12 szokatlan újévi ajándék

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóul. A vásárlás előtt konzultálni kell a szakemberekkel.

Az újév az oroszok egyik fő ünnepe, és mind a felnőttek, mind a gyerekek várják. oktatás 1 Az újév az oroszok egyik legfontosabb ünnepe. A fenyőfák és a mandarinok után az ajándékok a szórakozás másik attribútuma. Nők, férfiak, tinédzserek, kicsik, akik valami szokatlan és eredeti dologban reménykednek, hogy egész évben maradandó emlékeket adjanak nekik.

Nem mindig könnyű olyan ajándékot választani, amely 100% -ban élvezetes és meglepő – különösen, ha különböző ízlésetek van. Ezért van az, hogy az ünnepek előtti vásárlás gyakran megakasztja az embert, és arra kényszerül, hogy sok időt töltsön nem tervezett vásárlásokkal. Magazinunk szakértői szokatlan újévi ajándékokat értékeltek, amelyek rokonoknak, barátoknak, kollégáknak, osztálytársaknak tetszenek.

A szokatlan újévi ajándékok értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb szokatlan újévi ajándékok 1000 rubelig 1 A világhódítás térképe 650€
2 Jarred karácsonyfa 239€
3 Forgó kocka 390€
4 Thermocup újév 890€
A legjobb szokatlan ajándékok 1000 és 3000 rubel között 1 Lábfüggőágy az íróasztal alatt USB fűtéssel 1 790€
2 Ajándékcsomag A győzelem tudománya A könyv. . Suvorov 670€
3 Hímzett valenki 2 600€
4 Cipőápoló ajándékcsomag Hatóság 1 390€
A legjobb szokatlan ajándékok 3000 rubel felett 1 A Da Vinci-kód ajándékcsomag 6 000€
2 NightMan piknik szett 4 200€
3 Galileo asztali gömb-bar 5 500€
4 Retro Music Center Vissza a Szovjetunióba 7 990€

A legjobb szokatlan újévi ajándékok 1000 € alatt

Világhódító térkép

Újévi ajándék értékelés: 4.9

A világhódítási terv térképe

A legjobb olcsó, eredeti újévi ajándék egy világtérkép törölhető védőréteggel. Nemcsak azoknak az embereknek szól, akiknek lehetőségük van arra, hogy állandóan utazzanak, hanem azoknak is, akik még mindig valóra váltják álmaikat, és meglátogatják a bolygó egy új helyét. A kártya trükkje az, hogy miután visszatér egy újabb izgalmas utazásról, egyszerűen kitörli egy érmével vagy más tárggyal azt a helyet, ahol ez az ország található.

Felső réteg arany. Ahogy eltávolítják, a térkép különböző árnyalatokban színeződik, és nemcsak a házigazda, hanem a vendégek is értékelhetik, hogy a világ meghódításának terve életre kel. Egyedi ajándék lehet egy egyedülálló személynek vagy egy családnak, akik együtt mennek nyaralni. Ajándékba is adható friss házasoknak vagy olyan emberek csoportjának, akik szívesen töltenek együtt időt.

A térkép vastag anyagból készült, a szükséges helyek jól megtisztítottak. Felakasztható otthonában vagy irodájában.

Jarred karácsonyfa

Szilveszteri ajándék értékelés: 4.8

Jarred karácsonyfa

Ha olcsó, de nagyon eredeti ajándékra van szüksége, a legjobb választás a termesztőkészlet. Ebben a kategóriában ez lesz a második helyezett. Az ajándékozó először meglepődhet, hogy a szokásos konzervdobozos befőttet, sűrített tejet vagy pörköltkonzervet látja. De ha jobban megnézzük, megérthetjük, hogy ez egy ajándék kizárólagossága. A befőttesüveg belsejében föld van magvakkal, amelyeknek megfelelő gondoskodással igazi kis fává kell nőniük.

A karácsonyfa néhány hét után kis, kifejlett növénnyé válik, és a háztartás minden tagja örömmel nézi, ahogy növekszik. Az üveg kialakítása nagyon aranyos. A sok kívánság nemcsak szilveszterkor, hanem utána is javítja a hangulatot.

Ez a szimbolikus meglepetés mindenkinek tetszeni fog, aki szereti ezt az ország egyik fő ünnepét. Gyerekek és felnőttek, férfiak és nők, alkalmazottak és háziasszonyok egyaránt élvezni fogják. Ez az ajándék alkalmas vállalati gratulációra az alkalmazottaknak. A vállalat igazgatója képes lesz megmutatni ízlésüket és eredeti gondolkodásukat, és egy kis fenyőfa “erdő” termesztése együtt még közelebb hozza őket egymáshoz.

Olvasson tovább  A 14 legjobb ingatlanfejlesztő Szamara városában

Forgatható kocka képkeret

Az újév értékelése bemutatja: 4.7

Forgó kocka képkeret

A harmadik hely egy hétköznapi tárgyé, de figyelemre méltó az eredeti formája miatt, ami exkluzív újévi ajándékot jelent. A kocka állvánnyal rendelkezik és 360°-ban forgatható. Lehetővé teszi, hogy a szélein található összes képet lássa. Összesen 6 db 10*10 cm-es darab. Maga a kocka mérete 10,5*10,5*10,5 cm. Egy ilyen meglepetés eredeti belső tárgy lesz, és díszítheti a nappalit, a hálószobát vagy a gyerekszobát. Felteheti egy polcra, egy asztalra, egy éjjeliszekrényre, és csodálhatja életének gyönyörű képeit.

A keret költsége meglehetősen megfizethető és körülbelül 450 rubel. Ezt az ötletet használhatja újévi ajándékként barátainak és munkatársainak. És hogy még eredetibbnek tűnjön, azonnal beilleszthet egy fényképet, amely érdekes, emlékezetes pillanatokat tartalmaz a közös időtöltésükről.

Thermocup újév

Az újév értékelése bemutatja: 4.6

Thermocup újév

A minősítés negyedik helyén – egy praktikus ajándék, amely melegen tarthatja Önt egy hideg téli napon, függetlenül attól, hogy hol van: a pályán, a sípályán vagy csak a városi parkban. A termoszpohár könnyű, kétrétegű műanyagból készült. Az érdekes karácsonyi képek felvidítanak, és segítenek sokáig megtartani az ünnepi aurát. Festékszublimációs módszerrel alkalmazzák, a kép a használat teljes időtartama alatt világos marad. Bögre térfogata – 0,48 l.

A forró ital hőmérséklete 1,5-2 órán át tartható, így a bögrébe töltheti kedvenc kávéját, és hazafelé vagy a barátaival együtt élvezheti. Levek, ásványi anyagok, koktélok készítésére is használják. Könnyen használható az autóban. A bögre nem légmentes, és nem lehet fejjel lefelé fordítani. Mikrohullámú sütőben nem melegíthető, és mosogatógépben sem tisztítható. De a bögre tökéletesen tisztítható nemcsak speciális termékekkel, hanem folyóvízzel is.

Egy ilyen meglepetés mindig jól jön. Támogatni fogja a nyaralás gondolatát, és nem fog porosodni a szekrényben, mint egy nem praktikus szuvenír. Tehát ha még nem döntöttél egy barátod, testvéred vagy egyszerűen csak egy ismerősöd számára, akkor ez az olcsó, de szokatlan ajándék a legjobb választás.

A legjobb szokatlan ajándékok 1000 és 3000 rubel között

Lábfüggőágy az íróasztal alatt USB fűtéssel

Az újév értékelése bemutatja: 4.9

Lábfüggőágy az íróasztal alatt USB fűtéssel

Ennek az árkategóriának a tetején egy nagyon szokatlan ajándék, amelyet abszolút mindenkinek lehet adni: barát, főnök, barát, gyermek, diák, nyugdíjas, családtagok, és bárki más, aki az egészséges életmódot kedveli. Ennek az eredetiségre való ajándéknak köszönhetően a legmagasabb pontszámot kapod. Kétségtelenül praktikus ajándék, különböző helyeken használható, és szükség esetén magával vihető.

A lábak mini függőágya nem csak támogatásként szolgál, hanem ellazítja, enyhíti a stresszt és a fáradtságot az íróasztalnál való hosszas ülésből eredő stresszt és fáradtságot. És ha egy hideg téli estén fáznak vagy kényelmetlenül érzik magukat, bármikor bekapcsolhatja a fűtési funkciót. Biztonságos, és a hőmérséklet nem haladja meg a 45°-ot, ami egy meleg gyapjú zokni vagy egy puha kockás zokni érzését adja.

A fűtés USB-ről működik. Könnyen be- és kikapcsolható. A függőágy természetes pamutból készült. A kötelek is ebből az anyagból készülnek. A fa keresztrudak bükkfából készültek és lakkozottak. Nyitott és zárt asztalokhoz egyaránt alkalmas. A függőágyat díszdobozban áruljuk, így nem kell külön kiadásokat vállalni a karácsonyi csomaghoz.

Ajándékcsomag A könyv Winning Science A. . Suvorov

Az újév értékelése bemutatja: 4.8

Ajándékcsomag A győzelem tudománya AV Szuvorov könyve

Az értékelés második sorában egy ajándék van, amely megfelel annak az állításnak, hogy a könyv a legjobb ajándék. Elképzelheti egy barát vagy kolléga zavart arcát, aki ilyen újévi meglepetést kap. Ez nem is olyan egyszerű. Ez nem egy könyv, hanem egy utánzat, és benne van egy “úriember” készlet, amelyet minden férfi kéznél akar tartani. Tartalmaz 236 ml-es lombikot, három kötegelőt és egy tölcsért a folyadékok könnyű kiöntéséhez.

Olvasson tovább  A 12 legjobb étterem Samara városában

Egy ilyen készlettel a munkatársak még büszkébbek lehetnek, ha egy családi vagy vállalati pikniken kapnak egy könyvet, amikor mások edényeket, ételeket és italokat helyeznek el. A doboz vastag kartonból készült. Maguk a tárgyak szilárdan ülnek a mélyedésekben, és szállítás közben nem esnek ki. Rozsdamentes acélból készült flakon, felespoharak és tölcsér. Jól tisztítják a szennyeződésektől, az ujjlenyomatok és egyéb foltok nem maradnak a felületen.

Az eredeti ötletet azok fogják értékelni, akik értékelik a humorérzéket, és ez az ajándék még közelebb hozza Önt barátaihoz és ismerőseihez. A nagy orosz tábornok, Alekszandr Vasziljevics Szuvorov életrajzáról is sokat megtudhatsz, ha elolvasod ezt a belső borítón.

Hímzett valenki

Az újév értékelése bemutatja: 4.7

Hímzett valenki

A minősítés harmadik helye egy olyan ajándék, amelyet mind az oroszok, mind az újévi ünnepeken hazánkba látogató külföldiek értékelnek. Ez a valóban orosz ruházati tulajdonság most a divat csúcsán van, így a valenki nemcsak autentikus szuvenírként használható, hanem sétákon vagy munkában is viselhet. A természetes juhgyapjú, amelyből készülnek, gyógyító tulajdonságairól híres. Enyhíti a duzzanatot, a fájdalmat és a feszültséget különböző betegségek, valamint nagy megerőltetés esetén.

A lábak ebben a cipőben lélegeznek, a lábak nem érzik a nyomást. A különböző érdekes dekorációk, hogy a valenki elegánsabbá teszi a valenki. A hímzés teljes egészében kézzel készül. Egyéb díszítőelemeket is használnak. Eredeti karácsonyi képek emelik az ünnepi hangulatot, és még a kemény fagyban is meleg marad a lábad.

Adjon ajándékot csak egy személynek vagy az egész családnak, válasszon a durva férfias, kifinomult női és szórakoztató gyermekeknek valenki fehér, szürke vagy fekete színben. Nem csak eredeti, hanem nagyon praktikus meglepetés lesz, amelynek köszönhetően az ajándékozót jövőre emlékezni fogják. oktatás 1 A meglepetés nem csak az eredeti, hanem a nagyon praktikus meglepetés is.

Ajándékkészlet cipőápoláshoz AUTHORITY

Újévi ajándék értékelés: 4.6

CIPŐÁPOLÓ AJÁNDÉK SZETT

Az értékelés negyedik helyét méltán foglalja el egy szokatlan ajándék, amely elsőre kétértelműnek tűnhet. Gyönyörű, kiváló minőségű műbőr tok stílusos és drága, és nem látszik azonnal, hogy mi van benne. De egy olyan személy, aki mindig gondoskodik magáról, és megpróbál minden helyzetben kifogástalanul kinézni, értékelni fogja az ilyen ajándékot.

Az utazási készlet eleganciája már a tokjában is látható. A kifogástalan megjelenés azt sugallja, hogy ez az elem stílusos és drága. Műszarvasbőr bélés a belső oldalon, szintén nagyon jó minőségű. A csomag kompakt, így az utazás során bármilyen táskában elfér. Csekély mérete ellenére mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy cipőit mindig tisztán és rendben tartsa.

Tartalmaz egy krémet, egy kefét, egy szivacsot és egy speciális polírozó kendőt. Egy cipőkanál is mindig kéznél lesz. A tárgyakat gumiszalagokkal vagy a nyílásokban rögzítik, így minden tökéletes rendben marad a belsejében. Lehetőség van bármilyen felirat gravírozására, ha szeretné. Ez személyesebbé teszi az ajándékcsomagot, és drámaian növeli a hatást… Egy ilyen ajándékot egy kollégának, egy barátnak vagy egy főnöknek lehet adni.

A legjobb szokatlan ajándékok 3000 rubel felett

A Da Vinci-kód ajándékcsomag

Az újévi ajándék értékelése: 4.9

Da Vinci-kód ajándékcsomag

Ebben a kategóriában a lista élén az eredeti készlet áll, amely az egyik legszokatlanabb ajándék lesz, és képes kifejezni a tiszteletet annak a személynek, akinek bemutatják. oktatás 1 Az eredeti készlet az egyik legszokatlanabb ajándék. A doboz kézzel készült, kiváló minőségű anyagokból, és nem hasonlít az azonos sorozatú dobozokhoz. Ez egy rejtvényt jelent, így logikát kell alkalmaznod, hogy kitaláld, mi van benne. Amikor mozgásba hozza a fogaskerekek megjelennek furat, de a kulcsot meg kell találni a test a dobozban.

Belsejében egy 16 GB-os kriptoflash meghajtó található, tartós fém tokkal és külső akkumulátorral. Itt is meglepetés éri az ajándékozót. A pálcához az ötjegyű kód beütésével lehet hozzáférni. A kódmatrica a végén található. A hordozó minden fontos információt távol tart az illetéktelen személyektől, amíg a tulajdonos meg nem osztja a titkos kódot. A pendrive a kényelem érdekében műbőr zsanérral ellátott gyűrűvel van ellátva.

Olvasson tovább  9 legjobb szemklinika itt: Szentpétervár

Ajándék azoknak, akik szeretik a rejtélyeket, rejtvényeket és rejtvényeket. Ugyanakkor ez egy praktikus ajándék, amelyet naponta lehet használni. Emellett ez az exkluzív fadoboz díszítheti szobáját vagy irodáját, és felhívhatja magára a figyelmet.

NightMan piknik készlet

Az újév értékelése bemutatja: 4.8

NightMan piknik készlet

A minősítés második helyén egy szokatlan, első pillantásra szokatlan ajándék, amely nem igazán alkalmas a hideg évszakra. oktatás 1 A második helyen egy szokatlan, első pillantásra szokatlan ajándék van. Míg egyesek télen és szezonon kívül szeretnek kempingezni, sokan a nyári hónapokat részesítik előnyben az aktív kikapcsolódáshoz. De a készlet valóban meglepő lesz, és mindig kéznél lesz a nyaralóba, az erdőbe, a tengerpartra tett kirándulások során. A teljes készlet lehetővé teszi, hogy elfelejtse a további eldobható edények vásárlását, mivel mindent tartalmaz, amire szüksége van.

A fonott kosár szépen és kifinomultan néz ki, és pihentető időt biztosít a családdal és a barátokkal. Tartalmaz 4 fém kanalat, villát és kést műanyag nyéllel, ugyanennyi kerámiatányért és üvegpoharat, valamint egy üvegnyitót. Minden elem szilárdan rögzítve van a csomagban, és könnyen elérhető. A fogantyú nagyon könnyen hordozható, szintetikus bőrből készült. A kosár a pántra záródik, amely szegecsekkel van a felülethez rögzítve.

A speciális thermo rekesz melegen tartja a forró ételeket. A belsejét piros kockás szövet díszíti. Mindent átgondoltak a tervezésben, így az ajándék stílusos és ünnepi megjelenésű.

Galileo Globe bárpult

Az újév értékelése bemutatja: 4.7

Galileo Globe bárasztal

A minősítés harmadik sorában – egy olyan ajándék, amely minden belső térbe illeszkedik, és megfelelő lesz az újév ünneplése során. A gömb-bar pezsgő- és fuvolapoharak tartására alkalmas, és amikor a vendégek megérkeznek, nyissa ki, és lepje meg őket a tartalmával. Átmérője 40 cm. A felület nem egy modern világtérkép, hanem a 18. századból származik. Minden anyag a legmagasabb minőségű. Az alap és a belső korlátok tömör fából készültek.

Multifunkcionális földgömb MDF-ből és műanyagból készült. A belső és külső felület kézzel készült. A papírt először színezik, majd aranyozzák, lakkozzák és viaszolják. A bárban bármilyen ital tárolható. A gömb lehetővé teszi a világ egy ősi ábrázolásának megtekintését és összehasonlítását a jelennel.

A földgömb-bar dobozban érkezik, ha szeretné, bármilyen szöveggel és kívánsággal gravírozott névtáblát kaphat. Nagyszerű meglepetés egy szeretett személy számára, valamint vállalati ajándék minden alkalmazott számára. A gyönyörű külső kialakítás az értékről és az ajándékozó tiszteletéről beszél. Az olasz gyártó lehetőséget biztosított arra, hogy kitűnjön és szokatlan, exkluzív ajándékot adjon.

Retro Music Center Vissza a Szovjetunióba

Az újév értékelése bemutatja: 4.6

Retro Music Center Vissza a Szovjetunióba

Értékelésünket az eredeti és szokatlan ajándékkal fejezzük be, amely kellemes meglepetés lesz a Szovjetunióban született és a távoli időkre még mindig nosztalgiázó emberek számára. A megjelenés emlékeztet arra a vevőkészülékre, amelyet minden más család az 1950-es években használt. Ez volt az egyik legfontosabb információs eszköz, amellyel az emberek híreket tudtak meg és zenei közvetítéseket hallgattak. Az igazi vevőt nagyon nehéz megtalálni, és drága antik darab.

A burkolat MDF-ből készült. A vintage dizájn ellenére belül egy modern zenei központ található, magas technikai képességekkel és minőségi lejátszással. A “Vissza a Szovjetunióba” eszköz minden belső tér fénypontjává válik, központi helyet foglal el benne, és érdekes lehet a fiatalabb generáció számára, akik még nem láttak ilyen eszközöket a valóságban.

A zenei központ nagyszerű ajándék lesz nagyszülőknek, szülőknek, kollégáknak, általában mindazoknak, akik nemcsak a Szovjetunió nevű országban töltöttek boldog gyermek- és ifjúkorukat, hanem a retro stílusú rajongóknak is. A szilárd és eredeti elemet értékelni fogják, és az ajándékozó biztosan emlékezni fog erre az újévi ajándékra egy életen át.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: