17 Legjobb online böngészős játékok

A modern számítógépes játékokat nem csak műfajuk szerint (“lövöldözős”, stratégiai, szimulációs játékok stb.), hanem játékmódjuk szerint is osztályozzák.), de más módon is. De van az egyik legfontosabb kritérium – támogatott platform. Ez határozza meg, hogy a játék futni fog az otthoni PC-n, vagy frissíteni kell az operációs rendszert, vagy akár vásárolni egy konzolt. Ez a szétválasztás a játékok egész osztályát hozta létre, amelyek platformfüggetlenek, mivel közvetlenül a böngészőben futnak. Az ilyen játékok nem félnek a kompatibilitási problémáktól, csak a megfelelő böngésző-kiegészítőre van szükséged – Flash Player, HTML5 vagy valami más…

Rangsorolási kritériumok

Az Expertology szerkesztősége bemutatja a legjobb online böngészős játékok áttekintését, kutatásaink alapján. A minősítés elkészítésének kritériumai olyan tényezők voltak, mint a 2019-es év relevanciája, az aktív játékosok átlagos száma a világon és az orosz nyelvű közönség körében, az orosz lokalizáció elérhetősége és minősége, a műfaji sokszínűség, a valódi játékosok visszajelzéseinek jellege és számos más fontos szempont. Hangsúlyozzuk, hogy a felülvizsgálat célja nem az volt, hogy minden műfajra kiterjedjen, hanem hogy kiemelje a legszínvonalasabb és legnépszerűbb termékeket. Ezért egyes műfajok nem szerepelnek a rangsorban, és ezeket a témákat a következő kiadásokban fogjuk megvizsgálni.

A legjobb online böngészős játékok rangsora

igger3 – az egykori Red Crucible:Firestorm
Jelölés Helyszín Név Értékelés
Legjobb MMORPG 1 RuneScape 5.0
2 Storm On
 • ne
 • 4.9
  3 Sárkánylovag II 4.8
  4 Angyalok Ligája III 4.7
  Legjobb stratégiák 1 Vikingek: Klánok háborúja 5.0
  2 Trón: Királyság a háborúban 4.9
  3 Rail Nation 4.8
  4 Csillagföderáció 4.7
  5 Trónok harca A tél közeleg 4.6
  Legjobb lövészek 1 Fejlövés 5.0
  2 Elsődleges kaliber 4.9
  3 Tanki On
 • ne
 • 4.8
  4 Háború
  4.7
  A legjobb homokozók 1 Digger Online 5.0
  2 Wild Terra On
 • ne
 • 4.9
  A legjobb szimulátorok 1 1111 5.0
  2 Halásszunk 4.9

  Legjobb MMORPG

  Az első kategória az elmúlt évtizedek PC-s játékiparának legmasszívabb, legnépszerűbb, legnépszerűbb, legintenzívebb és legösszetettebb műfajának szól. Ezek a játékok olyan mélyen belemeríthetik a játékost a virtuális világba, hogy a különösen lelkes játékosok éveket töltenek azzal, hogy saját alternatív életüket fantáziavilágokban teremtsék meg és fejlesszék tovább. Az MMORPG magában foglalja a valós emberek közötti interakciót a játékkaraktereken keresztül, a stratégiák és a rajtaütések közös tervezését. Bizonyos esetekben még arra is van mód, hogy a játék eredményeit pénzzé tegyék, sőt, akár nyereséges üzletet is csinálhatnak belőle.

  RuneScape

  Score : 5.0

  RuneScape

  Kezdjük egy oldtimer játékkal, amely közel két évtizeddel ezelőtt jelent meg először. Ebben a tiszteletre méltó korban még mindig aktuális. Nem csoda, mert ez volt RuneScape egy időben belépett a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a legnépszerűbb MMORPG a világon a szabad. 2012-ben a regisztrált fiókok száma meghaladta a 200 milliót.

  A bevezetése óta a játék jelentősen fejlődött, a játék motorja kétszer változott. A grafika a régimódi sprite-alapú játékból egy sokkal modernebb és színesebb 3D-s élményt nyújt, de a régi iskola érzése még mindig nagyon nyilvánvaló.

  A böngésző alapú online játék nagy előnye – rengeteg szerver a világ minden táján. Ping a szervereken jelentősen változhat, és a legjobb hely a játékos szabadon választhat – a szerver megváltoztatása, a játékos megtartja az összes eredményeit a karakter, az eredmények és a szintje.

  A RuneScape játék világa tele van mindennel, ami egy magára valamit is adó online MMORPG-hez szükséges – kincsek, erőforrások, titokzatos tárgyak, mindenféle teremtmény ésszerű és nem nagyon. A játékosnak a karaktere fejlesztésével és felturbózásával számos küldetésben és küldetésben kell majd többször is próbára tennie magát.

  Ez az online projekt nem rendelkezik merev lineáris forgatókönyvvel, azaz a játékos nagyrészt szabadon eldöntheti, hogy mit tehet, és milyen “életmódot” követhet. A választás gazdag – gyűjthetsz kincseket és harcolhatsz más játékosokkal vagy NPC-kkel az anyagi javakért és befolyásért, vagy békésen tanulhatsz egy kereskedelmet, halászatot vagy más foglalkozást. A küldetések sikeres teljesítéséért különböző játékbeli jutalmakat kapsz. Nem kell viszálykodni a többi játékossal – találkozhattok, cseveghettek, koalíciókat hozhattok létre, és egyesíthetitek erőiteket a közös célok elérése érdekében.

  A Runescape ingyenes verziója teljes értékű, és lehetővé teszi, hogy a lehető legteljesebb mértékben élvezd a folyamatot. A fizetős hozzáférés megnyit néhány képességet, helyszínt, felszerelést és szervert, de nem jelent nagyobb előnyöket. Ezt a megközelítést a játékosok többnyire igazságosnak és kompromisszumosnak tartják.

  Ahhoz, hogy a játék működjön, a Java Virtual Machine-t telepíteni és aktiválni kell a rendszereden. Ez a funkció alapértelmezés szerint nem érhető el, legalábbis a Windows család rendszereiben.

  Az érdemek

  • Kiterjedt játékfunkciók;
  • Sokoldalú és addiktív PvE komponens;
  • hatalmas közösség;
  • sok szerver, amelyek különböző játékvilágokat képviselnek
  • teljes ingyenes verzió, vannak korlátozások, de nem alapvető;

  Hátrányok

  • elavult grafika még a legújabb verzióban is.

  Storm On
 • ne
 • Értékelés: 4.9

  Storm On<li></div><p>ne” src=”/wp-content/uploads/2023/05/42816666194451-5317.jpg” height=”400″ title=”Vihar van</p><li>ne”><p>A második helyen a rangsorban a legjobb online böngésző játékok szerint Expertology szerkesztőség szerint úgy ingyenes MMORPG-stílusú akciójáték – egy meglehetősen új játék Storm On</p><li>ne. A fantasy stílusban előadott játék színes, nagyszerű grafikával és játékdinamikával rendelkezik.<p>Ami a grafikát illeti, érdemes tisztázni, hogy itt minden a konvencionálisan megnevezett formátum szerint épül fel 2.5D – kétdimenziós világ és háromdimenziós karakterek. Az animáció minősége jól megérdemelt dicséret a játékosoktól.</p><p>A cselekmény egy varázslatos világban játszódik, nem kevésbé varázslatos, de jól felismerhető fajokkal – emberek, tündék és ellenséges szellemeik, démonok és a Sötétség más megtestesülései… Amikor először belépsz a játékba, ki kell választanod egy osztályt a karakterednek. Csak három van belőlük – két katonai “specializáció” – a harcos (közelharc-specialista) és a lövész – a távolsági harcra, és egy mágikus – boszorkánymester. Figyelemre méltó a nemekhez való kötődés – a Harcos és a Varázsló mindig férfi, a Puskás pedig mindig nő.</p><p>Attól a pillanattól kezdve a választás a karakter és az ő “szakma” a játékos belevetheti magát a világ felfedezésébe, szivattyúzás karakter, izgalmas kalandok egyedül vagy egy csapat részeként a társak. Ha csatlakozol egy céhhez, gyorsabban és hatékonyabban fejlődhetsz azáltal, hogy feladatokat kapsz a céhtől és részt veszel az eseményeken.</p><p>A karaktered a normál módban, amelyhez a játékos irányítása és bevitele szükséges, vagy az automatikus módban fejlesztheted a karakteredet. Itt azonban érdemes megemlíteni, hogy ha bekapcsolod az automatikus módot, akkor a karaktered egyedül marad a környezettel, és egyáltalán nem nulla a valószínűsége annak, hogy a következő játékmenet során megölik.</p><p>az ellenséggel való csaták valós idejű hack-n-slash formátumban zajlanak, ami azt jelenti, hogy nem kell túl sokat gondolkodnod a stratégián és a taktikán. Ez a megközelítés érthető, mivel a Storm On</p><li>ne egy akciójáték.<p>A játék során a játékosra sok izgalmas küldetés, szörnyekkel és hatalmas főnökökkel folytatott harcok várnak. Ami a szociális komponenst illeti, nem csak a meglévő játékos céhekhez csatlakozhatsz, hanem sajátot is létrehozhatsz, így igazi barátokat és társakat találhatsz.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>színes grafika és animáció;</li><li>magas színvonalú és megfelelő zenei dizájn;</li><li>a “jó” karakterek rendkívül esztétikus megjelenése</li><li>Rendkívül dinamikus játékmenet, amely soha nem hagyja, hogy egy percig is unatkozz;</li><li>van egy automatikus mód a karaktered szintlépésére</li><li>Folyamatosan új szerverek jönnek létre;</li><li>nagy orosz nyelvű közösség.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>alig néhány igazán eredeti ötlet, lépés, megoldás.</li></ul><h3>Sárkánylovag II</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Sárkánylovag II

  A minősítés folytatása egy másik színes és izgalmas MMORPG – Dragon Knight, nevezetesen a második verzió, amely jelentősen javított grafikával, szélesebb körű képességekkel és számos más fejlesztéssel rendelkezik.

  A játék anime stílusban készült, és a Dragon Knight a megjelenése óta teljes egészében japánul van. Az oroszul beszélő felhasználóknak csak a képeket kellett megcsodálniuk, és félénk reménnyel várniuk a lokalizációt. A kiadás a második változata a régóta várt játék elérhetővé vált az orosz játékosok számára teljes egészében.

  A játékmenet és az ötlet általában véve egy jól kitaposott utat követ – egy mesebeli világ, fényes, kifejező karakterekkel, a kezdeti esemény, az antagonistával való szembesülés és az összes kísérő tevékenység…. Minden a klasszikusoktól kezdődik: egy gonosz sárkány rabszolgasorba taszított egy hercegnőt, és meg kell mentenie a gyönyörű fiatal teremtményt. Vagyis, ha a jó oldalt választod, mert a rosszfiúk oldalán is játszhatsz.

  A játék elején ki kell választanod egy karaktert. Osztályok csak kettő – Harcos és Mage. Akkor minden elég egyszerű – meg kell mozogni előre, elpusztítja mindenki, aki eljut az útját, hogy a sárkány, egyre feladatok speciális NPC, fokozatosan szivattyúzás karaktert. A látszólagos egyszerűség csalóka – a küldetések nagyon nehezek lehetnek, például “nyerj 100 csatát más játékosokkal”. A minőség, a “starness” vagy a szint növelése a karakter felszerelésének bármely tárgyára vonatkozik.

  A karakter nem egyedül, hanem egy támogató csoporttal járja a világot: “tankok” – az első vonalból védekeznek; támogatás – gyógyítják és erősítik a szövetségeseket; harcosok – főleg távolról csapnak le az ellenségre.

  A Dragon Knight II jelentős és fontos társadalmi komponenssel rendelkezik. Itt részt vehetsz online bulikon és esküvőkön, különböző szerverek közötti eseményeken.

  Előnyök

  • Szép, színes grafika;
  • Közel sok anime-stílusú (nagyon, azonban visszafogott és visszafogott);
  • kiváló minőségű orosz lokalizáció;
  • a játékban és a valós online interakcióban is magas a szociális komponens;
  • A játék folyamatosan fejlődik és bővül.

  Hátrányok

  • a kihívást jelentő feladatokról szó sem lehet.

  Angyalok Ligája III

  Score : 4.7

  Angyalok Ligája III

  Teljesít egy válogatott rangsor legjobb böngésző játékok online MMORPG műfaj harmadik folytatása szupernépszerű franchise League Of Angels. A folytatás megtartja mindazt a jó dolgot, ami az első két rész közönségének tetszett, és sok új és érdekes újdonsággal bővíti a filmet.

  A cselekmény, mint korábban, az égi entitások és a sötétség erői közötti kibékíthetetlen összecsapás körül forog. A játékos több tucatnyi hős bármelyikébe testet ölthet, és tizenkét misztikus ereklyét kereshet. A játékvilág izgalmas felfedezései, kihívást jelentő rejtvények, dinamikus csaták sárkányokkal és más ellenségekkel várják a játékost. A közelgő epikus kalandok egyetlen, több mint tíz fejezetből álló történetszálba tömörülnek. És mindezt színes 3D-s grafikával és lenyűgöző hangtervezéssel színesített, vibráló borítóba csomagolva.

  Mint sok más böngésző alapú multiplayer online RPG, a LoA 3 is támogatja az automatikus játékmenetet. Ezt az üzemmódot főleg a háttérben lévő karakterek erősítésére használják. Bekapcsolhatod a “robotpilótát”, és folytathatod a saját dolgaidat, míg a karaktered a sajátját végzi, tapasztalatot szerezve és szintet lépve.

  A LoA erősen PvE (játékosok a környezet ellen) irányultságú. Állj folyamatosan szemben a legkülönfélébb ellenségekkel, köztük hatalmas főnökökkel. A csaták ilyen esetekben külön fókuszban vannak – a képernyő elsötétül, és a térkép helyett egy megnövelt terület nyílik meg, ahol az ellenfél csapatai egymás ellen sorakoznak. Alapértelmezés szerint a csata automatikus, de a játékos bármikor egyszerűen egy gomb megnyomásával manuális módba kapcsolhatja a csatát. Az 52. szinttől kezdve megnyílik a PvP-csaták lehetősége.

  A játék kiemelkedő erénye a valóban széleskörű lehetőségek mindenféle tevékenységre. A kezdő játékos a képzés korai szakaszában az Angyalok Akadémiáján, és miután megszerezte a minimálisan szükséges készségeket, csatlakozhat a teljes céhek egyikéhez, vagy alapíthat saját céhet saját szabályokkal és ideológiával.

  Előnyök

  • gyönyörű grafika és speciális effektek;
  • esztétikus hősök és egységek;
  • az automatizált játékmenet támogatása;
  • magas színvonalú orosz lokalizáció;
  • A játékvilág és a fejlesztési lehetőségek gazdag választéka;
  • nem igényel valódi pénzbefektetést a magas eredményekhez.

  Hibák

  • néha késik és lefagy.

  Jobb stratégiák

  A második jelölés a legjobb online böngészős játékok rangsorában egy másik rendkívül népszerű műfajnak – a stratégiának – van szentelve. Az ilyen játékoknak sok közös vonásuk van az MMORPG-kkel – nagy világok, hatalmas cselekvési területek, globális tervezési elemek stb. . Mégis vannak alapvető különbségek, amelyek az egyes közönségpreferenciákat alakítják.

  Vikingek: Klánok háborúja

  Értékelés: 5.0

  Vikings

  Erről az online stratégia böngésző többször hallott, még azok is, akik közömbösek a számítógépes játékok, de rendszeresen történik az interneten. A fejlesztők és a partnerek hosszú ideig erőteljes reklámkampánnyal támogatták a Vikings terjesztését. A játékot eredetileg a nemzetközi Plarium cég készítette mobil platformokra, de a robbanásszerű sikert követően gyorsan átültették PC-re is.

  A Vikings: War of the Clans egy modern online stratégiai játék valós idejű multiplayer koncepcióval (MMORTS). Középkori stílusban, katonai-gazdasági előjellel – a stratégia rajongók körében a legnépszerűbb téma. A stilisztika jól kidolgozott, beleértve a realisztikus karaktereket, a tematikus zenét és számos utalást az ősi skandináviai mondákra.

  A Vikings játékmenete tipikusan olyan, mint bármelyik tömegpiaci stratégiai játéké. A játékosnak három koncepcionális irányban kell fejlesztenie saját virtuális világát – a gazdasági bázis létrehozása és megerősítése saját város formájában, a hadsereg kialakulása és képzése; csaták az ellenséggel. A taktikai csaták itt minden történelmi pontossággal, a “csillogás” nélkül testesülnek meg – a szomszédok birtokaira irányuló rajtaütések nem magas céllal, hanem “tisztességes” céllal, a haszonszerzés érdekében történnek.

  A Vikings fontos jellemzője, hogy túlnyomórészt csapatjáték. Itt egyedül túlélni és elérni valamit elméletileg lehetséges, de rendkívül nehéz és felesleges. De a hasonlóan gondolkodó játékosok támogatását igénybe véve sokkal gyorsabban válhatsz az élet mesterévé. A csapatépítést a klánok és rangok rendszere segíti: vezető, idősebb, tábornok, harcos és közlegény. A klánhoz való csatlakozás egy sor előnyt biztosít számodra.

  A játék másik fontos aspektusa az erős politikai komponens. Makroszinten a politikai intrikák, a hátba szúrások, a háttéralkuk és a világunk politikai valóságának egyéb virtuális megnyilvánulásai alapvetően megváltoztathatják a történelem menetét.

  Értékek

  • színes, realisztikus grafika;
  • A játék világának mérete;
  • A tevékenységi lehetőségek széles skálája;
  • magas szociális komponens;
  • egy nagy közösség;
  • mély merülés a játékmenetbe.

  Hibák

  • a játékosok jelentős része elégedetlen azzal, hogy a valódi pénz befektetésével radikális előnyökhöz jutnak azok, akik adományoznak.

  Trón: Királyság a háborúban

  Értékelés: 4.9

  Trón: Királyság a háborúban

  Folytatódik a rangsor egy másik érdekes játék termék egy nagy nemzetközi stúdió Plarium orosz alapítókkal a fejében. A korábbi böngészőalapú online játékhoz hasonlóan a Throne: Kingdom at War eredetileg 2016-ban jelent meg mobil platformokra, de egy évvel később, a pozitív visszajelzések után az alkotók felskálázták asztali verzióra is.

  A Vikingekhez hasonlóan ez a stratégiai játék is középkori fantasy stílusú, de semlegesebb etnikai komponenssel. “Az élet értelme” ebben a virtuális világban meglehetősen elvárható – a birtokuk fejlesztése, a birtokok megszerzése, a szomszédokkal való kölcsönhatás a diplomáciában és a katonaságban egyaránt.

  Egy újoncnak a játékban nem kell alulról felemelkednie társadalmilag. Az új játékos alapértelmezés szerint a kiválasztott királyság kékvérű lordja. A másik dolog az, hogy magát a királyságot teljes hanyatlásnak indította – ez képezi a játék tevékenységének kezdeti lendületét.

  A játékmenet eléggé elvárható – néhány kezdeti egyszerű feladat, hogy elsajátítsa az alapokat a menedzsment lehetővé teszi, hogy nézzen körül, és kap a lógni, ami után a játékmotor küldi a játékost, hogy szabadon lebegni. Az “Iskola” nagyon informatív és hasznos, ezért nem ajánlott alábecsülni és kihagyni.

  A játékban ötféle nyersanyagtípus található, amelyek összegyűjtése és felhalmozása megalapozza a jövőbeli gazdasági hatalmat: élelmiszer, fa, kő, vas és ezüst. Van egy “prémium” erőforrás is – az arany, de csak valódi pénzért lehet hozzájutni. A nyersanyagokat három különböző módon lehet megszerezni: megfelelő tárgyak építésével, amelyek rendszeresen hoznak nyersanyagokat; más királyságoktól értéktárgyak ellopásával a hadjáratok során; és számos küldetés és küldetés teljesítésével.

  Összességében a Throne: Kingdom at Warban nincs semmi olyan különleges, amit ne valósítottak volna meg számtalanszor más stratégiákban. De a játék népszerűsége más tényezők kombinációjának köszönhető: a tanulás hozzáférhetősége, a rendkívüli logika és az egyértelműség, a jól kiegyensúlyozott, optimálisan kalibrált komplexitás korlátozza a stratégiai tervezést. A játék lehetőséget ad arra, hogy élvezze a virtuális életét, elégedettséget szerezzen az eredményekből és az erőfeszítésekből. Ezt szeretik benne a rajongók.

  Előnyök

  • kiváló minőségű grafika;
  • egyensúly;
  • logikus és könnyen tanulható;
  • egyszerű és egyszerű kezelőfelület;
  • játékdinamika;
  • bőséges lehetőségek;
  • Az adományozás nem jelent jelentős előnyt.

  Hibák

  • A panaszok feltűnő százaléka a hibás optimalizálás és a “falánk” grafika miatt, ennek következtében.

  Rail Nation

  Értékelés: 4.8

  Rail Nation

  A történelmi eposzokból hirtelen lépjünk át a mi békeidőnkbe. A böngészőalapú online stratégiák kiválasztási rangsorában a harmadik helyezett a Rail Nation gazdasági stratégiáját veszi figyelembe. Nem lesznek véres háborúk vagy áruló politikai intrikák. A játékos számára a kihívás az, hogy létrehozza és fejlessze saját birodalmát a vasúti szállításban. A siker kulcsa a szervezési, költségvetési és tervezési készség, valamint a diplomácia és a más szereplőkkel való hatékony együttműködés képessége. az éles versenynek is megvan a maga helye.

  A Rail Nationben a történelmi aspektus továbbra is jelen van, és a több korszakra való felosztásban fejeződik ki. Mindegyikük a vasúti ipar fejlődésének szakaszait tükrözi, az egyes szakaszokra jellemző mozdonyok, kocsik, pályák és a szállítás jellemzőivel.

  a játék egy avatár karakter kiválasztásával és az alapképzés elvégzésével kezdődik. A bemutató túl hosszúnak tűnhet, de valójában gyorsan és könnyedén megy.

  A játék középpontjában a mozdony áll. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek továbbfejleszthetők és javíthatók. Ugyanez vonatkozik a kocsikra is, de kisebb mértékben. A legelején a játékosnak kicsiben kell kezdenie – mozdonyokat és vagonokat kell építenie, vonatokat kell alkotnia. Ezután át kell gondolnia a városok közötti jövőbeli útvonalakat, és ki kell számolnia az áruszállítás gazdasági előnyeit. Az igazán hatékony útvonalakat eleinte elég nehéz lehet létrehozni, de a játék segít a kezdő AI-nek tippekkel, és minden sikeres útért a játékos jutalmat kap.

  A játékos számára egyfajta “parancsnoki központ” a saját vasútállomása. Ez az a hely, ahol vezetői döntéseket hoz, célokat tűz ki és feladatokat fogad el.

  A Rail Nation világa ijesztően hatalmas. A térkép tele van különböző városokkal és termelési létesítményekkel, így számtalan lehetőséged van a hatékony útvonalak kiépítésére. Jól kell gondolkodnia – az útvonal mentén található töltőállomások száma, az üzemanyagtöltő állomások, a szállítási pontok és egyéb tényezők mind befolyásolják az eredményt.

  Előnyök

  • egy hatalmas játékvilág;
  • A vasútfejlesztés több történelmi korszakát lefedve;
  • Hozzáférhető az okos útmutatóknak és informatív tippeknek köszönhetően;
  • Stabil, de magával ragadó dinamika;
  • A játékot veszteség nélkül szüneteltetheti.

  Hátrányok

  • sok játékos rendkívül elégedetlen azzal a ténnyel, hogy amint átlépsz egy szinthatárt, a karakter elveszíti az összes megtakarítást és eredményt.

  Csillagföderáció

  Értékelés: 4.7

  Csillagföderáció

  Stílusos ugrás a jövőbe, amikor az emberiség távoli bolygók felfedezése már nem csak tudományos fantasztikumnak számít. Ez az első hazai böngésző-alapú Sci-Fi-stratégia, amely kellemesen meglepte nemcsak honfitársainkat, hanem a játékosok nagy seregét is világszerte.

  Ez a böngészőalapú online stratégiai játék a lehető legjobban ötvözi a gazdasági és katonai szempontokat. A játékos minden eszközzel soha nem látott magasságokat érhet el: hosszú távú következetes felhalmozás és befektetés, azonnali gazdagodás gyors katonai villámháborúval, diplomáciai trükkökkel, beleértve a kettős játékot és a kémkedést… A beállítás a legapróbb részletekig jól átgondolt, és lenyűgözően valósághű élményt nyújt.

  Amikor először lépsz be a Csillagföderáció világába, megkapod a saját bolygódat. Látszólag egy egész bolygó! De ez elenyésző a játékvilág méretéhez és a játékos előtt mindig nyitva álló összes potenciális lehetőséghez képest. Itt nincs megállás, mert a bolygó egy “gumibolygó”, és az erőforrások korlátozottak.

  Játszhatsz a hét faj bármelyikeként. Mindegyiknek megvan a maga egyedi története, előnyei, hátrányai és jellemzői. A fejlesztéshez szükséges erőforrásokat és anyagokat itt tucatjával számolják. Az űrhajók típusait is tucatjával számolják, de ezek csak az alapelemek. Egy vagy több csillaghajó alapján a játékos korlátlanul fejlesztheti és építheti saját, egyedi tulajdonságokkal rendelkező modelljeit korlátlan mennyiségben.

  A játék katonai oldala is nagyon jól megvalósított. Harcolhatsz valós időben. A játékos maga vezetheti a flottát vagy annak egy részét, vagy automatikus üzemmódba kapcsolhatja az űrcsatát, és élvezheti az akciót, mint a filmekben.

  A Star Federation egyszerű irányításával meglehetősen magas belépési küszöböt jelent – annyira sokrétű a játékmenet. Több tíz vagy több száz órát is igénybe vehet, csak hogy megismerkedjünk egy játéktérképpel. Sokan még az EVE-hez is hasonlították a játékot On

 • ne éppen a bonyolultság miatt. Ezért érdemes türelmesnek lenni és komolyan venni a tanfolyamokat. Teljesen megéri.

  Előnyök

  • hatalmas nyitott világ;
  • jó grafika;
  • Aprólékos részletesség;
  • hozzáférhető ellenőrzés;
  • rengeteg lehetőség az önmegvalósításra;
  • nincs fejlesztési felső határ;
  • Adományozás egyensúlyhiány nélkül.

  Hátrányok

  • magas belépési küszöb.

  Trónok harca A tél közeleg

  Score : 4.

  Trónok harca A tél közeleg

  Az epikus fantasy-saga Game of Thrones véget ért, és a rajongók szívében tátongó űrt be kellett tölteni. Ahogy sok más szupernépszerű sorozat esetében, a filmes univerzum is megkapta a folytatást az azonos nevű online multiplayer stratégiai játékban. A Yoozoo által az HBO-val és a Warnerrel közösen fejlesztett
  os Interactive Entertainment, így a Game of Thrones Winter is Coming a hivatalos játék a sorozat alkotóitól.

  A játék története rendkívül összhangban van az eredeti sorozat jelentésével. A játék eseményei Ned Stark kivégzésével kezdődnek, ami a konfliktus nagymértékű kiéleződéséhez vezet mindenki és mindenki között a Hét Királyságban. A játékos egy eddig ismeretlen lord szerepét veszi át, akinek az a feladata, hogy véget vessen az emberek közötti vérontásnak, ugyanakkor mindenkit megvédjen egy sokkal félelmetesebb fenyegetéstől – a baljós fehér járkálóktól. Ki kell fejlesztened a saját váradat, össze kell állítanod egy hadsereget, szövetségeseket kell találnod, nyersanyagokat kell gyűjtened és fel kell készülnöd a csatákra (ha békét akarsz, készülj fel a háborúra).

  A játék világa több szintre van osztva a tekintetben, hogy hogyan lépsz vele interakcióba. Így, miközben rutinmunkát végez a kastélyban, láthatja az összes épületet, és könnyen mozoghat, építkezhet és gazdálkodhat. Bármikor átkapcsolhat egy közös térképre, és globális szinten láthatja az összes szomszédját.

  A játékos játékélete az ilyen típusú stratégiai játékokra jellemző módon zajlik. Van egy tisztán anyagi aspektus – a vár-város fejlesztése, a nyersanyagok felhalmozása; katonai – hadsereg gyűjtése, karakterek pumpálása, harcba bocsátkozás, idegen földek elfoglalása és a saját védelmezése; diplomáciai – szövetségek kötése, szövetségekhez való csatlakozás, megnemtámadási paktumok, kereskedelem és csere… Mindez egy különleges légkörben zajlik, ahol minden ugyanúgy van felépítve, mint bármely más nagyszabású stratégiai játékban, de ugyanakkor tagadhatatlanul van benne egyfajta lendület.

  Ez egy klasszikus MMORTS (valós idejű multiplayer online stratégiai játék), amely a szinte a legmagasabb nézettségű sorozatra való összpontosítása miatt eredetileg komoly előnnyel indulhatott a siker felé. De maguk az alkotók, ezt el kell ismerni, mindent megtettek. A játék világa hatalmas, színes, érdekes és hihetetlenül közel áll a sorozat rajongóihoz. 2020-ban ez a világ is elképesztő méreteket öltött. Ha egy évvel ezelőtt 89 szerverkirályság volt, 2020 végére már több száz lesz belőlük, és az aktív játékosok száma már elérte a több milliót.

  Az érdemei

  • Jól felismerhető, szeretett karakterek az eredeti sorozatból;
  • Orosz lokalizáció;
  • Színes és kiváló minőségű, mint a “böngészős játékok”, animáció;
  • a játék világának hatalmas mérete
  • sokoldalú fejlesztési lehetőségek;
  • együttműködés és erős szövetségek;
  • Több száz szerverkirályság 2020 végére;
  • a játék ingyenes.

  Hibák

  • Szubjektív megjegyzések arról, hogy másodlagos, és hiányoznak belőle az úttörő ötletek.

  Legjobb lövészek

  Most pedig térjünk el a böngészőalapú stratégiai játékok hatalmas világától, és helyezzük át a rangsort egy egyszerűbb szintre. Tekintsük a legjobb böngésző alapú online lövöldözős, amely a szakértők bemutatták három stílus – “vándorló lövöldözős”, tengeri és tartály böngésző katonai arcade szimulátor.

  Fejlövés

  Értékelés: 5.0

  Fejlövés

  Az első dolog, hogy fontolja meg a böngésző alapú online “roving shooter” Headshot. népszerűsége a legendás Counter Strike játékkal és annak folytatásával, a CS:GO-val való szoros hasonlóságának köszönhető.

  A fejlesztők négy játékmódot biztosítottak a játékosok minden ízlésének és vérmérsékletének megfelelően:

  1. A “Csapatcsata” egy tűzoltási mód két, egyenként nyolc játékosból álló csapat között. Van 15 perc, hogy megölni minden, amit tudsz, a cél az, hogy minél több ellenséget, mint lehetséges.
  2. A “Bomb” mód a Counter Strike klasszikusa. A tűzszerészek felállítják a bombát, és a SWAT csapatnak meg kell akadályoznia, hogy felrobbanjon, és elpusztítsa a rosszfiúkat.
  3. “The Meatgrinder” – a mód neve önmagáért beszél. Mindenki magáért felel. A cél a túlélés és mindenki megölése.
  4. A “Mutants” egy eredeti játékmenet, amelyben a játékos szörnynek érezheti magát. A feladat nyilvánvaló – túlélni magad és elpusztítani az embereket, csak ebben az esetben az embereket úgy lehet kiirtani, hogy megfertőzödnek.

  A fegyverek választéka nagyon széles, és három kategóriára van osztva: “Classic” – standard lőfegyverek, éles fegyverek, gránátok, “Prestige” – automata fegyverek és különböző változatai; “Elite” – továbbfejlesztett “Prestige”, valamint sörétes puskák, mesterlövészek és így tovább. Ahhoz, hogy új és jobb fegyvereket kapj, részt kell venned csatákban és eseményeken – ezért energiakristályokat kapsz, amelyeket jobb fegyverekre cserélhetsz.

  A Headshotban szereplő helyszín természetesen nem az egyetlen. A fejlesztők 20 különböző léptékű, különböző stílusú térképet hoztak létre, így biztosan nem fogsz unatkozni.

  Az online többjátékos komponens nagyon jól megvalósított itt. Minden van a többi játékossal való együttműködéshez, a csapatban való közös cselekvéshez. Maga a rendszer is nagyszerű egyensúlyt mutat, pontosan illeszkedik a játékos ereje és képességei szintje az ellenséghez. Senki sem tiltja meg, hogy a legjobb játékosok ellen játssz és a szerencsédre hagyatkozz a gyors szintlépés érdekében.

  Előnyök

  • nem rossz grafika;
  • lenyűgöző módok;
  • Több tucat térkép, különböző stílusok;
  • Sok a hasonlóság a Counter Strike-kal;
  • Jól kidolgozott egyensúly.

  Hátrányok

  • Egyes játékosok elítélik a fejlesztőket a túl nyilvánvaló kölcsönzésért.

  Fő kaliber

  Értékelés: 4.9

  Fő kaliber

  Folytatódik a minősítés “tenger” böngésző alapú online shooter “Main Caliber” a szentpétervári csapat szoftverfejlesztők WNG Team. Sok kritikusok tévesen besorolni a játékot, mint egy tengeri szimulátor, de valójában ez a legtisztább arcade – nem reális fizika és a mechanika a “Main Caliber” hiányzik, de ez inkább egy plusz, mint mínuszok. Itt minden a dinamikára irányul, színes csaták “reflexből”, felesleges reflexió nélkül.

  A játék a II. világháború történelmi környezetében játszódik. Itt nagyon nyilvánvaló utalások vannak a World of Warships-re, ahogyan a fent említett Headshot is a Counterstrike-ra utal. Csak a “Main Caliber”-ben az akció dinamikus, gyors, fényes és forró (minden értelemben).

  A négy fél – a Szovjetunió, Németország, az USA és Japán – közötti konfrontációban. Mindkét oldalnak saját flottája van, saját jellemzőkkel. Összesen körülbelül száz különböző hajó van a játék világában, és a hozzáférés hozzájuk fokozatosan nyílik meg a szintek és a szintlépés során. Minden hajómodell egyedi fejlesztési lehetőségekkel is rendelkezik.

  A csatát három mód egyikében játszhatjuk: tisztességes párbaj egy az egy ellen, “közelharc”, ahol akár 15 játékos is játszhat “mindenki mindenki ellen” vagy csapatcsata – két csapat, egyenként 5 játékosból álló csapat.

  A harc nem az egyetlen tevékenység a Main Caliberben. Van egy globális térkép is az erőforrásokkal, amelyeket összegyűjthetsz, megvédhetsz vagy elvihetsz. A játékban az a “király”, hogy a pályákat a játékmotor teljesen véletlenszerűen generálja. Tehát itt nincsenek szkriptek és általánosságok a definíció szerint.

  A Main Caliber az egyik legegyszerűbb böngésző alapú online tengeri csaták egyike. A fizikát itt szándékosan leegyszerűsítettük a dinamika és a cselekvés érdekében. A játék lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen kap az adrenalin, enyhíti a stresszt, és ugyanolyan könnyen menjen ki, és tegye a mindennapi dolgokat minden kötelezettség nélkül.

  Előnyök

  • Játékdinamika és lenyűgöző akció;
  • jó grafika;
  • kiszámíthatatlan térképgenerálás;
  • egyszerűség és diszkréciómentesség;
  • Free-to-win (nincs egyértelmű előny a fizető játékosok számára).

  Hátrányok

  • a közönség egy kis részének elégedetlensége a “túl arcade” fizikával kapcsolatban.

  Tanki On
 • ne
 • Értékelés: 4.8

  Tanki On<li></div><p>ne” src=”/wp-content/uploads/2023/05/61816666194461-617.jpg” height=”480″ title=”Tanki On</p><li>ne”><p>Bár rangsorunkban szerepelnek a hajók, nem feledkezhettünk meg a tankokról sem. Szakértőink rangsorolták a Tanki On online böngészős játékot</p><li>ne ugyanazon az elven – a maximális mennyiségű lövöldözés, autós üldözések és akció, még rovására a realisztikus fizika.<p>A Tanki On</p><li>ne elég sok közös vonása van a World of Tanks játékkal, de még mindig eléggé különböző játékok. Tanki On<li>ne egyszerű, szerény, a részletekre nem túlságosan kényes közönségnek szól, és ez nagyban hozzájárult a világméretű sikeréhez.<p>A játék a harcjárművek 63 modellváltozatát és számtalan frissítési, tervezési, felszerelési és védelmi lehetőséget kínál. A különböző léptékű és stílusú térképek száma is megdöbbentő. Végül, a Tanki On fő szempontja</p><li>ne – a tankcsaták hihetetlenül dinamikus akciót jelentenek autós üldözésekkel, őrült lövöldözéssel, színes robbanásokkal és pusztítással.<p>Különböző játékmódok közül választhatsz különböző feladatokkal. Ez lehet egy célzott “Capture the Flag” mód, egy szuper dinamikus “All Against All” csata, csapat alapú összecsapás és még sok minden más. Erőteljes motivátor működik rangok, szintek és más eredmények.</p><p>A játékban teljes mértékben megvalósult a szociális aspektus. a játékos könnyen barátkozhat más országok valódi játékosaival, csatlakozhat a csapathoz, koordinálhatja akcióit és részt vehet az eseményeken. Minden sikeres tevékenység hozzájárul a játékos karrierhez.</p><p>A Tanki On egyik figyelemre méltó jellemzője</p><li>ne – a játékban nincsenek botok, mobok vagy más NPC-k a tankokon. Ha látsz egy tankot, akár ellenséges, akár baráti, 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy egy élő ember vezeti valahol a bolygónkon.<h4>Előnyök</h4><ul><li>játékdinamika;</li><li>Rengeteg modell, térkép, opció;</li><li>csak élő játékosok;</li><li>napi bónuszok a játékba való bejelentkezésért.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>panaszok érkeztek arra vonatkozóan, hogy számlákat ok nélkül zároltak.</li></ul><h3>Háború<tr>Red Crucible 3 – korábban Red Crucible: Firestorm</h3><p>Értékelés: 4.</p><div style=War<tr></div><p>igger 3 – a korábbi Red Crucible: Firestorm ” src=”/wp-content/uploads/2023/05/7311666666194461-717.jpg” height=”431″ title=”War</p><tr>A korábbi Red Crucible: Firestorm”><p>Végezetül vessünk egy pillantást egy másik böngésző alapú first-person shooterre, amely elég régen – öt évvel ezelőtt – jelent meg, de gyorsan nagy hűséges közönséget szerzett magának. A játék azóta átesett néhány átalakuláson, és 2020 végén még mindig elérhető a játékosok számára – mindezt a böngészőprojektek tömeges bezárásának meglehetősen kiábrándító hátterével szemben. Ugyanebből az okból kifolyólag a grafika hiánya inkább előny, mint hátrány a régebbi és gyengébb számítógépek tulajdonosai számára.</p><p>Sok játékos, akinek tetszett ez a játék, különböző párhuzamokat von párhuzamot a teljes értékű PC-s vagy konzolos játékokkal – például a Cross Fire, a Counter-Strike vagy akár a Battlefield. Az utóbbival való összehasonlítás természetesen erősen megerőltető az összehasonlíthatatlan jellemzők és a méretarányok miatt, de a vélemény az, hogy.</p><p>A játékot dinamikus játékmenet, sokféle pálya, valamint egy mély és sokféle karaktert fejlesztő rendszer jellemzi. A játék világában nem csak futni, ugrani és lőni fogsz különböző kézifegyverekkel. Különböző páncélozott járművek és még helikopterek is a rendelkezésedre állnak.</p><p>Háború</p><tr>Az igger 3 meglehetősen sokféle játékmódot kínál különböző célokkal, és ez megváltoztatja magának a játéknak a természetét. Összesen hat ilyen mód van: Search and Destroy – egyértelmű “találd meg és pusztítsd el” cél; Territories – azoknak, akik szeretik felfedezni a játék világát; Conquer – hódító mód; Survivor – túlélni minden áron; két változat a csapatjátékra – Team Deathmatch: Resources és Team Deathmatch: Armored.<p>Mint minden játékban, a War</p><tr>igger 3 van rajongók és gyűlölködők, és ez teljesen normális. A kemény kritikusok gyakran panaszkodnak a középszerű grafikára. Ennek a megfigyelésnek objektív értelme van, de másrészt a játék még a gyenge számítógépeken is megy. Még a böngészős játékok is kissé túlterhelőek lehetnek néhány számítógépen, különösen az újabbak.<p>a játék teljesen ingyenes, és elérhető a Steamen. Ami a közönség egy része számára problémát jelenthet, az az angol nyelv, mivel a játéknak nincs orosz lokalizációja.</p><h4>Erősségek</h4><ul><li>ingyen;</li><li>rengeteg lehetőség és mód a karaktered fejlesztésére;</li><li>fegyverek nagy választéka;</li><li>páncélozott járművekre és helikopterekre való átállás képessége;</li><li>egyszerű és könnyen hozzáférhető vezérlők;</li><li>változatos játékmódok.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Csak angolul;</li><li>középszerű grafika.</li></ul><h2>A legjobb homokozók</h2><p>Az Expertology szerint a legjobb online böngészős játékok rangsorában a következő minipélda két játékból áll a Sandbox műfajban. A szépség itt a 100%-ban nyitott világ, a képesség, hogy bármit, bárhogyan és bármennyit építhetsz, a rugalmasság és a variálhatóság minden szempontból.</p><h3>Digger Online</h3><p>Értékelés: 5.0</p><div style=Digger OnlineDigger Online

  A Minecraft hihetetlen népszerűsége, amely egy egész iparágat hozott létre, nem hagyhatta ki a játéktervezőket, akik várhatóan megpróbáltak “beleharapni a tortába”. A Minecraft különböző klónjai elég sokat jelentek meg, de nem mindegyik vált be. Sikerének egyik példája a hazai böngészőalapú online homokozó, a “Digger Online”. Az alkotók még a játék címében sem tettek magukból eredetit, és ez az őszinteség még a rajongóknak is tetszik.

  Elkészült a “Digger” a Minecraft rendkívül felismerhető stílusában – a karakterek, az egységek, a játék világa és minden tárgya a Lego építőre hasonlít. A cselekvés szabadsága a játékban.

  A környező valóság a “Digger Online”-ban blokkokból áll. Maguk a blokkok mindenféle típusban kaphatók – fa, kő, színes, üveg, rács, természetes stb. . Nyilvánvaló, hogy bármit építhetsz belőlük, amit csak a képzeleted enged.

  Az alkotók négy játékmódot valósítottak meg: War, Hunger Games, Zombie Virus és Run. Ezek mind verseny jellegűek. A “War”-ban nagyon “aranyos” lányszerű ellenfeleket kell megölnöd; az “Hunger Games”-ben túl kell élned; a “Zombie Virus”-ban ki kell irtanod a többi játékost, de egy másik történeti síkon; a “Run”-ban blokkról blokkra kell ugranod, és próbálnod kell, hogy ne zuhanj le egy sziklaomlással együtt!.

  Maga a játék ingyenes, de nagy befolyással bír az adományozás, amely mindenféleképpen a játékosokra van kiróva. Ez az egyik az elégedetlenség még a lelkes rajongók körében is “Digger Online.

  Előnyök

  • teljes cselekvési szabadság;
  • korlátlan és rugalmas játékvilág;
  • Mély részvétel;
  • jól megvalósított játékmódok.

  Hibás

  • agresszív fánk.

  Wild Terra On
 • ne
 • Értékelés: 4.9

  Wild Terra On<li></div><p>ne” src=”/wp-content/uploads/2023/05/30516666194461-9517.jpg” height=”330″ title=”Vad Terra On</p><li>ne”><p>Most ebben a mini rangsor-mintában vessünk egy pillantást egy másik böngésző-alapú online homokozóra, amely a Digger Online-hoz képest egyfajta fordított pólusnak tekinthető. Nincs nyoma a szándékos meinkrafti szögletes egyszerűségnek. Ugyanakkor a játéklehetőségek ugyanolyan határtalanok és sokoldalúak.</p><p>A játékot középkori stílusban tervezték. Grafika izometrikus, de aranyos és még elég kellemes is. Sok játékosnak feltűnnek az Age of Empires-szel való asszociációk, és határozottan van valami.</p><p>Az akció egy viszonylag üres területen kezdődik, a játékos “meztelen, mint egy sólyom”. Tágabb értelemben ásni fog – a nyersanyagokat csákánnyal és kapával elég sokáig dolgozik. az elején a darálás fesztiválja még lenyűgöző lesz, és véget ér, mielőtt megunod. A további fejlődés teljesen nyilvánvaló – az anyagi értékek nagridingjával a játékos hasznos és hasznos tárgyakat építhet, bővítheti és pumpálhatja őket, új földeket foglalhat el, fokozatosan felépítve birtokainak hatalmát.</p><p>A játékban a jóllakottság mechanikája vörös fonál – a karakterednek ennie kell valamit ahhoz, hogy dolgozni tudjon. És ahhoz, hogy ételt kapj vagy szerezz, meg kell tenned, amit? Így van, munka közben elveszíti az energiát. Ez az ördögi kör először nem teszi lehetővé a játékos számára, hogy megnyugodjon, és keményen elgondolkodjon cselekedeteinek hatékonyságán. Ahogy tapasztalatot szerez a karakterrel, már felhalmozódik az élelmiszer-felesleg, és már magasabb célokra is gondolhat, nem csak a napi kenyérre.</p><p>A játék társadalmi aspektusa többet hordoz, mint “biológiai” tulajdonságok. Együttműködhetsz és együtt is kell működnöd más játékosokkal. Gyakran, természetesen, meg kell védeni a razziák kapzsi szomszédok, majd magát, hogy “jót tenni” és “igazságot szolgáltatni” legalább a preventív védelem céljából. Mégis, egy ember nem ember a pályán, és a megfelelő szövetségesekkel tényleg sokkal könnyebb elérni valamit a játékban.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Izometrikus, de kellemes grafika;</li><li>Teljes cselekvési szabadság;</li><li>a sablonokból való választás helyett tetszőleges épületek “terveinek” megépítésének lehetősége;</li><li>A kézművesség és az építés bonyolult rendszere;</li><li>A siker kulcsa az együttműködés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a játék már a korai hozzáférési szakaszban is fizetős.</li></ul><h2>A legjobb szimulátorok</h2><p>A rangsorunk utolsó válogatása két érdekes online böngészős játékra összpontosít. Mindkettő formálisan a szimulátor műfajhoz tartozik. Ezeknek a játékoknak a lényege az emberi tevékenység leghitelesebb szimulációjában rejlik. Sok más műfajú játék is tartalmaz szimulációs elemeket, és a szimulációs játékoknak lehetnek katonai, történelmi, gazdasági és egyéb aspektusai is.</p><h3>1111</h3><p>Értékelés: 5.0</p><div style=1111

  A böngészőalapú online szimulátorok mini-készletének első tagja a népszerű futballmenedzser 11×11. Ez a FÁK legnépszerűbb futballklub-szimulációs játéka, amely a játék és általában a futball rajongóinak ezreit és ezreit hozza össze.

  A játékhoz való csatlakozással te leszel a futballklubod vezetője. 18 játékosból álló csapatot kell alkotnod – 11 fő játékos és 7 cserejátékos. A játékosok életkorának, sőt a csapat nemzeti összetételének szándékos eltérései is elfogadhatóak.

  Egy újonnan alakult csapat kétes szakmai látványosság – a sportolókat először edzeni kell, majd folyamatosan fejleszteni. Minden játékosnak van egy sor attribútuma, amelyet fejleszteni lehet.

  A 11×11 másik fontos szempontja a szervezés. A játékosnak versenyeket kell szerveznie, gondoskodnia kell valamiféle gazdálkodásról (legalább a stadion korszerűsítéséről), meg kell szerveznie és ellenőriznie a jegyek elosztását. Ott van a gazdasági szempont is – a jegyeket játékpénzért árulják, amely a klub kasszájába kerül. az eladott jegyek száma és az egyes mérkőzések eredménye együttesen határozza meg a játékban elért sikert. Minél gyakrabban nyersz, annál jobb. Minél erősebb a legyőzött ellenfél, annál nagyobb a jutalom a játékban.

  Az edzésed nemcsak a fizikai képességeket foglalja magában, mint például az állóképesség, az ütőerő, a pontosság, a passzolás és a szerelés, hanem a mentális képességeket is, mint például a morál.

  A mérkőzésre egy külön bejelentkezési oldalon lehet jelentkezni. Az ellenfelet a már jelentkezett klubok közül is ki lehet választani. Egy szabványos utasításkészlet lehetővé teszi a taktika meghatározását, és a játékosok egyéni feladatokat kaphatnak (büntetők, szabadrúgások, szögletek). Még olyan finom beállítások is rendelkezésre állnak, mint a passer rating, a kockázatos döntések “toleranciája”, vagy akár a szabályszegés!

  Előnyök

  • Az egyes játékosok egyedi jellemzői;
  • Rugalmas lehetőségek a játékstratégia kialakításához;
  • mérkőzésfogadási rendszer;
  • Rendszeres versenyek és bajnokságok;
  • A szimuláció egészének realizmusa;
  • Könnyen hozzáférhető és intuitív kezelőfelület;
  • a hasonlóan gondolkodó emberek hatalmas közössége;
  • tisztességes grafika.

  Hibák

  • észrevehető panaszok csalásról és tolakodó adományokról.

  Halásszunk

  Értékelés: 4.9

  Halásszunk

  És hogy teljes legyen a legjobb online böngészős játékok rangsora az Expertology szerint, nézzük meg a fenti játék egyfajta “dinamikus ellentétét”. De a minimális cselekvést ellensúlyozza az érzelmek többlete, amely egy nagy hal kifogásával jár. Ez egy igazi horgászszimulátor – Let’s Fish. A német fejlesztőknek sikerült megnyerniük a virtuális horgászat rajongóinak szívét világszerte. Több tízmillió aktív játékos.

  A játék lehetőséget kínál arra, hogy a világ legfestőibb és legszínesebb helyein horgásszon a saját otthonából. Mindenki követheti a kezdőtől a hivatásos horgászig tartó lenyűgöző fejlődési utat.

  A játék egy rövid bemutatóval kezdődik, amely a halászat alapjairól és az egész folyamat játékos megvalósításáról szól. Megtanulja, hogyan kell felhúzni a horgászzsinórt, horgot akasztani, helyesen tartani a horgászbotot, kiválasztani a megfelelő felszerelést és a megfelelő csalit. Ha egyszer kiképezték, szabadon dönthet arról, hogy hol és milyen módon horgászik.

  A játék bőséges lehetőséget kínál az új tapasztalatokra. A 400 halfaj, amelyek mindegyike sajátos sajátosságokkal rendelkezik, folyamatosan új készségek elsajátítását, új felszerelések vásárlását, okos kombinációk kitalálását igényli. Ahogy haladsz előre, egyre több helyszínt fedezel fel, egyik szebb és érdekesebb, mint a másik. Összesen több mint negyven helyszín, így bőven lesz időd élvezni a játékot.

  A játék szépsége a jelentős szociális aspektusban is rejlik – a játékosnak minden esélye megvan arra, hogy új barátokat szerezzen, a barátságos és pozitív gondolkodású emberek nagy közösségének teljes jogú tagjává váljon, részt vegyen különböző eseményeken és kapjon érte egyéni bónuszokat.

  Előnyök

  • színes játékvilág;
  • számos látványos helyszínen;
  • felhasználóbarát és hozzáférhető felület;
  • több száz halfaj, saját egyedi jellemzőkkel;
  • alkotói bónuszok és játékbeli események;
  • Barátságos közösség és pozitív szociális aspektus.

  A hátránya

  • Nincsenek feltűnő hátrányok vagy észrevehető negatív visszajelzések
  Olvasson tovább  13 Legjobb csendes billentyűzetek
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: