintén alumíniumból készülnek és feltekerhetők. Az asztal csúszásának megakadályozása érdekében a gyártó további csapokat és nyílásokat helyezett el a keretben. Az összeszerelt termék méretei 200x130x1050 mm, és egy fogantyúval ellátott szövet tokba illeszkedik. A vélemények szerint a piknikasztal nem foglal sok helyet a csomagtartóban, és az alumíniumkeret akár 30 kg súlyt is elbír.

A mi asztalunkat azért emelték ki a legjobbnak, mert a merevítőtartók szigorúan 90º-os szögben tartják a tartóoszlopokat. ezek egyenes keresztlécek, két-két darab mindkét oldalon, és hosszabbak, mint a versenytársak. Ennek a megoldásnak köszönhetően nincs szükség központi merevítő rúdra, és a keret ugyanolyan erős és ütésálló, mint a vízszintes merevítő bordákkal ellátott, a lábakat alulról összekötő, összecsukható modellek.

Előnyök

 • Gumidugók a támaszok végén, hogy megakadályozzák a csempéken való csúszást;
 • teljes egészében alumíniumból készült;
 • súlya 5 kg;
 • hordtáska.

Hátrányok

 • egy kicsit tovább tart az összeszerelés, mint más lehetőségeknél;
 • A lábak magassága nem állítható.

Nika SST-3P

Értékelés: 4.5

Nika SST-3P

És itt egy asztal a turista sorozatból, amely tökéletes piknikezéshez vagy túrázáshoz. Az összecsukható modell megfizethetőbb, mint a korábbi modellek, és néhány érintéssel kibontható. A termék mérete összehajtva 530x525x70 mm és súlya 5.64 kg. Kihajtogatva egy 1000×500 mm-es étkezőasztalt kapunk, melynek méretei és állítható magassága 445 vagy 610 mm-es oszlopok. A TRAMP ROLL-120 szállítására a gyártó egy kényelmes fogantyút helyezett el a házon. A vízszintes felület műanyagból készült, amely ellenáll a víznek és a magas hőmérsékletnek.

Ez az összecsukható asztal a további rekeszek számában vezet, amikor kibontva áll rendelkezésre. Két nagy, cipzárral záródó “fiók” található közvetlenül a vízszintes sík alatt. Teljes méretük 230x430x850mm. Ez megakadályozza, hogy a legyek és a bogarak bejussanak a rekeszekbe, és hogy az ételek véletlenül kieszenek a rekeszekből. A “hálós ajtók” lehetővé teszik, hogy az egyes “rekeszek” tartalmát kinyitás nélkül láthassa. Az asztal mindkét oldalán három zseb van varrva a piknikhez szükséges dolgok, például villák, kések, kanalak és egyéb evőeszközök számára. Tépőzárral rögzíthető a lábakhoz, így a szél ellenére is kibontott formában marad.

Előnyök

 • csúszásgátló fülek a tartóoszlopokon;
 • kényelmes fogantyúval rendelkezik;
 • sok extra rekesz;
 • alacsony súly 5.64 kg.

Hibák

 • A műanyag felület fokozatosan megkarcolódik és elveszíti a megjelenését.

Tramp Roll-120

F-064

Értékelés: 4.4

TRAMP ROLL-120<tr></div><p>F-064″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/5516666193941-9713.jpg” height=”400″ title=”TRAMP ROLL-120</p><tr>F-064″></p><p>A 120x70x70 cm-es piknikasztal tiszta alumíniumból készült, profilból készült. Összecsukható szerkezet három érintéssel felszerelhető. Ha teraszon vagy verandán szeretné elhelyezni, az állványok végein gumibetétek vannak, amelyek megakadályozzák, hogy a sima padlón csúszkáljanak. Az asztallap tiszta élkialakítással és ívelt peremmel rendelkezik a biztonságos használat érdekében. Bár minden csatlakozás szegecselt, ezek biztonságosak. A vélemények szerint a tulajdonosok szeretik a terméket, mert a fedélben két rekesz van a keret és a munkalap számára, ami megakadályozza, hogy az alumínium alkatrészek szállítás közben összekarcolják egymást.</p><p>Véleményünk szerint ez az asztal az alumínium lamellák hosszanti elhelyezkedése miatt kiemelkedik a többi közül. A legtöbb versenytárs keresztben szerelte fel őket. Ez a különleges kialakítás hízelgő, összecsukható síkot kínál piknikezéshez.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A tokban két rekesz található;</li><li>alacsony súly 6.5 kg;</li><li>Legfeljebb 30 kg-os terhelés lehetséges;</li><li>teljes egészében fémből készült.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>gyenge szerkezet.</li></ul><h3>NORFIN Ga</p><ul>a-M NF</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=NORFIN Ga<ul></div><p>a-M NF” src=”/wp-content/uploads/2023/02/656166666193941-8013.jpg” height=”400″ title=”NORFIN Ga</p><ul>a-M NF”></p><p>A NORFIN kínálja a piknikasztalos modellt Ga</p><ul>a-M NF, amely 900×600 mm-esre hajtható össze. A lábak magassága 300 mm-re állítható, ha takarón szeretne ülni, vagy 700 mm-re, ha zsámolyra szeretne ülni. Összecsukható egy tokba, méretei 600x60x450 mm-esek. A gyártó a lakókocsi alatti hálós polcot úgy tervezte, hogy extra helyet biztosítson az élelmiszerek számára. Az oszlopok kerek keresztmetszetűek és további vízszintes profilokkal rendelkeznek, amelyek növelik a keret merevségét. A végeken gumibetétek vannak, hogy megakadályozzák a csempén való elcsúszást. Az MDF-ből készült munkalap hozzájárul az otthonos hangulathoz otthonában.</p><p>A szerkesztők kiemelik ezt az asztalt, mint az egyik legkönnyebb. Súlya 4 kg. Könnyű súlya ellenére akár 30 kg-ot is elbír. Ha a pikniket az otthontól távolra tervezi, az összecsukható asztallap autó nélkül is elérhető.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Alatta egy szövetpolc található;</li><li>A lakókocsi héjának csúszásmentes pereme csúszásmentes;</li><li>Két különböző magasság közül választhat;</li><li>kényelmes szállítási fogantyú.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>tovább tart kibontakozni, mint másoknak;</li><li>Tok nélkül eladó;</li><li>Az MDF lap kevésbé ellenálló a nedvességgel szemben, mint a műanyag vagy az alumínium.</li></ul><h3>Kanadai lakóautó CC-TA481</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=KANADAI LAKÓAUTÓ CC-TA481KANADAI LAKÓAUTÓ CC-TA481

A piknikasztal szürke MDF felülettel rendelkezik, alumínium kerettel keretezve. Ez megvédi a fát az ütésektől és a forgácstól. Az összecsukható asztallapot mindkét oldalon fémlemezek támasztják alá, ami növeli a sík merevségét. Csúszásgátló gumilábak. Két U-alakú alumíniumcső erősíti az oldalakat. Egyszerű, de okos felépítésének köszönhetően az asztal akár 40 kg terhelést is elbír a piknikezés során, amit a tulajdonosok szívesen látnak a véleményekben.

Kompakt, összecsukható méretei miatt igazi győztes a társai között. Mint egy bőrönd, 82×10.5×42 cm. De ha kibontva, ugyanolyan asztallapot kap, mint a legtöbb – 120x80x70cm. Ezt úgy érjük el, hogy a vízszintes egységet kettő helyett háromra osztjuk. Ajánlott olyan autókhoz, amelyekben kevés a csomag és kevés a hely a kempingfelszerelésnek.

Előnyök

 • 40 kg-ot bír
 • viszonylag alacsony súlya 6 kg;
 • Az oszlopokat merőlegesen álló karzatokkal erősítik meg;
 • Vannak gumi hegyek.

hátrányok

 • az MDF-et védeni kell a nedvességtől.

Tramp Compact

F-061

Értékelés: 4.2

Tramp Compact<tr></div><p>F-061″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/15416666193941-9113.jpg” height=”425″ title=”Csavargó Compact</p><tr>F-061″></p><p>Ha pikniket tervez otthonától távol, válassza az alumínium modellt a</p><tr>amp – Kompakt</p><tr>F-061. Összecsukott állapotban 55x40x38 cm széles, barna színű faanyagutánzó festékkel festve. Négy láb támasztja alá, amelyek egyben erősítő bordákként is szolgálnak. Csúszásgátló műanyag végzárókkal rendelkezik. Az asztal nagyon szépen és jól megmunkált, és minden széle lekerekített, hogy növelje a biztonságot, hogy ne sérüljön meg.</p><p>Az egyérintéses megoldás négy zsanérral minden lábon. A piknikasztal keretének felállítása pontosan 1 másodpercet vesz igénybe, ha hozzászoktál. Ezután már csak el kell fordítani a lamella asztallapot, és rögzíteni kell a négy nyílásban. A Picnic termék a hasonló termékek között a súly tekintetében is élen jár – súlya mindössze 1 kg.2 kg. De ez befolyásolta a szilárdságot, ezért ne terhelje a szerkezetet 20kg-nál nagyobb mértékben.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>szép ívelt élek;</li><li>könnyű összeszerelés és szétszerelés;</li><li>gyönyörű márkás borító;</li><li>alacsony súly 1.2kg.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>egyenetlen felület a kiálló lécek miatt;</li><li>a 38 cm-es asztal magassága nem túl kényelmes;</li><li>Nem szabad 20 kg-nál nagyobb súlyt terhelni.</li></ul><h3>Nika TSTI</h3><p>Értékelés: 4.1</p><div style=NIKA TSTI

A Nika piknikasztal vidéki házakhoz és piknikekhez kiegészíti a túrát. A TSTI összecsukható bútor a következő méretekkel rendelkezik összecsukott állapotban: 910x500x50 mm. Kihajtott állapotban az asztal mérete 750×500 mm. Az asztallap formázott forgácslapból készült, és úgy néz ki, mint a valódi fa. Az X-keretes keret nagyon könnyen összeszerelhető és szétszerelhető, mint a legtöbb vasalódeszka. Alumínium helyett acélból készült, és akár 50 kg-ot is elbír. A fekete metálfényű festék egy ideig véd a rozsda ellen. De az enyhe acél használata nem befolyásolta a súlyt, és a piknikasztal súlya csak 5 kg.6 kg. Állítható magasság 500 vagy 620 mm, az Ön preferenciáitól függően. Az ívelt sarkok lehetővé teszik, hogy a gyerekek biztonságosan játszhassanak az asztal körül piknikezéskor.

A sakktábla elrendezése nagyszerű tulajdonsága az asztalnak. Ennek köszönhetően nemcsak kényelmes helyzetben ehetsz egy piknikre, hanem játszhatsz is vele. Csak a sakkfigurákat kell magával vinnie a táskában, a fából készült tábla nélkül.

Előnyök

 • megfizethető ár;
 • Nem csúszik a csempén vagy parkettán;
 • a tábla úgy néz ki, mint a természetes fa
 • Két magassági pozíció lehetséges;
 • súlya 5.6 kg.

Hátrányok

 • a fémkeret festéke fokozatosan kopik, és a cső rozsdásodni kezd.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: