12 legjobb fotóstúdió Jekatyerinburg városában

*A legjobbak áttekintése a szerkesztőség szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Nem csak a fotós felelős a fotózás sikeréért és minőségéért. Az is fontos, hogy megfelelő fotóstúdiót válasszon, ahol jó minőségű világítás, sok kellék és kellék van a témák széles skáláján. Jekatyerinburgban számos professzionális stúdiót találhat, amelyek megfelelnek az ügyfelek többségének, és a város bármely részén találhatók, így rengeteg közül választhat. oktatás 1 A professzionális stúdiók a város bármely részén találhatók. A belső terek és stílusok sokfélesége, valamint az árak széles skálája biztos, hogy a legigényesebb ügyfelekkel is meg fog egyezni.

Az Expertology szakértői megvizsgálták a javaslatokat, és készítettek egy minősítést, amely a 11 legjobb fotóstúdiót tartalmazza Jekatyerinburgban.

Hogyan válasszon egy fotóstúdiót a fotózáshoz

Világítás

A legjobb, ha a helyiségben sok a természetes fény, amit nagy ablakok, például panorámaablakok segítenek. Ez a megvilágítás biztosítja a legtermészetesebb megjelenést a fényképek számára. Ha tetszik a stúdió, de a természetes fény nem elegendő, nézze meg, milyen mesterséges fényforrások állnak rendelkezésre – a berendezésnek modernnek és megfelelően működőnek kell lennie.

Beltér

Döntse el a fotózás stílusát, mielőtt kiválasztja a stúdiót. Csak ezután érdemes keresni egy megfelelő kialakítású és belső berendezésű szobát, amely megfelel a témának. Ne hanyagolja el a különböző hátterű készleteket, mivel ezek változatosságot biztosítanak. Próbáljon meg olyan fotóstúdiót találni, amely a lehető legkényelmesebb, függetlenül a fotózás időpontjától. Légkondicionálás, szellőztetés, fűtőtestek, padlófűtés – mindez lehetővé teszi, hogy hideg vagy meleg évszakban is kényelmesen dolgozhasson.

A tér átgondoltsága

A szoba nem lehet üres. Jó, ha a belső tér különböző tárgyakat tartalmaz: ágyak, kanapék, fotelek, asztalok, székek, lépcsők, lámpák, állólámpák, lámpák stb. . Fontos a szervezettség és a zónázottság, ha csak egy szobában kell forgatni. A tér felosztása lehetővé teszi a folyamat változatosságát, és így a fényképek változatosságát is.

Dekoráció

A legtöbb fotózáshoz ideális egy fehér falú stúdió. Időt takarít meg a fotózás megszervezésénél, és megkönnyíti a belső dekoráció kiigazítását és megváltoztatását. Fehér is ad a fény egy jobb játék. Szép bónusz lesz a tér vizuális megnagyobbodása, amelyben az ügyfél nem fogja úgy érezni, hogy a falak nyomják őket.

A papír és egyéb dekorációk mellett jó, ha a fotóstúdióban van egy füstgép és egy ventilátor. A megfelelő eszközök használatával könnyen megoldható a háttérprobléma.

Terület

A stúdió nem lehet szűkös, vagy csak fizikailag nem lesz képes bizonyos felvételeket készíteni, mivel túl közel van a témához, vagy alacsony mennyezet, amely helytelenül tükrözi a fényt.

Kapcsolódó

Ideális esetben a stúdiónak rendelkeznie kell öltözővel, sminkszobával, pihenőszobával és zuhanyzóval. Sminkes hiányában az ügyfél saját sminkest és fodrászt is alkalmazhat, de az esetek kilencven százalékában szükség van egy erre a célra kialakított arcképcsarnokra. A zuhany ideális, ha az ügyfélnek sok sminket kell lemosnia, például ha a test nagy részeire felvitt vizes sminket kell lemosnia. A házon belüli jelmezbolt szívesen látott kiegészítő lesz.

Személyzet

A barátságos alkalmazottak megszabadíthatják a kezdő modelleket a merevségtől és a szűkös körülményektől, amelyek zavarják a forgatás folyamatát. Az asszisztensek szerepe kulcsfontosságú, ha a fotózáson gyerekek vesznek részt, mivel a fotósnak nehéz lenne egyszerre elkészíteni a képeket és megragadni a figyelmüket.

Ár

A drága nem garancia a minőségre. Mielőtt végleges döntést hozna, nézze meg más fotósok munkáit a kedvenc stúdiójában.

A legjobb fotóstúdiók értékelése Jekatyerinburgban

Jelöléshelyfotóstúdióértékelés
A legjobb fotóstúdiók értékelése Jekatyerinburgban1“Mint”5.0
2MODERN4.9
3

ersona

4.8
4“Flamingó”4.7
5Villa Nina4.6
6Chalfei Home Loft4.5
7Anato
 • ev Vizuális művészetek
 • 4.4
  8Charme4.3
  9GM fotó4.2
  10“KVADRAT”4.1
  11“CHECK #6”3.0

  “Myata

  Fotóstúdió értékelése (Jekatyerinburg): 5.0

  Csúcskategóriás fotóstúdió tágas, zónákra osztott szobával. A mennyezetek szabványosak, három méteresek, de ez lehetővé teszi, hogy lámpákat helyezzenek ki. A szoba fénye természetes, köszönhetően a nagy ablakoknak, és a felhős időjárás vagy este van professzionális felszerelés. Különféle mobil fotóháttereket használnak, pl. szövetháttereket. A helyiség bútorozott, így a felvételek a szoba különböző részein készülhetnek: a kandalló mellett, a hintán, az ágyon, a kanapén stb. . Kellékek és dekorációk szinte bármilyen ötlet megvalósításához elegendőek. A stúdióban van egy sminkszoba, valamint egy házon belüli sminkes. A fényképezés mellett a Mint rendezvényeket, reklámokat is videóra vesz, és vágja a felvételeket. A munkacsoportban nemcsak operatőrök, hanem tervezők is dolgoznak, akik képesek személyiséget adni a megörökített pillanatoknak. Az óránkénti bérleti díjak 2800 p.

  Dolores Ibarruri, 2 E, Century Business Center, található. Nyitva minden nap, 9:00 és 22:00 között. Hívjon a +7(904) 549-94-78-as telefonszámon. További információk a következő weboldalon: /mint_foto.

  Előnyök

  • bármilyen fényképezés és videofelvétel;
  • profi fotós;
  • állatokkal való látogatás engedélyezett;
  • barátságos személyzet;
  • Wi-Fi;
  • parkoló.

  Hátrányok

  • átlagon felüli árak;
  • A minimális foglalási idő egy óra;
  • előzetes bejelentkezés alapján.

  MODERN

  Értékelés fotóstúdió (Jekatyerinburg): 4.9

  MODERN

  A második vonal a stúdióba megy fotózásokhoz és rendezvényekhez. Itt szerveznek workshopokat, születésnapi partikat és bulikat. ötvenöt négyzetméteres szoba, szabványos három méteres belmagassággal. Két nagy ablak van, így sok természetes fényt kapunk. Ha nincs elég természetes fény, használhat mesterséges fényt is. Monoblokkokat is biztosít (Bowens Gemini 500R, Falcon Eyes)

   A tima SL-300 BW), softbox, strip box, állvány, stb. Zenei rendszer, projektor, papír hátteret, dekoráció áll rendelkezésre. A belső tér egy kandallóból, ágyból és különböző kellékekből áll. Wi-Fi az Ön kényelméért. Jelmezek és ékszerek bérelhetők. Egy sminkes és egy sminkmester segít megteremteni a kívánt megjelenést. A szobák három órától bérelhetők. A költségek 1500 p.

   Található Sheinkman, 9, BC “Marshal”, 45-ös iroda, 4. emelet. Naponta és éjjel-nappal nyitva. Telefonon hívható: +7(922)146-13-67, +7(982)636-71-93. További információ a honlapon: .

   Előnyök

   • kulcsrakész fotózási szolgáltatások;
   • világos belső terek;
   • parkoló;
   • megfizethető árak.

   Hátrányok

   • Kis bútorok;
   • az állatok kifizetése 200 p;
   • előzetes bejelentkezés alapján;
   • 50%-os előlegfizetés szükséges.

   ersona

   A fotóstúdió értékelése (Jekatyerinburg): 4.8

   PERSONA

   A harmadik helyezett egy stúdiót kap három társalgóval. Az első, a Panorama sötét színű belső térrel rendelkezik, nagy fehér kandallóval, fekete stukkóval, eredeti fénydíszekkel és panorámaablakokkal, amelyek természetes fényt és nyílt kilátást biztosítanak a városközpontra; a második, a Család, pompás fehér és fehér-arany belső terével, kandallójával, magas pódiumával, padlótól a mennyezetig érő ablakaival és nagyméretű gyerekszobájával tökéletes a nagyon kicsi és kicsit idősebb gyerekekkel való forgatáshoz; a harmadik, a Sherlock, a 18. századi Angliában játszódik: sötét színű, aranyozott belső terek, antik bútorok, bronz csillárok, virágcsokrok és tükrök. Minden terület öt méteres belmagassággal rendelkezik. Ruhák és ékszerek bérelhetők. Mindenféle fotózás: családi, esküvői, gyermek, üzleti, stb. . Sminkes és sminkes. 1400 és 1700 p között fog kerülni.

   Található Pohodnaya 76. Nyitva naponta, 9:00 és 23:00 óra között. Telefonos hívás: +7(912)040-35-35-35. További információ a honlapon: .

   Előnyök

   • 246 m munkaterület;
   • Természetes és mesterséges fény;
   • parkolóhely;
   • elfogadható árak.

   Hátrányok

   • nincs azonosítva.

   “Flamingó

   A fotóstúdió értékelése (Jekatyerinburg): 4.7

   A negyedik helyszín egy fotóstúdió, ahol nemcsak fotózásokat, hanem rendezvényeket is tartanak, például születésnapokat, leánybúcsúkat és mesterkurzusokat. Egy szoba, amelynek teljes területe ötvenöt négyzet, több terület áll rendelkezésre. A mennyezetek szabványosak, mindössze három méteresek. Természetes fény és este mesterséges fény professzionális felszereléssel. Kényelmes öltözőszoba tükörrel és speciális lámpákkal az Ön kényelmét szolgálja. Vannak különböző dekorációk, szövet hátterek… A belső tér berendezett, sok kellékkel. Nagy sebességű belső tereket osztogatnak mindenfelé. Az óránkénti bérleti díjak 1300 p.

   Található a Kuibysheva, 99. Napi nyitva tartás éjjel-nappal. Hívás: +7(922)152-73-52. További információ: /flamingophotostudia.

   Előnyök

   • Saját fotós;
   • barátságos és segítőkész személyzet;
   • Tea és kávé áll rendelkezésre;
   • parkoló;
   • megfizethető árak.

   Hátrányok

   • minimális foglalási idő – óra.

   Villa Nina

   A fotóstúdió értékelése (Jekatyerinburg): 4.6

   VILLA NINA

   Az ötödik egy két szobás stúdió, az egyik hálószobának, a másik nappalinak van kialakítva. Itt az évjárat az európai klasszikusokat idézi. A forgatási terület nyolcvan négyzet. A mennyezetek négy méter magasak, valamivel magasabbak a szokásosnál. Érdekes dekoráció és rengeteg természetes fény – mindez a Villa Nina-ban. A nagy ablakok mellett mesterséges források is vannak: két impulzus monobox, octobox portrékhoz, softbox, stripbox egészalakos portrékhoz, állító daruk, szinkronizátorok és 4000K mennyezeti fény. A stúdió workshopokat, esküvői, családi fotózásokat és egyéb fotós workshopokat, valamint babavásárokat tart. A belső terek átgondoltak, berendezettek, de nem korlátozzák az ügyfeleket a stílusban. A tér lehetővé teszi, hogy játsszon a textúrák és a színek, hogy kiigazítások. Készülj fel a munkára folyamat segít make-up szoba, felszerelt minden szükséges. Órabérleti díj 1200-1500 p.

   Található a Chebyshev, 6, 306-os irodában. Nyitva 9:00-tól 22:00-ig. Hívás: +7(950) 632-43-59. Részletek a honlapon: .

   Előnyök

   • Lépcsők a szabadtéri forgatáshoz;
   • Az állatokkal való filmezés megengedett, de erről előzetesen egyeztetni kell az adminisztrációval;
   • munkaidő utáni bérleti díj 200 p;
   • megfizethető árak.

   Hátrányok

   • nincs fotós.

   Chalfei Home Loft

   Fotóstúdió értékelése (Jekatyerinburg): 4.5

   Loft Chalfei otthon

   A hatodik vonal egy százötven négyzetméteres szobával rendelkező stúdiót kap. A helyiséget ünnepségek, partik és főzőtanfolyamok megtartására is lehet használni. A filmezés mellett bármilyen eseményt meg lehet itt tartani, és a csúcspontokat profi fotós is megörökítheti. Rengeteg természetes fény, és a speciális felszerelés megkönnyíti az esti munkát. A stúdióban van egy texturált és téglafal loft stílusban; széles lépcsőház, amely kényelmes a hosszú ruhákhoz; asztalok terítőkkel és virágokkal; bár snackekkel; szükséges felszerelés, projektor, különböző dekorációk és kellékek. A visszajelzések azt mutatják, hogy a terem nem tud összegyűjteni egy nagy ünnepséget, mivel korlátozott számú, körülbelül ötven ember befogadására alkalmas. Egy óra bérleti díj 2500 p, és tizenkét órára – 15-20 ezer. .

   Található Landyshevoy, 2. Minden nap 10:00 és 22:00 óra között nyitva. Hívás: +7(982)766-63-47, +7(343)227-11-88. Részletek a honlapon: .

   Előnyök

   • kulcsrakész elrendezés;
   • Wi-Fi;
   • Parkolás.

   Hátrányok

   • A minimális foglalási idő egy óra;
   • átlag feletti árak.

   Anato

  • ev Vizuális művészetek

   A fotóstúdió értékelése (Jekatyerinburg): 4.4

   ANATO<li></div><p>EV VISUAL ARTS” src=”/wp-content/uploads/2023/02/1981666197261-1212.jpg” height=”500″ title=”ANATO</p><li>A KÉPZŐMŰVÉSZET”></p><p>A hetedik pozíciót nem akármilyen stúdió kapja, hanem egy olyan kreatív, magasan professzionális fotósokból, tervezőkből, stylistokból és sminkesekből álló szövetség, amely képes bármilyen összetett problémát megoldani. Az ügyfeleknek filmforgatásokat, reklámokat és rendezvényeket kínálnak. Egyéni megközelítés és kreativitás – az intézmény jellemzője. A stúdió barátságos légkörrel rendelkezik, így a vendégek már az első pillanattól kezdve ellazulnak és bekapcsolódnak. A stúdió szakemberei segítenek még az összetett kreatív projektek kidolgozásában is. A világításhoz modern berendezéseket használnak, a fotózás kétszáz négyzetméteres területen zajlik. Sminkszoba és különböző kellékek állnak rendelkezésre. Pihenhet a kényelmes kanapékon, az ottománokon vagy a bárban. A stúdió együttműködik a Reshetnikov műteremmel, a Cesar’s, az Amore és a Mad butikokkal</p><li>nes Tattoo és más szervezetek. Órabérleti díj 2k-tól. .</p><p>Található a 9, Cherkasskaya str. Nyitva naponta, 12:00-20:00. Hívjon minket a következő telefonszámon: +7(904)162-22-86. Részletek az oldalon: anato</p><li>.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>szolgáltatások széles skálája;</li><li>Wi-Fi;</li><li>parkolás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Átlagon felüli árak;</li><li>előzetes bejelentkezés alapján.</li></ul><h3>Charme</h3><p>A fotóstúdió értékelése (Jekatyerinburg): 4.3</p><div style=Charme

   A nyolcadik helyen egy stúdió, két nagy és egy kis teremmel. Az épület területe százharminc négyzetméter. Egyedi belső terek állnak rendelkezésre, ahol játszhat a színekkel és textúrákkal, szokatlan dekorációt hozva létre. Egy fényes fehér zongora sok más dolog mellett biztosan nagyszerű kiegészítője lesz bármilyen tematikus fotózásnak. Van még egy kandalló, ágy, füstgép, papírháttér, ventilátor, különböző dekorációk… Természetes és mesterséges fény egyaránt rendelkezésre áll. A sminkszoba lehetővé teszi a gondtalan öltözködést és sminkelést. A stúdióban egy házon belüli haj- és sminkstylist is rendelkezésre áll. A következő fotózások állnak rendelkezésre: “A csodára várva”, Love Story, egyéni, családi, baba, esküvő, tárgy, reklám, valamint forgatások, leánybúcsúk, legénybúcsúk, születésnapok. Órabérleti díj 1100-1300 p.

   A Michurina utca 108. szám alatt található. Napi nyitva tartás éjjel-nappal. Hívás: +7 (950) 651-20-02. Részletes információk a honlapon találhatók: .

   Előnyök

   • Kompliment a stúdióból egy csésze kávé vagy tea formájában;
   • Wi-Fi;
   • Parkolás.

   Hátrányok

   • állatok jelenléte 200 rubelt fizetnek.

   GM Photo

   A fotóstúdió értékelése (Jekatyerinburg): 4.2

   GM FOTÓ

   A kilencedik egy fotóstúdió több fotópavilonnal, amelyek modern felszereléssel vannak felszerelve, mint például BOWENS eszközök, Sekonik expozíciós mérők, rádiószinkronizátorok, egy kocka tárgyfotózáshoz, mindenféle kiterjesztések és még sok más… Természetes fény, estére pedig monoblokkok vannak. Rengeteg papírháttér, egy ventilátor, berendezési tárgyak, például egy lépcső, bőséges lehetőséget biztosítanak a változatosságra. Az ügyfeleknek portrék, sport-, ipari, reklám- és építészeti fotózás, valamint képszerkesztés és retusálás áll a rendelkezésükre. Ha azt szeretné, hogy a kíséret gyártását megrendelhesse. Folyamatos, bármilyen összetettségű fotózást, mesterkurzusokat és leckéket szervezünk kezdő fotósok számára. Bérleti díj óránként 1k. .

   Található a Gorkij, 65. Nyitva H-P 10:00-21:00-ig. Telefonon: +7(343)290-20-02, +7(343)290-01-02. Részletes információk a honlapon: .

   Előnyök

   • barátságos légkör és segítőkész személyzet;
   • Van egy fotós és egy sminkes;
   • parkoló.

   Hátrányok

   • teljes előre fizetett munka.

   “KVADRAT”

   A fotóstúdió értékelése (Jekatyerinburg): 4.1

   A tizedik hely a stúdióé, ahol mindenféle felvételeket készítenek. Magánszemélyek és szervezetek számára portfóliók, családi, gyermekportrék, építészeti tárgyfotózások készítését kínáljuk. százhúsz négyzetméter és hetvennégy négyzetméter teljes alapterület, három méteres szabványos belmagassággal. A mesterséges megvilágításhoz hat impulzus és négy fix lámpát, négy LED panelt, rengeteg softboxot és fúvókát használunk. A padlón nincsenek vezetékek, így azok nem zavarják a forgatási folyamatot. Kínál portré, esküvő, baba, családi, tárgy, belső, reklám, riport, riport, utazási fotózás, valamint építeni egy portfóliót, katalógus, menü. Szép bónusz a padlófűtés a hideg időben a melegért, a légkondicionáló pedig a melegben a hűvösségért. Van egy társalgó kanapéval azok számára, akik nem vesznek részt a fotózáson. A fotózás 3500 és 4500 rubel között lesz.

   Iulia utca 48. Napi 24 órában nyitva. Telefonos hívás: +7(922)100-46-25. További információ a honlapon: .

   Előnyök

   • Bármilyen lövöldözés;
   • szolgáltatások széles skálája;
   • Wi-Fi;
   • parkolás.

   Hátrányok

   • az árak átlagon felüliek;
   • lemondás esetén részleges vagy teljes kifizetés szükséges.

   “CREH #6”

   A fotóstúdió értékelése (Jekatyerinburg): 4.0

   CHEIX NO. 6

   Hangulatos fotóstúdió zárja a rangsort. Nincsenek felülvilágító rendszerek, automata felvonók vagy más drága berendezések, de a családias légkör, az elfogadható árak és a laza szabályok kárpótolnak ezekért a hátrányokért. A TSECH #6-ban az ügyfelek a szettek között feltehetik a lábukat a kanapéra, teát ihatnak és kekszet ehetnek. A szoba teljes területe nyolcvan négyzetméter, ami elég ahhoz, hogy ne érezzük zsúfoltnak a helyiséget. A sminkszoba, valamint a saját fodrászunk és sminkesünk rendelkezésre állása segít abban, hogy a modell rövid idő alatt felkészüljön a munkára. A fotósok számára rendelkezésre áll egy zenei központ, különböző kellékek, professzionális stúdiófény, egy sor papírháttér, dekorációk és belső sarkok. A mesterséges fény mellett rengeteg természetes fény is beáramlik a nagy, teljes falra néző ablakokon keresztül. Ha kívánja, felakaszthat egy hintát, áthelyezhet vagy áthelyezhet bármilyen bútordarabot a szekrényből. Egy óra bérleti díj 1500 és 1700 p között van.

   Található a Chebyshev, 6, iroda 305. Nyitva naponta 8-tól 23 óráig. Hívás: +7(909)018-43-54, +7(912)668-74-54. Részletes információk a honlapon: .

   Előnyök

   • egyéni megközelítés;
   • otthoni légkör;
   • megfizethető árak.

   Hátrányok

   • nincs saját fotós.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: