9 legjobb etetőgép

A feeder általában a süllő, a ponty, a kárász, a keszeg, a keszeg és más halfajok fenékhorgászatához használatos, és az úszó hiánya lehetővé teszi, hogy szeles körülmények között is dolgozni lehessen a felszereléssel. A harapás a bot csúcsán látható, és a zsákmányt a horoggal megfogott fritz kapja el. Mivel ez az egypontos fenékhorgászat egyik formája, a halak figyelmét a területre kell irányítani, amihez különböző formájú speciális etetőanyagokat használnak. A súly és a tervezés a felszerelés függ fogás, így figyelni, hogy a legjobb súlyok-feederek a feeder, értékesített Oroszországban.

A legjobb adagoló súlyok

Az etetőgéppel együtt használt etetőgépnek biztosítania kell a takarmány megbízható visszatartását a repülés során, és annak fokozatos felszabadulását az alján. A legjobb lehetőségek kiválasztásakor a következő tulajdonságokra figyeltünk:

 1. A fúvóka és a tartomány súlya.
 2. A csali helyére történő dobás pontossága.
 3. Alakelosztó képességek.
 4. A fisk horgonyzásának kényelme.
 5. A Flat viselkedése a tó fenekén.

A különböző etetőanyagokat kipróbáló halászok véleménye segített objektív véleményt alkotni a termékről, hogy a garantált fogáshoz a legjobb csalit válasszák ki.

Értékeléshelytermék neveKezdeti ár
A legjobb etetőgépek értékelése1VEGaS Flat Methot Feeder Standardart110€
2Rig Sport85€
3
 • Ember Hal Liman Feeder Bullet-Expert
 • 124€
  4Narancssárga kézi lapos módszer forgó #4114€
  5ECO-PRO SPORT-PIKER MINI65€
  6AMFishing Cage Lug145€
  7RigPro “Bullet Classic” lágy csapolással113€
  8IVVA Ivva Sport82€
  9ECOPRO HDR-BULLET65€

  VEGaS Flat Methot Feeder Standardart

  Értékelés: 4.9

  VEGaS Flat Methot Feeder Standard

  Az első helyen a “Vegas” márkájú lakások, amelyek 40 és 80 g közötti súlyban kaphatók, és a közepes kategóriába tartoznak. Az adagoló csepp alakú, három merevítő bordával, amelyek a takarmányt tartják. A középső borda és a szélső borda közötti távolságot megnövelték, hogy egy nagyméretű gyöngyöt lehessen elhelyezni. Ez megakadályozza, hogy a horog kihulljon a vízbe dobáskor vagy a vízbe ütközéskor. Az adagoló világosbarna vagy zöld színben kapható, ami jól illik a fenék iszapjához. A csali teljes egészében műanyagból készült, így nem fog rozsdásodni. Az adagoló egyérintéses laposra lapítása a csatlakozónak köszönhetően lehetséges. De a takarmány-gyűrőformát külön kell értékesíteni, ami növeli a teljes vételárat.

  Az ajánlások szerint nagyszerű repülési jellemzőkkel rendelkezik, és 100-130 méteres dobást támogat. A levegőben a hosszú csőnek és a forgónak köszönhetően a felszerelés nem akad össze a levegőben. Nemcsak feederhorgászathoz kiváló választás, hanem a professzionális sportversenyeken is jó csali.

  A

  • Egy hosszúkás foglalat a zsinór biztonságos rögzítéséhez;
  • Alkalmas a legtöbb víztesthez
  • könnyű lehorgonyozni a szárnyast;
  • áramvonalas forma a hosszú távú repülésekhez.

  Hátrányok

  • A formát külön kell értékesíteni.

  Rig Sport

  Értékelés: 4.8

  Rig Sport

  A Rig Sport teljesen más szerkezetű, hét fémgyűrűből álló henger, amelyet merőleges keresztlécek erősítenek. teljesen fémszerkezetű, és a végén hurokkal van ellátva a zsinór rögzítéséhez. Az adagoló alja a keretbe van öntve, ami jó vízhatástűrést biztosít, ha leejtik. A csali 40 és 100 g közötti súlyban kapható, így kiválaszthatja a partról 60-120 m távolságban történő horgászathoz legmegfelelőbbet. Az eltolt súlypont megkönnyíti a pontos dobásokat pörgés nélkül. A horgászok a véleményekben szeretik azt a tényt, hogy az adagolót feketére festették, és a fém nem tükröződik a napfényben. Ezáltal a felszerelés nem tűnik fel, és a halak csak a kiálló farra koncentrálnak.

  A szakértők a gyors áramlású vízterületeken a legjobb etetőanyagként a cast feeder-t emelték ki. A kiálló horogelők megakadályozzák, hogy a csali oldalra mozduljon, vagy elsüllyedjen az iszapos fenékbe. A hálós keret biztos tartást biztosít a zabkásán vagy más takarmányon, és fokozatosan adja ki az ételt.

  Előnyök

  • Nincs szükség formára;
  • A lábak megakadályozzák, hogy a csali túl mélyre süllyedjen az iszapba;
  • masszív öntött szerkezet;
  • A közepes takarmánykibocsátás gazdaságosan költi a csalit;
  • középponttól eltérő súlypont.

  Hátrányok

  • a takarmány hosszú tömörítése az ujjakkal;
  • nincs forgatható.

 • Ember Hal Liman Feeder Bullet-Expert

  Értékelés: 4.7

  <li></div><p>MAN FISH LIMAN FEEDER PULL-EXPERT” src=”/wp-content/uploads/2023/02/376166194621-869-.jpg” height=”400″ title=”</p><li>MAN FISH LIMAN FEEDER CSIGA-EXPERT”></p><p>Ez az adagolómodell 35x35x50 mm-es méretekkel és 15-80 g tömeggel kapható. Alkalmas egy csicskásnak, valamint egy hosszú etetőnek is 4 fő részére.2 . Állóvizekben való halászatra tervezték, úgy tervezték, hogy függőlegesen a fenékre süllyedjen. Ez biztosítja a takarmány fokozatos felszabadulását, még akkor is, ha a fenék erősen iszappal borított. A keret fele garantáltan ki fog állni belőle. A robusztus fémtest ellenáll a vízfelszíni ütközéseknek és a fenéken lévő sziklákkal való ütközéseknek is.</p><p>az adagoló a henger végén lévő súlypontjáról nevezetes. A dobás pillanatában a geometriai alakzat a röppálya hosszanti irányában helyezkedik el, ami csökkenti a légellenállást és biztosítja, hogy a csalival pontosan eltalálja a pontot. Ezért hívják a modellt “Bullet”-nek. Az eco-pro sport-piker mini ideális a hobbihorgászok számára, akik nem üres kézzel akarnak visszatérni a horgászatból, hanem a feeder versenyekre is.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>erős fémkeret;</li><li>biztonságos hurok a zsinórhoz való rögzítéshez</li><li>Támogatja a távolsági és pontos dobást;</li><li>Mérsékelt takarmányozási kapacitás és fokozatos felszabadulás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a takarmány ujjal történő benyomása és tömörítése időigényes.</li></ul><h3>Narancssárga kézi lapos módszer forgó #4</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Narancssárga kézi lapos módszer forgó #4

  A feeder modell 30-60 grammos vagy 70-100 grammos méretben kapható. A test mérete nem változik: 51x28mm, csak a fém talp vastagsága változik. A kialakítás a házipapucshoz hasonló, egyik oldala zárt, a másik nyitott. Ez utóbbit arra használják, hogy a fogaskereket zabkásával és különböző adalékanyagokkal töltsék meg. Mivel nincs borda, a biztosítékot az átmérőjétől függően bármilyen helyre be lehet helyezni. Ez a tipp alkalmas a kezdőknek, akik nem nagyon ismerik az etetőelemek kombinációit, és segít, hogy ne hibázzon a kiegészítőkben. Egy szabványos #4 forgó már a készletben van, és megkönnyíti a vonal rögzítését.

  Az adagoló csúcsa az egyik oldalon zárva maradt. Csak 6 kis lyuk van rajta. Ez biztosítja az étel fokozatos kiöblítését, még akkor is, ha nagyon nedves lesz. Ezt a csalit azoknak ajánljuk, akik drága takarmányt használnak, hogy spóroljanak a fogyasztáson.

  Előnyök

  • Nincs szükség formára;
  • hosszú műanyag cső;
  • Alkalmi dobásokhoz alkalmas;
  • kényelmes, ha elmaszkírozzuk az olvadékot és a horgot;
  • Az adagoló egy része zárva van, és tartja a takarmányt.

  Hátrányok

  • Ha az adagoló rosszul van tömörítve, akkor az öntés közben kidobódhat.

  ECO-PRO SPORT-PIKER MINI

  Értékelés: 4.5

  ECO-PRO SPORT-PIKER MINI

  Ahogy a neve is mutatja, ez egy etető a legkönnyebb etetők, az úgynevezett pikers számára. Ez a bot alkalmas a parthoz közeli vagy csónakból történő horgászatra. Mivel nincs szükség hosszú dobásra, a SPORT-PIKER MINI 20-40g-os súlyban kapható. Hengeres alakúak, öt gyűrűből állnak, amelyeket 8 keresztléc merőlegesen összeköt. Van egy rúd a belső oldalon az extra erősség érdekében. A keverék tömörítéséhez nincs szükség formára – minden kézzel történik. De mivel a feeder mérete kicsi, a biztosíték és a horog együtt repül, amikor eldobják.

  Az adagoló érdekes hengeres kialakítású, kifelé kiálló bordákkal. A bordák a belső gyűrűkkel együtt lehetővé teszik a takarmánykeverék betakarását, még a külső oldalon is. Az ilyen kialakítás lehetővé teszi, hogy maga döntse el, hogy mennyi csalit helyezzen a halászatba, és milyen gyakran kell kivenni a vízből.

  Előnyök

  • Forgócsavarral eladva a csavarodás megakadályozása érdekében;
  • robusztus felépítés;
  • Az adagolási mennyiséget maga állíthatja be;
  • színe beleolvad a vízbe és a fenékbe.

  Hátrányok

  • magas ár;
  • a foyle és a horog külön-külön repülnek, és nincsenek a keverékben rögzítve.

  AMFishing Cage Lug

  Értékelés: 4.4

  AMFishing Cage Lug

  Az adagoló 90x33x33 mm-es méretekkel és 100 g tömeggel kapható. Közepes lövésekhez tervezték 80m-re. A konstrukció egy szilárd alap, három hálós fallal. A meghosszabbított platform lehetővé teszi a takarmánykeverék megbízható elhelyezését, az eltolt súlypont pedig egyenletes repülést biztosít. A feeder modell már rozsdamentes acél forgócsavarral kerül forgalomba, így a szerelék nem csavarodik el. A helyes röppálya fenntartása érdekében a gyártó két fém sarkantyúval látta el a légáramlatot, amelyek úgy hasítják a légáramlatot, mint a kis repülőgépszárnyak. Ez egy másik elem, amely segít az etetőanyagot a megfelelő helyre vinni, ahol korábban csalit helyeztek el.

  Tetszik a ketrec megnövelt szilárdsága, amely nem rudakból, hanem fémcsíkokból áll. Ez teszi a feeder felszerelést optimálissá a halak fogására a sziklás fenékkel rendelkező víztestekben. A csali nem fog elvetemedni a leszállás és a kemény felületekkel való ütközés során, és hosszú ideig tart.

  Előnyök

  • A keverék fokozatosan jön ki mindkét oldalról
  • jó minőségű zöld színű bevonat;
  • erős kamra;
  • Offset súlypont.

  Hátrányok

  • a keveréket az ujjakkal jól össze kell nyomni, különben szétrepülhet.

  RigPro “Bullet Classic” lágy csapolással

  Értékelés: 4.3

  KLASSZIKUS GOLYÓ LÁGY FORGÓVAL

  A különösen nagy távolságokra 40 g-os csalit választunk egy feederbot segítségével. Ebben a kategóriában a legnépszerűbbek közé tartozik a Classic Bullet. Hengeres alakú, érintkező hegesztéssel összekapcsolt rudakból áll. A zsinórhurok acélkapcsokkal van rögzítve, és nagy szakítóerővel rendelkezik. Ajánlott feederhorgászathoz 9 m mélységig terjedő vízben. A horgászok visszajelzései szerint a feeder viselkedése a sáros fenéken. A golyó belesüllyed az iszapba, és fokozatosan evickél a szerkezetben, biztosítva, hogy az adagoló a fenékfelületen helyezkedjen el.

  A feederbotot a lágy harapás jellemzi, flucarbonból készült. Ráadásul repülés közben az etetőgépet központosítja, ezért a modellt “Bullet”-nek is nevezik. Maga a kimeneti nyílás nem deformálja az adagoló keretét, amikor kemény felületre ütközik, mivel a puha anyag önmagában elnyeli az ütést. Javasoljuk a feeder erős szélben, hogy az időjárási körülmények ne befolyásolják a dobás hatótávolságát és pontosságát.

  Előnyök

  • nincs szükség öntőforma vásárlására;
  • erős ketrec;
  • A zsinórhurok a zsinór rögzítéséhez kompressziós kapcsokkal rendelkezik;
  • Nagyon pontos dobásokat tesz lehetővé szeles körülmények között is.

  Hátrányok

  • a terelőlap tovább nehezíti a takarmány betolását.

  IVVA Ivva Sport

  Értékelés: 4.2

  IVVA Ivva Sport

  A nehéz feeder etetőanyagok közül a horgászok gyakran az IVVA Ivva Sport 100 g-os modelljét részesítik előnyben. Alkalmas 60-80 m-es közepes távolságból történő dobásra. A sima alap lehetővé teszi, hogy ujjaival erősen nyomja meg a keveréket, így az étel fokozatosan tömörül és eloszlik az alján. A hengeren lévő háló acélszalagokból és nem rudakból készül, így nagyobb szilárdsággal rendelkezik. A minőségi porfesték védi a fémet a korrózió ellen. A fekete szín jól elrejti a csalit a sötét tó- vagy folyófenéken, különösen a nádasban, ahol nagy mennyiségű tőzeg található.

  Ez egy másik praktikus etetőanyag a feederrel való horgászathoz egy nagy patakkal rendelkező víztestben. Hat grousers biztosítja, hogy a csali egy helyen maradjon, ahol a halak már összegyűltek. A fém zsanér egy darabból áll a kamerával, így a kialakítás nem fog összeomlani az éles kampó pillanatában.

  Előnyök

  • Teljesen fémszerkezetű;
  • 6 daráló;
  • vonzó ár;
  • Egyrészes hurok a felszerelés rögzítéséhez.

  Hátrányok

  • Nagy csobbanást okoz a sekély vízben, ami megijeszti a halakat – nem fogsz gyakori dobásokat kapni.

  ECOPRO HDR-BULLET

  Értékelés: 4.1

  ECOPRO HDR-BULLET

  Az ECOPRO márkájú HDR-PULLE etetőgép 30 és 50 g közötti súlyban kapható. Méreteik 45x30x50 mm, hengeres alakúak, a takarmánykeverékkel való megtöltéshez. A kialakításnak négy bordája van a külsején, hogy repülés közben korrigálja a csali helyzetét. A csali teljes egészében műanyagból készült, és rozsdamentes acélból készült forgókarral rendelkezik a végén. A másik oldalon a gyártó egy merev ólomkivezetést biztosított a levegőben való igazodás érdekében. A fenékre leeresztve ez a súly a helyén tartja a csalit, és nem engedi, hogy a henger a gombával “eltemesse” magát az iszapban. A műanyag szerkezet nem oxidálódik, és a sötétkék szín jól elrejti a vízben.

  Ennek a kis adagolónak a nyilvánvaló előnye a csukló robusztussága. Az acél forgókar a műanyagba van fröccsöntve, és a törőszerkezetet ezen a ponton úgy tesztelték, hogy akár 7 kg-os terhelésnek is ellenáll. Ez a tulajdonság, az alacsony tömeggel együtt, lehetővé teszi a hosszú orsók és az 5-6 kg-os pontyok és kárászok halászatát a kötél veszélyeztetése nélkül.

  Előnyök

  • Jó szín az álcázáshoz;
  • megkönnyíti a pontos öntést;
  • jól rögzített forgókar;
  • Egy helyen marad az alján.

  Hátrányok

  • az ólomsúly fokozatosan meglazul és kiesik;
  • Kényelmetlen betolni a takarmányt.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: