4 legjobb pop-up sátor

Az összecsukható sátornak nevezett turisztikai kialakítás egy összecsukható ágyat és egy felső sátrat kombinál, amely véd a széltől és a csapadéktól. Ez a kialakítás további előnyöket kínál a hagyományos sátrakkal szemben: kevesebb rovar jut be, a felhasználó magasabban fekszik a földtől, és nem fagy ki a veséje, az alvóplatform pedig kényelmesebb. További előnye, hogy a sátrat olyan terepen is felállíthatja, ahol apró sziklák vagy tüskék vannak. A vándor sátor normál változatában a padlóba lennének beszorítva, de itt a hálótér fölöttük lóg. Ha optimális tulajdonságokkal rendelkező pop-up sátrat szeretne választani, használja a legjobb modelleket tartalmazó listánkat.

A legjobb pop-up sátrak áttekintése

Ez a fajta kemping sátor meglehetősen ritka az orosz piacon. De sikerült olyan modelleket választani, amelyeket valóban meg lehet vásárolni rubelért, és nem angol nyelvű forrásokból rendelni. A legjobb kemping sátrak listájának összeállításakor a következő tulajdonságokra összpontosítottunk

 1. Alvóhely méretei.
 2. Sátor tartóssága.
 3. A sátor könnyű össze- és széthúzása.
 4. A keret robusztussága.
 5. Súly és alkalmasság túrázásra.
 6. Funkcionalitás és ergonómia.

A vásárlói vélemények segítettek megérteni nemcsak a kemping sátrak előnyeit és hátrányait, hanem a hátrányokat is, amelyeket csak a művelet után lehet azonosítani. Ez az elfogulatlan áttekintés segít Önnek abban, hogy megalapozott véleményt alkosson, és leegyszerűsíti a választást, hogy melyik modell felel meg leginkább az Ön igényeinek.

JelölésŰrtermék neveár
A legjobb pop-up sátrak áttekintése1Mimir-LD018 900€
2MIMIR CF094115 500€
3MIMIR CF094010 600€
4Therm-a-Rest sátor a luxuságyhoz
 • te Kiságyas sátor, Reg
   ar
 • 18 990€

  Mimir-LD01

  Értékelés: 4.9

  Mimir-LD01

  összecsukható sátor két színben – zöld és khaki – vásárolható meg. Lehetővé teszi, hogy a kempingfelszerelés jól látható legyen a vadászok és más kempingezők számára, vagy fordítva, hogy még jobban elrejtse azt. A bölcső keret üvegszálas ívekből készült, és könnyen felállítható a kempingben. Külső sátorként egyrétegű poliészter sátor- és emeletes anyagot használnak. Sűrűsége 3000 g/m², így három évszakra alkalmas, de télen hideg lenne. Az alvóhely 210×75 cm-es, így egy felnőtt kényelmesen elfér rajta. A 6 kg-os súly lehetővé teszi a készülék kézben történő hordozását akár rövid távolságok megtétele esetén is.

  Az összecsukható sátornak tapsolunk a hosszú szoknyáért, amely a szerkezetet a földig fedi. A sátor széleinek rögzítése további karókkal. Ez megakadályozza, hogy a szél fütyüljön az emeletes ágy alatt, és lehetővé teszi, hogy otthagyja a táskáit, amelyekhez az erdőben élő lények (mókusok, sünök, szarkák és más betörők) nem férnek hozzá.

  Előnyök

  • súlya mindössze 6 kg;
  • könnyen kibontható;
  • a szoknya véd a széltől;
  • a zsákok védve vannak a vadon élő állatoktól;
  • Kevés színválaszték.

  Hátrányok

  • Elég vékony poliészter.

  MIMIR CF0941

  Értékelés: 4.8

  MIMIR CF0941

  A túrakialakítás a fentiektől eltérően acélból készült ívekkel rendelkezik. Ez nagymértékben javítja a sátor tartósságát – akár 250 kg súlyt is elbír. Ez a változás azonban a sátor súlyának 22 %-kal való növekedését eredményezi.5 kg. Csak autóval lehet a kempingbe szállítani. Egy másik különbség a kétrétegű felépítés. A külső sátor sűrűsége 3000 g/m², a belső sátor sűrűsége pedig 2000 g/m². Ez extra meleget és jobb védelmet biztosít az eső ellen. A vélemények azt mutatják, hogy a sátor nagyon könnyen kibontakozik – szinte mint egy gép. De nincs szoknyája a földre, így a táskák teljes egészében láthatóak lesznek. A szerelt egység méretei 2100x1200x1200 mm. A termék egy hordtáskában kerül forgalomba, és összehajtva 1300x850x160mm méretű.

  Amint az alvóhely méretéből látható, ez egy összecsukható sátor két felhasználó számára. Nem sok összecsukható dupla sátor van, amelynek tetején van egy előtető, így érdemes megvásárolni, hogy szeretteit még kempingezés közben is kapcsolatban tartsa, de még mindig 35 cm-rel a föld felett álljon.

  Előnyök

  • 250 kg-ot bír el
  • Nagy ágy mérete 210 x 120 cm;
  • A 120 cm-es lombkoronamagasság lehetővé teszi, hogy ne csak feküdjön, hanem üljön is benne;
  • több szellőzőnyílás;
  • van egy lombkorona.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • súlya 22.5 kg.

  MIMIR CF0940

  Értékelés: 4.7

  MIMIR CF0940

  Ez a sátor csak a hálótér szélességében különbözik a fentiektől. A teljes méret 1200x780x1100 mm, így egy személy kényelmesen elfér benne. A külső sátrat nem kell rögzíteni az összeszerelés során, az oszlopok már a helyükön vannak. Az acélvázat úgy tervezték, hogy a felhasználó súlya 120 kg-ig terjedjen, de maga a sátor 11 kg-ot nyom. A 2000 és 3000 g/m² sűrűségű esőcsatorna tökéletesen megtartja a hőt. Annak érdekében, hogy a szerkezet ne csússzon el a köveken, a lábtér alsó része gumilapokkal van ellátva. A sátornak két bejárata van szúnyoghálóval és egy további ablakkal a végén.

  A szakértők dicsérik az összecsukható sátrat a könnyű felállítása miatt. Mivel sokkal keskenyebb és könnyebb, mint a fent leírt modell, nem nehéz kibontani. Egyszerűen helyezze a szerkezetet “a bordára”, és hajtsa vissza a két lábpárt, rögzítse őket egy feszítőpánttal. Ezután két keresztezett üvegszálas rúd kerül behelyezésre, amelyekre a külső sátor és a belső sátor már fel van csíptetve. Nincs szükség csapokra vagy húrra. Minden 3 percig tart.

  Előnyök

  • kétrétegű felépítés;
  • robusztus acél vázelemek;
  • könnyű összeszerelés;
  • két kijárat és két ablak a szellőzéshez.

  Hátrányok

  • súlya 11 kg, ami megnehezíti a hosszú távú gyalogos szállítást;
  • A tárgyak elhelyezhetők a kiságy alatt, de nem fedik őket.

  Therm-a-Rest kiságyas sátor a luxushoz

 • te Kiságyas sátor, Reg
   ar

   Értékelés: 4.6

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: