12 legjobb hajótest biztosítási társaságok

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Az ASKO az MTPL-től eltérően nem kötelező biztosítás. De ma már sok gépjármű-tulajdonos kezdte megérteni, hogy milyen előnyökkel jár ez a művelet. A szolgáltatás magas költségei ellenére, amelyek többszörösen meghaladják a gépjármű-felelősségbiztosítás költségeit, az önkéntes hajótest-biztosítás számos előnnyel jár.

  1. A gépjármű tulajdonosa – függetlenül attól, hogy a közlekedési balesetben vétkes-e vagy sem – jogosult kártérítésre egy ilyen baleset esetén. Emellett pénzt kap a kárt okozó természeti katasztrófák után, vagy amikor harmadik felek kárt okoznak a gépben.
  2. Lopás esetén a tulajdonosnak a szerződéses kötelezettségek alapján garantált a kifizetés.
  3. Kisebb károk esetén nincs szükség közlekedésrendészeti igazolásra, így könnyebben és gyorsabban megkaphatja az Önt megillető kifizetéseket.
  4. A további lehetőségek közé tartoznak azok a szolgáltatások, amelyek a tulajdonos kényelmét szolgálják az úton történő meghibásodás esetén, valamint az autó baleset helyszínéről történő evakuálása. Ilyen esetekben a biztosítótársaság gondoskodik minden ügyről.
  5. Az autótulajdonos választja meg a kártérítés típusát: pénz vagy a problémák elhárítása egy szervizközpontban.
  6. A biztosítási összeg a szerződés teljes időtartamára rögzített, nem emelkedik és változatlan marad.

Rengeteg ajánlat van az orosz piacon. Az autótulajdonosok pedig a számukra legelőnyösebbet akarják kiválasztani, így optimálisan kombinálhatják a fizetés összegét, a szolgáltatások minőségét és mennyiségét. A minősítésünkben 12 olyan hajótest-biztosítót választottunk ki, amelyek már régóta megbízható partnerként szerzett hírnevet, és a legjobb feltételeket kínálják ügyfeleik számára.

A legjobb CASCO biztosítótársaságok értékelése

Jelöléshelyszíntermék neveértékelés
A legjobb CASCO biztosítótársaságok értékelése1Ingosstrakh5.0
2Rosgosstrakh4.9
3Reneszánsz biztosítás4.8
4SOGAZ4.7
5Alfa biztosítás4.6
6VTB biztosítás4.5
7Tinkoff biztosítás4.4
8RESO Garantia4.3
9Allianz4.2
10VSK Biztosító Ház4.1
11Soglasiye4.0
12MAX3.9

Ingosstrakh

Értékelés: 5.0

Ingosstrakh

Az első helyet egy stabil pénzintézet foglalja el, amely megbízhatónak bizonyult az ország nagyvállalataival való hosszú távú együttműködésnek köszönhetően. 70 éves tapasztalatával az Ingosstrakh ma már a legkedvezőbb feltételeket kínálja minden biztosítási típusra, beleértve a hajótest-biztosítást is. A legmagasabb szintű üzleti hírnévvel rendelkezik, amely széles körű szolgáltatáscsomagot és a szerződéses kötelezettségek teljes körű teljesítését garantálja a polgárok számára.

A biztosítás magában foglalhat olyan kockázatokat, mint a lopás, mindenféle kár, beleértve az ütközést, az üvegtörést, a természeti katasztrófák következményeit, valamint a következők. A gépjármű tulajdonosa a jármű visszaszerzésének két lehetősége közül választhat. A javítás történhet hivatalos márkakereskedő szervizében vagy a biztosító műszaki állomásain. Az első lehetőség új autókhoz, a második a 2 évnél régebbi autókhoz a legmegfelelőbb. A biztosított választja ki a számára leginkább szükséges szolgáltatások körét. Például csak a gépjármű elvesztése, beleértve a lopást is, vagy kiterjedtebb csomagok sérüléssel és lopással együtt.

A teljes kötvényszámítás online elvégezhető a Számítás szakaszban. A vélemények szerint az Ingosstrakh valóban vezető szerepet tölt be a biztosítási piacon. A CASCO-t közvetlenül a vállalat honlapján igényelheti. A szabályzat már másnapra elkészül, és e-mailben vagy az irodában vehető át.

Rosgosstrakh

Értékelés: 4.9

Rosgosstrakh

A minősítés második helyét a vállalat foglalja el, amely A megbízhatósági szintet kapott++. A CASCO a biztosítási portfólió jelentős részét teszi ki. Oroszország 85 régiójában vannak kirendeltségek. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél mindig és bárhol kapcsolatba léphet az irodával, ha kérdései vannak. 250 kárrendezési pont lehetővé teszi a kárigények rövid időn belüli rendezését.

A kialakított tarifák minden biztosítottat kielégítenek: mind azokat, akik a maximális csomagot szeretnék megkapni, mind azokat, akik a családi költségvetés megtakarítására számítanak. A polgárok második kategóriájára a “Semmi extra”, a “Válságellenes Casco” és a “Gazdaság 50/50” tarifák vonatkoznak. Kérésre a biztosítás a lopáson és az autóbaleseten kívül olyan eseményekre is kiterjedhet, mint például az autó vízbe vagy jégbe ütközése, robbanás vagy tűz. Az előzetes becslést a honlapon található kalkulátor segítségével lehet elvégezni. A szerződés megkötésére online, telefonon vagy a legközelebbi fiókban kerül sor.

Az autótulajdonosok, akik ezt a biztosítótársaságot választják, megerősítik, hogy minden kötelezettség teljesül, nincsenek bírósági viták, a szerződés megkötése nagyon gyors, valamint a kifizetésekről szóló döntés. A kiterjesztett együttműködés kedvezőbb feltételeket jelent, így sok ügyfél, aki egyszer jelentkezik, a szervezet törzsvásárlójává válik.

Reneszánsz biztosítás

Értékelés: 4.8

Reneszánsz biztosítás

A bronzérmes egy több mint 20 éve működő nagy pénzintézet, amely megbízható partnere a magánszemélyeknek és jogi személyeknek. A fiókok az ország nagy régióiban találhatók. Összesen 19 van belőlük. A kötvény gyorsan kiállítható online. A ritka autók és a más országokban bejegyzett járművek kivételével.

A programok igen változatosak. Lehetőség van az összes alap- és kiegészítő opció kiválasztására, vagy csak azokat, amelyekre szüksége van. Ezek közé tartoznak a közlekedési és parkolási balesetek, lopás, lopás, tűz, robbanás, kedvezőtlen időjárási körülmények.

Sok válaszadó említett egy praktikus mobilalkalmazást, ahol elemezhetik vezetési stílusukat, szabadidejükben játszhatnak játékokat, feladatokat oldhatnak meg vezetési képességeik fejlesztése érdekében. Segítségével kedvezőbb KASKO-t kaphat, vagy tovább hosszabbíthatja a szerződést. Például, ha biztonságosan vezet, a kedvezmény 90%-os lesz. Jó üzlet azoknak, akik nagyon kevés időt töltenek a volán mögött. Ha ezt a tarifát választja, a kilométeróra állását leolvasó készüléket szerelhet be az autóba. A kilométer-korlátozással rendelkező politika akár 20%-os megtakarítást is lehetővé tesz.

SOGAZ

Értékelés: 4.7

SOGAZ

A rangsor negyedik helyét méltán foglalja el a vállalat sokéves tapasztalatával, amely segített neki, hogy a válság alatt is talpon maradjon, és mindig megőrizze a pénzügyileg stabil szervezet hírnevét. Fióktelepek hálózata Oroszország-szerte. Ma már több mint 800 van belőlük. A hajóteherbiztosítási szerződés megkötéséhez szabványos dokumentumcsomagra van szükség. A vállalat együttműködik egyéni autótulajdonosokkal, valamint nagy járműparkokkal.

A biztosítás költsége a kiválasztott csomagtól függ. Az önrész jelentősen csökkenti azt, ezért sokan inkább ezt az opciót választják, amikor egy biztosítási esemény bekövetkezése esetén a pénz egy részét nem fizetik ki az ügyfélnek. A tarifák közé tartoznak a közlekedési balesetek, harmadik személyek szándékos vagy gondatlan cselekményei, lopás, lopás, tűz, robbanás, útszakadás és talaj zsugorodása, idegen tárgyak leesése, veszélyes természeti jelenségek. Az autótulajdonosok a hivatalos weboldalon keresztül online is jelentkezhetnek, és a kész dokumentumot az irodában vagy e-mailben kaphatják meg.

A meglévő ügyfelek visszajelzései rendkívül pozitívak, a jogi fellebbezések elkerülhetők, mivel a vállalat teljes mértékben betartja kötelezettségeit. A kifizetések időben, az összegek lefelé történő kiigazítása nélkül történnek.

Alfa biztosítás

Értékelés: 4.6

Alfa biztosítás

Az ötödik helyen álló “Alfa Insurance” rendelkezik a legmagasabb megbízhatósági besorolással. Több mint 100 féle pénzügyi terméket kínál, beleértve a hajóteherbiztosítást is. 270 iroda található nemcsak a nagy régiókban, hanem a kisebb településeken is. A tarifák változatosak és előnyösek a biztosítottak számára. Kiválaszthatja az adott esethez legmegfelelőbbet. A Smart KASKO például olyan tulajdonosok számára készült, akik nem használják sokat az autójukat. A kilométer-korlátozás kiválasztása után a szerződés időtartama alatt lehetőség van annak csökkentésére, növelésére vagy teljes felmondására, ha a feltételek nem felelnek meg a valós élethez.

A biztosítási kifizetések standard esetekre történnek: közlekedési baleset, lopás, kár, természeti katasztrófák következményei. Az árat az online kalkulátor segítségével tudja kiszámítani. Különböző formanyomtatványok léteznek az új ügyfelek és azok számára, akik meg akarják hosszabbítani a szerződést.

A válaszadók és a biztosítási szakértők véleménye megegyezik. A legmagasabb pontszámot adják a vállalatnak, kiemelve az interneten, az irodában vagy telefonon keresztül történő gyors igényérvényesítést, az egyedi ügyek gyors feldolgozását, a munkatársakkal való folyamatos kapcsolattartás lehetőségét. Sokan szeretik a kibővített kiegészítő lehetőségeket.

VTB biztosítás

Értékelés: 4.5

VTB biztosítás

A rangsor hatodik helyén egy 19 éve működő szervezet áll, amely minden típusú biztosítási szolgáltatást nyújt. Irodák az ország 46 régiójában találhatók. A CASCO tarifa személyre szabható az egyéni igényeknek megfelelően. A “Személyes ügyvéd” opcióval a hét minden napján, 24 órában kompetens tanácsot kaphat egy szakembertől. A pályázatot online kell benyújtani. A kárigények feldolgozása gyors, és Ön már másnap használhatja a kötvényt.

A csomagok magukban foglalják a lopásból vagy bármilyen kárból eredő károkat, a tűz vagy robbanás okozta teljes veszteséget. Az ügyfél választhat ügyvédet, kártérítést a vontatás és a roncsolás során keletkezett károkért vagy a járműből ellopott értéktárgyakért és dokumentumokért, élet- és egészségbiztosítást, 24 órás szervizszolgálatot, műszaki segítségnyújtást az úton (kerékcsere, autónyitás, motorindítás, üzemanyag- és kenőanyag-ellátás, akkumulátortöltés).

A vélemények szerint a társaság kiváló feltételeket kínál az önkéntes gépjármű-felelősségbiztosításra. Standard dokumentumcsomag és végrehajtási eljárás. A rendszeres ügyfelek jelentős kedvezményekben részesülnek a szerződés meghosszabbításakor vagy egyéb biztosítások megkötésekor. Számos további lehetőség biztosítja a nyugalmat a hosszú utazások során, mivel a személyzet mindig készenlétben áll, hogy segítsen.

Tinkoff biztosítás

Értékelés: 4.4

Tinkoff biztosítás

A hetedik helyen álló társaságnak nincsenek fiókjai, de 43 oroszországi régióban ügynökhálózaton keresztül értékesíti biztosításait. A legfrissebb statisztikák alapján a biztosítási portfólió 1/3-át teszi ki a hajótest-biztosítás. A lehetőségek széles választéka tette ezt a vállalatot nagyon népszerűvé az autótulajdonosok körében. Valódi lehetőséget kínál a pénzmegtakarításra, és mégis megkapja a szerződésben meghatározott összes kártérítést.

Lehetőség van arra, hogy már a pályázat benyújtásakor kedvezményeket kapjon az opcionális mezők kitöltésével. Összességében akár 30%-ot is elérhetnek. A kötvényt a kifizetést követően azonnal kiállítják. Teljesen átlátható, és nem tartalmaz semmilyen további díjat vagy rejtett díjat. A dokumentumot ingyenesen kézbesítik bármely címre, az ügyfél által választott időpontban. A csomagok különböző biztosított eseményeket tartalmaznak. Választhat továbbá ingyenes vontatásból, kisebb javításokból a közlekedésrendészeti igazolás nélkül és egyéb kényelmes extrákból is.

Az autótulajdonosok elégedettek voltak az együttműködéssel. A szakképzett személyzet mindig online van, és bármilyen kérdésben tanácsot ad. Az akciós ajánlatok nagyon előnyösek. Mindig van lehetőség egyedi kedvezményekre.

RESO Garancia

Értékelés: 4.3

RESO Garancia

Az autótulajdonosok körében népszerű, a biztosító a nyolcadik helyet foglalja el a rangsorban. 100 típusú szolgáltatásra van engedélyezve. A regionális hálózatnak több mint 900 fiókja van. A díjak folyamatos növekedése stabilitást és megbízhatóságot garantál. A pályázati űrlapot az interneten keresztül kell benyújtani. Az előzetes számítás mindenki számára elérhető, aki az online kalkulátort szeretné használni.

A CASCO csomagok három változatban választhatók: teljes, részleges vagy további opciókkal bővített változatban. A főbb kockázatokon kívül az evakuálási költségek, a hidak és utak összeomlása miatt a járműben keletkező károk, a talaj zsugorodása is fedezve vannak. Az ablakokban, tükrökben, lámpákban és külső karosszériaelemekben keletkezett károkat rendőrségi igazolás nélkül is megtérítik (a szerződés érvényességi ideje alatt egyszer, a biztosítási összeg 5%-áig).

A kártérítést 25 munkanapon belül fizetik ki, lopás esetén 30 munkanapot vesz igénybe. napok. A biztosított megjegyezte a kiváló szolgáltatási szintet, a hatékonyságot, a jogi segítségnyújtást különböző vitás helyzetekben. Gyors és világszínvonalú javítások a vállalat szervizállomásain. A kötvények költsége megfelel az átlagos piaci árnak. A szerződés megkötésekor egyedi kedvezményeket is kaphat, és pénzt takaríthat meg.

Szövetség

Értékelés: 4.2

Szövetség

A minősítés kilencedik helyét megérdemelten a nemzetközi pénzügyi csoporthoz tartozó biztosítótársaság foglalja el. A KASKO tarifák lehetővé teszik, hogy a legjobbat válasszuk, és ne fizessünk túl sokat az olyan opciókért, amelyekre a szerződés időtartama alatt nem lesz kereslet. A kötvényt a weboldalon található online űrlap kitöltésével és elküldésével nagyon gyorsan megkaphatja. Az ár kiszámítása a bejelentés után néhány percen belül elkészül.

A kifizetések a megállapított szabályok szerint történnek: lopás esetén – legfeljebb 15 munkanapon belül, kár esetén – legfeljebb 30 munkanapon belül. A fő kockázatok mellett a sürgősségi megbízott szolgáltatásai és a roncsautó költségei is megtérülnek. Az összeg levonható vagy nem levonható. Az ügyfél maga választja ki a paramétert. Ha kétségei vannak a szerződés pontjaival kapcsolatban, a munkatársak telefonon vagy az irodában minden kérdésére válaszolnak, és segítenek kiválasztani a legkedvezőbb tarifát.

A visszajelzések szerint a céggel való együttműködés meglehetősen kényelmes, és nem merülnek fel komolyabb viták, és ha mégis előfordulnak, azokat az előzetes eljárás során rendezik. A biztosítási költség egyszerre kerül kiolvasásra, és a biztosítási kötvény aláírásakor nem kerül felár felszámításra (kivéve, ha az ügyfél az opciós csomag növelését választja).

VSK Biztosító Ház

Értékelés: 4.1

Biztosítóház VSK

TOP-10-es listánkon szerepel a több mint 20 éve működő szervezet, amely biztosítási szolgáltatások széles skáláját kínálja ügyfeleinek. A szerteágazó hálózat 600 fiókot foglal magában az ország minden régiójában. A társaság népszerű a különböző szintű gépjármű-védelemmel, a kártérítés időben történő kifizetésével, a szerződés gyors teljesítésével kapcsolatos biztosításokkal.

A tarifák teljes vagy részleges csomagokat tartalmaznak. A szerződés opcionálisan tartalmazza a lopás, a károk és az autó tulajdonosa számára kényelmes kiegészítő opciókat. A kötvény az igénylést követő másnapra készen áll. A vállalat nemcsak szakértői látogatást kínál, hanem a jármű távoli ellenőrzését is egy mobilalkalmazás segítségével. Az összes dokumentumot elektronikusan mentik a saját irodában, így a kötvény elvesztése esetén mindig visszaállítható.

A VSK-t választó autótulajdonosok számos előnyét értékelték annak, hogy a vállalatot választották. A biztosítási eseményt az iroda felkeresése nélkül, online vagy az alkalmazáson keresztül történő eseményfelvétellel lehet rendezni. Az események aktuális állása egy személyes szekrényben követhető nyomon. Egy másik előnye, hogy bármilyen vitás kérdésben tanácsot kaphatunk.

Hozzájárulás

Értékelés: 4.0

Soglasie

A tizenegyedik helyet egy olyan társaság kapta, amely több mint negyed évszázada nyújt minőségi szolgáltatásokat mindenféle biztosítási típusban. A legmagasabb szintű megbízhatóságot kapja, amely az új ügyfeleknek teljes körű fedezetet biztosít a szerződéses kötelezettségek teljesítésére. A hálózat 350 fiókkal rendelkezik az ország valamennyi szövetségi körzetében. A KASKO minden autómárka esetében megkötésre kerül, és különböző feltételeket kínál a tulajdonosok számára. A teljes biztosítási csomaggal minden biztosítási eseményre kiterjed a biztosítás, beleértve a lopást és mindenféle kárt, valamint műszaki segítségnyújtást biztosítunk az úton előforduló váratlan helyzetek esetén.

Az online kérelem azonnal feldolgozásra kerül, és a szerződés összege 5-10 percen belül lekérdezhető. A kötvény átvehető a fiókban vagy e-mailben kapható. Az árak nagyon kedvezőek. Online kötvénykötés esetén a kedvezmény 25%. A “100 az 50-ért” csomag lehetővé teszi, hogy a biztosítási kötvényt az ár feléért fizessék ki, ha az év során nem következik be káresemény.

A tulajdonosok megjegyezték, hogy az autójavítás magas színvonalú, hivatalos szervizközpontokban végzett javítás. Az ingyenesen hívható telefonok lehetővé teszik, hogy mindig kapcsolatban maradjon a munkatársakkal. A kifizetések szigorúan a szerződésben foglaltaknak megfelelően történnek, a határidők nem sérülnek.

MAX

Értékelés: 3.9

MAX

A minősítést a vállalat végzi, amely a tulajdonosok számára a szükséges opciókat egyetlen építőben állítja össze. Az alapbiztosítás tartalmazza a kár- és lopáskár megtérítését, önrész nélkül, a jármű évente egyszeri ingyenes elszállítását, kisebb károk megtérítését rendőrségi igazolás nélkül, javítást a szervizben. Az ügyfél bármikor csökkentheti a CASCO költségeit azáltal, hogy további opciókat vesz ki a szerződésből.

Azok számára, akik a maximális csomagot szeretnék, egy sürgősségi biztos és a szükséges igazolások összegyűjtése a közlekedési rendőrségtől. Lehetőség van a kiegészítő berendezések, a járművezető és az utasok balesetbiztosítására, valamint a biztosítás Oroszországon kívüli kiterjesztésére is. Éjjel-nappal nyitva tartó telefonos ügyfélszolgálat. A diszpécser mindig elérhető, és mindig ott lesz az Ön számára. Különböző vonzó ajánlatok lehetővé teszik, hogy pénzt takarítson meg a biztosításon. A veszteségmentes szerződés meghosszabbítására 25%-os kedvezménnyel van lehetőség.

Az ügyfelek képesek voltak értékelni a MAX-szal való együttműködés előnyeit. Ezek közé tartozik a konkrét eset elbírálására és az esemény rendezésére rendelkezésre álló minimális idő, az alkatrészek újakra történő cseréje a sérült alkatrészek elhasználódásának figyelembevétele nélkül, a hivatalos márkakereskedőknél vagy a bevált műszaki központokban történő kárelhárítás.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: