6 Legjobb WaterPik öntözők

A cikk tartalma
 1. Tanácsok a kiválasztáshoz
 2. A legjobb WaterPik öntözők értékelése
 3. WaterPik WP-672 E2 tra Professional
 4. Előnyök
 5. Hátrányok
 6. WaterPik WP-100 tra / WP-108 E2 tra / WP-112 tra Értékelés: 4.8 Kompakt és könnyű WaterPik WP-450 Cordless Plus irrigátor akkumulátorral működik. A keze nem fárad el, és a készülék nem csúszik el, még hosszabb fogmosás esetén sem. Az impulzus elven alapul, a víz impulzusszám 1450 impulzus percenként. 45 másodperces szórási idő, 2 üzemmód áll a felhasználó rendelkezésére. 310-520kPa permetezési teljesítmény tartományban. A tartály kapacitása 210 ml-re korlátozódik. 4 fúvókával rendelkezik, amelyek 360 fokban forgathatók. A modell hatékonyságát számos orosz felhasználó értékelte. Elégedettek a mobilitásukkal, a hosszú élettartamukkal egyetlen töltéssel (akár 3 hétig), a jó felszereltségükkel. Hiányzik a töltésjelző és a tok tulajdonosai. Előnyök Kompakt és mobil; Hosszú üzemidő teljes feltöltéssel; könnyű használat; forgó fúvókák. Hátrányok nincs töltésjelzés; nincs eset. WaterPik WP-70 Classic Értékelés: 4.6 A legösszetettebb fogászati szennyeződésekkel is megbirkózik WaterPik WP-70 Classic öntözőberendezés. A szakértők már az első alkalmazás után észrevették az eredményt. Ez a modell 5 sebességi üzemmóddal rendelkezik, így a száj állapotától függően pontosan beállíthatja a sugár teljesítményét. A gyártó 4 cserélhető fúvókával szerelte fel termékét, amelyek könnyen cserélhetők és könnyen forgathatók. A készülék nemcsak asztalra vagy polcra helyezhető, hanem falra is szerelhető. Tágas víztartály (1 l) és stílusos design. A készülék teszi teljessé a top 6 választást. A felülvizsgálatokban a készüléket dicsérik a terjedelmes tartályért, a tisztítási hatékonyságért, a tömörségért, a falra szerelhetőségért. A hátránya, hogy a hangos zajra és a rezgésre hivatkoznak. Előnyök minőségi tisztítás; tágas tartály; a telepítés sokoldalúsága; könnyű használat. Hátrányok nagy zaj és rezgés.
 7. Előnyök
 8. Hátrányok
 9. WaterPik WP-70 Classic
 10. Előnyök
 11. Hátrányok

Az egészségügy és a higiénia területén sok háztartási felhasználó számára újdonság az öntözőberendezések. Ezek modern, elektromos készülékek, amelyek a szájhigiéniai ápoláshoz használhatók. Az elv egyszerű: egy miniatűr szivattyú nyomást épít fel, hogy vizet vagy egy speciális oldatot juttasson egy patakba. Az ételmaradékok, a lepedék és a patogén mikroflóra maradványai hatékonyan eltávolításra kerülnek. A fogak, az íny és a nyelv ápolása irrigátorral végezhető. A hazai piacon a készülékek széles választéka kapható. Szakértői tanácsadásunk segítségével a potenciális vásárlók kiválaszthatják az igényeiknek megfelelő öntözőberendezést.

Tanácsok a kiválasztáshoz

Variety. Kezdje a hasznos eszköz keresését a célok meghatározásával. Minden öntözőberendezés két kategóriába sorolható.

 1. Az állandó modellek a fürdőszobában is felszerelhetők. Higiéniai szolgáltatásokat nyújtanak az egész család számára. Ezek az öntözőberendezések a háztartási elektromos hálózatba csatlakoztathatók, és polcra vagy falra szerelhetők.
 2. A mobil eszközök akkumulátorral működnek. Kompakt méretűek, minimális helyet foglalnak a bőröndben vagy hátizsákban. A víztartály azonban kicsi, és gyakran a vízmennyiség nem elegendő egynél több kezeléshez. Az egyéni felhasználó számára tervezve.
Olvasson tovább  7 legjobb téli parfümök férfiaknak

Tervezési jellemzők. A gyártók kínálatában hasonló modelleket találhat, amelyek árban különböznek egymástól. Ez a termékek tervezési jellemzőinek köszönhető.

 1. A vízellátási módszer állandó nyomású, pulzáló áramlású és magasabb oxigéntartalmú modellekre oszlik. A pulzáló modelleket tartják a leghatékonyabbnak, amelyek oxigénben gazdag vízsugarat bocsátanak ki.
 2. Az áramlási nyomás sokoldalú beállítása hasznos, ha a tisztítási szokásokat több családtag között akarjuk megosztani, vagy ha a személynek bármilyen problémája van a szájüregével. Az üzemmódkapcsoló lehetővé teszi az optimális nyomás megtalálását, hogy kényelmes és hatékony legyen.

Fúvókák.Minden öntözőberendezéshez egy speciális fúvóka tartozik. Néhányuk az egészséges fogak és íny ápolására szolgál, mások a problémás szövetek számára készültek, és megint mások lehetővé teszik a műfogsorok gondozását. Vannak tippek az arc és a nyelv masszírozására, a lepedék eltávolítására stb. . Sok felhasználó azonban 1-3 fúvókát preferál, így nincs értelme többet fizetni. Sokkal fontosabb, hogy a szórófej az öntözőberendezésre történő felszerelés után elfordul-e a tengelye körül.

Az Expertology szerkesztősége a Ranquával együttműködve

 • Áttekintettük a 6 legjobb WaterPik öntözőberendezést. Az amerikai gyártó nagy tapasztalattal rendelkezik a szájápolási eszközök tervezése és gyártása terén. Egyes modellek népszerűek az oroszok körében. A helyek kiosztásakor az expertology magazin szerkesztői a szakértői közösség véleményére támaszkodtak, figyelembe véve az otthoni felhasználóktól érkező visszajelzéseket.

  A legjobb WaterPik öntözők értékelése

  aveler
  Jelölés hely termék neve ár
  A legjobb WaterPik öntözők értékelése 1 WaterPik WP-672 E2
   tra Professional
  9 200€
  2 WaterPik WP-562 / WP-563 vezeték nélküli továbbfejlesztett készülék 7 200€
  3 WaterPik WP-100
   tra / WP-108 E2
    tra / WP-112
     tra
  6 000€
  4 WaterPik WP-300
  6 450€
  5 WaterPik WP-450 vezeték nélküli Plus 4 900€
  6 WaterPik WP-70 Classic 5 800€

  WaterPik WP-672 E2
   tra Professional

  Értékelés: 4.9

  WaterPik WP-672 E2 <ul></div><p>tra Professional” src=”/wp-content/uploads/2023/05/3921666194031-856-.jpg” height=”400″ title=”WaterPik WP-672 E2 </p><ul>tra Professional”><p>A kombinált szájápolás lehetővé teszi a WaterPik WP-672 E2 irrigátor felhasználóinak, hogy </p><ul>tra Professional. A készülék képes jet üzemmódban működni és masszírozni az ínyt. A szakértőknek tetszett a beállítások nagy száma (10 pozíció), a jó fúvókakészlet (7 db.), valamint egy tisztességes tartálykapacitás (650 ml). A precíz beállítás lehetővé teszi a gyulladt íny kíméletes ápolását, a koronák és fogszabályozók tisztítását, a fogmosást parodontitis és parodontitis esetén. A széles szórásteljesítmény-tartomány lehetővé teszi, hogy a készüléket felnőttek és gyermekek egyaránt használhassák. Két üzemmód és időzítő áll rendelkezésre opcióként.<p>A hazai fogyasztók elégedettek az üzemmódok és beállítások lenyűgöző számával, a sokoldalú használhatósággal, a stílusos kialakítással.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>sok kiigazítás;</li><li>a szájüreg kíméletes kezelése;</li><li>sokoldalúság;</li><li>stílusos design.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem található.</li></ul><h3>WaterPik WP-562 / WP-563 vezeték nélküli továbbfejlesztett készülék</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=WATERPIK WP-562 / WP-563 VEZETÉK NÉLKÜLI HALADÓ VÍZKOPTATÓ

  A WaterPik hordozható öntözőberendezések legújabb tagja a WP-562 / WP-563 vezeték nélküli Advanced. Ideális azok számára, akik gyakran vannak üzleti úton vagy utaznak. Akkumulátorral működik, a LED kijelzők jelzik az akkumulátor töltöttségi szintjét és a kiválasztott üzemmódot. A teljesen feltöltött akkumulátor 5-7 nap öntözési időt biztosít. 3 működési móddal rendelkezik, hogy megfeleljen a legtöbb egészséges fogú és szájproblémákkal küzdő felhasználónak egyaránt. A készlet 4 tartozékot tartalmaz, amelyek közül 2 standard tartozéknak számít, egy a fogszabályozók tisztítására, egy pedig az implantátumok tisztítására.

  A tulajdonosok dicsérik a tömörséget, az ergonómiát, az érintésmentes töltést. De ahhoz, hogy megtisztítsa a száját, kétszer kell megtöltenie a tartályt.

  Előnyök

  • tömörség;
  • ergonomikus kialakítás;
  • elegendő energiát;
  • gyors feltöltés.

  Hátrányok

  • kis tározó.

  WaterPik WP-100
   tra / WP-108 E2
    tra / WP-112
     tra

  Értékelés: 4.8

  WaterPik WP-100 <ul></div><p>tra / WP-108 E2 </p><ul>tra / WP-112 <ul>tra” src=”/wp-content/uploads/2023/05/34816666194031-946-.jpg” height=”400″ title=”WaterPik WP-100 <ul>tra / WP-108 E2 <ul>tra / WP-112 <ul>tra”><p>A legnépszerűbb sorozat a WaterPik öntözőberendezések hazánkban a WP-100 </p><ul>tra. Számos vélemény a tematikus fórumokon és az online vásárlási oldalakon tanúsítja ezt. A szakértők az ár és a felszereltség legjobb kombinációja iránti folyamatos keresletet a következőkkel magyarázzák. A gyártó pulzáló tisztítási technológiát alkalmazott a kézidarabok 360 fokos forgatásával. A felhasználó 10 hatásmód közül választhat, a legmegfelelőbb fúvókát használva (7 db).). A tartály kapacitása 600 ml, ami elegendő víz egy szájápoláshoz.<p>A legtöbb fogyasztó elégedett a készülék hatékonyságával, csendes működésével, számos üzemmóddal és fúvókával. Maga az irrigátor nagyon trükkös a tisztításhoz.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>megfizethető ár;</li><li>jó felszerelés;</li><li>tágas tartály;</li><li>csendes működés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>problémás karbantartás.</li></ul><h3>WaterPik WP-300<tr>aveler</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=WATERPIK WP-300<tr></div><p>AVELER” src=”/wp-content/uploads/2023/05/28616666194031-746-.jpg” height=”400″ title=”WATERPIK WP-300</p><tr>AVELER”><p>Egy másik utazásbarát változat jön a felülvizsgálatunkban. Ez a WaterPik WP-300</p><tr>Testreszabható 450 ml-es tartállyal. plug and play eszköz. A gyártó a terméket utazótáskával látta el az irrigátor kíméletes szállításához. A készülék impulzusos tisztítási technológiával van felszerelve (1400 impulzus percenként), 3 üzemmód és 4 cserélhető fúvóka áll a felhasználó rendelkezésére. A permetezési nyomás 70-550 kPa tartományban állítható be. Az öntözőgép súlya 640 g. Az eszköz egy lépéssel a díj előtt áll meg, három.<p>Az orosz felhasználóknak hízelgő a WP-100 mobilitása, teljesítménye és könnyű kezelhetősége. A fúvókák könnyen cserélhetők, és a vízmennyiség elegendő egy teljes szájmosáshoz. De idővel a gombok elkezdenek ragadni.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>tágas tartály;</li><li>tisztítási teljesítmény;</li><li>utazótáska;</li><li>könnyű fúvókacsere.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>botgombok.</li></ul><h3>WaterPik WP-450 vezeték nélküli Plus</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=WaterPik WP-450 vezeték nélküli PlusWaterPik WP-450 vezeték nélküli Plus

  Kompakt és könnyű WaterPik WP-450 Cordless Plus irrigátor akkumulátorral működik. A keze nem fárad el, és a készülék nem csúszik el, még hosszabb fogmosás esetén sem. Az impulzus elven alapul, a víz impulzusszám 1450 impulzus percenként. 45 másodperces szórási idő, 2 üzemmód áll a felhasználó rendelkezésére. 310-520kPa permetezési teljesítmény tartományban. A tartály kapacitása 210 ml-re korlátozódik. 4 fúvókával rendelkezik, amelyek 360 fokban forgathatók.

  A modell hatékonyságát számos orosz felhasználó értékelte. Elégedettek a mobilitásukkal, a hosszú élettartamukkal egyetlen töltéssel (akár 3 hétig), a jó felszereltségükkel. Hiányzik a töltésjelző és a tok tulajdonosai.

  Előnyök

  • Kompakt és mobil;
  • Hosszú üzemidő teljes feltöltéssel;
  • könnyű használat;
  • forgó fúvókák.

  Hátrányok

  • nincs töltésjelzés;
  • nincs eset.

  WaterPik WP-70 Classic

  Értékelés: 4.6

  WATERPIK WP-70 CLASSIC

  A legösszetettebb fogászati szennyeződésekkel is megbirkózik WaterPik WP-70 Classic öntözőberendezés. A szakértők már az első alkalmazás után észrevették az eredményt. Ez a modell 5 sebességi üzemmóddal rendelkezik, így a száj állapotától függően pontosan beállíthatja a sugár teljesítményét. A gyártó 4 cserélhető fúvókával szerelte fel termékét, amelyek könnyen cserélhetők és könnyen forgathatók. A készülék nemcsak asztalra vagy polcra helyezhető, hanem falra is szerelhető. Tágas víztartály (1 l) és stílusos design. A készülék teszi teljessé a top 6 választást.

  A felülvizsgálatokban a készüléket dicsérik a terjedelmes tartályért, a tisztítási hatékonyságért, a tömörségért, a falra szerelhetőségért. A hátránya, hogy a hangos zajra és a rezgésre hivatkoznak.

  Előnyök

  • minőségi tisztítás;
  • tágas tartály;
  • a telepítés sokoldalúsága;
  • könnyű használat.

  Hátrányok

  • nagy zaj és rezgés.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: