12 legjobb manikűrkészlet

A manikűrkészlet elengedhetetlen a rendszeres használathoz. A kezek és a lábak körmének megjelenése nemcsak egy személy tisztaságának és rendezettségének mutatója, hanem segíthet meghatározni a karakterüket és a preferenciáikat is. A férfiak, nők, tizenévesek és idősebbek számára készült szerszámok eltérőek, amit a manikűrkészleteket különböző csomagolásban és formatervezésben kínáló kozmetikai gyártók figyelembe vesznek.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő manikűrkészletet

Van néhány titok a megfelelő manikűrkészlet kiválasztásához, de először meg kell határoznia a vásárlás célját. Azok, akik maguknak vásárolnak készletet, pontosan tudják, hogy mit akarnak. Ha azonban a készletet ajándékba vásárolják, jobb, ha kisebb készleteket választanak, amelyek minőségi szerszámokat tartalmaznak jól ismert márkáktól.

A manikűrkészlet kiválasztásakor a következő pontokra kell figyelnie:

 1. A készlet típusa. A manikűrkészleteket kézi készletekre osztják, amelyeket útközben is magával vihet, és elektromosakra, amelyeket általában otthon használnak. Az elektromos áramellátás, a funkcionalitás és a teljesítmény fontos szempontok. Az anyagminőség fontosabb a kéziszerszámok esetében.
 2. Acéltípus. A legtartósabb és legjobb szerszámok rozsdamentes acélból vagy kobaltötvözetből készülnek.
 3. A tok kialakítása.A toknak nemcsak szépnek, hanem kompaktnak is kell lennie, biztonsági csattal és praktikus szerszámosládával.
 4. Teljes készlet.Egy minimális manikűrkészlet lekerekített élű ollót, drótvágót, reszelőt, kaparót és csipeszt tartalmaz. A többi eszköz nem kötelező, és a munka eredményének minőségi javítását szolgálja.
 5. Jellemzők körmök.A reszelőket a körmök stabilitása szerint kell kiválasztani: fém az erős körmökhöz és üvegszögek a puha körmökhöz.
 6. Minőség éséles vágóélekolló, drótvágó és erős kaparókés.

A manikűrkészlet vásárlásakor ne feledje, hogy ez egy olyan termék, amelynél a minőség különösen fontos, ezért a jó hírű, bevált márkák termékeit kell először figyelembe venni. Összeállítottuk a legjobb manikűrkészletek értékelését a körömmesterek véleménye és az átlagos felhasználók visszajelzései alapján.

Top manikűrkészlet rangsor

Jelölésszékhelytermék neveár
A legjobb ár-érték arányú manikűrkészletek1ZINGER 5 darabos bőr tok1 490€
2Metzger MS-39571 500€
3QVS (nyírógép, olló, reszelő, csipesz)330€
4ZingerzMs Z-3 S-PVC799€
Csúcsminőségű manikűrkészletek1Zinger zMSFE 801-G4 159€
2Staleks M
  ti
2 890€
3Mertz 97315 300€
4Metzger MS-29572 150€
Legjobb elektromos köröm szettek1Scarlett SC-MS950071 400€
2VITEK VT-2205 W2 495€
3MAXWELL MW-2601820€
4Scarlett SC-MS95002 Ibolya2 681€

A legjobb olcsó manikűrkészletek

A minimális manikűrkészletek, amelyekben az eszközök száma háromtól hatig terjed, kiváló választás kis ajándéknak és személyes “mentőövnek” az úton vagy az irodában. Jellemzően az alapvető dolgokat tartalmazzák, kompaktak és olcsók.

ZINGER bőr tokban 5 db

Értékelés: 4.9

Staleks M

  ti

  Értékelés: 4.8

  Staleks M<ul></div><p>ti” src=”/wp-content/uploads/2023/05/64516666193861-512.jpg” title=”Staleks M</p><ul>ti”><p>Az Ukrajnában a Staleks által gyártott manikűrkészlet sokoldalúsága miatt méltán kerül az első sorokba. Szerény 6 darabos csomagja ellenére lehetővé teszi, hogy teljes manikűrt adjon a manikűrnek. A készlet szemöldökcsipeszt, ollót, nyírógépet, nyírógépet, üvegreszelőt és kétoldalas kaparót tartalmaz. A szerszámok hipoallergén, ráadásul edzett orvosi acélból készülnek; a tökéletes élességet a pengék gyémántcsiszolása garantálja.</p><p>Minden termék kényelmes szögletes formájú fogantyúval rendelkezik, kényelmesen illeszkedik a kézbe, és rendelkezik a szükséges élességgel, és nem igényel rendszeres élezést. Manikűrkészlet krokodilbőr tokban. A készlet egy drága és gyönyörű tárgy szép benyomását kelti.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>magas minőség;</li><li>tervezés;</li><li>kompakt.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosították.</li></ul><h3>Mertz 9731</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Mertz 9731

  Minden Mertz körömkészlet hagyományos német minőséggel és luxus kivitelezéssel büszkélkedhet. A készlet 12 darabból áll, amelyek mindegyike egy adott művelethez készült a manikűr vagy pedikűr során. A tok mélyfekete színű, valódi lakkbőrből készült, szigorú és elegáns stílusban. A doboz kétgombos záródással rendelkezik, kényelmesen kibontható, és a belseje aranyszínű bársonnyal van ellátva. Az összes szerszám egységes kialakítású, amely jól illeszkedik a kezébe.

  A szerszámok kiváló minőségű solingeni acélból készülnek, így nem igényelnek további élezést. A készlet kétféle nyírógépet, kétféle ollót, gyémántreszelőt, két csipeszt, körömágybőrvágót és négy különböző kaparót tartalmaz a köröm körüli nehezen hozzáférhető területek megtisztításához. Nagy csomagolása ellenére a készlet kompakt, súlya körülbelül 300 g, és könnyen elfér egy női kézitáskában.

  Előnyök

  • okos csomagolás;
  • nagyszerű minőség;
  • elfogadható ár;
  • kompakt.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Metzger MS-2957

  Értékelés: 4.7

  Metzger MS-2957

  Az MS-2957 manikűrkészlet tartalmazza az optimális számú elemet, amelyre egy nőnek szüksége lehet a körmei önkezeléséhez. Praktikus körömcsipesz, körömágybőrcsipesz, kaparó, nyíró, fémreszelő, körömvágó és szemöldökcsipesz. Minden szerszám hipoallergén rozsdamentes acélból készül, a minőségi szabványoknak megfelelően.

  A készletet kompakt csomagolásban, kiváló minőségű ökobőr tokban szállítjuk. A takaros méret lehetővé teszi, hogy a készletet útközben is magával vigye, és a táskájában is hordozhatja. A doboz külsején található orosz stílusú rajz kellemes homok-csokoládé színösszeállításban eredeti ajándékká teszi a készletet.

  Előnyök

  • optimális csomagolás;
  • gyönyörű tok design
  • tömörség.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  A vonal tetején az elektromos körömtechnikus készletek

  a manikűrözéshez használt elektromos eszközök sok esetben előnyösebbek, mint a hagyományos fűrészek és csipeszek. A készülékkel beállíthatja a műköröm alakját, fájdalommentesen és gyengéden kezelheti a körömágybőrt és a körömlemez belső részét, valamint a gyulladás körüli területeket is kezelheti benőtt köröm esetén. A készülék a bőr gőzölése nélkül kezeli a tyúkszemeket és a bőrkeményedéseket. Nagy előnye a jelentős időmegtakarítás.

  Scarlett SC-MS95007

  Értékelés: 4.9

  Scarlett SC-MS95007

  A Manicure Scarlett SC-MS95007 méltó helyet foglal el rangsorunkban, mert átgondolt csomaggal rendelkezik, amely megkönnyíti a körmök kezelését minimális fúvókák készletével. A készlet két körömkezelő betétet tartalmaz, kúpos és hengeres, bőrcsiszoló, körömegyengető és polírozó korongokat. A három hosszabbítás természetes kőből készült, ezért műkörömhöz is használható.

  A készülék két AA elemmel működik, így kényelmesen használható az otthonon kívül is. Két sebességet és két forgási módot biztosít. A készülék fényes háttérvilágítással van felszerelve.A tok kék és fehér tartós műanyagból készült, nagyon kompakt és külön rekesszel rendelkezik minden egyes elem számára.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • praktikus felszerelés;
  • a visszafordulás lehetősége;
  • háttérvilágítás.

  Hátrányok

  • gyenge erő;
  • Nem túl jó csiszolás.

  VITEK VT-2205 W

  Értékelés: 4.8

  VITEK VT-2205 W

  A VITEK manikűr eszközök lehetővé teszik a minőségi professzionális körömkezelést a szépségszalon meglátogatása nélkül. Hét zafír- és filcbevonatú fúvókát tartalmaz, amelyek képesek elvégezni a teljes manikűrhöz vagy pedikűrhöz szükséges összes műveletet. A fúvókák könnyen eltávolíthatók, a körömpor elleni védelem érdekében átlátszó műanyag védősapkával van ellátva.

  Érintőgombokkal szabályozható forgási sebesség, visszafordító funkció. A további kényelem érdekében van egy beépített LED-es lámpa. A készletet egy intelligens hordtáskába csomagolták, amelyben a szerszámok átgondoltan vannak elhelyezve, így ideális az utazáshoz.

  Előnyök

  • jó minőségű fűrészek;
  • fényes háttérvilágítás;
  • könnyű.

  Hátrányok

  • csak a hálózaton keresztül működik
  • keményen a gombra;
  • makacs eset;
  • nincs kutikula rögzítés.

  MAXWELL MW-2601

  Értékelés: 4.8

  MAXWELL MW-2601

  A készlet könnyen használható, így otthon is professzionálisan ápolhatja körmeit. A készlet a legnépszerűbb manikűr- és pedikűrfejeket tartalmazza. Nyolc tartozékkal gyorsan és pontosan kezelheti a körmöket és a köröm körüli bőrt, eltávolíthatja a körömágybőrt és a körömágybőrt. Kúp alakú és hengeres fúvókákat, különböző méretű fogazott korongokat tartalmaz a vágáshoz és formázáshoz. Több, különböző durvaságú felületű korong, amelyek célja, hogy megszabaduljon a láb és a kéz durva bőrétől.

  A fúvókák a műanyag tokban kényelmesen, külön tárolórekeszekbe rendezve, gyorsan és könnyedén kivehetők és felhelyezhetők. A készlet hálózati és akkumulátoros üzemű, hálózati adaptert is tartalmaz.

  Előnyök

  • Kihúzott működés;
  • kompakt méret;
  • könnyen használható a körömágybőr kezelésére.

  Hátrányok

  • csak egy üzemmód;
  • gyenge akkumulátor.

  Scarlett SC-MS95002 Ibolya

  Értékelés: 4.7

  Scarlett SC-MS95002 Ibolya

  Értékelésünk nem lenne teljes a modern multifunkciós készlet SC-MS95002 Violet nélkül, amely segít a manikűr és pedikűr otthoni elvégzésében. Többcélú tartozékokat, körömágybőrkezelő eszközöket és körömkefét tartalmaz. A készlet három részből áll: az elektromos készülék és a tartozékok tárolására szolgáló részből, a hidromasszázs kézsugárzóból és a lakkszárító ventilátorból. Tartalmaz továbbá három különböző méretű fúvókát zafír és antibakteriális bevonattal, több szemcsés korongot a polírozáshoz és egy filckorongot a körmök polírozásához. A fúvókák könnyen felhelyezhetők, de kis erőfeszítéssel levehetők.

  Két fordulatszámmal rendelkezik: 9000 és 4500 fordulat/perc, valamint fordított fordulatszámmal. Nem csak hálózati, hanem akkumulátoros üzemű is. A készülék szép, pozitív kialakítású. Színösszeállítás – fehér lilával, a szerszámok szépen elrendezve az átlátszó műanyag fedél alatt. A gumilábak garantálják a stabilitást az asztalon.

  Előnyök

  • pezsgőfürdő;
  • két sebesség
  • újratölthető akkumulátor;
  • megfordítható.

  Hátrányok

  • Hideglevegős szárítás;
  • Túlzott használat;
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: