12 legjobb nyak- és vállmasszírozó

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értékesítési célzatú. Vásárlás előtt feltétlenül szükséges a szakorvosi konzultáció.

A masszázskészülék fenntartja az izmok hatékonyságát és serkenti a vérkeringést. Segítenek megelőzni a degeneratív-dystrophiás betegségeket és a gerinc egyéb betegségeit. Termékkínálatunkban neves cégek népszerű nyak- és vállmasszírozóit mutatjuk be.

A legjobb nyak- és vállmasszírozók értékelése

JelölésHelyszínNévÁr
Legjobb nyak és vállak kézi masszírozók1adex “Relax” KZ 00601 005 €
2CS Medica CS-v72 590 €
3Nozomi MH-1022 539 €
4Beurer MG803 892 €
A legjobb nyak- és vállmasszírozók1Rumba us medica8 900 €
2NYAKMASSZÁZS1 475 €
3Egészséges hát Új
adex
1 785 €
4Nyaki masszázs kendők2 859 €
A legjobb elektromos nyak- és vállmasszírozók1Richter Relax7 500 €
2Gess-129 uShiatsu4 860 €
3JT-5001 490 €
4Martinson2 990 €

A legjobb nyak és váll kézi masszírozók

Az első kategóriába tartoznak a legalapvetőbb termékek, amelyekhez nem szükséges elemeket vásárolni. A kézi masszírozók megfizethetőek és könnyen használhatóak.

adex “Relax” KZ 0060

Értékelés: 4.8

</div><p>adex Relax KZ 0060″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/13416666196851-2112.jpg” height=”400″ title=”<br />adex “Relax” KZ 0060″></p><p>Könnyű, az egész testre alkalmas modell. Relax Massager által <br />A nyakat és a vállakat érinti forgással és rezgéssel. Ezt egy miniatűr kerék vezérli. Tartós műanyagból készült. Használat közben nem melegszik fel. A készlet 5 fúvókát tartalmaz különböző területekhez. Élvezi a szabályozható forgási teljesítményt, az ergonomikus kialakítást és a könnyű karbantartást.</p><p>Biztonságos és olcsó masszírozó készülék magas pontszámot kap a fogyasztóktól. Relaxáló és kellemes érzést nyújt, megszünteti a fáradtságot és tonizálja az izmokat. A modell a következő előnyökkel rendelkezik: kompakt méret, minimális energiafogyasztás. A költség körülbelül 900 rubel.</p><h4>A</h4><ul><li>megfelelő árcédula;</li><li>könnyen használható;</li><li>5 fúvóka;</li><li>ergonómia.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a fogantyú túl rövid.</li></ul><h3>CS Medica CS-v7</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=
CS Medica CS-v7

A második helyen – CS Medica CS-v7 vezeték nélküli modell. 5 rezgőmozgás-programmal rendelkezik, különböző rezgési frekvenciával 3000 és 8000 bpm között. A hordozható, vezeték nélküli, vízálló készülék teste biztonságos műanyagból készült. Használható a zuhany alatt, vagy magával viheti útközben is. A kompakt méret lehetővé teszi, hogy a készülék elférjen az autó kesztyűtartójában, és a vezetékek hiánya biztosítja a kényelmes használatot megállások során.

Tartalmazza a töltőt és a gombos zárrendszert

Biztonságosan zár a véletlenszerű működtetés ellen. A Memory Smart funkciót beépítettük a kialakításba, amely megjegyzi az utoljára kiválasztott programot. A készüléket a test minden részéhez tervezték, és a vélemények alapján mindössze 10 perc masszázs szükséges ahhoz, hogy érezzük a pozitív hatásokat. Költség 2500 rubel. Funkcionalitása és kiváló minősége teljes mértékben indokolja.

Előnyök

 • 5 masszázsprogram;
 • vezeték nélküli eszköz;
 • beépített memória funkció;
 • vízálló jellemzők;
 • automatikus gombzár.

hátrányok

 • nincs.

Nozomi MH-102

Értékelés: 4.6

Nozomi MH-102

A harmadik helyet a vibráló görgős masszírozó foglalja el, amely infravörös lámpával van felszerelve. Jótékony hullámai természetes hőforrásként jótékonyan hatnak a test vérkeringésére és hatékonyan felmelegítik az egész testet. Az anyagcsere javításával erősíti az immunrendszert és az idegrendszert, valamint a zsír és a kimeneti toxinok lebontását, hozzájárul a testsúly normalizálásához és a bőr állapotának javításához. Az infravörös hullámok teljesen biztonságosak a szervezet számára. Hatékonyak izomfájdalmak és emésztési zavarok esetén.

A modell nagy előnye a rezgő üzemmód, amely pihentető hatással bír. Ez a két beépített masszázsujj mechanikus hatásának köszönhető. A 2 sebességes üzemmód beállításának lehetősége lehetővé teszi a kényelmes mozgásintenzitás kiválasztását. A vibráló masszázs serkenti a vérkeringést és javítja a központi idegrendszer működését.

Előnyök

 • egész testmelegítés;
 • levehető fúvókák;
 • Infravörös sugárzó;
 • többkomponensű masszázs.

Hátrányok

 • nincs.

Beurer MG80

Értékelés: 4.5

Beurer MG80

A következő legmagasabb rangú tag rendelkezik a legjobb intenzitás-ellenőrzéssel. A német gyártmányú kézi masszírozó minőségileg befolyásolja a váll területét. A két fő fúvóka nagyon intelligens módon van elhelyezve. Nem terhelik a gerincoszlop mentén lévő területet. Az ügyfelek el vannak ragadtatva az okos kialakítástól és a kiváló minőségű masszázstól. Élvezze a vibráció és a fűtés kombinációját, a levehető fogantyút és a hosszú vezetéket.

A vásárlói vélemények szerint gyorsan megfeszíti az izmokat és élénkíti az egész testet. a készülék jól oldja a feszültséget és olyan sugárzást bocsát ki, amely fokozza a kezelés hatását. Az infravörös hullámok normalizálják a vérkeringést és javítják az anyagcsere-folyamatokat. A hátránya a jelentős súlya. Ár – 5000 rubel.

Előnyök

 • fokozatmentesen állítható intenzitás;
 • Infravörös fűtés;
 • sok lelkes vélemény.

Hátrányok

 • nagy súly.

A legjobb ütés típusú nyak- és vállmasszírozók

A mechanikus eszközök konnektorról vagy akkumulátorról működnek. Ide tartoznak a nyakörvek formájában lévő ütőmasszírozók is.

Rumba us medica

Értékelés: 4.9

Rumba us medica

Egyedülálló masszírozónk egy zsebekkel ellátott köpeny alakjában megnyitja a díjat. Tervezése részletesen átgondolt és okosan kidolgozott. Zsebekkel ellensúlyozva. Ez a pozíció biztosítja a termék súlyának megfelelő eloszlását használat közben. A köpeny pozícióját tetszés szerint beállíthatja, hogy megfeleljen a kezelendő területnek. Ez a készülék a nyak és a váll megkopogtatásával és gyúrásával dolgozik. Ritmikus ütemek, mint egy zenedarab.

Maximális üzemmódban a masszázs hatása túl érzékeny, ezért azt tanácsoljuk, hogy ne kezdje el az első kezeléseket vele. A nyakörv bárhol használható, ahol van áramellátás. Összesen 5 különböző program létezik. Sok vásárló szerint helyettesíti a profi masszőr kezét. A masszírozó súlya 2,7 kg. Az ár 8000 rubelről indul.

Előnyök

 • nagyszámú jó referenciával;
 • 5 különböző program;
 • kényelmes elhelyezés;
 • magas minőség;
 • Enyhíti a fáradtságot és erőt ad.

Hátrányok

 • nagy súlyú:
 • magas ár.

MASSZÍROZÓ NYAK GYÚRÁS

Értékelés: 4.8

MASSZÍROZÓ NYAK GYÚRÁS

A NYAK-TÉRDŐMASSZÁZS egy bütykös mechanizmus, amely hatékonyan oldja az izomfeszültséget. Ergonomikus eszköz, amelyet az anatómia figyelembevételével terveztek, a kényelmes használat érdekében. Kényelmes gallérformájának köszönhetően jól illeszkedik a nyakához, vállához vagy hátához, amelyet speciálisan varrt karhurok tart a helyén. A felső réteget puha, kellemes bőr borítja, míg a négy beépített lebegő masszázsgörgő kiváló stimulációt biztosít a fáradt izmoknak.

A sokoldalú eszköz a test bármely részére alkalmazható, és egy praktikus távirányítóval vezérelhető. Praktikus és kompakt, infravörös fűtéssel és 8 percig beállítható önkioldóval rendelkezik. A belső tér kellemes anyaggal van borítva, és a dugó alakja kényelmes kezelést biztosít, amelynek súlya alatt egy természetes szorító masszázseszköz van.

Előnyök

 • távirányító;
 • anatómiai forma;
 • időzítő 8 percig.;
 • IR fűtési funkció.

Hátrányok

 • nincs.

adex egészséges hát

Értékelés: 4.7

  </div><p>adex” src=”/wp-content/uploads/2023/03/12316666196851-2412.jpg” height=”400″ title=”Egészséges hát Új <br />adex”></p><p>A következő a rangsorban a legjobb eszköz a thai masszázshoz. a megfelelő “Egészséges hát” elnevezésű készítmény mélyrehatóan hat a sima szövetekre, elősegíti a hajszálerek tágulását és táplálja a bőrt. Nemcsak a vállak és a nyak, hanem a hát alsó része és a combok is masszírozhatók vele. A textilhüvelyben van egy bütykös ütközőszerkezet, amely egyenletes rezgést biztosít.</p><p>A masszőr az infravörös sugárzónak köszönhetően felmelegszik. 12 különböző üzemmód közül választhat. A masszázscipő alkalmazkodik az Ön nyakának alakjához. Egyszerűen húzza meg a két hurkot a beállítás beállításhoz. A termék kiváló minősége, tartóssága és viselhetősége miatt dicsérik. Ár – 2700 rubel. Fontos megjegyezni, hogy a készülék egészséges hátra alkalmas. A masszírozó bizonyos esetekben ellenjavallt.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>sokoldalúság;</li><li>fűtési hatás;</li><li>12 üzemmód;</li><li>9 nyomásszint.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs jelentős hátránya.</li></ul><h3>Nyaki masszázs kendők</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Nyaki masszázs kendők

A negyedik pozíció az ütemes testmasszírozóé, amely addig működik, ameddig szükséges. Robusztus motorja túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. A bütykös mechanizmus enyhe, változó intenzitású kopogás érzetét kelti. A test bármely területét hatékonyan kezelheti anélkül, hogy kézben kellene tartania. A többfunkciós készülék távirányítóval van felszerelve, amely vezérli a ritmust és kiválasztja a működési módokat.

Kényelmes és modern anyagok az extra kényelemért. A külső rész műbőrből, míg a belső rész perforált szövetből készült. A termék 38 masszázsmóddal és 9 ütésintenzitással rendelkezik. A beépített időzítő biztosítja a foglalkozások optimális időtartamát, ami kompenzálja a mobilitás hiányát. Kézi és automatikus üzemmód választható.

Előnyök

 • védelem a túlmelegedés ellen;
 • Beépített időzítő;
 • Testbarát anyagok;
 • 9 sebességes működés.

Hátrányok

 • nincs.

A legjobb elektromos nyak- és vállmasszírozók

Az elektromos készülékek sokoldalúak, és különböző opciókkal egészíthetők ki. Hálózatról vagy újratölthető akkumulátorról működnek.

Richter Relax

Értékelés: 4.9

Richter Relax

A Richter Relax elektromos masszírozó ideális az autóban való használathoz. Fejtámla alakú, és forgó görgőkkel van felszerelve. Az infravörös sugárzást használó készülék felmelegíti az izmokat és a szöveteket. A kezelőpanel a karosszérián található modell. A kényelmet egy érzékelő biztosítja. A maximális kezelési idő 20 perc.

Az ügyfelek szeretik a masszírozó gyönyörű megjelenését, könnyedségét és könnyű használatát. A Richter Relax megvásárlásakor gondoskodnia kell az adapter megvásárlásáról. A mellékelt eredeti zsinór túl rövid. Ár – 6300 rubel.

Előnyök

 • könnyen használható;
 • gyönyörű design;
 • állítható fordulatszám;
 • kényelmes vezérlés.

Hátrányok

 • rövid kábel.

Gess-129 uShiatsu

Értékelés: 4.8

Gess-129 uShiatsu

A következő a rangsorban egy masszázspárna, amely úgy néz ki, mint egy pillangó. A készülék alkalmas utazáshoz és nem foglal sok helyet. A készülék alkalmas a nyak és az egész hát kezelésére. Beépített fűtési rendszerrel rendelkezik. A belsejében masszázsgörgők vannak, amelyek gyúrják az izmokat. különböző irányokba állítható. Működik masszírozó a konnektorról. Dicsérik a jó megjelenéséért, a hosszú garanciáért és a mellékelt autós kábelért.

20 percig működik megállás nélkül. Az ügyfelek dicsérik az egyszerű és egyszerű működést és a csendes működést. A masszázspárna optimális ajándékként egy szerettünk számára. A masszírozó műanyagból készült, amely velúrral van kárpitozva. Kompakt és könnyű. A termékértékelések főként pozitívak. Ár – 4300 rubel.

Előnyök

 • fűtés;
 • 3D masszázs;
 • könnyű kezelhetőség;
 • Alkalmas az útra.

Hátrányok

 • nincs jelentős hátránya.

JT-500

Értékelés: 4.7

JT-500

A harmadik pozícióban – légkompressziós masszírozó a hát és a nyak számára, amely önálló tápegységgel rendelkezik. U-alakú teste tartós és világos színű műanyagból készült. A szerkezetbe integrált poláris elemeknek köszönhetően egyesíti az elektronikus impulzusmasszázs üzemmódokat. Az intelligens masszőr alacsony frekvenciájú rezgései hatékonyan serkentik a vérkeringést és helyreállítják a neuro-reflex válaszreakciót.

A kompakt méret és az akkumulátoros tápellátás lehetővé teszi, hogy a készüléket ne csak a lakásban vagy az irodában, hanem az autóban is lehessen használni a megállások során. A fűtött nyaki gerinc kombinált masszázs helyreállítja a nyirokáramlást, tonizálja az izmokat és relaxáló hatású. Kényelmes szarv alakú, puha sztreccs szárnyakkal, minden nyakmérethez alkalmas. az intenzitási beállítások a háttérvilágítású, technológiai kijelzőn keresztül állíthatók be.

Előnyök

 • fűtési funkció;
 • kis méret;
 • elemmel működik;
 • kényelmes forma.

Hátrányok

 • nincs.

Martinson

Score : 4.6

Martinson

A negyedik helyet egy multifunkcionális elektromos masszírozó foglalja el, amely alkalmas a váll, a hát és a nyak mindennapi ápolására. A test számos területére különböző módon hat, beleértve az akupunktúrás pontokat is. A háton az impulzus üzemmódot használja automatikus hullámfrekvenciás oszcillációval, amely enyhíti az izomfeszültséget. Relaxálás, cérnázás, akupunktúra és rendszeres masszázs a nyaki terület számára.

Az önálló egységet a vezérlőbe helyezett AAA elemek táplálják. A teljesítményszabályozás és a sebességbeállítás az S billentyű megnyomásával aktiválható

, majd az ON gombbal növelheti az oszcilláló mozgás intenzitását, vagy az OFF gombbal lelassíthatja azt. Mielőtt elkezdené, helyezze a párnákat szimmetrikusan a masszírozandó területre. Napi ápolásra és nagy igénybevételre szánták.

Előnyök

 • különböző masszázsmódok közül választhat;
 • a különböző területekre gyakorolt hatás;
 • hordozható eszköz;
 • automatikus beállítások.

Hátrányok

 • nincs.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: