A 10 legjobb multifunkciós készülék otthoni és irodai használatra

*A szerkesztő véleménye szerint a legjobbak frissítése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Kérdezzen meg egy szakembert vásárlás előtt.

Néhány éve a nyomtatók, szkennerek és fénymásolók elkerülhetetlenül átadják helyüket a többfunkciós eszközöknek (MFP). Az egyik ilyen eszköz mindhárom funkciót ellátja, és többe kerülhet, mint megfizethető áron. És ez mind a tintasugaras, mind a lézeres nyomtatásra vonatkozik. Az Expertology szerkesztői összeállítottak egy áttekintést a legjobb otthoni vagy irodai multifunkciós készülékekről, az ár és a célnak köszönhetően.

Otthoni és irodai rangsorok

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb otthoni és irodai tintasugaras multifunkciós készülékek 5 Canon PIXMA MG2540S 2 650 €
4 HP Smart Tank 500 10 639 €
3 Canon PIXMA G3411 11 490 €
2 Epson L3150 14 850 €
1 Epson L4160 20 789 €
A legjobb lézeres multifunkciós készülékek otthoni és irodai használatra 5

antum M6507W

9 249 €
4 HP LaserJet Pro MFP M28w 9 857 €
3 DCP-L2520DWR 16 069 €
2 MFC-L2720DWR 23 979 €
1 DCP-L3550CDW 31 500 €

A legjobb otthoni és irodai tintasugaras multifunkciós készülékek

Első választásunk a tintasugaras multifunkciós nyomtatókat veszi szemügyre funkcionalitás és költség, valamint ugyanezen szempontok alapján a lehetséges alkalmazások sorrendjében. Egyes modellek sokkal drágábbak, mint a lézerek, amelyekről alább lesz szó. Ebben nincs semmi paradoxon, mivel a lézernyomtatási technológia folyamatosan olcsóbbá válik, a tintasugaras nyomtatás pedig aktívan javul a nyomatok fényképes minősége tekintetében, ami növeli a költségek költségeit.

Canon PIXMA MG2540S

Értékelés: 4.3

Canon PIXMA MG2540S

Kezdjük a tintasugaras multifunkciós nyomtatóval, amelyre bátran mondhatja, hogy “olcsóbb, mint valaha”. Mégis, ez egy Canon, nem egy no-name, és a független tesztek azt mutatják, hogy otthoni használatra több mint megfelelő. Ez az egyik legnépszerűbb és legkelendőbb modell Oroszországban. És a Runet vásárlási oldalakon található vásárlói vélemények jellegéből ítélve a modell több mint használható és figyelemre méltó.

Ez a színes A4-es nyomtató-szkenner-másoló egyszerű szöveges dokumentumok nyomtatására alkalmas, minimális grafikával és fényképek nyomtatására is. Figyelmeztetni kell rögtön, hogy a fényképészeti minőség, mint a modellek 30-40k. Nem kell sok rubelre várni, de a készülék száz százalékban megbirkózik a lehetőségeivel, amelyeket beletette.

És a benne rejlő potenciál. Színes és fekete-fehér nyomtatás felbontása – 4800×600 dpi. Akár 8 oldal/perc fekete-fehér nyomtatási sebesség, akár 4 oldal/perc színes nyomtatási sebesség. Aki ismeri a modern tintasugaras nyomtatók és többfunkciós nyomtatók sebességét, azonnal észreveszi, hogy ezek nagyon szerény adatok. Szakértőink ezért ajánlják ezt a modellt kifejezetten otthoni használatra, ahol nincsenek határidők és semmilyen okból nincs rohanás.

A szkenner 600×1200 dpi felbontásig 48 bit színfelismerési mélységgel, vagy 256 szürkeárnyalatos fekete-fehér módban. Másoló üzemmódban legfeljebb 1.6 nyomtatás, ciklusidő – 21 példány.

A felhasználók gyakran kifejezik őszinte csodálkozásukat, hogy milyen jó minőségű, hatékony, megbízható és problémamentes multifunkciós eszköz lehet teljesen nevetséges pénzért. Sokan panaszkodnak az USB-kábel hiányára a készletben, bár ez meglehetősen gyakori gyakorlat a gyártók körében.

A Yandex felülvizsgálatából.Piac “Aitishnik 6 szint” státuszával: “Megvettem a legolcsóbbat a faluban az önellátónak, hogy kinyomtassa a gyerekek feladatait, és utána eldobja (otthon van egy másik tintasugaras MFP, egy kicsit drágább, nincs lehetőség, hogy elhozza). Azon gondolkodtam, hogy hazahozom az MFP-emet helyettesítő készüléket.

Előnyök

 • megbízhatóság és kiszámíthatóság;
 • Nem rossz nyomtatási minőség az árához képest;
 • felhasználóbarátság;
 • csendes nyomtatás” üzemmód;
 • minimális ár.

Hátrányok

 • Panaszok az USB-kábel hiányával kapcsolatban.

HP Smart Tank 500

Értékelés: 4.4

HP SMART TANK 500

Az otthoni használatra szánt multifunkciós készülékek szegmensében az előző modell 2021 májusában az orosz piacon nehéz tisztességes alternatívát találni. És ha nagyobb teljesítményt szeretne, és még mindig nem elfogadható lehetőségeket választani igazán legjobb, kapunk a szegmensben, ahol az árak kezdődnek 10 ezer. rubel. Az egyik nagyszerű, otthoni és irodai környezetben jól bevált lehetőség – HP Smart Tank 500.

Ennek az MFP-nek az egyik legfontosabb előnye a folyamatos tintaellátó rendszer (CISS). Korábban az ilyen rendszereket külön kellett megvásárolni, és nem voltak olcsók. Ez a megközelítés egyre inkább felváltja a hagyományos klasszikus patronokat, még a meglehetősen olcsó nyomtatókban is. Hatalmas megtakarítást kínál a fogyóeszközök terén, és jelentősen javítja a könnyű használatot és karbantartást.

Ami a nyomtatást illeti, az MFP-k “nyomtató” része már büszkélkedhet a következőkkel. Először is, a fekete-fehér nyomtatás sebessége. Már most is elég jól teljesít – akár 22 oldal/perc (gyors üzemmódban). Lassabb sebesség színesben – legfeljebb 16 oldal/perc. Maximális felbontás fekete-fehérben – 1200×1200 dpi, színesben – 4800×1200 dpi.

A maximális minőségű nyomtatás, amely magában foglalja a fotónyomtatást is, szintén említést érdemel. A minőség ebben a maximális üzemmódban igazán lenyűgöző lesz, de csak eredeti tinta és… sok türelem használatával. A színes nyomtatás maximális minőségben nagyon lassan, A4-es laponként több percig tart.

A készülék szkennere 1200×1200 dpi felbontású mind színes, mind fekete-fehér üzemmódban. Ez azonban nem vonatkozik a másoló üzemmódra. Másoló üzemmódban sajnos a szkennelési felbontás fekete-fehér esetén 600×300 dpi-re, színes esetén 300×300 dpi-re korlátozódik. A 300 dpi azonban valójában egy nyomdai szabvány, így a részletesség nem lesz rosszabb, mint a fényes kiadványok túlnyomó többségénél.

Mint az előző modellben, a készletben nincs USB-kábel, de a felhasználók a felülvizsgálatokban ezen a ponton sokkal kevesebbet mutatnak ki. Maga a kábel olcsó, de csak ezt kell szem előtt tartani, hogy ne legyen csalódott, amikor kicsomagolja.

Előnyök

 • CISS – nem kell tintapatront vásárolni;
 • nagyon jó fotónyomtatási minőség, de csak maximális felbontáson és az eredeti tintával;
 • Nagy sebességű fekete-fehér nyomtatás;
 • Megbízhatóság és hosszú élettartam;
 • Lehetőség van a garancia ingyenes, 3 évre történő meghosszabbítására online regisztrációval;
 • Hasznos és praktikus saját HP Smart szoftver.

Hátrányok

 • Alacsony szkennelési felbontás másoló üzemmódban;
 • Lassú színes nyomtatás fényképészeti minőségben.

Canon PIXMA G3411

Értékelés: 4.5

Canon PIXMA G3411

Ismét a Canon márkanévre és a PIXMA termékcsaládra tekintünk, de ez egy sokkal érdekesebb multifunkciós nyomtató lesz, mint a szuperkedves MG2540S. Teljesítményét tekintve egyaránt alkalmas otthoni és kis irodai használatra.

Aki a sebességet keresi, az a PIXMA MG2540S modellel azonos. A sebesség itt legfeljebb 8.8 és 5 A4-es oldal percenként színes és fekete-fehér nyomtatás esetén. De a felbontás javult – 4800×1200 dpi mindkét üzemmódban. A minőség nem rossz, a nyomtatási sebesség 10x15cm esetén 1 perc.

És bár a nyomtatónak nincs sebességbeli előnye, a fogyóeszközök tekintetében igen. Az előző modellhez hasonlóan ez is CISS-szel van felszerelve, és ez az a tény, hogy a nyomtató alkalmasnak tekinthető egy kis iroda számára. Különösen a kis irodák számára, ahol nincs sürgős szükség nagyszámú dokumentum gyors kinyomtatására.

És hogy folytassam, az MFP nagyon jó minőségű fotónyomtatásra is alkalmas. A fekete tinta fontos szerepet játszik – a készüléket kifejezetten pigmentált fekete tintához tervezték, amely természetes és mélyfekete színt biztosít. Ezenkívül a nyomtató támogatja a hibrid tintaellátást a kifejezőbb kép érdekében.

Végezetül egy fontos pont, amely fontos lehet az otthoni használat során, de az irodában a legfontosabb. Támogatja a vezeték nélküli csatlakoztathatóságot Wi-Fi-n keresztül. A klasszikus USB-kábeles csatlakozás is elérhető. De itt is, mint a két előző modell esetében, nem mellékeltek USB-kábelt.

A felhasználók általában elégedettek a nyomtatási minőséggel és a másolási móddal. Sokan kedvezően nyilatkoznak a vezeték nélküli kapcsolatról, azonban a Wi-Fi modul gyengeségére vonatkozó megjegyzések egy része is van. Ez még inkább utal egy kis irodai környezetben, ahol a munkaállomások és a nyomtató között nincsenek nagy távolságok. A Wi-Fi kiesésének problémája úgy oldható meg, ha a nyomtatónak fix IP-címet adunk meg az útválasztó beállításaiban.

Előnyök

 • HDS;
 • Pigmentált fekete tinta;
 • Tisztességes nyomtatási minőség;
 • Határ nélküli nyomtatás;
 • hibrid tintaellátás;
 • Csatlakoztatható USB-kábelen keresztül vagy vezeték nélkül Wi-Fi-n keresztül;

Hátrányok

 • lassú nyomtatási sebesség.

Epson L3150

Értékelés: 4.6

EPSON L3150

Most nézzünk meg egy olyan többfunkciós készüléket, amelyet bátran ajánlhatunk egy kis vagy akár közepes méretű iroda számára, ahol gyors nyomtatásra van szükség, beleértve a színes nyomtatást is. De a sebesség nem az egyetlen előnye ennek a modellnek.

Tehát a fekete-fehér nyomtatási sebesség vázlatos üzemmódban 33 oldal/perc, színesben ugyanebben az üzemmódban 15 oldal/perc. Ez, ismét, csúcssebesség korlátozott minőségben. A nyomtató azonban nagyon nagy nyomtatási felbontásra képes – akár 5760×1440 dpi felbontásig.

Az MFP a fent említett modellhez hasonlóan csatlakozik a számítógéphez – Wi-Fi-n vagy USB-n keresztül. Nincs csatlakozókábel, mint általában, mellékelve. A szakértők hajlamosak azt gondolni, hogy a gyártók így fokozatosan “hozzászoktatják” a fogyasztókat a vezeték nélküli technológiákhoz, természetesen nem a saját előnyük nélkül.

A modell figyelemre méltó jellemzője az opcionális funkcionális kiegészítők széles választéka a legkülönfélébb alkalmazásokhoz. Például a Wi-Fi-n keresztüli, routerrel történő csatlakozás mellett (a klasszikus változat) a Wi-Fi direct, amely lehetővé teszi az eszközök vezeték nélküli csatlakoztatását router nélkül. Szép, hogy a gyártó figyelmet fordított a részletekre – például a CISS szelepekkel rendelkezik, elkerülve a szivárgást vagy a túlfolyást, és a tartályok maguk nem keverhetők össze a speciális tervezési különbségek miatt.

Az irodai (és nem irodai) használat szempontjából fontos szempont, hogy az MFP másoló üzemmódban nem csökkenti a beolvasási felbontást. A másolás maximális felbontása megegyezik a szkennelés maximális felbontásával 1200×2400 dpi-nél.

A felhasználók különösen nagyra értékelik ezt a modellt az ár és a teljesítmény kombinációjáért. Sokan rámutatnak arra, hogy ilyen áron a lehetőségek köre és a nyomtatás minősége gyakorlatilag megváltoztathatatlan. Még néhány hatszínű modellel összehasonlítva is az Epson L3150 legalább a nyomatok minőségével és kifejezőerejével tartja a lépést.

A Yandex felülvizsgálatából.”Level 3 Gadget Inspector” státusszal rendelkező piac: “Könnyen telepíthető és konfigurálható. Csendes. A legjobb ár/minőség arány a piacon. A minőséget tekintve az Epson L800-ashoz hasonlítottam. Meglepett a jó színvisszaadás, különösen mivel az L800 6 színnel rendelkezik.

Előnyök

 • Megbízhatóság és tartósság;
 • nagy felbontás és általános fotónyomtatási minőség;
 • Nagy felbontású szkennelés másoló üzemmódban;
 • Wi-Fi csatlakoztathatóság funkciógazdag bővítményekkel;
 • Számos hasznos újítás, amelyek bővítik a funkcionalitást és növelik a felhasználóbarátságot;
 • Nyomtathat számítógéphez való csatlakozás nélkül.

Hátrányok

 • Nem merültek fel főbb hátrányok vagy rendszeres panaszok.

Epson L4160

Értékelés: 4.7

Epson L4160

Az Expertology magazin szerint egy újabb Epson MFP teszi teljessé az otthoni és irodai használatra szánt legjobb tintasugaras MFP-k kiválasztását. Ez még mindig inkább egy irodai modell, de természetesen otthoni használatra is alkalmas, és sok felhasználó számára egyáltalán nem lesz felesleges. A készülék a híres és keresett “Epson Printing Factory” sorozat része.

Ez a többfunkciós készülék rendelkezik néhány olyan funkcióval, amellyel a fent leírt modellek nem büszkélkedhetnek, és amelyre sok felhasználónak valóban szüksége van. Az automatikus kétoldalas nyomtatás az egyik kiemelkedő funkciója.

Otthoni és irodai használatra egyaránt, a felhasználók biztosan értékelni fogják a csatlakozási lehetőségeket és a dokumentumok nyomtatásra való küldésének lehetőségét. A vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat egyaránt támogatott, az AirPrint is támogatott, és a kártyák számítógéphez való csatlakozás nélkül is használhatók. És a kártyák széles választéka áll rendelkezésre – SD, MMC és Memory Stick különböző változatokban – a szokásos Memory Stick Pro Duo.

Elsődleges funkcióját tekintve a készülék külön dicséretet érdemel. A nyomtatás maximális felbontása 5760×1440 dpi mind színes, mind fekete-fehér nyomtatás esetén, és a teljesítménye több mint tiszteletreméltó. Végül, de nem utolsósorban, ez az eredmény fekete pigmenttinta használatával érhető el.

Hozzá kell tenni, hogy ez a modell természetesen rendelkezik egy CISS nagy kapacitású tartályokkal, amelyek minimalizálják a nyomtatási költségeket. Az elődjéhez hasonlóan a szabadalmaztatott “Key Lock” rendszert alkalmazza, amely megakadályozza a tartályok összekeveredését újratöltés közben.

A legtöbb felhasználó dicséri a színes nyomtatás minőségét és annak minden kifejező erejét. Ugyanakkor elismerik, hogy ez nem egy fotónyomtató, de elismerik, hogy jó minőségű és ami fontos, megfelelő fotópapírral a minőség megközelíti a kétszer drágább modellek minőségét.

Előnyök

 • CISS;
 • Megbízhatósága és tartóssága;
 • Fekete pigmenttinta;
 • nagy felbontás és általános nyomtatási minőség;
 • Automatikus kétoldalas nyomtatás;
 • Különböző formátumú memóriakártyák támogatása;
 • Wi-Fi kapcsolat;
 • színes LCD kijelző;
 • nyomtatás számítógéphez való csatlakozás nélkül.

Hátrányok

 • Nem észleltek jelentős hibákat.

A legjobb lézeres multifunkciós készülékek otthoni és irodai használatra

Ez a második Expertology áttekintésünk a legjobb otthoni és irodai multifunkciós készülékekről. Az 1990-es évekből származó sztereotípiákkal ellentétben a lézernyomtatók és a többfunkciós nyomtatók már nem kozmikusak a költségek tekintetében. De ez még mindig a fekete-fehér modellekre vonatkozik, a színes modellek, bár gyorsan olcsóbbá válnak, de még mindig elég drágák.

M6507W

Értékelés: 4.5

PANTUM M6507W

Először is tekintsük át a kínai Pantum márka lézeres többfunkciós nyomtatóját. Ez egy viszonylag nagy gyártó, és ebben az esetben a készülék fő előnye a megdöbbentően megfizethető ár.

Egy ilyen árért nem tehetünk mást, mint hogy fogást várunk, és egy fő attribútumban való visszaesést. De meglepő módon a modell meglehetősen szerény, de kiegyensúlyozott paraméterekkel örvendeztet meg.

Az 1200×1200 dpi maximális nyomtatási felbontás például több mint elegendő a felhasználók nagy többségének. A szkenner felbontása ugyanaz – 1200×1200 dpi, és másoló üzemmódban az MFP sem csökken, ami nagyon jó. A felhasználók egy kis része szerint a beolvasás sebessége meglehetősen lassú, de a legtöbben gond nélkül elviselik ezt.

Ez a modell kiemelkedik kényelmes használatával, amely közvetlenül hozzájárul ahhoz, hogy nem csak USB-n keresztül csatlakoztatható (egyébként ebben az esetben egy USB-kábel is mellékelve van), hanem Wi-Fi-n keresztül is, és támogatja a nyomtatást hordozható eszközökről az AirPrint technológián keresztül. Ehhez a kényelemhez hozzáadódik a saját, teljesen funkcionális webes felület.

Végül, ez a modell komoly lépést tett a gazdaságos felhasználók felé – az öntöltő patron lehetősége. Jelentősen alacsonyabb nyomtatási költsége több mint nyilvánvaló.

A vásárlók véleményeikben nem szégyellnek kellemes csodálkozást kifejezni az árarány, a nyomtatási minőség és a hasznos kiegészítők, például a vezeték nélküli kapcsolat elérhetősége miatt. Szakértők és otthoni felhasználók egyaránt egyetértenek abban, hogy ez az ideális költségvetési megoldás otthoni vagy kis irodai használatra.

A Yandex felülvizsgálatából.”Level 3 Gadget Inspector” státuszú piac: “Nagyszerű lézeres mono MFP a pénzéért. Jó minőségű nyomtatás és szkennelés, tökéletesen csatlakozik a számítógéphez WI-FI-n keresztül.

Előnyök

 • felhasználóbarátság;
 • Tisztességes nyomtatási minőség;
 • Saját webes felület;
 • A Wi-Fi kapcsolat;
 • AirPrint támogatás;
 • Önkiszolgáló újratöltési lehetőség;
 • eredeti és vonzó design;
 • szuper megfizethető ár.

Hátrányok

 • Az árhoz képest a hátrányok elhanyagolhatóak.

HP LaserJet Pro MFP M28w

Értékelés: 4.6

HP LaserJet Pro MFP M28w

Most pedig nézzük meg a híres amerikai Hewlwtt-Packard cég egy másik kedvező árú opcióját. Az MFP csak néhány ezerrel drágább, mint szuperolcsó elődje, és ehhez képest néhány korlátozást mutat. A modell otthoni használatra ajánlható, irodai használatra pedig csak akkor lesz alkalmas, ha a felbontás és a letöltés alacsony követelményei miatt.

Az a jó ebben az MFP-ben, hogy az egyik legkompaktabb a kategóriájában – 360x198x264 mm – és 5,5 mm a súlya.4kg. A hátránya a viszonylag alacsony szkennelési és nyomtatási felbontás. Például a maximális nyomtatási felbontás 600×600 dpi, ami megegyezik a maximális beolvasási felbontással. Másoló üzemmódban a készülék kissé csökkenti a felbontást – 600×400 dpi-ig.

Ami a nyomtatási és másolási sebességet illeti, nem olyan gyors, mint más lézernyomtatók és többfunkciós készülékek – 18 oldal/perc, az első nyomtatás 8 másodperc után, az első nyomtatás pedig 10 másodperc után történik.2s másoláskor. De az árat tekintve a sebesség meglehetősen elfogadható, és a felhasználók egyáltalán nem panaszkodnak a véleményekben.

Ami tetszik – a szokásos vezetékes USB-csatlakozó mellett Wi-Fi modullal is rendelkezik, és támogatja az AirPrintet – könnyen küldhet dokumentumokat nyomtatásra egy hordozható eszközről. Számítógép nélkül is képes e-mailben elküldeni a beolvasott képet – a cím beírható a kompakt LCD-képernyőn.

Minden korlátozás ellenére ez a modell hihetetlenül népszerű, és 2021 májusának végén nemcsak Oroszországban és a FÁK-ban, hanem a külföldi országokban is a legkelendőbb modellek közé tartozott. A felhasználók gyakran hangsúlyozzák kompakt méretét, mint az egyik legnagyobb előnyt. Sok dicséretet kap az ár, a minőség és a megbízhatóság kombinációjáért.

Előnyök

 • Az egyik legkompaktabb multifunkciós nyomtató a kategóriájában;
 • Legnépszerűbb termékek Oroszországban és világszerte;
 • Wi-Fi kapcsolat;
 • AirPrint támogatás;
 • megbízhatóság és tartósság;
 • Beolvasott kép elküldése e-mailben közvetlenül a készülékről;
 • Megfizethető ár egy márkanévvel és jó funkcionalitással kombinálva.

Hátrányok

 • Alacsony szkennelési és nyomtatási felbontás.

DCP-L2520DWR

Értékelés: 4.7

</div><p>MÁS DCP-L2520DWR” src=”/wp-content/uploads/2023/05/93716666195951-8010.jpg” height=”384″ title=”<br />EGYÉB DCP-L2520DWR”></p><p>Most pedig nézzük meg a japán márka három multifunkciós készülékét <br />Egy olyan vállalat, amely már dicső múltra tekint vissza, de az elmúlt években különösen nagyot lépett előre a nyomtatási és másolási piacon. Az első helyen egy középáras multifunkciós nyomtató áll, amely talán nem számít rekordot döntő teljesítményűnek, de érezhetően jobb, mint az előző modell.</p><p>Az első dolog, amire figyelnie kell, az a megnövelt nyomtatási felbontás – 2400×600 dpi. Csak egy üzemmóddal rendelkezik – fekete-fehér -, de a minőség határozottan kielégítő. A szkenner felbontása szintén tisztességes 600×2400 dpi, de másoló üzemmódban a készülék a felbontást 600×600 dpi-re “csökkenti”. De még ez a felbontás is több mint elég a felhasználók nagy száma számára.</p><p>A többfunkciós készülék már most érezhetően gyorsabb, mint a korábbi modellek – 26 oldal/perc nyomtató és másoló üzemmódban egyaránt. Szkennelés/másolás közben a képet lefelé 25%-ig, felfelé pedig 400%-ig méretezi, 1%-os finom lépésekben. Nagyon nagy előnye a kétoldalas nyomtatás.</p><p>A nyomtató támogatja a vezetékes és vezeték nélküli csatlakozást – USB 2.0 vagy Wi-Fi 802.11n, valamint az AirPrint technológia segítségével hordozható eszközökről nyomtatható dokumentumok küldésének lehetősége. Azok, akik biztosak benne, hogy nincs szükségük vezeték nélküli technológiára, nem kereshetnek tovább ennél a modellnél <br />DCP-L2500DR. Ez nagyjából ugyanaz mindenben, kivéve a “vezeték nélküli” támogatást.</p><p>A felhasználók által a főbb piactereken megjelentetett vélemények kiemelik ennek az MFP-nek a két legnagyobb előnyét – a nagy felbontású nyomtatási minőséget és a dob élettartamát. Tény, hogy az útlevélkép dob szerint 10 ezerre tervezték. a nyomatok, de sok vélemény szerint ezt az élettartamot a felhasználók gyakran másfél vagy akár két alkalommal is túllépik a minőségromlás nélkül.</p><p>A Yandex felhasználói értékeléséből.8. szintű Gadget Inspector státuszú piac: “Nagyszerű MFP. A pénzéért ez egy nagyszerű munkaeszköz. “az indítókazetta azt mondta, hogy utolsó 700 oldal, az enyém nyomtatott körülbelül 200 és azt mondta, nincs toner, visszaállítani, és ez nyomtatott finom újra”.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>nagyobb nyomtatási felbontás nyomtató üzemmódban;</li><li>Van egy 19200×19200 dpi felbontású, továbbfejlesztett szkennelési felbontási mód;</li><li>szkennelt képek küldése e-mailben;</li><li>a patron nem töredezett (könnyen újratölthető);</li><li>kétoldalas nyomtatás;</li><li>25%-os skálázás 1%-os lépésekben;</li><li>hosszú dob élettartam.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>egyes felhasználók magasabb zajszintről számolnak be.</li></ul><h3>MFC-L2720DWR</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=</div><p>egyéb MFC-L2720DWR” src=”/wp-content/uploads/2023/05/87616666195951-1310.jpg” height=”414″ title=”<br />MFC-L2720DWR”></p><p>Most pedig nézzük meg egy még drágább MFP opciót <br />a másik, amely már inkább irodai használatra alkalmas, és valószínűleg feleslegessé válik az otthoni használatra. Ez a továbbfejlesztett modell két fontos kiegészítéssel rendelkezik, amelyek egy olyan irodai használatra alkalmas készülékké teszik, amely tisztességes munkaterheléssel is megbirkózik.</p><p>Először is, a nyomtatóhoz nemcsak USB-n vagy Wi-Fi-n keresztül lehet csatlakozni, hanem Ethernet helyi vezetékes hálózaton keresztül is, egy szabványos RJ-45 porton keresztül. Ez fontos azokban az esetekben, amikor a belső tér és az iroda elrendezése nem garantálja a stabil vezeték nélküli kapcsolatot, és a munkanap során több munkahelyen is szükség van a nyomtatóhoz való hozzáférésre.</p><p>A második figyelemre méltó funkció kivételes, ha az MFP készüléket gyakran szeretné másolóként használni, és különösen, ha egyszerre sok dokumentumot szeretne másolni. Ehhez a modellhez automatikus lapadagolót kapott a szkenneléshez/másoláshoz. Másoló üzemmódban a készülék a felbontást 600×600 dpi-re korlátozza, szemben a nyomtató üzemmóddal, ahol a maximális felbontás 2400×600 dpi. Ez a korlátozás azonban általában nem jelent gondot a felhasználók számára. A nyomtatási sebesség mindkét üzemmódban akár 30 oldal/perc.</p><p>Egy másik “irodai” funkció a beépített faxkészülék. Nehéz megtippelni, hogy 2021-ben kinek lehet szüksége ilyen “múlt századi” nyomtatásra, de bizonyos területeken a dokumentumátadásnak ez a formája még mindig releváns.</p><p>Ebben a modellben a képdob élettartama is valamivel magasabb – 12 ezer. másolatok. És ahogy a fenti MFP esetében is, ezt a gyártó nagyvonalú engedményt ad meg, és sok felhasználó tudatosan túllépi ezt anélkül, hogy a legkisebb, szabad szemmel látható minőségromlás következne be.</p><p>Számos felhasználó a véleményében megjegyzi a nyomtató könnyű kezelhetőségét, az érintőképernyő jelenlétét, amely szintén növeli az ergonómiát és a könnyű beállítást. Sok pozitívumot kap a patronért, mert könnyen visszaállítható a számláló az újrafelhasználáshoz.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Nagy nyomtatási felbontás nyomtató üzemmódban;</li><li>Automatikus laptálca szkenneléshez/másoláshoz;</li><li>vezetékes Ethernet-kapcsolat;</li><li>beépített fax funkció;</li><li>tisztességes teljesítmény;</li><li>megbízhatóság és megbízhatóság;</li><li>könnyen visszaállítható a patronszámláló;</li><li>érintőképernyő.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincsenek észrevehető hibák.</li></ul><h3>DCP-L3550CDW</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=
Olvasson tovább  9 legjobb vírusirtó a Windows 10 számára
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: