A legjobb wobblerek értékelése harcsák számára

*A szerkesztők szerint a legjobb fonófelszerelés. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakértői tanácsadásra van szükség.

A legjobb wobblerek rangsora harcsák számára

Jelöléshelyszíntermék neveár
A legjobb wobblerek értékelése harcsák számára1Halco Sorcerer 150 DD870€
2Salmo Perch P08SDR486€
3Bombázó BD7F750€
4STRIKE PRO EG-049LL370€
5Halco Poltergaist 80693€

Halco Sorcerer 150 DD

Értékelés 4.9

Halco Sorcerer 150 DD

Egy másik Halco, amely elképesztően hatékony volt a nagy harcsák halászatában. A 15 cm-es hal ideális pergetéshez és pergetéshez, tekintélyes súlyának (30 gramm) és 5+m mélységű képességének köszönhetően. A vezetékezés során a mozgás fő vonzereje mellett (szakaszos és egyenletes billegés) a hagyományos minnow a wobbler elején lévő penge jelenléte miatt megfelelő akusztikus kíséretet hoz létre. Még egy kiegyensúlyozott, nyugodt ragadozó sem tud neki ellenállni.

Amint azt a felhasználók megjegyezték, a Halco Sorcerer 150 DD másik (és talán a fő) előnye az árparaméter. A kezdők számára azonban még mindig egy kicsit meredek, mivel a wobbler a profi (tapasztalt) horgászok számára készült.

Előnyök

 • Hatékony csalogató hatás;
 • Képesség a pergetésre, a jigelésre és a twitchingre;
 • A fő mozgást kísérő zaj jelenléte;
 • viszonylag alacsony ár.

Hátrányok

 • nem található.

Salmo Perch P08SDR

Értékelés 4.8

Salmo Perch P08SDR

Eljutott a rangsor a legjobb és crank a Salmo, amely tartozik egy speciális mélytengeri csali sorozat a catfishing a pergető horgászatra. Erőssége a kompakt és súlyos, ami lehetővé teszi, hogy hosszú dobásokat hajtson végre és gyorsan eljusson a koronázó mélységig. Mozgás animáció Salmo Perch P08SDR emlékeztet egy ivadék rángatózik oldalról oldalra jellegzetes merülések, amely kiüt egy harcsa és szó szerint erő, hogy megtámadják a kényes halat. Az agresszív viselkedés további stimulátora szintén egy hosszúkás penge, amely a wobbler különleges vibrációs-akusztikus kíséretet ad a wobblernek.

A fogyasztói vélemények alapján a túlnyomó többség egyetért abban a véleményben, hogy a Salmo Perch P08SDR – egy tisztességes wobbler a harcsa számára a személyes csalik gyűjteményéhez. Jelenleg ezeknek a halaknak a megvásárlását megnehezíti, hogy a kiskereskedelmi üzletekben gyakorlatilag nem kaphatók, de higgyék el, még mindig megéri a fáradságot, hogy megvásárolják őket.

Előnyök

 • A kompakt test (8 centiméter) és a tisztességes súly kombinációja;
 • Nagy hatótávolságú dobási képesség (a fenti kombinációnak köszönhetően);
 • Azonnali süllyedés;
 • Jó halászati teljesítmény, nagy hatékonyság.

Hiányosságok

 • Alacsony elérhetőség a kiskereskedelmi üzletekben.

Bombázó BD7F

Értékelés 4.8

Bombázó BD7F

Mélyvízi hibrid wobbler pergetéshez és nyomvonalas horgászathoz, népszerű azon horgászok körében, akik szeretik a trófeás ragadozókat kihúzni a vízből. A shad és a phat keveréke, ez a wobbler jellegzetes játékstílussal rendelkezik, kifejező és képes előcsalogatni a legaktívabb ragadozót is a mélyből. A csali mélysége 5,5 m, stabil túlterhelés a vízmélységhez képest mind a gyors, mind a nyugodt vizekben. További ösztönzőként a támadáshoz és a figyelem felkeltéséhez a wobbler egy hosszúkás pengét használ, amely a hajtás során jellegzetes akusztikus rezgéseket hoz létre.

A véleményekben a fogyasztók pozitívan beszélnek a szerelvényekről Bomber BD7F, valamint a magas hatékonyságról az állóvízben. Ugyanakkor a gyorsvízi folyókon történő halászat felülvizsgálatában hidegség van, ami a csali bizonyos instabilitását jelzi az áramlásban.

Előnyök

 • egy hibrid, különösen kifejező játékkal;
 • a fogás lehetősége bármilyen körülmények között és bármilyen vízen;
 • 5,5 méteres vízmélységig
 • A trófeás ragadozók halászatára összpontosítva.

Hibák

 • A halászat csökkent hatékonysága az erős áramlású víztározókban.

STRIKE PRO EG-049LL

Értékelés 4.7

STRIKE PRO EG-049LL

A Strike Pro cég fülbemászó kurblija nagyon furcsa árnyalattal rendelkezik, amiért helyet kapott a legjobbak rangsorában. Elemét a mély vízben való vonóhálós halászat képezi a trófeás csukák, süllők és harcsák levadászásának reményében. A fő jellemzője az, hogy a wobbler három különböző horizont mélységben vezetékes, ami a pengén lévő három gyűrű jelenlétével érhető el a horgászzsinór rögzítéséhez. Sőt, a szerelési lehetőség megváltoztatásával, akkor elérheti a feltűnő változás a kurblizás játék ugyanazzal az akusztikus kíséretével a hasítás a vízoszlop hosszúkás penge.

A horgászok véleménye a STRIKE PRO EG-049LL használatáról önmagukért beszélnek. A wobbler hatékonysága a harcsák esetében jelentősen megtéríti a beszerzés költségeit, és hosszú élettartama tetszik. sajnos, a crankbaiteket csak a szakemberek használják: a kezdők ritkán vásárolják meg.

Előnyök

 • A három horizonton való elmélyülés képessége;
 • megbízható szerelvények;
 • kifejező játék, amely a kötőelemtől függően változik.

Hátrányok

 • magas költségek;

  korlátozott közönség.

Halco Poltergaist 80

Értékelés 4.6

Halco Poltergaist 80

Wobbler család minnow, amely egy kicsit szokatlan alakú, és több zajt, mint a játék a különböző vezetékek. Kivételes megjelenése és rendkívüli népszerűsége miatt került a rangsorba a világ minden tájáról érkező horgászok körében. A Halco Poltergaist 80 hátsó és meghosszabbított pengéjének geometriája az éles merülés igényeihez igazodik a munkamélységben, amely eléri az 5 métert. A ragadozók csalogatása érdekében (tisztességes sugarú körben) a fejlesztők a halgolyók műanyag testében csörgő hatást keltő golyókat alkalmaztak. A vízoszlopot hasító lapát jellegzetes rezgéseivel kombinálva ez a hatás erőteljes támadási késztetést hoz létre, amely még a lomha, inaktív harcsát is képes felemelni a fenékről.

A halászok szerint a Halco Poltergaist 80 színezés nem minden változata működik hatékonyan az orosz vizeken. A leginkább “érzékeny” wobblerek, szürke-ezüst árnyalatokban festett, vagy az úgynevezett “papagájok”. Az ár a versenytársakhoz képest átlagos, így a sorozat a horgászatba újonnan belépők számára is érdekes lehet.

Előnyök

 • szokatlan testgeometria, a gyors merülés érdekében újrateremtve
 • Akár 5 méteres mélységben is dolgozhat;
 • csörgőkígyó design;
 • Elérhetőség a szuperfinomított színválasztékban.

Hátrányok

 • nem azonosított.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: