6 legjobb környék Jaroszlavlban a lakhatáshoz

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Azok számára, akik Jaroszlavlot állandó lakhelynek tekintik, érdekes lenne tudni, hogyan állnak a dolgok az egyes kerületekben. Válaszokat a kérdéseire a fontos kritériumok alapján készített értékelésünkben találhat. Ez vonatkozik a környezeti helyzetre, a bérek szintjére, a lakhatási költségekre, az infrastruktúra fejlettségére és a közlekedési kapcsolatok szintjére.

Jaroszlavl legjobb lakónegyedei

JelölésA helyNévÉrtékelés
A legjobb lakónegyedek Jaroszlavlban1Dzerzsinszkij5.0
2Frunzensky4.9
3Zavolzhsky4.8
4Kirovsky4.7
5Krasznoperekopszkij4.6
6Leninsky4.5
4324211111144.jpg

Ilya “BIM” Beschlebny, CC BY-SA 4.0, a Wikimedia Commonson keresztül

Dzerzsinszkij

Értékelés: 5.0

A lista élén Jaroszlavl “Bragino” területe áll. Körülbelül 15 éve a fiatal, gyermekes családok számára a legjobb lakóhely lett. A Dzerzsinszkij kerületet biztonságos és csendes környezete, fejlett infrastruktúrája és a közlekedési problémák hiánya miatt választják.

A több mint 4000 hektáros területen több száz üzlet, vállalkozás, a Victory Park és az Apple Orchard található. Az emberek azért költöznek ide, hogy munkát találjanak, rengeteg hely van a munkavállalók számára. Azok számára, akik a csendet kedvelik, Paris Commune faluja.

Az egyik zöld park a Volga folyóra néz. Ez gyakran a pihenés, a napozás és az úszás helyszíne. Jaroszlavl lakói szeretik meglátogatni a Corona éttermet, ahol szórakoztató rendezvényeket és koncerteket tartanak. Minden házhoz közel vannak iskolák és óvodák. A Dzerzsinszkij kerület ökológiai helyzete nem kritikus.

A lakásállomány legnagyobb részét a Hruscsov-házak teszik ki. Átlagos lakásárak. Nem rossz egyszobás lakást lehet vásárolni 2 millió rubelért. A környéket azonban átvették az ingatlanügynökök, akik akár 50%-os díjat is felszámolnak a bérlakások megtalálásáért.

Frunzensky

Értékelés: 4.9

Gyermekek tömegszórakoztatása Frunzensky kerület Jaroszlavlban. A város délkeleti részén található, és nagyjából 10 szakaszra oszlik. A területen több mint 15 iskola és 30 óvoda, művészeti és kulturális központ található. Van 2 felsőoktatási intézmény, kiegészítő oktatási szekció. van minden, amire a fejlődéshez, a kikapcsolódáshoz és az élethez szüksége van. Tovább épülnek a bevásárlóközpontok, fitneszközpontok és szépségközpontok nyílnak.

A környezeti helyzetet tartjuk az egyik legnagyobb hátránynak. Nincs elég zöldterület a környéken. Működik egy olajfinomító. A jaroszlavli lakosok könnyen eljuthatnak a Frunzensky kerületbe és onnan is. A város központja is nagyon közel van.

Az új épületekben lévő lakások kedvező árúak. A járda helyenként rossz állapotban van. Vannak problémák a parkkal. Egy 3 hálószobás lakás egy épülő épületben körülbelül 4-4,5 millió rubelbe kerül.

Zavolzhsky

Értékelés: 4.8

A harmadik helyen Jaroszlavl Zavolzhsky kerülete áll, ahol minden évben új lakóházak épülnek a kényelmes élethez. Kiváló környezeti feltételek itt. A házak csak úgy eldugva a zöldben. A helyszínen egy nagy állatkert található. Nyáron a lakosok a Volga partján pihennek. Közel van a városközponthoz – mindössze 15-20 perc busszal. A “Jubileumi” híd megnyitása után javult a forgalmi dugók helyzete.

A terület alkalmas a családdal való nyugodt tartózkodásra. A gyermeknevelésnek minden feltétele megvan. Az infrastruktúra több hipermarketet, szórakoztató központot, fitneszközpontokat foglal magában. Véleményünk szerint nincs elég kerékpárút a kerületben. Tekintettel arra, hogy évről évre egyre több a kerékpáros, reméljük, hogy a kérdés hamarosan megoldódik. 2 hálószobás apartmanok friss modern javítással 2,5-3,0 millió rubelért vásárolhatók (másodlagos piac, 8 emelet).

Kirovske

Értékelés: 4.7

Folytatódik Jaroszlavl üzleti és történelmi központjának minősítése. A Kirovszkij kerület a város egyik nevezetessége. Itt találhatók a közigazgatási hivatalok, a kormányzati szolgáltatások és a polgármesteri hivatal. Számos nagy bevásárlóközpont, szupermarket, üzlet található. A két híres UNESCO világörökségi helyszín az Illés próféta templom és a Szpaszo-Preobrazsenszkij kolostor.

Nem mindenki fogja szeretni a szűk utcákat a központban. A legtöbb ház 5 emeletes. Az infrastruktúra magas szintű. Mindig van hova menni és van mit vásárolni. A lakások ablakaiból festői kilátás nyílik a folyóra.

A bűnügyi helyzet normális. Az utcák este és éjszaka mindig ki vannak világítva, így mindenki biztonságban érzi magát. Néha a lakosoknak dugókkal kell megküzdeniük. A Kirovszki területen való élet nehézségei az autópályák közelsége miatt. Az ipari üzemek kibocsátása gyakran a központba sodródik. Nem mindenki engedheti meg magának a lakhatás költségeit. A bútorozott lakások árai meghaladhatják a 10 millió rubelt.

Krasznoperekopszk

Értékelés: 4.6

Krasznoperekopszk kerület híres a legjobb magánszektor faházakkal, ideális fiatal családok és idősek számára. Szinte minden telken nagy zöldségeskertek és gyümölcsösök találhatók. A házak a Kotorosl folyó közelében találhatók. A gyönyörű természet rajongói minden bizonnyal értékelni fogják a kilátást. Gyógyszertárak, poliklinikák, buszmegállók, hipermarketek és üzletek gyalogosan megközelíthetők.

A lakhatás költségei megfizethetőek. Jelenleg aktívan épülnek a nyaralók, amelyek egész közösségeket alkotnak modern lakásokkal. Két nagy park van. Könnyen megközelíthető a központ.

Nehéz lehet tisztességes bérezésű állást találni a környéken. Az utak néhol javításra szorulnak, lyukasak. Egyes helyeken nagyon kevés játszótér. Az 1 hálószobás lakás ára egy új épületben 2,7 millió rubelről indul.

Leninszkij

Értékelés: 4.5

A rangsor utolsó helyezettje a Leninszki kerület. Ezt a helyet a nagyszámú ipari üzem miatt érdemli meg. Más kritériumok alapján a terület alig marad el a többitől. A legtöbb kórház és poliklinika Jaroszlavlban itt található. Van egy múzeum a katonai dicsőségről, több park is van.

Élvezze a zöld területeket és a nagyobb oktatási intézményeket. Nem meglepő, hogy sok diák él Leninszkijben. Az infrastruktúra jól fejlett. Vannak uszodák, híres üzletláncok: Pyaterochka, Magnit, Krasnoye i Beloye.

Az ingatlanpiacot második lakások, hruscsoviak és új építésű ingatlanok alkotják, az árak nem magasabbak az átlagosnál. Legalacsonyabb árú lehetőség – 2 vagy 3 emeletes régi épületek. A lakásokat gyakran vásárolják a Chkalova és Uglichskaya utcákon. Avtozavodskaya nem olyan népszerű. Gyakorlatilag minden fejlesztő jó hírű. A lakások ára megfelel a lakások minőségének. Közelség a városközponthoz és minimális forgalmi dugó.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: