11 legjobb fogyás alkalmazások

*A szerkesztőség szerint a legjobbak. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem minősül vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáljon egy táplálkozási szakemberrel.

A testformálásnak nem csak a feszes nyári megjelenésért kell lennie. A szép test és az egészség kéz a kézben jár, mivel a túlsúly számos betegség, például a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát növeli. Természetesen a zsírtócsák hiánya nem szabadul meg a meglévő plakkoktól, de segít abban, hogy a jövőben ne legyenek újak.

A kutatók szerint az életmód és a fejlődés ismeretében sokkal eredményesebb a túlsúly elleni küzdelemben. Ezért olyan népszerűek a mobilalkalmazások. Így nyomon követheti edzési szokásait, ellenőrizheti a kalóriabevitelt, az eredményeit. Sok alkalmazás kínál jutalmazási rendszert, amely tovább motiválja a felhasználót.

Az Expertology szerkesztői áttekintést készítettek a legjobb interaktív alkalmazásokról a fogyáshoz, amelyek sokkal könnyebben navigálhatók és kiválaszthatják a legmegfelelőbb módot az adott célok eléréséhez.

Karcsúsító alkalmazások rangsorolása

Klub
JelölésHelyszínNévApp Store értékelés
A fogyókúrás alkalmazások értékelése1Nike
4.9
2Jóga kezdőknek, karcsúsítás4.9
3

acer: lépésszámláló és lépésszámlálás

4.9
4Fogyjon 30 nap alatt4.8
5zsírégető4.8
6aktiBMI – súlynapló4.8
7MyFitnessPal4.7
8
 • Az Ön étkezési naplója
 • 4.7
  9A fogyókúrás edzőm4.6
  10Fogyni! kalóriaszámláló4.6
  11Endomondo4.5

  NikeKlub

  App Store értékelés – 4.9

  Nike<tr></div><p>aining Club” src=”/wp-content/uploads/2023/02/69216666196351-8411.jpg” height=”300″ title=”Nike</p><tr>Aining Club”></p><p>Az egyik legjobb alkalmazás, amelyet egy híres sportmárkával együttműködve hoztak létre. Több mint száznyolcvan ingyenes edzést találsz különböző kategóriákban: erőnléti edzés, jóga, boksz, futás stb. . Ezzel az alkalmazással könnyű kitalálni, hogyan lehet az egész testet és az egyes izomcsoportokat megdolgoztatni. Nem számít, milyen szintű fitneszed van, az alkalmazás még kezdők számára is tökéletes.</p><p>Személyre szabott tanácsadás a fejlődés javítására és új gyakorlatok kiválasztására a személyes választáson alapul. Fontos megjegyezni, hogy minél gyakrabban használja valaki az alkalmazást, annál hatékonyabbak a tanácsok. Az alkalmazás az összes aktivitási adatot is megjeleníti, ami segít megérteni, hogy mennyit mozogtál a nap folyamán. Szinkronizálás a Google Fit és az Apple Health szolgáltatással.</p><h3>Jóga kezdőknek, fogyás</h3><p>App Store értékelés – 4.9</p><div style=
  Jóga kezdőknek, fogyás

  A jóga lehetővé teszi az emberek számára, hogy fizikailag és érzelmileg ellazuljanak, megszabaduljanak a stressztől, fittek legyenek és lefogyjanak. Az alkalmazást az elfoglaltaknak tervezték, ezért napi hét perces órákat kínál. Ez a megközelítés kezdőknek is alkalmas, akik csak ki akarják próbálni a jógát.

  Az alkotó szerint nem az edzésre szánt idő mennyisége a fontos, hanem annak rendszeressége. A hét perc nem véletlen: a megközelítés a nagy intenzitású körkörös edzésen alapul. Ez lehetővé teszi, hogy különböző izomcsoportokat megcélzó gyakorlatsorozatot hajtson végre. A hiteles kutatások azt mutatják, hogy az ilyen rövid edzések segítenek a fogyásban, mivel az anyagcsere felgyorsul. Csökkenti a stressz-szintet és javítja a hangulatot.

  Az alkalmazás tizenkét különböző izomspecifikus ászanát tartalmaz egy készletben. Minden gyakorlat harminc másodpercig tart, tíz másodperc pihenőidővel a gyakorlatok között. Kezdők és a jógával már ismerkedők számára is kínál pózokat. A motiváció érdekében különböző színű jelvények szerepelnek: ha kihagysz egy napot az edzésből, újra kell kezdened az egészet, és vissza kell térned a bézs színűre. Ez segít rászokni a rendszeres testmozgásra. Minden edzést egy-egy idézet követ egy ismert jógamestertől, ami szintén növeli a motivációt.

  acer: lépésszámláló és lépésszámlálás

  App Store értékelés – 4.9

  Pacer: lépésszámláló és lépésszámlálás

  Az alkalmazás fő célja, hogy fitten tartsa magát és fogyjon fogyókúra vagy edzés nélkül. A beépített nyomkövető minden nap nyomon követi az aktivitását, a navigátor pedig megmutatja az útvonalat és a megtett kilométereket. Kalóriaszámláló naplót is biztosítunk, hogy segítsen az embereknek az optimális étrend kialakításában. A pozitívum, hogy nincs kötődés olyan kiegészítő berendezésekhez, mint az órák és karkötők.

  Nyomon követi a súlyod változását az idő múlásával, megmutatja, hogy mit tettél a múltban, ami hozzájárult az eredményhez. A motiváció növelése érdekében lehetőség van célok kitűzésére, csoportok létrehozására a gyalogláshoz és az eredmények összehasonlítására, valamint a barátok kihívására lépésszámláló versenyeken.

  A prémium verzió, amely havi ötszáz rubelbe és évi háromezer rubelbe kerül, részletesebb adatjelentést, fejlett eszközöket, fogyókúrás edzésprogramokat és csoportos beszélgetéseket tartalmaz a fogyni vágyókkal.

  Fogyjon 30 nap alatt

  App Store értékelés – 4.8

  Fogyjon 30 nap alatt

  Átfogó megközelítésen alapul, amely a növekvő intenzitású edzéseket kombinálja a táplálkozás ellenőrzésével. Fontos szempont az egyes gyakorlatok helyes technikája: nézze meg a példákat rövid videókon vagy animált képeken… Az alkalmazás nyomon követi az elégetett kalóriákat, és rendelkezik egy fogyási grafikonnal.

  Ön dönti el, hogy egy adott izomcsoportra vagy az egész testére szeretne összpontosítani. Többféle diéta áll rendelkezésre, így megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbbet. Minden adat szükség szerint szinkronizálódik az Apple Health-szel. A motiváció növelése érdekében célt lehet kitűzni.

  A funkciók közé tartozik az alacsony kalóriatartalmú diéta, animációk és videós oktatóvideók, valamint az intenzitás fokozatos növelése.

  Zsírégető

  App Store értékelés – 4.8

  Zsírégető

  Az alkalmazást úgy tervezték, hogy segítsen fogyni anélkül, hogy megerőltető testmozgásra és diétázásra lenne szükség. Talál egy virtuális táplálkozási szakértőt, aki végigvezeti Önt a fogyás természetes folyamatán az étkezési szokások megváltoztatásával. Az alkalmazás emlékeztet arra, hogy mikor kell enni, vizet inni és vitaminokat bevenni, és személyre szabott edzéstervet biztosít azok számára, akik nem bánják az edzést.

  Egy integrált e-könyv számos jól ismert zsírégető módszert kínál. Ezenkívül az alkalmazás egy egész katalógust tartalmaz illusztrált ételekből.

  aktiBMI – súlynapló

  App Store értékelés – 4.8

  aktiBMI - súlynapló

  Kiváló választás mindenkinek, beleértve a terhes nőket és a sportolókat is. Az alkalmazás táblázatokat és BMI-kalkulátort, testsúlykezelési naplót, emlékeztetőt tartalmaz. Könnyen kiszámítható a BMI-je, és a grafikonok alapján jó képet kaphat arról, hogy mennyit kell fogynia vagy gyarapodnia ahhoz, hogy a súlytartományán belül maradjon. Riasztást vált ki, ha jelentős változások történnek a súlyában.

  A sportolók számára a virtuális asszisztens segít a célok elérésében és az izomtömeg építésében: számolja a szövetekben lévő zsír és az izomtömeg százalékos arányát, és lehetővé teszi a súlygyarapodás ellenőrzését, motiválva Önt új célok kitűzésére és jobb eredmények elérésére.

  MyFitnessPal

  App Store értékelés – 4.7

  MyFitnessPal

  az alkalmazás kalóriaszámláló és segít a fogyásban. Hatalmas, több mint hatmillió különböző élelmiszert tartalmazó adatbázisával különbözik társaitól, amely nemcsak a kalóriaértéket, hanem az energiaértéket is tartalmazza.

  Az alkalmazás számos hasznos funkcióval is büszkélkedhet: az étkezések és edzések létrehozásához, a főbb tápanyagokra vonatkozó statisztikák vezetéséhez, a súlyváltozásról szóló jelentéshez, a tápérték kiszámításához egy speciális kalkulátor segítségével, egyéni célmeghatározáshoz és a kiválasztott étrendtől függő célmeghatározáshoz. Angol és metrikus rendszer támogatással.

  Az előnyök közé tartozik a különböző edzésórák, grafikonok, az eredmények megosztásának lehetősége más felhasználókkal, valamint egy napló, ahol rögzítheti a leggyakrabban fogyasztott ételeket és ételeket, és napi étkezési tervet készíthet.

 • Az Ön étkezési naplója

  App Store értékelés – 4.7

  <li></div><p>Az étkezési naplója” src=”/wp-content/uploads/2023/02/911666196351-8111.jpg” height=”300″ title=”</p><li>fesum: az étkezési naplód”></p><p>Három egy alkalmazásban – egészséges étkezési tippek, receptek és napló. A főképernyőn számos információt talál. Például a vízkövető, amely érdekes módon poharak formájában van kialakítva, így: az egyikre való egyetlen kattintás 0,25 liter elfogyasztott vízmennyiséget rögzít. A virtuális asszisztens emlékezteti Önt a reggelire, ebédre és vacsorára elfogyasztandó kalóriák szükséges számára. Többféle diéta közül választhat, részletes tanácsokkal arra vonatkozóan, hogy mikor, mit és mennyit fogyasszon.</p><p>Két edzésmód áll rendelkezésre: aktivitáslista és automatikus ellenőrzés. A listán görgetve a felhasználó a kiemelt első betűt látja, mintha egy szótárban lenne, ami megkönnyíti a használatát. Egy külön fül tárolja a legutóbbi edzéseket a gyors hozzáférés érdekében.</p><p>A beépített vonalkódolvasó lehetővé teszi a kalóriák automatikus nyomon követését. Az alkalmazás kompatibilis a Google Fit, a Runkeeper és a Moves alkalmazásokkal, így nyomon követheti fizikai aktivitását. Gyönyörűen megtervezett elrendezéssel. Szórakoztató ételanimáció van jelen, ami nagyon megfelelőnek és felemelőnek tűnik.</p><h3>A súly edzőm</h3><p>Értékelés az App Store-ban – 4.6</p><div style=A fogyókúrás edzőm

  Motiváció az alkalmazás középpontjában. Ez, ahogy az alkotók hiszik, a fő eszköz az extra kilók elleni küzdelem nehéz ügyében. Ráadásul enélkül nem fogod tudni sokáig megtartani az eredményeidet, még akkor sem, ha sikerül lefogynod. Ezért az alkalmazás célja, hogy megtanítsa, hogyan küzdhetsz az éhség, a lustaság, a stresszevés ellen. A napi feladatok elvégzésével a felhasználó gyorsan elkezd fogyni.

  A napló különböző diétákat, fogyókúrás tippeket és emlékeztetőt tartalmaz. A felhasználóbarát felület és a könnyen kezelhető kezelőszervek az alkalmazást újonnan használóknak is megfelelnek.

  A kiemelt funkciók közé tartoznak a motivációs tippek és a meggyőző érvek, a kalóriaszámológép, a hasznos emlékeztetők, az értesítések és a célok motiváló fotókkal, a súlytérkép és a teljes integráció az Apple Health rendszerrel. De van egy jelentős hátránya – egyelőre kizárólag nők számára készült.

  Fogyjon le! Kalóriaszámláló

  App Store értékelés – 4.6

  Fogyj le! Kalóriaszámláló

  Az alkalmazás az egészséges szokások hatalmas enciklopédiája. A fejlesztő, a cég Webimatic, a program alapján a változások a szokásos étkezési szokások, abban a hitben, hogy ez ad fenntartható eredményeket, így az emberek, akik lefogytak, képesek lesznek fenntartani az elért sok éven át.

  Az alkalmazás segítségével mindenki egyénileg kiválaszthatja azt a programot, amely biztosítja, hogy leadja a felesleges kilókat. A könyvben több mint százötven praktikus tippet és trükköt találsz arra vonatkozóan, hogyan fogyj le és maradj formában. Az egészséges táplálkozáshoz kiterjedt receptadatbázis is rendelkezésre áll – mintegy ötvenegyezer étel áll rendelkezésre offline. Ezenkívül több mint nyolcvan edzés, aktivitási emlékeztető, étel- és vízfogyasztás.

  Endomondo

  Értékelés: 4.5

  Endomondo

  Az alkalmazás GPS segítségével követi az edzést, ami egy klassz funkció. Függetlenül attól, hogy a felhasználó kerékpározik, gyalogol vagy fut, az alkalmazás kiszámítja a megtett távolságot, méri a sebességet, megbecsüli az elégetett kalóriák számát és a tempót. Érdemes megjegyezni, hogy az információkat elmenti, hogy később teljesítményelemzésre, személyes rekordok felállítására és a fejlődés nyomon követésére lehessen használni.

  Állítson be célokat és személyes edzési paramétereket, és hagyja, hogy egy virtuális edző vezesse Önt. Az alkalmazás szinkronizálható más fitneszalkalmazásokkal és fitneszkövetőkkel.

  A bónusz az alkalmazás letöltőinek aktív közössége. A kommunikáció révén online nyomon követheti mások fejlődését, bátoríthatja és motiválhatja egymást, érdekes kihívásokat állíthat fel, vagy részt vehet a már meglévőkben, és együtt szervezhet edzéseket.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: