7 a legjobb automata göndörítőgépek közül

Minden lány álma, hogy legyen egy szuper simító gépe, amely percek alatt varázsolja el a haját. Létezik ilyen?? – De a boltban inkább egy automata hajsütővasat vásároljon, mint egy hagyományos hajsütővasat! De menj el göndörítővasat vásárolni a hagyományos göndörítővas helyett. Ez a modern készülék gyorsan képes luxus fürtöket létrehozni, és a kezének nincs ideje elfáradni. Az automatikus göndörítő úgy működik, hogy csak a megfelelő irányt kell beállítani és tartani az eredmény eléréséhez. Felveszi a fürtöket, göndörre csavarja őket, és az eredmény fürtöket ad. Ez a hatás az automatikus forgatással ellátott kerek klipszeknek köszönhető. Ebben a cikkben mindent megtudhatsz arról, hogyan válaszd ki a tökéletes göndörítőt, és bemutatjuk a legjobbakat.

Az automatikus göndörítők előnyei és hátrányai

Mielőtt elkezdenénk kiválasztani egy adott modellt, nézzük meg a lányok által annyira szeretett előnyök teljes listáját erről a divatos készülékről:

 1. Gyorsan felmelegszik, és felére vagy háromszorosára csökkenti a styling időt;
 2. nagyobb védelmet nyújt az égési sérülésekkel szemben a zárt ház típusának köszönhetően;
 3. Profi göndörség – egy-egy göndörség;
 4. Leggyakrabban többféle hőmérséklet-beállítás létezik;
 5. Tartóssága jobb, ha óvatosan használja;
 6. A kerámia bevonat egyenletesen osztja el a hőt, és nem szárítja ki a fürtöket;
 7. A göndörítőt csak a megfelelő irányba kell tartania, a göndörítés automatikusan megtörténik.

Elég lenyűgöző lista, tényleg? Természetesen vannak hátrányai is, de csak kettő – a magas költségek és a szállítással járó kellemetlenségek. Az automata hajsütővas a legjobb otthoni használatra. Ha kirándulni megy, nehezen fog elférni a bőröndjében.

A szakértők azt is tanácsolják, hogy nézze meg a haját – ha különböző hosszúságú, és nehéz megtartani a készülék tekercsében, akkor az elektromos hajgöndörítő nem biztos, hogy megfelelő az Ön számára. Különböző hossza miatt a hajszálakat elkapja, és tönkreteszi a fürtök minőségét.

Hogyan válasszunk egy automata göndörítőgépet

A legjobb hajsütővasat akkor választhatod ki, ha vásárláskor odafigyelsz ezekre a pontokra:

 1. Válassza az eredeti márkát. Természetesen bármikor kereshet kínai megfelelőt, de az árkülönbség nem éri meg. Csak a pénz töredékét fogja megtakarítani, és a törés kockázata sokszor nagyobb, mint az eredeti márka esetében.
 2. Fordítson nagy figyelmet a méretekre.Minél nagyobb és nehezebb a készülék, annál professzionálisabb a készülék, annál inkább használható szépségszalon környezetben is. A kisebb modellek jobbak otthonra vagy utazáshoz.
 3. A bevonat.Válasszon egyet aszerint, hogy milyen gyakran használja. Ha minden nap luxus fürtökkel szeretné meglepni a járókelőket, válasszon egy turmalin porozású modellt. Nem szárítja ki a hajat, és megakadályozza, hogy törékennyé váljon. A turmalin bevonat negatív ionokat is termel a káros ionok ellen.
 4. Fény- és hangjelzők. Ez nem csak egy csinos kiegészítője a készüléknek, hanem valódi megváltás, ha egy barátja elvonja a figyelmét, vagy ha a styling közben gondolkodik. Mindkettővel nem melegítheti túl a haját.
 5. Tápkábel hossza– Legalább 1,8-2 méter hosszúságú kábel a legjobb, hogy ne okozzon sérülést a formázás során, különösen akkor, ha a konnektor távol van a tükrötől.

tartsa be ezeket a tippeket, és az automatikus göndörítőgép megvásárlása igazi üzlet lesz. Az alábbi, szakértőink által összeállított értékelés pedig segít megérteni az egyes készülékek jellemzőit.

Legjobb értékelt automata göndörítők

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb automata göndörítők1BaBy
 • ssPRO BAB2666E fekete
 • 13 850 €
  2

  Szia

 • ps BHB876/00 StyleCare Prestige
 • 9 160 €
  3Rowenta CF 37126 100 €
  4BaBy
 • ss C1600E ezüst
 • 8 990 €
  5GA.MA Wonder Curl (GC0101)6 427 €
  6Remington CI80195 070 €
  7REDMOND RCI-23182 790 €

  BaBy

 • ssPRO BAB2666E fekete

  Értékelés: 4.9

  BaBy<li></div><p>ssPRO BAB2666E fekete” src=”/wp-content/uploads/2023/03/7251666193701-257-.jpg” height=”420″ title=”BaBy</p><li>ssPRO BAB2666E fekete”></p><p>A francia márka rendkívül professzionális márkaként ismert. A BaBy göndörítője</p><li>Az ss PRO BAB2666E fekete lenyűgözte a vásárlókat három göndörítési módjával: terjedelmes szálak, széles hullám és könnyű, természetes fürtök. A fűtőkamra kerámia hordóval rendelkezik, amely egyenletesen eloszlatja a hőt az egész göndörítőben. Összesen 3 hőmérséklet-beállítás: 180°C, 200°C és 230°C.</p><p>BaBy</p><li>csúszásgátló bevonatának köszönhetően kényelmesen kézben tartható. A készülék automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol (150°C-on állítva), ha 20 percnél hosszabb ideig nem használja. Energiatakarékos, és az automatikus kikapcsolás egy óra után segít megelőzni az esetleges tüzeket. Könnyen kezelhető az aljzattól nagy távolságokra is. 2,7 méter hosszú hálózati kábel. A göndörítő nem akad bele a hajába, és másodpercek alatt tökéletes, göndör fürtöket készít. Ezért került bele a minősítésbe.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Készenléti lámpával rendelkezik, amely jelzi, ha készen áll a használatra;</li><li>3 göndörítési irány beállítása;</li><li>a maximális hőmérséklet 230°C;</li><li>automatikus kikapcsolás: 60 perc után.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem található.</li></ul><h3><p>Szia</p><li>ps BHB876/00 StyleCare Prestige</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=
  Philips BHB876/00 StyleCare Prestige

  A vásárlók elégedettek a biztonságával: automatikus időzített kikapcsolási funkcióval rendelkezik (arra az esetre, ha elfelejtené kikapcsolni), és egy teljes leállítás funkcióval, ha a haja összegabalyodik a göndörítőben. 170 °C és 230 °C közötti hőmérséklet-tartomány. Ezzel a göndörítővel nem lehet nagyszerű megjelenést elérni, mivel nem arra tervezték, hogy közel kerüljön a gyökerekhez. De a fürtök minősége segít elfelejteni ezt a kis hibát.

  A tapasztalt Yandex vásárló megjegyzéséből.Vékony, festett hajam van, a hőmérsékletet és az időt a minimumra állítom, és még mindig nagyszerű fürtjeim vannak, ráadásul a hajam nem ég ki. Mindenképpen ajánlom, megéri a pénzt. A legjobb automatikus göndörítőgépek értékelésében a legnagyobb népszerűségű modellt kapta a legnagyobb népszerűségért. Tökéletes, nagy fürtöket és könnyű fürtöket hoz létre.

  Előnyök

  • 3 különböző göndörítési irány;
  • kerámia-keratin bevonat;
  • a zsinór elforgatása kényelmes;
  • van egy hurok a felakasztáshoz.

  Hátrányok

  • Nehéz közel kerülni a gyökerekhez.

  Rowenta CF 3712

  Értékelés: 4.7

  ROWENTA CF 3712

  A német multinacionális márka hajformázóját minden hajtípusra tervezték. Természetesen a hajsütővas fekete és rózsaszín színei azonnal megragadják a vásárló tekintetét, a kellemes tapintású műanyag pedig tartósságával ragadja meg a vásárlót. A hajsütővas túlmelegedés és túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik. A modellnek csak egy hátránya van – összesen két forgási iránya van, és nem lehet csak az egyik irányt rögzíteni.

  Egyébként az automatikus göndörítő a következő jellemzőkkel örül: a haj a kerámia-turmalin bevonatnak köszönhetően egészséges megjelenést tart fenn, ami nem károsítja a hajat. A könnyű súly megakadályozza, hogy a keze elfáradjon, a 4 időzítési mód pedig segít a formázási idő beállításában. Egy vásárlótól, aki néhány hónapja használja a készüléket: “A styler nagyon menő. A fürtök 3 napig tartanak. Persze nem olyan jó, mint az első nap, de szép hullámok. Ajánlott vásárlásra nagyon praktikus”. Könnyű súlya és nagyszerű göndörítő tulajdonságai miatt értékeltük.

  Előnyök

  • stílusos design;
  • a hajformázó kompakt mérete;
  • automatikus kikapcsolás 60 perc után;
  • Tartalmazza a tisztító tartozékot;
  • Többféle hőmérséklet-beállítás (170-230 ° C).

  Hátrányok

  • nem észlelhető.

  BaBy

 • ss C1600E ezüst

  értékelés: 4.7

  BaBy<li></div><p>ss C1600E silver” src=”/wp-content/uploads/2023/03/2811666666193701-997-.jpg” height=”264″ title=”BaBy</p><li>ss C1600E silver”></p><p>Ez a funkcionális hajsütővas hőmérsékletkapcsolóval (180-230°C) és automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, ha valamit rosszul csinálna. Ebben a pillanatban csak egy hangjelzést hall, és máris rögzítheti a göndörséget. Ne várjon hetekig a göndörség ellenállására – ez a haj szerkezetétől függ. Sok ügyfél dicséri a tok minőségét. A dob tisztítására szolgáló villával érkezik, a dob levehető, mosható fedelekkel.</p><p>A göndör fürtökhöz csak be kell állítania a szálat, és a készülék magától megragadja azt. A hűvös hőmérséklet elegendő a vékony haj göndörítéséhez, de a vastag haj csak maximális hőmérsékleten göndöríthető. Az automata göndörítő könnyen megkülönbözteti a nagyszerű fürtöket, 15-20 percre csökkenti a formázási időt, és sokkal könnyebbé teszi a göndörítést. Ezért a szakértők a legjobb göndörítők értékelésében választották.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>gyorsan felmelegszik;</li><li>ionizációval rendelkezik;</li><li>kerámia bevonat;</li><li>6 hőmérsékleti beállítás;</li><li>informatív kijelző;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas költségek;</li><li>csak egyféle fürtöt lehet létrehozni.</li></ul><h3>GA.MA Wonder Curl (GC0101)</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=GA.MA CSODAFÜRT (GC0101)

  Az automatikus göndörítőgép olasz minősége már a használat első másodperceitől kezdve nyilvánvaló. A turmalin készülék ideális a festett, sérült és különösen a száraz hajhoz. Védi a fürtök szerkezetét, fényessé és puhává teszi őket. A turmalin bevonat egyenletesen továbbítja a hőmérsékletet az egész fürtön, így a fürtöt egyenletesen melegíti a teljes hosszában. Kiküszöböli a hajam túlmelegedésének kockázatát. Egy speciális hangjelzés, ha a göndörítés befejeződött. Elég hangos ahhoz, hogy ne égesse ki a haját.

  A göndörítő nagyszerű eredményt ad mind a finom, mind a durva fürtökön. A legjobb ár-érték arányért szakértőink a piacon kapható legjobb hajsütővasak közé választották. A készülék fűtőeleme antibakteriális hatású ezüst részecskéket tartalmaz – kellemes meglepetés sok felhasználó számára. leggyakrabban ez a funkció csak a professzionális göndörítőkben található meg. GA minősítésünkben.A MA Wonder Curl (GC0101) az univerzális göndörítővas átmérője miatt lett kiválasztva – minden hajtípuson működik.

  Előnyök

  • a hajsütővas átmérője 19 mm;
  • a készülék teljesítménye – 42 watt;
  • ergonomikus tok kialakítása;
  • Ezüst nano bevonat antibakteriális védelemmel.

  Hátrányok

  • nincs hőmérséklet-beállítás.

  Remington CI8019

  Értékelés: 4.6

  Remington CI8019

  A kompakt hajápoló memóriafunkcióval rendelkezik a legfrissebb hőmérséklethez. Időt takarít meg az üzemmódok beállításával, és maga a göndörítő mindössze 30 másodperc alatt felmelegszik. A készülék védelmet nyújt a haj túlnyújtása ellen, ami gyönyörű fürtöket eredményez könnyedén. Tápkábel hossza 3m. Az értesítési lámpa kigyullad, amikor a göndörítő készen áll a használatra. A tűzveszély elkerülése érdekében a gyártó 60 perces automatikus kikapcsolási funkcióval látta el a göndörítőgépet.

  Körülbelül 10 másodpercig tart egy szál formázása. A Yandex egyik felhasználójának megjegyzése.Egy több mint egyéves tapasztalattal rendelkező marketinges: “A fürtök gyorsak és problémamentesek. A legfontosabb dolog az volt, hogy beállítsuk, hogy milyen vastagságú szálat vegyünk egyszerre, de ezen kívül minden könnyű. A fogó könnyű, így a keze nem fárad el.

  Előnyök

  • A hőmérséklet beállítása 130 ºC és 210 ºC között lehetséges;
  • A fogó átmérője 20 mm;
  • 5 év gyártói garancia;
  • lehetőség van a hőmérséklet kiválasztására;
  • A szórókarok két irányban forognak;

  Hátrányok

  • nem alkalmas rövid hajra (rossz tapadás).

  REDMOND RCI-2318

  Értékelés: 4.5

  REDMOND RCI-2318

  Ha sűrű és merev hajad van – ez a készülék neked való. A turmalin bevonatú göndörítő olyan erős fürtöket készít, amelyek szerszám nélkül is kitartanak. A hatás általában 1-3 napig tart. Megakadályozza a haj kiszáradását, így az állandó használat után is megőrzi annak minőségét. A felhasználók elégedettek a készülék olyan funkcióival, mint az automatikus kikapcsolás.

  A Yandex felhasználói megjegyzésekből a Yandex.Több mint egy éve használom: “Ez egy nagyon jó hajsütővas. Több mint egy éve használom. Időt takarít meg, különösen akkor, ha sietsz. Egy idő után úgy működik, mintha új lenne”. A mi értékelésünkben a göndörítő eljutott oda, hogy könnyen megbirkózik a vastag és sűrű szálakkal.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • A göndörítő teljesítménye 25 Watt;
  • Nem szárítja vagy károsítja a hajat;
  • Maximális fűtési hőmérséklet – 200 °C;
  • van fény- és hangjelzés;
  • nem akad bele a hajba göndörítés közben.

  Hátrányok

  • A jelzőlámpa csendben van;
  • nincs hőmérséklet-szabályozás.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: