8 csúcs 4K monitor

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A csúcstechnológia fejlődésével egyre több fogyasztó jut hozzá olyan elektronikai eszközökhöz, amelyek nemrég még egy vagyonba kerültek volna. A 4K monitorok egy ilyen példa. 2021-től már minden árkategóriában vannak méltó modellek.

Elhoztuk Önnek a legjobb 4K monitorok legfrissebb áttekintését, amelyek a legmagasabb értékelést kapták a szakértői közösségektől és a legtöbb pozitív visszajelzést az átlagos felhasználóktól.

A legjobb 4K monitorok + Expertology + teljes frissítés

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb olcsó és középkategóriás 4K monitorok 4 Samsung U28E590D 28″, fekete / szürke 15 990 €
3

Szia

 • ps 276E8VJSB 27″, fekete
 • 21 740 €
  2 Samsung U32J590UQI 31.5″, fekete 25 995 €
  1 Viewsonic VP2768-4K 27″, fekete 49 070 €
  A legjobb 4K prémium monitorok 4 ASUS ROG Strix XG438Q 43″, fekete 2 84 975 €
  3 Eizo FlexScan EV2785 27″ Eizo FlexScan EV2785 27″ 79 390 €
  2

  Szia

 • ps 558M1RY 55″, fekete
 • 107 530 €
  1 BenQ SW321C 32″, szürke 140 750 €

  A legjobb olcsó és középkategóriás 4K monitorok

  Először is, tekintsük a legmegfizethetőbb és ezért a legnagyobb tömegű szegmenst. Manapság már egy közepes okostelefon áránál is olcsóbban lehet teljes értékű 4K monitorhoz jutni. És ezek jól ismert, jó hírű márkák lesznek.

  Samsung U28E590D 28″, fekete/szürke

  Értékelés: 4.5

  Samsung U28E590D 28, fekete / szürke

  Először is nézzük meg az elmúlt hónapok legkelendőbb modelljét, a Samsung 28″-os monitorát. Itt előre láthatóan kompromisszumot fogunk látni az ár és a “csak 4K” kompromisszum tekintetében. Valóban, 2021 közepén a monitor ára 18k körül van az orosz üzletekben. €, néha még kevesebb.

  Kezdjük a monitor fő hátrányával, hogy jó dolgokat mondhassunk jó lelkiismerettel. TN érzékelő technológiával rendelkezik. Ezeknek a mátrixoknak elvüknél fogva van egy leküzdhetetlen korlátjuk – a szűk látószögek. A gyári specifikáció 170 fok vízszintesen és 160 fok függőlegesen. De ez is elég optimista nézet. Valójában, hogy elkerülje a nyilvánvaló torzulások megjelenését, ajánlatos közvetlenül a monitorra nézni.

  Más jellemzők is maximális takarékosságot mutatnak, de ennek a gyakorlatban nincsenek ilyen egyértelmű és észrevehető negatív megnyilvánulásai. Például a mátrix maximális frissítési frekvenciája 60 Hz. Ez az a minimum, amire egy LCD-képernyőnek szüksége van ahhoz, hogy villogásmentes maradjon, de ez is elég jó. Szerencsére villogásmentes háttérvilágítást használ F

 • Tehát elég kényelmes és biztonságos a szemed számára, ami egy ilyen költségvetés-barát kialakítást illeti.

  Ez a monitor közel sem elég jó ahhoz, hogy igazi játékmonitornak nevezzük, de van néhány olyan tulajdonsága, amely az általában tökéletlen TN technológia hátránya. Itt például a jellemzően gyors, 1 ms-os pixelreakció a norma. Ez a tapasztalt játékosok számára jelent különbséget az akciódús csatákban. A másik dolog az, hogy a szerény frissítési sebesség kissé disszonáns ezzel az ábrával.

  A képi jellemzők nem egyértelműek, de elfogadhatóak. Például ennek a monitornak a fényerősségi tartománya észrevehetően magasabb, mint sok drágább modellé – 370 cd/m². Színvisszaadáshoz is – több mint 1 milliárd színt reprodukál. árnyalatok. Ezzel szemben nem jobb, mint az IPS, ahol 1000:1 kontrasztaránya van.

  Előnyök

  • Jó fényerősség;
  • Ultragyors, 1 ms-os válaszidő;
  • jó színvisszaadás;
  • Több mint egymilliárd szín megjelenítése;
  • Flickermentes háttérvilágítás;
  • Rekordalacsony ár egy 4K monitorért.

  Hátrányok

  • Alig állítható állvány;
  • TN mátrix szűk betekintési szögekkel.

  Szia

 • ps 276E8VJSB 27″, fekete
 • Score : 4.6

  Philips 276E8VJSB 27, fekete

  A második, fontoljuk meg a Philips márkájú monitort, amely már drágább – körülbelül 22 ezer dollár. 4K-monitorként ez még mindig nagyon kedvező árat jelent. A specifikációk is azt mutatják, hogy a monitor megéri a pénzét.

  Először is, az előző modell fő hátránya nincs jelen – normál IPS mátrixa van, 178 fokos betekintési szöggel. Természetesen elveszítjük a pixelreakciót – itt ez 5 ms, de ez biztosan nem nagy veszteség a torzítás nélküli maximális látószögek hátterében.

  Ez azt jelenti, hogy az érzékelő nem éppen a legolcsóbb az összes közül. Bár a maximális képkockasebesség nem jobb – 61 Hz -, a többi jellemzője egyenértékű. Nem rossz maximális fényerő – 350 cd/m², széles tónustartomány – több mint egymilliárd, az IPS technológiára jellemző “lédús” színvisszaadás. A kontraszt nem meglepő – ugyanaz az 1000:1, jellemzően az IPS-re, mert ez a technológia a költségvetési és közepes árú változatokban nem képes többre.

  A pozitív pillanat az, hogy vannak legalább alapvető eszközök a felhasználó látásának védelmére. A háttérvilágítás villogásmentes F

 • Low-Free és LowBlue technológia, amely elnyomja a kék spektrum látásra potenciálisan káros részét.

  Ez a modell, bár olcsó, és a gyártó nem játékmonitorként pozícionálja, mégis rendelkezik néhány eszközzel a játékosok számára. Ez csak a Racing, RTS, FPS és néhány más előbeállításra korlátozódik, de sok felhasználó számára ez kényelmes megoldásnak bizonyul.

  A felhasználók leginkább az ár és a minőség kombinációja miatt értékelik ezt a monitort, mind a képi, mind a technikai minőség tekintetében. Független tesztelők megjegyzik, hogy a gyártó meglehetősen őszinte a bejelentett jellemzőkben, és még egy kicsit “szerény” is. Így például a tesztek során ismételten mért tényleges bemeneti késleltetés mindössze 2.79 msec, azaz 1/6 képkocka. Ez egy kiváló érték, észrevehetően jobb, mint a gyártó hivatalos állításai szerint.

  Előnyök

  • IPS mátrix;
  • maximális betekintési szögek torzítás nélkül;
  • több mint egymilliárd tonna;
  • jó fényerősség;
  • LowBlue technológia – a káros kék spektrum elnyomása;
  • 100%-os sRGB lefedettség még kis bővítéssel is;
  • nagyon alacsony bemeneti késleltetés.

  Hátrányok

  • A nem állítható állvány a leggyakoribb panasz.

  Samsung U32J590UQI 31.5″, fekete

  Értékelés: 4.7

  Samsung U32J590UQI 31.5, fekete

  Ismét a Samsung márkával van dolgunk, és ez lesz a legnagyobb átlójú 4K monitor – 31.5 hüvelyk. Még valamivel drágább is, mint az előző, és a funkciókat tekintve valahol jobb, valahol pedig lemaradt. Elmondjuk, hogy az előnyei megfelelőek-e az Ön számára, és hogy a hátrányai elfogadhatóak-e. Átlagosan a monitor 25 ezer dollárba kerül Oroszországban. rubel.

  Ennek a modellnek van egy fontos alapvető különbsége a fent leírt első és a második modellhez képest. Konkrétan a *VA technológia mátrixa. Ez egy kompromisszum, amely egyesíti a széles betekintési szögeket, mint az IPS, nagy kontraszt, mint egy jó TN (sokkal jobb, mint a Samsung U28E590D), de alacsonyabb áron, mint ugyanaz az IPS.

  A mátrix egyik jellemzőjének érdemes egy külön bekezdést szentelni. Ez egy M315DJJ-Q01 a Chimei Innolux-tól. A lényeg az, hogy ez 10 bites bites bites valódi, nem úgy, mint a legtöbb alsó és középső árkategóriájú monitor, ahol a közös FRC technológiát használják a 10 bites emulációhoz. A gyakorlatban ez azt mutatja, hogy a monitor komolyan megfelel a színvisszaadással foglalkozó társainak.

  A fényerő állományban a monitor gyengébb a fenti változatoknál – 270 cd / m², de a kontraszton jelentősen meghaladja őket – 3000:1. A kontraszt nem csak kifejezőbb képet, hanem igazabb, mélyebb feketéket is eredményez, ami mindig is fájó pont volt az IPS-eknél. A színválaszték is teljes rendben van – a mátrix több mint egymilliárd színt képes reprodukálni.

  Ezt a monitort is őszintén szólva a vállalat nem játékmonitorként pozícionálja, de valójában a fejlesztők egy nagyon is valós és kézzelfogható kiegészítőt biztosítottak pontosan a játékosok érdekeihez. AMD FreeSync technológia, amely szinkronizálja a grafikus kártyát a monitorral a késleltetések és a remegés elkerülése érdekében. Speciális Low Input Lag Mode móddal is rendelkezik, amely minimalizálja a képernyő késleltetését olyan beviteli eszközök esetében, mint a billentyűzet, az egér és a gamepad.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.A “Level 3 Gadget Inspector” státuszú piac: “Vásárlásra ajánlott”. Ha szűkös a költségvetése, de 32″-es készüléket szeretne, ez a megfelelő választás. Öröm ezzel a monitorral dolgozni és játszani. És mindenképpen DisplayPorton keresztül csatlakoztassa, mert akkor teljesen más képet kap.

  Előnyök

  • Igazi 10 bites mátrix FRC nélkül;
  • Jó minőségű és színhű színvisszaadás;
  • Flickermentes háttérvilágítás F
  • cker-free;
  • AMD FreeSync videokártya és monitor szinkronizálása
  • Alacsony bemeneti késleltetés üzemmód;
  • Az ár, a minőség és a teljesítmény kombinációja.

  Hátrányok

  • ugyanazok a panaszok a “haszontalan” nem funkcionális állványról és állványról.

  Viewsonic VP2768-4K 27″, fekete

  Értékelés: 4.8

  Viewsonic VP2768-4K 27, fekete

  A legjobb 4K monitorokat bemutató Expertology áttekintésünk első részét a Viewsonic márkanévvel fejezzük be. A vállalat már régóta ismert minőségi monitorairól a félprofi és professzionális szegmensben, már akkor, amikor még csak CRT-modellek voltak a piacon, és az LCD-technológia még csak gyerekcipőben járt.

  Ez egy feltétlen szakmai monitor, amely egyértelműen és egyértelműen a fotósok és tervezők munkaigényeihez igazodik. Csúcskategóriás IPS mátrix, fokozott teljesítménnyel. A 350 cd/m² fényerő mellett például magas, 1300:1 kontrasztaránnyal büszkélkedhet, ami ritka az IPS-eknél. A színvisszaadás túlmutat a 100%-os sRGB-n, több mint egymilliárd árnyalatot reprodukál.

  Érdemes megemlíteni a megnövelt, 75 Hz-es képernyőfrissítési frekvenciát is. Semmiképpen sem a játékosok igényeihez készült, mert nekik magasabbak a követelményeik, hanem az animációval foglalkozó tervezők munkájához. Ez a mozgókép simább mozgását biztosítja.

  Szintén nagy előnye ennek a monitornak a fejlett interfészkészlet. Két nagy sebességű HDMI 2 port.0, Mini DisplayPort, DisplayPort 1.2a, négy A típusú USB A Gen 3 port.1, egy USB Type B, egy USB hub – mindezek jól jöhetnek komoly munkához.

  A felhasználók különösen pozitívan nyilatkoztak a gyártó felelősségéről, hogy a monitorokat a lehető legjobban előkészítették a kiskereskedelemben. Ez a gyári kalibrálásra vonatkozik, amelyet filigrán pontossággal és aprólékos minőségellenőrzéssel végeznek.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.Piac “Level 3 Gadget Inspector” státusszal: “Fotózásra és videószerkesztésre vettem fel. A fenomenális 4K felbontás és az éles színvisszaadás miatt választották ki. A gyárból tökéletesen kalibrálták, így nem volt szükség a kalibrálásra.”.

  Az érdemek

  • Ebben az árkategóriában a legjobb színvisszaadás;
  • pontos és jól kalibrált a gyár által;
  • megnövekedett fényerősség;
  • Viszonylag magas kontraszt (IPS-hez képest);
  • Több mint egymilliárd szín;
  • Teljes 100%-os sRGB lefedettség;
  • az egyenetlen háttérvilágítás kiegyenlítésére;
  • kibővített interfészek köre.

  Hátrányok

  • Nem észleltek alapvető hibákat vagy rendszeres felhasználói panaszokat.

  A legjobb 4K prémium monitorok

  A felülvizsgálatunk második kiválasztása a hagyományos prémium osztály 4K monitorainak szentelt, amelyek költsége meghaladja az 1000 dollárt. Az alsó árszelet mellett a felsőt is meghatároztuk magunknak – körülbelül 2000 amerikai dollár. Az orosz piacon elég monitor van felháborító specifikációkkal, de pontosan ugyanazzal az árral – 300k darabonként. további. De mi a többé-kevésbé megfizethető modellekre összpontosítunk.

  ASUS ROG Strix XG438Q 43″, fekete 2

  Értékelés: 4.7

  ASUS ROG Strix XG438Q 43, fekete 2

  A válogatás első helyezése némileg meglepő lehet, hiszen ez lesz a minden szempontból legigazibb játékmonitor, amely ráadásul a prémium kategóriás ASUS ROG (Repub

 • c Of Gamers). És meglepetés, mert ez lesz a legolcsóbb monitor a választékban – 80-90k. Rubel, régiótól és értékesítési helytől függően. Az ár és a teljesítmény ilyen paradox, de kiemelkedő kombinációja. És azt kell mondanunk, hogy a gyártó nem “olcsóbbította” túlságosan a technológiát.

  Először is, sok felhasználónak közömbös a monitor mérete. A 43 hüvelyk valami, amit meg kell nézni. Nem mindenkinek van otthon ilyen méretű tévéje. A mátrix itt nem az IPS, hanem a VA, és ha valaki automatikusan gyanús, akkor annak gyanúsnak kell lennie. A Matrix drága és fejlett. Nincs tiszta 10 bites, hanem a szokásos 8 bites és FRC kombináció, de van néhány adu, amely előtt minden egyszerűsítés és kompromisszum halványul.

  Ezek közül az aduászok közül kiemelkedik a VA-mátrixoknál is ritka 4000:1 kontrasztarány. Az IPS mátrixok esetében ez egy eléggé irreális szám, amit úgy tűnik, hogy soha nem látnak, hacsak az IPS technológia nem változik a felismerhetetlenségig. Ennek megfelelően a legtermészetesebb fekete színt kapjuk a játékosok és a filmrajongók örömére egyaránt. A fényerő sem marad el – normál módban 450 cd/m², HDR módban pedig akár 600 cd/m² is lehet.

  Ami még nagyon érdekli a játékosokat – a frissítési sebesség és a grafikus kártya szinkronizálása. Ezekről a pontokról itt jól gondoskodnak – 120Hz és FreeSync 2 grafikus kártya interfész.

  Nem spóroltak az interfészekkel sem, ami a játékmonitorok esetében még fontosabb lehet, mint a dizájnmonitoroknál. Három HDMI 2 nagy sebességű video port van.0, két USB Type A 3 verzió.1, egy USB Type B, fejhallgató kimenet.

  Előnyök

  • Az elit ASUS ROG család tagja;
  • nagy 43″-os képernyő;
  • Legjobb kontrasztarány;
  • nagy fényerősségtartomány;
  • FreeSync 2 videokártya-szinkronizálás;
  • 120 Hz-es képfrissítési sebesség;
  • Rengeteg interfész;
  • Az ár és a teljesítmény kiemelkedő kombinációja.

  Hátrányok

  • A minimális fényerőszint kissé túlbecsült.

  Eizo FlexScan EV2785 27″ Eizo FlexScan EV2785 27″

  Értékelés: 4.7

  Eizo FlexScan EV2785 27

  A következő modell egy kicsit drágább, mint a fenti játékmonitor, de ez egy professzionális high-end megoldás lesz. Az Eizo egy jól ismert és elismert japán vállalat, amelynek története egészen a 60-as évek végéig nyúlik vissza.

  Nézzük a jellemzői egy laikus úgy tűnhet, hogy itt tiszta túlárazás – a monitor sokkal kisebb, mint az előző és a jellemzők “mintha” nem nyer egyáltalán, inkább az ellenkezője. De ez egy nagyon felületes pillantás, és a kérdést részletesebben megvizsgálva láthatjuk, hogy a modell megéri a pénzét.

  A monitor első előnye – drága IPS mátrix fejlett funkciókkal. A színvisszaadás összehasonlíthatatlanul jobb, mint az olcsóbb IPS-eké, a VA-ról nem is beszélve. A kontraszt nem olyan extrém, mint az előző modellé, de még mindig észrevehetően magasabb, mint az IPS kijelzők többségénél – 1300:1. Tisztességes, 350 cd/m² fényerősség, szemben a legtöbb alacsonyabb kategóriájú alternatíva 250 cd/m²-es fényerejével.

  Az olyan jellemzők, mint a válasz és a frekvencia ésszerű határokon belül vannak, anélkül, hogy túl erősek lennének – 5ms válasz, 71Hz frekvencia. Ez több mint elég a kényelmes nézéshez, és ha játszani szeretne, akkor sem okoz kényelmetlenséget. A hozzáértő játékosoknak mindenképpen fontolóra kell venniük más, játékra “felkészített” modelleket.

  Az interfészek még jobbak, mint az ASUS ROG Strix XG438Q és még a professzionális Viewsonic VP2768 is. Két HDMI bemenet, DisplayPort 1.2, egy USB videobemenet, két USB Type A és egy USB Type C port külön-külön.

  A színfalak mögött azonban az anyagok kiváló minősége és az aprólékos gyártási folyamat az, ami a vállalat termékeinek példátlan tartósságot és megbízhatóságot biztosít. Az Eizo annyira bízik ebben a monitor sorozatban, hogy nem félnek hivatalos 5 év garanciát adni rá.

  Előnyök

  • egy neves japán márka;
  • Professzionális csúcskategóriás monitor;
  • csúcsminőségű anyagok, prémium kivitelezés és dizájn;
  • Kivételes megbízhatóság és tartósság;
  • nagy kontraszt (mint az IPS esetében);
  • Megnövelt fényerősségtartomány;
  • öt év garancia.

  Hátrányok

  • Nem azonosított jelentősebb hátrányok.

  Szia

 • ps 558M1RY 55″, fekete
 • Értékelés: 4.8

  Philips 558M1RY 55, fekete

  Visszatérve a játéktémához, nézzünk meg valami egészen lenyűgözőt. Ez egy játékmonitor a Philips-től, egy gigantikus, 55 hüvelykes képátlójú monitor. És a méret nem a legkisebb, de nem is az egyetlen előnye.

  Ha ezt a monitort játékhoz vásárolja, meg kell értenie, hogy teljes potenciálját csak megfelelő grafikus kártyával tudja kibontakoztatni, és a modern konzolok még nem érték el ezt a szintet. Egy asztali számítógép már más tészta – egy GeForce RTX 3080 szintű grafikus kártyával máris elképesztő képre és sima 4K dinamikára számíthat 120 Hz-en. De természetesen a számítógép minden más hardverének erősebbnek kell lennie.

  Szóval, mi más is olyan figyelemre méltó ebben a monitorban. Mindenekelőtt egy olyan nagy teljesítményű VA mátrix, mint az ASUS ROG Strix XG438Q és még ennél is jobb. Tehát a 4000:1 kontrasztarányú csúcsértéknél 1200 cd/m² fényerősséget látunk a csúcson. Az sRGB színtér teljes 100%-os lefedettsége és több mint egymilliárd szín reprodukciója. Ez a színek, a kontraszt és a fényerő hihetetlen kombinációja, amely lenyűgöző vizuális hatást eredményez.

  Külön köszönet a gyártónak az audiorendszerért. Sztereó hangszórók a képernyő alatt elhelyezett különálló egységben. A hangzás erőteljes, mély, hangsúlyos basszusokkal – még egy kompakt, de teljes értékű mélynyomónak is van hely egy különálló egységben.

  Egy másik figyelemre méltó elem a monitor hátulján található Ambiglow háttérvilágítás. A Philips úgy tervezte, hogy fokozza a monitor vizuális teljesítményét. Igaz, a halo effektus tényleg úgy működik, ahogyan azt tervezték, jelentősen növeli a játékban való részvételt. A tükröződés adaptív, és alkalmazkodik a képernyőn történő eseményekhez. A háttérvilágítás úgy tűnik, hogy elvágja a külvilágot, és hagyja, hogy a játékos teljesen elmerüljön a színes játék valóságában.

  Előnyök

  • hatalmas, 55 hüvelykes képátlóval;
  • a legfelső konzisztencia;
  • Szinte példátlan fényerősség;
  • AMD FreeSync – grafikus kártyák szinkronizálása;
  • 120 Hz-es frissítési frekvencia;
  • Adaptív Ambiglow háttérvilágítás (ghosting);
  • minimális bemeneti késleltetés;
  • Az érzékelő villódzásmentes háttérvilágítása;
  • erőteljes hangrendszer mélynyomóval.

  A hátránya

  • Néhány felhasználó alkalmanként DisplayPort instabilitást tapasztal.

  BenQ SW321C 32″, szürke

  Értékelés: 4.9

  BenQ SW321C 32, szürke

  Az Expertology magazin a legjobb 4K monitorok áttekintését egy kifejezetten a profi fotósoknak, fotósoknak és tervezőknek szánt professzionális csúcsmodellel zárja. Ennek a modellnek az ára lenyűgöző, valamint a jellemzői – körülbelül 140 ezer. 2021 közepe.

  Először is egy kis nyilatkozatot kell tennünk. Fentebb a nagy kontrasztról és a sok tartalék fényerősségről beszéltünk, mint valami a priori jóról. Igen, ezek a paraméterek valóban számítanak, és még furcsább látni, hogy egy ilyen drága és professzionális monitor, mint ez, meglehetősen középszerű értékekkel rendelkezik. Nincs fogás, nincs hiba. Az a helyzet, hogy az ilyen professzionális monitorok kissé más célra készülnek.

  És ezek a célok főként színnel kapcsolatosak, és csak színnel kapcsolatosak. És nem a benyomások szempontjából, hanem a tónus reprodukció viszonylagossága és a különböző módok szempontjából, amelyek szükségesek a fényképek feldolgozásához és a rendkívül művészi montázsok létrehozásához.

  És ez az a pont, ahol ez a monitor rendelkezik valamivel, ami minden korábbi monitorból hiányzik. Először is, az Adobe RGB színtér 99%-át lefedi, ami lényegesen szélesebb, mint a korábbi leírásokban többször említett sRGB. Ezután számos képjavító technológia áll rendelkezésre, köztük az Uniformity Technology – hatékony technológia az egyenletesség és a színegyenletesség érdekében a teljes képernyőfelületen. Sokan dolgoznak színszinkronizált papírtechnológiával is, hogy a képernyőn a fotónyomtatás hatását szimulálják.

  A felhasználók túlnyomórészt pozitívan nyilatkoznak erről a modellről, mondván, hogy valószínűleg ez az egyetlen professzionális minőségű monitor fotósok számára az árkategóriájában.

  A Yandex felülvizsgálatából.3. szintű Gadget Inspectorként forgalmazott: “A kevés megfizethető árú, professzionális színkorrekciós monitorok egyike. Építési minőség és képminőség, Adobe RGB színskála, belső kalibráció a kalibrációs profilok közötti egyszerű váltással”.

  Előnyök

  • legmagasabb szakmai szint;
  • kivételes képminőség;
  • 99%-os Adobe RGB lefedettség;
  • Az Uniformity Technology olyan technológia, amely a teljes felületen fenntartja a színegyenletességet;
  • Háttérvilágítás egyenetlenségeinek kompenzálása;
  • Egyszerű kalibrálás és váltás a tárolt profilok között
  • Visor-keverékkel együtt.

  Hátrányok

  • Alacsonyan működő saját szoftverek.
  Olvasson tovább  A 7 legjobb hangszóró a számítógéphez
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: