10 legjobb vegytisztító Szentpétervár városában

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

A nagyváros gyors ütemű ritmusa gyakran kevés időt hagy a megfelelő háztartásra, amelynek része a ruhák, textíliák, bútorok vagy kárpitok gondozása. A ruhák, textíliák, cipők és táskák tisztításával, javításával és festésével foglalkozó vegytisztítók jelentik a kiutat az emberek számára. A szentpétervári polgárok nem mindig tudják, melyik a legjobb, mert sok ilyen jellegű intézmény van a városban, de hogy melyikük kiváló minőségű munkát végez – nem tudod előre…

Az Expertology összeállított egy értékelést és áttekintést a 10 legjobb vegytisztítóról Szentpéterváron, amelyek a legmagasabb értékelésekkel és a legtöbb pozitív értékeléssel rendelkeznek.

A legjobb vegytisztítók értékelése Szentpéterváron

Jelölés hely Vegytisztítás értékelés
Szentpétervár legjobb vegytisztítói 1 “Ék szakértő” 5.0
2 “Lótusz 4.9
3 Klin cipő 4.8
4 “Garant” 4.7
5 “Apetta 4.6
6 “Takarító” 4.5
7 “Pingvin 4.4
A legjobb vegytisztítók St. Petersburg 1 Airo 5.0
2 “Tiszta 4.9
3 lavadora 4.8

A legjobb vegytisztítók Szentpéterváron

“Klin szakértő

Értékelés: 5.0

A vállalat több mint huszonhét éve van jelen a piacon, és segít megoldani a különböző belföldi problémákat magánszemélyek és jogi személyek számára, függetlenül a helyzettől és annak összetettségétől. Ezzel a vegytisztítóval minden ügyfél megtartja a szeretett dolgait, és újra örülni fog az eredeti megjelenésének.

A munka fő elvei itt a következők: kényelem – a gyűjtőpontok kibővített hálózata, az automatikus átvevők fejlesztése, amelyeket lakóépületekben és üzleti központokban telepítenek; minőség – a vezető gyártók felszerelése, a műszaki bázis javítása, a szakemberek szakértelmének növelése, innovatív eszközök használata a tisztításhoz; hozzáférhetőség – a város egyik legjobb ár-minőség aránya.

A vállalat széleskörű ügyfélhálózattal rendelkezik, köztük a vezető színházakkal: “A Nagy Drámai Színház”, “Az Alexandria Színház”, “A Mihajlovszkij Színház” stb. .; vállalatok: Podruzhka, LSR, Pilon, MES, Weavers, Mercator és mások. A modern technológiának köszönhetően itt minden tárgyhoz egyedi megközelítést talál, amely még a kényes kezelést igénylő dolgok hatékony tisztítását is biztosítja. A vásárlók nem félnek átadni olyan elismert tervezők ruháit, mint a Gucci, a DG, a Chanel,
4 *Apetta, Armani, Hermes, mert ez garantálja a biztonságukat.

A szolgáltatások közé tartozik a mosoda; textíliák, függönyök vegytisztítása és mosása; szőrmeáruk vegytisztítása; szarvasbőr, bőr és báránybőr tárgyak, például táskák, cipők, kabátok, bundák tisztítása, restaurálása és színezése; szőnyegek, sporteszközök, gyermekkocsik és játékok, farsangi és színházi jelmezek, bábok, egyházi ruhák tisztítása.

Az előnyök közé tartozik a tárgyak ingyenes otthoni átvétele és visszaszállítása, többféle fizetési lehetőség, a technikusok konzultációja és a sürgős tisztítás. Rendszeres promóciók. Van egy bónuszprogram. Húsz százalékos kedvezményt kínálunk azoknak a hűséges vásárlóinknak, akik videós értékelést hagynak, és harminc százalékos kedvezményt a gyermekruházatra.

 1. Recepció: 24 Moiseenko St., Szentpétervár.
 2. Telefon: +7 (812) 448-07-07.
 3. Nyitva tartás: naponta 9:00 és 21:00 óra között.
 4. Weboldal: clean-expert..

“Lotus”

Értékelés: 4.9

Lotus

A vegytisztító lánc több mint hatvan éve örvendezteti meg az embereket azzal, hogy a dolgokat visszaadja régi fényüket. A vállalat piacvezető, és a szolgáltatás minősége tekintetében példamutatónak számít. Szentpétervár legrégebbi vegytisztító és festő vállalata az egész iparág történetét tükrözi. Itt nagyon komolyan veszik a hagyományokat, és továbbadják az új generációknak.

Mivel a vállalat nagyra értékeli ügyfeleit, gondoskodott a megrendelésre való várakozás kényelméről. Építészek és tervezők dolgoztak a dicsőség, fejlesztése és végrehajtása a projekt elrendezése belső terek, amelyek készülnek a stílus Szentpétervár luxus.

Ma a vállalat ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja, mint mások, de a szolgáltatási szint páratlan, mivel a tevékenység alapja a következő elvek: a minőség hagyományainak betartása; a személyzet professzionalizmusa; az elvégzett munka magas színvonala; bármilyen összetett probléma megoldása; szigorú kimeneti ellenőrzés; a berendezések rendszeres frissítése; a lehető legrövidebb időn belüli szolgáltatás. A vegytisztító rugalmas árpolitikával és speciális kedvezményes programokkal is rendelkezik a preferenciális lakosság számára, ami szintén vonzza az ügyfeleket.

A szolgáltatások köre a következő: ruhák, szőrmék, bőr, munkaruhák, háztartási termékek tisztítása, mosoda. Vannak speciális szolgáltatások – otthoni redőnytisztítás, ózonozás, vegytisztítás kiszállítással, cipő- és ruhajavítás; és elit szolgáltatás – szőrmék raktárba vétele, bőröndök és táskák kézi tisztítása, biotisztítás.

 1. Az iroda címe: Szentpétervár, Szabirovszkaja utca 50.
 2. Telefon: 8 (812) 335-05-35.
 3. Nyitva tartás: naponta, 8:00-tól 20:00-ig.
 4. Weboldal: himchistka..
Olvasson tovább  Top 5 Autósiskola itt: Szentpétervár

Sneaker Wedge

Értékelés: 4.8

Klin cipő

A vállalat – másokkal ellentétben – kizárólag futócipőkre specializálódott. Ez nem csak a szokásos vegytisztítás, hanem a tiszta edzők utcai kultúrája. A fenséges város szívében található. A koncepció alapja az a vágy, hogy minden polgár lábbelije tiszta és rendezett legyen, hogy hozzájáruljon a sneaker-kultúrához. Ennek érdekében a szakemberek folyamatosan tanulmányozzák és fejlesztik a technológiákat, hatékonyabb és gyorsabb módszereket keresnek, és munkájuk során csak modern eszközöket használnak.

A cég legfőbb előnyei a minőségi garancia; nemcsak a cipő eredeti kinézetét állítják vissza, hanem meghosszabbítják az élettartamát is; mindenféle folteltávolítás; három pár után ingyenes kiszállítás; a munkások eljönnek érte, és később visszahozzák; minden hatodik pár ingyenes tisztítása; bónuszok a törzsvásárlóknak és az aktív ügyfeleknek.

Széles körű szolgáltatásaink közé tartozik: téli cipők és edzőcipők professzionális vegytisztítása, valamint restaurálása és testreszabása. A takarítási költségek 550 p. A szarvasbőrből, bőrből, nubukból és textilből készült edzőcipők és egyéb cipők festése teljesen és a szín felfrissítése céljából is elvégezhető. A költségek 600 p. Emellett a vállalat a világ minden tájáról a legjobb tartozékokat és ápolási termékeket szerzi be. A megrendeléseket a lehető leghamarabb, hét napon belül teljesítjük, ezért az ügyfelek nem várnak hónapokig a párra, hanem egy-két héten belül megkapják. Azok számára, akiknek gyorsan fel kell venniük a cipőjüket, sürgős tisztítási szolgáltatás áll rendelkezésre.

 1. 28, Zhukovsky St.
 2. Telefon: +7 (812) 927-01-67.
 3. Működési idő: naponta, 12:00-22:00 óra között.
 4. Weboldal: sneakerk
 5. .

“Garant”

Értékelés: 4.7

Szentpéterváron a kilencvenes évek vége óta működik egy vegytisztító és mosodai lánc. A csoport tulajdonában van egy olasz vegytisztító hálózat, amely Oroszország kulturális fővárosának különböző kerületeiben található. A vállalat hazánk egyik vezető vállalata, amely nemcsak magánszemélyekkel, hanem jogi személyekkel is együttműködik, például szépségszalonokat és gyógyfürdőket, színházakat, szállodákat, fitneszközpontokat és más szervezeteket szolgál ki.

A vállalat magas színvonalú, professzionális szolgáltatást, kényelmes körülményeket, a megrendelések lehető legrövidebb időn belüli teljesítését, ésszerű költségeket kínál ügyfeleinek. A modern tisztítási és festési technológiának köszönhetően a szakértők még a legmakacsabb és legnehezebb foltokat is eltávolítják, nem feledkezve meg az olyan paraméterek figyelembevételéről, mint az anyagösszetétel és az ápolásra vonatkozó ajánlások.

A szolgáltatások köre széleskörű, és a következőket foglalja magában: ágyneműk mosása, beleértve az ágyneműt is; folteltávolítás és vasalás az ügyfél jelenlétében; különböző típusú szövetek sürgős vegytisztítása; munkaruhák vegytisztítása és mosása; szőrme finom vegytisztítása kedvező áron; bőráruk, báránybőr kabátok vegytisztítása festéssel és a színek helyreállításával; impregnált kabátok, pehelykabátok, sí- és sportruhák vízi tisztítása.

A hivatalos honlapon egy tíz százalékos kedvezményre jogosító kupon található. Általánosságban elmondható, hogy a vegytisztítóknál a kedvezmények rendszere rugalmas.

Az első fióktelep címe

 1. Szentpétervár, Lva Tolstogo 4.
 2. Telefon: 8 (812) 346-32-12.

Második fióktelep címe

 1. 9/13 Chkalovsky sugárút.
 2. Telefon: 8 (812) 230-07-35.

Harmadik fióktelep címe

 1. Szadovaja utca 29.
 2. Telefon: 8 (812) 310-60-28.

Cím: 4irodák

 1. Manezhny pereulok 2.
 2. Telefon: 8 (812) 579-52-50.

Az ötödik fióktelep címe

 1. Sovetskaya St., 24/13.
 2. Telefon: 8 (812) 271-57-69.
 3. Munkarend: naponta 9:00-20:00 óra között.
 4. Oldal: himchistka-.

“Apetta

Értékelés: 4.6

A vegytisztító lánc több mint húsz éve van jelen a piacon. Az egyetlen üzletet Primorszkij Kraiban a kilencvenes évek végén nyitották meg, és ma a lánc számos ágat foglal magában, amelyek a tisztítást, a mosást és a javítást végzik. A vegytisztítók évente több mint egymillió darabot dolgoznak fel. A szentpétervári polgárok bíznak a vállalatban, amely már Szentpéterváron kívül Moszkvába, Rosztov-on-Donba és a régióba is terjeszkedett.

A hálózat három orosz városban huszonhat gyártócsarnokból, Szentpéterváron harmincegy, Moszkvában és Rosztovban tizenkét gyűjtőpontból áll. A gyár modern módon közelíti meg a tisztítást. A “mobil személyzet” szolgáltatás elérhető. Mindenféle árucikket elfogadnak, beleértve a finom szövetekből, például szőrméből, szarvasbőrből, bőrből, csipkéből készülteket, valamint függönyöket, drapériákat, stb. .A vállalat termékkínálatában szőnyegek, játékok, színházi jelmezek, ruhák és munkaruhák szerepelnek.

A vállalat a következő szempontok alapján előzi meg versenytársait: modern német berendezések; a legújabb, környezetbarát és biztonságos tisztítószerek (Tekskepro és KoblenzPartner partnerek); tapasztalt szakemberek csapata. Az előnyök közé tartozik az időmegtakarítás a rendelési folyamat minden szakaszában, az azonnali SMS-értesítés, a helyszíni kiszolgálás otthon vagy az irodában, a hipermarketekben és bevásárlóközpontokban található számos helyszín, valamint az “expressz rendelés” szolgáltatás, amely lehetővé teszi a termékek tisztítását, miközben Ön a bevásárlóközpontban vásárol.

A vállalat a következő szolgáltatásokat kínálja: vegytisztítás; ózonozás – nemcsak a foltokat távolítja el, hanem a szagokat is, és elpusztítja a mikroorganizmusokat és a baktériumokat; mosoda; szőnyeg- és puha játéktisztítás; ruha- és cipőjavítás. A sürgős megrendelések mosása legfeljebb egy órát vesz igénybe, és a javítás legfeljebb húsz-harminc percet vesz igénybe.

 1. Telefon: 8 (800) 222-91-16.
 2. Weboldal: .

“Takarító”

Értékelés: 4.5

Egy másik népszerű vegytisztító és mosodai lánc kínálja, hogy gondoskodjon a ruháidról. A vállalat több mint nyolc éve van a piacon. Az évek során több mint egymillió kilót tisztítottak meg, és több mint száznyolcvanezer ügyfél volt elégedett az eredménnyel. A vállalat három nagy műhellyel rendelkezik, és folyamatosan fejlődik, kutatja a piacot és innovatív technológiákat vezet be, hogy növelje munkája minőségét.

A vállalat alkalmi, elegáns és elegáns ruhák (zakók, nadrágok, szoknyák, ingek, estélyi és esküvői ruhák, selyemruhák stb.) vegytisztítását végzi. .); vízi tisztítás, amely membránszövetek, pehelykabátok, vízlepergető impregnálással ellátott dolgok, síöltözetek és egyéb anyagok feldolgozásához szükséges; vászonmosás; szőrme-, bőr- és báránybőr termékek vegytisztítása; szőnyegtisztítás; táska- és cipőjavítás.

A cég kasmírkabátokat, sifonblúzokat, perzsaszőnyegeket vagy plüss plüss plüssjátékokat is vállal. Itt könnyen eltávolíthatja a makacs és friss foltokat bármilyen összetettségű textíliákból, ruhákból, vászonból, egyenruhákból és egyéb tárgyakból; gyermekjátékok és ágyneműk baktériumölő kezelését; a tárgyak eredeti megjelenésének helyreállítását, megőrizve tulajdonságaikat; szőrme, velúr és bőráruk színezését és festését; a turisztikai leltár helyreállítását és tisztítását; táskák, bőröndök és egy pár kedvenc cipő javítását, hogy továbbra is úgy szolgálják Önt, mint régen.

Az ügyfelek elégedettek lesznek a költségvetési árakkal és a rugalmas kedvezményrendszerrel.

 1. Az iroda címe: Szentpétervár, Obukhovskoy Oborony, 51k.
 2. Telefon: 8 (812) 318-09-09.
 3. Weboldal: .

“Pingvin

Értékelés: 4.4

A vegytisztító hálózat minden szövet tisztítására specializálódott, mindenféle összetett szennyeződéstől származó termékek tisztítására. Ruhákat és cipőket is javítunk, elemeket és zsinórokat cserélünk, sőt még kulcsokat is készítünk. A szokásos vegytisztítóktól eltérően új generációs professzionális mosószereket használnak a bonyolult szennyeződések eltávolítására, amelyeket általában lehetetlen eltávolítani. Mindezt a modern felszerelésünknek és a technológiában képzett szakemberek csapatának köszönhetően tehetjük meg. A vállalat elfogadja az olyan érzékeny anyagokat, mint a szőrme, bőr, gyapjú stb. tisztításra. Ezekhez szénhidrogén oldószert használnak, mivel az kíméletesebb, de drágább is.

A szolgáltatások listája a következőket tartalmazza: öltönyök és ruhák, sport- és felsőruházat, kötöttáru, természetes és szintetikus szőrme, bőráruk, lakástextíliák, függönyök, szőnyegek, valamint bútorok tisztítása, textilfestés, kötöttáru restaurálása, javítás és egyéb varrodai munkák, szerelvények cseréje, cipőrestaurálás, kiegészítők értékesítése.

A következő is nagyon népszerű: légtisztítás – amikor a párnahuzatot kicserélik, és a tartalmat egy speciális géppel tisztítják, amely sűrített levegőt alkalmaz nyomás alatt, amely eltávolítja a port, a tolldarabkákat, fertőtlenít, szárít és fellazít; Aqua-tisztítás – egy új technológia, amely lehetővé teszi a pehelykabátok tisztítását. A vállalat a BUFA és a KREUSSLER rendszereit használja; szénhidrogénes vegytisztítás, amely alkalmas természetes szőrmék, kényes szövetek, nem tartós festékkel és ragasztóanyagokkal készült termékek tisztítására. A KWL oldószert a színek lágy és telített állapotban tartására használják.

 1. Telefon: 8(800)555-62-32.
 2. Weboldal: vegytisztító pingvin.rf.

A legjobb vegytisztítók Szentpéterváron

Airo

Értékelés: 5.0

Airo

A vállalat mosodát és vegytisztítást kínál kiszállítással. A dolgozók az ügyfél számára megfelelő időpontban jönnek a piszkos ruhákért, és másnap, legkésőbb negyvennyolc órán belül tisztán és vasalva, a fogasokon visszahozzák őket. A vegytisztítást hipoallergén termékekkel és professzionális berendezésekkel végezzük, amelyek világszintű gyártóktól származnak.

Az alkalmi ruházat, felsőruházat, lakástextíliák, kiegészítők minden kategóriáját elfogadjuk: irodai szettek, öltönyök, ingek, nadrágok, zakók, mellények, nyakkendők, pulóverek, farmerek, szoknyák, ruhák, beleértve az esküvői és estélyi ruhákat, kabátok, dzsekik, báránybőr kabátok, szőrmekabátok, bőráruk, terítők, bútorhuzatok, takarók, párnák, függönyök és tüllök, amelyek ingyenesen levehetők és visszarakhatók. A fehérneműket és ruhákat kilóra veszik.

A vegytisztító sok versenytársával ellentétben késő estig működik, így az ügyfeleknek nem kell megváltoztatniuk a terveiket. A fizetés csak a ruhák átvétele és ellenőrzése után esedékes. Készpénzt és bankkártyát egyaránt elfogad. Ingyenes szállítás 1500 vagy több megrendelés esetén.

A vállalat rendszeresen különböző promóciókat indít, amelyek megtakarításokat tesznek lehetővé. A gyerekruhák például 20%-os kedvezményt kapnak; öt blúzért és ingért kevesebbet kell fizetni – 950 R helyett 790 R-t – és ugyanennyit öt kiló ágyneműért.

 1. Telefon: +7 (812) 439-15-45.
 2. Nyitva tartás: 9:00-tól 23:00-ig.
 3. Weboldal: spb..

“Tiszta

Értékelés: 4.9

A vállalat több mint hét éve van jelen a piacon. Ügyfeleink ezrei annyira elégedettek munkánk magas minőségével, hogy újra visszatérnek hozzánk. A bútorok és szőnyegek professzionális tisztítását itt ember- és állatbarát, európai hipoallergén termékekkel végzik, amelyek rendelkeznek az összes szükséges tanúsítvánnyal, valamint a Karcher berendezéssel, amely ezen a területen világelsőnek számít. Vegytisztítóink a városban és vidéken egyaránt tisztítanak. Minden szolgáltatás kedvező árú, meglehetősen kedvező árú és ugyanolyan szépen, rögzített.

Bármilyen típusú kanapé és szőnyeg tisztítására vállalunk megbízást, beleértve az olyan összetett anyagokat is, mint a selyem, a zsenília és a vinil, mivel ezekből nagyon nehéz eltávolítani a foltokat. A vállalat szakképzett munkatársai nem csak a dolgok eredeti kinézetét adják vissza, hanem megtanítják az ügyfeleket arra is, hogyan kell megfelelően gondoskodni róluk a tisztítás után, hogy az eredmény tartós legyen. Az ügyfeleket meggyőzi ez a felelősségteljes megközelítés. A száraz tisztítás során a felgyülemlett porban általában előforduló összes baktérium elpusztul, ami fontos az asztmások és allergiások számára.

Ami az időt illeti, a tisztítás általában nem tart tovább két óránál, de nem szabad elfelejteni, hogy a szárítás körülbelül öt órát vesz igénybe. Még a kávé, cigaretta, tea, gyümölcslé, élelmiszer, kozmetikumok, penész vagy háziállatok által okozott szagok is eltűnnek. A száraz tisztítás nemcsak a makacs foltokat, hanem a rúzst, a körömlakkot és más nyomokat is eltávolítja. A legnehezebb szennyeződéseket kézzel távolítják el a mesteremberek.

 1. Telefon: +7 (952) 356-52-56.
 2. Nyitva tartás: naponta 9:00 és 22:00 óra között.
 3. Weboldal: .

lavadora

Értékelés: 4.8

lavadora

Ingyenes házon belüli vegytisztítást és mosást kínálunk, ezzel időt takarítva meg ügyfeleinknek. A mosás és vasalás nem tart tovább negyvennyolc óránál, így a ma szállított tételeket az ügyfél másnap megkapja. A környezetbarát és biztonságos termékek legújabb generációjával tisztítunk, amelyek a legnehezebb foltoktól és szennyeződésektől, valamint a sűrűbb szagoktól is megszabadulnak.

A rendszer a következő: először megrendeljük az átvételt, majd egy alkalmazott eljön az ügyfélhez, hogy átvegye a tételeket. A termékeket nem kell csomagolni, nem kell időt és energiát költeni. A szakember mindent elhoz, amire szüksége van, így nyugodtan intézheti a dolgait.

A vállalat előnyei a következő öt fő pont, amelyek megkülönböztetik a versenytársak között: időmegtakarítás; egyéni megközelítés minden egyes tételhez a hatékony eredmény érdekében; gondos vasalás egy próbababán, gyűrődések és ráncok nélkül, ami lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy a ruhadarabot az átvétel után azonnal felvegye és elmenjen egy eseményre; a dolgok biztosítása, amely garantálja a biztonságukat minden szakaszban; a szállítási díjakat már tartalmazza a szolgáltatás ára.

A vállalat kényelmes, nem szabványos árakat kínál, amelyeket Ön is kihasználhat. Íme a legnépszerűbbek: “Sweet Dream” – huszonnégy darab ágynemű és törölköző mosása és vasalása 2,490 p/hóért.Sweet Dream mini – tizenhat ágynemű és törölköző mosása és vasalása 1990 r/hóért.; “20 dolog” – húsz ruhadarab mosása és vasalása, beleértve a fehérneműt is 3390 p/hóért.; 30 dolog – harminc ruhadarab mosása és vasalása, beleértve a fehérneműt is, 3 990 p/hóért.

A vállalat rendszeresen végez akciókat: 500 p-ért mos egy ágyneműkészletet, 800 p-ért öt inget mos, 1290 p-ért két pehelykabátot mos. Ingyenes szállítás elérhető, ha a megrendelés összege meghaladja az 1000 p.

 1. Telefon: +7 (812) 614-32-98.
 2. Weboldal: .
Olvasson tovább  Top 10 online cukrász tanfolyam
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: