13 legjobb ingatlanügynökség Moszkvában

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Az ingatlanügynökségek nagyon fontos funkciót töltenek be a lakásvásárlás, -eladás, -bérlés során. Nagy adatbázis segít megtalálni a lakást, házat, üzlethelyiséget 100%-os megbízhatósági garanciával. Minden tárgyat gondosan ellenőriznek, mielőtt letétbe helyeznénk, így nem érhetnek meglepetések. És természetesen fontos pont a teljes jogi támogatás, amely nélkül az üzlet vitatható.

Az emberek különböző célokkal fordulnak egy ügynökséghez. Valakinek sürgősen el kell adnia egy lakást, valaki olcsóbban szeretne házat vásárolni, valaki hosszú időre bérelne egy irodát, valaki kedvező feltételekkel bérelne egy irodát. Mindezeket a kérdéseket gyorsan kezelik azok a vállalatok, amelyek a munka százalékos díjazásával a legjobb garanciát nyújtják Önnek a tiszta üzletre és annak jogszerűségére.

Sokan úgy gondolják, hogy az ingatlanügynökök szolgáltatásai nélkül maguk is meg tudják csinálni az üzletet, és megpróbálnak pénzt megtakarítani. A statisztikák azonban azt mutatják, hogy a polgárokat gyakran túszul ejti a fösvénységük, amikor csalókkal találják szembe magukat. Ezután az élet mindennapossá válik, állandó bírósági utakkal és jogi költségekkel.

A fővárosban rengeteg nagy, közepes és kis ingatlancég működik. Melyiket válasszuk? A minősítésünk segít Önnek ebben. 12 ügynökséget foglal magában, amelyek szakértők és ügyfelek szerint a legjobbak a moszkvai ingatlanpiacon.

A legjobb moszkvai ingatlanügynökségek értékelése

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb moszkvai ingatlanügynökségek értékelése 1 INCOM ingatlan 5.0
2 BEST ingatlanok 4.9
3 MIEL-ingatlanok 4.8
4 DOMOSTROY-ingatlanok 4.7
5 ABC Housing 4.7
6 Arsenal Holding 4.7
7 Triumphal Arch ingatlanügynökség 4.6
8 Smolenka Estate Ingatlaniroda 4.5
9 Moszkvai fények 4.4
10 Padló 4.3
11 NDV ingatlan 4.2
12 CÍM-INGATLAN 4.1
13 Új minőség 4.0

INCOM-ingatlanok

Értékelés: 5.0

INCOM-ingatlanok

A több mint 25 éve a piacon lévő ügynökség vezeti a listát. Minden típusú ingatlanszolgáltatást kínál, és az ország legnagyobb befektetési és fejlesztési vállalata. Moszkva külvárosaiban alacsony lakóházakat épít, és teljes körű szolgáltatást nyújt. Az INCOM Real Estate a vidéki házakkal kapcsolatos tranzakcióinak 75%-át és a bérbeadásra kínált ingatlanok 50%-át adja.

A szervezet a főváros valamennyi kerületében jelen van. Az ügyfeleket 40 irodában jól képzett, szakképzett személyzet fogadja. Menedzserek, jogászok, elemzők, marketingszakemberek. Szolgáltatásokat nyújtunk mindenkinek: vevőknek, ingatlanok és telkek tulajdonosainak, bérlőknek, fejlesztőknek. A vállalat statisztikákat vezet a befejezett, valamint az eladásra és bérbeadásra váró projektekről, amelyek megtekinthetők a weboldalán. Számos moszkvai bankkal működik együtt, amelyek kedvező feltételeket biztosítanak az ingatlanok megvásárlásához.

Az ügynökség számos díjat nyert. Így a szavazás eredményei szerint megkapta a “Mark №1 Oroszországban” megtisztelő státuszt, és megnyerte a “Moszkvai csillagok” versenyt is. Az ajánlások szerint garantált a minőségi szolgáltatás, ha kapcsolatba lép a céggel. Kapcsolattartó telefonszáma: +7495363 10 10.

BEST-ingatlanok

Értékelés: 4.9

BEST-ingatlanok

A minősítés második sorában egy 1992-ben alapított vállalat áll. Irodái és tanácsadó központjai Moszkva minden kerületében megtalálhatók. A szolgáltatások listáján: lakóingatlanok értékesítése és bérbeadása a fővárosban és a moszkvai régióban, valamint a Fekete-tenger partján, a Krímben, az európai országokban. Több mint 400 szakképzett munkatársunk áll rendelkezésre, hogy a tanácsadástól a teljes tranzakciós támogatásig bármikor segíthessenek.

Az iroda tagja az Ingatlanügynökök Céhének, az Ingatlanszakemberek Nemzetközi Szövetségének, rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal. Az adatbázis nagyon nagy, és naponta frissül új, tiszta ingatlanokkal. Mind az olcsó opciók, mind az elit lehetőségek. Ezért mindenki, aki fordult hozzánk minden bizonnyal megtalálja ház az ízlésük és a pénztárca.

Az eladó lakások és házak tulajdonosai teljes körű szolgáltatást kapnak: értékelés, vevőkeresés, tranzakció lebonyolítása. Helyiségek bérlése esetén az ügynökség gondoskodik az összes munkáról. Minden tranzakció biztosítva van a tulajdonjog elvesztése ellen. És ez egy másik nagy előny, ha ezzel a céggel dolgozunk. Az ügyvezetőkkel való kapcsolatfelvételhez hívja a következő telefonszámot: + 7 495125 43 35.

Olvasson tovább  A 7 legjobb Permi kerület, ahol érdemes élni

MIEL ingatlan

Értékelés: 4.8

MIEL-ingatlanok

A Bronze Nominee közel 30 éve van jelen az ingatlanpiacon. Tevékenységei közé tartozik az új és másodlagos lakások, vidéki házak értékesítése és jelzáloghitelezés. Az összes szolgáltatás nagy százaléka luxusszállások bérbeadása magánszemélyek és szervezetek számára egyaránt. A professzionális csapat olyan szakemberekből áll, akik munkájuk eredményeivel bizonyították alkalmasságukat.

47 iroda a város összes kerületében, a metróállomások és tömegközlekedési megállók közelében található. További 28 helyszín Moszkva külvárosaiban, 20 más régiókban és 1 külföldön található. Előzetes konzultáció telefonon. Az oldal teljes körű tájékoztatást nyújt a szolgáltatásokról. Itt találja a nap legaktuálisabb tárgyainak listáját.

A vállalat tanácsadási szolgáltatásokat nyújt, és aktívan részt vesz a nyaralóépítésben. Minden ügyfélnek ingyenes szakértői értékbecslés, kiterjedt adatbázis, hozzáértő tranzakciós támogatás, minden kockázat kiküszöbölése, udvarias személyzet, kifogástalan hírnév minden év munkájára vonatkozóan. Minden kérdéssel kapcsolatban telefonon érdeklődhet: 849577 33 77.

DOMOSTROY-ingatlanok

Értékelés: 4.7

DOMOSTROY-ingatlanok

A minősítés negyedik helyét az 1994 óta működő vállalat foglalja el. Több mint negyed évszázad hasznos tapasztalatok, amelyeket a mai környezetben alkalmaznak. A vállalat részt vesz partnerek beruházási projektjeiben, és saját maga is épít házakat a városban és a moszkvai régióban.

Az ügynökség minden típusú ingatlanszolgáltatást nyújt. Ez magában foglalja az értékesítést, a bérbeadást, az ingatlan- és telekértékelést, a jelzáloghitelekkel kapcsolatos segítséget és a közös lakások újbóli elhelyezését. Az ügyvédekből álló személyzet lehetővé teszi, hogy még a nagyon összetett és ellentmondásos kérdéseket is a felek sérelme nélkül lehessen megoldani. A saját lakásadatbázis garantálja a tranzakció tisztaságát és átláthatóságát, mivel az objektum felvétele előtt gondosan ellenőrzi annak történetét és jogi dokumentumait. Az ügyfelek mindig könnyen választhatnak gazdasági, üzleti vagy elit osztályú lakásokat az elsődleges és másodlagos piacokon, bérelhetnek irodát vagy ipari helyiségeket.

A megjegyzések szerint az összes értékelte a munkát az ügynökség DOMOSTROY-Nedvizhimost a legmagasabb jelet. Minden ügyet elintéz, és az üzletet végigkíséri a befejezésig. Az eredmény egy kölcsönösen előnyös együttműködés minden fél számára. Tanácsadó részlegünk telefonszáma: +7495514 11 11 11.

ABC Housing

Értékelés: 4.7

ABC Housing

1997 a minősítésünkben szereplő következő ügynökség megalapításának időpontja. Nemcsak ingatlanszolgáltatást, hanem tanácsadási és elemzési szolgáltatásokat is nyújt a moszkvai és a moszkvai régióbeli szervezetek számára. Ez a dinamikusan fejlődő vállalat bizonyította alkalmasságát, ezért magánszemélyek, kormányzati és kereskedelmi szervezetek aktívan használják. Minden fellebbezés szükségszerűen eredményt hoz, függetlenül attól, hogy olcsó lakás vásárlása a másodlagos piacon vagy elit ingatlanok bérlése Moszkva központjában.

Az “ABC Housing” nagy bankok, befektetési és építőipari cégek partnere. Ez az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy kedvező feltételeket kínáljunk ügyfeleinknek a jelzáloghitelezéshez, valamint a lakások külön költségek nélküli értékesítéséhez. Külön említést érdemel a vállalat kényelmes honlapja. Megismerheti a legfrissebb ingatlanhíreket és naprakészen tarthatja magát. Bármilyen kérdésben online tanácsadás is rendelkezésre áll.

Azok az ügyfelek, akik egyszer már kapcsolatba léptek a céggel egy szolgáltatásért, majd törzsvásárlókká válnak. Az ügynökséggel a megalakulása óta sokan együttműködnek, és ajánlják barátaiknak és ismerőseiknek. Elérhetőség: 8495795 05 33.

Arsenal Holding

Értékelés: 4.7

Arsenal Holding

A rangsor hatodik helyét egy 20 éves tapasztalattal rendelkező vállalat foglalja el. Tagja a moszkvai régió ingatlanügynökeinek céhének és az orosz ingatlanügynökök céhének. Az üzleti tevékenység magában foglalja az új építésű lakások vásárlását és értékesítését, a másodlagos piacon, luxuslakások, kereskedelmi ingatlanok. “Az Arsenal Holding részt vesz befektetési programokban és tanácsadási szolgáltatásokat nyújt. Izmailovóban és Odintsovóban már befejezte a projekteket.

A siker fontos összetevője a képzés, amelyet a legmagasabb kategóriájú tanárok végeznek. Az osztályok meghívást kapnak a tőkepiacon ismert vezetők és menedzserek számára is. A képzés után, a sikeres vizsga után mindenki, aki a holdingnál akar dolgozni, munkát kap. Ennek a megközelítésnek köszönhetően nincs fluktuáció. A statisztikák is ezt bizonyítják: a szakemberek 60%-a legalább 3 éve, 40%-a pedig több mint 5 éve dolgozik az ügynökségnél.

Olvasson tovább  12 legjobb hitelkártya utazáshoz

A lakhatással kapcsolatos valamennyi művelet biztosítva van a kockázatok ellen. A vállalatot stabilnak és megbízhatónak tartják az ingatlanpiacon. Ezt a szakértők és az ügyfelek is megerősítik. A vezetők és ügyvédek közvetlenül az irodákban vagy a következő telefonszámon kérhetnek tanácsot: 8495784 70 50.

Triumphal Arch ingatlanügynökség

Értékelés: 4.6

Ingatlaniroda

Gyorsan és nyereségesen béreljen vagy vásároljon lakást, házat, sorházat, telket vagy kereskedelmi ingatlant Moszkvában és Moszkva régióban a “Diadalív” ingatlanügynökségben. A minőségi szolgáltatást az ügynökök és az ügyfelek közötti kölcsönhatás megfelelően strukturált algoritmusai, valamint a tapasztalt alkalmazottak tették lehetővé – a vállalatnál nincsenek alkalmi emberek, az újoncok kötelező képzésben és szakmai gyakorlatban részesülnek egy speciális oktatási program keretében.

A “Triumphal Arch” ingatlanügynökség szolgáltatásainak körébe tartozik a fővárosban és a régióban a négyzetméterek megfelelő lehetőségeinek kiválasztása, tanácsadás, előkészítés és tranzakciók támogatása. Az elsődleges és másodlagos piacon végzett munka. Az ügynökségnél nyaralót, házat is lehet vásárolni és eladni. Az ügynökség az eladó számára nagyon kedvező feltételekkel kínálja a lakásértékelés és a sürgős visszavásárlás szolgáltatását, a jelzáloghitelezés a vevők számára elérhető, a mai napig a szakértői segítség a négyzetméterek privatizációjában.

Az “Arc de Triumphal” az Orosz Ingatlanügynökök Céhének tagja, ami a cég megbízhatóságát jelzi.

Smolenka Estate Ingatlaniroda

Értékelés: 4.5

Moszkvai ingatlanügynökség

Smolenka Estate ingatlancég 10 éve van jelen a moszkvai piacon. Munkája során az ügynökség teljes körű szolgáltatásokat nyitott meg a gyártási, üzleti, lakó négyzetméterek értékesítésére és bérlésére Moszkvában, más városokban és külföldön. Tevékenységük középpontjában bármely célállomás elit ingatlanjaival való együttműködés áll. A jogilag képzett szakemberek olyan szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek a megfelelő opció kiválasztásától a szerződés aláírásáig és a kulcsok átadásáig kísérik az ügyfelet. Képesek részletes tanácsot adni az ügyfélnek a vonatkozó kérdésekben.

Az ügynökség Smolenka Estate is kínál egyéb szolgáltatásokat kapcsolódó ingatlan – bróker (közvetítői szolgáltatások a kiválasztási helyszínek, telephelyek és előkészítése az üzlet nagyvállalatok számára), szaktanácsadás ingatlanbefektetések és adókedvezmények, belsőépítészeti és design, van még egy művészeti fotózás belső terek és háromdimenziós vizualizáció.

A “Smolenka Estate” ingatlanügynökség jó hírnévnek örvend a tőkepiacon, ennek garanciája a hosszú távú partnerség a nagyvállalatokkal és a magas társadalmi státuszú ügyfelek ajánlásával. Aligha talál egy tipikus új építésű lakást, de biztosan talál egy lakást nagyszerű kilátással a legjobb áron egy lakó- vagy kereskedelmi komplexumban.

Moszkvai fények

Értékelés: 4.4

Moszkvai fények

A rangsor kilencedik helyét egy 1993-ban alapított ingatlanügynökség foglalja el. A személyzet olyan emberekből áll, akik a nyitás óta itt dolgoznak. A fiatal szakemberek képzésben vesznek részt, és csatlakoznak az illetékes ingatlanügynökök és ügyvédek soraihoz. Tevékenységi körébe tartozik az elsődleges, a másodlagos piac, a vidéki lakáspiac, a kereskedelmi ingatlanok. A vállalat teljes körű támogatást nyújt a tranzakcióhoz, elkészíti az összes szükséges dokumentumot, tanácsadást nyújt, segít az áttelepítésben és az újjáépítésben, rendezi a vitás öröklési kérdéseket.

A lenyűgöző adatbázis néhány naponta frissül. Minden ingatlant ellenőriztünk, hogy garantáljuk a tiszta üzletet. A potenciális vevő láthatja az ingatlanok összes jellemzőjét a honlapon, és ha bármilyen kérdése van, akkor ott vagy telefonon kérdezze meg őket. Szükség esetén 24 órán belül elvégezhető az ingatlan megtekintése és értékelése. Gyorsan találjon vevőt otthonára vagy irodájára a helyszínen.

A hozzáértően kivitelezett munkafolyamat garantálja az elvárt eredményt. Ha a Moscow Windows-t választja, akkor a lehető legjobb teljes csomagot kapja ésszerű áron, rejtett díjak és extra költségek nélkül. Tanácsadó központ: 8495925 05 07.

Padló

Értékelés: 4.3

Padló

A minősítés tizedik sorában egy fiatal, dinamikus vállalat áll, amely néhány éve a legrégebbi moszkvai ingatlanügynökségek szintjére emelkedhet. 2007-ben alapították. Ma a következő szolgáltatásokat nyújtja: új és másodlagos lakások, vidéki házak, irodák, ipari létesítmények értékesítése, bérbeadása. A tisztviselők jogi segítséget nyújtanak, örökösödési papírokat, ingatlanértékelést végeznek. Lehetőség van az ügynökséggel együttműködő bankok jelzáloghitel-ajánlatainak igénybevételére is.

Olvasson tovább  A 6 legjobb ingatlanügynökség Rostov-on-Don városában

A Home Staging egy meglehetősen új szolgáltatás, amelyet a Floor kínál. Az ingatlan szakszerű előkészítése az eladás vagy bérbeadás előtt. A jobb életkörülmények miatt az eladó magasabb árat kap az ingatlanáért, a vevő pedig dizájnos és funkcionális ingatlant kap.

A visszajelzések szerint a vállalat sikeresen nyújtja a lakások gyors kiválasztásának vagy eladásának szolgáltatásait, segít a kommunális lakások rendezésében. Kompetenciáját igazolja az a tény, hogy 12 év alatt egyetlen végrehajtott ügyletet sem támadtak meg a bíróságon. A weboldalon megtalálhatja a legoptimálisabb tárgyat, felteheti kérdését, vagy visszahívást rendelhet. Ügynökségi kapcsolattartó telefonszáma: +7495790 57 01.

NDV ingatlan

Értékelés: 4.2

NDV ingatlan

Közel húsz év hibátlan munkája jellemzi az ügynökséget, amely a tizenegyedik helyen végzett. A központ központi helyen található, és további 20 található a város különböző kerületeiben. A teljes körű szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egy helyen bonyolítsanak le minden tranzakciót. A cég minden típusú ingatlanra specializálódott, az olcsótól a luxusig. A fő hangsúly Moszkvában és a moszkvai régióban található új épületekre helyeződik. Az ingatlanszolgáltatások mellett jogi és tanácsadói szolgáltatásokat is nyújt.

Az ügynökség aktívan befektet építőipari vállalatokba is, és számos bankkal működik együtt, amelyek nagyon kedvező finanszírozási termékeket kínálnak ügyfeleiknek. A humánerőforrás-politika nagyon jól irányított, ami kétségtelenül sikerhez vezet. A vállalat kifogástalan hírnévvel és nagy tapasztalattal rendelkező, sikeres munkatársakat foglalkoztat.

Éjjel-nappal nyitva tartó tanácsadó központ. Ez a vállalat egyik előnye. A weboldal nagyon világos és minden információt megad az ingatlanokról. Számos díj igazolja az ügynökség megbízhatóságát. Innovációit sikeresen alkalmazzák az életben. Minden ügyfél törzsvásárlóvá válik és ajánlja barátainak az NDV-Real Estate-t, mint az egyik legjobb ingatlanügynökséget. A menedzserek a következő telefonszámon fogadják a bejövő hívásokat: 8495988 44 22.

CÍM-INGATLAN

Értékelés: 4.1

CÍM-FEJLESZTÉS

A tizenkettedik helyet a minősítésben a vállalat foglalja el, amely az egyik első olyan cég volt, amely engedélyt kapott az ingatlanszolgáltatásokhoz Moszkvában. Ez 1994-ben volt. Ma segít eladni, vásárolni, bérelni elsődleges, másodlagos, kereskedelmi ingatlanokat a fővárosban, a moszkvai régióban és külföldön. Csak ellenőrzött objektumok szerepelnek az adatbázisban, így nem merültek fel vitás kérdések.

A weboldalon visszahívást rendelhet, jelzáloghitel-kalkulátorral kiszámíthatja a hitel költségét, és előre megbecsülheti otthona értékét. A vállalat különböző kedvezményeket és promóciós programokat kínál. Használhatja az eladás előtti előkészítés szolgáltatását, hogy növelje a lakás vonzerejét a potenciális vevők számára. A bónusz egy ajándék, ha ingatlant vásárol, és jelentős kedvezmény a szolgáltatásokból, ha elad. Fizetetlen számlák esetén az ügynökség kifizeti azokat, és az ingatlan eladásakor beszedi a bevételt.

A vélemények szerint a vállalat segít bármilyen tranzakció végrehajtásában, függetlenül a komplexitástól. Ha gyorsított befejezési módra van szüksége, akkor ezt a kérdést itt oldja meg. Minden kérdésre munkatársaink válaszolnak a +7499110 28 83-as telefonszámon.

Új minőség

Értékelés: 4.0

Új minőség

Befejezzük a minősítést a cég, amely kereskedelmi és elit ingatlanokkal dolgozik. 1994 óta van jelen a moszkvai piacon. Az ügynökség együttműködik a bankokkal és az építőipari holdingokkal. A hosszú távú partnerség jelentős előnyökkel jár az ügyfelek számára, akik kedvezményeket kapnak a vásárlásokból, valamint érdekes ajánlatokat a pénzügyi termékekre vonatkozóan.

A kiterjedt weboldal nem csak a legújabb ajánlatok gyors nyomon követését teszi lehetővé, hanem azt is, hogy megbízható információkat és válaszokat kapjunk minden kérdésre. Vegye fel velünk a kapcsolatot itt, üzenetet küldve vagy visszahívást kérve. A népszerű szolgáltatások közé tartozik a külföldi szállás kiválasztása olyan országokban, mint Franciaország, Olaszország, Ciprus, Monaco és az Egyesült Királyság.

Az ügynökség kivételesen képzett személyzetet foglalkoztat. Már számos ügyfélnek segítettek megoldani nehéz jogi kérdéseket, és támogatták őket a tranzakció minden szakaszában. A vállalat regionális és országos jelentőségű díjakkal és oklevelekkel rendelkezik. A vélemények szerint ez az ügynökség mindig a legjobb lehetőségeket kínálja a luxuslakásokhoz az új épületekben, a másodlagos, a városon kívüli és a külföldön lévő épületekben. Az árak mindig kedvezőek, a támogatás teljes. Telefonszám: +7495120 26 36.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: