A 7 legjobb spirulina termelő

*A szerkesztőbizottság szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem vásárlási útmutatónak szánjuk. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

A spirulina termelése az elmúlt 15 évben hatszorosára nőtt. Ma a világ több mint 60 országában termelnek és fogyasztanak biomasszát kereskedelmi céllal. A legnagyobb biotechnológiai cégek az USA-ban, Mexikóban, Thaiföldön, Indiában, Kínában, Japánban, Kanadában és Ausztráliában működnek, ahol az algatermelés meghaladja az 1000 tonnát 12 hónap alatt.

A FÁK-ban a spirulinát olyan jól ismert vállalatok állítják elő, mint az LLC “Agro-Victoria” (Krasznodar régió), LLC “Gidrofit” (Transznisztria), LLC “Absheron biotechnológia” (Azerbajdzsán). A hazai Spirulinát a Biosolar MSU civil szervezet ipari méretekben is termeszti.

A spirulinával készült készítmények megnövekedett népszerűsége miatt vannak olyan gyártók, akik kémiai adalékanyagokat használnak, amelyek jelentősen csökkentik az alga hasznos tulajdonságait. Ezt szem előtt tartva gondosan válassza ki ezt az értékes étrend-kiegészítőt, a márkára/márkára összpontosítva. Ebben a felülvizsgálatban összegyűjtöttük a legjobb importált és orosz spirulina gyártókat.

A legjobb spirulina termelők rangsora

Jelölés hely: termék neve ár
A legjobb importált spirulina termelők 1 NOW Foods 888€
2 Nutrex Hawaii 2 179€
3 Baidyanath 500€
4 Swanson egészségügyi termékek 622€
A legjobb orosz spirulina gyártók 1 Agro-Victoria 480€
2 Táplálkozás ökológia 300€
3 MSU Biosaline 1 700€

A legjobb importált spirulina-termelők

Az amerikai és indiai gyártók vezető szerepet töltenek be ebben a kategóriában. Nehézfémektől, mikrocisztinektől és egyéb szennyeződésektől mentes terméket állítanak elő.

NOW Foods

Értékelés: 4.9

NOW Foods

A NOW (Natural Organic Wholesome) Foods-t 1963-ban alapította Illinois államban Elwood Richard diplomás vegyész. Jelenleg az egyik legismertebb és legnépszerűbb márka világszerte. Minden termékük, beleértve a spirulinát is, a GMP (Good Manufacturing Practic) szabvány szerint készül. És a csomagolás tiszta műanyagból készült.

Ez a gyártó biztosítja a termék teljes körű minőségellenőrzését és tesztelését a gyártás minden szakaszában. Ők termelik a tanúsított organikus spirulinát. A márka analitikai laboratóriumaiban tesztelik, hogy kizárják az idegen szennyeződéseket és szennyeződéseket, valamint ellenőrizzék az azonosságát és mennyiségi összetételét.

Olvasson tovább  Top 10 szövegkiemelő

A fogyasztók a vélemények szerint a NOW Foods spirulina nagyon jó minőségű. Sajtolt tabletták formájában kerül forgalomba, amelyek első pillantásra meglehetősen nagyok, de sima felületüknek köszönhetően könnyen lenyelhetőek. Azt is megjegyzik, hogy ez a termék jól emészthető, nem befolyásolja a gyomor-bél traktust, és nem okoz egyéb mellékhatásokat. Ez a minőségi szuperétel csak ízében lehet zavarba ejtő.

Előnyök

 • a GMP-szabványoknak való megfelelés;
 • Tiszta műanyag csomagolás;
 • kényelmes préselt tabletták;
 • Jól felszívódik mellékhatások nélkül.

Hátrányok

 • termékíz.

Nutrex Hawaii

Értékelés: 4.8

Nutrex Hawaii

A Nutrex Hawaii céget 1990-ben alapította Hawaiin Dr. Gerald Cisewski, a mikroalgák és karotinoidok szakértője. GMP-konform gyártó, amely a legújabb tudományos kutatások és az első osztályú gyártási technikák ötvözésére összpontosít. Népszerű termékük a Pure Hawaiian Spir

  ina (tiszta hawaii spirulina).

  Ez a termelő Hawaii napsütötte partjainál termeszti a spirulinát. Ott a mikroalgát édesvízből nyerik ki, növényvédő szerek és gyomirtó szerek használata nélkül. A gyártó speciális hidegszárítási technológiát alkalmaz, amely a hasznos összetevők maximális mennyiségét megőrzi a késztermékben. A Nutrex Hawaii több mint 30 éve állít elő tiszta, minőségi spirulinát.

  A véleményekben a fogyasztók azt mondják, hogy lenyűgözte őket az a tény, hogy a Pure Hawaiian Spir

   Nem tartalmaz glutént, laktózt, szóját, kukoricát, búzát vagy élesztőt. A termék kényelmes, 180 tablettás csomagolásban kapható. A fogyasztók kedvelik ezt a teljes értékű étrend-kiegészítőt, de néhányukat zavarja, hogy naponta 3-szor kell bevenni a terméket.

   Előnyök

   • első osztályú gyártási technológia;
   • a spirulinát növényvédő szerek és gyomirtók használata nélkül termesztik;
   • Minősített vegán termék;
   • Gluténmentes;
   • Sok tabletta egy csomagban.

   Hátrányok

   • A terméket naponta 3-szor kell bevenni.

   Baidyanath

   Értékelés: 4.7

   Baidyanath

   A Baidyanath az egyik legnagyobb és legrégebbi indiai gyógyszergyártó vállalat. Olyan ayurvédikus termékek gyártásával foglalkozik, amelyek megfelelnek a modern követelményeknek és szabványoknak. 1917-ben alapították. Azóta számos fogyasztó bizalmát sikerült elnyernie, és jelentősen bővítette a piacot. Ez a gyártó GMP tanúsítvánnyal rendelkezik.

   Baidyanath elindítja a Spirulina Plus-t. Az algát itt amla-kivonattal egészítik ki. A termék kapszulákban kerül forgalomba. Ez a spirulina számos minőségi és a modern termelési szabványoknak való megfelelésre vonatkozó vizsgálatot állt ki. Az indiai gyártó ezt a terméket többcélúvá, terápiás és megelőző jellegűvé teszi az egész család számára.

   Sok fogyasztó bízik Baidyanathban. A véleményekben megjegyzik, hogy a Spirulina Plus segít nekik, hogy rugalmasak legyenek, fokozza az immunitást, javítja a szexuális élet minőségét nemtől függetlenül, aktiválja az agyat. A termék könnyen emészthető és könnyen alkalmazható. Nem tartalmaz cukrot, tartósítószert, mesterséges színezéket vagy aromát.

   A

   • GMP-tanúsítvány;
   • kombinálja a spirulinát és az amlát;
   • Az egész család számára alkalmas termék;
   • Nem tartalmaz cukrot, színezéket, aromát.

   Hátrányok

   • nem észlelték.

   Swanson egészségügyi termékek

   Értékelés: 4.6

   Swanson egészségügyi termékek

   A Swanson Health Products-t 1969-ben alapították családi vállalkozásként Észak-Dakotában. Ez a gyártó a fogyasztók bizalmát és elismerését a hatékony és hatékony, kiváló minőségű természetes termékek előállításával érdemelte ki. A szerves spirulina is köztük van.

   2001 óta a Swanson Health Products önkéntesen részt vesz független GMP-ellenőrzéseken, hogy megőrizze késztermékei magas minőségét. Ez az amerikai gyártó rendszeresen benyújtja táplálékkiegészítőit a ConsumerLabnak a termékeik biztonságosságának és hatékonyságának szigorú, független elemzésére.

   Ez a gyártó spirulinát gyárt tabletta formájában. A fogyasztók a véleményekben megjegyezték, hogy nem túl kényelmes lenyelni őket, és ragadhatnak a szájpadláshoz. De a testre gyakorolt jótékony tulajdonságai és hatásai miatt ez a termék nagyon dicséretes. Energiát és energiát ad a szervezetnek, és fiatalon és egészségesen tartja a testet. De a gyártó azt javasolja, hogy a terméküket naponta 3-szor 2 tablettát vegyenek be, amit a fogyasztók nem nagyon szeretnek.

   Előnyök

   • minősített bioterméket állít elő;
   • számos biztonsági vizsgálatban vesz részt
   • Készítsen megfizethető étrend-kiegészítőt;

   Hátrányok

   • a kiegészítés napi 3-szori használata.

   A legjobb spirulina termelők Oroszországban

   Oroszország megérdemelt helyet foglal el a FÁK-országok spirulinatermelői között.

   Agro-Victoria

   Értékelés: 4.9

   Agro-Victoria

   A Krasznodar régióban a gyártó Agro-Victoria számos terméket állít elő Spirulina-Sochi általános név alatt. Lehet természetes, egész mikroalga, vagy lehet vas, jód, réz, szelén, mangán vagy más ásványi anyagokkal dúsított. És antioxidáns komplexet is termelnek “Spirulina-Sochi-7”, amelynek nincs analógja a világon.

   Természetes teljes spirulina az Agro-Victoriától két termékkategóriában. A betakarítás időpontjától (naptevékenységtől) függnek. A spirulina egészségügyi tulajdonságai a nyersanyagok biológiai értékének mértékétől függően növekednek. Ez a gyártó leggyakrabban por, tabletta és lemezes változatban is gyártja az algát.

   A fogyasztók elismerően nyilatkoznak az Agro-Victoria termékeiről. Imádják a termék hatását a száj, a körmök, a haj és a haj állapotára. Ezzel a kiegészítéssel tele vannak energiával, és kevésbé valószínű, hogy megfáznak. Minden űrlap kényelmesen használható. Belső és külső maszkokhoz egyaránt használhatók. De bár ez egy hazai termék, nem mindig könnyű megtalálni az eladásban.

   Előnyök

   • Természetes teljes mikroalga;
   • termékek széles választéka;
   • a felszabadítás különböző formái;
   • nagy hatással van a szervezetre.

   Hátrányok

   • nem mindig könnyen elérhető.

   Táplálkozás ökológia

   Értékelés: 4.8

   A táplálkozás ökológiája

   Az 1997-ben alapított “A táplálkozás ökológiája” orosz tudományos termelőszövetség nem gyógyszeres terápiás és profilaktikus készítmények fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Ezek közé tartozik a Spirulina VEL és a Spirulina VEL + szelén. A természetes összetevők és a modern technológia, valamint a vállalat szakmai tapasztalata biztosítja az előállított étrend-kiegészítők magas minőségét és hatékonyságát.

   A gyártó nyersanyagként az Indiából származó Spirulina Platensis-t használja. Az Ecology Nutrition mikroalga tabletta formájában kapható. Belső fogyasztás esetén kényelmes, áramvonalas alakjuk van. És ez a termék is kiválóan alkalmas porrá zúzva és feloldva maszkok készítéséhez.

   A fogyasztók dicsérik ezt a gyártót, mivel termékeik kiváló minőségűek és megfizethető árúak. A tabletták szinte minden gyógyszertárban kaphatók. Sokan megjegyzik, hogy az ilyen táplálékkiegészítők rendszeres használata, úgy érzik, hogy a termelékenység növekedése és a betegségekkel szembeni jobb ellenállás és a környezet negatív hatásai.

   Előnyök

   • Indiából származó nyersanyagokat használnak;
   • a modern technológia alkalmazása;
   • kényelmes termékforma;
   • könnyű megtalálni az eladó;
   • megfizethető ár.

   Hátrányok

   • nem azonosított

   MSU Biosolar

   Értékelés: 4.7

   Biosolar MSU

   Tudományos-termelés Egyesület “Biosolar MSU” működik irányítása alatt M. . Ljaminapri a Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetemen. ..Lomonoszov. Ez a gyártó Spirulina platensis mikroalgán alapuló étrend-kiegészítőket gyárt (Spir

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: