16 legjobb fogászati klinikák Jekatyerinburg városában

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem vásárlási útmutatónak szánjuk. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

Jekatyerinburgban több mint 400 fogászati klinika található. Ugyanakkor a fogászati szolgáltatások itt nem olcsóak, és nem mindenki engedheti meg magának, hogy a fogakat a legjobb klinikán kezelje. oktatás 1 A fogászati szolgáltatások nem olcsóak. Ingyenes szolgáltatások csak közintézményekben, de csak területi feltételek mellett és biztosítással vehetők igénybe. Más esetekben azt a klinikát kell keresnie, ahol magas színvonalú szolgáltatást kaphat elfogadható áron.

Hogyan válasszuk ki a legjobb fogászati klinikát Jekatyerinburgban?

Az alacsony kezelési költségek miatt a klinika olcsó anyagokat és berendezéseket használhat.

A túlárazott árcédulával valószínűleg meg kell fizetnie a márkát, mindazonáltal a szakemberek és a berendezések költségeihez mérten lesznek.

Ha az árak magasak, és a klinika új, akkor magas színvonalú szolgáltatásokra és jó szakemberekre számíthat, de meg kell érteni, hogy idővel a szolgáltatásaik költségei csak növekedni fognak.

Az eljárások és a képzett szakemberek átlagos költségeivel, figyelnie kell a felszerelésre és az anyagokra, konzultációra kell mennie.

Hogyan válasszunk egy jó orvost?

Nagy figyelmet kell fordítani a fogorvosra, aki a találkozót végzi. Gyakorlatilag minden egészségügyi intézményben rendelkezésre állnak magas színvonalú szakemberek, de általában nem könnyű eljutni hozzájuk, hogy meglátogassák őket, a várakozási idő néha akár több hónapig is eltarthat. Az orvos kiválasztásakor érdemes elolvasni a munkájáról szóló véleményeket, megkérdezni, hol kezeli magát a fogorvos, és ellenőrizni, hogy vannak-e tudományos publikációi és címei. Ilyen megközelítéssel találhat egy igazán jó szakembert és klinikát.

Szakértőink elvégezték a munkát az Ön számára, és a szakemberek véleménye, értékelései és ajánlásai alapján a legjobb jekatyerinburgi fogászati klinikák értékelését készítették el.

Jekatyerinburg legjobb fogászati klinikáinak értékelése

Jelölés hely: Név Értékelés
Jekatyerinburg legjobb fogászati klinikáinak értékelése 1 Német Fogászati Központ 5.0
2 Európai Fogászati Központ 4.9
3 MKS Fogászat 4.8
4 Heliosdent 4.7
5 Esztétikai művészet 4.7
6 Denta Vi 4.7
7 Vital EVB 4.6
8 Persona 4.6
9 Ursula 4.5
10 Fehér gyöngy 4.5
11 KaVo esztétika 4.5
12 Orvosi főorvos 4.4
13 Jahont 98 4.3
14 Paracelsus 4.2
15 Sonata 4.1
16 Classic-Dent 4.0

Fogászati Klinika Német Fogászati Központ

Értékelés: 5.0

Német fogászati központ.jpg

Jekatyerinburg legjobb klinikái között a Német Fogászati Központ egy korszerű fogászati klinika felnőttek és gyermekek számára. A klinika orvosai külföldi szabványok szerint képzettek, és megosztják tapasztalataikat a német kollégákkal.

A Német Fogászati Központ fogászati kezelést, fogászati lágyítást és protézist, fogfehérítést a legmodernebb berendezésekkel és fogászati sebészeti szolgáltatásokat kínál. Klinikánk garantálja, hogy minden beavatkozás teljesen fájdalommentesen történik, és kis pácienseink a speciális európai érzéstelenítésnek köszönhetően egyáltalán nem éreznek kellemetlen érzést.

Az ortopédiai kezeléseket az Innova Tech marógép és a 3D modellezés segítségével végzik. A kezelés precíz mikroszkóp segítségével történik. A nehéz műtéteket németországi orvosok felügyelete mellett végzik. A klinika a világ legjobb beszállítóitól vásárolja berendezéseit és anyagait. Az újrafelhasználható eszközök több szintű sterilizáláson mennek keresztül a 100%-os biztonság garantálása érdekében. A központ emellett a pácienseknek élethosszig tartó garanciát biztosít minden típusú szolgáltatásra, az implantátumokra pedig élethosszig tartó garancia vonatkozik.

A fogászati klinika büszke arra, hogy saját fogtechnikai laboratóriummal rendelkezik, ahol minden protézisszerkezetet 3D-ben modelleznek és speciális berendezéssel marnak. Emiatt a szakemberek az eljárás teljes időtartama alatt teljes felelősséggel tartoznak, és teljes mértékben magukra vállalják a felelősséget.

A klinika sok pozitív visszajelzést kapott, a páciensek szerint az orvosok rendezettek és jól koordináltak, segítenek a pszichológiai feszültség enyhítésében, és ami a legfontosabb, felelősségteljesen végzik a munkájukat. Az ügyfelek szeretik a stílusos kialakítást, a kényelmes parkolást és a hozzáértő, udvarias személyzetet.

 1. Cím: Jekatyerinburg, ul. Saqqo & Vanzetti 64
 2. Nyitva tartás: naponta 9 órától.00-21.00
 3. Telefonszámok:8 (343) 243-58-02
 4. Weboldal:

Méltóság

 • Német minőség;
 • Nagy pontosságú berendezések;
 • Fogászati laboratórium;
 • Garancia mindenféle munkára;
 • Orvosképzés a német szabványok szerint;
 • Udvarias és képzett személyzet;
 • Fájdalommentes kezelés;
 • Gyermekek fogadására.

Hátrányok

 • Nem jelentős.

Fogászati klinika European Dental Center

Értékelés: 4.9

Európai Fogászati Központ.jpg

Az egyik első jekatyerinburgi fogorvosok “Európai Fogászati Központ” a második helyet foglalja el a rangsorban. A vállalat célja az innováció a fogászatban és a szigorú minőségellenőrzés. A klinika olyan világhírű vállalatokkal áll partneri kapcsolatban, mint az ORMCO (USA), ICX (Németország), Forestadent (Németország) és Perflex (Izrael). A minősítés előző jelöltjéhez hasonlóan az “European Dental Center” saját fogászati laboratóriummal rendelkezik.

A fogászat csak felelős és tapasztalt orvosokat foglalkoztat; Svájcból, Németországból és az Egyesült Államokból is meghívnak szakembereket, hogy tanítsák a személyzetet és megosszák tapasztalataikat; konzultációkat folytatnak moszkvai és szentpétervári professzorokkal. A központ a városban egyedülálló felszereltséggel rendelkezik, és az európai minőségi szabványoknak megfelelően működik.

A szakemberek tanúsított anyagokat használnak, amelyek biztonságosságát és hatékonyságát tanúsítványok és tanulmányok igazolják. A központ ingyenes zománcfelújítást ad ajándékba a hűséges ügyfeleknek; a kezdeti konzultáció szintén ingyenes. A bonyolult műtéten átesett vagy hosszú kezelésen átesett betegek számára a személyzet ingyenesen rendel taxit.

A betegek megjegyzik, hogy a klinika tiszta, kényelmes, nagyon segítőkész és kedves személyzet. A központ kényelmes helyen található, és este 9 óráig tart nyitva.

 1. Cím: Jekatyerinburg, ul. Cím: 8 Mara, 175 Kasteeva str
 2. Nyitva tartás: naponta 8 órától.00-21.00
 3. Telefon: +7 (343) 288-77-50.
 4. Helyszín:

Előnyök

 • Európai klinika;
 • Partnerségi kapcsolatok nagy európai vállalatokkal;
 • Saját műszaki laboratórium;
 • Frissen felújított;
 • Barátságos személyzet;
 • Képzett orvosok;
 • Európai berendezések.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

MKS Fogászati Klinika Fogászat

Értékelés: 4.8

Fogászati Klinika MKS Fogászati Klinika

Orvosi kutatóközpont Jekatyerinburgban – az MKS Fogászat a harmadik helyen áll. A fogászat saját szabadalmaztatott technológiát használ, és az európai szabványoknak megfelelően működik. A központ modern berendezésekkel felszerelt, minden minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, és a következő fő területeken dolgozik: protézis, gyógykezelés és sebészet, gyermekfogászat.

Olvasson tovább  8 legjobb magán óvoda Kazánban

A klinika lépést tart a korral, és modern kezelési és diagnosztikai módszereket kínál. A páciensek számára teljes biztonságot és 100%-os kényelmet garantálunk. A központ teljes felelősséggel tartozik munkája minőségéért. Az árat a szerződésben határozzák meg, és a kezelés után nem emelik. A klinikán egy képzési központ működik, ahol a szakemberek megosztják tapasztalataikat a kollégákkal, és továbbképzésen vesznek részt.

Az MKS 6-24 hónapos kezelési hitelt kínál az ügyfeleknek, és a VHI biztosítással takarékoskodik. A biztosítótársaságok ügyfelei számára a fogászat segít kiválasztani a szerződés szerinti kezelési módszereket. Hűségkártyára is feliratkozhat, és további kedvezményekért pontokat gyűjthet.

A betegek visszajelzései szerint a klinika megfelelő fix árakkal rendelkezik, a személyzet gondoskodó, figyelmes és képzett. A központ garanciát vállal az elvégzett munkára. A terület tiszta, jól karbantartott, nincs sorban állás, a berendezés modern és csúcstechnológiás.

 1. Cím: Jekatyerinburg, ul. Cskalovszkij kerület, Szojuznaja utca 8
 2. Nyitva tartás: 8 órától.00-21.00
 3. Telefon: +7 (343) 302-45-91
 4. Weboldal:

Előnyök

 • Európai kezelési szabványok;
 • Saját szabadalmaztatott módszerek;
 • Hozzáértő személyzet;
 • Tiszta és jól karbantartott létesítmények;
 • Modern felszerelés;
 • Szakmai szolgáltatás;
 • A szerződésben rögzített árak.

Hátrányok

 • Az árak gyakran változnak a weboldalon;
 • Fizetős parkoló.

Heliosdent fogászati klinika

Értékelés: 4.7

Heliosdent fogászati klinika

A negyedik helyen a Heliosdent fogászati klinika végzett, amely 2000-ben nyitotta meg kapuit Jekatyerinburgban. Működése során a fogászat több mint 16.000 pácienst látott el, 2009-ben pedig a. az Orosz Föderáció fogorvosai közötti országos verseny győztese. A klinika a “Quality Star 2017” és az “Industry Leader” díjakat is elnyerte.

A klinika mindenféle fogászati kezelést biztosít: terápia, parodontológia, higiénia, harapáskorrekció, sebészet, protézis, implantátumok, gyermekfogászat. A Heliosdent minden szolgáltatására garanciát vállal. A diagnosztika és a kezelés ellenőrzése csak a röntgenszobában történik.

A Heliosdent 2 emeleten helyezkedik el, és a bejáratnál egy barátságos recepciós fogadja. Váróterem élénk színű ülőhelyiséggel, akváriummal. A gyermekfogorvosi rendelő az első emeleten található, van egy váróterem, ahol van hely a játékoknak, egy TV. A gyermekorvosi rendelőben egy német Hel-Ozon gépet is felszereltek, amelyet a fogszuvasodás megelőzésére használnak, és hatékonyságában felülmúlja a fluoridos tisztítást.

A betegek megjegyzik, hogy a klinika kellemes, frissen felújított, tiszta és stílusosan kialakított helyiségekkel rendelkezik. Kis parkoló, a klinika a metró közelében található, ami nagyon kényelmes. A gyermekorvosok elég barátságosak és könnyen kijönnek a kicsikkel.

 1. Cím: Jekatyerinburg, Pobedy, 7 – 1 emelet/ Na Kuznetsova m. Uralmash
 2. Nyitva tartás: H-V: 9:00-22:00; Sz: 10:00-18:00
 3. Telefon: +7 (343) 288-79-02 egységes telefonszám
 4. Honlap: ge

Előnyök

 • Garancia mindenféle szolgáltatásra;
 • Képzett és tapasztalt személyzet;
 • Jól felszerelt, modern röntgenszoba;
 • Az eljárások biztonsága;
 • Az összes eljárás ismerete;
 • Őszinteség és a határidők betartása;
 • Nyitott a visszajelzésekre.

Hátrányok

 • Magas árak.

Esztétikai Art Fogászati Klinika

Értékelés: 4.7

Dental Network-esztétikai-művészet.jpg

A jekatyerinburgi stomatológiai klinikák hálózata EsteticArt méltán az ötödik helyet foglalja el a minősítésben. A klinika terápiát, sebészetet, fogszabályozást, implantátumokat, tisztítást, fogfehérítést és fogszabályozást kínál. A klinika európai röntgenberendezéseket használ: Evolution (Olaszország), intraorális kamerákat és DURR DENTAL berendezéseket (Németország).

A klinika szakemberei együttműködnek az európai és amerikai orvosokkal, folyamatosan növelik képzettségüket, és az elsők között tanulják meg a fogászat újdonságait. A terápiás kezeléshez innovatív anyagokat és készítményeket, üvegszálas és titánium oszlopokat, saját készítésű kerámia és kompozit burkolatokat és különböző módosítású protéziseket használnak.

Az Aesthetic Artban nagy figyelmet fordítanak a fertőző betegségek biztonságára. Minden felszerelést többszörös sterilizálásnak és tisztításnak vetnek alá, eldobható eszközöket használnak. A klinika azon kevesek egyike Jekatyerinburgban, amely a legmodernebb számítógépes berendezésekkel rendelkezik a betegségek korai diagnosztizálására.

Az ügyfelek szeretik, hogy a klinikán mindig van egy kedvezményrendszer, lehetővé teszi a szolgáltatások megtakarítását. Több páciens megjegyzi a meleg, barátságos légkört és a kiváló kiszolgálást, valamint az elfogadható árakat.

 1. Cím: Jekatyerinburg, ul. Uchiteley, 12 – 1 emelet, Gastello, 1 – 1 emelet, Rodonitovaja, 12 – 1 emelet, Molotobojcev, 5 – 2 emelet, Chapayeva, 23, Per. Molotoboytsev r. 5-
 2. Nyitva tartás: H-V: 9:00-22:00
 3. Telefon: +7 (343) 288-78-63
 4. Weboldal:

Előnyök

 • Legújabb felszerelés;
 • Tapasztalt személyzet;
 • Európai gyártók gyógyszerei és műszerei;
 • Kedvezményrendszer;
 • Házon belüli furnérok és fogpótlások készítése;
 • Barátságos hozzáállás az ügyfelekhez.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

Denta VI fogászati klinika

Értékelés: 4.7

Denta VI fogászati klinika

Az ortopédiai és esztétikai orvoslás klinikája 17 évvel ezelőtt jelent meg Jekatyerinburgban, és a hatodik helyet foglalja el a legjobb fogászati klinikák értékelésében. A klinikán fogorvos, fogszabályozó, implantológus és sebész dolgozik. a klinika az Urali Szövetségi Körzet TOP 100 legjobb egészségügyi intézménye között van.

A klinika fejlett anyagokat használ a fogszabályozásban, mikroprotetikában, esztétikai helyreállításban. Például guttapercha tömés EQ PLUS telepíthető, amely lehetővé teszi a gyökércsatorna és annak ágainak forró hőre lágyuló anyaggal történő feltöltését, ami csökkenti a gyulladásos folyamatok kockázatát.

A klinika személyzete a megnyitása óta 17 éve dolgozik. Az orvosok továbbképzéseket tartanak Európában, Oroszországban, Amerikában. A szűk profilú szakember kiválasztásának szolgáltatása minden egyes esetben nagyon népszerű. Bonyolult esetekben orvosokkal konzultálnak, és egyéni kezelési tervet dolgoznak ki.

A Cerec készülék lehetővé teszi a furnérok és koronák nagyon rövid idő alatt történő felhelyezését. A diagnosztika és a kezelés pontosságát mikroszkóp és GA 3D számítógépes tomográf biztosítja

 • LEOS. A klinika ügyfelei véleményeikben kiemelik, hogy az orvosok gondosan és kedvesen bánnak a pácienseikkel. Sokan rendszeresen látogatják a létesítményt, és az egész családot kezelik.
  1. Cím: Jekatyerinburg, Vikulova 38, 1. emelet/ Stepana Razina, 122 – 1. emelet
  2. Nyitva tartás: Hétfő – péntek 09:00 – 21:00; szombat – vasárnap szabadnap
  3. Weboldal: denta-
  4. Telefonszámok:+7 (343) 227-40-05.

  Előnyök

  • Képzett személyzet;
  • Modern műszaki berendezések;
  • Figyelmes hozzáállás a betegekhez;
  • Ingyenes konzultáció;
  • Bármilyen összetettségű protézisek;
  • Gyermekfogászat;
  • Fogfehérítés akár 10 árnyalatig.

  Hátrányok

  • Vannak panaszok az egyes orvosok munkájával kapcsolatban.

  Fogászati klinika Vital EVB

  Értékelés: 4.6

  Fogászati klinika Vital EVB

  Az 1987-ben alapított Vital EVB Group a hetedik helyen áll a rangsorban. A fogászat mindenféle szolgáltatásra garanciát vállal, és ingyenes kezdeti szűrővizsgálatokat biztosít. Európai és amerikai technológiával felszerelt klinika. A Vital EVB alapján létezik egy képzési központ, ahol a szakemberek rendszeresen gyakorlati képzésen vesznek részt. A klinika saját fogászati laboratóriummal is rendelkezik, amely öntőkeretekkel, protézisekkel, kerámiaszerkezetekkel és garanciális szolgáltatást nyújtó vevőszolgálati központtal foglalkozik.

  A fogászat terápiás és sebészeti beavatkozásokat, valamint parodontológiai és protetikai kezelést biztosít. A biztonságot német fertőtlenítőszerek garantálják. A fogászati klinika saját parkolóval és két bejárattal rendelkezik, egy gyermekeknek és egy felnőtteknek. A betegek 6 havonta egyszer ingyenes fogászati szűrővizsgálatot kapnak. A biztosított betegek számára 10%-os kedvezményt lehet biztosítani.

  Az ügyfelektől kapott visszajelzések szerint a klinika kényelmes parkolóval, kiváló játszótérrel, felnőtteknek szóló asztali focival rendelkezik.

  1. Cím: Jekatyerinburg, ul. Sheinkmana utca 2, Sheinkmana utca, Jekatyerinburg. 136
  2. Nyitva tartás: hétköznap 8-20 óráig, hétvégén 9-14 óráig
  3. Telefon: +7 (343) 287-62-46
  4. Weboldal:

  A

  • Magas szintű gondoskodás;
  • Mindenféle fogászati szolgáltatás;
  • Kényelmes elhelyezkedés;
  • Udvarias és képzett személyzet;
  • A klinika rendelkezik teljes érzéstelenítésre vonatkozó engedéllyel;
  • Komoly hozzáállás az ügyfelekhez;
  • Házon belüli képzési központ és fogászati laboratórium.

  Hátrányok

  • Hosszú várakozási idő a találkozóra;
  • Túlbecsült munkaterület.

  Fogászati klinika Persona

  Értékelés: 4.6

  Fogászati klinika Persona

  A nyolcadik helyet a Jekatyerinburg legjobb fogászati klinikáinak értékelésében a Persona klinika foglalja el, amely a fogak kezelésének modern megközelítését testesíti meg. Modern berendezések és számos szolgáltatás, minőségi műszerek és fogyóeszközök, röntgen, tomográf, mikroszkóp – európai színvonalú szolgáltatást nyújtanak, amint azt sok beteg megjegyezte.

  A Persona klinika orvosai sokéves tapasztalattal rendelkeznek, és folyamatosan fejlesztik képzettségüket. A szolgáltatási körbe tartozik a számítógépes tomográfia, a protézis, a fogszuvasodás kezelése, az implantáció, a foghúzás, a szájsebészet és a gyermekfogászat. A törzsvásárlók 10% kedvezményt kaphatnak. Az első orvosi konzultáció ingyenes.

  A Persona Klinika páciensei rámutatnak, hogy az orvosok általában lelkiismeretesen végzik munkájukat, az eljárások fájdalommentesek, és az árak megfizethetőek. A klinika tiszta és kényelmes, a recepción dolgozók udvariasak és figyelmesek.

  1. Cím: Jekatyerinburg, ul. Anatoly Mehrentsev, 3
  2. Nyitva tartás: H-Péntek. 9.00-22.00 sub. 9.00-17.00, vasárnap szabadnap.
  3. Telefonszámok: +7 (343) 384-01-01
  4. Weboldal: persona-

  Előnyök

  • Modern felszerelés;
  • Fájdalommentes eljárások;
  • Képzett orvosok;
  • pontos diagnózis;
  • Elfogadható árak;
  • Figyelmes hozzáállás.

  Hátrányok

  • Nem mindig lehet időpontot egyeztetni.

  Ursula Fogászati Klinika

  Értékelés: 4.5

  Ursula Fogászati Klinika

  Oroszország egyik első fogászati klinikája, amelyet 1988-ban alapítottak Jekatyerinburgban, a kilencedik helyen áll a minősítésben. A klinika az SAE Dental Vertriebs GMBH International oroszországi képviseletét ellátó, azonos nevű holdingvállalat része. Ez a vállalat fogászati protézisekhez fejleszt technológiákat. az Ursula Központ jól ismert márka Jekatyerinburgban, amely jelenleg 5 klinikából álló láncot alkot, és tagja a Liga önszabályozó fogászati szervezetnek, amely garantálja a kiváló minőségű szolgáltatást. Ursula tagja a “Leader” klubnak is, amely több mint 500 oroszországi fogászati klinikát egyesít. 2003-ban Ursula diplomát kapott a szverdlovszki régió kormányától.; 2019-ben – a 7. éves rangsor győztese az orosz klinikák között.

  A központ személyzete folyamatos képzésen és minősítésen vesz részt, hogy megerősítsék a kategóriájukat. Az orvosok felvételükkor szigorú kiválasztási folyamaton mennek keresztül. Digitális technológiát használnak a diagnózishoz, a fogakat nagy pontosságú mikroszkóp alatt kezelik. A műszerek fertőtlenítésére hepatitis- és AIDS-ellenes rendszereket használnak, az ápolók számára pedig sterilizáló egység áll rendelkezésre.

  A klinika rendszeres kampányokat folytat, bérletvásárlást biztosít fogszabályozáshoz és implantációhoz. Az első 50%-ot előre kell kifizetni, a fennmaradó 50%-ot pedig 8 hónapon belül. A nyugdíjasok és a fogyatékkal élők számára speciális kedvezményeket is biztosítanak, a klinika közelében élő helyi lakosok számára pedig hűségprogramot indítanak.

  A látogatók szeretik a klinika felszereltségét, sokan a város legjobbjának nevezik. A szobák tiszták és sterilek. A kezeléssel kapcsolatos információk mindig megbízhatóak és helyesek. A mosdóban ingyenes fogkrém és fogkefe áll rendelkezésre, hogy felkészüljön a találkozóra.

  1. Cím: Jekatyerinburg, Uralskaya, 75 – 1. emelet
  2. Telefonszámok: +7 (343) 300-3-500
  3. Weboldal: urs
    a.pro

  Előnyök

  • Neves címközpont;
  • Városszerte klinikák hálózata;
  • Garancia a munkára;
  • Udvarias és udvarias személyzet;
  • Lehetőség van a fogak kezelésére a VHI politika alapján;

  Hátrányok

  • Elsődleges konzultáció térítés ellenében;
  • A kezelés magas költségei.

  Fehér Gyöngy Fogászati Klinika

  Értékelés: 4.5

  Fehér Gyöngy Fogászati Klinika

  A jekatyerinburgi “White Pearl” fogászati klinika a rangsorban a tízes számon kapja a rangsorban. A fogászat modern anyagokat és az orvostudomány legújabb vívmányait használja. Bevezetett egy 4 kezes rendszert, amelyben egy nővér segíti a fogorvost a kezelés során, ami jelentősen felgyorsítja és javítja a kezelési folyamatot. A központ protéziseket, fogászati kezelést, szájhigiéniát, implantátumokat és sebészeti beavatkozásokat, esztétikai helyreállítást kínál.

  A klinikán van egy viziográf, amelyet az elsődleges diagnosztikához használnak; minden kép a számítógép memóriájában marad, így újra előállíthatja őket, amikor meglátogatja az orvost. A klinika ultrahangos berendezéssel is rendelkezik a fogkő tisztítására. A White Pearl Clinic páciensei véleményeikben azt állítják, hogy az orvosok figyelmesek, elmagyarázzák, hogyan fogják elvégezni a kezelést. a helyiségek tiszták, újak és rendezettek.

  1. Cím: 123 Krasznoleszja utca, Jekatyerinburg
  2. Nyitva tartás: H-P : 09:00 – 21:00 Szo – Szo : 10:00 – 18:00
  3. Telefon: +7 (343) 3-111-999 +7-909-011-77-20
  4. Weboldal: fehér gyöngy.rf

  Előnyök

  • Professzionális felszerelés;
  • Friss felújítás;
  • Figyelmes orvosok;
  • Mindenféle szolgáltatás;
  • Kellemes hozzáállás a betegekhez.

  Hátrányok

  • Külön panaszok vannak.

  Fogászati Klinika KaVo esztétika

  Értékelés: 4.5

  Fogászati klinika KaVo esztétika

  KaVo Esztétikai Klinika Jekatyerinburg Cskalovszkij kerületében, amely prémium szolgáltatásokat kínál. Itt esztétikai, terápiás és sebészeti fogászati szolgáltatásokat talál. A fogászati központ amerikai, európai és német anyagokat és berendezéseket használ. A klinika állami engedéllyel rendelkezik, és együttműködik az Egészségügyi Minisztérium felügyeleti szerveivel.

  Minden fogorvos akkreditált és engedéllyel rendelkezik. A szolgáltatások közé tartozik a gyermekfogászat, implantáció, fogszabályozás, fogszabályozás, parodontológia, fogfehérítés, protézis, restauráció, fogszabályozás, endodontia és még sok más. Kedvezmények és különleges ajánlatok új és törzsvásárlóknak.

  Ezen túlmenően, alapján a fogászati klinika futó szoba kozmetológia és elektroepilyatsii. A KaVo Aesthetics plasmolifting, mezoterápia, kontúrozás, tisztítás, peeling, biorevitalizáció, nem sebészi zsírleszívás, nem sebészi zsírleszívás és nem sebészeti zsírleszívás.

  A központ ügyfelei megjegyzik a gyermekorvosok magas szintű ügyfélközpontúságát és kiváló munkáját. Maga a klinika új és modern, kényelmes légkörrel.

  1. Cím: Jekatyerinburg, Julius Fuchika, 1 – 1 emelet
  2. Nyitva tartás: H-P: 9 órától.00-21.00, hétvégén 9:00 órától.00-18.00.
  3. Telefon: +7 (343) 270-70-30
  4. Oldal: kavo-c

  Előnyök

  • Európai anyagok és német berendezések;
  • Tanúsított anyagokat használunk;
  • Fogászati és kozmetikai szolgáltatások;
  • 4 kézzel dolgozik (orvos + asszisztens);
  • Ésszerű költségek;
  • Kellemes és hangulatos légkör.

  Hátrányok

  • Vannak elszigetelt panaszok.

  Fogászati klinika Glavvrach

  Értékelés: 4.4

  Glavvrach fogászati klinika

  A minősítés tizenkettedik lépcsőfokán a “Glavvrach” sztomatológiai klinika, amely a legfejlettebb kezelési és diagnosztikai technológiákat kínálja Jekatyerinburgban. A kezelés során az orvos 4 kézzel dolgozik egy asszisztenssel. A diagnosztika precíz mikroszkóppal történik. Az orvosok elvégzik a beültetést, a professzionális tisztítást és az AirFlow polírozást. Minden típusú szolgáltatásra van garancia.

  A Glavvrach klinika fogászati szolgáltatásokat kínál megfizethető áron. Az ár nem változik a rendelések alatt, és nem befolyásolja a kezelés időtartama. Az egészségügyi központ munkájának kezdetétől fogva együttműködik a Rospotrebnadzorral, amely garantálja az egészségügyi normák betartását és a betegek biztonságát. Az európai gyártóktól származó berendezések lehetővé teszik a kezelés pontos és minőségi elvégzését.

  A páciensek visszajelzései szerint a kezelést előre egyeztetik, és az ár nem változik a szolgáltatás nyújtása után. Könnyű parkolni a klinika előtt; kellemes belső környezet. Sokan elégedettek azzal, hogy a fogászat garanciát vállal a szolgáltatásaira – például a fogszuvasodás kezelésére akár 5 évig is kiterjed a fedezet.

  1. Cím: Jekatyerinburg, ul. Baku Commissars v. 100
  2. Nyitva tartás: H-P: 9 órától.00-22. 00, hétvégén 9 órától.00-18.00.
  3. Telefon: +7-912-224-27-82 / +7 (343) 381-59-81
  4. Weboldal:

  Előnyök

  • Megfizethető árak;
  • High-tech berendezések;
  • Együttműködik a Fogyasztói Jogok Védelmét és az Emberi Jólétet Felügyelő Szövetségi Szolgálattal;
  • Mindenféle fogászati kezelés;
  • 4 kézfogadás;
  • Könnyű parkolás.

  Hátrányok

  • Néha késő találkozók.

  Fogászati klinika Yakhont 98

  Értékelés: 4.3

  Fogászati klinika Yakhont 98

  A Jahont 98 fogászati klinika a nap 24 órájában és a hét minden napján fogászati szolgáltatásokat nyújt. A tervezett találkozókat napközben és este 20 órától tartják.00 akut fájdalommal rendelkező betegeket vesznek fel. Szakértőink az intézményt Jekatyerinburg tizenharmadik legjobb fogászati klinikájaként rangsorolták.

  A klinikán nagy figyelmet fordítanak a sterilizálásra – az új generációs fertőtlenítőszereket használják, a berendezéseket folyamatosan tisztítják, az orvosok eldobható kesztyűt és maszkot használnak. A második látogatáskor az ügyfelek kedvezményt kaphatnak. A kezelt fogakra 1 év garancia jár.

  Az orvosok fejlett kezelési módszereket alkalmaznak, a legújabb generációs berendezéseket és kiváló minőségű anyagokat alkalmaznak, ami garantálja a kiváló eredményt. A Jahont 98 ügyfelei pozitívan nyilatkoznak a nyitva tartásról; sokan kiemelik, hogy akut fájdalom esetén az orvosok gyorsan és szakszerűen oldják meg a problémákat. és néhány nap múlva meghívjuk egy ingyenes utókezelésre.

  1. Cím: Jekatyerinburg, Március 8., 185/4 – 1. emelet
  2. Munkarend: éjjel-nappal
  3. Telefon: +7-909-015-90-26 +7 (343) 381-08-11
  4. Weboldal:

  Előnyök

  • Munka 24/7;
  • Fájdalommentes kezelés;
  • Legújabb generációs berendezések;
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények;
  • Elfogadható árak;
  • Jó hozzáállás a beteggel szemben.

  Hátrányok

  • Vannak panaszok az orvosok munkájáról.

  Paracelsus fogászati klinika

  Értékelés: 4.2

  Paracelsus fogászati klinika

  A “Paracelsus” fogászati központ, amely a legszélesebb körű fogászati szolgáltatásokat kínálja Jekatyerinburgban, a tizennegyedik pozíciót foglalja el a minősítésünkben. A klinika ingyenes első konzultációt, professzionális higiéniai szolgáltatást, ultrahangos fogtisztítást biztosít. A gyermekek számára gyermekgyógyász szakorvosok állnak rendelkezésre, és a fogászati szűrővizsgálatok orvosi igazolás, éves megelőző ellátási igazolás vagy szájhigiéniai igazolás ellenében is igénybe vehetők.

  Pácienseink bónuszrendszert és különleges ajánlatokat vehetnek igénybe. Van egy fogászati sürgősségi program az egész család számára, amely speciális kezelést kínál az egész család számára. A Paracelsusnál is kaphat kamatmentes részletfizetést a kezelésre. A születésnapot ünneplők kedvezményes áron vehetik igénybe a fogászati higiéniát.

  A “Paracelsus” ügyfelei azt mondják, hogy az orvosok gondosan kezelik a betegeket és jól ismerik a munkájukat. Sokaknak tetszik a szolgáltatás – cipőtakarók, hűvösebb, tiszta szobák és figyelmes adminisztrátorok.

  1. Cím: Jekatyerinburg, Kraulya, 76 – 1 emelet
  2. Nyitva tartás: naponta 8 órától.00. 21-ig.00.
  3. Telefon: +7 (343) 363-02-38
  4. Weboldal:

  Előnyök

  • Szolgáltatások széles skálája;
  • Barátságos személyzet;
  • Részletekben történő kezelés;
  • Promóciós ajánlatok és bónuszrendszerek;
  • Megfelelő ár;
  • Szakmai vizsgálatok elvégzése.

  Hátrányok

  • Vannak panaszok az egyes orvosok munkájával kapcsolatban.

  Sonata fogászati klinika

  Értékelés: 4.1

  Sonata Fogászati Klinika

  A “Sonata” klinika, amely “otthoni klinikaként” pozícionálja magát, ahol a legjobb jekatyerinburgi szakemberek dolgoznak, és kényelmes és barátságos légkör uralkodik a minősítés tizenötödik helyén. oktatás 1 A “Sonata” klinika a “Sonata” klinikán van. A klinikán évente akár 20 ezer embert is kezelnek. betegek. A Sonata a legjobb fogászati klinika Jekatyerinburgban – a fogorvosok számos díjat nyertek. A klinika megnyerte az “Eurázsia legjobb árui és szolgáltatásai – GEMMA” nemzetközi versenyt.

  Az orvosok a német és osztrák Ritter és Carl Zeiss új felszerelésével fogadják a betegeket. A kezelési technikák japán és európai tanároktól származnak. A Sonata elit prémium Ritter és Sirona készülékekkel is fel van szerelve; a mikrosebészeti eljárásokhoz CarlZeiss mikroszkópokat (OpmiVario, ProErgo) használnak. Az implantátumok telepítéséhez a Satelec berendezéseit használják. A betegek vizsgálatát a Cadiax Diagnostic (Gamma, Ausztria) konillográffal végzik, amely egyedülálló eszköz Oroszországban.

  A gyermekek számára minden látogatáskor ajándékot, speciális felszerelést, a recepciót eldobható készletekkel végzik. A betegek elégedettek a szolgáltatással, és megjegyzik, hogy a személyzet értékeli a képüket, és mindig segítőkészek.

  1. Cím: Jekatyerinburg, Shejnkmana, 90 – 1 emelet/Uralskaya 67
  2. Munkarend: hétfőtől péntekig.- szombaton 8 órától.00-21.00. Vasárnap – szabadnap.
  3. Telefon: +7-900-197-10-57/+7 (343) 223-05-25
  4. Honlap: k
  5. nika-

  Előnyök

  • Technológiailag fejlett berendezések;
  • Egy nemzetközi verseny győztese;
  • Barátságos hozzáállás az ügyfelekhez;
  • Felszerelt gyermekfogászat;
  • Tiszta és steril;
  • Vállaljon összetett ügyeket.

  Hátrányok

  • Magas árak a szolgáltatásokért;
  • Nincs parkolás.

  Classic-Dent fogászati klinika

  Értékelés: 4.0

  Classic-Dent fogászati klinika

  A “Classic Dent” fogászati klinika, amely Jekatyerinburg központjában található, bezárja értékelésünket. Itt minden szolgáltatást kínálnak – a fogszuvasodás kezelésétől az implantációig. A klinikának saját parkolója van, videokamerákkal. A központ szűk profilú szakemberekkel rendelkezik – higiénikus, gnathológus, sebész, fogszabályozó.

  Van egy felnőtt részleg a földszinten és egy gyerek részleg az alagsorban. A gnathológus kondilográfiát végez – temporomandibuláris ízületi vizsgálatot, az ortodontológus “Incognito” és “OrthoSnap” komplexeket használ, megmentve a fogak megjelenését. Minden szolgáltatásra 6-10 hónapos kamatmentes részletvásárlási lehetőség van.

  A legkisebbek számára egy speciális, konyhával, műhellyel, babákkal és autókkal felszerelt terület áll rendelkezésre, ahol a gyerekek rajzfilmeket nézhetnek, amíg várakoznak a találkozóra. A gyermekfogászati szolgáltatások közé tartozik a fogászati kezelés és foghúzás, a fogközök plasztikája, esztétikai restaurációk, szűrővizsgálatok és megelőző ellátás.

  A Classic-Dentről szóló vélemények általában pozitívak. A betegek a kellemes környezetről, a barátságos recepciósokról és orvosokról nyilatkoznak. Az emberek azért is pozitívan értékelik a gyermekfogászatot, mert a klinika olyan speciális létesítmény, ahol minden adott a kis betegek kezeléséhez – egyéni megközelítés, felszerelt terület, sőt még egy igazi papagáj is van a ketrecében.

  1. Cím: Mamina-Sibirjaka utca 36, Jekatyerinburg
  2. Nyitva tartás: naponta 9 órától.00-22.00
  3. Telefon: +7 (343) 300-31-31-31 (gyermek), +7 (343) 243-70-70-70 (felnőtt).
  4. Weboldal:

  Előnyök

  • Gyermekek kezelésére szakosodott;
  • Speciálisan felszerelt gyermekrészleg;
  • Személyre szabott;
  • Kényelmes elhelyezkedés;
  • Saját parkoló;
  • Figyelmes orvosok és adminisztrátorok;
  • Megfelelő árak.

  Hátrányok

  • Fizetett konzultáció;
  • Magas ár a szolgáltatásokért.
  Olvasson tovább  6 legjobb virág szállítási Novoszibirszk
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: