A legjobb Daiwa pergető botok rangsora

*A szerkesztők szerint a legjobb. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóul. Vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

A legjobb Daiwa pergető botok rangsora

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb Daiwa pergető botok rangsora 1 Daiwa Exceler-AR 862MHFS 6 350RUB.
2 Daiwa Procaster Jigger 902MLFS-AX 4 550RUB.
3 Daiwa Silver Creek 602
  FS
30 30RUB.
4 Daiwa Generation Black Drop Shot Sensor 802MLFS-BD HÁTRÁNYOK: 11 140RUB.
5 Daiwa Crossfire 702MLFS 2 370 dörzsölés.

Daiwa Exceler-AR 862MHFS

Értékelés: 4.9

Daiwa Exceler-AR 862MHFS

Ez a sokoldalú, kétrészes horgászbot a Daiwa kínálatában középkategóriás, de teljesítményben még a csúcskategóriás modelleket is felülmúlja. Az Exceler-AR 862MHFS egy univerzális spinning rúd hírneve, de valójában sokkal szórakoztatóbb a jigelés, mint az agresszívebb csavarás vagy az egyszerű pergetés. A vizsgálat alsó és felső határa (10-40 gramm) pontosan van jelölve, és maximális érzékenységet biztosít a rúd számára.

Érdemes megjegyezni, hogy az Exceler-AR 862MHFS feltételeivel elsősorban az ultra-nagy hatótávolságú dobásra van kiélezve. Ez a 259 centiméteres hosszának, az alacsony súlyának (166 gramm) és a gyors üzemmódnak köszönhető, amely lehetővé teszi a hideg vágások készítését. Ez a pergető bot jó választás a tapasztalt horgászok és a kezdők számára egyaránt, különösen alacsony ára miatt.

Előnyök

 • az ár és a minőség optimális aránya;
 • a tesztméretek széles skálája (10-40 gramm)
 • nagyfokú érzékenység;
 • Hosszú hatótávolságra tervezték (259 cm-nél);
 • anti-snagging hardver.

Hibák

 • nem azonosították.

Daiwa Procaster Jigger 902MLFS-AX

Értékelés: 4.8

Daiwa Procaster Jigger 902MLFS-AX

A Daiwa Procaster Jigger 902MLFS-AX pergetőspinner is bekerült a rangsorba, amelynek neve egyértelműen jelzi rendeltetését. A nagy teljesítmény és a gyors vonal kombinációja lehetővé teszi, hogy ne csak a jigekre horgásszon, hanem a minnow wobblerekre is csavarjon. A teszt rúd 8-35 gramm, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a horgászási körülményektől és a személyes preferenciáktól függően széleskörűen variálják a csalit.

De a Procaster Jigger 902MLFS-AX ergonómiai paraméterei sajnos nem kedveznek a fogyasztóknak. A bot súlya 201 gramm 270 centiméter hosszúság mellett. Ez nem túl sok, de a kezek elfáradnak a hosszú manipulációk során (dobás és horogra akasztás). Érzés az alsó határon a teszt egy kicsit gyenge, de általában más kritikák a fonás nem volt észrevehető. Tisztességes “bot” a tömegek számára, még egy kezdő horgász is megbirkózik vele.

Előnyök

 • Jigging;
 • a távolsági dobásokra összpontosít
 • Nagy rugalmasság a csalik kiválasztásában;
 • kiváló minőségű felépítés és alkatrészek.

Hátrányok

 • gyenge érzékenység a vizsgálat alsó határán.

Daiwa Silver Creek 602
  FS

Értékelés: 4.7

Daiwa Silver Creek 602<ul></div><p>FS” src=”/wp-content/uploads/2023/05/53716666197521-71re.jpg” height=”214″ title=”Daiwa Silver Creek 602</p><ul>FS”><p>A következő versenyző a rangsorban – egy miniatűr rúd a kis jigekhez (valamint a pisztráng halászathoz), amelyet a hazai halászok szeretnek a tervezés és a kényelmes működés miatt. A tervezési kivitelezés igazán érdekes: a különálló fogantyú kombinált anyag (parafa + neoprén) alkalmazása, amelyet az alternatív ezüst színezés hangsúlyoz, és a penge kerületén nem jól ismert, de nagyon jó minőségű KR-SiC gyűrűk vannak. A kényelmi szintet elsősorban a fonókar súlya (mindössze 92 gramm) és a hossza határozza meg, amely alkalmas a csónakból való indításra és a víztestek megközelíthetetlen területeinek kezelésére (180 centiméter).</p><p>Daiwa Silver Creek 602 tesztméret</p><ul>Az FS 3-14 gramm közötti tartományban van, és széles lehetőséget biztosít a felhasználóknak az optimális csalik kiválasztására. Ez egy ideális bot a profi horgászok számára, amely minimális költséggel kiváló feltételeket biztosít.<p>Előnyök:</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Könnyű karbonszerkezet (92 gramm);</li><li>Jó bot érzékenység a pattogásokon és a jerkbaiteken</li><li>Kombinált fogantyú (parafa + EVA);</li><li>alacsony ár és kiváló minőség.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem található.</li></ul><h3>Daiwa Generation Black Drop Shot Sensor 802MLFS-BD</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Daiwa Generation Black Drop Shot Sensor 802MLFS-BD

Következő generációs fekete Drop Shot Sensor 802MLFS-BD, az univerzális spinning botok generációjának képviselője, amely képes a nagy vizeken történő különböző típusú horgászathoz. 240 centiméteres hossza nem teszi lehetővé a kényelmes horgászatot csónakból és a folyók benőtt területein, de nagyon jól működik a partvonalról történő ultra hosszú dobásokhoz. Az érzékenységre nem lehet panasz: a bot továbbítja az információt a felszerelésről a botra, így gyorsan reagál minden (még a kisebb változásokra is).

Ha már a felszerelésről beszélünk: a Generation Black Drop Shot Sensor 802MLFS-BD 10 és 25 gramm közötti teszttel rendelkezik, de nem kevésbé hatékony a 30 grammos csalikkal (főleg wobblerekkel). Fuji szerelékkel (Alconite sorozatú gyűrűk) és különálló neoprén fogantyúval felszerelve, amelyek növelik a kényelmet dobás és csóválás közben.

Előnyök

 • Magas építési minőség;
 • sokoldalúság;
 • a tényleges vizsgálat meghaladja a névleges érték küszöbértékét;
 • jó érzékenység a halászat minden területén.

Hátrányok

 • Magas ár (profiknak szánták).

Daiwa Crossfire 702MLFS

Értékelés: 4.5

Daiwa Crossfire 702MLFS

Közepes súlyú, gyors akciójú bot, amely kemény és agresszív csavarásra alkalmas. A teszt 10-40 gramm közötti tartományban van, és minden tekintetben boldog még a legmerészebb csalikombinációkkal is, váratlanul magas termelékenységgel jutalmazva a horgászokat. 210 centiméteres hosszának köszönhetően part menti horgászathoz használható botként, de ugyanúgy alkalmas a hajóról történő horgászatra is.

A Daiwa Crossfire 702MLFS parafa nyéllel rendelkezik, amely nem repedezik le idő előtt, és nagyon kényelmes fogást biztosít. Kőszén távtartókkal felszerelt, de nem szabványos minőségű, csikorgásgátló szerelvények. A költségek szempontjából a spinning megvásárlása nagyon előnyösnek tűnik – a tartósság és a hosszú élettartam valamivel az árparaméter felett van, ami nem tud nem tetszeni a halászat rajongóinak.

Előnyök

 • alacsony ár;
 • Jó ergonómia (a parafa fogantyú nagyon kényelmes a fogás);
 • ideális tulajdonságválasztás a sodráshoz (közepes osztály + gyors vonal);
 • széles vizsgálati tartomány.

Hátrányok

 • Csökkentett minőségű szerelvények.
Olvasson tovább  11 a legjobb csalik a ponty halászatához
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: