15 a legjobb smink ecsetek közül

A jól elkészített smink nem csak arról szól, hogy tudod, hogyan kell sminkelni és felvinni a sminket, hanem arról is, hogy olyan eszközöket és kiegészítőket használj, amelyek segítenek a termék megfelelő elkeverésében és csillogásában. A minőségi ecsetek adnak egy sminknek természetes megjelenést, mivel speciális természetes vagy szintetikus szőrszálakból készülnek, amelyek eltüntetik a határokat, láthatatatlanná téve azokat. A legfontosabb, hogy ezek az ecsetek gyorsabbá és könnyebbé teszik a sminkelést.
Az Expertology szakértői segítenek kiválasztani a piacon kapható ecsetek sokaságából. A legjobb smink ecsetek rangsorát 15 bejegyzéssel állítottuk össze.

Mire kell figyelni a sminkkefék kiválasztásakor

 1. Kefetípusok. Fontos tudni, hogy mire veszel kefét. A nagyobb ecsetek alkalmasak púder vagy púderkompaktok használatára. A kicsik az arcpirosító, bronzosító, concealer és highlighter számára. Ezek lehetnek oválisak, kerekek vagy ferde alakúak. A szemhéjfestékekhez kisebb ecseteket használnak: a lapos ecseteket (lapos, nyelves) a szemhéjfesték felviteléhez és a bolyhos ecseteket az árnyékoláshoz. Duofibre vagy lapos szintetikus ecseteket használnak az alapozókhoz. A szemöldökhöz elengedhetetlen egy kis ferde szemöldök. A vékony, hosszú ecsetekkel nyilakat rajzolhatsz vagy folyékony textúrákat használhatsz a szemceruzához. A legyezőkefével lesöpörheted a leesett árnyékokat és eltávolíthatod a felesleges púdert.
 2. Anyag. A szintetikus szálak nélkülözhetetlenek a folyékony vagy olajos termékekhez. A természetes, másrészt, ideális a száraz. Jobb, ha mókus, coboly, kecske, oszlopos, póni keféket vásárolunk. A vágást is fontos megnézni. A legjobb minőségű termékek kézzel készülnek a gyárakban. Ezek a kefék nem vágják a szegélyt, de tökéletesen illeszkednek a szegélyhez. A sminkelés során garantálja a termék egyenletes és egyenletes felvitelét. A nyírt, másrészt, kevesebb költséggel jár, de éles széleket és rossz árnyékolást hagy maga után.
 3. Merevség. A kecske és póni gyapjú keményebb. Ezek az ecsetek jól használhatóak olyan korrektor termékekhez, mint a pirosítók, bronzosítók stb. A puha ecsetek mókus, coboly és oszlopos ecsetek – alkalmasak szemhéjfestékhez, púderhez, pirosítóhoz, highlighterhez. Kevesebb terméket vesznek fel, mint a merevek, így finomabb fedést biztosítanak.
 4. Minőség. Vásárlás előtt tesztelje a kefét a hajhullásra. Bármelyik kefe, még a legjobbak is, időről időre levethet néhány szőrszálat, de fontos, hogy a szőrszálak száma kicsi legyen. Figyeljen a keménységre is. Ha az ujját jobbra vagy balra mozgatja a szöszön, annak azonnal vissza kell vennie korábbi alakját. A fogantyú anyaga nem nagy jelentőségű, de a felső rész kötése fontos szerepet játszik. Ha gyenge, akkor meglazulhat és leválhat, ami használhatatlanná teszi a kefét.

A legjobb smink ecsetek értékelése

Jelölte hely termék neve ár
A legjobb mesterséges ecsetek sminkeléshez 1 Lapos ecset a KM kozmetikumokhoz 405€
2 NYX Professional Makeup Pro
ush-Contour
890€
3 MAC Large Shader #252S 2 250€
A legjobb ár-érték arányú smink ecsetek: Költségvetés p300 alatt 1 Chérie ma Chérie #531 259€
2 Manly Pro K98 280€
3 N.1. highlighter ecset 270€
A legjobb természetes smink ecsetek 1 Ludovik #4E 2 100€
2 Manly Pro K5 1 550€
3 C
 • nique Eye Shader
  ush
 • 1 236€
  4 N.1 (N.312) árnyékoló ecset 600€
  A legjobb professzionális smink ecsetek 1 Zoeva Makeup Artist Zoe táska 21 990€
  2 Ludovik “Econom” ecsetkészlet 14 100 €
  3 Manly PRO professzionális ecsetkészlet 3 400€
  4 C
 • nique alapítvány
  ush
 • 2 800€
  5 obbi
  alapítvány
  ush
  3 145€

  A legjobb smink ecsetek

  Lapos ecset a KM kozmetikumokhoz

  Értékelés: 4.9

  KM cosmetics Lapos ecset a fedőfestékhez

  A rangsor első helyén egy ecset áll, amely sűrű termékfelvitelt biztosít. A legjobb szín vagy concealer felviteléhez. Lapos kefe, rugalmas szintetikus szőrrel, 17 x 9 mm, lekerekített vágással. A vastag párnázás biztosítja a sűrű felvitelt, így a termék alkalmas sminkeléshez vagy sminkeléshez fotózáshoz és videózáshoz. Krémes árnyékolók vagy gél textúrák felvitelére is használható, ha nagyobb területet kell lefedni. A kényelmes hosszú nyél lehetővé teszi a szerszám gyors használatát.

  Előnyök

  • nincs szőrszál mászás;
  • Ésszerű áron 400 p.
  • könnyen ápolható;
  • jól keveredik;
  • nem hagy csíkokat;

  Hibák

  • nem látható.

  NYX Professional Makeup Pro
  ush-Contour

  Értékelés: 4.8

  NYX Professional Makeup Pro </div><p>ush-Contour” src=”/wp-content/uploads/2023/05/73416666194641-1915.jpg” height=”500″ title=”NYX Professional Makeup Pro” <br />ush-Contour”></p><p>A második helyen a 05-ös számú ecset a kontúrozáshoz. Tökéletesen kirajzolja az arccsontokat, az arccsontokat, a homlokot és az arccsontokat. Alkalmas pirosító és púder felvitelére is, így sokoldalúan használható eszköz. Kúpos alakú. A szálak szintetikusak, sima és jól párnázottak. Az ecset felveszi a megfelelő mennyiségű terméket, jól adagolja a bőrre. Tökéletesen felkenődik, nem hagy éles széleket vagy csíkokat. Az eszköz száraz és krémes textúrákhoz egyaránt használható. Mivel a hajszálak hajlamosak arra, hogy mosás és szárítás után összegubancolódjanak, a legjobb, ha egy kefehálót vásárolunk.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Nem hullik ki a haj;</li><li>Gyors és lágy keverék;</li><li>magas minőség;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>viszonylag drága 1K. .</li></ul><h3>MAC Large Shader #252S </h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=MAC Large Shader #252S

  A harmadik helyet egy olyan smink ecset foglalja el, amely mindenféle textúrával remekül működik. A szintetikus bolyhok megkönnyítik a megfelelő mennyiségű termék felvitelét, különösen folyadékok vagy krémek alkalmazásakor. A terméket egyenletesen, csíkok és csíkok nélkül oszlatja el a bőrön. Tökéletesen elegyedik anélkül, hogy csíkokat hagyna. A MAC Professional ecset kézzel készült, így minden szőrszálnak természetes hegye van, vágás nélkül. Fából készült fogantyúval és nikkelezett sárgaréz peremmel ellátott. A rögzítés erős, idővel nem lazul meg, meghosszabbítja a kefe élettartamát.

  Előnyök

  • A szőrszálak nem bolyhosodnak;
  • Sokoldalú;
  • könnyű használni és ápolni

  Hátrányok

  • viszonylag drága – 1600 p.

  A legjobb olcsó smink ecsetek: 300p alatti költségvetés

  Chérie ma Chérie #531

  Értékelés: 4.8

  Chérie ma Chérie No. 531

  A kategória első helyezettje a Chérie ma Chérie jól ismert sminkkeféje. Szintetikus bolyhos, amely szorosan tömörített. A nem természetes anyag nem szív fel folyadékot vagy krémes kozmetikai termékeket, így megtakarítja a fogyasztást. Kisméretű ecset, így alkalmas fedőfesték, concealer, szemhéjfesték felvitelére, amelyet kis területen kell alkalmazni. Jól működik a szemhéjak és az orrszárnyak területén. Nem hagy csíkokat, jól elegyedik. Fehér színű szőrszálak a csúcson.

  Előnyök

  • rugalmas;
  • alacsony költség – 150 p.
  • A bolyhok nem jönnek le;
  • Jól kefél;

  Hátrányok

  • Minden használat után le kell mosni.

  Manly Pro K98

  Értékelés: 4.7

  Manly Pro K98

  Második helyen egy puha taklonkefe. Kisméretű, folyékony és krémes zsiradék textúrák pontszerű felhordására használható. A haj hossza csak 1,1 cm. Lapos, lekerekített vágással. Ideális a fedőfesték és a szemhéjfesték alap felviteléhez. Egyenletesen, csíkok nélkül viszi fel a terméket, nem szívja fel azt. Az olyan lokalizált területek, mint a bőrpír, hegek, zúzódások, szárnyak és szemhéjak a legjobban kezelhetők ezzel az eszközzel. Ergonomikus fogantyúja könnyű fogást tesz lehetővé, így a smink felvitele gyorsabb és könnyebb lesz.

  Előnyök

  • Nem lazítja a hajat;
  • költségvetési ár;
  • szilárdan párnázott;
  • könnyen ápolható és használható;

  Hátrányok

  • nem figyeltek meg.

  N.1. highlighter ecset

  Értékelés: 4.7

  N.1 Highlighter ecset

  A harmadik egy kis ecset, amellyel highlightert lehet felvinni az arc kis területeire. Kerek hordó alakú. Szorosan párnázott lószőr. A közepesen kemény szőrszálak jó tapadást biztosítanak a terméknek, és a megfelelő mennyiségű terméket juttatják a bőrre. Egyenletesen eloszlatja a terméket. Amint azt a véleményekben említettük, nagyszerű munkát végez az árnyékolásban, a határok lágyításában. Bármilyen száraz textúrával használható, pl. pirosító, púderes fedő, concealer stb. Az ecset a legjobb a felső arccsontokhoz, a szemhéj területéhez, az orrszárnyakhoz, az ajak feletti pipacshoz, a szemöldök területéhez.

  Előnyök

  • természetes haj;
  • könnyen ápolható és könnyen kezelhető;
  • hosszú élettartam;
  • Nem hullat szőrszálakat;

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  A legjobb természetes smink ecsetek

  Ludovik No.4E

  Értékelés: 4.9

  Ludovik #4E

  Az első helyen a Ludovik új ecsete áll. Negyedik a sorban, fazettált szélű és közepes méretű (bolyhos hossza 3,7 cm). Alkalmas az arc nagy területeire. Mosómedvebundát tartalmaz, amely merevebb, szilárdabb és vastagabb, mint a mókusbunda, de puhább, mint a kecskebunda. Lehetővé teszi a kifejező és élénk korrekciót. Jól modellezi az arcot száraz és zsíros textúrákkal is. A színt egy mozdulattal, jobb kézzel viszi fel, tiszta vonalat hagyva, amely szükség esetén könnyen tovább ecsetelhető. Professzionális használatra ajánlott, de kezdőknek is alkalmas, mert könnyen kezelhető.

  Előnyök

  • gyönyörű design;
  • Jól adja le a terméket a bőrre;
  • Fényes hangsúlyokat ad;
  • Lágy, sima körvonalat ad;

  Hátrányok

  • viszonylag drága – 2100 p.

  Manly Pro K5

  Értékelés: 4.8

  Manly Pro K5

  A második helyen a fedő, pirosító és highlighter ecset áll. Bármilyen más száraz textúrához is alkalmas, ezért sokoldalúan felhasználható. Prémium minőségű kecskeszőrből készült. Szorosan csomagolva. Kúpos alakja van, ahol a hegye kúposodik. Lapos alap. Nagyon praktikus az ékezetek beállításához. Lehetővé teszi a kontúrozó termék megfelelő alkalmazását az arccsontokon, arccsontokon, homlokon. 4 cm hosszú és 3 cm átmérőjű szálakkal.

  Előnyök

  • nem hullat szőrszálakat;
  • könnyen ápolható;
  • kopásálló;

  Hibák

  • Fehér színe foltálló;
  • viszonylag drága – 1450 p.

  C
 • Eye Shader
  ush
 • Értékelés: 4.7

  C<li></div><p>nique Eye Shader <br />ush” src=”/wp-content/uploads/2023/05/64016666194641-2915.jpg” height=”480″ title=”C</p><li>nique Eye Shader <br />ush”><p>A kategória harmadik helyezettje a praktikus, kiváló minőségű szemsmink ecset. A természetes szőr kiválóan alkalmas száraz árnyékolásra, maximálisan pigmentálja a bőrt. A termék jellegzetessége a szabadalmaztatott antibakteriális technológia, amelyet a következő termékek előállítása során alkalmaztak. Nincs baktérium-, gomba- vagy penészgombásodás a kefén, még akkor sem, ha az eszközt nedves környezetben, például fürdőszobában tartják. C vállalat</p><li>nique volt az első, amely ezt a technológiát alkalmazta, áttörést hozva ezzel az iparágban.<h4>Előnyök</h4><ul><li>finoman beleolvad a határokba;</li><li>Kényelmes a szemhéj ráncának kihúzásához;</li><li>tökéletesen keveri a színeket</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>viszonylag drága – 2 ezer. .</li></ul><h3>N.1 (N.312) árnyékoló ecset </h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=N.1 (N.312) Árnyékoló ecset

  Negyedik helyen, természetes cobolyszőr kefe. Szemsminkhez való használatra tervezve. Az ecset puha, rugalmas és szilárd, így felveszi a terméket és megfelelő mennyiségben adja a bőrnek. Elmosásra nem alkalmas; lapos forma, csak felhordásra, felhordásra és rétegezésre alkalmas.

  Előnyök

  • puha bolyhos;
  • Kedvező ár 600 p.
  • Nem bolyhosodik a haj;
  • Nem szúrja az érzékeny szemhéjbőrt;

  Hátrányok

  • nem észlelték.

  A legjobb professzionális smink ecsetek

  Zoeva Makeup Artist Zoe táska

  Értékelés: 4.9

  Zoeva Makeup Artist Zoe táska

  Az első helyezett a híres Zoeva. A sminkmesterek szerint a legjobb választás a kezdő sminkesek számára. A készlethez egy műbőr hordtáska és egy 25 ecsetből álló készlet tartozik. Van 3 nagy ecset: pirosító, púder és fedő; 3 kis ecset: fazettált, highlighter és púder a területeken; 3 duofibres: nagy és kicsi; legyező ecset; a többiek a szemfesték felvitelére (és keverésére), rúzs felvitelére, szemceruza, szemöldök formázására.

  Előnyök

  • Nem kell bolyhokat összeszedni;
  • elfogadható ár – 13500 p.
  • rövid, kényelmes fogantyú;

  Hátrányok

  • kis méretű táska.

  Ludovik ecsetkészlet “Econom

  Értékelés: 4.8

  Ludovik ecsetkészlet

  Második helyezett a közepes-kisméretű sminkkefe-készlet. A vélemények szerint megfelelő mennyiségű eszközzel rendelkezik ahhoz, hogy segítsen egy kezdő sminkmesternek felgyorsulni és megtanulni a különböző technikákat. A sminkmesterek által tanuló készletnek, valamint egyszerű sminkelési alkalmazásokhoz utazó készletnek tekintik. 20 ecsetet tartalmaz: púder, száraz fedő, pirosító, alapozó, fedő, alapozó, száraz és krémes árnyékoló, fedő, szemceruza, szemöldökformázás, rúzs felvitele és egy ecset a szempillákhoz.

  Előnyök

  • Rengeteg természetes szőrű kefe
  • elfogadható ár – 18500 p.
  • erős kötőelemek;
  • a szőrszálak nem jönnek ki;

  Hátrányok

  • nincs azonosítva.

  Manly PRO kefekészlet

  Értékelés: 4.7

  Manly PRO professzionális ecsetkészlet

  Harmadik helyen egy kiváló minőségű, 10 ecsetet tartalmazó professzionális készlet. Segít minden szintű sminkesnek, hogy sok egyszerű sminkváltozatot készítsen. Ezt a készletet praktikus magával vinni a kirándulásokra, mivel nem foglal sok helyet, de minden szükséges eszközt tartalmaz. Cipzáras smink táskával érkezik. A készlet a következőket tartalmazza: szögletes ecset pirosítóhoz és száraz fedőfestékhez, púder ecset, szintetikus ecset alapozókhoz és alapozókhoz, nagy lapos ecset a szemhéjfesték egész arcra történő felviteléhez, kis ecset a szemhéjfesték helyi felviteléhez, 2 ecset a szempillák nyomon követéséhez és a hangsúlyok létrehozásához, szögletes ecset a szemöldök igazításához vagy a szemhéj beállításához, szempilla elválasztó és fésülködő ecset a szemöldök fésüléséhez.

  Előnyök

  • A kefék többsége természetes szőrből (póni, kecske, répa) készült;
  • alacsony költség – 3400 p.
  • könnyű vele dolgozni;
  • nincs pelyhes levehető haj;

  Hibák

  • nincs azonosítva.

  C
 • nique alapítvány
  ush
 • Értékelés: 4.7

  C<li></div><p>nique alapítvány <br />ush” src=”/wp-content/uploads/2023/05/5316666194641-7915.jpg” title=”C</p><li>nique Alapítvány <br />ush”><p>Negyedik pozíció lapos alapozóecset lekerekített vágással. Vizuálisan hasonlít egy spatulára. Szintetikus anyagból készült. Nem szívja magába a zsíros textúrákat, teljesen átadja azokat a bőrnek. Egyenletesen eloszlatja a terméket anélkül, hogy csíkokat hagyna maga után. Jól közvetíti a határokat, ami fontos az alapozásnál. Közepes méret, alkalmas nehezen hozzáférhető területek (szárnyak, szemhéj, hajvonal) és nagy területek elérésére. Antibakteriális technológiával készült, amely megakadályozza a mikrobák, gombák és penészgombák szaporodását.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>szorosan csomagolva;</li><li>könnyen ápolható és könnyen kezelhető;</li><li>nem hullat szőrt;</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>viszonylag drága – 2800 p.</li></ul><h3>Bobbi <br />könnyű Alapítvány <br />ush </h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=
  Olvasson tovább  8 legjobb természetes kozmetikai márka
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: