A 12 legjobb világosító szín

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem tekintendő vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

A nők mindig is kísérleteztek a kinézetükkel, különösen a hajukkal. A hajvágásért rajongtak, és állandóan újraszínezték a hajukat, hogy megtalálják a tökéletesnek vélt színt. A szőke mindig is a legnépszerűbb árnyalatnak számított, így a barnák, vörösek és szőkék egyaránt a lehető legvilágosabb, legvilágosabb árnyalatot keresték a sárgulás és a réz felhangok nélkül. És természetesen mindannyian gyökeresen eltérő színűek lesznek. A világosító festék behatol a hajszerkezetbe, hat rá, és semlegesíti a természetes pigmentet, amely minden hajtípusnál más és más.

A múltban nagyon durva vegyszereket használtak a szőke haj eléréséhez. Az eredmény törékeny, fénytelen haj lehet, amelynek színe nem olyan, amilyet szeretne. Ma már fennáll a veszélye annak is, hogy a nem megfelelő színválasztás, a nem megfelelő előkészítés vagy a hosszabb expozíciós idő miatt károsodnak. A hajfestéssel járó gondokat elkerülheti, ha profi fodrászt bíz meg, és a legkényesebb feladatokat is bevállalja.

Ha hozzászokott a saját hajfestéshez, a megfelelő szín kiválasztásával pénzt takaríthat meg, és valóban gyönyörű végeredményt kaphat. Ne feledje azonban, hogy a professzionális színek nem készek a használatra, mint a bolti termékek, amelyeket az átlagfogyasztókhoz igazítottak, és még a kezdőknek sem okozhat nehézséget a használatuk.

A világosító szerek kétféle ízben kaphatók: ammóniás és ammóniamentes. Az előbbi működik a legjobban a barnáról a szőkére való átmenet során, míg az utóbbi talán nem éri el a kívánt színárnyalatot elsőre, de kevésbé károsítja a fürtöket. Sok hajszőkítő festék tartalmaz speciális ápoló formulákat, amelyek segítenek megvédeni és helyreállítani a hajat a szőkítő kezelés után. Ezek közé tartozik a méhviasz, növényi kivonatok, keratin és fehérjék.

Termékünk kiválasztja a legjobb világosító festékeket a hűvös vagy meleg árnyalatokhoz az első használat után.

Szakértői tanácsok a színezés előtt

Mielőtt elmegy, és megveszi a világosító szereket, és elkezdi a színezést otthon, érdemes ellenőrizni a szakemberek tanácsait, hogy elkerülje a csalódást okozó utókezelést.

 1. A sötét, vastag, merev hajnak erős, tartós színre van szüksége. A szőke tincsek is gyönyörű szőke tónust kaphatnak kevésbé erős termékekkel.
 2. Otthoni használatra jobb, ha kész, krémes állagú színeket vásárolunk, amelyek nem igényelnek további előkészületeket az eljáráshoz, jól kenhetőek és nem csöpögnek.
 3. Kerülje a festést, ha a haja nagyon finom, sérült vagy nemrégen vegyileg kezelték. Alkalmazzon revitalizáló arcmaszkokat és feszesítő samponokat, és tisztítás után menjen el egy ragyogó kezelésre.
 4. Ha szigorúan betartja az eljárás szabályait az utasításokban leírtak szerint, garantáltan minőségi eredményt kap. Hosszabb expozíciós idő esetén lehetséges, hogy károsodik a haj szerkezete, vagy katasztrofálisabb eredményekkel járhat.
 5. Védi fürtjeit és érzékeny fejbőrét a felszakadástól, töréstől és irritációtól. A különböző ápoló összetevők helyreállítják egészséges kinézetüket és fényt kölcsönöznek a szőke árnyalatoknak.
 6. Ne feledje, hogy a szőkék gyakrabban igényelnek színkezelést és különleges ápolást. Mielőtt tehát elkezdenéd szőkíteni a hajadat, gondold át, hogy a szőke árnyalat neked való-e, és hogy készen állsz-e arra, hogy gondoskodj róla.
 7. Bizonyítottan hatékony és biztonságos márkák. Még az új színek bevezetésekor is garantált a készítmények ártalmatlansága, mivel szigorú laboratóriumi vizsgálatoknak vetik alá őket.
 8. A szín és a fürtök egészségének megőrzéséhez kulcsfontosságú, hogy a színezés után megfelelően ápoljuk őket. A szőkespecifikus maszkok, samponok és kondicionálók segítségével a hűvös árnyalatok tovább tartanak, a tápláló és hidratáló formulák pedig megvédik a további károsodástól.
 9. És a legjobb tippünkHa szőkére kívánja változtatni a hajszínét, akkor inkább ne kockáztasson, hanem menjen el egy szépségszalonba, ahol a kívánt árnyalatot tökéletesen összehangolják az Ön személyes preferenciáival. Az összetevők otthoni adagolása és keverése nehéz lehet, és nem kívánt eredményeket hozhat, ami után még mindig el kell mennie, és a helyzetet szakembereknek kell kijavítaniuk.
Olvasson tovább  A 6 legjobb arcmasszázs olaj

A legjobb színvilágosító színek

Jelölés Helyszín Név Ár
Legjobb világosító szín rangsor 1 Zöld világosító por
 • ght Luxus
 • 2 680 €
  2 Goldwell Oxycur Platin Pormentes Topchic 1 700 €
  3 CHI Blondest Blonde 2 900 €
  4 Kaaral Sense Colours fehérítő por kék pormentes 3 429 €
  5 L’oreal Blond Studio Platinum Plus szőkítés 2 920 €
  6 Kaaral por
 • ghtener kék
 • 872 €
  7 Schwarzkopf Igora Vario Vario Blond Extra Power Schwarzkopf Igora Vario Blond Extra Power 960 €
  8 L’oreal Majimeches világosító krém 2 016 €
  9 Mátrix színes grafika
 • fttone
 • 1 068 €
  10 Wella Color Touch Sun
 • ghts
 • 654 €
  11 Estel Haute Couture Szőke bár Couture 608 €
  12 Estel De Luxe
   tra Blond
  1 000 €

  Fehér zöld világosító por
 • ght Luxus
 • Értékelés: 4.9

  Green<li></div><p>ght Luxury” src=”/wp-content/uploads/2023/05/19716666196791-2512.jpg” height=”488″ title=”Zöld</p><li>Luxus”><p>A rangsor első helyét az Olaszországból származó professzionális hajfehérítő termékek foglalják el, amelyek célja, hogy a hajat 2-3 tónussal, gyökerekkel – akár 7-ig világosítják. A természetes összetevőket tartalmazó formula fenntartja az egészséges kinézetű hajat anélkül, hogy kiszárítaná a hajat. Hidratált és fényes fürtök a használat után.</p><p>A speciálisan a sárgulás és a bőrpír megelőzésére kifejlesztett formula a fehér szálak színét is elfedi. A por nem morzsolódik, könnyen összekeverhető az oxidálószerrel 1:2 arányban. Az eredmény egy krémes állag, amely nem csöpög le a hajra, a kezelés időtartama alatt szorosan rögzíti a hajat.</p><p>A fodrászok felfigyeltek az 500 ml-es tégely magas fényesítő hatására, a könnyen kezelhető formulára és a gazdaságos használatra. Azok a lányok, akik otthon használták a port, szintén megerősítették, hogy a keverés és az alkalmazás nem okozott nehézséget. A szín egyenletes, nincs hiba, a haj ápolt és nem mutatja sérülés jeleit.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Nem károsítja a hajat;</li><li>egyszerű alkalmazás;</li><li>Gondos összetevők a képletben;</li><li>világosító hatás akár 7 árnyalatig;</li><li>gazdaságos fogyasztás;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>átlagár – 2500 rubel.</li></ul><h3>Goldwell Oxycur Platin Dust-Free Topchic</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Goldwell Oxycur Platin Dust-Free Topchic

  A hajvilágosításhoz az ügyfélforgalommal dolgozó professzionális festők gyakran választják a Goldwell Oxycur Platin Dust-Free Topchic Lightening Powdert, amely eltávolítja a természetes pigmentet anélkül, hogy súlyosan károsítaná a hajat. Nagy 500g-os kiszerelésben kapható. Egy olyan edényben, amelyben biztonságosan tárolható.

  A por a mesterek szerint könnyen adagolható, nem porzik, egyszerre 5 árnyalatot világosít, nem ad sárgulást, ezzel nemes szőke hajú az ügyfél nemes szőke haját. Nem szárítja ki a szálakat az alkalmazás után, ami fontos, ha sérült vagy száraz hajról van szó.

  A gyártó azt ajánlja, hogy a Goldwell Oxycur Platin Dust-Free-t az azonos márkájú oxiddal használja.

  Előnyök

  • nem hagy sárgulást;
  • Akár 5 árnyalatnyit világosítja a hajat;
  • kényelmes edény;
  • Nem szárítja a hajat;
  • Egyenletes púderes textúra por nélkül.

  Hátrányok

  • nincsenek meghatározva.

  CHI Blondest Blonde

  Értékelés: 4.8

  CHI Blondest Blonde

  Egy másik népszerű hajszőkítő termék a professzionális CHI Blondest Blonde, amely paszta vagy por formájában kapható. Csak a márka saját oxidálószerével együtt használható, festett vagy még nem szőkített hajon. A szín különböző főzési és kondicionálási technikákkal 1-8 árnyalatot világosít, miközben alkalmas a bőrrel való érintkezésre – nem éget, nem károsítja az epidermiszt, nem okoz szárazságot vagy korpásodást.

  A Bleach Powder Blue Dust Free fehérítőpor sárgás árnyalatot hagyhat, ha nem a megfelelő technológiának megfelelően használják, de a szakemberek számára a hatás magas színvonalú, a termék használata után bármilyen festéket lehet alkalmazni a szálakra – egyenletesen terjed, a szín természetes és homogén lesz. A por ammóniamentes, selyemfehérjéket és olívaolajat tartalmaz, amelyek ellensúlyozzák a festék negatív hatásait és regenerálják a hajat már a kezelés alatt.

  Előnyök

  • Egyszerre akár 8 árnyalatot is világosít;
  • Semlegesítő akvamarin;
  • Por és paszta formájában kapható;
  • Ammóniamentes formula.

  Hátrányok

  • a színezési technika betartása szükséges a sárgulás megelőzése érdekében.

  Kaaral Sense Colours fehérítő por kék pormentes

  Értékelés: 4.8

  Kaaral világosító por Kék pormentes Anti sárga érzékszervek fehérítő por fehérítő por

  Az olasz márka egy olyan világosító púdert mutat be, amelynek fejlett összetétele magas világosító hatást biztosít sárga csíkok és foltok nélkül. Fehérítő összetevők akár 8 árnyalatnyi színt is biztosítanak. Közepes állagú, kényelmesen eloszlik a hajon, nem csöpög kezelés közben.

  Az alacsony ammóniatartalom kíméletes a zárakhoz. Hidratáló komplexe csökkenti a haj károsodásának és kiszáradásának kockázatát, javítja a haj állapotát, egészségesebbé és erősebbé teszi azt.

  A színt a szakemberek csak pozitívan értékelték. A magas színminőség és az 500 ml-es tégely kapacitása miatt a 850 rubeles ár gazdaságos, különösen a szépségszalonokban való használat esetén. Azt is megjegyezte, a könnyű használat és a jó világosító hatás minden hajtípusra, még nagyon sűrű és sötét hajra is.

  Előnyök

  • Alacsony ammóniatartalom;
  • enyhe hatás;
  • hidratáló komplex;
  • Színező hatás – akár 8 árnyalat;
  • Megszünteti a sárgulás megjelenését;

  Hátrányok

  • nem derült ki.

  L’oreal Blond Studio Platinum Plus szőkítés

  Értékelés: 4.7

  L'oreal Blond Studio Platinum Plus szőkítés

  A méltó hely a minősítésben a sok orosz nő kedvenc márkájának festékét veszi – L’oreal. A legújabb francia innovációk alapján készült, igazán kíméletes a hajhoz és a fejbőrhöz. Az adagolás és az expozíciós idő függvényében bármilyen kívánt árnyalatot elérhet.

  A méhviasz erősíti és simítja a hajat. A Nutriseride hatóanyag javítja a sejtek összekapcsolódását, cementként viselkedik. A hidratáló összetevők szabályozzák a folyadékszintet és helyreállítják a hidrolipid egyensúlyt.

  A Blond Studio Platinum Plus világosító festék fő különbsége, hogy illatanyagmentes, ami határozottan előnyös mind a fodrász, mind az ügyfél számára. A nők megjegyezték, hogy a paszta adagolása a tápanyag-lágyítóval és a vegyület otthoni alkalmazása nem volt nehéz, még az első alkalmazás során sem.

  Előnyök

  • Jó fehérítő tulajdonság;
  • egyenletes árnyalatok;
  • erősítő formula;
  • Kényelmes használat;
  • semleges illat;

  Hiányosságok

  • magas költség – 2800 rubel.

  Kaaral por
 • ghtener kék
 • Értékelés: 4.7

  Powder<li></div><p>ghtener blue” src=”/wp-content/uploads/2023/05/9461666196791-8912.jpg” height=”420″ title=”Púder</p><li>ghtener blue”><p>Az olasz márka már régóta világhírű a termékeiről, amelyek új kozmetikai összetevőket használnak, amelyek figyelembe veszik az egyes hajtípusok egyedi igényeit, és gyorsan megoldják az összes problémát. Világosító festékpor</p><li>A ghtener blue ammóniamentes; kíméletes a hajszerkezethez, akár 8 árnyalatnyi világosítást is elérve.<p>A selyemfehérjék és a rizs ápoló komplexuma védőgátat képez, megakadályozza a nedvességvesztést, helyreállítja az egészséges megjelenést és a természetes fényt. A kívánt árnyalat függvényében 25-50 percig tart.</p><p>Az antisárga pigmentek és a kaolin nemes színeket hoznak létre a hűvös szőke színben. A púder jól illik az ősz hajhoz, a természetes és a festett haj színét is világosítja. A fodrászok dicsérték a nem illékony tulajdonságait, amelyek javítják a smink előkészítését és felvitelét.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>nem enzimatikus összetétel;</li><li>hidratáló összetevők</li><li>Pigmentet tartalmaz a sárgulás megjelenése ellen;</li><li>akár 8 árnyalatot is világosít;</li><li>megfizethető ár – körülbelül 900 rubel</li></ul><h4>hátrányok</h4><ul><li>nincs kimutatható.</li></ul><h3> Schwarzkopf Igora Vario Vario Blond Extra Power Schwarzkopf Igora Vario Blond Extra Power </h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Schwarzkopf Igora Vario Vario Blond Extra Power Schwarzkopf Igora Vario Blond Extra Power

  A minősítés mellett a Németországból származó púder márkát is felvesszük, amely ugyanolyan kényelmes a szalonokban és otthon is. Könnyen adagolható és alkalmazható, nem hagy sárga fényt vagy foltokat, és megfizethető áron tökéletes ajándék a gyönyörű, nemes szőke színt kereső nőknek.

  A világosító festék a színezés minden esetére használható: csak a gyökerek világosítására, a haj teljes hosszára vagy fehérítésre. A német szakemberek 100%-os színegyenlőséget garantálnak, ragyogó, ragyogó hatással. A maximális fényerősség – 8.

  Minden felhasználó megjegyezte a por teljes illékonyságát, nem porlasztják a levegőben, amikor adagolják és keverik az oxiddal, a konzisztenciát homogénen, csomók nélkül kapják. A nem feltűnő illatot is azonosították, amely a színezőanyag felvitele után gyorsan elpárolog.

  Előnyök

  • magas színintenzitás;
  • nem illékony összetétel;
  • könnyen használható otthon;
  • sárgulásgátló pigmentek;
  • elfogadható ár – 900 rubel;

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  L’oreal Majimeches fehérítő krém

  Értékelés: 4.5

  L'oreal Majimeches

  A fehérítőszer-mentes színezési technológia garantálja az egészséges kinézetű normál haj megőrzését és a sérült fürtök regenerálódását. Amikor a készletben lévő két terméket összekeverjük az oxidálószerrel, sűrű, krémes állagot kapunk, amely különösen alkalmas kiemelésre és teljes hosszban történő fehérítésre.

  A szín védő összetevői megakadályozzák a szálak állapotát a kezelés során, lezárják a pikkelyeket, ezáltal kisimítják a felületet és egészséges fényt és puhaságot adnak. Világosító szint – 5 árnyalatig. Hőkezeléssel az optimális idő 15 perc, normál kezeléssel 35 perc.

  Szalonban és otthoni használatra alkalmas világosító krém. A kellemes, könnyű illat növeli a kezelés kényelmét. A színezés gyönyörűen meszelt szálakat vagy egyenletesen árnyalt hajat eredményez.

  Az előnyök a következők

  • Ammóniamentes formula;
  • semleges illat;
  • könnyű keverés és alkalmazás
  • gyengéd könnyítés;
  • innovatív védelmi technológia;

  Hátrányok

  • ár – 2500 rubel.

  Mátrix színes grafika
 • fttone
 • Értékelés: 4.5

  Matrix Colorgraphics<li></div><p>fttone” src=”/wp-content/uploads/2023/05/59716666196791-4812.jpg” height=”560″ title=”Mátrix színgrafika</p><li>színezés szín > ><p>A következő a minősítésben a normál hajhoz való gyors hatású por, amely különböző eljárásokhoz alkalmas: a fehérítéshez, a gyökereknél a benőtt szálak festéséhez vagy a teljes hosszának fehérítéséhez. Összekeveredve tökéletes konzisztenciát képez a szakemberek és a lányok otthoni használatára.</p><p>Az expressz világosítás 2-10 perc alatt történik termikus hatású, és 50 perc alatt hagyományos típusú kezeléssel. Az eredmény egy nemes szőke tónus sárga vagy rézfoltok nélkül.</p><p>Világosító szín tonerrel és oxidálószerrel. Négy szín közül lehet választani: Semleges, Hideg, Extra hideg, Meleg. A szín kellemes bogyós gyümölcsös illata további bónusz a szín használatakor. Sok lány megjegyezte, hogy az összetevők adagolása és összekeverése mennyire egyszerű volt.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>gyors villámlási idő;</li><li>bogyós gyümölcsök aromája;</li><li>könnyen használható otthon, egyedül;</li><li>Különböző szőke árnyalatok;</li><li>Nincs porzás, jó keveredés;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3> Wella Color Touch Sun<li>ghts</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Wella Color Touch Sun<li></div><p>ghts” src=”/wp-content/uploads/2023/05/31316666196791-9112.jpg” height=”480″ title=”Wella Color Touch Sun”</p><li>ghts”><p>Gyönyörű irizáló árnyalatok és felülmúlhatatlan intenzív ápolás adja a termék népszerű hazánkban márka Wella. A készítmény méhviaszt és keratint tartalmaz. Segítenek megtartani a nedvességet a hajban, kisimítják a pikkelyeket, és ápoltnak és egészségesnek tűnnek a fürtök.</p><p>Világosító festék az otthoni színezéshez. A kezelés egyszerű, mivel a készítmény azonnal használható. Egyszerűen csak vigye fel a keveréket a fürtjeire, hagyja rajta 15-20 percig, majd öblítse le vízzel.</p><p>A felhasználók megemlítik a széles színválasztékot, ahol mindenki megtalálhatja a saját árnyalatát, nagyon könnyű használni, semleges illat, jó ápolás a festés után, javítja a sérült és törékeny haj állapotát. Az enyhe világosító hatás lehetővé teszi, hogy kiégető hatást hozzon létre, növelve a természetes szőke fürtök fényét.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a szőke különböző árnyalatai;</li><li>gyors cselekvés;</li><li>ápoló formula;</li><li>eltakarja a szürke színt;</li><li>használatra kész összetétel;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3> Estel Haute Couture Szőke bár Couture </h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Estel Haute Couture Szőke bár CoutureEstel Haute Couture Szőke bár Couture

  A minősítés egy szuper fényesítő anyagot választ, amely nemes, jeges szőke árnyalatokat ér el sárgulás és rézcsíkok nélkül. Színszint – 5. A Haute Couture Blond Bar Couture kezelés után nincs szükség további tonizálásra. Minden tubus a 7 különböző színmodulátor közül egyet tartalmaz az extrém hideg szőke és melegebb árnyalatokhoz.

  2 üzemmód lehetővé teszi a kívánt eredmény elérését: világos tónusok vagy gazdagabb árnyalatok. A speciális formula nem csak a hajat védi a kezelés alatt, hanem a fejbőrt is, és láthatatlan filmréteggel borítja be, így a pigment és az ápolóanyagok könnyen átjutnak.

  Különösen a sötét tónusok gyors és kiváló minőségű színezéséről ismert. Az első alkalmazástól kezdve a kívánt egyenletes, sárga foltok nélküli árnyalatot kapjuk.

  Előnyök

  • 5 színszintű szín a gyökérzónában;
  • a készítmény kényelmes kezelése;
  • védő fejbőrmátrix;
  • Különböző színintenzitások;
  • 7 hűvös szőke árnyalat;

  Hibás

  • nem azonosított.

  Estel De Luxe
   tra Blond

  Értékelés: 4.4

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: