18 legjobb körömreszelő

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A körömápoló eszközök nem az egyetlenek a manikűrösök arzenáljában. Nélkülük nehéz fenntartani a kezek szépségét otthon, még a szalonok rendszeres látogatásával is. Ezek közül a leggyakoribb a körömreszelő. Minden kozmetikai táskában jelen van, így bármikor egy lány gyorsan megszüntetheti a körömlemez hibáit.

Régebben nem sok választási lehetőség volt, és egy reszelővel kellett csiszolni és polírozni a lemezt, ami a csiszolóbevonat nagy keménysége miatt gyakran okozott sérülést. Ma már ez nem jelent problémát, és különböző kezelésekből álló készletet vehetsz, hogy körmeidet egészségesen és ápoltan tartsd.

A fájlokat szemcsézettségük szerint osztályozzák. Minél alacsonyabb az index, annál keményebb a felső réteg. 60 és 4000 szemcseméret között változik. A körömreszelők különböző anyagokból készülnek. Felületük lehet üveg, fém vagy kerámia, míg a körömreszelő alap műanyagból, fából vagy szövetből készül. Mechanikus és elektromos reszelőként is kapható. Az elsőknél a folyamat kézzel történik. Ez utóbbiak segítenek a lemez és a kutikula szakszerű karbantartásában.

Az otthoni használatra szánt körömreszelő kiválasztásakor figyelembe kell vennie, hogy mű- vagy természetes körmöt kíván-e használni. A legjobb, ha olyan készletet választunk, amely a feldolgozás minden szakaszát lefedi, a reszeléstől a polírozásig. A boltok polcai hemzsegnek a választéktól. De nem minden vásárlás kielégítő. Válogatásunk 18 körömreszelőből, amelyek rengeteg pozitív értékelést kaptak a fogyasztóktól és ajánlást a professzionális körömtechnikusoktól.

A legjobb körömreszelő értékelés

Jelöléshelytermék neveár
Legjobb elektromos körömreszelő1BaBy
 • ss H751E
 • 1 590 €
  2Beurer MP18770 €
  3Medisana NP 860 2000 RPM1 190 €
  A legjobb lézeres körömreszelők1Tehát
 • ngen medium (univerzális csiszolóanyag)
 • 550 €
  2Zinger Diamond, 150/320270 €
  3Lézerfűrész 155 mm / Expert 11178 €
  Legjobb üveg körömreszelő1OLZORI Virgo A450 €
  2Nude körömreszelő laminált hatással790 €
  3IRISK B011-05240 €
  A legjobb kerámia körömreszelők1Kerámia kétoldalas körömreszelő TITANIA (1034).B)265 €
  2Kerámia fájl Dr. Alex, 180/180140 €
  3Silva kerámia reszelő120 €
  Legjobb fém körömreszelő1Zwil
 • ng J. A. Henckels88330-131 Inox
 • 1 140 €
  2ButterflyZero260 €
  3Victoria Shu zafírral F307169 €
  A legjobb fa körömreszelő1Qvs82-10-1664, 180/280-as szemcse113 €
  2

  atrisa Nail 100/180 szemcse

  39 €
  3Yoko 100/180 szemcse48 €

  A legjobb elektromos körömreszelő

  BaBy

 • ss H751E

  Értékelés: 4.9

    BABY<li></div><p>SS H751E.JPEG” src=”/wp-content/uploads/2023/03/95016666196521-9718.jpg” height=”350″ title=”BABY ELECTRIC Körömreszelő</p><li>SS H751E.JPEG”></p><p>A legjobb eszköz az otthoni gyors és egyszerű manikűrözéshez és a gyönyörűen manikűrözött körmökhöz. Formáz, korrigál, simít, eltávolítja a karcolásokat és tükörfényesre fényesít. 3 felület a fejen: fekete, rózsaszín és fehér. A csiszolórétegek strapabíróak és idővel nem kopnak el.</p><p>2 AA elemmel működik. A forgási sebesség többlépcsős beállítással állítható be. Kényelmesen formázott test. Kényelmes a körmök kezelése a törzs és a fáradtság nélkül. Kompakt készülék, motorháztetővel, amely megvédi a munkalapot a portól és a baktériumoktól. Tárolásra és szállításra szolgáló tasak.</p><p>A vélemények szerint az oldalsó görgőkön a kezelés után csökken a kutikula és a bőr növekedése. Az eredmények 2-3 hétig tartanak. Ennek az időszaknak a végén a körmök még mindig jól ápoltak, látható változások nélkül.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>3 különböző keménységi fokozatú csiszolóanyag</li><li>nem igényel szakmai ismereteket;</li><li>kis méret és könnyű súly;</li><li>Kényelmes sebességváltó-választó.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Beurer MP18</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=
  BEURER MP18 elektromos körömlakk.jpg

  Második sorban a kompakt készülék az önkiszolgáló manikűr és pedikűr számára. Természetes és műkörmökre egyaránt alkalmas. Teljes készlet hosszkorrekcióhoz, formázáshoz, körömágybőr és oldalsó körömágybőr eltávolításához, polírozáshoz és fényesre fényesítéshez. A kezelés után a körmök készen állnak a lakkozásra. Remekül néznek ki egy átlátszó bevonattal, amely kiemeli természetes szépségüket.

  2 sebesség áll rendelkezésre. Egy kézzel könnyen cserélhetők. LED megvilágítás a jobb kivitelezésért. Segítségével a nap bármely szakában kijavíthatja a tökéletlenségeket, amikor csak szükséges. A fűrész könnyű és kompakt méretű. Könnyen elfér nemcsak az utazótáskájában, hanem a kézitáskájában is.

  A híres Beurer márkájú elektromos fűrész stílusos és esztétikus megjelenésű. A fejcsere csak rövid időt vesz igénybe, és mindig kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb teljesítményt és fordulatszámot. A lányok megjegyzik, hogy a csillogás két hétig tart, és a kutikula puhábbnak és lassabbnak tűnik utána.

  Előnyök

  • Német gyártmány;
  • 3 cserélhető csiszolófúvókával rendelkezik;
  • két sebességi mód;
  • beépített fényes háttérvilágítás.

  Hátrányok

  • nem azonosítják.

  Medisana NP 860 2000 RPM 2000 elektromos körömlakkozó

  Értékelés: 4.7

  MEDISANA NP 860 2000 ELEKTREATMENT körömlakk vagy.jpg

  A harmadik díjazott egy nagy teljesítményű önápoló körömreszelő. A lemez csiszolására, az esetleges egyenetlenségek kisimítására, a körömágybőr eltávolítására és a polírozásra szolgál. A lemezek úgy néznek ki, mint a szalonkezelés, és akár 14 napig is eltartanak. Kompakt kialakítás, mindig van elég hely az utazótáskában.

  A 2 intenzitási szintnek köszönhetően a sebességet a saját ízlése szerint állíthatja be. A váltás fokozatmentes. A kezelés során beállítható anélkül, hogy meg kellene állni a beállítások miatt. Normál fordulatszámon (2000 rpm) és magas fordulatszámon (2500 rpm) kapható.). Ergonomikus ház kényelmesen fekszik a kézben. Sok vásárló szereti a kontrasztos színkialakítást.

  A kupak szilárdan záródik és nem nyitható ki magától. A vélemények szerint, bár a modell nem különösebben sokoldalú, de feladatait “kiválóan” végzi. Zökkenőmentesen és meghibásodás nélkül működik. A gyártó minden részletet figyelembe vett, és minőségi terméket mutatott be elfogadható áron.

  Előnyök

  • tökéletes alapot teremtve a lakkozáshoz;
  • gyors beállítás az eljárás előtt;
  • Zaj és rezgésmentes működés;
  • kellemes vizuális megjelenés.

  Hátrányok

  • nincs azonosítva.

  A legjobb lézeres körömreszelő

  Lézer reszelő köröm, bőr és körömágybőr számára Így

 • ngen medium

  Értékelés: 4.9

    ,  SO<li></div><p>NGEN MEDIUM (UNIVERZÁLIS CSISZOLÓANYAG).jpg” src=”/wp-content/uploads/2023/03/34716666196521-6818.jpg” height=”380″ title=”LÁZERES SZEMÉLY-, BŐR- ÉS VÁGÓSZERÉSZ SO</p><li>NGEN MEDIUM (UNIVERZÁLIS CSISZOLÓANYAG).jpg”></p><p>A kategória csúcskategóriája – a köröm körüli kezelés és a lemezkorrekció eszköze. A lézerhullám-élezés biztosítja, hogy a bőr nem reszelésre kerül, hanem mikrorétegek kerülnek eltávolításra, így sima felület marad. Az egyedi formát úgy tervezték, hogy lerövidítse a kezeléshez szükséges időt, mivel a körmöket az oldalsó görgőkkel egyidejűleg lehet vágni.</p><p>A bordákon csiszolóanyag is található, így a termék minden oldalán és bármilyen szögben megmunkálható. A reszelővel professzionális manikűrt készíthetsz magadnak otthon, mindenféle készség nélkül. Kényelmes fogantyú, csökkenti a stresszt az intenzív mozgások során. Ergonómikusan formázott, nem csúszik el. A kezelés után a bőr puha és a lemez széle le van zárva.</p><p>Az első osztályú anyagok használata garantálja a hatékonyságot és a hosszan tartó hatást. A lézeres felületkezelés javítja a tulajdonságokat, és lehetővé teszi a száraz bőr gyengédebb és nem traumás eltávolítását. A vásárlók egyhangúlag ajánlják a körömreszelőt a So</p><li>könnyű használat.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>professzionális eszköz;</li><li>multifunkcionális működés;</li><li>Lézerhullám élesítés;</li><li>könnyű utókezelés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs.</li></ul><h3>Lézeres körömreszelő Zinger Diamond150/320</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=ZINGER, DIAMOND LASER JIGGER, 150 320.jpg

  A Silver a német márka terméke, amely világszerte híres a kiváló minőségű és megbízható termékeiről. Alkalmas a lemez kezelésére és a körömágybőr és az oldalsó görgők eltávolítására. Lézerrel perforált és gyémántporozott, robusztus műanyag alapra helyezve. Kényelmes formája lehetővé teszi, hogy minden nehezen hozzáférhető területen dolgozzon. Segít a szalon manikűr otthoni korrigálásában.

  Alkalmazása után a köröm körüli bőr lassabban kezd növekedni, puhábbá válik és javul a lemez állapota. Lezárja a széleket, megakadályozza, hogy a törékeny vagy vékony körmök túlságosan megrepedjenek. Egy professzionális termék használatával számos sérülés és tökéletlenség eltávolítható, és a szerkezet helyreállítható.

  Kétoldalas fűrész különböző keménységi fokozatokkal. könnyen tisztítható. az ergonomikusan kialakított fogantyúnak van egy csúcsa a szennyeződés eltávolításához. A lányok pozitív visszajelzést adnak. A reszelő jól megbirkózik a feladataival, segít az európai manikűr elkészítésében anélkül, hogy a mesterekhez kellene mennie.

  Előnyök

  • Magas német minőség;
  • kúp alakú;
  • a durva bőr eltávolítására;
  • látható külső javulás.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Lézeres körömreszelőExpert 11

  Értékelés: 4.7

  Egyenes fájl 155 mm EXPERT 11.jpg

  A harmadik díj egy új generációs körömreszelő, amely megkönnyíti az ápolási folyamatot és javítja a reszelő minőségét. A sima polírozott fogantyú kényelmes fogást biztosít. Fel van szerelve körömreszelővel a körmök tisztításához. A finom gyémántcsiszolatot csiszolóanyagként használják keskeny, fémes felületen.

  A szerszám nem okoz mikrorepedéseket és megakadályozza a leválást. kényelmes a természetes körmök hosszának és formájának beállításához. A reszelő kétféle keménységű. Speciális lézeres bevágások tájékoztatják a felhasználót. Minden irányban használható, és alkalmas a vállkeményedés eltávolítására is. Gondoskodás minden eszközzel. A reszelő vízzel mosható, speciális szerekkel áztatható, autoklávban sterilizálható.

  A minőségi lézerrel polírozott felület hosszú élettartamot biztosít. A sokoldalú eszköz manikűrhöz és pedikűrhöz egyaránt alkalmas. Nem veszíti el tulajdonságait intenzív használat során sem.

  Előnyök

  • korrózióálló acél;
  • nagy keménység és szilárdság;
  • kényelmes fogantyú forma;
  • tisztítás minden módszerrel.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Legjobb üveg körömreszelő

  OLZORIVirGo A polírozó fájl

  Értékelés: 4.9

  OLZORI Kristály csiszolási reszelő VIRGO A.jpg

  A kategória díjazottja a természetes körmök polírozására szolgáló reszelő, amely egészséges fényt és ápolt megjelenést kölcsönöz a körmöknek. Akár 3 hétig is lamináló hatást biztosít, anélkül, hogy tisztítófestékre vagy polírozásra lenne szükség. A szerszám egyenletes, hibátlan felületet készít. Készen áll a lakk felvitelére, amely tovább tart, mint a VirGo A fájl nélkül. Az OLZORI termék használatával a köröm szélei is le vannak zárva, ami jelentősen csökkenti a köröm felhasadását.

  extra kemény, edzett üvegből készült körömreszelő finom lézeres nano-karcolással – nagyon kíméletes a körömlemezhez. A gyártás során felhasznált anyagok biztonságosak és mérgező anyagoktól mentesek. Az ergonomikus kialakítás találkozik a legújabb divatirányzatokkal. A reszelőt az eljárás után folyó víz alatt öblítsük le, és ütésálló tokban tároljuk.

  Az ügyfelek pozitívan nyilatkoztak a termékről. 3-5 perc elég ahhoz, hogy a körmöket rögzítse és hosszú ideig szépen tartsa őket.

  Előnyök

  • edzett biztonsági üveg;
  • tükörfényesre polírozva;
  • A tökéletes alap a bevonathoz;
  • stílusos design.

  A hátrányok

  • nem azonosított.

  Nude Nail üveg reszelő köröm laminált hatással

  Értékelés: 4.8

  NUDE NAIL - ÜVEG ÚJ GENERÁCIÓS ESZKÖZBIZTONSÁGI NAIL VEZETŐ LAMINING EFFECT.jpg

  Nem sokkal lemaradva a minőségi vezető mögött, a következő fájl a második legjobb az osztályban. Egy dél-koreai vállalat gyártja a legújabb innovatív technológiával. Az ultra-álló, edzett, plazmavéső üveg tükörfényesre polírozza a lemezt, segít a gyors és speciális szakértelem nélküli formázásban, és megakadályozza a hasadást.

  A gyártás során csak minőségi anyagokat használtak fel. A gyártó garantálja a hosszú élettartamot, így a reszelő hosszú ideig kéznél lesz manikűrjavítás vagy felújítás esetén. Nem tömíti el. A higiéniai gondozáshoz elegendő a meleg vízzel történő öblítés. Robusztus tokja megvédi a hosszú utazások során keletkező sérülésektől, és megakadályozza, hogy por, szennyeződés és baktériumok kerüljenek a belsejébe.

  A női vásárlók megfigyelték, hogy a reszelő egészséges megjelenésű, természetes körmöt ad nekik, amely szőr nélkül is jól néz ki. A kezelés után lamináló hatást kelt, amely otthon, manikűrös segítsége nélkül is elérhető.

  Előnyök

  • A tudósok élvonalbeli fejlesztése;
  • erős anyag;
  • lezárja a lemez széleit;
  • szalon hatás.

  Hátrányok

  • nem alkalmazható.

  Üveg körömreszelő IRISK B011-05

  Értékelés: 4.7

  B011-05 IRISK üveg körömreszelő műanyag tokban, 16 cm (06 MENTAL).jpg

  Harmadik helyen egy neves professzionális márka terméke, amely garantálja a termékek minőségét és hosszú távú használatát. A természetes körmök ápolására tervezték. A kíméletes csiszolóanyag nem károsítja a törékeny és érzékeny lemezt. Kíméletesen lecsiszolja a felületet, és előkészíti azt a dekoratív bevonathoz.

  A nem mérgező és biztonságos műanyagból készült robusztus tok védi a reszelőt minden mechanikai behatástól. Nem lehet spontán kinyitni, így a sérülés veszélye nélkül szállítható bőröndökben és utazótáskákban. Esztétikus megjelenés. Praktikus fogantyú, hogy az eljárás gyorsabb és kényelmesebb legyen. A termék folyó víz alatti leöblítése elegendő a por megtisztításához.

  Sok vásárló megjegyzi, hogy miután kipróbálta a fűrészt a gyakorlatban és értékelte tulajdonságait, megvásárolta azt egy kis, de nagyon szükséges ajándékként, hogy segítsen javítani körmeik állapotát, és hibátlanul nézzenek ki saját maguknak.

  Előnyök

  • lekerekített élek a sérülések elkerülése érdekében;
  • magas fokú kopásállósággal rendelkező üveg;
  • kényelmes tárolás és szállítás;
  • vonzó design.

  Hátrányok

  • nem észlelik.

  A legjobb kerámia körömreszelők

  Kerámia kétoldalas TITANIA körömreszelő (1034).B)

  Értékelés: 4.9

  Kétoldalas TITANIA CERAMIC JIG fűrész (1034.B).jpg

  Az aranyat a németországi professzionális márka kapja. Az európai minőség hosszú élettartamot biztosít. A körömreszelő kíméletes ápolást biztosít az egészségtelen, törékeny körmöknek. Megakadályozza a hasadást, és ápolt és gyönyörűvé teszi a kezét anélkül, hogy szalonba kellene mennie. A termék két különböző koptatási fokozattal rendelkezik. Az egyik a hosszkiegyenlítéshez és formázáshoz, a másik lágyabb a simításhoz….

  A TITANIA termékhez extra tisztítószer jár. A masszív műanyag borítás távol tartja a szennyeződéseket és a port, és lehetővé teszi a higiénikus tárolást és utazást. A kupakok szilárdan rögzülnek az alaphoz. Nincs szükség arra, hogy az egyik oldalon lévő tokot kicsavarja és eltávolítsa a másik oldalon történő munkavégzéshez. A kerámia felület könnyen tisztítható.

  A visszajelzések megerősítik a termék funkcionalitását és gyakorlatiasságát. Nemcsak kényelmes vele dolgozni, hanem esztétikus is. A megfizethető ár a fájl másik kiváló előnye.

  Előnyök

  • Német gyártás;
  • gyengéd cselekvés;
  • utazási dosszié;
  • további melléklet.

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  Kerámia fájl Dr. Alex, 180/180

  Értékelés: 4.8

  KERÁMIA RESZELŐ DR. ALEX, 180180.jpg

  A második egy olyan termék, amelyet egy népszerű szalonmárka fejlesztett ki. Innovatív eszközöket és anyagokat kínál kereskedelmi és háztartási felhasználásra, amelyek iránt nagy a kereslet az orosz piacon. Természetes körmökhöz tervezett professzionális körömreszelő. Nem károsítja a lemezt, helyreállítja a törékeny, pelyhes szerkezetet, lezárja a széleket.

  A finom alkalmazás gyors és minőségi eredményt eredményez. A munkadarab csiszoló ereje 180 grin. A speciális forma lehetővé teszi, hogy a műanyag kézi reszelő minden irányban használható legyen a hossz és a forma beállításához. kopásálló felület. intenzív használat során sem veszíti el eredeti tulajdonságait. A reszelő vízálló, így nem csak szárazon, hanem vízben mosva és fertőtlenítve is tisztítható.

  A szakértők és a fogyasztók egyetértenek. A kefe megfelel minden hatékonysági és biztonsági követelménynek. Könnyű használni és ápolni. Minden nehezen hozzáférhető területet meg lehet kezelni a szerszámmal minőségromlás nélkül.

  Előnyök

  • erős, gyengéd bevonat;
  • az egészséges körmök helyreállítása;
  • száraz és nedves tisztítás;
  • kényelmes munkaforma.

  Hátrányok

  • nincs.

  Silva kerámia körömreszelő

  Értékelés: 4.7

  SILVA CERAMIC körömlakk.jpg

  A harmadik helyen a kerámia fájl, amely finoman eltávolítja a körömágybőröket és a kemény oldalsó görgőket, és segít létrehozni a lemez bármilyen formáját. A felhasznált természetes anyag alkalmas mind az egészséges, mind a törékeny vagy gyenge körmökre. nem károsítja a bőrt, nem traumatizálja azt. a manikűr eszköz könnyen használható. A köröm különböző irányokba történő reszelésére használható, megakadályozva a köröm felhasadását.

  A termék szükség szerint bárhol használható. Könnyen magával vihető hosszú utazásokra, mivel a tároláshoz a robusztus hordtáska is rendelkezésre áll. Mindig ápolt kezek szalonlátogatás nélkül. Tisztításhoz egyszerűen távolítsa el a fűrészpormaradványokat kefével vagy puha, száraz szivaccsal. A kerámia csiszolóanyag nagyon hosszú ideig bírja a strapát. Hosszú ideig megőrzi tulajdonságait.

  A Silva márka követi a modern trendeket, megbízható, tartós és hatékony terméket kínálva a vásárlóknak. A dossziét mind a kézművesek, mind a nők nagyra értékelték, és “jó” és “kiváló” minősítést kapott.

  Előnyök

  • univerzális alkalmazás;
  • szelíd iktatás;
  • robusztus műanyag borítás;
  • kényelmes kő alakú.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Legjobb fém körömreszelő

  Zwil fémreszelő

 • ng J. A. Henckels88330-131 Inox

  Értékelés: 4.9

  ZWIL<li></div><p>NG J. A. HENCKELS FÉM FŰRÉSZ 88330-131 INOX.jpg” src=”/wp-content/uploads/2023/03/8316666196521-7218.jpg” height=”421″ title=”ZWIL</p><li>NG J. A. HENCKELS FÉM FŰRÉSZ 88330-131 INOX.jpg”></p><p>Prémium minőségű körömreszelő, amelyet a szaloneszközökre szakosodott, neves német cég fejlesztett ki. Professzionális és háztartási célokra egyaránt használják, hogy tökéletes formát adjon a körömlemeznek. A rozsdamentes acél megfelel a biztonsági és higiéniai követelményeknek. Nem oxidálódik, nem korrodálódik, és minden eszközzel jól tisztítható.</p><p>A két felület különböző szemcseméretű: az első durvább a hosszok levágásához, a második a körmök kikészítéséhez. A speciálisan kialakított fogantyú lehetővé teszi a mesterember számára, hogy kényelmesen és élvezettel dolgozzon. Csiszolt acélból készült, amely ütésálló. Nem kap karcolásokat és horpadásokat. A márka garantálja a teljesítmény és a megjelenés maximális megőrzését hosszú használat során.</p><p>Az ügyfelek megjegyzik, hogy a kompakt és könnyű modell nagyon könnyen használható. A folyamat megkönnyítése érdekében a gyártó egyértelmű illusztrációkat mellékelt az utasításokhoz és a fő feldolgozási lépések leírásához.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>professzionális eszköz;</li><li>minden alkatrész acélból;</li><li>stílusos és divatos kialakítás;</li><li>védő tok mellékelve.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>ButterflyZero szögfájl</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=BUTTERFLY ANGLE ÉS CUTTERFLY ZERO BLACK.jpg

  A második helyen egy dél-koreai márka terméke áll, amely a népszerű klasszikus körömreszelő továbbfejlesztett változata. Ideális a körömágybőr és a köröm kezelésére, valamint a lemez formázására. A reszelővel a trimmelésről teljesen át lehet váltani a szélezésre, anélkül, hogy bármilyen speciális készségre lenne szükség. Az ergonomikus fogantyú kényelmes és könnyen megfogható, így használat közben nem fog kellemetlen érzést érezni.

  A fémbevonat domború pontokkal rendelkezik, amelyek a lemez kerülete körül vágják a száraz bőrt. A termék kiváló munkát végez mind a körömágybőrrel, mind az érdes vállakkal a megnövelt koncentrációjú pontszerű csiszolóanyagnak köszönhetően. A kerekítési sugár most 4-szer kisebb, mint az előző verzióban. Ennek a funkciónak köszönhetően a legnehezebben elérhető területek is kezelhetők.

  A vélemények kivételesen pozitívak. Sok kezdő megjegyezte, hogy a gyártó ajánlásait követve könnyen használható és nem okoz traumát. Az enyhe nyomással a bőr és a köröm sérülésének kockázata minimálisra csökken.

  Előnyök

  • Professzionális sorozat;
  • fejlett forma;
  • jó fogás a reszelő és a nyél között;
  • könnyű ápolás.

  Hátrányok

  • nincs azonosítva.

  Victoria Shu F307 zafír bevonattal

  Értékelés: 4.7

  VICTORIA SHU SAPFIR köröm fájl F307 LARGE.jpg

  A harmadik nyertes egy univerzális körömreszelő manikűrhöz és pedikűrhöz, amely segít a köröm tökéletlenségeinek megszüntetésében és az otthoni önkezelésben. Rozsdamentes acélból készült, amely hosszú élettartammal rendelkezik. Az anyag korrózióálló, így vízben mosható, és minden tulajdonsága megmarad.

  Zafír fedőlakk. Az egyik oldal durva csiszoló bevonat, a másik finom csiszoló bevonat. Ez lehetővé teszi, hogy először megrövidítse a lemezt, létrehozza a kívánt formát, majd kiküszöbölje a megmunkálási hibákat. Az ergonomikus fogantyú stresszmentesítő és nem csúszik ki. A vélemények szerint a szolgáltatási időszak alatt szilárdan rögzítve van a fém részhez, nem repül ki.

  A kihegyezett hegy segít eltávolítani a szennyeződéseket a köröm alól, miközben nem sérti a bőrt és magát a lemezt. A reszelőt egy hordtáskával szállítjuk, amely megvédi a külső sérülésektől, és könnyen hordozható kozmetikai táskában. A vásárlók a nagy kopásállóságról és ennek következtében a hosszú élettartamról nyilatkoznak.

  Előnyök

  • Kemény és kiváló minőségű anyagok;
  • optimális méret a kezeléshez;
  • Kényelmes, biztonságos fogantyú;
  • puha tároló tok.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  A legjobb fa körömreszelő

  Qvs fájl 82-10-1664, 180/280 szemcse

  Értékelés: 4.9

  QVS fűrész 82-10-1664, 180280 GRIT.jpg

  A felső sorban egy 2 fájlból álló készlet található, amely segítségével otthon is professzionális manikűrt készíthet. Fából készült talpuk van, amely meghajlik, csökkentve a súrlódást és javítva a kivitel minőségét. A bevonat szemcsés anyagból készül, speciális kötési technológiával. Mivel a csiszolóanyag legélesebb élei kifelé irányulnak, a körömlemez könnyen és egyenletesen rövidíthető a kívánt formára.

  Mindkét oldalt egy adott művelethez tervezték. 180-as szemcseméret – természetes és mesterséges lemezek reszeléséhez. 280-as szemcseméret – a felület javítására és csiszolására alkalmas. Tisztításhoz csak törölje le száraz, puha ruhával, kefével vagy szivaccsal.

  A vélemények szerint a fájl nagyon könnyen használható. Nemcsak a köröm külső, hanem a köröm belső oldalán is lehet vele reszelni, eltávolítva az esetleges egyenetlenségeket. minden paraméter: rugalmasság, vastagság, hossz stb. tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Hosszú ideig tart, nem törik, megfelelő ápolással nem dugul el.

  Előnyök

  • Kétoldalas, különböző merevségű;
  • Hossza és szélessége kényelmes;
  • kiváló minőségű csiszolóanyag;
  • hosszú élettartam.

  Előnyök

  • nem észlelhető.

  Finom fa reszelőPatrisa Nail 100/180-as szemcsemérettel

  Értékelés: 4.8

  PATRISA SZÖVEGHÚzó, 100180 szemcseméretű.jpg

  A második az univerzális körömreszelő, amelyet műköröm formázására terveztek. A német professzionális márka a szalonok szakembereinek szem előtt tartásával készíti termékeit. Mindegyik minőségi anyagokból készült, amelyek biztonságosak az emberekre és a környezetre nézve. A fájl alapja fa. Mérsékelten vékony és félig hajlékony. Ez lehetővé teszi a legnehezebben hozzáférhető területek megmunkálását és bármilyen, akár bonyolult forma problémamentes létrehozását.

  A speciális bevonat megvédi a csiszolóanyagot az eltömődéstől, így a kezelés után nincs szükség további ápolásra. Az egyik oldal (100-as szemcseméretű) segít a műlemez kívánt hosszúságúra vágásában, a másik oldal (150-es szemcseméretű) kevésbé merev, és a bevonás előtti befejező lépésként szolgál.

  A termék kiváló minőségét sok vásárló értékeli. Minden réteg szilárdan ragasztott, és használat közben nem válik le. Olcsó eszköz segít a kiváló minőségű kivitelezés elérésében. A kedvező ár kiegészíti a Patrisa körömreszelő egyéb előnyeit.

  Előnyök

  • Professzionális sorozat;
  • porral védett felső réteg;
  • kényelmes kézforma;
  • nem igényel tisztítást.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Yoko100/180 szemcsés fa alapú reszelő

  Értékelés: 4.7

  YOKO WOODEN BASE OFFICER, 100180 GRIT.jpg

  Bronz – a dél-koreai márka terméke, amelyet aktívan használnak mind a szalonokban, mind otthon. A vékony fa alap optimális rugalmassággal rendelkezik, amely csökkenti a kézben lévő feszültséget, és a folyamatot még a kezdők számára is nagyon kényelmessé teszi. Japánban gyártott kiváló minőségű csiszolóanyag, intenzív használat után is megőrzi tulajdonságait.

  Műköröm formázására tervezték. Gyorsan átvágja a kemény anyagot anélkül, hogy a kezelés során eltömődne. A kétféle keménység segít korrigálni és eltávolítani a tökéletlenségeket. Ezt követően fel lehet vinni a dekoratív bevonatot.

  A kúp alakú kialakítás segít a körömlemez minden részének kezelésében, beleértve a köröm sarkát is. A Yoko olcsó termékének szakmai tulajdonságait számos felhasználó megjegyezte. A reszelő megfelel minden biztonsági követelménynek, hosszú élettartamú és két színváltozatban kapható. Mindenképpen ajánlott megvásárolni.

  A

  • fejlett gyártási technológia;
  • Kiváló minőségű kivitelezés;
  • speciális kúpos kialakítás;
  • kényelmes a hosszú távú kezelésekhez.

  Hátrányok

  • nincs körömreszelő.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: