22 legjobb wobbler

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem vásárlási útmutató. A vásárlás előtt szakértői tanácsadásra van szükség.

Hogyan válasszunk fogható wobblert

A wobblerek, mint a csalik osztálya, nagyon folyékony és változatos termék, amelynek kiválasztása (általában) rengeteg finom szempontnak való megfelelést igényel. A csali tulajdonságaiból történő kiválasztás megközelítése mellett azonban számos specifikusabb (és véleményünk szerint praktikusabb) technika is létezik, amelyek segítenek megvásárolni a megfelelő wobblert az Ön tényleges igényeihez. Ajánlásként javasoljuk, hogy tekintse át a kifogható főbb halfajokat és azok preferenciáit, amelyeket a halászati tapasztalatok során az évek során megfigyeltek:

 1. Pike. Nagyon sokoldalú harcsa, amely felszíni és mélyvízi wobblerekkel egyaránt fogható. A legnépszerűbb csalitípusok ebben az esetben a különböző pengekonfigurációkkal rendelkező minnow halak, a kis crankbaits és a csepp alakú csalik.
 2. Perch.Ragadozó, amely általában jelentős mélységben él, és csak táplálkozni jön fel a felszínhez közelebb. Hogy vonzza a figyelmét célszerű használni merülő (süllyedő) wobblerek, mutat egy gyors és dinamikus játék a Bizottság a vezetékeket.
 3. Harcsa. A természetüknél fogva nagy és lassú harcsák inkább jelentős mélységben pihennek, csak éjszaka mennek ki vadászni és úsznak közelebb a felszínhez. Ezért logikus, hogy a halászatukhoz nagy mélyvízi wobblereket használjanak nagy teljesítményű tüskékkel, mint például a nagy pengékkel való pergetés a gyors mélyítéshez.
 4. Pisztráng. Aktív folyóvízi ragadozó, amely a gyors áramlású folyókon található. Főleg a tározó felső rétegeiben harap, ezért lebegő felszín alatti wobblerek használatát igényli. A minnows, a poppers és számos kis crankbaits stabil, gyorsan mozgó játékkal ideálisak.
 5. Chub, ide. A pisztrángokhoz hasonlóan ezek a ragadozók is a tározó felső és középső rétegeiben a legaktívabbak, bár az állóvizekben vagy a mérsékelt sodrású folyókban. Kedvelik a kabócákat, a minnows-t, a poppers-t és a crankbaits-t.
 6. Perch. Kis aktív ragadozó nagyon szereti a kis wobblerek, de a rengeteg ösztönös bravúr miatt rohanhat a nagy csalira. válogatás nélkül harap és minnow, és a fath, és a kis swimbaits, de többnyire a tetején vagy sekély mélységben (általában legfeljebb 2 méter).
 7. Zherekh.Óvatos és körültekintő ragadozó, amely természetes megjelenést és természetes mozgást követel a csalitól. Aktivitást bizonyít a felső vagy sekély mélységben (legfeljebb 1 méter). Egyéni preferenciák miatt főként halakra harap.

A legjobb wobblerek értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb all-round wobblerek 1 ZipBaits Orbit 110 SP 1 165 €
2 O.S.P VARUNA 110 SP 1 315 €
3 EverGreen Faith 115 125 1 300 €
4 Imakatsu Riprizer 1 253 €
5 Megabass Vision OneTen 1 337 €
6 Rapala X-RAP MAGNUM XRMAG30 XRMAG30 1 910 €
7 Yo-Zuri L-Minnow 44S 565 €
A legjobb wobblerek a csavaráshoz 1 ZipBaits Orbit 80 SP\SR 990 €
2 Yo-Zuri Hardcore Jerkbait 90 440 €
3 Megabass Vision 95 1 050 €
4 Lucky John Basara 90 633 €
5 Rapala X-Rap 100 800 €
6 Smith Jib 90 F 850 €
7 MIKADO Shallow Minnow PWF-SM-13.5F-01 28 g 135 mm 391 €
8 Lucky John Original “Pike Hunter F” 10.00/A60 408 €
A legjobb wobblerek pergetéshez 1 TURUS UKKO 9cm 12 1 290 €
2 Rapala Tail Dancer 600 €
3 Bandit Walleye Deep 572 €
4 Rapala CountDown Magnum 1 155 €
5 Halco Sorcerer 650 €
6 Salmo Hornet F 04 405 €
7 Yo-Zuri Crystal Minnow DD 670 €

A legjobb all-round wobblerek

ZipBaits Orbit 110 SP

Értékelés: 4.9

A Megabass Vision OneTen egyike azoknak a ritka wobblereknek, amelyek a polimer test belsejében lévő holográfia hozzáadásával testre szabhatók. A vízben ez a kialakítás sokkal természetesebbnek tűnik, így a halak ösztönösen nem keltenek gyanút a ragadozókban. A piacra egyetlen változatban érkezik a 11 centiméteres testhosszúságú és 14 gramm súlyú méretben, ami némileg korlátozza a horgászokat a korlátozott választékban, csak szín szerint. Ez a modell elsősorban a felső vízrétegekben (0,5-1 m) működik, ahol sikeresen fogja a keszeget, a csukát és a nagy sügért.

A Vision OneTen wobblert a japánok sügérhorgászathoz tervezték, így a folyóvízi horgászatban való nagy hatékonysága szépen kiegészíti a névleges célját. Sajnos néhány felhasználó számára az ára túl magas, de az extrák mennyisége, amit ezzel a wobblerrel kap, elég ahhoz, hogy igazolja a forgalmazók magas követelményeit.

Előnyök

 • Az ideális csaliméret nagy és kis húsevők fogásához;
 • A holográfia jelenléte, amely növeli a halak realizmusát;
 • egy következetesen vonzó játék bármilyen típusú bunkó;
 • rengeteg színséma;

Hátrányok

 • magas ár;
 • Meglepő hasonlóság a szokásos Megabass OneTen (nincs Vision jelzés).
Olvasson tovább  17 legjobb csali a halászathoz

Rapala X-RAP MAGNUM XRMAG30 XRMAG30

Értékelés: 4.4

A nagyon drága és fogós Zip Baits Orbit 80 SP\SR-t sügérhorgászathoz tervezték, de a modern csavarodó folyami halászat szörnyévé fejlődött. Trófeái gyakran csukák, süllők, keszegek, nagyszájú sügérek és egyes horgászok szerint lazacok a gyors folyású folyókon. A 8 cm hosszú wobbler súlya 8,5 g, ami a lebegő bobberrel kombinálva hajlamos a hosszú távú csapásokra.

A lebegő volfrám bobber mellett a Zip Baits Orbit 80 SP\SR egy sárgaréz hengeres süllyedővel rendelkezik a fejben. Ha a halak gázolnak, ez a súly eltérül a központi helyzetéből, és a halak függőleges bólintásokat végeznek. Ennek a wobblernek a fő hátránya rendkívül magas árnak tekinthető, ami automatikusan elvágja a kezdők közönségét a potenciális vásárlók tömegétől.

Előnyök

 • a hal testében két terheléskiegyenlítő (volfrám központi és sárgaréz fej) jelenléte;
 • a rengeteg színválaszték;
 • újratervezett forma az érdekesebb játék érdekében
 • nagy hatótávolságú dobórendszer;

Hátrányok

 • rendkívül magas ár.

Yo-Zuri Hardcore Jerkbait 90

Értékelés: 4.8

A Minnow Megabass Vision 95 némileg eltér a kánon klasszikus formájától, a test hátoldalán kifejezett dudorral és a hasán enyhe homorúsággal rendelkezik. Amint azt a gyártó elmagyarázta, az ilyen pontváltozások – a kifejező, rendkívül vonzó játék wobbler része provokálja a ragadozót az azonnali támadásra. A második összetevő viszont az úszó bobber elhagyása és annak a farokhoz közelebb helyezett statikus hengeres csapra való cseréje. A súlyok ilyen elhelyezése némileg rontotta a dobási feltételeket, de jelentősen módosította a csali mozgását a vízoszlopban, hozzáadva a gondtalan halak amplitúdójának ingadozását.

A Megabass Vision 95 wobbler horgászmélysége nem kényezteti el a felhasználót a variálhatósággal, bár van még néhány jelentős előnye is. Mivel a wobbler 0,8-1 méterrel a vízfelszín alatt helyezkedik el, a ragadozót a víz tetejére csalogatja, így a felhasználónak csak a megfelelő horogra kell akasztania és a csónakhoz (vagy a partra) húznia a fogást.

Előnyök

 • Ékes játéka arra készteti a ragadozót, hogy közelebb ússzon a víz felszíni rétegeihez;
 • hajlam az öntésre és a rángatásra;
 • egy módosított minnow halprofil, amely frissességet és újdonságot kölcsönöz a sorozatnak;
 • újratervezett kiegyensúlyozás

Hátrányok

 • magas ár.

Lucky John Basara 90

Értékelés: 4.7

Lucky John Basara 90

A Lucky John cég módosított sorozatú Basara 90 wobblerje a Lucky John cégtől a legrangosabb díjak jelöltjei között volt, mint a Rapala X-Rap, amelyre logikusan belépett a legjobb wobblerek rangsorába a csavarodáshoz. Gyakorlatilag minden folyami ragadozó, amely bele mer avatkozni egy műanyag ivadék “életébe”, ennek a csalinak a prédájává válhat. Ugyanazon sorozat két különálló vonala, a 90F és a 90SP, kiváló foghatóságot mutat a meglehetősen ritka bersch és crappie, valamint a gyakori, de mindig kívánatos csuka számára.

A 9 centiméteres testhosszúságú wobbler Lucky John Basara 90 súlya 10,5 gramm és mozgatható bobber, így nagy távolságokra is dobható. Számos fogyasztó szerint ez a csali az egyik legjobb a rángatózó horgászathoz (beleértve az agresszív horgászatot is), amely a saját gyűjteményében megvásárolható még a takarékos horgászok számára is.

Előnyök

 • nagy hatótávolságú öntőrendszer;
 • A vonzó, nagyfrekvenciás játék, amely a halak rángatózására hasonlít
 • Rengeteg szín (standard és provokatív);
 • Hajlamos ritka ragadozók: nyír és pufajka fogására;

Hátrányok

 • nem találta.

Rapala X-Rap 100

Értékelés: 4.6

Rapala X-Rap 100

Nem egyszer jelölték egy finn cég képviselőjét, amely a klasszikus vonal minőségi fejlődése a ragadozók hatalmas mennyiségű fogására. Az X-Rap 100 egy tíz centiméteres, finom vonalakkal és valósághű textúrával rendelkező, 3D szemekkel kiegészített hal. Külső adatai előtt nem tud ellenállni semmilyen ragadozónak, de egy állományban (semleges színben) a wobbler nem kerül az általános tömeggel való egyesüléshez. Kiegészítve a csábító kép egy hal élénkpiros légy, található a farok horog és vizuálisan növeli a modell méretét.

Munka a horizonton mélység 0,9-2,4 méter, wobbler Rapala X-Rap 100 tökéletesen megbirkózik fogása nagy ragadozó, amely egy fogas csuka, süllő, pisztráng és lazac (ha ez a kérdés a fogás a jelenlegi), valamint egy ritka lakója a hazai víztározók – tarpon. A modellben további csalogató hatás egy csörgés, amely nélkül a szakértők szerint a wobbler nem lenne képes megnyerni a jelenlegi eredmények felét.

Előnyök

 • Kiváló testegyensúly, áramvonalas, torpedó alakú formával;
 • az áramlásban és állóvízben való horgászat képessége;
 • A csavarás tervezési paramétereinek kiváló kombinációja;
 • reális teljesítményű test;
 • optimális mélységtartomány;

Hátrányok

 • nem észlelhető.

Smith Jib 90 F

Értékelés: 4.5

Smith Jib 90 F

A klasszikus minnow Smith Jib 90 F az egyik legmegfelelőbb csali az agresszív csavaráshoz, széles körben elérhető hazánkban a kiskereskedelmi horgászboltokban. Az eredeti kiegyensúlyozó rendszernek köszönhetően ez a modell egy billegő játékkal rendelkezik, amely a halak oldalról oldalra történő elmozdulására emlékeztet. Az ilyen mozgások megvesztegetik az éber ragadozót, jelezve a kis csali pillanatnyi sebezhetőségét. A meglehetősen tisztességes mérettel (9 centiméter hosszú és 6,7 gramm) párosulva ezek a mozgások a wobblert nagyon figyelemre méltóvá teszik még egy halrajban is.

A fogyasztói visszajelzések szerint a Smith Jib 90 F wobbler jó fogási képességű Smith Jib 90 F álló folyókban. A 0,5 méteres mélységben dolgozó wobbler szó szerint lebeg a ragadozók felszínére, ahol azonnal egyenként kihúzzák őket. A leggyakoribb vendég a horgon a csuka, valamint a süllő, az asp, a pisztráng, a dub és a nagy ide.

Olvasson tovább  A 12 legjobb aminosav

Előnyök

 • Vonzó játék zajhatásokkal kombinálva
 • A test valósághű textúrája + 3D szemek;
 • Alkalmasság a különböző típusú jerkbaitekhez
 • A méretek lehetővé teszik a nagy halak és a kis ragadozók halászatát egyaránt

Hátrányok

 • rendkívül magas ár.

MIKADO Shallow Minnow PWF-SM-13.5F-01 28 g 135 mm

Értékelés: 4.4

MIKADO Shallow Minnow PWF-SM-13.5F-01 28 g 135 mm 28 g 135 mm

A japán Mikado gyártótól származó Wobbler a csukahorgászatban már bizonyított, mivel fényes pikkelyei és kontrasztos teste miatt a csali még kora reggel vagy késő este is jól látható. A csali hossza 135 mm, és a test két csővel van ellátva a folyami ragadozó biztonságos horogra akasztásához. Az elülső penge extra amplitúdót ad a wobblernek. Nagy zajjal csobban át a vízoszlopon, és azonnal magára vonja az éhes ragadozók figyelmét. A szinte sima testszerkezet lehetővé teszi a könnyű víz alatti boncolást, és az aktív vadászok számára is vonzó lesz. A vélemények szerint a wobbler nagyon tartós, és többször is ellenáll az erős csukaállkapcsok fogásának.

Ez a legjobb wobbler a csavarodáshoz a vízmélységig (2 cm).2 . Ez a 28 mm-es minnow 28 mm-es súlyával a vízoszlop alatt marad a gyors pergetéshez. A modell éles belépési szögével tűnik ki. Növeli a különösen nagy zsákmány elejtésének esélyét.

Előnyök

 • A szürke pikkelyek csillognak a napfényben;
 • a piros és az ezüst szín jó kontrasztja jól láthatóvá teszi a csalit a vízben;
 • penge a játék fokozott aktivitására, amikor a vezetékeket.

Hátrányok

 • Nem alkalmas sekély vizekben vagy benőtt fenék felett történő halászatra.
 • (6. hely)

Lucky John Original “Pike Hunter F” 10.00/A60

Értékelés: 4.3

Lucky John Original Pike Hunter F 10.00/A60

Ez a wobbler ideális a csavaró művelethez. Ezzel a technikával kiemelkedik pásztázó játékával, előcsalogatja a csukát a rejtekhelyéről. A szakértők azt javasolják, hogy ezt a csalit folyami öblökben vagy folyókban használják. 10g-os súlya nagy távolságokra való dobást biztosít. Az ajánlott vízmélység legfeljebb 1 m.2m, de a gyors felszíni horgászat megengedett ezzel a wobblerrel. Ha abbahagyja a pergető orsó tekercselését, a csali fokozatosan felbukkan, így a csuka egy megfelelő pillanatot kap a támadáshoz. A vélemények azt mutatják, hogy még a csali megragadásának sikertelen kísérlete után is a csuka szó szerint azonnal megismétli a műveletet.

Tapasztalt halászok azonnal észrevette erősen vissza a penge, található egy szögben 45 fokos szögben, tekintettel a test wobbler. Ez a tervezési jellemző további ellenállást hoz létre a vezetékezéskor, ami a csalit erősen megrántja. A csukák által távolról felvett hidraulikus rezgések mellett ez az elem elősegíti a sérült halakra jellemző viselkedést. Ez a csali könnyű prédává teszi a csuka szemében, és hajlamos megtámadni azt.

Előnyök

 • jó repülési jellemzők;
 • Lassú felbukkanás szünetben
 • természetes módon utánozza a sebesült halak szokásait;
 • Tartós műanyagból készült.

Hátrányok

 • nem alkalmas mélytengeri halászatra.

A legjobb wobblerek pergetéshez

TURUS UKKO 9cm 12

Értékelés: 4.9

TURUS UKKO 9cm 12

A 9 cm hosszúságú wobbler hosszú dobásokhoz és 1-1 cm mélységben történő vezetékezéshez készült.5 . Horgászás esetén a csali lemerül 1.7 m, ami optimális a csuka és a süllő számára. A mesterséges halak színe a fekete keresztcsíkok miatt nagyon emlékeztet egy kis sügérre. A narancssárga has és a világoszöld hátoldal a különböző napszakokban jobban láthatóvá teszi a csalit. Az orron lévő penge extra hullámos mozgást biztosít. A gyűrűkön lévő két független fonócső könnyedén horogra akasztja a csukát, és megakadályozza, hogy elkapja a csukát. A csali nagyon drága, mert finn kézművesek kézzel készítik, de jó kezekben ez egy “ijesztő fegyver”.

Wobbler figyelemre méltó ívelt testalkat. Emiatt, amikor aktívan vezetik, ráadásul hosszanti irányban rángatózik és az orrát harapja. A szünet alatt a wobbler éppen ellenkezőleg, visszahajlik. Ez a játék érzékenységet, szellősséget és mozgást kölcsönöz, ami nagyon vonzó a csuka számára. A vízben lévő erős piruettek ellenére a csali nem akad meg a pórázon lévő tüskékkel, ami azt jelenti, hogy hosszú ideig trollkodhat anélkül, hogy a felszerelést kivenné a vízből.

Előnyök

 • éles pólók;
 • Fokozott aktivitás a vízben;
 • vonzó színek;
 • Jól repül minden növényzet felett.

Hátrányok

 • magas érték;
 • Nem szereti a gyors jerkbaiteket.

Rapala Tail Dancer

Értékelés: 4.8

Rapala Tail Dancer

A Rapala Tail Dancer wobbler a horgászat területén is nagy sikereket ért el, amiért jogosan került be a legjobbak rangsorába. Különlegessége a mérnökök fáradhatatlan és hosszú munkája a hal testének különleges, senki mástól nem kölcsönzött formájának megalkotásán. A köznyelvben a finn csali a “banán” becenevet kapta a profil nagyfokú hasonlósága miatt ezzel a gyümölccsel. A kezdeti tréfás hozzáállást azonban gyorsan felváltja a kellemes meglepetés és a választás büszkesége, mivel a halak az első horgászatban való használatától kezdve következetes teljesítményt mutatnak.

Amint azt a fogyasztók megjegyezték, a Rapala Tail Dancer nagyon előnyös “ütős” wobblerként használni. Mérettől függetlenül (három típus van a sorozatban: 5, 7 és 9 cm), ez a hal ugyanolyan vonzó játékkal rendelkezik, amelyet a műanyag testébe ágyazott csörgő erős zajhatása egészít ki.

Előnyök

 • vonzó ár;
 • nem rossz méret- és színválaszték;
 • Hatalmas evezővel az azonnali süllyedéshez;
 • pontos kiegyensúlyozás, amely lehetővé teszi a nagy távolságra történő dobást;
 • eredeti formáját, ami a farokrész erős csóválását eredményezi;

Hátrányok

 • nincs.

andit Walleye Deep

Értékelés: 4.7

Bandit Walleye Deep

Egy igazi trollkodó “vadász” a Bandit-ágyúk és a merész tervezési döntések szoros keveréke miatt kerül a ranglistánkra. egy klasszikus apróhal, testhossza 12 centiméter, súlya 17,5 gramm. Kiváló süllyedési tulajdonságokkal rendelkezik, (egyes esetekben) 10 méteres tényleges mélységig süllyed, ahol hatékonyan fogja a nagy és helyhez kötött ragadozókat.

Test textúra Bandit Walleye Deep adott a kegyelem a pontos festés, és a további díszítő elemek a wobbler adtak csak 3D-szemek. A standard tee elrendezéshez további hátsó tee került hozzáadásra, nagyrészt a modell megnövekedett hossza miatt. A felhasználók szerint a csali teljes mértékben megfelel az elvárásoknak, és kiváló fogósságot mutat a pergetés során. Most a modell ára jelentősen csökkent, ami automatikusan a legjobb wobblerek közé emeli, nemcsak egy adott kategóriában, hanem az egész szegmensben is.

Előnyök

 • A mélytengeri halászathoz tervezett színek széles választéka;
 • A játék mimikája a különböző fogaskerekek alkalmazásakor;
 • a test realisztikus rajzolása, a 3D szemek jelenléte
 • optimális méretek, amelyek garantálják a pontos és nagy távolságra történő dobást;

Hátrányok

 • nem találta.

Rapala CountDown Magnum

Értékelés: 4.7

Rapala CountDown Magnum

A Rapala két képviselője közül az egyik a legjobb pergető wobblerek kategóriájában, amely a megjelenés maximális realizmusára fogad. Valójában a gyártóknak sikerült igazolniuk a dicsőségre tett fogadást – teljes “lefegyverzéssel” gyakorlatilag lehetetlen megkülönböztetni a halakat az élő halivadékok iskolájában. Az ilyen átalakulásban kulcsszerepet játszik a test textúrája, amelyet gondosan nyomon követnek a legkisebb mérlegek és a fejvonalakig. Másodszor, egy gyönyörűen játszott realizmus sikerült egyezni a színezés.

Ami a teljes méretet illeti, a CountDown Magnum ötféle méretben kapható. A legnagyobb wobbler, a CDMAG18, 18 cm-es testtel és 70 grammal rendelkezik, elsősorban agresszív pergetéshez használják a tengeren. A többi lehetőség (7 és 14 centiméter közötti testhosszal és 12 és 36 gramm közötti súllyal) ideális a folyami “csaták” trófeái leggyakrabban harcsa, csuka és süllő.

Előnyök

 • Kiváló testjelzés;
 • Realisztikus és provokatív színek a sorozatban;
 • 2,7 és 5,4 méter közötti mélységben való munkavégzés képessége;
 • a test nagyfokú megbízhatósága

Hátrányok

 • magas ár még a legkisebb változatban is (CDMAG07).

Halco Sorcerer

Értékelés: 4.7

Halco Sorcerer

Míg a Bandit Walleye Deepet a minnow halak készítésének kánonjaihoz való szoros kapcsolata miatt jelölték, addig a Halco Sorcerer éppen ellenkezőleg, a régóta fennálló szabályok pontos megsértése miatt kerül a rangsorba. A mértanilag helyes, minnow alakú test kíméletlenül görbült az arcán, kissé szokatlanul a szemek és a ragadozó érzékelése számára. A semleges színek kirívó szabálytalanságának hangsúlyozása érdekében provokatív színeket adtak hozzá, így a wobbler csak ideális célpont a támadáshoz.

A Halco Sorcerer már csak két wobbler méretet kínál a horgászoknak: 12,5 és 15 cm, 20 és 30 g-os súlyokkal. A közelmúltban öt ilyen változat volt, de a kisebb modellek kiestek, és csak egyetlen példányban maradtak a piacon, ami természetesen nem tekinthető teljes értékű jelenlétnek.

Előnyök

 • sokoldalúság a fogható halak tekintetében (a csukától és a dévértől a taimenig és az aspig)
 • Képesség akár több mint 8 méteres mélységben történő munkavégzésre;
 • kiváló forma- és színkombináció a kínálatban;
 • a csörgésből származó zaj jelenléte;

Hátrányok

 • A piacon nincsenek kis modellek (5,2-9 centiméter).

Salmo Hornet F 04

Értékelés: 4.6

Salmo Hornet F 04

Az egyetlen crank a különböző minnows között, méltóságteljesen belépve a legjobb wobblerek rangsorolásába a trollinghoz. A Wobbler Salmo Hornet F 04 egy sor kis hal, jellegzetes púppal a háti részen, hossza és súlya 4 centiméter, illetve 3 gramm. Ennek a modellnek a legszembetűnőbb jellemzője a dinamikus és gyors mélyítés, amely 1,5 és 3,1 méter között mozoghat. Egy ilyen kis hal esetében ez kiváló eredmény. De a Salmo Hornet F 04 öntés jellemzői enyhén szólva nem nagyon jöttek ki. Ha megpróbálja eldobni a wobblert, akkor az első széllökés elkerülhetetlenül elfújja.

A fogyasztói visszajelzések szerint a ragadozók stabilan érdeklődnek a hal iránt, ami lehetővé teszi, hogy felfedező csaliként használják. Stabil, nagyfrekvenciás játékával pillanatok alatt összegyűjt mindenféle zsákmányt, ezért a legszélesebb körben elterjedt a horgászat szerelmesei körében.

Előnyök

 • ugyanolyan intenzív játék különböző típusú vezetékekkel;
 • megfizethető ár;
 • nagy penge, amely lehetővé teszi, hogy elkerülje a gubancokat a gubancokban és a fűben;
 • optimális mélységhorizont;

Hátrányok

 • rossz repülési adatok.

Yo-Zuri Crystal Minnow DD

Értékelés: 4.6

Yo-Zuri Crystal Minnow DD

Nem tudta figyelmen kívül hagyni a mega fogás sorozat Crystal Minnow DD a Yo-Zuri. Ezek a mélyvízi süllők népszerűségük csúcsán vannak, ami nagymértékben felelős a hazai piacon való széles körű használatukért. Modellsorozat Mély

er 5 különböző sorozatot tartalmaz, két tervezési blokkba csoportosítva. Az egyikben az F1013 és az F1012 típusú csalik vannak, amelyek testhossza 13, illetve 11 centiméter. Egy másik blokkban az R-sorozatú modellek találhatók – 538-tól 540-ig. Teljes méreteik hasonlóak az F-sorozathoz, de egy fontos tervezési különbséggel. Abban a reményben, hogy egyetlen termékcsaládon belül valami sokoldalút hozhat létre, a Yo-Zuri az első egységnek (F-sorozat) a kanonikus kishal formát adta. A második, mint a klasszikus származéka, olyan változtatásokat kapott, mint a hal hátuljának megnövelése, valamint az oldalainak ellapítása.

A felhasználók szerint a gyártás ilyen megközelítése kifizetődött: a halak viselkedése a vízben a ponton történő apró változtatásokkal drámaian megváltozott, ami a teljes Crystal Minnow DD sorozatnak olyan sokoldalúságot biztosít, amelyet a versenytársak nem tudnak elérni.

Előnyök

 • a modellek széles választéka a méret és a színösszeállítások tekintetében;
 • robusztus haltest konstrukció;
 • különböző mélységekben (ugyanazon a tartományon belül) történő munkavégzés képessége
 • jó dobási távolság;

Hátrányok

 • a termékkínálat magas ára.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: