Oroszország 7 legjobb vízi parkja a Fekete-tenger partján

Hazánk déli részén számos népszerű üdülőhely van, amelyek Oroszország egész területéről vonzzák a turistákat. Híresek a látványosságok széles skálájáról, beleértve a vízi parkokat is. Ezekben a komplexumokban medencékben, vízicsúszdákban és gyermek lesiklópályákon csobbanhatnak a gyerekek. Fedezze fel, hogy melyik Fekete-tenger parti víziparkot tartják a legjobbnak. Íme néhány a leglátogatottabb helyek közül egy rangsor formájában.

A Fekete-tenger legjobb aquaparkjainak értékelése

Jelöléshelyaquapark neveértékelés
A legjobb vízi parkok értékelése a Fekete-tengeren1Golden Bay4.9
2Tiki-Tak4.8
3Olympia4.8
4Dzhubga4.7
5Aranypart4.6
6Aqualoo4.5
7Tengeri csillag4.4

Golden Bay

Értékelés: 4.9

Golden Bay

Kevesen nem hallottak még a Golden Bay Water Parkról. Ez az egyik legnagyobb komplexum a Fekete-tengeren és a Nyugati parton. Területe 15 hektár. Közel 70 vízi csúszdát építettek itt. A csúszda maximális magassága 137 méter. Van egy kastély alakú vízi falu, különböző méretű medencék, trambulinok és szökőkutak. Az aquapark személyzete megtanítja a vendégeknek, hogyan kell búvárkodni egy mély medencében.

az ügyfelek pizzériában, kávézóban vagy étteremben étkezhetnek. A “Golden Bay” épületek különböző korszakok stílusában épültek. Az aquapark 9-00 és 19-00 között tart nyitva. Gelendzsikben található a Turisticseszkaja utca 23. szám alatt. Telefonok: +78614129029, +79283311133.

Tiki-tak

Értékelés: 4.8

Tiki Tac

A rangsorban a következő Anapa legnagyobb aquaparkja. Vízmennyiség tekintetében még az európai komplexumokat is felülmúlja. A csúszdák és medencék több mint 7500 köbméter vizet tartalmaznak. A területen mintegy 20 csúszda, hat medence, egy táncparkett a habpartikhoz és szökőkutak találhatóak.

Minden vendég megtalálja az ízlésének megfelelőt. Az adrenalinmániások imádni fogják az extrém attrakciókat, a gyerekek a gyermekcsúszdákon, az egész család pedig a hullámmedencében lubickolhat. A hatalmas jacuzzi spa medence különösen népszerű. Animátorok a helyszínen. A három év alatti gyermekek ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen. A park általában 10 órától 21 óráig tart nyitva. Elérhetőség: Pioneers Avenue 38, Anapa, 8-86133-336-46.

Olympia

Értékelés: 4.8

Olympia

A következő versenyző a minősítésben egy egyedülálló vízipark a tengerparton. Vityazevo üdülővárosban található, és szinte telítve van az ókori görög mítoszokkal. A látogatók örömmel fogadják a különböző elemekkel díszített területet. A csúszdán lefelé haladva a legfeledhetetlenebb élményben lehet részed. Számos látnivalónál a szabad repülés érzése uralkodik.

A gyerekek hősökké válhatnak, és szerencsét próbálhatnak az Ellisium akadálypályán. A Zeus komplexum 10 éves kortól vehető igénybe. Vidám animátorok és a legijesztőbb lejtők dolgoznak az aquaparkban. Nyitva 10 órától 22 óráig. A belépő 600 és 1300 rubel között mozog. Cím: Anapa kerület, Vityazevo, Golden Sands, 4. Telefon: +786133-74-176.

Dzhubga

Értékelés: 4.7

Dzhubga

A vízi park 10 éve működik a Krasznodar régióban, és a Tuapse régió egyik legnagyobb vízi komplexumának számít. A “Dzhubga” területe körülbelül 2 hektár. Több mint két tucat vízjátékkal, medencékkel, pezsgőfürdőkkel és mesterséges sziklákkal rendelkezik. A Krím minden tájáról érkeznek ide utazók. A hely festői zöldellő dombok között található, amelyek kellemes pihenést biztosítanak. Egy kávézóban könnyen lehet falatozni és tápláló ebédet fogyasztani. Az étlapon előételek salátákkal és meleg ételek desszertekkel, italok minden korosztály és ízlés számára.

Az aquapark legkülönlegesebb csúszdája a “Királyi Kobra”, amelynek ereszkedése 17 méteres magasságban kezdődik. Jegy 10 órától 18 óráig egy felnőtt számára 1300 rubel, egy gyermek számára – 600 rubel. Cím: Dzsubga, Novorosszijszkoje autópálya, 10a. Telefon: 8-928-263-5555.

Aranypart

Értékelés: 4.6

Aranypart

A következő csúcspont nagy és gyönyörű területéről ismert, szédítő lejtőkkel. Az “Aranypart” vízi parkban számos csúszda található. Különösen népszerű a “Spiral”, a “Kamikaze” és a “Yellow River”. A helyszín lehetőséget kínál a vendégeknek a kikapcsolódásra és a teljes kikapcsolódásra, valamint felejthetetlen élményt nyújt. A látogatók élvezik a csobbanást a mesterséges hullámokat keltő medencében. A gyerekek imádni fogják a kisvárosi “Kincses szigetet” vízesésekkel, lejtőkkel és lépcsőkkel.

A jegy ára az egész napra 1300 rubel férfiaknak és nőknek és 800 rubel gyerekeknek. Nyitva 10:00-tól 22:00-ig. A parkkal kapcsolatos vélemények rendkívül pozitívak. Az épület Anapában, a Grebenszkaja utca 1. szám alatt található. Telefon: 8861-333-16-68.

Aqualoo

Értékelés: 4.5

Aqualoo

Az AquaLoo vízipark egy kis faluban található. Ez egy eredeti komplexum, amely népszerű a turisták és a dél-oroszországi lakosok körében. Híres hatalmas területéről, hullámmedencéjéről, szédítő vízi hullámvasútjairól, szauna- és kávézóhelyiségeiről, gyermekszórakoztató és animátorairól. Idén két új csúszda nyílt meg.

A létesítmény ingyenes sörrel és rágcsálnivalókkal tűnik ki a rangsor többi résztvevője közül. 10 órától 22 óráig tart nyitva. Az ár egy teljes nap – 1700 rubel a szülőknek és 800 rubel – a gyerekeknek. Cím: Loo, Dekabristov utca, 78B. Hívja az egyedülálló tengervizes parkot a 8800-555-40-40-es telefonszámon.

Tengeri csillag

Értékelés: 4.4

Tengeri csillag

A minősítés végén érdemes megemlíteni a Lazarevskoye faluban található vízi parkot. “A Sea Star a város központjában található, több csúszdával és csúszdával. Az 1 hektáros területen van egy medence “Slow River”, látnivalók a gyerekek számára. Van egy kávézó, sörpadokkal ellátott pavilonok és egy étterem. Egy gyermek leereszkedését egy gyermekhegyről egy fotós lencséje kapta lencsevégre. A nap végén megvásárolhatja saját emlékképét. A terület egy egész napos kikapcsolódásra van berendezve, és egy gyönyörű, egzotikus növényekkel teli területtel rendelkezik.

Lehet 4 órás vagy egész napos jegyet vásárolni. Az első esetben a jegy ára egy felnőtt számára 1000 rubel, egy gyermek számára pedig 800 rubel. A csecsemők ötéves korig ingyenesen vehetők fel. Az interneten számos pozitív vélemény található a Sea Starról. Helyszín – ul. Lazarev 108A. Júniusban és az ősz első hónapjában az aquapark 10 és 18 óra között tart nyitva. Júliusban és augusztusban 10 órától 19 óráig. Telefonok: +7862-290-60-26, +7918-000-30-55.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: