8 legjobb sós bozótos

*A szerkesztő legjobb országkritikája. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. Vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

Nem könnyű egészséges mikroklímát teremteni egy zárt, számítógépekkel és készülékekkel teli térben. Ez a pozitív töltésű ionok hatásának köszönhető, amelyeket az elektromos készülékek nagy mennyiségben bocsátanak ki, és a porral együtt terjednek. A természetes sólámpa természetes ionizációt hoz létre a levegőben, és egészséges mikroelemekkel tölti meg a teret. Ez az eredeti bútordarab nemcsak díszíti a szobát, hanem hatékonyan semlegesíti a káros elektromágneses sugárzást, optimális mikroklímát teremtve az emberi élet és munka számára. Az Expertology csapat értékelése az orosz piacon ma kapható legjobb sólámpákról segít kiválasztani a legjobbat.

Hogyan válasszunk minőségi sólámpát

A sólámpa egy eredeti lámpa, amelynek plafondja természetes sókristályokból készült. Ez az eszköz egyedülálló gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket az emberiség már évszázadok óta ismer, és a hivatalos orvostudomány is elismeri. Az anyagcsere normalizálása, légzéskönnyítés, immunerősítés, egészséges alvás – ezek és még sok más pozitív hatás érhető el egy minőségi sólámpa használatával.

Ez a lehető legegyszerűbben működik. A sótömb belsejébe épített elektromos fényforrás felmelegíti a kőzetet, és pozitív folyamatok egész sorát aktiválja, beleértve a negatív töltésű ionok, a jótékony hatású sópárák és a levegő tisztítását. Ha a lámpát rendszeresen használják, olyan mikroklímát hoz létre a helyiségben, amely egy sóbányához vagy barlanghoz hasonlít. Az ilyen helyiségben való tartózkodást az orvostudományban haloterápiának nevezik, és számos betegség kezelésére és megelőzésére használják.

A minőségi sólámpának el kell látnia elsődleges funkcióját, azaz a levegő telítését negatív ionokkal és jótékony hatású sópárával. A készülék kiválasztásakor fontos, hogy figyeljen a következő tulajdonságokra:

 1. A sókristályok eredete.A termék megvásárlása előtt meg kell győződni arról, hogy a termék előállításához valóban természetes gyógyító kőzetet használtak fel, amelyet egy környezetileg tiszta régióban bányásztak. A hamis termék használata nem csak nem hozza meg a várt eredményeket, de káros lehet az egészségre is.
 2. Méret és súly.Az optimális ionizáció eléréséhez legalább 1 kilogramm természetes sóra van szükség minden 3 m² területre. Ez azt jelenti, hogy a három-négy kilós izzók csak a legkisebb helyiségekbe valók.
 3. szín.A mai piacon különböző színű és árnyalatú sólámpák kaphatók. Egyes szakértők szerint a lámpa színe befolyásolhatja a hangulatot és az állapotot. A zöld fény állítólag ellazítja az idegrendszert, a fehér fény pedig pozitív hatással van a légzőrendszerre. A szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknek azt tanácsolják, hogy a piros lámpákat részesítsék előnyben.
 4. Tervezés. A jó minőségű sólámpának erős és stabil alappal kell rendelkeznie. lehetőleg természetes anyagokból, például fából vagy fémből készülnek. A különböző minták és formatervezési minták révén az ügyfél kiválaszthatja a legjobb opciót bármely belső térhez.
 5. További jellemzők. Néhány modern sólámpa modellje olyan praktikus rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a fényerő beállítását. A gyártók olyan vezeték nélküli modelleket is kínálnak, amelyek USB-kábelen keresztül tölthetők.

Annak érdekében, hogy a fogyasztók a legtöbbet hozhassák ki a sólámpából, az Expertology csapat szakértői értékelték az orosz piacon kapható legjobb modelleket.

A legjobb sólámpák értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
Legjobb értékelt sólámpa 1 Csoda
 • Fe Rock 2-3 kg, 25 W
 • 1 245 €
  2 ECO PLUS Scala 5-7 kg E14, 15W 1 680 €
  3 Csoda
 • fe Fire váza, 25W
 • 1 874 €
  4 ZENET ZET-107 Rock 5-7kg, 15W 1 240 €
  5 ECO PLUS Csillagos égbolt, 15W 1 440 €
  6 Stay Gold sólámpa “Piramis” himalájai só 2,5 kg 2 090 €
  7 ECO PLUS Feng Shui E14, 15W 1 899 €
  8 Stay Gold 2-3kg, 15W 1 050 €

  Csoda
 • The Rock 2-3kg, 25W
 • Értékelés: 4.9

  Wonder<li></div><p>Fe Scala 2-3kg, 25W” src=”/wp-content/uploads/2023/05/5811666666197771-158-.jpg” height=”453″ title=”Csoda</p><li>Stay Gold 2-3kg, 25W<p>Orosz vállalat Wonder</p><li>A Fe a fogyasztók számára a különböző teljesítményű és konfigurációjú sólámpák széles választékát kínálja. A márka legtöbb modellje a legtermészetesebb és hegyi csúcsformával rendelkezik, de az eredeti design rajongói is találnak maguknak megfelelő opciót. A gyártó lámpáihoz használt só a Himalájából származik, és a felhasznált ásványok több mint 500 millió évesek. A felhasznált fényforrás egy legfeljebb 25 W teljesítményű izzó. A stabil állvány természetes fakorong alakú. A termék könnyű súlya (2-3 kg) miatt ez a modell alkalmas arra, hogy kedvező mikroklímát teremtsen egy kis helyiségben, legfeljebb 9-10 négyzetméteres helyiségben.<p>Amikor a természetes ásványi anyagot felmelegítik, a levegő telítődik a készítményből származó negatív töltésű kémiai elemekkel, ami a tér természetes ionizációját okozza. Csodalámpák</p><li>fe fertőtlenítő és gombaölő hatásúak is, ami csökkenti az immunrendszer terhelését. Sok felhasználó megerősíti, hogy a Wonder rendszeres használatával<li>fe Scala kevésbé hajlamos a légzőszervi megbetegedésekre, még alacsony járványos időszakokban is. Az otthoni haloterápiának a légzésfunkcióra és az anyagcserére gyakorolt pozitív hatásait is megfigyelték. Ezenkívül a lámpatestek meleg, sárgás-narancsos fényt árasztanak, amely hangulatos légkört teremt a szobában, és segít ellazulni egy nehéz munkanap után.<h4>Előnyök</h4><ul><li>a Himalájából származó természetes sókristályok használata;</li><li>Formák, konfigurációk és méretek széles választéka;</li><li>Természetes fából készült stabil alap;</li><li>az izzó egyszerű cseréjének lehetősége, ha szükséges;</li><li>akár 5 évig is eltarthat;</li><li>1 év gyártói garancia;</li><li>bizonyított hatékonyság.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem alkalmas nagy helyiségek ionizálására.</li></ul><h3>ECO PLUS Rock 5-7 kg E14, 15W</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=ECO PLUS Scala 5-7 kg E14, 15W

  Az ECO PLUS sólámpa természetes himalájai sóból készül, amelyet Pakisztánból importálnak Oroszországba. A lámpatest természetes hegycsúcs alakú és természetes, vágatlan felületű. 5-7 kg-os súlyával ez a sólámpa biztosítja a szoba ionizálását, 17-20 m²-es területet. A fényforrás egy szabványos izzó, 15 wattos. Bekapcsoláskor a lámpa lágy rózsaszín-narancssárga fényt bocsát ki, amely hangulatos légkört teremt, és pozitív hatással van az emberi idegrendszerre. Az ECO PLUS lámpa talapzata fából készült, és levehető a sókristályról, ha az izzót ki kell cserélni.

  A lámpa bekapcsolása után a levegő természetes módon ionizálódik, megtisztul és jótékony sópárával telik meg. A beltéri levegő minősége a “zivatar utáni” légkörhöz hasonlítható. A felhasználók megjegyzik, hogy az ECO PLUS kősólámpa rendszeres használata kevesebb akut légúti fertőzést és gyógyulási időt eredményez. Normálissá teszi az alvást, csökkenti a stresszt és a feszültséget. Ugyanakkor az eredeti fény igazi dekoráció és öröm a szemnek. Fontos szem előtt tartani: ha meleg és párás környezetben használják, a só lassan megolvadhat, és fehér lerakódás keletkezhet a kristály felületén.

  Előnyök

  • Pakisztánban bányászott természetes himalájai só;
  • Egy 17-20 m²-es helyiség hatékony ionizálása és fertőtlenítése;
  • lágy és szórt rózsaszín-narancssárga fény;
  • az izzó szükség esetén kicserélhető;
  • védelem az elektromágneses sugárzástól és a megfázás megelőzése
  • vonzó design.

  Hátrányok

  • A villanykörte cseréjéhez ki kell venni a csavarokat.

  Csoda
 • Tűzváza, 25 W
 • Értékelés: 4.8

  Wonder<li></div><p>fe Tűzváza, 25W” src=”/wp-content/uploads/2023/05/6641666197771-438-.jpg” height=”403″ title=”Csodák</p><li>fe Fire váza, 25W”><p>Wonder só lámpa</p><li>fe “Fire Vase” egy fa alapon – a kiváló design és a vitathatatlan egészségi előnyök harmonikus kombinációja. A lámpa formája egy természetes kristályokkal teli, mély váza. Maga a váza és a töltelék természetes himalájai só, amelyet Pakisztánban bányásznak. A fényforrás egy rejtett 25 W-os izzó, amely szükség szerint cserélhető. Bekapcsoláskor a sólámpa meleg, vörös-narancssárga fényt bocsát ki. A természetes anyagok – fa és sókristályok – kombinációja nagyon stílusossá és lenyűgözővé teszi a termék megjelenését.<p>A beltéri levegő tisztítása és ionizálása Wonder kősóval</p><li>Segít egészséges mikroklíma kialakításában, amely erősíti az immunrendszert és csökkenti a stresszt. A felhasználók azt is megjegyzik, hogy a sólámpa rendszeres használata csökkenti a migrénes fejfájást, javítja a bőr állapotát és javítja a hangulatot. Lágy és magával ragadó fénye bármely helyiségbe tökéletes, de az ionizáló hatás eléréséhez a 2,5 kilogrammos lámpát egy kis, legfeljebb 9 m²-es helyiségben kell elhelyezni.<h4>Előnyök</h4><ul><li>A termék eredeti stílusos kialakítása;</li><li>A Himalájából származó természetes sókristályok felhasználása</li><li>Kivehető fa alap;</li><li>Lehetőség az izzó cseréjére, ha szükséges;</li><li>Kellemes, hipnotizáló ragyogás</li><li>bizonyított egészségügyi előnyök.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Ionizációs hatás elérése csak kis helyiségekben 9 m²-ig.</li></ul><h3>ZENET ZET-107 Rock 5-7kg, 15W</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=ZENET ZET-107 ROCK 5-7 KG, 15 WATTOS, 15 WATTOS

  A ZENET ZET-107 sólámpa 5-7 kg súlyú, kristályos kősóból készült, természetes kőzetformájú, geometrikusan simított körvonalakkal. A kristály színe nagyon szép, a rózsaszín, a narancs és a sárga több árnyalatát ötvözi. Ennek eredményeként a lámpa bekapcsoláskor meleg, varázslatos fényt bocsát ki, és egy speciális kapcsolóval tompítható. A fényt egy 15 W-os izzó biztosítja, amely bármikor cserélhető. Az alap természetes fából készült, amely kiegészíti az általános tervezési képet.

  A ZENET ZET-107 kristályos kősólámpa legkisebb felmelegedése is nagy mennyiségű negatív töltésű iont és hasznos nyomelemet bocsát ki a levegőbe a legvékonyabb aeroszol formájában. pozitív hatással van az egészségre azáltal, hogy erősíti az immunrendszert és növeli a vitalitást. Erős fertőtlenítő hatás érhető el a nagy mennyiségű klórion felszabadulásával. A lámpa ideális egy 17-20 m²-es helyiség kíméletes ionizálására.

  Előnyök

  • természetes kristályos kősó plafond
  • természetes dizájn geometrikus körvonalakkal;
  • Gyönyörű gazdag színű kristály;
  • Szükség esetén könnyen cserélhető az izzó;
  • dimmer funkció;
  • Lehetőség 17-20 m² terület ionizálására;
  • bizonyított hatékonyság.

  Hátrányok

  • a kristály nagy felmelegedési ideje – kb. 2 óra.

  ECO PLUS Csillagos égbolt, 15W

  Értékelés: 4.7

  ECO PLUS Csillagos égbolt, 15W

  Az orosz ECO PLUS márkájú “Starry sky” sólámpa egy gyönyörű és eredeti megoldás, amely segít egy igazán kényelmes légkört teremteni a szobában. A lámpa alapja egy természetes agyagból készült mély kerámia váza. A váza természetes himalájai só nagy kristályaival van töltve, amelyeket a lámpa belsejében lévő kis izzó melegít. A csillag és bolygó alakú rések lágy fényt engednek beszivárogni, amely melegséggel és otthonossággal tölti meg a teret.

  A határtalan tér fantasztikus koncepciója mellett az ECO PLUS Starry sky lámpa funkcionális előnye is van a hasonló termékekkel szemben. A vázában elhelyezett kristályok nagy száma miatt megnő a levegő és a só érintkezési felülete. Jelentősen növeli a tér ionizációjának hatékonyságát. A könnyű termék és az ötletes kialakítás teszi ezt a sólámpa modellt tökéletessé a gyerekszobákba. A sólámpa rendszeres használata segít távol tartani a káros baktériumokat a szobából, erősíti a gyermekek immunitását és csökkenti a számítógépek, hordozható eszközök és egyéb elektromos készülékek elektromágneses sugárzásának negatív hatásait.

  Előnyök

  • Eredeti tervezés a határtalan tér értelmében;
  • Természetes himalájai sókristályok használata;
  • a só megnövelt érintkezési felülete
  • az izzó bármikor kicserélhető;
  • A tér hatékony ionizálása és fertőtlenítése;
  • Az elektromágneses sugárzás negatív hatásainak csökkentése;
  • Ideális gyermekszobákba.

  Hátrányok

  • Könnyű súly kis helyiségek ionizálásához 9 m²-ig.

  Stay Gold piramis sólámpa himalájai sóból 2,5 kg

  Értékelés: 4.6

  SÓLÁMPA PIRAMIS HIMALÁJA SÓBÓL 2,5 KG

  A STAY GOLD évek óta a 800-1000 méteres mélységből bányászott rózsaszín himalájai sóból készült eredeti sólámpák gyártására specializálódott. Pakisztánban. A márka minden terméke kézzel feldolgozott, és megőrzi természetes kristályszerkezetét. Stílusos és lakonikus lámpa egy kis kristálypiramis formájában a márka egyik slágerévé vált. A finom rózsaszín-narancssárga fény, a szabályos geometriai forma és a stílusos fa alap kombinációja teszi ezt a sólámpát bármely belső tér csodálatos kiegészítőjévé. Ha közvetlenül a gyártó weboldaláról rendel, választhat dimmelhető kapcsolót is.

  A Stay Gold Pyramid sólámpa kiválóan ionizál egy kis, legfeljebb 9 m²-es helyiséget. Rendszeres használata tisztábbá és frissebbé teszi az elektromágnesesen besugárzott levegőt a lakásban és az irodában. a készülék hatékony a hörgőtüdőbetegségek megelőzésében és kezelésében, segít a feszültség enyhítésében és erősíti az éjszakai alvást. A néhány hátrány közül néhány felhasználó megjegyzi, hogy az izzó cseréje után a fényerőszabályzó nem működik.

  Előnyök

  • rózsaszín himalájai sóból készült eredeti plafond;
  • kizárólag az ásványi anyag kézi megmunkálása
  • esztétikusan vonzó kialakítás;
  • a tér hatékony ionizációja;
  • A levegő fertőtlenítésével csökken az immunrendszer terhelése;
  • Dimmelhető kapcsoló választásának lehetősége;
  • pozitív hatások az idegrendszerre.

  Hátrányok

  • A termék kis súlya lehetővé teszi kis helyiségek ionizálását, akár 9 m²-es helyiségek ionizálását;
  • a fényerőszabályzó működésének leállítása az izzó cseréje után.

  ECO PLUS Feng Shui E14, 15W

  Értékelés: 4.5

  ECO PLUS FENG SHUI E14, 15 WATTOS ECO PLUS FENG SHUI

  Az orosz gyártó ECO PLUS eredeti “Figurative” sólámpáinak gyűjteménye rendkívül népszerű az ügyfelek körében. A feng shui modell tökéletes gömb alakú, egyetlen kősókristályból készült. A lámpa nagyon szép narancssárga fényt bocsát ki, amely lágyan szóródik, meleg és hangulatos légkörrel töltve meg a szobát. A lámpatest nevét a feng shui gyakorlata és tanítása alapján kapta, amely a gömböt a harmóniával hozza összefüggésbe. A természetes fából készült korong alakú talapzat tökéletesen kiegészíti az eredeti designt. Mint a márkájú sólámpák többi modelljénél, a 15 W-os izzó szükség esetén könnyen cserélhető.

  Az ECO PLUS Feng Shui E14 sólámpa kiválóan ionizálja a teret és egészséges mikroklímát teremt a szobában. Amikor a kőtömböt felmelegítik, a levegő negatív töltésű ionokkal és jótékony gőzökkel telik meg. A felhasználók számos visszajelzése kedvezően nyilatkozik a modellről, és azt állítja, hogy jelentősen csökken a légúti fertőzések előfordulása, és pozitív hatással van az idegrendszerre. A sókristályok súlya eléri a 4,5 kg-ot, ami elegendő egy 16-18 m²-es helyiség teljes ionizálásához.

  Előnyök

  • Tömör kősókristály használata;
  • az anyag kézi kezelése és csiszolása
  • stílusos és tömör design, amely minden modern belső teret díszít
  • lágy narancssárga fény
  • Egy 16-18 m²-es helyiség hatékony ionizációja;
  • Az izzó cseréjének lehetősége;
  • pozitív fogyasztói visszajelzések.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Stay Gold 2-3kg, 15W

  Értékelés: 4.4

  Stay Gold 2-3kg, 15W

  A kis Stay Gold sólámpa súlya 2-3 kg, és vonzó kőzetformával rendelkezik, amely megőrzi a sókristály természetes szerkezetét. A lámpatestekhez használt himalájai só Pakisztánból származik. A lámpa magával ragadó sárga-narancssárga fénye nyugtató hatású, és segít romantikus hangulatot teremteni a szobában. Kis súlyával és méretével együtt a Stay Gold sólámpa tökéletes megoldás a hálószobában történő enyhe ionizációra. Sok hasonló modellel ellentétben ez a modell praktikus dimmerrel rendelkezik – egy olyan dimmerrel, amely lehetővé teszi, hogy a világítási paramétereket az Ön személyes preferenciáinak megfelelően állítsa be.

  A Stay Gold felhasználók egy ökológiailag tiszta régióból származó természetes ásványi anyagot használnak, így a szoba jótékony mikroklímájára számíthatnak. A felmelegített kristálysó negatív ionokat szabadít fel, elpusztítja a káros baktériumokat és penészgombákat, és telíti a levegőt jótékony nyomelemekkel. Ennek a házi hidroterápiás kezelésnek nincs ellenjavallata, és pozitív hatással van a felnőttek és a gyermekek egészségére.

  Előnyök

  • egyetlen darab rózsaszín himalájai sókristály;
  • kellemes és pihentető sárgás-narancsos ragyogás;
  • A lámpa fényerőszabályozójának megléte, amely lehetővé teszi a lámpa tompítását;
  • a helyiség hatékony ionizálása és fertőtlenítése;
  • megfizethető ár.

  Hibás

  • rövid tápkábel;
  • A könnyű termék biztosítja a kis helyiségek ionizálását 9 négyzetméterig.

  a sólámpák nemcsak szépek és hangulatosak, hanem hasznosak is. Ez az eredeti elem szép ajándék lenne egy szeretett személy számára, és hozzáadna egy kis dizájnt. Az Expertology csapat szakértőinek tanácsát meghallgatva könnyen kiválaszthatja a természetes sófényt, amely megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

  Olvasson tovább  11 a legjobb haj tej
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: