11 legjobb étterem Moszkvában gyermekszobával

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakértővel vásárlás előtt.

Ha az egész családdal szeretne étterembe menni, érdemes olyan helyet választani, ahol van gyermekszoba, ahol a gyermek jól érezheti magát, és a szülők kellemes ebédet vagy vacsorát fogyaszthatnak. Értékelésünk segít megtalálni a megfelelő helyet, külön szobával a fiatalabb vendégek számára.

A kiválasztás során a következő paramétereket vettük figyelembe:

  1. az ételek minősége és változatossága;
  2. belső tér;
  3. animátorok elérhetősége;
  4. Szabadidős tevékenységek a gyermekek számára;
  5. árkategória.

E pontok mellett a látogatók visszajelzéseit is megvizsgáltuk.

A legjobb moszkvai éttermek értékelése gyermekszobával

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb moszkvai éttermek értékelése gyermekszobával 1 Raszolnyikov 5.0
2 Tapchan étteremlánc 4.9
3 Kombinálja a 4.8
4 SolFaSol 4.7
5 Shu-Shu 4.6
6 Kancsó 4.5
7 Tető 4.4
8 Beverly Hills Diner 4.3
9 Manzárd 4.2
10 ILYA MUROMETZ 4.1
11 “A farm 4.0

Raszolnyikov

Értékelés: 5.0

A következő minősítő tag két emeletet foglal el az Altufievsky bevásárlóközpontban. Van egy karaoke bár és egy nagyszerű étterem, amely akár háromszáz ember befogadására is alkalmas. A vendégeket a hatalmas veranda lenyűgöző panorámával és az olasz és európai konyha ízletes ételeivel várja. Különösen kellemesek a cukrászdában házon belül készített lélegzetelállító desszertek.

A gyerekszoba nagyon hangulatos. Van benne festészeti leltár, játékok és egy szórakozóhely. Hétvégén az étterem kreatív tevékenységeket és gyermekfelügyeletet kínál a gyerekeknek. Kapcsolat:l. Moszkva,Altufievskoe autópálya 8, +7495638-55-70. Nyitva tartás: H-P: 12 órától éjfélig, P-Szo: 12 órától reggel 6 óráig, Sz: 12 órától éjfélig.

Mansard étterem

Értékelés: 4.3

A következő étterem egyedi, az ötvenes éveket idéző dekorációjával tűnik ki az értékelés többi részéből. A helyszín teljes mértékben támogatja ezt a tendenciát, ami még a konyhában is megmutatkozik. Minden részletet átgondoltak – az ételeket, a designt, a hangulatot. Esténként élőzene és a város zenekarai lépnek fel.

Egy animátor, aki hosszabb ideig el tudja szórakoztatni a fiatalabb vendégeket. Van egy terület az aktív játékoknak és a kreativitásnak. Gyerekek pártok kerülnek megszervezésre. Átlagos számla italok nélkül 1500 rubel. Gyakorlatilag nincs negatív visszajelzés erről a helyről. Hívja az éttermet a +7-495-625-42-21-es telefonszámon. Cím: Salone, Zürich. Moszkva, m. Chistye Prudy, Sretenka 1. A Beverly Hills Diner éjjel-nappal nyitva van.

Manzárd

Értékelés: 4.2

Manzárd

A Mansard egy nagy játszószobával rendelkezik, így étkezés után a gyerekek nekivághatnak a kétemeletes szórakoztató komplexumnak, ahol csúszdák, akadálypálya és golyós medence várja őket. A nyugodtabb gyerekek a játékasztalnál színezhetnek. Hétvégenként animátor foglalkozik a gyerekekkel, hétvégenként pedig egyszerű, de érdekes ételek főzéséről szóló workshopokat szerveznek.

A Mansard két tágas teremmel rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmasak bankettek rendezésére, valamint egy privát összejövetelekre alkalmas területtel és egy bárral. Az étlap tömör és egyszerű, hús-, hal- és vegetáriánus ételekkel, változatos menükkel és külön részleggel a gyermekek számára. Meglepő módon az árak átlagosak egy étteremhez képest, részben az ételek egyszerűségének köszönhetően. Átlagos számla csak 1200 rbl. Mansard a Sretenka Str. A Mansard étterem a Lavochkina utca7As1-ben található vasárnaptól csütörtökig 12:00 és 00:00 óra között, pénteken és szombaton pedig 12 órától 2 óráig. Lépjen velünk kapcsolatba a +7 495 796-26-36 telefonszámon.

ILYA MUROMETZ

Értékelés: 4.1

ILYA MUROMETS

Ha szeretne emlékezni a 20. századra és érezni a múlt hangulatát, jöjjön el az Ilya Muromets étterembe. Láthatsz egy igazi orosz bográcsot, házi készítésű merőkanalakat, törölközőket, törülközőket és még sok mást. Mindezen használati tárgyak, dekoráció és faasztalok között igazi otthoni otthonosságot érezhet, és az antik tárgyak gazdagítják az akkori idők eredetiségéről szóló ismereteket.

Az étteremben van egy gyerekszoba is, ahol a gyerekek az étkezés közben is elférnek. Profi előadóművészek szórakoztatják majd őket.A desszert hozzávetőleges ára 200 rubel, az előételek ára 300 rubel. Lehetőség van asztalfoglalásra business class szolgáltatással. Az étteremről szóló vélemények többnyire pozitívak. Ezért érdemli meg, hogy a rangsorunkban szerepeljen. Telefonos rendelés: +7 495 663-17-47.Nyitva H-Szo 9:00-23:00-ig. Cím:d. Moszkva,37 Leninszkij Prospekt.

“A farm

Értékelés: 4.0

Az egészséges ételek és az ízletes rusztikus termékek szerelmeseinek a Farm étterem Moszkva külvárosában nyílt meg. Érdekes és ízletes lesz minden korú vendég számára – a gyermekek számára külön menü van, de csak két elemet tartalmaz – nuggets és leves. A főlistáról azonban a gazdaságból származó húsból, a folyóból és a tengeri halakból készült ízletes ételeket is felveheti. A konyhát nem lehet pontosan meghatározni: a grúz, az orosz és az európai konyha szimbiózisa.

Az étteremben a termek szokatlan díszítése egy vidéki házra emlékeztet: rengeteg színes textil, fa, növény és különböző textúrák. Különlegesség a nagy gyerekszoba, ahol hétvégén egy animátor vigyáz a kicsikre, így a szülőknek nem kell aggódniuk gyermekük biztonsága miatt. Kívül van egy játszótér, ahol a gyerekek felnőtt felügyelet mellett játszhatnak.

A drezdai The Farm étteremben az átlagos számla 1,50 dollár. Lobanovo262k1, kb. 1100 rubel, nyitva naponta 12 és 00 óra között. Helyszín Telefonos foglalás és információ: +7 (495) 001-36-42.

Olvasson tovább  Top 5 Használtruha üzletek Rostov-on-Don-ban
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: