8 legjobb hajfestékek

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak, és nem is értékesítési célzatú. Vásárlás előtt konzultálnia kell egy szakemberrel.

Egyesek számára a hajfesték az arculat megváltoztatásának eszköze; mások számára az ősz haj elől való menekülés, vagy inkább annak elrejtése. Mindkét esetben a lehető leghosszabb ideig szeretné megtartani a színt a tincseken anélkül, hogy károsítaná őket, a haját vagy a hajhagymáit.

Nem titok: a legjobb hajfestékek – professzionális, ritkán kerülnek értékesítésre a hagyományos vagy akár kozmetikai szupermarketekben, többnyire speciális részlegekben. A fodrászok nem keverik az összetevőket ugyanabban a dobozban, hanem a fejlesztőt és a pigmentet meghatározott arányban kombinálják, a kívánt szín és az ügyfél hajtípusa alapján. Az edzés következetessége kényelmes és optimális a legjobb, de ugyanilyen fontos – kiszámítható eredmények eléréséhez. Az EXPERTOLOGY online magazin szakértői a legjobb professzionális hajfestékeket értékelték a szakértők és vásárlóik szerint.

A legjobb hajfestékek értékelése

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb hajfestékek értékelése1Ammóniamentes MATRIX Color Sync krémfesték519€
2Redken Chromatics1 251€
3

a

  Mitchell A szín
1 132€
4Kydra Természet1 155€
5Igora Royal Schwarzkopf233€
6Wella Color Touch884€
7SoColor szépség mátrix353€
8Haute Couture Estel450€

Ammóniamentes MATRIX Color Sync

Értékelés: 4.9

Ammóniamentes MATRIX Color Sync krémfesték

A listán az első, az ammóniamentes MATRIX Color Sync képes alaposan kiszínezni és javítani a haj minőségét: a kezelés után az ügyfelek a sima és fényes, hosszan tartó hatást észlelik. A szín képes az önkorrekcióra és a tartós színek hatásának helyreállítására (színezés). Alkalmas szőkített hajra, hogy új színárnyalatot érjen el a haj szerkezetének károsítása nélkül.

Az ammóniamentes formula kíméletes a hajhoz, míg a ceramidokat tartalmazó ápoló és javító komplex simítja a sérült, porózus hajat, amelyet korábban szőkítés vagy hő-, ultraibolya égés károsított. Ez a készítmény fokozza az egyenletes eloszlást és a pigmentek felszívódását. A haj belső rétegeit védő kutikula a színezés során zárva marad, így a szerkezet nem sérül, de a szín nem hatol olyan mélyre, ami azt jelenti, hogy a szín gyorsabban kifakul, mint egy agresszívabb ammóniás termék esetében.

A MATRIX Color Sync kíméletesebb összetétele és hatása miatt alkalmasabb színezésre és ápolásra, ha előzetesen allergiatesztet végeztek. Vegye figyelembe a különleges alkalmazási technikát is: a Color Sync Oxydant festék/oxidáns keveréket a hajtövektől kezdve kell felvinni a hajra, azonnal eloszlatva azt a haj teljes hosszában. A tartózkodási idő a kívánt hatástól és az alkalmazási technikától függ – 10…20 perc – rövidebb, mint a hasonló termékeké.

Előnyök

 • Előnyök:
 • Nem igényli a haj előzetes világosítását;
 • Nem tartalmaz ammónia szagot;
 • Lamináló és simító hatás;
 • Nem károsítja a haj szerkezetét, hanem helyreállítja azt;
 • Gondozási komplexum.

Hátrányok

 • Gyakori mosás esetén a szín gyorsan kifakul.

Redken Chromatics

Értékelés: 4.8

Redken Chromatics

Második a listán a drágább Redken Chromatics, amely 34 meleg és hideg árnyalatot tartalmazó palettát tartalmaz a barnától a szőkéig, valamint színtelen formulákat a könnyű hajvilágosításhoz és a gradiens elmosódáshoz. A formula nem tartalmaz ammóniát, a festéket az olaj szállítja, amely egyben ápoló hatású összetevő is.

A Redken Colour Sync festék ápoló ápolószerként használható, az előző alkalmazás színének enyhe világosítására használható, miközben kíméletes a bőrhöz. A szürke teljesen festett. A színezőolajat 1:1 arányban keverik a CHROMATICS-szal, az áztatási idő általában 35 percre korlátozódik, bár egyesek számára 10-15 perc is elegendő.

A Redken Chromatics körülbelül 1000 rubelbe kerül.

Előnyök

 • A formula ammóniamentes;
 • Sokoldalú, hosszantartó 4D szín;
 • A hatás nyilvánvaló, a haj szerkezetének revitalizálása;
 • Tápláló olajokat tartalmaz, amelyek a pigmentet a haj belsejébe szállítják;
 • Akár 40 mosási ciklust is képes tárolni.

Hátrányok

 • Magas ár;
 • Az árnyalatok kiválasztásában és előkészítésében való jártasságot igényel (különösen a fehérítéshez).

a

  Mitchell A szín

  Értékelés: 4.8

  Pa<ul></div><p> Mitchell A szín” src=”/wp-content/uploads/2023/03/1201666666196781-808-.jpg” height=”480″ title=”Pa</p><ul> Mitchell A szín”></p><p>Pa</p><ul> Mitchell A szín ammóniát tartalmaz, de csak 1,5%-ot, ami elég ahhoz, hogy mélyen behatoljon a haj szerkezetébe, ami azt jelenti, hogy a szín tartós. A hatóanyag nem segítő hatását ellensúlyozza a tápláló és regeneráló komplex méhviasszal, amely sima és fényes, egészséges textúrájú hajat eredményez. A paletta 67 különböző árnyalatot tartalmaz szőke és sötét hajhoz, és a szupervilágosító tartomány lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 4 árnyalatot is szőkítsen.</p><p>Egy másik szép dolog, hogy a színnek eukaliptusz illata van, anélkül, hogy fejfájást vagy irritációt okozna. A szín hosszan tartó, a revitalizáló hatás több hétig is tart.</p><p>A Pa</p><ul> Mitchell A szín – körülbelül 1075 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Minimális ammóniatartalom 1,5% – ez a biztonságos koncentráció;</li><li>Árnyalatok széles választéka;</li><li>Méhviasz és ápoló komplex;</li><li>Színtartóság.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas ár.</li></ul><h3>Kydra Természet</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Kydra Természet

  A francia Kydra Nature 80%-os természetes tartalmával méltán foglalja el a negyedik helyet a ranglistánkon. A természetes összetevők ápolást biztosítanak a színezés során, ami különösen fontos a szárazságra hajlamos, finom haj esetében. Ammóniamentes, allergiásoknak és érzékeny fejbőrűeknek is alkalmas. A természetes pigmentek használata lehetővé tette a 37 árnyalatból és 4 saját készítésű tónusból álló széles színpaletta létrehozását, amelynek köszönhetően a fodrászok különböző színkombinációkat készíthetnek egyedi árnyalatokhoz.

  A Kydra Nature csak ugyanazzal a névvel fogalmazható meg, mint a fejlesztő. Krémes állagú, így otthon is könnyen felvihető. Az eredmény fényes, sima haj, telített színnel. A teljes szürkefedés eléréséhez azonban a megfelelő árnyalatot kell kiválasztani – a formula kíméletes, és nem képes a szőke színt a kívánt mértékben elfedni. Egy nő azt mondja: a szín minden hajtípuson sokáig tart.

  A Kydra Nature professzionális festék ára körülbelül 1100 rubel.

  Előnyök

  • Minimális ápolási és javítási formula;
  • Széles színválaszték;
  • Minden hajtípusra alkalmas;
  • Kényelmes konzisztencia a gyors felhordás és egyenletes eloszlás érdekében.

  Hátrányok

  • Viszonylag rövid kitartás.
  • Magas ár.

  Igora Royal Schwarzkopf

  Értékelés: 4.6

  Igora Royal Schwarzkopf

  A német Schwarzkopf csoport bemutatja az innovatív hajfesték professzionális kijelölését Igora Royal, egy paletta, amely 46 árnyalat, ha összekevered őket, akkor több mint 120 egyedi árnyékkombinációt kaphat. Az összetétel kiegyensúlyozott, nincs szúrós ammónia szag a festési folyamat során, mivel koncentrációja minimális, biztonságos a haj szerkezetére nézve. A komplex ápoló megvédi a hajat az UV-fénytől és a hőtől, és egészséges fényt ad a hajnak, lamináló hatással.

  Kb. 70%-os színfedés, ezért a szürke színezéshez az eredeti színnél sötétebb árnyalatokat ajánlott választani. Az is fontos, hogy a megfelelő Igora Royal olaj oxidálószert 3%, 6% vagy 9%-os (az eredmény jellegétől függően) válasszuk. Színtartóssági idő a hajon: 30-45 perc.

  Az Igora Royal Schwarzkopf ára meglehetősen megfizethető a mi értékelésünkhöz – körülbelül 430 rubel.

  Előnyök

  • Árnyalatok széles választéka;
  • Nem szárítja a hajat;
  • Nagy fedőképesség;
  • Nincs szúrós ammónia szag.

  Hátrányok

  • Viszonylag színtartó, néhány hétig tart, különösen szőkített hajon.

  Wella Color Touch

  Értékelés: 4.5

  Wella Color Touch

  A Wella Color Touch nem színtartó, ez egy kíméletes színező termék, amely nem szőkíti vagy fehéríti a haj szerkezetét, bár 1,9 vagy 3%-os oxidálószerekkel együtt használják. A színkorrekcióhoz a megfelelő árnyalatra van szükség, a szürkítés 100%-ban lehetséges.

  A szín rövid távú viselése ellenére a szálak addig ápoltak, amíg a pigmentkomplexum a hajon marad.

  A festék ára a Wella Color Touch színezéséhez – körülbelül 400 rubel.

  Előnyök

  • Nem károsítja a haj szerkezetét;
  • Gondoskodik;
  • Az árnyalatok összeilleszthetők és keverhetők.

  Hátrányok

  • Rövidebb ideig tartó szín;
  • Az árnyalatok nem mindig olyanok, mint amilyenekre számítunk, professzionális érintésre van szükség.

  SoColor szépség mátrix

  Értékelés: 4.5

  SoColor szépség mátrix

  A hetedik helyen az ammóniamentes SoColor Beauty Matrix színezőanyag áll, amely kiválóan alkalmas a haj színének korrigálására és a meglévő, hosszan tartó szín javítására. Tökéletesen illeszkedik a megvilágított és természetes szálakhoz anélkül, hogy károsítaná a haj szerkezetét. A tökéletes fedettséget a ceramidok komplexe biztosítja, amelyek simító alapot képeznek, és az ammónia hiánya megakadályozza, hogy a vegyület behatoljon a haj belső rétegeibe. A szín egyenletesen oszlik el, egyedi színelhalványulás nélkül.

  A SoColor Beauty Matrix képes a szürkét a megfelelő árnyalattal árnyalni, és a korábban alkalmazott pigment színe új színekkel ragyoghat át. Az ügyes kezelés segít kombinálni a színt a haj tövénél és a hajvégeknél a fő festékek kimosódásának bármely szakaszában. A kollekció tartalmaz egy átlátszó hajfestéket is, amely növeli a színváltozatosságot és az ápolást anélkül, hogy megváltoztatná a haj természetes pigmentációját és textúráját.

  A SoColor Beauty Matrix körülbelül 400 rubelbe kerül.

  Előnyök

  • A szín színezhető, nincs hatással a haj szerkezetére;
  • “Újraéleszti” a tartósan megmaradó pigmentek elmosódott színét;
  • Széles szín- és árnyalatválaszték, amely keverhető;
  • ápolja a hajat, simává teszi a szálakat.

  Hátrányok

  • rövid ideig tartó színtartóság;
  • A gyökerek és a végek közötti kontrasztos átmenetek nem megfelelően színezettek.

  Haute Couture Estel

  Értékelés: 4.5

  Haute Couture Estel

  A professzionális színek minősítésének befejezése az Estel “népszerű” márka terméke, amely széles körben ismert a fodrászok és a laikusok körében. A Couture Estel gyengéd hajápolásra és hajfestésre lett kifejlesztve. Az igazság az, hogy a készítmény nem mindenki számára alkalmas, akárcsak bármely más hajfesték. A fénye hetekig, a színe pedig akár 30 napig is kitart.

  A Haute Couture Estel 100% -ban fedezi az ősz hajszálakat, és “helyreállítja” azt a szabadalmaztatott technológia Reverse Osmosis kationos összetevőivel, amely fokozott ozmotikus nyomást biztosít a tömeg összetevőinek a hajra gyakorolt összetevői számára. Az eredmény mély színezés intenzív pigmentációval és ragyogó színnel.

  A Haute Couture Estel színeket a szaküzletekben átlagosan 580 rubelért lehet megvásárolni.

  Előnyök

  • Az egyedülálló technológia a hajpigmentbe való behatoláshoz anélkül, hogy károsítaná azt
  • Árnyalatok széles választéka;
  • Hosszan tartó szín;
  • Hosszantartó fény.

  Hátrányok

  • Egy kis tubus festék egy csomagban;
  • Nem mindenki számára alkalmas, egyes hajszálaknál gyorsan kiöblíthető.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: