10 legjobb játék egér

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Mielőtt vásárolna egyet, konzultáljon egy szakemberrel.

A videojáték-ipar egész trendeket és irányzatokat hozott létre a számítógépes hardverek és kiegészítők terén. Az egyik legegyszerűbb, de legfontosabb példa az egér. Azok a jellemzők, amelyek egy adott egérnek jogot adnak arra, hogy játékegérnek nevezzék, semmiképpen sem kozmetikai jellegűek, és ez gyakran befolyásolja az árát.

Örömmel mutatjuk be Önnek a 2021-es év legjobb játékegereinek legújabb áttekintését az Expertology szakértői véleménye és általános visszajelzései alapján.

Hogyan válasszunk játékegeret

Bármely számítógép-alkatrész vagy tartozék játékra való specializálódása különleges követelményeket támaszt vele szemben. És ha a grafikus kártya teljesítménye hiányzik, a grafikus beállítások beállításával kényelmes fps-t kaphat, akkor nagyon tudatosnak kell lennie az egér kiválasztásakor. Ez a fő játékos eszköze, és a megvásárolt egér testreszabása nagyon kis mértékben korlátozott, néhány kivételtől eltekintve.

Shape

Az egér alakja az egyik legfontosabb jellemző, amelyet szinte lehetetlen formalizálni. A felhasználók szubjektív tapasztalatai nagyon eltérőek. Amit előzetesen fel kell mérnie, az mindenekelőtt az egér mérete. Így megítélheti, hogy kényelmesen fekszik-e a kezében.

Vannak balkezes és jobbkezes egerek, valamint szimmetrikus egerek. Azonban többnyire bizonyos korlátozások miatt még a balkezes játékosoknak is jobb kézzel kell játszaniuk. Tehát ez alapvetően nem befolyásolja.

A legegyszerűbb tipp, ami segít, ha nem is jobb kényelmet elérni egy új egér vásárlásakor, de legalább nem rontja azt – összpontosítson arra a formára, amellyel már hosszú ideje pozitív tapasztalatai vannak.

A másik véglet, hogy olyan egeret keressen, amelynek minden anatómiai jellemzőjét eleve be tudja állítani. Az ilyen egér külsőre gyakran hasonlít egy robot-transzformátorra.

Gombok (funkcionalitás)

A második legfontosabb paraméter. Számos árnyalat van. Vannak minőségi játék egerek, magas osztályúak és magas árúak, ahol csak két további funkciógomb lesz. És vannak olyanok, ahol a gombok tucatjai lehetnek. Mitől függ, és hogy szüksége van-e rá?

Ha azt tervezi, hogy időnként véletlenszerű játékokat játszik a hangulatának megfelelően, akkor az egér funkcionalitása minimális jelentőséggel bír. Ha pedig az a célod, hogy egy bizonyos MMORPG-ben tökéletesítsd a képességeidet, akkor érdemes egy bizonyos műfajhoz vagy akár egy bizonyos játékhoz szabott egeret vásárolni. Egy ilyen többgombos egér sokkal könnyebbé teszi az életet azáltal, hogy egyszerűen, egyetlen gombnyomással hívja fel a makrókat.

Érzékelő

Nem is olyan régen még volt értelme komolyan mérlegelni az optikai és a lézeres érzékelők előnyeit és hátrányait, vagy fordítva. A mai piacon azonban az optikai technológiát feltétlenül előnyben részesítik, és nagyon nehéz “tisztán” lézeres egeret találni. Ez sem nem jó, sem nem rossz, mivel ebben az összefüggésben a technológiák azonosak.

Az érzékelő jellemzői között számos kulcsfontosságú paraméter szerepel. A legközelebbi és legtisztább a felbontás. És itt a “minél több, annál jobb” elv csak egy bizonyos pontig érvényesül. A legésszerűbb érzékenységi tartomány 400 és 800 dpi között van. Jó, ha az érzékelő felbontása 2000 dpi-ig terjed. De minden ennél magasabb érték inkább csak marketingfogás, és kevés gyakorlati értelme van. Az érzékelő 3200 és 4000 dpi közötti felbontásának biztos értelme még mindig lehet, hogy a 4K monitorral ellátott csúcskonfigurációval rendelkező játékgépek is vannak.

A felbontás mellett az érzékelő két másik fontos paraméterrel is rendelkezik – a sebességgel és a gyorsulással. Ha azonban a felbontást önként adják meg a specifikációban, a másik két paramétert gyakran elhagyják. Nem utolsósorban azért, mert ezt mondják egy érzékelő valódi képességeiről. Így például az eladó által bejelentett felbontás eléggé túlzó lehet – több mint 10 ezer. dpi, de a valóságban csak a hagyományos 2000 dpi-t használják.

Röviden, a “minél több, annál jobb” elv a sebesség és a gyorsulás tekintetében teljes mértékben és kivétel nélkül érvényes.

Drót vagy “levegő”

Egy másik nehéz döntés az a dilemma, hogy a vezetékeket és az általuk okozott kellemetlenségeket a lehető legkisebbre akarjuk csökkenteni, ugyanakkor nem akarjuk elszenvedni a vezeték nélküli technológia lehetséges “mellékhatásait”. A mellékhatások látszólag nyilvánvalóak – az interferencia, a hibák és egyéb kapcsolati problémák lehetősége, amelyek a lehető legrosszabb pillanatban jelentkezhetnek, és komoly játékproblémákat okozhatnak.

A vezeték nélküli technológia azonban eléggé fejlett ahhoz, hogy helyes használat esetén minimálisra csökkentse az ilyen helyzetek kialakulásának esélyét. Természetesen, ha játékhoz Bluetooth egeret választ, akkor a Bluetooth Gen 5-ös modellt kell választania.x a nagysebességű kommunikációt lehetővé tevő generáció.

Drót

Ha a zsinór hossza többé-kevésbé nyilvánvaló, nem mindenki érti a fonás szükségességét. Az intenzíven és erőteljesen használt egerek esetében ez fontos plusz a hosszú élettartam szempontjából.

Az egyetlen pont az, hogy célszerű olyan modellt választani, amely a lehető legmagasabb csatlakozási ponttal rendelkezik az egértesthez. A tény az, hogy az alacsony helyzetben a vezeték érintkezik a betéttel, és a legjobb esetben csak zavarja a felületet egy “hangos” kölcsönhatással, és a legrosszabb esetben még károsíthatja is azt.

Egér kiválasztása játékműfaj szerint

Végezetül, itt egy másik módja a játék egér választásnak. Értelemszerűen, ha egy játékos játékpreferenciái elsősorban egy adott műfaj felé irányulnak.

A lövöldözős játékokra például jellemző a szuperdinamikus játék, amikor az egeret gyakran és intenzíven mozgatjuk, a billentyűket pedig ugyanúgy nyomkodjuk. Tehát az olyan játékokhoz, mint a Fortnite vagy a PUBG, elsősorban két dologra van szükséged – kitartásra és sebességre. Pontosságra is szükség van, legalábbis a célzáshoz, de ezzel még az olcsó modern egerek is megbirkóznak, de nem minden egér bírja a terhelést. Szintén felesleges lesz a nehéz egér a lövész és a kényelmetlen rugalmatlan kábel – figyelni kell a fonás rugalmasságára és a csatlakozási pontra.

Az MMORPG egy olyan műfaj, amely a játékipar hatalmas részét foglalja el. A rajongóknak pedig kissé eltérő követelményeik/igényeik vannak az egérrel szemben. Tehát ezek pontosan azok a fajta többgombos “szörnyek”, masszív tokokkal. Valójában eredetileg csak az RPG és az MMORPG számára fejlesztették ki őket, míg más műfajokban már teljesen kényelmetlenek és feleslegesek. De a többjátékos stratégiák értő rajongói számára ez egy igazi istenáldás.

Amikor a “stratégákról” van szó, általában a pontosság számít. Pontosan az a pont, amikor az érzékelő felbontása a legfontosabb. És, ami szintén nem mindenki számára nyilvánvaló, ez nem csak a maximális érték, hanem a minimális érték és a lehetőség, hogy ultraalacsony értéket, például 100 dpi-t is beállíthasson.

Van még néhány fontos szempont a játékegér kiválasztásakor: az érzékelő típusa és gyártója, mikrokapcsoló technológia és gyártója, optikai vagy mechanikus kerékkódoló stb. . Ezek túl finom pontok ahhoz, hogy belemerüljünk, csak olyan modelleket vizsgáltunk meg, amelyek alapértelmezés szerint rendelkeznek ezekkel a jellemzőkkel.

A legjobb játék egerek rangsora

inity
Jelölés Spot Név Ár
A legjobb olcsó játék egerek 3 Defender Forced GM-020L 385 €
2 Logitech G G102
 • ghtsync
 • 2 115 €
  1 Razer DeathAdder Essential 1 809 €
  A legjobb vezetékes játék egerek 4 Logitech G G502 Hero 4 750 €
  3 Razer Basi
 • sk V2
 • 5 800 €
  2 SteelSeries Rival 710 9 832 €
  1 Razer Naga
  7 265 €
  A legjobb vezeték nélküli játék egerek 3 Razer Basi
 • sk X HyperSpeed
 • 4 460 €
  2 Logitech G Pro vezeték nélküli, 8 952 €
  1 Razer Viper
   A legjobb vezetékes játék egerek töltőállomással
  10 490 €

  A legjobb olcsó játék egerek

  Először is tekintsük hagyományosan a legolcsóbb egereket, amelyek játéknak tekinthetők, és amelyeket a gyártók ekként pozícionálnak. A különbség azonban az, hogy bár vannak kompromisszumok az árminimalizálás érdekében, a rendelkezésre álló funkciók elegendőek lesznek a felhasználók nagy száma számára, és sokan nem fogják érezni a különbséget egy sokkal drágább eszközhöz képest.

  Defender Forced GM-020L

  Értékelés: 4.6

  Defender Forced GM-020L, fekete színű

  Az első és a legolcsóbb az orosz Defender márka játékegere. A termékek természetesen Kínában készülnek szerződéses alapon, de a minőségellenőrzés elég jó, és az ár általában lefegyverző. Például ezt a modellt kevesebb mint 400 rubelért vásárolhatja meg, és a Defender tartományban vannak 200 rubelnél olcsóbb változatok, és ezek is játékként vannak elhelyezve. Minimális ár az elfogadható specifikációkért – közös a Defender termékek esetében, de még mindig meg kell hallgatni a valódi felhasználói véleményeket.

  Az egér kardinálisan különbözik egy közönséges irodai egértől, mindenekelőtt megjelenésében. Nem a színezés, hanem maga a test kialakítása bizonyult igen sikeresnek. A teste viszonylag masszív, de az egér formája tökéletesen illeszkedik egy nagydarab férfi és egy apró női kézhez egyaránt. A színezés is eredeti és nagyon vonzó.

  A játékidentitás jelei nem korlátozódnak csupán a dizájnra. Még ez az olcsó modell is 3200 dpi felbontású kapcsolóérzékelővel rendelkezik. Alsó küszöbérték – 800 dpi. Megerősített, hosszú élettartamú kábel 1.5 méter. Összesen 5 gomb, köztük két középső és mutatóujjas gomb, és mind az öt gomb programozható.

  A Defender Game Center alkalmazással vezérelheti az egér funkcióit. Testreszabhatja a gombokat, csatlakoztathatja a makrószerkesztőt és kalibrálhatja a mozgásokat.

  Leggyakrabban a felhasználók véleménye a főbb piactereken kiemeli a tisztességes minőség és a használhatóság ritka kombinációját, mindezt a hihetetlenül megfizethető ár hátterében. Olcsósága ellenére az egér szilárd fonott kábellel, aranyozott dugóval és számos más, felelős műszaki teljesítményű tulajdonsággal rendelkezik. Természetesen az építési minőség nem olyan finom, mint a prémium kategóriás játék kiegészítők esetében, de ez jelentősen felülmúlja az árat.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.”9. szintű Gadget Inspector” státuszú piac: “Egy egér, mint egér, természetesen nagyobb mértékben egy játékegér. Simán fut, a gombok az oldalon, minden ergonomikusan kialakított. Széles gumírozott kerék, kábel inspirálja a megbízhatóságot + ingyenes alátét.

  Előnyök

  • Ügyesen megvalósított ergonomikus forma;
  • A gumibevonat kellemes tapintású;
  • felbontási mód váltás;
  • ferrit zajszűrő;
  • szemet gyönyörködtető design;
  • Széles gumírozott görgős kerék;
  • a mellékelt ajándék alátét;
  • minimális ár.

  Hátrányok

  • Nem kapcsolható és nem állítható háttérvilágítás.

  Logitech G G102
 • ghtsync
 • Értékelés: 4.7

  LOGITECH G G102<li></div><p>GHTSYNC, FEKETE” src=”/wp-content/uploads/2023/04/42316666195881-6110.jpg” height=”420″ title=”LOGITECH G102</p><li>GHTSYNC, FEKETE”><p>A jól ismert Logitech márkájú játékegér folytatja áttekintésünket. Több mint háromszorosa az előzőnek, de még így is pénztárcabarát. Ez az egér megjelenését tekintve sokkal szerényebb, mint elődje, de a funkciók tekintetében észrevehetően fejlettebb.</p><p>A legélvezetesebb dolog ebben a modellben a széles érzékelő felbontási tartománya. Fentebb elmondtuk, hogy egy játékegér esetében, különösen bizonyos játékműfajok esetében, nemcsak a nagy felbontás fontos, hanem az is, hogy a lehető legalacsonyabb, akár 100 dpi-s felbontásra is át tudjon váltani. Itt a minimális felbontás nem annyira, de majdnem – 200 dpi. Felső küszöbérték – 8000 dpi.</p><p>Egy másik fontos pont, amely komoly előnyt biztosít ennek a modellnek elődjével szemben, maga az érzékelő minősége és érzékenysége. Ez pontos mozgásátvitelt és ezáltal hibamentes célzást, célzást, a játékban lévő apró tárgyak manipulálását stb. biztosít. .</p><p>A fejlett érzékelő bevezetése az egyik legdrágább újítás a sorban. De ez nem akadályozta meg abban, hogy egy kicsit dekoratívabb legyen. Bár az egér nem különösebben jellegzetes dizájnelemek, de teljes RGB-világítással van felszerelve, amely beállítható és.</p><p>Egy-két szó a finomabb technikai részletekről. Azok, akik a görgetőkerék mechanikus kódolóit részesítik előnyben, elégedettek lesznek ezzel az egérrel. A fő billentyűk alatt az Omron csúcsminőségű, 10 millió érintéses mikrokapcsolóit találja.</p><p>Mindezen előnyök hátterében az a tény, hogy az egérzsinór nem fonott, kissé furcsának tűnik. De ez nem igazán tűnik kirívó takarékosságnak, mivel az inline kábel szokatlanul rugalmas, hajlékony és robusztus egyszerre. Nem csomósodik, nem törik, és nem “karcolja” a szőnyeget.</p><p>Erre az egérre két év gyártói garancia vonatkozik.</p><h4>Az érdemek</h4><ul><li>Az érzékelők felbontásának széles skálája;</li><li>érzékelő érzékenység;</li><li>Minőségi anyagok és gondos kivitelezés;</li><li>könnyű használat;</li><li>Rendkívül rugalmas, mégis robusztus kábel;</li><li>Állítható RGB háttérvilágítás;</li><li>két év garancia.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Alkalmi megjegyzések arról, hogy a zsinór nem fonott.</li></ul><h3>Razer DeathAdder Essential</h3><p>Score : 4.7</p><div style=Razer DeathAdder Essential, fekete

  A legendás Razer modell teszi teljessé a legolcsóbb játék egerek választékát. Az ember rögtön elgondolkodhat azon, hogy egy ilyen illusztris márka hogyan kerülhetett a kedvező árkategóriába. Valójában a Razer kínálatában nem minden drága. 2021 június 2021 Razer DeathAdder Essential az orosz üzletekben 2k körüli áron. Az egér ára a különböző üzletekben a kereskedelmi felár függvényében eltérő lehet.

  A márkanév a fő előny itt, és nem a márkanév “varázsa”, hanem a Razer termékekben rejlő nagyon is valós dolgok. Ez mindenekelőtt rendkívül aprólékos összeszerelés és minőségi anyagok.

  A második és még fontosabb az új, kiváló minőségű 4G érzékelő, amely 6400 dpi felbontással rendkívül érzékeny. Az érzékelő akár 200 inch/sec mozgásdinamikát és 50g gyorsulást is érzékel. A 4G Dual Sensor System rendszert a Razer fejlesztette ki körülbelül 10 évvel ezelőtt, és azóta többször is továbbfejlesztették.

  Vannak azonban kompromisszumok – mint például az aranyozott USB csatlakozó, az érzékelő felbontásának váltására szolgáló gombok hiánya, a gumírozott területek hiánya a biztonságos tartáshoz, és néhány más apró részlet. De a pontosság és a megbízhatóság szempontjából megfizethető áron ez a modell minden kifogáson felül áll.

  A felhasználók egyöntetű véleménye szerint ez az egyik legjobb lehetőség a játék egerek számára azok számára, akik szeretnének csatlakozni a játékeszközök tekintélyes márkáinak világához, de nem akarnak mesés mennyiségű pénzt fizetni. Megjegyzik az anyagok és a kivitelezés kivételes minőségét, valamint az érzékelő pontosságát.

  A Yandex felülvizsgálatából.A piactér “Level 9 Gadget Inspector” státusza: “Egy egér minimálisan elegendő funkcionalitással és praktikus szoftverrel, több mint elfogadható áron (ami nagyon meglepő a Razer esetében). Elég jó 99-hez.99%-os érzékelőérzékenység és kiváló követési pontosság”.

  Előnyök

  • márka;
  • Kivételes minőségű anyagok és kivitelezés;
  • innovatív 4G érzékelő;
  • Végső pontosság és érzékenység;
  • megbízhatóság és megbízhatóság;
  • A szoftver az egyik legjobb ebben a szegmensben;
  • 2 év hivatalos garancia.

  Hátrányok

  • száraz kézben csúszik.

  A legjobb vezetékes játék egerek

  Második Expertology áttekintésünk a legelterjedtebb játékegér-típusnak szól: a vezetékes egereknek. Itt a kiválasztott modelleket fogjuk áttekinteni az áruk figyelembevétele nélkül.

  Logitech G G502 Hero

  Értékelés: 4.6

  LOGITECH G502 HERO, FEKETE

  Ismét a Logitech márka, és ugyanaz a sorozat, mint fentebb, de ez most egy sokkal fejlettebb és drágább modell lesz. 2021 júniusában az orosz kiskereskedőknél átlagosan valamivel több mint 4 000 forint lesz a kiskereskedelmi ára. rubel.

  Itt vannak a specifikációk minden értelemben egy gamer fenntartások nélkül. Először is, ez egy kiváló minőségű, érzékeny érintés, amelyet számos független tesztelő és az átlagjátékosok is igazoltak. Képes hatékonyan működni még abban a széles tartományban is, amelyre a felbontása irányul.

  Valójában a felső felbontási küszöb itt nagyon magas – 1600 dpi -, de ugyanígy a határok is kiszélesednek a minimum – 100 dpi – felé. A minimális felbontás különböző játékhelyzetekhez szükséges, például egy mesterlövész puska célzásához.

  Az egér egyébként rendelkezik egy külön gombbal, amely alapértelmezés szerint minimálisra csökkenti a felbontást, csak a célzáshoz. Igaz, sokan nem teljesen kényelmes használni, ha valami, a funkciót könnyen át lehet rendelni egy másik gombhoz.

  Ez a modell rendelkezik néhány olyan funkcióval, amelyek csak és kizárólag játék egerek sajátjai. A G502 Hero például egy súlykészletet tartalmaz a készülék súlyának beállításához. Összesen öt darab 3 darab súly.egyenként 6g, összesen 18g súlyúak.

  A felhasználók szeretik az egér jellegzetes geometrikus, töredezett elemeket tartalmazó dizájnját. De még több közvetlen pozitív visszajelzés a funkcionalitásról. A játékosok nagyra értékelik a felhasználóbarátsága miatt – a széttagolt és jól átgondolt dizájn sikeresnek bizonyult. A programozható gombok sokasága és a kiváló minőségű érzékelő szintén pozitív visszajelzéseket ad. A panaszok olyan apróságokra vonatkoznak, mint például a kábelfonat hiánya.

  Az érdemek

  • csúcsminőségű felbontás és érzékelő pontosság;
  • kiváló minőségű, masszív kivitelezés, nincs holtjáték;
  • A gombok nagymértékben testreszabhatók;
  • Az érzékelők felbontásának széles skálája közül választhat;
  • A csomag tartalmaz egy súlykészletet;
  • megkülönböztető töredezett kialakítás.

  Hátrányok

  • zsinór fonás nélkül.

  Razer Basi
 • sk V2
 • Értékelés: 4.7

  Razer Basi<li></div><p>sk V2, fekete” src=”/wp-content/uploads/2023/04/61216666195881-6010.jpg” height=”437″ title=”Razer Basi</p><li>sk V2, fekete”><p>A választék egy újabb Razer egérrel folytatódik, amelyből a híres cég számos különböző modellt adott ki különböző árkategóriákban. Basi</p><li>sk V2 az első Basilisk második továbbfejlesztett generációja, amely 2017-ben jelent meg. Az egér észrevehetően drágább, mint elődje, több mint 5k. A Razer Basi 2021 közepén fog megjelenni, de a teljesítménye érezhetően jobb, mint a Razer Basié.<p>Basi</p><li>A sk V2 kiváló példa arra, hogy a fejlesztők hozzáadtak néhány szép funkciót, miközben megtartották azokat a jó tulajdonságokat, amelyeket a játékosok szerettek az első verzióban. Itt van például a csúcsminőségű Pixart 3399 optika, megújított optikai mikrokapcsolók, amelyek élettartama nagyon tisztességes, 70 milliós. kattintások.<p>A termékcsalád hasznos funkcióját is változatlanul hagyták – a kattintókerék feszességének beállításának lehetőségét. A görgető oldalsó érintésekkel is “működik”, így könnyedén használhat vízszintes görgetést vagy más műveletet rendelhet hozzá. Az egér összesen 11 gombbal rendelkezik, és egy praktikus saját szoftverrel könnyen átkonfigurálhatja őket. A beállítási komplexum közvetlenül a készülék beépített memóriájába menthető, akár 5 felhasználói profil is lehet.</p><p>További előnyei közé tartozik a diszkrét, mégis játékos kialakítás, az ergonomikus kontúr és a hasznos tartozékok, mint a levehető gumiborítás és a többfunkciós lapátgomb.</p><p>A felhasználók visszajelzései a népszerű értékesítési és felülvizsgálati forrásokról többnyire pozitívak. A felhasználók dicsérik az optikai pontosságot, a multifunkcionalitást, a használhatóságot. A háttérvilágítást keresők számára ez a modell is több mint kielégítő – a Razer saját fejlesztésű, kétzónás Razer Chroma™ háttérvilágítással és eszköz-eszköz szinkronizálással rendelkezik. Néhány panasz a billentyűk és a kerék hallható kattogására vonatkozik, de a legtöbb nem.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>márka;</li><li>A legkorszerűbb precíziós optika;</li><li>használhatóság;</li><li>70 millió sajtó-élettartamú optikai kapcsoló.;</li><li>Beépített memória akár 5 profil számára;</li><li>a kerékvágók feszességének beállítása;</li><li>Razer Chroma™ kétzónás háttérvilágítás;</li><li>hasznos szoftver.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>vannak panaszok a hangos billentyűkről és a kerékről.</li></ul><h3>SteelSeries Rival 710</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=STEELSERIES RIVAL 710, FEKETE

  A következő pozíció a híres dán SteelSeries cég egyik legsikeresebb Rival 700 sorozatának folytatása. Ez a legdrágább modell a választékban, 2021 közepén körülbelül 9 ezer forintba kerül. RUB.

  Ez az egér rengeteg funkcióval rendelkezik, és az érzékelő jó kiindulópont. Ez tényleg kiemelkedő

  ueMove3 1000Hz-es lekérdezési frekvenciával és 12k felbontással. dpi. A minimális érték – 100 dpi, azaz a mesterlövész célzás és hasonló műveletek a játékban úgy fog működni, ahogy kell. Természetesen a szenzor rendkívül pontos, érzékeny.

  Jelentős fejlesztések a mikrokapcsoló termékcsaládban. A fő gombok súrlódási kapcsolói kétszeres élettartamúak, 60 m. 30 millióval szemben. A Rival 700. Összesen 7 gomb, amelyek mindegyike újraprogramozható és testre szabható. Legfeljebb 5 felhasználói profil menthető az egér memóriájába.

  Számos olyan tulajdonsága is van, amelyekkel egyértelműen megelőzi a kedvező árú vagy akár középáras változatokat. Például van egy vibrációs motor a kapcsolódó tapintási előnyökkel együtt. És még ez a funkció is testre szabható (a rezgés intenzitása alapján). Az oldalán egy kis OLED-képernyő található. Ez inkább dekoratív funkció, de sok felhasználónak tetszik ez a figyelemre méltó részlet.

  A rajongók számára az egyik fontos momentum az egér szétszerelhető háza. Minimális szétszerelési bonyolultságról és az egyes alkatrészek cseréjének lehetőségéről beszélünk, egészen az érzékelő teljes cseréjéig.

  A gyártó érdekes megközelítést alkalmazott a csatlakoztatási lehetőségek terén. Vezetékes csatlakozás, A típusú USB aljzaton keresztül. a kábel levehető, így két kábel tartozik hozzá – az egyik a fonattal, a másik anélkül. Az előbbit asztali PC-vel, az utóbbit pedig laptoppal kell használni.

  A Yandex felülvizsgálatából.”9. szintű Gadget Inspector” státusszal rendelkező piac: “12K dpi az érzékelőhöz”. A finomhangolás finom lépésekben történik. testreszabás saját szoftveren keresztül. Hét kulcs. Cserélhető önálló egység (vegye ki és cserélje ki az érzékelőt).”.

  Előnyök

  • Kiváló minőségű, nagy felbontású érzékelő;
  • belső memória 5 profil számára;
  • A kialakítás könnyen szétszerelhető az elemek cseréjéhez;
  • A fő gombok hosszú nyomási élettartama;
  • Két levehető kábelt tartalmaz;
  • állítható rezgés;
  • miniatűr OLED képernyő;
  • Kétzónás RGB háttérvilágítás;
  • két év hivatalos garancia.

  Hátrányok

  • A saját fejlesztésű szoftverek funkcionalitása nehézségekbe ütközik.

  Razer Naga inity

  Értékelés: 4.9

  Razer Naga<tr></div><p>“Inity, fekete” src=”/wp-content/uploads/2023/04/81116666195881-9710.jpg” height=”307″ title=”Razer Naga”</p><tr>inity, fekete”><p>A legjobb vezetékes egerek kiválasztása a játékhoz a következő különleges modellel válik teljessé. Ismét a Razer, ezúttal a Naga egérrel</p><tr>inity. Olcsóbb, mint a fent leírt Rival 710, de különleges fókuszú. Ez az a verzió, amely a legjobban megfelel a Dotuban és a különböző MMORPG-kben jártas játékosoknak. De a megvalósítás szokatlanul rugalmas, és ezzel kezdjük.<p>Ennek a játékegérnek a legszembetűnőbb jellemzője a programozható gombokkal ellátott, eltávolítható bal oldali panel. Ez még egy teljes funkcionális modul is, amely saját beépített aljzatán keresztül kommunikál a készülék többi elektronikájával. Összesen három különböző számú gombot tartalmaznak ezek a panelek. A legtágasabb, 12 gombos “tágas”. Ez összesen 19 programozható billentyűt jelent.</p><p>A panelek megváltoztatásával az egeret a lehető legjobban az adott játékhoz igazíthatja. FPS-játékokhoz a minimalista megoldás – egy oldalsó panel két gombbal és egy gumi érintkezési felülettel – megteszi a hatását. Az olyan játékokhoz, mint a StarCraft, egy hét gombot tartalmazó, körben elhelyezett panel a megoldás. A nagy kapacitású pad pedig nem csak a lelkes MMORPG játékosoknak, hanem egyes szakmákban dolgozó szakembereknek (pl. könyvelőknek) is hasznos, ha egy ilyen többgombos makróhívó felület van kéznél.</p><p>Itt tisztázzuk, hogy a különböző gombkészletekkel ellátott, cserélhető panelek ötlete nem egyedi. Más gyártók egerei is rendelkeznek hasonló funkcionalitással. De a Razer Naga</p><tr>Az Inity azért nagyszerű, mert menet közben cserélhet panelt anélkül, hogy ki kellene kapcsolnia az egeret.<p>A fejlesztők természetesen nem fukarkodtak az érzékelővel. Teljesítményét tekintve a legjobb a kategóriájában. Felbontás – akár 16k. dpi. A mikrokapcsolás is elsőrangú, amint azt számos teszt és felhasználói vélemény bizonyítja.</p><p>Alig vannak komoly megjegyzések ezzel a modellel kapcsolatban. Néhányan észreveszik a kerék enyhe játékát, de ez az oldalirányú billenés képességének mellékhatása. Ezen kívül a vágások merevek és elég zajosak, ez is egy vitatható pont, de sokan teljesen elégedettek vele.</p><p>A felhasználóknak továbbá tisztában kell lenniük azzal, hogy a Razer saját fejlesztésű Synapse 3 szoftvere jelenlegi formájában meglehetősen nehézkessé, erőforrás-igényessé és stabilitáshiányossá vált. Érdemes felkészülni rá, és figyelni a frissítéseket.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>márka</li><li>minőség és kényelem;</li><li>rugalmas fonott kábel;</li><li>cserélhető oldalsó panelek különböző számú gombbal;</li><li>a panelek menet közben is módosíthatók;</li><li>beépített memória a beállítási profilok mentésére;</li><li>működőképes, bár helyenként túlterhelt szoftver;</li><li>RGB háttérvilágítás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>erőforrás-igényes és kissé “nyers” saját szoftverek.</li></ul><h2>A legjobb vezeték nélküli játék egerek</h2><p>A legjobb játék egerek Expertology felülvizsgálatának harmadik és egyben utolsó jelölése a vezeték nélküli egereknek lesz szentelve. Rengeteg ilyen van a piacon minden árkategóriában. Összeállítottunk három szemléletes példát különböző osztályokban. Ezeken a modelleken kívül más modellek is rendelkezésre állnak, amelyek árban, minőségben és funkciókban összehasonlíthatóak. A választás során figyelembe veheti a bemutatott lehetőségek paramétereit, valamint a felhasználói visszajelzéseket.</p><h3>Razer Basi<li>sk X HyperSpeed</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=RAZER BASI<li></div><p>SK X HYPERSPEED, FEKETE” src=”/wp-content/uploads/2023/04/99716666195881-6810.jpg” height=”450″ title=”RAZER BASI</p><li>SK X HYPERSPEED, FEKETE”><p>Ebben a válogatásban “ismerős arcokat” is láthatunk, azaz a leghíresebb márkákat. A kategória első legalacsonyabb árú modellje a Razer Basi szériája lesz</p><li>sk. Az egér eléggé alapszintű, ami megmagyarázza a 2021 közepén nagyon kedvező, 4k körüli árát. rubel.<p>Az egér bizonyos szempontból egyszerű, de ez nem hátrány, hanem egy külön kategóriába tartozik. Ugyanazokat a kiváló minőségű anyagokat, ugyanazt a kényelmes burkolatot, ugyanazokat a magas műszaki szabványokat látjuk. Például az érzékelő felbontása itt 16k. dpi. Maga az érzékelő a PixArt PAW3369DB-T4QU, új generációs, saját előnyökkel bíró érzékelő. Az alsó felbontási küszöbérték 100 dpi, ami bizonyos játéktípusok esetében fontos.</p><p>Az egér kétféleképpen csatlakozhat – a 2. rádiócsatornán keresztül.4GHz USB-vevőn vagy Bluetooth 5-n keresztül.0. Hozzávetőleges vételi hatótávolság körülbelül 10 méter. Az energiafogyasztás jelentősen változik. Például, míg egy AA elem 250-280 órát bír ki, ha rádión keresztül működik, a Bluetooth kevésbé falánk, és az akkumulátor 400-450 órát bír ki.</p><p>Az alapvető jellemzők mellett ez a modell számos olyan jellemzővel rendelkezik, amelyek kevésbé nyilvánvalóak és észrevehetőek, de fontosak lehetnek. Gyakran az apró dolgokon múlik, mint például. “A lábak, amelyek miatt az egér csúszik a játékfelületen, valódi teflonból készültek. A görgetőkerék oldalirányú görgetést is lehetővé tesz – a feltételes vízszintes görgetés.</p><p>A felhasználók és a tesztelők túlnyomórészt szigorúan pozitív véleménnyel vannak erről a modellről, kivéve néhány árnyalatot, amelyek furcsa módon sokkal több mint egy Razer egérben rejlenek. Ez a hangossága néhány mechanikának. Ebben az esetben kevésbé a görgetőkerékről, inkább a fő billentyűkről van szó, különösen a bal oldali billentyűről. A bal oldali gomb ugyanis meglehetősen jellegzetes hangot ad ki, ami kellemetlen érzést okozhat.</p><p>A Yandex felülvizsgálatából.5. szintű Gadget Inspector Market: “Ergonómia a számítógéppel való mentális kapcsolat szintjén. Miután otthon “Baziliszkusz”, meg kell vásárolni egy másikat a munkahelyen, mert lehetetlen irányítani a régi működő dinoszaurusz”.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>márka;</li><li>rádión vagy Bluetooth-on keresztüli kommunikáció;</li><li>Erős kapcsolat késések és kiesések nélkül;</li><li>széles érzékelő felbontási tartomány;</li><li>egy mechanikus kényszerkapcsoló gomb;</li><li>AA elemekkel működik (a felhasználói vélemények szerint);</li><li>Teflon “lábak”;</li><li>Teljesítmény/ár kombináció.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Hangos bal kattintás.</li></ul><h3>Logitech G Pro vezeték nélküli</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Logitech G Pro Wireless, feketeLogitech G Pro Wireless, fekete

  Következő lépésként nézzük meg a Logitech egy érdekes és meglehetősen drága egerét. Ez a híres G Pro vezeték nélküli változata. 2021 júniusában majdnem kétszer annyiba kerül, mint a fent leírt Razer Basi az oroszországi üzletekben

 • sk X.

  Nincs semmi furcsa a Logitech ilyen jellegű dominanciájában a Razerrel szemben. Valójában a Logitechet tartják a vezeték nélküli számítógépes kiegészítők elterjedésének ötletgazdájának. Tavaly a Logitech új számítógépes egérkínálatából hét vezeték nélküli opció volt, szemben öt vezetékes egérrel.

  Első pillantásra talán megzavarja Önt, hogy ez az egér mennyire visszafogottan néz ki – a szokásos szimmetrikus forma, alapforma, minimális díszítés. Külsőleg semmi sem utal arra, hogy gaming egér lenne.

  A készülékben rejlő valódi potenciálra egy alaposabb vizsgálat során derül fény. Először is, a Logitech saját csúcsminőségű HERO 25K érzékelőjével rendelkezik, amely kiemelkedő funkciókkal rendelkezik. Például rekordot jelentő 25600 dpi felbontással rendelkezik.

  Saját lítium-ion akkumulátorral működik. Mivel a Logitechet joggal tartják a “minden vezeték nélküli dolog” ideológusának, jó látni, hogy a vállalat minden téren következetes. Például a MicroUSB-n keresztül történő vezetékes és a vezeték nélküli töltés egyaránt támogatott. Feltöltött akkumulátor élettartama – akár 60 óra; a valóságban – legalább 30 óra, a háttérvilágítás intenzitásától függően.

  Ebben a modellben a gyártó tudatosan a minimalista út mellett döntött, és a legújabb technológiák bevezetésére összpontosított, beleértve a házon belüli fejlesztést is. Emellett nagy figyelmet fordítottak a minőségre és az aprólékos kivitelezésre. Sok más, jó hírű márkájú egér irigykedhet, nincs eredendő holtjáték, és még a fő billentyűk sem esnek szét idővel.

  Valójában az egyetlen szisztematikus kritika a valódi felhasználóktól a töltési kapcsolat az “előadagolt” MicroUSB-n keresztül. Igen, valóban, a Type-C sokkal előnyösebb lenne, de itt meg kell értenünk, hogy a Type-C nem csak egy interfész, hanem egy további chip is, ami növelné a már kézzelfogható költségeket.

  Az érdemei

  • kivételes pontosság és érzékenység;
  • a HERO 25K csúcsmodell érzékelője;
  • rekordot döntő felbontás;
  • vezeték nélküli töltés;
  • a legújabb technológia koncentrációja egyetlen eszközben;
  • kivételesen magas minőségű kivitelezés.

  Hátrányok

  • Vezetékes adat- és töltőcsatlakozó – MicroUSB.

  Razer Viper
   töltőállomással

  értékelés: 4.9

  Olvasson tovább  A legjobb tabletták az internethez
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: