10 legjobb fésű göndör hajra

*A szerkesztők szerint a legjobbak listája… A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem vásárlási útmutatónak szánjuk. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A fürtök és a göndör haj tulajdonosai gyakran panaszkodnak, hogy sok gondot okoznak nekik. Több problémát jelentenek, mint az egyenes szálak, amikor kifésüljük őket. Ez a probléma megszűnik, ha a göndör fürtökhöz megfelelő fésűt használsz. A göndör haj kiegészítők gyártói felismerték a göndör haj számos sajátosságát.

A göndör fürtök gyakran panaszkodnak arra, hogy gyorsan összegubancolódnak. Ez a fürtök porózusabb szerkezetének köszönhető. A fürtöket sem szabad szárazon fésülni, mivel ez rontja a szerkezetüket. A fürtök nagyon göndörödnek, törékennyé válnak, és elektromosabbá válnak. Nem minden fésű használható a fürtök nedvesítésére. A fürtöknek különleges kiegészítőkre van szükségük. Szakértőink a 10 legjobb fésűt értékelték a fürtökkel rendelkező férfiak számára.

A fésű kiválasztásának kritériumai a fürtök számára

A népszerű hajkiegészítő márkák speciális termékekkel rendelkeznek a göndör hajra. De ez nem jelenti azt, hogy mindegyikük kiválóan végzi a munkáját. A következő kritériumokat hasznos figyelembe venni a frizura kiválasztásakor:

 1. Fésű típusa. A fürtökhöz a masszázsfésűket és a durva, széles fogazású fésűket tartják a legjobbnak.
 2. Sörték anyaga. A legjobb kefék a fürtök ápolására a nejlon vagy műanyag kefék. A természetes anyagoktól a fürtök göndörödnek és statikusak lesznek.
 3. Egyéb jellemzők. Lehetőleg antisztatikus fésű, mivel a fürtök hajlamosak az elektromosságra. A fogak alakja nagy különbséget jelent. Fontos, hogy éleik ne legyenek túl élesek. Véd a haj töredezése és csomósodása ellen. Mivel a fürtök nedvesre fésülve a legjobbak, ezt a kiegészítőt erre kell tervezni.

Legnépszerűbb: Tangle Teezer, O

 • via Garden, Von-U. Anatómiai formájú masszírozó keféket gyártanak. Fogaik közepesen kemények vagy puhák. Ideális esetben távolabb helyezkednek el egymástól, mint egy szabványos fésű. És van fésűjük is. Jól elválasztja a szálakat és segít a rövid frizurák formázásában.

  Top 10 fésű göndör hajra

  JelölésHelyszínNévÁr
  A legjobb fésű göndör fejekhez1TANGLE TEEZER The Wet Detangler Nagyméretű1 790 €
  2O
 • via Garden Kerámia+Ion SUPREME
 • 1 875 €
  3TANGLE TEEZER Az eredeti1 590 €
  4Qui
 • Soft Touch Q2340
 • 312 €
  5Masszázs hajbontó fésű Von-U588 €
  6EGOistka 23cm masszázskefe egyenes és göndör hajra680 €
  7Janeke SUPER
  USH
  1 420 €
  8Dewal Beauty DBPR3421 €
  9I LOVE MY HAIR Spider 1501M1 390 €
  10Studio Style teaser nagy427 €

  Válogatásaink között brit, belga, olasz, tajvani, kínai márkák szerepelnek. Különböző típusú fésűket gyártanak, amelyek tökéletesek a göndör hajhoz. Egyes kiegészítők a drága oldalon vannak, mások minden göndör hajú nő számára elérhetőek.

  TANGLE TEEZER The Wet Detangler Nagyméretű

  Értékelés: 4.9

  TANGLE TEEZER A NEDVES DETANGLER NAGYMÉRETŰ

  A Tangle Teezer romantikus, romantikus hajfésűje minden szálhosszúsághoz és stílushoz alkalmazkodik, megakadályozva a statikus feltöltődést, a gubancolódást és a hajszálak kirepülését. Kiváló minőségű műanyagból készült. Gömbökben és csomókban görbülő ikerfogakkal rendelkezik. Nincs deformáció még hosszabb használat után sem.

  A göndör, hullámos hajúak osztják azt a megfigyelést, hogy ez a kefe rendesen kibogozza a kusza hajat. Tökéletes a sampon vagy kondicionáló szerek egyenletes felviteléhez. A Wet Detangler Black védi a hajat a hajtöredezés, a haj göndörödése ellen. Sokan megjegyzik, hogy erős és elég hosszú ideig tart a munkához, anélkül, hogy megkopna.

  Előnyök

  • Jó munkát végez a sűrű fürtökkel;
  • könnyen kibogozható;
  • Statikamentes;
  • sokáig olyan jó marad, mint új korában.

  Hátrányok

  • nem található.

  O

 • via Garden Kerámia+Ion SUPREME

  Értékelés: 4.8

  O<li></div><p>via Garden Kerámia+Ion SUPREME” src=”/wp-content/uploads/2023/02/66416666196541-1510.jpg” height=”457″ title=”O</p><li>via Garden Kerámia+Ion SUPREME”></p><p>O vállalat</p><li>A belgiumi székhelyű Vitic+Ion SUPREME fésű természetes vaddisznósörtéket vagy hőálló puha nejlonszegeket használ. Az antisztatikus hatás a negatív töltésű ionoknak köszönhető.</p><p>Rugalmas, vastag sörték lekerekített párnákon, rövid és közepes hosszúságú szálakhoz alkalmasak. Nemcsak segít egy elegáns frizura létrehozásában, hanem nagyobb volument is ad. A vélemények alapján a Ceramic + ion Supreme Combo jól fésül, gyengéden kefél, simít és szőrtelenít.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>természetes sörték;</li><li>Gyorsan és egyszerűen kibontja a tökéletességig;</li><li>antisztatikus kerámia bevonat;</li><li>könnyen tisztítható.</li></ul><h4>A hátrányok</h4><ul><li>nincs mosószer.</li></ul><h3>TANGLE TEEZER Az eredeti</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=TANGLE TEEZER AZ EREDETI

  TANGLE TEEZER Az eredeti kefét a híres brit stylist, Sean Palfrey alkotta meg. Kétféle sörtehosszúsággal rendelkezik (1,2 cm és 0,8 cm). Sima, meglehetősen puha, de rugalmas, hajlítható és átformálható. Fogantyú nélküli hajmosó fésű.

  Ez az egyetlen olyan hajbontó kefe, amelynek segítségével a hajad egészségesnek, fényesnek, simának és selymesnek tűnik és érzi magát. Minden ciklushosszon jól működik. Nem igényel komplex ellátást. Könnyen mosható, gyorsan zsugorodik. A felhasználók azt mondják, hogy kibontja és gyengéden kifésüli a hajat.

  Előnyök

  • kompakt kialakítás;
  • alkalmas minden hajhosszra;
  • göndörítő;
  • nedves hajon is használható.

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  Qui

 • n Soft Touch Q2340

  Értékelés: 4.7

  QUI<li></div><p>N SOFT TOUCH Q2340″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/1531666196541-3010.jpg” height=”284″ title=”QUI</p><li>N SOFT TOUCH Q2340″></p><p>Ergonomikus fésű Qui</p><li>n puha tapintású bevonat a kíméletes ápolásért. Lágy ívű csontvázkefe, tökéletes a reggeli formázáshoz és a volumen növeléséhez. Antisztatikus, hőálló anyagból készült fésű. Szellőző szerkezetének köszönhetően pedig ideális a szárításhoz is.</p><p>A felhasználók szerint tökéletesen kibogozza, kifésüli, formázza és masszírozza a fejbőrt. ez utóbbi hatást a golyós sörtékkel érik el, amelyek serkentik a helyi vérkeringést. A haj textúrája javul a fésülködés után, és a bőr nem sérül. Könnyen gondozható, köszönhetően kezelhető szegfűszegkészletének.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>antisztatikus anyagból készült;</li><li>szellőztetett kialakítás;</li><li>Forró formázásra alkalmas;</li><li>könnyen tisztítható.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs.</li></ul><h3>Von-U detangling masszázsfésű</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Von-U fésülködő fésű

  A kínai Von-U márka egyrészes fésűt dob piacra antisztatikus anyaggal. egyedülálló szerkezete lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan kibogozza a hajat, miközben masszírozza a fejbőrt. Ennek eredményeképpen javítja a szöveti vérkeringést, így a haj és a bőr egészséges marad. a hajszálak gyorsabban száradnak, ha hajszárítóval fújják a hajszárítót a légáteresztő szerkezetének köszönhetően.

  Sokan kedvelik a gyengéd kibogozást és simítást mind a száraz, mind a nedves hajon. Hihetetlenül könnyen tisztítható. Az egyedi anyag és a modern kialakítás kombinációjának köszönhetően a kefék fogai nem hajlanak vagy törnek el. Rugalmas formája tökéletesen követi a fej körvonalait, és tökéletes fésülést biztosít a gyökerektől a hegyekig.

  Előnyök

  • egyedi anyag;
  • modern design;
  • Kiváló kefélés és hajbontás;
  • gyengéd fejbőr masszázs.

  Hátrányok

  • nem található.

  Masszázs kefe egyenes és göndör hajra EGOistka 23 cm

  Értékelés: 4.5

  MASSZÁZS KEFE EGYENES ÉS GÖNDÖR HAJRA EGOISTKA 23 CM

  A kínai ECOistka márka zöld hajkefét dob piacra a mindennapi használatra
  ush. Biológiailag lebomló anyagokból készül (70% gyanta és 30% szalma). Ideális egyenes és göndör hajra. Rugalmas, anatómiailag homorú alakja követi a fej alakját. Intenzív masszázst ad a hajnak, amely segít a haj növekedésében és táplálásában.

  A fürtök gyorsabban száradnak a kefe spirális formája miatt. A hajszárító forró levegője átfúj, így segít megóvni a hajat a túlmelegedéstől és a károsodástól. A forró formázás során ez a kiegészítő nem okoz belső nedvességvesztést a fürtökben. Még nedves és kusza, sűrű fürtök fésülésekor sem történik kihúzás. Ez a hajkefe minimalizálja a károsodást és a hajbontást. antisztatikus hatású. Nem gyűjti a port, könnyen tisztítható.

  Előnyök

  • Biológiailag lebomló anyagokból készült;
  • anatómiai homorú forma;
  • megszabadítja a hajat a statikus feltöltődéstől;
  • könnyen tisztítható.

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  Janeke SUPER
  USH

  Értékelés: 4.5

  JANEKE SUPER</div><p>USH” src=”/wp-content/uploads/2023/02/70616666196541-710.jpg” height=”208″ title=”JANEKE SUPER<br />USH”></p><p>Janeke Super olasz márka<br />Az ush egy extra széles méhsejt alakú ecsetet dob piacra. Nagyon könnyű és minőségi anyagokból készült. a tüskék speciális vágásokkal rendelkeznek, amelyek gyorsan és fájdalommentesen kibogozzák még a legzabolátlanabb szálakat is. Kiválóan alkalmas rövid, hosszú, vastag, finom és göndör haj fésülésére.</p><p>Úgy tervezték, hogy kibogozza a nedves hajat; ™ “JANEKE SUPER” alkalmas gyermekek számára; ™ “JANEKE SUPER” úgy tervezték, hogy kibogozza a nedves hajat. A szénszál megakadályozza a szálak villamosítását. Nem károsítja a fürtöket vagy a fejbőrt. Még kisgyermekek különösen törékeny hajának fésülésére is alkalmas.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a fogak egyedi elrendezése;</li><li>gyengéden kefékkel maximális gondossággal;</li><li>alkalmas a gyermekek hajára;</li><li>antisztatikus.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem kimutatható.</li></ul><h3>Dewal Beauty DBPR3</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Dewal Beauty DBPR3

  A német Dewal BEAUTY márka sima műanyagból készült, puha tapintású felületű masszázskefét készít. Újrahasznosított polipropilénből készül. Elég jó ahhoz, hogy újrahasznosítani lehessen. Csepp alakú fogantyúval ideális minden hajhosszhoz.

  23 mm-es rugalmas sörtéi lehetővé teszik a haj könnyed fésülését anélkül, hogy megtörné vagy károsítaná azt. Rugalmas sörték segítik a haj kisimulását. Ez a tartozék szintén puha, finom, körkörös mintázatú tűkkel rendelkezik. Az ecset középső része a fejed formájához igazodik. Ez a kialakítás nagyon praktikus a haj kifésülésekor. Könnyen alkalmazható maszkok és egyéb kezelések ezzel a hajkefével.

  Előnyök

  • Újrahasznosított polipropilénből készült
  • Tökéletesen kisimítja a hajat;
  • bármilyen hajhosszra tervezve;
  • Alkalmas maszkok és kezelések alkalmazására.

  Hátrányok

  • nem észleltek.

  I LOVE MY HAIR Spider 1501M

  Értékelés: 4.4

  SZERETEM A HAJAM PÓK 1501M

  Az I Love My Hair tajvani márka extra intenzív sörtékkel ellátott fésűt fejlesztett ki. 366 rugalmas, puha, nejlon sörtével rendelkezik. néhány hosszú, néhány rövid. Ez a haj maximális kisimulását eredményezi fésülködés közben.

  A hosszú sörték hatékonyan kibontják a hajat, a rövid sörték úgy vannak kialakítva, hogy alaposan masszírozzák a fejbőrt. Akkor is jó, ha ápoláskor, hajápoló termékek alkalmazásakor, nedves szálak kifésülésekor vagy a száraz haj kibontásakor használjuk. A kefe nem károsítja a fürtöket vagy a fejbőrt. Gyengéd masszázshatás.

  Előnyök

  • a hosszú és rövid sörték harmonikus keveréke;
  • különböző felhasználási módok;
  • hatékony fejbőrmasszázs;
  • Könnyen kibogozható.

  Hátrányok

  • nem található.

  Studio Style teaser nagy

  Értékelés: 4.3

  Studio Style teaser nagy

  A kínai Studio Style márka minden hajtípusra alkalmas kefét készít. Kibontja a hajat anélkül, hogy húzná, még nedves, kusza, hosszú vagy göndör haj esetén is. Jelentősen megkönnyíti a haj kibontását, védi a hajat a károsodástól, a statikus feltöltődéstől és masszírozó hatással van a bőrre.

  Ez a kiegészítő feltűnő kialakítása igazi szemet gyönyörködtető, és kompakt mérete miatt mindig könnyen hordozható a táskájában. A kefe olyan anyagból készült, amely megvédi a hajat az elektromosságtól. Nagyon kíméletes a nedves hajszálakkal. Trauma nélkül szőrteleníti a hajat. Sokszorosára növeli a volument a hajtöveknél, javítja a mikrokeringést és megszünteti a statikusságot.

  Előnyök

  • Gyengéden kibontja a hajat;
  • tökéletesen masszírozza a fejbőrt;
  • csökkenti a göndörödést;
  • feltűnő design;
  • alacsony költség.

  Hátrányok

  • nem észlelt.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: