12 legjobb smink iskolák itt: Moszkva

*A szerkesztő legjobb választásai. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

A modern sminkiskolák a szolgáltatások széles skáláját kínálják, a nyilak rajzolásának mesterkurzusaitól kezdve a professzionális smink tanfolyamokig A-tól Z-ig. Moszkvában számos képzési központ van, amelyek megtanítják, hogyan kell megfelelően sminkelni, a sminkelés fortélyait, a professzionális és a mindennapi sminkelés művészetét. A professzionális sminkiskolák a következő kritériumok alapján különböznek az amatőr iskoláktól:

 1. Oktatói kar. A tanároknak olyan szakembereknek kell lenniük, akik széles körű tapasztalattal rendelkeznek különböző helyszíneken.
 2. Költségek. Az alaptanfolyam átlagos ára egy jó moszkvai iskolában, képzett tanárokkal, nem lehet kevesebb, mint 40-60 ezer dollár. .
 3. Eszközök és anyagok.A professzionális tanfolyamok sminket és ecseteket biztosítanak a képzés idejére, vagy jó kedvezményt adnak a vásárlásukból.
 4. Modellek. A profilközpontok saját modellbázissal rendelkeznek, ahol különböző testtípusokon gyakorolhatják a sminkelési készségeket.
 5. Gyakornokság és foglalkoztatás. A jó moszkvai iskolák mindkettőt kínálják, de legalábbis előnyben kell részesíteni azokat, ahol lehetőség van a való világban való gyakorlásra.

A legjobb sminkiskolák értékelése Moszkva területén

Jelölés hely Smink iskola értékelés
A legjobb sminkiskolák értékelése Moszkva területén 1 Moszkvai klub “Forum” 5.0
2 ArtGrimer iskola 4.9
3

7 Akadémia

4.8
4 Vladimir Ka

 • Smink stúdió
 • 4.7
  5 Yangildina Smink Stúdió 4.6
  6 Moszkvai sminkesek iskolája 4.5
  7 Chilly Dash 4.4
  8 BBTeam gyár 4.3
  9 Tökéletes profil” smink akadémia 4.2
  10 Defiparis iskola 4.1
  11 ICONFACE 4.1
  12 Nikk Mole 4.0

  Moszkvai klub “Forum

  Értékelés: 5.0

  Moszkvai klubfórum

  A rangsor első helyét az 1997-ben megnyitott moszkvai FORUM sminkmesterek klubja foglalja el. A “Forum” egy mesterekből álló szövetség, amelynek célja, hogy képzési programokat hozzon létre kezdők és gyakorló sminkesek számára. A klub jelenleg több iskolát, stúdiót és profi divatügynökséget tömörít, és alapító tagja a nemzetközi sminkbajnokságnak. A képzési módszereket rendszeresen frissítik a divat, a TV, a reklám- és a filmipar legújabb trendjeinek megfelelően.

  A “FORUM” együttműködik a legnagyobb franciaországi képzési központokkal, a tanárok pedig nemzetközi versenyek győztesei és résztvevői. A moszkvai klub a legtehetségesebb diákoknak kínálja a divatos tervezők divatbemutatóin való részvételt (. Zaitsev, V. Yudashkin stb.). A hallgatóknak lehetőségük van mesterkurzusokon, szemináriumokon részt venni, és a diploma megszerzése után 3 hónapig a klub csapatában gyakorolni Moszkva különböző divathelyszínein.

  A “Forum” különböző csoportos tanfolyamokat és egyéni órákat kínál, amelyek 1 naptól 6 hónapig tartanak. A hallgatók szerint a legnépszerűbbek a menyasszonyi és kifutó sminkek, a fotózásokhoz való sminkelés, az arcképfestés. A képzés költsége a program összetettségétől és időtartamától függ, és 4000 és 102000 r között mozog.

  1. Cím: Szadovaja-Kudrinszkaja utca 25, Moszkva
  2. Telefon: +7 (903) 960-57-77; +7 (903) 792-48-85
  3. Weboldal:

  Az ArtGrimer iskola

  Értékelés: 4.9

  ArtGrimer

  Az ArtGrimer sminkiskola Moszkva legjobb képzési központjai közé tartozik. Szakértőink az ArtGrimer-t a második helyre sorolták a rangsorban. Az iskola bármilyen összetettségű professzionális smink tanfolyamokat kínál, valamint saját magad sminkelését. Az iskola szemöldök specialisták és szempilla technikusok számára is tart tanfolyamokat.

  Az “ArtGrimer” rendelkezik egy speciálisan felszerelt tereppel a készségek gyakorlásához. A diákok modelleken, ecsetek és professzionális kozmetikumok használatával gyakorolhatnak. A tanfolyam után az iskola biztosít vagy bérel egy sminkes stúdiót az egyéni gyakorlatok elvégzéséhez.

  Az ArtGrimer egyéni és csoportos órákat is kínál maximum 4 fős csoportokban. A legtöbb hangsúly a gyakorlaton van. Az órarendet egyénileg lehet beállítani, ami a hallgatói vélemények alapján nagyon kényelmes. A tanfolyam elvégzése után a tanúsítványt kiállítják. A tanfolyamok átlagos költsége 18000 és 36000 r között van.

  1. Cím: Moszkva, Armyansky Lane., 13, p. 1
  2. Telefon: +7 969 349-31-00
  3. Helyszín:

  rivé7 Akadémia

  Értékelés: 4.8

  Privé7 Akadémia

  A Privé7 Akadémia az egyik legelismertebb és legismertebb sminkiskola Moszkvában, és a harmadik helyet foglalja el a minősítésben. A 2011-ben megnyitott szépségakadémia szinte azonnal népszerűvé vált a fővárosban. A hálózat zászlóshajója a sminktanfolyamok, ezért a legtöbb tanfolyam a sminkelés művészetének oktatásával foglalkozik. Az órák 1-10 napig tartanak, és intenzív formában kerülnek megszervezésre. A diákok rugalmasan kombinálhatják az órákat személyes preferenciáik szerint. Egyébként a Privé7 szépségszalonokat a főváros leghíresebb hölgyei használják.

  Előzetes regisztráció és fizetés szükséges. Professzionális sminket biztosítanak a készségek gyakorlásához, valamint modelleket is. Az iskola hűségprogramot kínál diákjai számára, amely magában foglalja a hozzáférést privát mesterkurzusokhoz, valamint a lehetőséget, hogy hírességekkel dolgozzanak együtt, és divatlapok számára divatfotózásokon vegyenek részt.

  Szakmai tanfolyamok, önképzés, exkluzív workshopok és még sok más. Is make-up iskola kínál lehetőséget, hogy megvásárolja a tanúsítványt az egyéni, vállalati vagy csoportos képzés. A stúdió alapítójával, Irina Mitroshkinával való egyéni képzés költsége 40000 rubel. Egy 2 napos mesterkurzusért 25000 rubelt kell fizetni.

  1. Cím: Frunzenszkaja rakpart 24/1, Moszkva
  2. Telefon: 8 (903) 508-49-52; 8 (495) 640 97 77
  3. Weboldal:/akadémia/

  Vladimir Ka
 • nchev Make-up Stúdió
 • Értékelés: 4.7

  Vladimir Ka<li></div><p>nchev Make-up Studio” src=”/wp-content/uploads/2023/04/82916666195761-7812.jpg” height=”402″ title=”Vladimir Ka</p><li>nchev Make-up Studio”><p>Jól ismert moszkvai szépségstúdió és képzési központ egyidejűleg “Vladimir Ka”</p><li>A “Vladimir Make-up Studio” a negyedik helyen szerepel szakértői rangsorunkban. A stúdió csoportos és egyéni sminkórákat, mesterkurzusokat és szemináriumokat kínál sminkmesterek és fodrászok számára. A képzés során minden diák lehetőséget kap arra, hogy különböző projekteken gyakoroljon, megismerkedjen a professzionális kozmetikumokkal, és fejlessze gyakorlati készségeit a csapat legjobb sminkeseitől tanulva. Az iskola tulajdonosa együttműködik divatkiadásokkal, TV-csatornákkal, és több kozmetikai márka profi sminkmestere.<p>A diákok kedvezményes áron vásárolhatnak sminket, valamint a sminkmesterek számára legfontosabb eszközöket. A legjobb diákok lehetőséget kapnak arra, hogy a TV-ben, az egyik kozmetikai márkával dolgozzanak. De a véleményekben néhány diák megjegyezte, hogy a gyakorlati készségek gyakorlására ebben a stúdióban szinte nincsenek feltételek.2 hónapos alapfokú smink tanfolyam Vladimir Ka-tól</p><li>nchev Make-up Studio ára 750 000 rubel. Mesterkurzus egy adott smink irányzatban – 4,000 rubeltől. (2-3 óra múlva).<ol><li>Cím: Moszkva, ul. Electrozavodskaya, v.21, 3. folyosó (“Márvány”), 5. emelet, Domini Q</li><li>Telefon: +7 (916) 355-32-22</li><li>Weboldal: ka</ol><h3>Yangildina Smink Stúdió</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Yangildina Smink Stúdió

  Szakértőink a rangsor ötödik helyén az iskola smink iskola Yangildina Make Up Studio áll. Stúdió specializálódott tanfolyamok kezdőknek sminkesek, mester szemöldök, mesterkurzusok, hogy javítsák készségeiket, képzés smink, esküvői frizurák. Az iskolát a smink világbajnok – Marina Yangildina – alapította. Ma már képzett oktatói gárdával rendelkezik, ami a Yangildina Make Up Studio egyik erőssége, amit a diákok számos véleménye is bizonyít.

  A képzés kis csoportokban vagy egyénileg történik. Minden diáknak teljes mértékben biztosítjuk az anyagokat az órák időtartamára; a professzionális modelleket meghívjuk, hogy gyakorolhassák készségeiket. A diploma megszerzése után minden diáknak lehetősége van részt venni a stúdió és partnerei által szervezett fotózásokon, rendezvényeken. A Yangildina Make Up Studio képzésének költsége a tanfolyam összetettségétől és időtartamától függ, és 5000-40000 rubel között mozog.

  1. Cím: Moszkva, ul. Novy Arbat d.30/9, Artel Beauty.
  2. Telefon: +7925518 56 01
  3. Helyszín:

  Moszkvai sminkesek iskolája

  Értékelés: 4.5

  Moszkvai sminkesek iskolája

  A Moszkvai sminkesek Mosmake iskolája a hatodik helyen áll a listánkon. Az iskola egyike azon keveseknek Moszkvában, amely lehetőséget kínál az International Make-up Association (IMA) diploma megszerzésére, mivel partnere a jól ismert sminkiskolának, a The London School of Beauty Make-up-nak. A Mosmake tanfolyamokat kínál profiknak és kezdőknek egyaránt.

  A tanulók véleménye szerint itt tartják az egyik legjobb önsminktanfolyamot, ahol nem csak elméletet lehet tanulni, hanem alaposan elsajátítani a gyakorlatot is, először modelleken, majd saját magunkon. Az iskola 10 éves működése alatt több mint 2000 diák szerzett diplomát, és több mint 1000 diák kapott nemzetközi diplomát, amely külföldi munkavállalásra jogosítja őket. A Mosmake a diploma megszerzése után is tartja a kapcsolatot a végzősökkel, állásajánlatokat, érdekes projekteket kínálva nekik a partnerektől, valamint támogatást és kommunikációt a nap 24 órájában.

  Smink tanfolyamok a semmiből, vizsgával a The London School of Beauty Make-Up szakembereivel közösen, 60000r-tól. Legfeljebb 85 000 rubel. (orosz bizonyítvány), és 75000 r-tól 75000 r. 95000 r-ig. (nemzetközi bizonyítvány). A különálló irányok mesterkurzusai átlagosan 10000 rubelbe kerülnek.

  1. Cím: Moszkva, ul. Bolshaya Dmitrovka, 32.
  2. Telefon: +7 499 213 14 05
  3. Weboldal:

  Chilly Dash

  Értékelés: 4.4

  Chilly Dash

  A Daria Kholodnykh által alapított Chilly Dash a hetedik helyre lépett előre a rangsorban. Az iskolát sajátos látásmód jellemzi, és szokatlan sminkelési technikákat kínál, például árnyék helyett rúzst használnak, vagy rúzs helyett szemöldökfestéket. A tanfolyam elvégzése után a hallgatók első szakmai munkájukat egy portfólióban kapják meg. Az iskola vizsgaként professzionális stúdiófotózást kínál tapasztalt modellekkel.

  Ecseteket, sminket, modelleket, oktatási segédeszközöket biztosítunk a képzés idejére. Sok Chilly Dash-tanuló szereti, hogy a tanfolyam során a központ partnereitől sminkkeféket és kozmetikumokat szerezhetnek be. A tanfolyamokat követően minden végzősnek lehetősége nyílik egy szakmai közösséghez való csatlakozásra, amely támogatást, állásajánlatokat és asszisztensi állásokat kínál.

  1. Cím: Moszkva, Chilly Dash, Novodmitrovskaya 5a, p. 3
  2. Telefon: +7 985 633 26 23
  3. Helyszín:

  BBTeam gyár

  Értékelés: 4.3

  A BBTeam Factory alig néhány éve nyílt meg, és gyorsan népszerűvé vált, a nyolcadik helyen áll. Az iskola híres a jellegzetes ragyogó bőrhatás technológiájáról és a jellegzetes fonási technikákról. A BBTeam Factory-t a cannes-i divathetekre szakosodott Lena Yasenkova és Victoria Fernanda sminkes tervezte. Itt megtanítják, hogyan kell alkalmazni a természetes, modern sminket a minimalista trenddel.

  A BBTeam Factory-ban alapfokon elsajátíthatjuk a sminkes szakmát, vagy megtanulhatjuk, hogyan kell nyilakat rajzolni egy mesterkurzuson, valamint ötletet kaphatunk a könnyű kontúrozáshoz, a monokróm sminkhez, a napbarnított bőrhatás létrehozásához. A mesterkurzus ára 10000 rubel.

  1. Cím: Moszkva, 2-ja Zvenigorodskaya utca 12, p.6
  2. Telefon: +7 (916) 916-34-12 (10:00 és 20:00 között)
  3. Weboldal:

  Akadémia smink “Tökéletes profil”

  Értékelés: 4.2

  Perfect Profile smink akadémia

  A Perfect Profile sminkakadémia a kilencedik helyen szerepel a listánkon. A sminkes iskola 6 szerzői tanfolyamot kínál, köztük a saját magad sminkelésének, a professzionális sminkelésnek, a szemöldök építészetnek a tanfolyamát. Itt a képkészítő szakmát is elsajátíthatod. A képzési programok kidolgozásakor a tanárok saját gyakorlati tapasztalataikra és a divatirányzatokra támaszkodnak.

  Az órákat hetente többször, reggel és este tartják, 6 fős csoportokban. Lehetőség van egy intenzív tanfolyam elvégzésére is, napi órákkal. A tantermek magasított székekkel és sminktükrökkel vannak felszerelve, a diákoknak pedig olyan professzionális márkák sminkjeit és ecseteit kínálják, mint a Nyx, a MAC, az Inglot stb., saját kozmetikumokat és eszközöket használhatnak. Az iskola igen népszerű azok körében, akik professzionális sminket szeretnének tanulni, mivel magas színvonalú képzést kínál elfogadható áron. A teljes “sminkművész-stylist” tanfolyam 25000 rubelbe kerül., Smink magadnak 8500 p.

  1. Cím: Moszkva, Gazetny pereulok, 9c2
  2. Telefon: (800) 555-95-38
  3. Weboldal: perfect-profil.

  Defiparis iskola

  Értékelés: 4.1

  Defiparis iskola

  Defiparis School of Make-up, amely szerepel a 10 legjobb moszkvai tanfolyam között, a tizedik sorba helyeztük a minősítésünkben. A Defiparis Iskola 2010 óta képez. A diákok nemzetközi diplomát kapnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy külföldön dolgozzanak. Minden kurzust nagy tapasztalattal rendelkező professzionális tanárok tanítanak, és az öregdiákok véleménye alapján a tanári kar elég erős.

  Különlegesen felszerelt, megfelelő megvilágítású tantermek. A tanfolyam lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy 25 szépségápolási márkával dolgozzanak együtt, a luxusmárkáktól a prémium márkákig. Minden lecke elméleti és gyakorlati formában zajlik. Sokan azonban felzaklatja az a tény, hogy a modellek munkáját a képzési készségek idején külön kell fizetni. A tanfolyamokat egyénre szabottan szervezik. A “sminkes a semmiből” tanfolyamok 5-7 fős csoportokban 46 500 p. 2 napos smink tanfolyam magadnak 8-10k-ban. .

  1. Cím: Moszkva, m. Leninsky Prospekt, ul. Kosygina 5
  2. Telefon: +7 (903) 792-12-65, +7 (925) 507-27-84
  3. Weboldal:defiparis-

  ICONFACE

  Értékelés: 4.1

  ICONFACE

  A következő lépés a minősítési iskola ICONFACE, amely lehetővé teszi a készségek frissítését, vagy kap egy teljes képzési készségek sminket. Az iskola tanárai képzett sminkesek, akiket a híres londoni ILLAMASQUA School of Make-up Art iskolában képeztek ki. Az ICONFACE olyan híres márkák partnere, mint a NYX, M.A.C, INGLOT, Burberry Beauty stb., saját keféket is gyárt.

  Az ICONFACE-nél több irányban zajlik a képzés: smink tanfolyam saját magadnak, fotózáshoz, kreatív smink, retro look tanfolyam; speciális mesterkurzusokat is szerveznek. A diákoknak lehetőségük van meglátogatni a legnagyobb kozmetikai kiállítást, amely Oroszországban szinte nem képviselteti magát.

  A diplomások a klasszikus sminktechnikák szakértőivé válnak – nyilak, vörös ajkak, természetes nude vagy fényes füstös. Ezenkívül a hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy megtanulják a sminkesek közösségi médiában való népszerűsítésének fortélyait, vagy megtanulják, hogyan kell sminkelni papíron.

  A 7 napos alaptanfolyam ára – 28000 r. A gyakorló sminkmesterek továbbképzése 31000 p. Online képzés is lehetséges a világ bármely pontjáról. A FACECHART (rajzolás papírra) leckék egyenként kerülnek értékesítésre és a kifizetéstől számított 90 napig érvényesek, 1 lecke ára – 3000 r.

  1. Cím: Moszkva, Presnenskaya Naberezhnaya 12, Moscow International Business Centre Moscow City, Federation Tower East, 12. emelet, G1 és Zh2 irodák
  2. Telefon: +7 (903) 621-61-58 | +7 (495) 653-82-48 | +7 (495) 653-82-49
  3. Weboldal:

  Nikk Mole

  Értékelés: 4.0

  Nikk Mole

  Értékelésünk lezárja a Nikk Mole – sminkiskola Moszkva szívében, amely átfogó képzést kínál európai szakmai gyakorlattal. Az iskola egyik erőssége a szemöldök stylistok és a gyakorlók továbbképzése. Az iskola rendelkezik egy professzionális felszereléssel rendelkező fotóstúdióval. A központ falain belül található egy szépségszalon is, amely az iskola legjobb végzőseit foglalkoztatja. És a Nikk Mole is ígéri a diplomásoknak, hogy Moszkva tekintélyes szalonjaiban helyezkednek el.

  A tanoncok ajándékba kapják a szükséges munkaeszközöket. Szépségversenyeken és divatbemutatókon tartott készségek gyakorlása. Tanulmányaik során a diákok kitöltik személyes portfóliójukat, ami a tanterv kötelező része. Sok diák visszatér ide továbbképzésre, hogy új készségeket és trendeket tanuljon a tanároktól. A továbbképzések ára 25000 p-től kezdődően. Egy önsminktanfolyam 10 000 rubelbe kerül., és egy mesterkurzus a nyilak rajzolásában 6700 p.

  Olvasson tovább  10 legjobb online kontaktlencse boltok
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: