A 20 legjobb külső akkumulátor okostelefonokhoz, táblagépekhez és laptopokhoz

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultálnia kell egy szakértővel.

Bármely elektronikus eszköz elveszítheti a töltését a legmegfelelőbb pillanatban. És míg a múltban az ilyen készülékek akkumulátoroktól függtek, amelyeket könnyen ki lehetett cserélni, manapság beépített akkumulátort használnak, gyakran még egy nem kivehető akkumulátort is. És mi a teendő, ha nincs kéznél konnektor, vagy nincs hozzáférése fali töltőhöz?? Az egyetlen kiút egy külső akkumulátor használata. Ebben a cikkben az Expertology csapata úgy döntött, hogy elmondja Önnek az ilyen tartozékokat.

Hogyan válasszunk külső akkumulátort

A powerbanks már egy ideje hihetetlenül népszerűvé váltak. Nem utolsósorban a csökkentett ár miatt. A költségekkel együtt azonban az ilyen tartozékok gyártásának minősége is csökken. Annak érdekében, hogy ne válasszon rosszul, mindenféle jellemzőre oda kell figyelnie.

Először is javasoljuk, hogy döntse el, hogy pontosan milyen célra fogja használni a powerbankot. Az a tény, hogy a külső akkumulátorok nagyjából több különböző csoportra oszthatók:

 1. Pocket Power Banks– a legkisebb méretekkel rendelkeznek, és kapacitásuk általában elegendő az okostelefon egyetlen feltöltéséhez. Egy ilyen tartozékot “csak abban az esetben” veszünk, jó, hogy nem sok helyet foglal el, és súlya nem érheti el a száz grammot.
 2. Külső akkumulátor közepes kapacitással– magával viheti túrára vagy kerékpártúrára, vagy otthon tarthatja áramszünet esetén. Kapacitása nagyjából 10,000mAh. Egy olyan figura, amellyel többször is feltöltheti okostelefonját, miközben megtartja méretét és súlyát.
 3. Nagy kapacitású külső akkumulátor– Már elég nagy méretekkel rendelkezik, és nem is nevezhető könnyűnek. De a 20000 mAh kapacitása négy vagy öt töltésnyi okostelefonra elegendő. És egy ilyen powerbank is hasznos lehet egy tabletta tulajdonosa számára. De nem jó ötlet, hogy mindig magaddal cipeld.
 4. Külső akkumulátor laptophoz– megnövelt teljesítményű, és kapacitása könnyen elérheti a lenyűgöző 30,000mAh-t vagy annál is többet. Az ilyen típusú powerbankokat általában rengeteg adapter jellemzi, amelyek a következőkkel együtt érkeznek.
 5. A napenergiával működő külső akkumulátor– Hasznos azok számára, akiknek rendszeresen van fény a lakásukban csillár nélkül. Ha napos idő van odakint – csak tegye a powerbankot az ablakpárkányra, és az feltöltődik egy kis energiával. De ne várjunk gyors eredményt, mivel ideális esetben a napnak a zenitjén kell állnia.
 6. Vízálló tokkal ellátott külső akkumulátor– különböző kempingezésekhez használt. Kényelmesen tartható a hátizsákban, még esőben is, anélkül, hogy attól kellene tartani, hogy a víz helyrehozhatatlan károkat okozna. Ezek a tápegységek gyakran rendelkeznek némi ütésállósági tartalékkal is.

Ha eldöntötte, hogy milyen célt szolgál egy külső akkumulátor, akkor itt az ideje, hogygondolkodjon a kapacitásról. Minél magasabb, annál többször tölthet fel egy adott eszközt. És ne feledje, hogy a maiaz okostelefonok gyakran 4000-5000 mAh-s akkumulátorral rendelkeznek. Az akciókamerának kevesebb energiára van szüksége – akkumulátora a legtöbb esetben csak 2000 mAh kapacitású. Nos, egy hatalmas akkumulátorral rendelkező laptopnak, ahogy már mondtuk, szüksége van egy dedikált powerbankra.

Hány eszközt fog egyszerre tölteni?? A legolcsóbb és legalacsonyabb kapacitású külső akkumulátor modellek csak egy USB-kimenettel rendelkeznek. De ha a powerbank kapacitása legalább 10k. A mAh, a tartozék kaphat néhány csatlakozót is. A legnagyobb kapacitású modellek pedig akár négy aljzattal is büszkélkedhetnek. Hogy szükséged van-e ennyire, azt neked kell eldöntened.

A gyors töltési technológiát is figyelembe kell venni. A probléma az, hogy ma már elég sok szabvány létezik. Annak eldöntéséhez, hogy melyiket válassza, jobb, ha elolvassa a saját okostelefonjának jellemzőit. A legnépszerűbb technológiák a következők:

 1. Qualcomm Quick Charge – most a harmadik verziója releváns. Számos Qualcomm CPU-t tartalmazó okostelefon támogatja.
 2. Samsung Adaptive Fast Charger (AFC) – a dél-koreai okostelefonok és táblagépek használják. Ha a powerbank támogatja a Qualcomm Quick Charge 3.0, nagy valószínűséggel az AFC-vel is működik.
 3. Huawei FCP – gyakran visszafelé is kompatibilis a Qualcomm gyors töltési technológiájának harmadik verziójával.
 4. USB Power De
 5. egy másik technológia, amelyet számos USB Type-C aljzatú eszköz támogat. Különösen az iPhone, iPad, Pixel és néhány más készülékben használják.
 6. A Warp Charge az egyik leggyorsabb töltési módszer, akár 30W-os áramerősséggel. Kizárólag a OnePlus okostelefonok technológiája, így a powerbanksban aligha található meg.

Az is lehetséges, hogy a következőkre gondoljunka tartozék további jellemzői.A legnépszerűbbek a következők:

 1. Vezeték nélküli töltés– Ezzel a technológiával egyszerűen ráhelyezheti okostelefonját a powerbank tokjára anélkül, hogy azt kábellel csatlakoztatná. De csak akkor, ha az okostelefonja is támogatja a vezeték nélküli töltést.
 2. Fáklya– Egyes modellek kellően fényes LED-del vannak felszerelve, ami egy nap jól jöhet.
 3. Azt is javasoljuk, hogy győződjön meg arról, hogy,hogy a powerbank képes legyen legalább hozzávetőlegesen megjeleníteni a töltöttségi szintjét. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a külső akkumulátor hirtelen lemerül. És azt tanácsoljuk, hogy csak olyan modellt válasszon, amely rövid idő alatt feltöltődik. Legalábbis akkor, ha a kapacitása 10000 mAh vagy annál nagyobb. Ne tartsa ezt a tartozékot éjszakára bedugva?

A fent felsorolt funkciók miatt nem kell aggódnia. Kifejezetten az Ön számára készítettünk egy listát az orosz kiskereskedelemben értékesített legjobb energiabankokról. A legjobb jelöltek kiválasztásához mindenféle véleményre, tesztre és természetesen a véleményekre összpontosítottunk. Megpróbáltuk elmondani Önnek a külső tápegységek minden típusát – az apró modellektől kezdve, amelyek mérete egy pár hüvelykujjnyi méretű, valódi szörnyekig, amelyek energiával tölthetnek fel egy laptopot.

A legjobb külső akkumulátor minősítés

Jelölés Spot Név Ár
A legjobb külső akkumulátorok telefonokhoz és táblagépekhez 1 Xiaomi Mi Wireless Power Bank 10000 mAh (PLM11ZM) 2 790 €
2 Xiaomi Mi Power Bank 2C 20000 2 400 €
3 Rombica NS240 Gyors 2 990 €
4 MOMAX iPower Air 1 999 €
5 ASUS ZenPower 10050 mAh ABTU005 1 484 €
A legjobb külső akkumulátor notebookokhoz 1 TopON TOP-T72 3 843 €
2 DELL Power Companion 18000 mAh 5 812 €
3 Rombica NEO PRO280 6 240 €
4 HIPER ForcePower 100W 4 564 €
A legjobb külső akkumulátorok vízálló tokkal 1 TopON TOP-X72 72000 mAh 14 454 €
2 KS-is KS-303 2 982 €
A legjobb külső napelemek 1 ROBITON Power BankLP-24-Solar 4 590 €
2 Sititek Sun-Battery SC-09 1 390 €
3 G-Power STX6000II + napelem 12000 mAh 2 400 €
A legjobb külső újratölthető akkumulátorok nagy kapacitással 1 TopON TOP-X100 96000mAh 19 490 €
2 Rombica NEO Power Station41600mAh 16 990 €
3 Rombica NEO PRO 440C 10 590 €
A legjobb külső akkumulátor az iPhone készülékhez 1 Baseus Adaman fém PD3.0+QC3.0 20000mAh 2 583 €
2 Xiaomi Mi Power Bank 3 10000 (PLM13ZM) 980 €
3 Deppa NRG Art 5000 739 €

A legjobb külső akkumulátor telefonokhoz és táblagépekhez

Xiaomi Mi Wireless Power Bank 10000 mAh (PLM11ZM)

Értékelés: 4.9

Xiaomi Mi Wireless Power Bank 10000mAh (PLM11ZM)

Vannak, akiket állandóan a feledékenység gyötör. Magukkal viszik a powerbankot, de az USB-kábelt otthon hagyják. Ha Ön is legalább egyszer szembesült ilyen problémával, javasoljuk a Xiaomi Mi Wireless Power Bank megvásárlását. Különösen, ha úgy gondolja, hogy elég kapacitással rendelkezik, ami 10,000mAh. A dolog ezzel a modellel kapcsolatban az, hogy támogatja a vezeték nélküli töltést… Egyszerűen helyezze okostelefonját a külső akkumulátor elé a képernyővel felfelé, és az akkumulátor feltöltődik!

A megfelelő kapacitás ellenére a Powerbank viszonylag kicsi. Hossza és szélessége a legtöbb modern okostelefonéhoz hasonlítható. Vastagabb náluk, de nem sokkal.

A külső akkumulátor végén két csatlakozó található. Az első teljes méretű USB Type A, míg a második USB Type-C. Az első csak arra szolgál, hogy áramot küldjön az okostelefonoknak és más eszközöknek. Az áramfelvételi képessége 2,4A-ig terjed. Ami a második portot illeti, az egyaránt képes áramot fogadni és leadni. Ezzel egyidejűleg az áram itt 3A-ra emelkedik. Ez azt jelenti, hogy néhány zászlóshajó okostelefon powerbank másfél-két óra alatt töltődik fel. A powerbank feltöltése sem tart sokáig.

Természetesen a tartozék egyszerre két készüléket is képes tölteni. Ebben az esetben azonban el kell viselnie azt a tényt, hogy az áram is ketté fog oszlani – ez abszolút minden power bankra jellemző. Nem lehet kihagyni a fémet, amely a tokból készült – ez teszi a külső akkumulátort nagyon kellemes tapintásúvá. És a termék súlya 303g. Nem a legjobb választás azok számára, akik a Powerbankot a zsebükben fogják hordani, de egy hátizsákban nem fogják olyan nehéznek érezni.

Az interneten számos véleményt talál Xiaomi Mi Wireless Power Bank, amely ezt a külső akkumulátort csak dicsérte. Ez vonatkozik a felülvizsgálatokra is. Ne féljen a negatív véleményektől – az emberek csak akkor negatívak, ha rossz powerbankot küldenek nekik (egyes online boltok – egyenesen csalók). Egy tipikus vélemény a következő lenne: “Sokáig tartott, amíg döntöttem, és nem bántam meg. Nagyon tetszik, elég ahhoz, hogy háromszor töltse fel az iPhone X-emet. És a vásárlás eldöntése nagyon nehéz, mert ez nem a legolcsóbb powerbank.

Előnyök

 • Támogatja a vezeték nélküli töltést;
 • Két készüléket lehet egyszerre tölteni;
 • Az egyik csatlakozó az USB Type-C;
 • Van egy töltöttségi szintjelző;
 • Az építési minőség;
 • Gyors töltés támogatása.

Hátrányok

 • Nem nevezhető különösen könnyűnek;
 • Nem a legalacsonyabb költség.

Xiaomi Mi Power Bank 2C 20000

Értékelés: 4.8

Xiaomi Mi Power Bank 2C 20000

Nagyon népszerű powerbank, népszerű az orosz kiskereskedelemben és a kínai online boltokban. Ez a modell 2,4 A maximális áramot képes leadni. Ez teszi a tablet tulajdonosok számára erősen ajánlott tartozékká. Még egy 10 hüvelykes készülék is legalább kétszer tölthető, mivel az akkumulátor kapacitása 20 000 mAh.

A tartozék fő jellemzője a Qualcomm Quick Charge 3 technológia támogatása.0. Ezt az ezzel a technológiával felszerelt okostelefonok minden tulajdonosa értékeli. Egyébként maga az akkumulátor körülbelül négy óra alatt töltődik fel. Ilyen kapacitással ez egy nagyon tiszteletre méltó eredmény.

Természetesen a kínai gyártó nem felejtette el itt végrehajtani és támogatni mindenféle biztonsági funkciókat. Vagyis a termék nem fél a rövidzárlattól, sem a túlmelegedéstől, sem a túlterheléstől. Két USB-port áll rendelkezésre a készülékek töltéséhez.

Előnyök

 • Nagy áramerősség;
 • Nagy kapacitás;
 • Az akkumulátor elég gyorsan töltődik;
 • Képes a Qualcomm Quick Charge technológiával való együttműködésre;
 • Nagy megbízhatóság;
 • Az ár nem haladja meg a 2000 RUR-t.

Hátrányok

 • Az USB-csatlakozások száma nagyon alacsony;
 • Nagy méret és súly;
 • Unalmas megjelenés.

Rombica NS240 Gyors

Értékelés: 4.7

Rombica NS240 Gyors

Ez a külső akkumulátor a nagy kapacitású, 24 000 mAh-t elérő kapacitás és a viszonylag kompakt méret kombinációja miatt került be a rangsorunkba. A tartozék súlya 415 g, ami jelentős hátránynak tekinthető. De a gyártónak sikerült az akkumulátort egy meglehetősen vékony testbe helyeznie, bár nagy alapterülettel. Ez a Powerbank biztosan megtalálja a helyét a hátizsákjában.

A fenti modellel ellentétben itt három csatlakozó van, és a kimeneti áram akár 3A-ra is képes (legalábbis ez az egyik portra vonatkozik). A micro-USB csatlakozók a külső akkumulátor töltésére szolgálnak,

 • Ez azt jelenti, hogy nem kell kéznél tartania egy adott kábelt, az okostelefonja vezetékét, bármi is legyen az. Itt is támogatja a Qualcomm Quick Charge 3 technológiát.0, amely lehetővé teszi számos középkategóriás és zászlóshajó készülék nagyon rövid idő alatt történő feltöltését.

  Egyébként ez egy tipikus powerbank, amelynek magas költsége a nagyszámú csatlakozó, hatalmas kapacitás és tisztességes mennyiségű áram jelenlétének köszönhető.

  Előnyök

  • Nagy kapacitás;
  • Egyszerre akár három készüléket is tölthet;
  • Támogatja a Qualcomm gyorstöltési technológiáját;
  • Az akkumulátor elég karcsúnak bizonyult;
  • Nagy kimeneti áram;
  • Több különböző csatlakozó a powerbank töltéséhez.

  Hátrányok

  • Jó súly;
  • Az ár eléri a 4000 rubelt.

  MOMAX iPower Air

  Értékelés: 4.7

  MOMAX iPower Air

  Egy nagyon furcsa termék, amelynek fő feladata a vásárló számára meglepetésnek tekinthető. Az a tény, hogy ez az egyetlen powerbank a rangsorunkban, amely képes vezeték nélkül tölteni az okostelefonját, ha támogatja ezt a technológiát. Vezetékes csatlakozás esetén maximum 2,1A vár a vevőre. A gyors töltési technológia támogatása sajnos nem áll rendelkezésre. Egyeseket a két USB-csatlakozó is zavarhat. De többre nincs szükség, mivel ennek a Powerbanknak a kapacitása kicsi – csak 10 000 mAh.

  A külső akkumulátor töltéséhez micro-USB vagy USB Type-C kábel használható (csak az előbbi tartozék). A tartozék két változata kapható, fehér és fekete színben. Egy ilyen csoda körülbelül 2500 rubelbe kerül.

  Előnyök

  • Kétféle színű ház;
  • A vezeték nélküli töltés támogatott;
  • Nagy áramerősség;
  • Viszonylag kis méret;
  • Jó biztonsági funkciók;
  • Az ár nem túlzó.

  Hátrányok

  • Csak két csatlakozó a kütyük töltéséhez;
  • A kapacitás nem nevezhető nagyon nagynak.

  ASUS ZenPower 10050 mAh ABTU005

  Értékelés: 4.7

  ASUS ZenPower 10050 mAh ABTU005

  Ez a külső akkumulátor szabványos méretű és alakú. A termék elsősorban a rengeteg színválaszték miatt került be a minősítésünkbe – ez a modell kék, sárga, rózsaszín, fehér színben is megtalálható az üzletekben, és ez csak a legnépszerűbb változatokat sorolja fel. A 215 grammos készülék nagy kimeneti árammal büszkélkedhet, amely eléri a 2,4A-t. Lehetővé teszi, hogy viszonylag gyorsan feltöltsön szinte bármilyen eszközt.

  El kell ismerni, hogy ezt a modellt nem a tabletták számára hozták létre. Az a tény, hogy a külső akkumulátor kapacitása nem haladja meg a 10 050 mAh-t. Alig elegendő egy 10 hüvelykes táblagép feltöltéséhez. Mindazonáltal az okostelefon-tulajdonosok biztosan szeretni fogják ezt a kiegészítőt. Az egyetlen hátránya a 2000 rubelért történő értékesítésnek. A külső akkumulátor csak egy USB-porttal rendelkezik.

  Előnyök

  • Rengeteg színválaszték;
  • Nagy áramerősség;
  • Számos beépített biztosíték;
  • Robusztus felépítés fémházzal;
  • A súlyt nem nagyon lehet nevezni;
  • Ésszerű árcédula.

  Hátrányok

  • Csak egy töltőhely;
  • A töltési sebesség messze nem rekordgyors;
  • Nem nagy kapacitás.

  A legjobb külső akkumulátorok laptopokhoz

  TopON TOP-T72

  Értékelés: 4.9

  TopON TOP-T72

  Az egyik legolcsóbb megoldás a külső akkumulátorok között, laptopok töltésére is tervezték. A tartozék 3290 RUB-ért eladó., A legjobb külső akkumulátorok laptopokhoz számos adaptert tartalmaznak a népszerű és kevésbé népszerű laptop aljzatokhoz. Természetesen vannak mellékelt adapterek és csatlakozók az okostelefonokhoz. Talán egy ilyen készlet a fő oka annak, hogy ezt a modellt a mi értékelésünkben kapjuk meg.

  Meg kell értenie, hogy 18.000 mAh kapacitással nehéz volt az áramkapacitást 2,1A-nál nagyobbra növelni. Ezért a vásárló ne számítson nagyon gyors töltésű laptopra. De maga a külső akkumulátor nagyon gyorsan feltölthető, mivel az áramfelvétel elérheti a 3A-t. A kompakt eszközök töltéséhez itt két USB-csatlakozót használ, támogatja a Qualcomm Quick Charge 2 technológiát.0. Ahogy az egy ilyen eszközhöz illik, számos biztonsági funkcióval rendelkezik, többek között rövidzárlat és túlmelegedés ellen.

  Előnyök

  • Nagy kapacitás;
  • A készlet tartalmaz egy autós adaptert;
  • Rengeteg adapter létezik kerek csatlakozóval;
  • A Qualcomm Quick Charge 2 támogatás megvalósult;.0;
  • Robusztus kialakítás.

  Hátrányok

  • A súlya eléri a 420 grammot.

  DELL Power Companion 18000 mAh

  Értékelés: 4.8

  DELL Power Companion 18000 mAh

  A DELL már egy ideje saját tartozékokat készít. A 18 000 mAh kapacitású hordozható akkumulátor elsősorban laptopok töltésére szolgál. És nem feltétlenül a DELL gyártotta – a készletben adapterek találhatók a különböző csatlakozókhoz. Összesen két USB-port és egy univerzális csatlakozóhely áll rendelkezésre a készülékek töltéséhez, és a termék maximálisan 19,5 V feszültséget képes biztosítani 2,3A áram mellett.

  Súlya 417g, műanyag házzal! Ami az árat illeti, nem nevezhető különösen humánusnak – Oroszországban a rangsorunkban szereplő akkumulátorért egy kicsit kevesebb, mint 7000 rubelt kérnek. oktatás 1 Az árat nem lehet különösen humánusnak nevezni.

  Előnyök

  • Nincs túlterhelés elleni védelem; Nincs túlterhelés elleni védelem; Kiváló minőségű konstrukció;
  • Nagy áramerősség;
  • Egyszerre töltheti a laptopot és az akkumulátort;
  • A méretek nem nevezhetők nagyon nagynak;
  • Egyszerű és egyértelmű töltésjelző;
  • Az akkumulátor töltési ideje – legfeljebb három óra.

  Hátrányok

  • Nagyon magas költségek;
  • A kapacitás nem túl nagy.

  Rombica NEO PRO280

  Értékelés: 4.8

  Rombica NEO PRO280

  Az egyik legnagyobb kapacitású külső akkumulátor a rangsorunkban. Ez a legnehezebb. A 28 000 mAh kapacitással azonban a termék súlya nem lehet kevesebb, mint 830 g. A tartozék mérete azt sugallja, hogy a legjobb, ha egy laptop táskában szállítják. Szintén egy akkumulátor, amelyet otthon lehet tárolni arra az esetre, ha az áram elmenne. Nemcsak egy univerzális aljzat, hanem két USB-port is található rajta. Ez utóbbi okostelefon, nyomógombos telefon és egyéb hordozható eszközök töltésére használható. A maximális áram 2,1 amper ezeken a csatlakozókon. Ami az univerzális aljzatot illeti, az 3,2A áramot vesz fel, ami leginkább a laptopok esetében fontos.

  Összesen tíz laptop adapter található a készletben. Nem lehet kétséges, hogy a gyártó nem feledkezett meg semmilyen aljzatról. A tartozék két töltőkábelt is tartalmaz az Apple MacBookhoz – az első és a második fajta MagSafe-rel. A dobozban is megtalálja saját hálózati adapterét, amely képes nagyfeszültségű áramot szolgáltatni, hogy felgyorsítsa a külső akkumulátor töltési idejét. Enélkül egy ilyen nagy kapacitású termék töltése, úgy tűnik, több napig tartana.

  Előnyök

  • Ritka akkumulátor a MacBook töltéséhez;
  • Nagy áramerősség;
  • Kiváló minőségű kivitelezés;
  • Nagyon nagy kapacitás;
  • Nagyszámú adapter a készletben;
  • AC adapterrel együtt.

  Hátrányok

  • Nincs túlterhelés elleni védelem;
  • Az ár eléri a 8000 USD-t.
  • Nagy méret és súly;

  HIPER ForcePower 100W

  Értékelés: 4.7

  HIPER ForcePower 100W

  Ez a powerbank nem lep meg a kialakításával. Nem valószínű, hogy tetszeni fog a súlya sem, amely akár 595 gramm is lehet. Ezt a külső akkumulátort csak táskában vagy hátizsákban szabad tartani. De ezzel nincs semmi baj, mert elsősorban a laptop feltöltésére szolgál. Ezt bizonyítja a megnövekedett áram és kapacitás, amely 20 000 mAh-t tesz ki.

  Valójában számos más eszköz is tölthető ezzel a powerbankkal. Nem véletlen, hogy a Qualcomm Quick Charge 3 támogatását itt állították be.0 és USB Power De

 • nagyon. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb okostelefon szó szerint másfél óra alatt töltődik fel. Az akkumulátor készen áll a maximális 3A áramerősség leadására.

  Három aljzatot használnak itt a teljesítménykimenethez. Az első kettő az USB A típushoz tartozik, ez az, amely támogatja a Qualcomm gyors töltési technológiáját. A harmadik csatlakozó az USB Type-C. Még gyorsabban töltheti készülékét, ha az okostelefonja természetesen támogatja azt. A végén van egy micro-USB port is – ez a powerbank töltésére szolgál. A folyamat két-öt órát vesz igénybe, attól függően, hogy milyen hálózati adaptert csatlakoztat.

  A HIPER ForcePower 100W részletes tesztelése az IXBT által kimutatta, hogy a külső akkumulátor csak dicséretet érdemel. Igen, nem tud egyszerre két készülék gyors töltését biztosítani – az elsőbbséget az egyik kapja. De ez nem nagy ügy? A versenytársak nem rendelkeznek mással, nagyon ritka kivételtől eltekintve. Az anyag szerzője azt is megjegyezte, hogy az összes jellemző összhangban van az állított. És mivel a HIPER cég elsősorban a power bankokra specializálódott, számíthat erre a modellre és nagyon hosszú élettartamra. De intenzív használat mellett ez a modell biztosan nem fogja megtartani piacképes megjelenését. A dolog az, hogy az alumínium burkolat fokozatosan elkezdi gyűjteni karcolások. A helyzetet egy hordtáska menthetné meg, de ez nem jár a Powerbankhoz. A termékcsomagban nincs adapter a laptop töltőaljzatához – azt külön kell megvásárolnia. A micro-USB és az USB Type-C csatlakozók kábelei pedig nagyon vékonyak. És ha az elsőnek megbocsátható, akkor a második nagyobb árammal fog működni, ezért jobb, ha változik.

  Előnyök

  • Egyszerre akár három készüléket is tölthet;
  • A csatlakozók között megtalálható az USB Type-C;
  • A gyorstöltési technológia támogatott;
  • Maga a powerbank töltése nem tart sokáig;
  • A kapacitás eléri a 20 000 mAh-t;
  • Az akkumulátor töltöttségi szintjét az akkumulátormérő jelzi;
  • Minőségi anyagokból készült.

  Hátrányok

  • A vele járó kábelek félelmet keltenek;
  • Egy hordtáska is jó lenne;
  • Nincs laptop adapter;
  • A powerbank nehéznek bizonyult.

  A legjobb külső akkumulátorok vízálló tokkal

  TopON TOP-X72 72000 mAh

  Értékelés: 4.9

  TopON TOP-X72 72000 mAh

  Rendszeresen jár kempingezni?? Nagyszabású tesztvezetések elvégzése? Ezekben és néhány más esetben is előnyös lesz a Topon TOP-X72 72000 mAh akkumulátor megvásárlása. Különösen, ha magával viszi a laptopját. Táplálja a számítógépet minden probléma nélkül. És nem bírja sem a hideget, sem a vizet, sem az ütéseket. A belek itt egy robusztus ház alatt vannak, károsítva, amit csak megfelelő szándékkal lehet megtenni.

  Amint az a teljes névből is kiderül, ennek a külső akkumulátornak a kapacitása eléri a 72000 mAh-t. Nem is számoljuk, hogy hányszor töltheti fel okostelefonját. És ez nem az a fajta eszköz, amelyhez ezt a PowerBankot tervezték. Legalábbis a különböző kerek aljzatokhoz való teljes adapterkészlet erre utal. És a dobozban egy külső akkumulátorral érzékelt tápegységgel és egy tokkal. Ez utóbbi olyan módon készült, mint azok, amelyekben kompakt fényképezőgépet szoktak hordozni.

  Maga a powerbank 2A töltési sebességgel töltődik. Javasoljuk, hogy a tartozékot majdnem egy egész napra csatlakoztatva hagyja a konnektorhoz csatlakoztatva, különösen, ha teljesen lemerült. Ami a kimeneti áramot illeti, az attól függ, hogy melyik csatlakozót választotta. Az első USB kimenet 2,4A, ami elegendő a legtöbb modern okostelefonhoz. Egy második azonos típusú USB max. 2,1A kimeneti teljesítménye. Több, csak az egyenáramú csatlakozó, amely a fent említett adapterekhez csatlakozik – 3,5 A áramot generál (12 és 21 V között támogatott, a feszültség manuálisan kapcsolható).

  Korábban említettük, hogy a powerbank nem fél a víztől. Ez csak részben igaz. Az eső nem fog ártani a tartozéknak. De ha a külső akkumulátor valahol a folyóba esik, akkor búcsút mondhatsz neki. Ezt bizonyítja az a tény, hogy a termék csak az IP64-es szabvány szerinti tanúsítással rendelkezik.

  Ez a modell korántsem tökéletes. Nem mindenki fogja szeretni a majdnem 1,5 kg-os súlyát. Az USB Type-C csatlakozó hiánya miatt is panaszkodhat itt. Ez ismét arra utal, hogy a gyártó nem gondolt az okostelefon-tulajdonosokra, a laptop-tulajdonosokra koncentrált. De a legkiábrándítóbb tartozék az ára – nem mindenki mer több mint 13 ezer forintot fizetni egy ilyen Powerbankért. RUB.

  A TopON TOP-X72-t Nikolay írta le a legjobban, aki a “Yandex” oldalon hagyott értékelést.Nem találom a Piactéren, csak néhány hónappal a vásárlás után: “Ha olyan helyre megy, ahol olyan notebookra van szüksége, amely a végtelenségig kitart, és nem a másfél-két órára, amit a modern számítógépek adnak, akkor a TopON TOP-X72 a legjobb választás. A legfontosabb dolog az, hogy ne töltse fel a készüléket az utolsó pillanatban, mielőtt elmegy, mert ez a folyamat nagyon hosszú “.

  Előnyök

  • Hatalmas kapacitás;
  • Egyidejűleg több készüléket is tölthet;
  • Nedvesség- és ütésállóságot valósítanak meg;
  • Laptopokhoz való adapterekkel;
  • A készülékhez tok is tartozik;
  • Van egy töltésjelző;
  • Van egy fáklya.

  Hátrányok

  • A saját fejlesztésű gyorstöltési technológia nem támogatott;
  • Nagyon magas ár;
  • A Powerbank hatalmas és nehéz;
  • Nincs USB Type-C csatlakozó.

  KS-is KS-303

  Score : 4.8

  KS-is KS-303

  Az egyik legolcsóbb hordozható akkumulátor azok közül, amelyeket az eső és a köd egyáltalán nem befolyásol. A termék gumírozott burkolattal van ellátva, ami azt jelenti, hogy akár kemény felületre is leejthető. A megnövekedett méretet és súlyt a napelemes akkumulátor jelenléte kompenzálja. Nem szabad azonban erre hagyatkoznia, még akkor sem, ha Brazíliában tartózkodik. Az a tény, hogy a napelem nagyon alacsony áramerősséggel termel áramot, és az akkumulátor egyszerűen nem képes teljesen feltölteni azt.

  A gyártó 20 000 mAh kapacitást ad meg a dobozon. A valóságban azonban ez a paraméter nem haladja meg a 16 000 mAh-t. A tartozék egy pár USB-porttal is rendelkezik, amelyek 1A és 2,4A áramot szolgáltatnak. A termékhez micro-USB és micro-USB adapterek tartoznak

 • ghtning. Szép bónusz a karabiner, amely lehetővé teszi, hogy a 377 grammos tartozékot az övre rögzítse.

  Előnyök

  • Vízálló és ütésálló tokkal rendelkezik;
  • Karabinerrel érkezik;
  • Az egyik dugó nagy áramerősségű;
  • Egyértelmű töltésjelző van;
  • Ár 3300 RUB alatt.

  Hátrányok

  • A gyártó hazudik a kapacitással kapcsolatban;
  • A napelem szinte nem is létezik.

  A legjobb külső napelemes akkumulátorok

  ROBITON Power Bank LP-24-Solar

  Értékelés: 4.9

  ROBITON Power Bank LP-24-Solar

  Egyes modern powerbanks nemcsak ütésálló és vízálló tokkal, hanem napelemmel is rendelkeznek. Igen, a teljesítménye sok kívánnivalót hagy maga után – a külső akkumulátor csak akkor töltődik fel energiával, ha a nap majdnem a zenitnél van. De ez még mindig egy szép bónusz, ami jól jön túrázás közben. A ROBITON Power Bank LP-24-Solar különösen ezzel rendelkezik.

  Ez a modell nem csak a természetben használható. Elmehetsz az autóddal. Nyáron az akkumulátort a műszerfalra lehet helyezni – a ráeső napfény biztosan átalakul némi villamos energiává. Nem kell aggódnia a tartozék súlya miatt, amely 553 g. Ehelyett örülni fog annak a ténynek, hogy a külső akkumulátor kapacitása 24000mAh. Ez lehetővé teszi, hogy egy átlagos okostelefont öt-hat alkalommal töltsön fel.

  Nem véletlenül szerepel ez a modell az Egyesült Államok 5 legjobb nagy kapacitású külső akkumulátorának toplistáján . Nehéz elképzelni olyan személyt, aki nem elégedett ezzel a Power Bankkal. A Qualcomm Quick Charge 3 gyors töltési technológiával rendelkező modern okostelefon tulajdonosa lesz a legboldogabb mind közül.0, ahogyan itt is megvalósul. A laptopok tulajdonosai is hasznát veszik ennek a tartozéknak, mivel a 3A áram lehetővé teszi a számítógépek töltését is.

  A tápegység végén három csatlakozó található. Ezek közül kettő teljes méretű USB-port – ezek maximálisan 2,4A áramot biztosítanak. A legnagyobb áramfelvétel az USB Type-C esetében tapasztalható. A tartozék két kábelt tartalmaz. Az elsőt a régebbi, kevésbé drága, micro-USB aljzattal rendelkező okostelefonokhoz tervezték, míg a másodikat a modernebb USB Type-C csatlakozókhoz. Ha iPhone-od van, akkor a saját kábeledre kell hagyatkoznod. Javasoljuk azonban, hogy használjon másik kábelt, mivel a mellékelt két kábel nagyon vékony, és nem használható gyorstöltésre. A külső akkumulátorral együtt egy karabiner is található a dobozban. Ismét hangsúlyozza, hogy a tartozékot kempingkörnyezetben való használatra tervezték.

  A powerbank töltése körülbelül öt órát vesz igénybe. Nem olyan hosszú, különösen, ha figyelembe vesszük a kapacitását. A ROBITON Power Bank LP-24-Solar számos védelmi technológiát is tartalmaz. Nem fél a túlmelegedéstől, rövidzárlattól vagy túlterheléstől. Egyszerre akár három eszközt is csatlakoztathat, és semmi sem történik vele. Remélheti, hogy a tartozék sok éven át szolgálja a vásárlót, amíg nem meríti ki teljes élettartamát, ami ötszáz töltési ciklusnak felel meg.

  Előnyök

  • Van egy töltésjelző;
  • Rengeteg biztonsági funkció;
  • Nem fél a nedvességtől és az ütésektől;
  • Karabinerrel hátizsákhoz rögzíthető;
  • Van egy napelem;
  • Lehetőség van egy laptop feltöltésére;
  • A gyorstöltési technológia támogatása jelen van;
  • Van egy USB Type-C csatlakozó.

  Hátrányok

  • Magas költségek;
  • A Powerbank nem nevezhető könnyűnek;
  • A laptop adaptert külön kell megvásárolni;
  • Jobb vásárolni más vezet.

  Sititek Sun-Battery SC-09

  Értékelés: 4.8

  Sititek Sun-Battery SC-09

  Ez egy külső akkumulátor a szokásos formában. Vagyis a napelem itt a tartozék egyik oldalára készül. A termék a mi értékelésünkbe került, mert a költsége nem haladja meg a 3000 rubelt. Ezért a pénzért a vásárló 5000 mAh-s akkumulátort kap, ami elegendő egy okostelefon egyetlen töltéséhez. Nehéz feltölteni a napról, hacsak nem Afrikában vagy valahol… De legalább részben feltölteni a töltést a pihenőidő alatt lehetséges.

  Az őszintén szólva alacsony kapacitás ellenére a termék 2A áramot biztosít. Emellett számos adapterrel is büszkélkedhet – az Apple 30 tűs csatlakozóin keresztül küldhet áramot,

 • Az egyik 1A, micro-USB és még mini-USB áramot is ad. Az egyetlen dolog, ami hiányzik, az az USB Type-C opció – úgy tűnik, hogy egy ilyen adaptert külön kell megvásárolni. Ami azonban nem probléma.

  Előnyök

  • Napelem áll rendelkezésre;
  • Optimális árcédula;
  • Számos adapter;
  • Kompakt méret és könnyű súly;
  • Nagy áramerősség.

  Hátrányok

  • A napelem alacsony kapacitású;
  • Alacsony kapacitás;
  • Nincs időjárásálló burkolat.

  G-Power STX6000II + napelem 12000 mAh

  Értékelés: 4.7

  G-Power STX6000II + napelem 12000 mAh

  Ez a külső akkumulátor a G-Power-től a meglehetősen nagy kapacitás miatt került a rangsorunkba – ez a paraméter itt 12 000 mAh. A napelem a készülék egyik oldalán található. Természetesen a területe nem teszi lehetővé, hogy tisztességes mennyiségű áramot reméljen, de még mindig képes részben helyreállítani az akkumulátor töltését.

  A legtöbb ma kapható külső akkumulátorhoz hasonlóan a tartozék is rendelkezik töltöttségjelzővel. A termék egy műanyag házzal is rendelkezik. Sajnos nem rendelkezik vízszigetelő tulajdonságokkal, így jobb, ha nem kerül az esőbe ezzel a powerbankkal. A készülékek töltéséhez két USB-csatlakozót használ. Az egyik 1A áramot ad ki, míg a másik 2A-t.

  Ezzel a termék funkciói véget érnek. Semmi másra nem képes, mint meglepetésre. Talán ez az egyik legolcsóbb külső napelemes akkumulátorcsomag – ára Oroszországban nem haladja meg az 1500 rubelt.

  Előnyök

  • Van egy napelem;
  • Nagy áramerősség áll rendelkezésre;
  • Ésszerű árcédula;
  • Megfelelően nagy kapacitás;
  • Egyszerre két készüléket is tölthet egyszerre.

  Hátrányok

  • A napelem nem a legjobb módja a munkának;
  • Kérdéses a tervezés megbízhatósága.

  A legjobb külső akkumulátorok nagy kapacitással

  TopON TOP-X100 96000 mAh

  Értékelés: 4.9

  TopON TOP-X100 96000 mAh

  A lehető legnagyobb teljesítményre van szükséged? Ebben az esetben vásároljon egy TopON TOP-X100 készüléket. Ez egy igazi szörnyeteg, amelynek kapacitása eléri a 96000 mAh-t. Nem is merjük kiszámolni, hogy hányszor lehetne feltölteni, mondjuk, egy akciókamera akkumulátorát. Ha egy átlagos modern okostelefonról beszélünk, akkor azt legalább 20-szor lehet feltölteni! Az ilyen energiaforrásért fizetendő ár nem csak pénz, hanem a tartozék hatalmas méretének alázatossága is lesz. Ez nem az a fajta powerbank, amelyet a hátizsákodban tartasz, csak a biztonság kedvéért. Egy ilyen külső akkumulátorcsomag valahol az otthonában lesz, mivel 2940g súlyú. Ajánljuk megvásárlását a vidéki házak lakóinak, ahol időről időre áramkimaradások fordulnak elő.

  A takarékossági kényszer hiánya lehetővé tette a gyártó számára, hogy szinte az összes ismert gyors töltési technológia támogatásával ruházza fel alkotását. Különösen a Qualcomm Quick Charge második és harmadik verziója, valamint a Huawei FCP, a Samsung Adaptive Fast Charger, a Motorola TurboPower és természetesen az USB Power De

 • nagyon. Röviden, kicsi az esélye annak, hogy az okostelefon lassan töltődik.

  Ez a tartozék meglehetősen nagy, ezért a gyártó sok csatlakozót adott neki. Nagyobb valószínűséggel használ két teljes méretű USB-portot. Az első készen áll arra, hogy 3A áramot biztosítson, míg a másodiknál ez a paraméter 2,4A-ra csökkent. Valaki azonban a kábelt elsősorban USB Type-C-hez csatlakoztatja. Ez az aljzat 3A áramerősséggel büszkélkedhet. De ez még nem minden! A dugók alatt két autós konnektor – az úgynevezett szivargyújtó – van elrejtve. Készen állnak arra, hogy 12v és 24v közötti feszültséget biztosítsanak. Ez az aljzat használható például egy quadcopter akkumulátortöltőjének táplálására, ha nincs alacsony feszültségű töltője.

  Úgy tűnhet, hogy maga a powerbank ilyen kapacitással örökké fog tartani a töltés. De valójában nem az. Hogy egy példát mondjak, itt van egy értékelés Nikolaytól, aki már több mint egy hónapja használja a tartozékot: “Gyorsan töltődik – nulla volt a kisülés, és 12 órától 8 óráig teljesen feltöltődött. A kézikönyv szerint az ilyen típusú áram 14 órát vesz igénybe a töltéshez, ezért ennyi ideig hagytam bedugva (biztos, ami biztos)”.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a külső akkumulátor nem rendelkezik külön csatlakozóval a laptopok töltéséhez – erre a célra USB Type-C csatlakozót kell használnia. Ha meglehetősen régi számítógépe van, szüksége lehet egy feszültségátalakítóra is.

  Előnyök

  • Támogatja a legtöbb gyorstöltési technológiát;
  • Hordozófogantyúval rendelkezik;
  • Két autóipari aljzattal rendelkezik;
  • USB Type-C csatlakozóval rendelkezik;
  • Időjárásálló burkolatot használnak;
  • Számos biztonsági funkciót vezettek be;
  • Nem feledkeztünk meg a töltésjelzőről sem.

  Hátrányok

  • Hatalmas méret és súly;
  • Nagyon magas ár;
  • Nincs külön töltőaljzat a laptopok számára.

  Rombica NEO Power Station 41600mAh

  Értékelés: 4.8

  Rombica NEO Power Station 41600mAh

  Ez a külső akkumulátor nemcsak nagyon nagy kapacitással büszkélkedhet, hanem a Qualcomm Quick Charge 3 támogatásával is.0. Ha az okostelefonod megfelelő processzorral rendelkezik, biztosan nem fogod észrevenni a különbséget a hálózati adapterhez képest. A többi vásárló sem lesz hátrányos helyzetben – ha a töltés lassabb, akkor is csak néhány perc lesz a különbség.

  Ez a modell fémházzal rendelkezik. Sajnos a nedvesség elleni védelem itt nincs megvalósítva, így kempingezéshez jobb, ha más külső akkumulátort szerez be. A PowerBank feltöltéséhez használja a mellékelt hálózati adaptert, amely egy kerek csatlakozóhoz csatlakozik, mint egy laptopon. Itt és a használt feszültség is hasonló – 19 V. Röviden, a folyamat nem lesz hosszú. Egy éjszaka alatt a tartozék biztosan feltöltődik. A hatalmas, 41600 mAh-t elérő kapacitás ellenére is.

  A Rombica NEO Power Station töltésjelzőt és zseblámpát tartalmaz. Azonban nem ezért fogják megvenni. Ez a modell büszkélkedhet azzal a képességgel, hogy bármilyen eszközt fel tud tölteni. Az a tény, hogy nem csak három USB-csatlakozóval, hanem egy univerzális aljzattal is rendelkezik! Ez azt jelenti, hogy bármelyik meglévő tápegységét csatlakoztathatja az aljzatba. Ez lehet például egy laptop hálózati adaptere. Vagy a töltő, amely a félprofi kvadkopterrel együtt érkezett. Amíg a csatlakoztatott adapter nem fogyaszt több mint 150W-ot, addig a PowerBank nem károsodik. Szigorúan szólva, ez a modell az eszközök ilyen módon történő töltésének lehetősége miatt olyan nehéz – az alatta lévő skála 1757g-ot mutat. Ettől a használati módtól nem kell tartani – túlmelegedés esetén a megfelelő automatika leállítja a tartozékot.

  Ami az USB-portokat illeti, ezek mind teljes méretűek. Csak az egyikük támogatja a gyorstöltési technológiát – maximálisan 3A áramot ad ki. Győződjön meg róla, hogy a kábel ezt az áramot is képes kezelni! A másik két aljzat maximum 2,4 A teljesítményre képes, ami szintén sok. Egyszerre két vagy három készüléket is tölthet, de ebben az esetben az áram megoszlik a használt aljzatok között.

  A Rombica NEO erőműre nehéz panaszt tenni. Igen, nem rendelkezik autós konnektorral, amit szivargyújtónak hívnak. De egy univerzális esetében szükségtelenné válnak. Mérete és súlya nem leküzdhetetlen. A magas költségekhez hasonlóan ez is egyedi technológiát használ. Az USB Type-C csatlakozó hiánya és a gyártásban lévő kis darabszám azt jelenti, hogy nem minden online kiskereskedő, nemhogy egy offline kereskedő tarthatja ezt a modellt a kezében.

  Előnyök

  • Van egy töltésjelző;
  • Van egy univerzális 220V-os aljzat;
  • A powerbank nagyon gyorsan töltődik;
  • A Qualcomm Quick Charge 3 technológia támogatott.0;
  • Három USB-csatlakozó van;
  • A túlmelegedés elleni védelem megvalósul.

  Hátrányok

  • Nincs nedvesség elleni védelem;
  • Nagy méret és súly;
  • Magas költségek;
  • Nincs USB Type-C csatlakozó.

  Rombica NEO PRO 440C

  Score : 4.7

  Rombica NEO PRO 440C

  Ha a hordozható powerbanknak nagyon nagy a kapacitása, nem viheti fel a repülőgépre. Mindazonáltal az ilyen tartozékok igen hasznosak lehetnek a rendszeres áramkimaradások esetén. Például ilyen helyeken szó szerint megmentheti a Rombica NEO PRO 440C 44 000 mAh kapacitású Rombica NEO PRO 440C-t. Ez egy hatalmas érték, amely egy hétig elegendő a zászlóshajó okostelefon folyamatos használatához! De természetesen sokkal gyakrabban használják ezt a tartozékot egy laptophoz kapcsolódóan. Összesen 28 adapter áll rendelkezésre a legkülönfélébb eszközökhöz, többek között laptopokhoz. Még MagSafe 1 és MagSafe 2 kábelek is rendelkezésre állnak, amelyek hasznosak lesznek a “macbookok” tulajdonosai számára.

  Egyike azon kevés powerbankeknek, amelyek képesek 3A áramot szolgáltatni USB-n keresztül. Ami az univerzális csatlakozót illeti, az maximum 4A áramot termel. A felhasználó olyan üzemmódokat is kapcsolhat, amelyek nemcsak az áramot, hanem a feszültséget is megváltoztatják. Érdemes megemlíteni az USB Porwer De szabvány támogatásának jelenlétét is itt

 • nagyon Rev.2 – Ez a funkció akkor működik, ha a készüléket az USB Type-C csatlakozóhoz csatlakoztatja, amelyet itt egy pár hagyományos USB-port egészít ki. A gyártó nem felejtette el a Qualcomm Quick Charge 3 technológia végrehajtását.0, ami nélkül az akkumulátor töltése örökké tartana.

  Ha belegondol, ez a legfejlettebb powerbank a rangsorunkban. De nem viselhet ilyen tartozékot a zsebében – hatalmas, és súlya eléri az 1150 g-ot! Egy másik nyilvánvaló hátránya az ára, amely 9000 USD.

  Előnyök

  • Hatalmas kapacitás;
  • Támogatja a Qualcomm Quick Charge 3-at.0;
  • A készülékhez tartozik egy hálózati adapter;
  • Lehetőség van laptopok töltésére;
  • Van MacBook támogatás;
  • A csomag rengeteg adaptert tartalmaz;
  • Robusztus fémház;
  • Támogatja a különböző töltési szabványokat.

  Hátrányok

  • Ijesztő árcédula;
  • Hatalmas méret és súly.

  A legjobb külső akkumulátorok iPhone-hoz

  Baseus Adaman fém PD3.0+QC3.0 20,000mAh

  Értékelés: 4.9

  Baseus Adaman Metal PD3.0+QC3.0 20000mAh

  Ez egy nagyon elegáns powerbank, amelynek tokja fémből készült. Három színben kapható. Kapacitása 20,000mAh. Ez elég egy modern iPhone négyszeres feltöltéséhez.

  A Baseus Adaman Metal PD3 legkülönösebb jellemzője.0+QC3.0 a kijelzője. Az a tény, hogy nem csak a powerbank töltésének jelenlegi szintjét képes megjeleníteni. A tartozék képes megjeleníteni az okostelefonra küldött áramot. A vonatkozó tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy néha a leolvasott értékek nem igazak, bár nem nagyon.

  Nem csak Apple termékek tölthetők ezzel a power bankkal. A külső akkumulátor tökéletes társ az Android rendszert futtató okostelefonok tulajdonosai számára. A gyártó a jelenlegi gyorstöltési technológiák túlnyomó többségét támogatja. Ezek közé tartozik a Samsung Adaptive Fast Charger, a Huawei FCP és az USB Power Del

 • És Qualcomm Quick Charge 3.0.

  Két teljes méretű USB-port és egy USB Type-C port szolgál az eszköz csatlakoztatására. És ez egy ritka eset, amikor az előbbi hajlandó több áramerősséget szolgáltatni – 5A a 3A-val szemben. Elméletileg még néhány laptopot is képes tölteni, de csak a legmodernebb modelleket – a régebbiek nem rendelkeznek elegendő feszültséggel.

  A 410 grammos tartozék számos védelmet tartalmaz. Különösen ez a modell nem fél a túlmelegedéstől és a túlterheléstől, rövidzárlat esetén leáll.

  Sok vásárló kapta meg a Baseus Adaman Metal PD3 terméket.0+QC3.0. Például, Eugene balra a Yandexen.My Market véleménye: “Különösen a zöld változat néz ki szép. A tok tartalmazza, szintén nagyon jó. 2,7 A-nál tölti telefonját és táblagépét. A hálózati adapterem ugyanezt adja ki. Ami a hátrányokat illeti, nemcsak a súlyt, hanem a mellékelt kábelt is tartalmazzák, ami közel sem jó. Emellett ne számítson arra, hogy maga a powerbank nagyon gyorsan töltődik – a gyártó ezt a megfelelő árcédula elérése érdekében megspórolta.

  Előnyök

  • Hordtáskával együtt;
  • Három színválaszték áll rendelkezésre;
  • Alacsony költségek;
  • Számos gyorstöltési technológia támogatott;
  • Van egy USB Type-C csatlakozó;
  • Megjeleníti az aktuális áramerősséget;
  • Számos beépített biztonsági funkció;
  • Nem feledkezve meg a töltésjelzőről.

  Hátrányok

  • A tényleges kapacitás a megadottnál kisebb lehet;
  • Maga a Powerbank töltése meglehetősen sokáig tart;
  • Tisztességes súly.

  Xiaomi Mi Power Bank 3 10000 (PLM13ZM)

  Értékelés: 4.8

  Xiaomi Mi Power Bank 3 10000 (PLM13ZM)

  Ez egy igazi sláger, amely számos kiadvány és blogger kezében volt. A kínai Xiaomi cég hagyományosan sikeres terméket gyárt, amelyet nagyon kevés pénzért adnak el. A tartozék fémházzal büszkélkedhet, amely a három elérhető szín egyikére festhető. Ami a kapacitást illeti, ez 10000 mAh. Nem sok, de van két előnye is. Először is, a gyártó rovására sikerült csökkenteni az árcédulát 1200 rubelre. Másodszor, egy ilyen Powerbank nem tudott nehéz lenni. Ennek eredményeképpen az alatta lévő mérleg csak 288 g-ot mutat. Egy ilyen külső akkumulátort biztonságosan lehet dobni egy hátizsákba, és valaki még a zsebében is hordozza.

  A modern powerbanks leggyakrabban egy kis kijelzőt kapnak, amely az aktuális töltöttségi szintet mutatja. Sajnos a kínaiaknak spórolniuk kellett, és négy LED-re kellett korlátozniuk. Azonban lehetővé teszik, hogy legalább nagyjából megértsék, hogy mennyi akkumulátor van most feltöltve, így nem fogjuk ezt az elemet a hátrányokba helyezni, mint a XiaomiMi Power Bank 3 10000 (PLM13ZM) felülvizsgálatának szerzői a Mobile-Review-n.

  Ennek a modellnek a végén három csatlakozó található. Ez egy teljes méretű USB A-típusú, USB C-típusú és micro-USB. Az utolsót kizárólag a powerbank töltésére használják. Ha még nincs megfelelő kábele, az sem baj: az USB Type-C itt is kifejezetten a tápellátás fogadására szolgál.

  Két teljes méretű USB-port Qualcomm Quick Charge 3 technológiával rendelkezik.0, akár 2,4A teljesítményig. Elég jó egy viszonylag kis kapacitású külső akkumulátorhoz képest! Sajnos, az USB Power De

 • nem valósult meg. Ez azt jelenti, hogy egyes okostelefonok töltése meglehetősen sokáig tart. Azonban nem minden rossz. Az AFC és FCP protokollok kompatibilisek ezzel a technológiával, így a Samsung és a Huawei készülékek akár 15, illetve 18 W-os töltési teljesítményt is elérhetnek.

  A szokásos módon a Powerbank egyidejűleg két eszközt is képes tölteni, de ebben az esetben az energiát nagyjából egyenlően osztja meg közöttük, ami észrevehető késedelmet eredményez a folyamatban. Ami a külső akkumulátor töltését illeti, ez a folyamat szintén a Qualcomm Quick Charge 3 technológiát használja.0. A megfelelő hálózati adapterrel körülbelül négy óra alatt feltöltődhet energiával. Sajnos, ez nem szerepel. De ez érthető: egy jó tápegység önmagában majdnem annyiba kerül, mint a powerbank. A tartozékkal ellátott dobozban a Wylsacom-tól származó felülvizsgálat alapjánXiaomi Mi Power Bank 3 10000 (PLM13ZM), csak egy kis kábel csavaros adapterrel.

  Előnyök

  • Nem túl nagy méretű;
  • Különböző színváltozatok léteznek;
  • Egyszerre több készüléket is tölthet;
  • Maga a powerbank elég gyorsan töltődik;
  • Túlmelegedés, túlterhelés és egyéb kellemetlenségek elleni védelemmel rendelkezik;
  • A burkolat fémből készült;
  • Van egy töltésjelző;
  • Néhány gyorstöltési technológia támogatott;
  • Nagyon alacsony ár.

  Hibák

  • Az USB Type-C csak áram fogadására alkalmas;
  • A kapacitás nem nevezhető különösen magasnak;
  • Nincs USB Power De támogatás
  • nagyon.

  Deppa NRG Art 5000

  Értékelés: 4.7

  Deppa NRG Art 5000

  Az egyetlen külső akkumulátor a rangsorunkban, amelynek szép kép van a burkolatán. Összesen három változat létezik, amelyek közül az egyik fekete színű, egy vicsorgó medve képével kiegészítve.

  Főleg a gyártó pontosan a képre támaszkodott. A műszaki specifikációk tekintetében a powerbank nem emelkedik ki jól a versenytársak közül. A termék kapacitása csak 5000 mAh. Ez arra utal, hogy az akkumulátor csak egyszeri töltésre szolgál az okostelefon számára. De a tartozék nagyon kompakt méretű, és a súlya mindössze 117 g. A termékhez micro-USB és micro-USB adapterek tartoznak

 • ghtning. Ami az USB-portokat illeti, kettő van belőlük. A maximális kimenő áram 2A, így okostelefonját viszonylag rövid idő alatt töltheti fel. Maga a powerbank elég gyorsan töltődik.

  Előnyök

  • Rövidzárlatbiztos;
  • Nagy áramerősség;
  • Egyszerre két készüléket is tölthet;
  • Kis méret és súly;
  • A tartozék tokját stílusos minta díszíti;
  • A költség nem több mint 1000 rubel.

  Hátrányok

  • Alacsony kapacitás.

  Következtetés

  Ez szinte a teljes lista az orosz elektronikai piacon kapható legjobb külső akkumulátorokról. A fenti eszközök mindegyike csak pozitív benyomásokat hagyhat használatuk után. Most már csak a tartozék célját kell eldöntenie, valamint azt az összeget, amit hajlandó megválni tőle.

  Olvasson tovább  Top 15 dokkolóállomás
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: