A 11 legjobb IPS monitor

*A szerkesztő legjobb választásai. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt kérjük, kérjen tanácsot a kiskereskedőjétől.

Az IPS mátrix lényegesen nagyobb kontrasztot, gazdag tónusokat és széles színskálát kínál, mint a hagyományos TN+film vagy MVA vagy *VA. Így az ilyen típusú kijelzővel felszerelt monitorok nagyszerűek a tervezők, művészek vagy más kreatív szakemberek számára, akiknek valósághű vizuális tartalomra van szükségük. Vagy csak a jó grafika rajongói.

A 11 legjobb IPS-monitort rangsoroltuk, amelyek a kreatív szakemberek és az általános felhasználók számára egyaránt remek vételt jelentenek.

A legjobb IPS monitorok értékelése

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb olcsó IPS monitorok1

Szia

 • ps 243V7QSB 23.8″
 • 11 259 €
  2DELL S2421HN 23.8″, ezüst/fekete14 190 €
  3AOC 22V2Q 21.5″, fekete11 059 €
  4Acer ET221Qbd9 288 €
  5ASUS VA24EHE 23.8″, fekete12 050 €
  6Viewsonic VA2432-H 23.8″, fekete12 167 €
  A legjobb IPS-monitorok ár/minőség arány szempontjából1Iiyama Pro
 • te XB3270QS-B1
 • 24 679 €
  2Xiaomi Mi Gaming Display 27″, fekete28 990 €
  3AOC AGON AG271QG41 990 €
  4Acer Predator XB271HUbmiprz48 990 €
  5DELL U2720Q 27″, fekete66 990 €

  A legjobb olcsó IPS mátrix monitorok

  Szia

 • ps 243V7QSB 23.8″

  Értékelés: 4.4

  Philips 243V7QSB 23.8

  Kezdjük a jól bevált Philips márka legolcsóbb kiadásával. Nem csak egy olcsó monitor, hanem szó szerint olcsó – körülbelül 8500 rubel 2021 közepén. És ez még csak nem is a legkisebb diagonális.

  De nem az ár az egyetlen előnye ennek a modellnek. A monitor meglepően jó színvisszaadással rendelkezik. Bizonyos mértékig ez annak köszönhető, hogy a gyártó gondoskodott a mátrix nem a legnagyobb felbontású, de nem is a legolcsóbb. Tehát itt látjuk a felbontást F

   lHD 1920×1080, bár sok más 24″ monitor 1920×1200 felbontású. Igaz, ez a különbség nem túl döntő, mivel a képfrissítési frekvencia itt nem rekord, de azért emelkedett – 75 Hz. Ráadásul a költségvetési szegmensről beszélünk, ahol végül is az ilyen állásfoglalás érvényesül.

   A modell jelentős előnye az F

  • cker-mentes, azaz villogásmentes háttérvilágítás. Ez segít megőrizni a felhasználó látását és javítja a látási kényelmet. Egy másik fontos pont – a rendkívül alacsony költségvetés ellenére a kék spektrum szemre káros részét – Low Blue – elnyomó technológiát itt is alkalmazzák
  • ght.

   A fényerő és a kontraszt az IPS technológiára jellemző: 250 cd/négyzetcentiméterenként. méter, kontraszt 1000:1. Itt és itt a betekintési szögek szintén tipikusak az IPS-re – 178 fok vízszintesen és függőlegesen, azaz majdnem a lehető legnagyobbak.

   Az egyetlen csatlakozási lehetőség a VGA és a DVI-D. HDMI, sajnos, eltörölték. De a DVI-interfész támogatja a HDCP-t – az Intel technológiája a monitorra továbbított információk jogosulatlan másolás elleni védelmére szolgál.

   Gyakorlatilag minden fontos dologra nincs alapvető panasz sem a felhasználók, sem a szakértők részéről. Az egyetlen csalódás a HDMI-csatlakozó hiánya és az állvány felépítése – túl magas és meglehetősen ingatag. A felhasználók dicsérik a képminőséget és a kialakítást – gyakorlatilag keret nélküli, csak az alsó rész van megvastagítva. A keret nélküli koncepció szubjektíven drágábbá teszi a monitort, mint amilyen valójában.

   Erre a modellre 2 év garancia vonatkozik.

   Előnyök

   • F felbontás
     lHD 1920×1080;
   • megnövelt frissítési sebesség;
   • A mátrix minősége és a színvisszaadás átlagon felüli;
   • Alacsony Kék Kék elnyomás
   • ght;
   • Flickermentes háttérvilágítás F
   • cker-Free;
   • felhasználóbarátság;
   • Keret nélküli kialakítás három oldalon;
   • 2 év hivatalos garancia;
   • Nagyon kedvező ár még a költségvetési szegmensben is.

   Hátrányok

   • nincs HDMI-csatlakozó;
   • Magas, ingatag alap.

   DELL S2421HN 23.8″, ezüst/fekete

   Értékelés: 4.5

   DELL S2421HN 23.8, ezüst/fekete

   Most nézzük meg az amerikai DELL cég ugyanilyen átlós méretű modelljét. Minden más dolog egyenlő, ez a monitor számos előnnyel rendelkezik, és az ár nem alapvetően magasabb – 2021 közepén kevesebb mint 10 ezer forintba kerül. rubel.

   Ennek a modellnek a képernyőjellemzői nagyrészt megegyeznek az előző változatéval. Ez az állásfoglalás F

    lHD 1920×1080, tipikus fényerő és kontraszt 250 cd/m. négyzet. illetve 1000:1. A mátrix válaszideje pedig kétszer olyan gyors, mint az előző modellé – 4ms vs. 8ms, ami máris sokkal élvezetesebb élményt jelent a játékosok számára. Nagyon jó színvisszaadás, az sRGB színtér 100%-át és az NTSC színtér 72%-át lefedve.

    Az előző modellhez hasonlóan itt is a látásvédelem és a kényelmes vizuális érzékelés eszközeit alkalmazzák – a spektrum kék részének elnyomása a ComfortView technológiával, villódzásmentes háttérvilágítás F

   • cker-free. 75%-kal megnövelt képernyőfrissítési sebesség. Egy másik fontos pont a játékosok számára az AMD FreeSync technológia támogatása, amely szinkronizálást biztosít a grafikus kártyával az optimális képkockasebesség beállításához. Ez nem teszi a monitor játék, és senki sem nem így helyezkedik el, de ez egy tagadhatatlan előnye.

    Egy másik szép dolog ezzel a modellel kapcsolatban az, hogy a gyártó nem spórolt az interfészeken. Tehát akár két HDMI bemenet is van. A verzió azonban nem a legfrissebb, hanem csak 1.4, de ennek ellenére ez a megközelítés sokkal modernebb és sokoldalúbb, mint az előző modell esetében. A bal oldalon line-out audióval és Kensington-zár résszel is rendelkezik.

    A felhasználók leginkább a képminőség, az elegáns keret nélküli kialakítás (három oldal), a gyors mátrixválasz és a hasznos, többek között a játékosoknak szánt kiegészítők miatt értékelik ezt a monitort. A hátrányok sokan panaszkodnak arra, hogy a monitor magassága nem állítható az állványon.

    A Yandex felülvizsgálatából.”Level 3 Gadget Inspector” státuszú piac: “A mellékelt HDMI kábel, nincs tükröződés, világos és egyszerű beállítási menü – könnyű a képet a főképernyőhöz hasonlóvá tenni. Jó megjelenés. A hátrányok – túl könnyű láb, nem dönthető egy kézzel, nincs magasságállítás”.

    Előnyök

    • Elegáns keret nélküli (háromutas) kialakítás;
    • naturalisztikus színvisszaadás;
    • gyors mátrix válaszidő;
    • villódzásmentes háttérvilágítás;
    • kék spektrum elnyomása;
    • AMD FreeSync támogatás;
    • magasabb frekvencia.

    Hátrányok

    • Nincs magasságállítás.

    AOC 22V2Q 21.5″ fekete

    Értékelés: 4.5

    AOC 22V2Q 21.5, fekete

    Most nézzük meg az AOC márka egyik népszerű modelljét. Ez a neves tajvani gyártó monitorokra specializálódott. Az Admiral Overseas Corporation-t 1967-ben alapították, és ma a TPV Technology nagy holdingvállalat része

   • mited. Szakmai és szakértői körökben az AOC monitorok jelentős elismerést és tekintélyt élveznek. Minden más tényezőt figyelembe véve az AOC márkájú modellek más ismert gyártók modelljeivel összehasonlítva sokkal jobb értékelést kapnak az anyagok és az összeszerelés minősége, a színvisszaadás, a megbízhatóság és a tartósság tekintetében.

    Az ár monitor AOC 22V2Q szinte megegyezik az előző modell, de az átló kisebb – 21.5. Bár a méret kisebb, a legtöbb felhasználó számára elegendő, és sokan csak ezt az átlós méretet részesítik előnyben, mert sokan a 24 hüvelyket túlzottnak tartják.

    Ennek a modellnek a fő előnye a minőség és a minőség az anyagok tekintetében. Jelentős minőségellenőrzés. Mindez kiváló színvisszaadást eredményez, és a kiemelés kivételesen ritka. Emlékezzünk vissza, hogy a villogás kellemetlen, de nagyon gyakori probléma az IPS mátrixú monitorok szegmensében. Ami az összeszerelés minőségét illeti, nem minden tökéletes, nevezetesen a költségvetési monitorok tipikus problémái repedések, rések és “távozó” ízületek formájában.

    A képre vonatkozó paraméterek itt a leggyakoribbak és általánosan elfogadhatóak. Felbontás – F

     lHD 1920×1080, a színvisszaadás tisztességes, a kisebb képátló nagyobb pixelsűrűséget biztosít. A fényerő és a kontraszt az IPS-technológia szabványos értékei – 250 cd/nm². méteres fényerő és 1000:1 kontraszt. Reakciókészség – 5ms. A frissítési frekvencia is megnőtt, mint a korábbi modelleknél – 75Hz. Szinkronizálás a grafikus kártyával a FreeSync segítségével. A káros kék spektrum elnyomása és villódzásmentes háttérvilágítás.

     A csatlakozási lehetőségek itt két elsődleges interfészen – DisplayPort és HDMI bemeneteken – keresztül érhetőek el. A tápegység külső, de kompakt, a tipikus notebook tápegységek szintjén.

     Sok felhasználó szerint a nagy előnye, hogy a monitor rendkívül könnyű, 2.74kg és mégis stabil – stabil állvány és talapzat öt gumilábbal. Nincs magasságállítás, de a felhasználók többnyire szimpatikusak. Az igazán gyakori kritika, hogy az interfészek elhelyezkedése nem a legjobb – a stand hátsó részén található. Ennek megfelelően a vezetékek csatlakoztatásával a monitort nem lehet a falhoz állítani.

     A

     • színvisszaadás;
     • A villogás rendkívül ritka;
     • kék-elnyomás;
     • FreeSync-támogatás;
     • könnyűsúlyú;
     • stabil;
     • 3 év gyártói garancia (ellenőrizze a hivatalos honlapon).

     Hátrányok

     • A csatlakozók szerencsétlen elhelyezkedése (nem lehet a monitort a falhoz közel helyezni);
     • nincs magasságállítás.

     Acer ET221Qbd

     Értékelés: 4.5

     Acer ET221Qbd

     Ez az IPS-monitor rendelkezik a leggyorsabb válaszidővel a kategóriájában, mindössze 4 milliszekundummal. Ezáltal jó választás a játékosok, valamint a videószerkesztők és a hasonló szakmákban dolgozó szakemberek számára. Ezenkívül nagy, 21 pixelsűrűségű pixelekkel rendelkezik.Az 5″-es mátrix FHD felbontású. Flicker-mentes háttérvilágítási technológia a szem védelme érdekében.

     A monitormátrix a típusához képest eléggé szabványos specifikációkkal rendelkezik. Fényereje 250 cd/m2, és 1000:1 kontrasztarány. Ennek ellenére a színvisszaadás kiváló, és van egy speciális tükröződésgátló bevonat, amely nem rontja a megjelenített árnyalatok minőségét. Ezenkívül a monitor támogatja a kék színtompító technológiát, amely csökkenti a szemfáradtságot és a cirkadián ritmust.

     DVI-D és VGA interfészeket használnak a csatlakoztatáshoz.

     Előnyök

     • Takarékos (csak 16 W energiafogyasztás működés közben);
     • Egyenletes háttérvilágítás;
     • Kiváló színvisszaadás; a tónusok gazdagok és bujaak.

     Hátrányok

     • Nincs HDMI vagy DisplayPort, csak elavult csatlakozási technológia;
     • Rossz felszerelés;
     • kényelmetlenül elhelyezett vezérlőgombok.

     ASUS VA24EHE 23.8″, fekete

     Értékelés: 4.6

     ASUS VA24EHE 23.8, fekete

     Ezután az ASUS márka egy érdekes modelljét fogjuk megvizsgálni. A monitor néhány funkcióban észrevehetően feljebb lép elődjéhez képest, miközben sok kiskereskedelmi üzletben továbbra is 10 000 alatti árcédulával rendelkezik. RUB.

     A mátrix fő jellemzői és ennek megfelelően a kép ebben a modellben teljesen hasonló a felülvizsgálatban szereplő korábbi monitorokhoz, ezért nem ismételjük meg (frekvencia, felbontás, fényerő, kontraszt, színskála). Adaptív szinkronizálási támogatás is elérhető. A TÜV Rheinland független laboratórium által tanúsított kékfény-csillapítással rendelkezik. Minimális háttérvilágítás villogás. Monitor mérete – 23.8″ átlós.

     Kicsit eltérő interfész-konfiguráció – HDMI, D-Sub, DVI-D. Amint láthatja, a leggyakoribb HDMI és DVI-D mellett a klasszikus D-Sub csatlakozó is létezik. Fontos a régebbi grafikus kártyák tulajdonosai számára.

     A gyártó ezt a monitort nem játékra szántként pozícionálja, de bizonyos funkciókat kifejezetten a játékosok számára valósítottak meg. Lehetőség van például fps (képkocka/másodperc) képkockaszámláló, igazító vonalak megjelenítésére a többmonitoros rendszerkonfiguráció maximális elérhetősége érdekében, időzítő és célkereszt megjelenítésére. Mindezek a funkciók egy átfogó GamePlus funkcióban vannak egyesítve, amely külön-külön kapcsolható be és ki egy külön gombbal.

     Egy másik szép dolog az olyan összehasonlító apróságokat érinti, mint az előbeállítások csoportosítása a használati feltételek és a tartalom jellege szerint. A Splendid technológiával például külön-külön beállíthatja a játékhoz, filmnézéshez, éjszakai munkavégzéshez minimális környezeti fény mellett stb. szükséges beállításokat. ., És egy dedikált gomb a kettő közötti váltáshoz.

     A felhasználók leggyakoribb panaszai a meglehetősen gyenge állvány és a gombok kényelmetlen elhelyezése miatt megkérdőjelezhető stabilitásra vonatkoznak. A gombok az oldalon vannak elhelyezve, ami sok felhasználó számára kényelmetlen, és nem illik a keret nélküli kialakításhoz, amelyet sokan úgy látnak, hogy két monitor egymás közelébe helyezhető.

     A Yandex felhasználói értékeléséből.”10. szintű Gadget Inspector” státuszú piac: “Medium Universal Monitor”. Összességében a többé-kevésbé magas frekvencia, a túlhajtás, az IPS, az F

    • Nagyon kényelmes dolgozni a szöveggel ezen az áron.

     Előnyök

     • Ragyogó kép;
     • magasabb frekvencia;
     • adaptív szinkronizálás;
     • villódzásmentes háttérvilágítás F
     • cker ingyenes;
     • Kék árnyékolástompítás, TÜV Rheinland által tanúsítva;
     • egy további klasszikus D-Sub csatlakozó;
     • Könnyedén válthat az előre beállított beállítások között;
     • integrált tápegység.

     Hátrányok

     • Sok megjegyzés a vezérlőgombok kényelmetlen elhelyezéséről.

     Viewsonic VA2432-H 23.8″, fekete

     Értékelés: 4.7

     Viewsonic VA2432-H 23.8, fekete

     A legjobb monitorok kiválasztásának befejezéséhez IPS mátrix monitor márka Viewsonic. Amerikai cég ViewSonic Corporation ismert a kiváló minőségű monitorok, beleértve a professzionális, és a termék elismert sok évtizedes. Árát tekintve ez a modell csak egy kicsit drágább, mint elődje – körülbelül 10 ezer. Ragyogóan megjelent 2021 közepén.

     Ez egy 23 átlós monitor.8 hüvelyk. Alapvető műszaki jellemzői meglehetősen tipikusak, és nagyjából megegyeznek a korábbi modellekkel: F

      lHD 1920×1080, kontraszt 1000:1, fényerő 250 cd/nm2. Mérő, villogásmentes háttérvilágítás, kékszűrés, 4 ms érzékelő válaszidő, 75 Hz.

      Ha a fent felsorolt jellemzők a legnagyobb hétköznapiságra való tekintettel nem nyűgöznek le különösebben semmit, akkor a színvisszaadás minősége a modell jelentős előnyének tekinthető. A márka legtöbb monitora ismert erről a funkcióról, még a kedvező árszegmensben is. Műszaki szempontból a színlefedettség állítólag 72% NTSC-tér és 104% sRGB-tér.

      Valóban kiváló minőségű, villódzásmentes háttérvilágítás – sok felhasználó megjegyezte, hogy még a hosszú órákon át tartó munka sem okoz észrevehető szemfáradtságot ezen a monitoron.

      Az interfészek készlete ebben a monitorban elég szerény, de elég a legtöbb felhasználó számára – van egy bemeneti VGA és HDMI verzió 1.4. Az orosz piacra hivatalosan szállított monitorok esetében csak egy HDMI-kábelt tartalmaznak, a VGA-kábelt külön kell megvásárolni. Van egy nyílás a Kensington zár számára.

      A felhasználók általában előnyként értékelik a kiváló minőségű és legtermészetesebb színvisszaadást. A kritikák főként a nem túl stabil állványt és a monitor magassági beállításának hiányát érintik.

      A Yandex felhasználói értékeléséből.”Level 4 Gadget Inspector” státuszú piac: “IPS mátrix gyönyörű, élénk színekkel, 4 ms válaszidővel”. Tiszteletreméltó 75 Hz bütykölés nélkül. Vékony, könnyű, szinte keret nélküli. A játékokban jól teljesít, ha HDMI-n keresztül csatlakoztatva van.

      Előnyök

      • Egy jó hírű amerikai márka;
      • Jó színvisszaadás;
      • A háttérvilágítás villogásának minimalizálása;
      • kék szűrő;
      • A szemfáradtságot megelőző funkciók általában jól megvalósítottak;
      • Kényelmes és jól átgondolt előbeállítások;
      • gyors reakcióidő;
      • könnyű.

      Hátrányok

      • Nincs magasságállítás.

      A legjobb ár-érték arányú IPS monitorok

      Iiyama Pro

     • te XB3270QS-B1

      Értékelés: 4.7

      Iiyama Pro<li></div><p>te XB3270QS-B1″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/41216666195461-1811.jpg” title=”Iiyama Pro</p><li>te XB3270QS-B1″></p><p>Ennek az IPS-monitornak a fő hátránya az alacsony ára, különösen a lista előző modelljeihez képest. Ennek ellenére a műszaki specifikációk igen vonzóak. Tehát ez a monitor 31.5” IPS mátrix 2560×1440 pixeles felbontással, 4 ms alatt reagál és maximális frissítési frekvenciája 75 Hz.</p><p>A mátrix 1200:1 statikus kontrasztarány mellett ragyogó feketéket biztosít. A monitor fényereje 300 cd/m<su>2</su>. Ezenkívül a mátrixot fényvisszaverődésgátló réteggel vonták be, amely megkönnyíti a munkát erősen megvilágított helyiségekben vagy ablaknál.</p><p>A monitor támogatja a színkalibrálást. DVI-D, HDMI és DisplayPort interfészeket használnak a csatlakoztathatósághoz, és van egy audio-stereo port is a fejhallgatóra történő hangkimenethez. Beépített hangszórók is rendelkezésre állnak, egyenként 3 wattos teljesítménnyel.</p><p>Kék színcsökkentő üzemmód a szem védelme érdekében.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Nagy fényerő és kontraszt (a kontraszt a legmagasabb a minősítésben);</li><li>Minőségi tükröződésgátló bevonat;</li><li>Gazdagon csomagolva.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Kényelmetlen menü;</li><li>Vastag keret;</li><li>Alacsony minőségű hangszórók.</li></ul><h3>Xiaomi Mi Gaming Display 27″, fekete</h3><p>értékelés: 4.7</p><div style=Xiaomi Mi Gaming Display 27, fekete

      Ezután nézzük meg a szupernépszerű modellt, amely az online vásárlási oldalakon található vélemények mennyisége és a felhasználók és a független tesztelők által adott általános pozitív visszajelzések tekintetében következetesen az élen áll. Ez a Xiaomi által gyártott Mi Gaming játékmonitor-sorozat. 2021 közepén ez a modell alig több mint 30 000 forintba kerül Oroszországban. rubel.

      Ez a modell megfelel a hagyományos nagyméretű monitorok egyik legelterjedtebb méretszabványának – 27 hüvelyk képátlóval. A háttérben a felbontás több mint kedvezőnek tűnik – QHD 2k 2560×1440. Ez a pixelsűrűség szempontjából fontos, mivel a szabványos F

       lHD 1920×1080 szemcsézettség már zavaró lenne.

       A második nagy előnye a frissítési sebesség. A maximum itt 165Hz, de nem a maximális felbontásnál. De a maximális 144 Hz-es frekvencián is több mint tisztességes. Ez jó hír a játékosok számára, és a gyártó a monitort játékmonitorként pozícionálja. A magas, 1 ms-os mozgóképes válaszidő (MPRT) egy plusz előny. És még egy előny kifejezetten a játékosok számára – Adaptive-Sync a grafikus kártyához. A tervezők és a fotósok számára kellemes érzés lesz a HDR-támogatás jelenléte, nevezetesen a DisplayHDR 400.

       A modell másik nagy előnye a további csatlakozási interfészek. Itt két HDMI bemenet van, és a legújabb a 2-es verzió.0; akkor DisplayPort bemenet, szabványos, 1. verzió.4; B típusú USB-port; két A típusú USB 3-as verziójú port.0, amelyek USB hubként szolgálnak. Az összes interfész egy külön erre a célra kialakított süllyesztett rekeszben van elhelyezve a hátsó részen, ez a rekesz könnyen zárható és nyitható egy praktikus mágneses fedéllel. A vezetékek speciális lyukakon és az állvány üregén keresztül futnak. Ennek gyakorlati értelme van – a vezetékek nem csavarodnak, és esztétikai értéke is van, mivel maguk a vezetékek a lehető legkevésbé feltűnőek.

       Ez a monitor nem rendelkezik a költségvetési modellek közös hibájával, a korlátozott pozícióbeállítással. Itt sok lehetőség van a beállításra, mind a dőlés, mind a magasság tekintetében. Még a tájolást is megváltoztathatja tájolásról portréra. Az állvány talapzata jól megtervezett, és a monitor szilárdan és biztonságosan áll a helyén.

       A Yandex felülvizsgálatából.A “Gadget Inspector Level 7” státuszú piac: “Nagyszerű monitor sRGB-vel tervezőként dolgozhat, és 165 hertz-cel is játszhat kedvenc játékaival. Korábban 2 monitort használtam, az egyiket játékra, a másikat tervezésre, és ez a monitor teljesen felváltotta őket, ez a bomba!.

       Előnyök

       • Megnövelt QHD 2k felbontás;
       • minőségi színvisszaadás;
       • Ultragyors, 1 ms-os válaszidő;
       • DisplayHDR 400 támogatás;
       • további interfészek és egy USB hub;
       • stabilitás;
       • Rugalmas magasság- és dőlésbeállítás, a pozíció vízszintesről függőlegesre változtatható;
       • A legtöbb pozitív értékelés rekordja.

       Hátrányok

       • Nincsenek nyilvánvaló hibák vagy rendszeres panaszok.

       AOC AGON AG271QG

       Értékelés: 4.8

       AOC AGON AG271QG

       Annak ellenére, hogy ez a monitor a játék kategóriába tartozik, visszafogott, elegáns és tömör kialakítása miatt irodai használatra is alkalmas. A készülék 27 hüvelykes mátrixszal van felszerelve, amelynek felbontása 2560×1440 pixel, és mindössze 4 milliszekundum alatt reagál. A maximális frissítési frekvencia 165 Hz, és a dinamikus mód az NVIDIA G-Sync grafikus kártya szinkronizálásával támogatott.

       Az erőteljes, villódzásmentes háttérvilágítás 350 cd/m maximális fénysűrűséget biztosít2. Az állandó kontrasztarány 1000:1.

       A monitor HDMI és DisplayPort segítségével kommunikál a számítógéppel. A készülék beépített sztereó hangszórókkal rendelkezik, amelyek egyenként 2 W-os teljesítményűek, van 3.5 mm a fejhallgató csatlakoztatásához. USB 3 funkcióval is rendelkezik.0 hub 4 porthoz.

       Az érdemek

       • Vonzó kialakítás;
       • Nagyszerű specifikációk;
       • Olcsóbb, mint az előző modell a rangsorban.

       Hátrányok

       • Az építési minőség nem nagyszerű;
       • Egyes modelleknél – egyenetlen háttérvilágítás;
       • Sárgás háttérvilágítás.

       Acer Predator XB271HUbmiprz

       Értékelés: 4.8

       Acer Predator XB271HUbmiprz

       Ez az IPS-monitor tökéletes a gyors játékhoz a kategóriájában vezető 4 ms-os válaszidőnek köszönhetően. Ugyanakkor a kép akár 165 Hz-es sebességgel is képes frissülni. A monitor támogatja az NVIDIA G-Sync technológiát a kompatibilis grafikus kártyákkal való szinkronizáláshoz.

       A monitor 27 hüvelykes mátrixának felbontása 2560×1440 pixel, így az egyes pontok egyszerűen nem láthatók. 350 cd/m maximális fénysűrűség az erőteljes, villódzásmentes háttérvilágításnak köszönhetően2, 100M:1 dinamikus kontrasztarány.

       A monitor támogatja a modern csatlakozási technológiát, az sRGB színskála 100%-át lefedi, szoftveresen és hardveresen kalibrálható. Beépített 2×2W-os hangszórókkal és USB hubbal rendelkezik.

       Előnyök

       • Magas frissítési sebesség, minimális késleltetés;
       • G-Sync támogatás;
       • 8 bites mátrix telített színekkel.

       Hátrányok

       • Egyenetlen háttérvilágítás (a szélekhez közelebb világosabb, mint középen);
       • A hangszórók nem túl jók;
       • Kényelmetlen menü.

       DELL U2720Q 27″, fekete

       Értékelés: 4.9

       DELL U2720Q 27, fekete

       Véleményünket a DELL legdrágább monitorával szeretnénk befejezni. Hangsúlyozzuk, hogy ez nem a piacon kapható legdrágább IPS mátrix modell, hanem csak a legdrágább az áttekintésünkben. Célunk, hogy olvasóinknak információt nyújtsunk a legjobb, mégis megfizethető elektronikáról. 2021 közepén ezt a monitort 55 ezer forint körüli összegért árulják majd az orosz boltokban. rubel. Ez a modell a különböző kiskereskedelmi üzletekben így is fel van tüntetve

        Még mindig ugyanaz a monitor.

        Az első dolog ebben a modellben egy 4K 3840×2160 csúcsfelbontású mátrix. A 27 hüvelykes képátlóval kombinálva ez a felbontás esélyt sem ad a szemcsésségnek – a képek a lehető legsimábbak és legtermészetesebbek.

        A második figyelemre méltó jellemző, hogy a tipikus képi jellemzők itt a maximumra vannak “nyújtva”. Itt például 350 cd/m megnövekedett fényerősséget kapunk. kv. A tipikus 250 cd. A színskála hatalmas – több mint egymilliárd szín, ami inkább a professzionális dizájner monitorokra jellemző. Még a kontrasztarány is javult, amely az IPS technológia esetében szinte 1000:1 fizikai “plafonnal” rendelkezik – 1300:1.

        Nem minden prémium monitor van gyárilag kalibrálva, de ez a modell éppen ilyen előnnyel rendelkezik. A monitorokat gyárilag kalibrálják, és a kalibrálási dokumentumot mellékelik. Elég csak megnézni a két különböző készülék csomagolását, és nyilvánvaló, hogy a dokumentumokon szereplő paraméterek eltérőek, ami azt jelzi, hogy a kalibrációs folyamat testre szabott.

        Kétségtelen, hogy elégedett vagyok a monitor interfészeivel. HDMI bemenet – nagy sebességű 2. verzió.0, DisplayPort bemenet, USB hub három USB A típusú 3. generációs porthoz.0 és plusz USB Type-C teljes funkcionalitással az adatátviteltől a töltésig 90W-ig terjedő teljes funkcionalitással.

        Az érdemek

        • 4K felbontás;
        • 90 fokban elforgatható képernyő és rugalmas pozicionálás;
        • Interfészek széles választéka, beleértve a teljes funkcionalitású USB Type-C-t is;
        • megnövelt fényerő, kontraszt és színtartomány lefedettség;
        • DisplayHDR 400 támogatás;
        • Gyári kalibrálás dokumentációval együtt.

        hátrányok

        • alacsony frekvencia.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: