25 legjobb küldetés Moszkvában

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjük, konzultáljon szakemberrel.

Ma nehéz meglepni az oroszokat a szórakozással. De a küldetés szervezői megpróbálják felhívni az új játékosok figyelmét a csúcstechnológiájú berendezésekkel, a hollywoodi kasszasikerekhez méltó dekorációkkal, a filmvilág szakemberei által létrehozott hang- és fénykülönleges effektekkel, valamint logikai rejtvényekkel, amelyek felett meg kell verni az agyadat. Egyszer hazánkban senki sem hallott ilyen játékokról, és csak 2013-ban jelentek meg a fővárosban.

A Quest első elődjét William Crowther hozta létre az 1970-es években. Ez egy szöveges felületű számítógépes program volt, amelynek főszereplőjét egy barlangban tesztelték, és mivel a fejlesztő egyben tapasztalt barlangász is volt, a történet helyszíne nem meglepő. Aztán jöttek az első grafikus képek, amelyek háttérként szolgáltak…

A játékosok azonban hamar megunták a játékokat, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy második életet adnak nekik. A küldetések még népszerűbbé váltak, mivel a virtuálisból a való életbe költöztek. Az izgalomra vágyók gyorsan meggyőződnek, és ezt az egyik legérzelmesebb és legszórakoztatóbb élménynek találják. Az első szabadulószobás játékok gyéren díszítettek voltak, szállókban vagy lakásokban játszódtak, és nem volt kidolgozott történetük. Ma a játékok helyszínei egész ipari övezeteket foglalnak el, és a forgatókönyveket a showbiznisz híres emberei írják.

Minden küldetésnek (valós és virtuális) mindig van egy főszereplője, akinek bizonyos szakaszok teljesítésével el kell érnie egy előre meghatározott célt. A sorozatok nem lineárisak lehetnek, és a fináléknak néha több lehetséges befejezése is van.

Hogyan válasszunk küldetést

A minősítés áttekintése előtt elmondjuk, hogy milyen kritériumokra kell először figyelnie, hogy kiválaszthassa a megfelelő küldetést? Természetesen a legfontosabb mind közül a téma.

A küldetések a következő típusokra oszthatók:

 1. Klasszikus vagy eszkalista.Biztos van egy zárt szoba. A játékosok célja: megtalálni a kulcsokat és kijutni a megadott időn belül. A legnépszerűbb helyszínek a kórházak, börtönök, bankok, repülőgépek, szállodák…
 2. Város. Nincs zárt tér, és a cselekmény nagy területen játszódik, beleértve az utcát is.
 3. Keresés a valóságban. Az ilyen játékok egy adott fikciós mű vagy film cselekményén alapulnak. A résztvevők főszereplővé válnak, és a térben mozognak, konkrét problémákat oldanak meg és elérnek egy adott célt.
 4. Teljesítmény. A küldetések szükségszerűen használják a profi szereplők játékát, amelyekkel való kölcsönhatás győzelemhez vezet. Segítenek a résztvevőknek, értékes útmutatásokat vagy tippeket adnak. Legtöbbször a történelmi vagy horror küldetésekben szerepelnek előadási elemek.
 5. Sport.Ahogy a neve is sugallja, itt nem csak rejtvényeket oldanak meg, hanem fizikai aktivitás is van. Az ilyen küldetések szórakoztatóbbak, mint a szokásos játékok.
 6. Virtuális. A küldetés lehetővé teszi, hogy olyan példátlan érzéseket éljünk át, amelyek a való életben lehetetlenek. A speciális szemüveggel zéró gravitációban repülhetsz, a mélységbe ugorhatsz, és igazán csiklandozhatod az idegeidet és növelheted az adrenalinszintet.
 7. A küldetés csukott szemmel.Nem lesznek technológiai kísérletek és kitüntetések. Az egész akció a fejedben zajlik. Beleértve a logikát és az érvelést, a csapatjátékosokkal való interakciót, a szervezők felszólítása nélkül kell eljutnod a döntőbe.

Még néhány kritérium, amire figyelni kell a küldetés kiválasztásakor.

 1. A játékosok száma. A küldetéseket hagyományosan 2-4 főre tervezik. De vannak kivételek, és a játékokat 1 játékos vagy egy 10 fős baráti társaság is játszhatja. Minél összetettebbek a feladatok, annál nagyobb figyelem és csapatmunka szükséges. A könnyebb feladatokat egyedül vagy párban is el lehet végezni.
 2. Korhatár-besorolások. Minden küldetés egy adott célközönségnek készült. Szigorú korhatárok vannak, és gyakran útlevél szükséges ahhoz, hogy a szervezők beengedjenek a játékra. Egyes küldetéseken a fiatalabb résztvevők szülő vagy animátor kíséretében vehetnek részt. Két játékot kínálnak: felnőtteknek és gyerekeknek.
 3. Nehézségi szint. Attól függően, hogy kezdő vagy tapasztalt questman vagy-e, ez a beállítás a. A játékok lehetnek könnyűek, középhaladók vagy kihívást jelentőek. Az elsőt nem nehéz teljesíteni. Olyan érthető feladatok megoldására invitál, amelyek nem igényelnek nagy erőfeszítést. Most a legnehezebb szinten logikát és észjárást kell alkalmaznod, hogy kibogozd a rejtvények kusza szövevényét.
 4. A játék időtartama.A szervezők által a forgatókönyv összetettségétől függően kiosztott idő. Ez lehet 40, 60 vagy több perc. Másfél órás küldetés, amelyet csapatjátékra terveztek, nehéz kihívásokkal. Az idő repül a játékban, de érdemes megfontolni, hogy képes vagy-e végig izgalomban maradni.

Magazinunk szakértői kiválasztották Moszkva legjobb küldetéseit, amelyeket különböző műfajokban mutatnak be: sci-fi, horror, fantasy, krimi, detektív… Ezek nagyon népszerűek lettek minden korosztály körében.

A legjobb küldetések Moszkvában

JelölésHelyszínküldetésértékelés
A legjobb küldetések Moszkvában1Férfiak feketében: zűrzavar a kínai negyedben5.0
2Nincs visszaút4.9
3Fekete tükrök4.9
4GONOSZ: A sötét világ legendái4.8
5Szingularitás4.8
6Víz alá temetve4.8
7Spy Story: Szökés egy nagykövetségről4.7
8A szellem4.7
9A Vénusz asszonyai4.7
10Az Őrző rejtélye4.7
11Amnézia4.7
12Időgép. Richter professzor rejtélye4.6
13Paranormális tevékenység4.6
14Az inkvizíció4.6
15A tökéletes rablás4.5
16Csempészet4.5
17Csendes pokol4.5
18Hippokratész válasza4.5
191408-as szoba4.5
20Forráskód4.4
21Jason Kidd gályája4.4
22Elnöki utazás4.4
23Város bűnök4.4
24Egyetlen jegy4.3
25Csillagközi4.3

Men in Black: Kínai negyedbeli zavargások

Értékelés: 5.0

Fekete ruhás férfiak rendetlenség a kínai negyedben.webp

Érezd magad titkos különleges ügynöknek, és mentsd meg a világot a Quest League által összeállított “Men in Black” csapat tagjaként. A játék 16 éven felülieknek szól, de felnőtt kíséretében 8 év feletti gyermekek is részt vehetnek benne. A helyszín egy bolygóközi bolygóra emlékeztet, és a bonyolult utcákon való séta lenyűgözőnek és izgalmasnak ígérkezik.

A gyönyörű díszletek elmerülnek a mozi világában, a beszélő kutyával való interakcióra pedig egy életre emlékezni fogunk. Minél közelebb kerülsz a fináléhoz, annál nehezebbek lesznek a feladatok, de annál érdekesebb lesz a csapatmunka. Ha nehézségek merülnek fel, speciális tippekkel még mindig eljutsz a célba, megmutatva szellemességet és ügyességet, és elnyerve a Men in Black méltó címét.

A küldetés mind az újoncok, mind a rendszeres játékosok számára alkalmas. A születésnap megünneplésére a család vagy egy nagy baráti társaság is meglátogathatja. A küldetés ideje: 2 óra. A játék költsége egy 2-4 fős csapat számára – 2500 és 5000 rubel között, 5,6 játékos felár – 750 rubel. A 14 év alatti gyermekek számára 1000 p. A születésnapod előtti és utáni héten 10% kedvezményt kapsz. Wi-Fi nem elérhető. 10 fő részére váróterem és fizetős parkoló áll rendelkezésre. A küldetés helyszíne könnyen megtalálható. Cím: Moszkva, Olkhovskaya str. 14, pp. 4, Krasznoszelszkaja metróállomás közelében. Elérhetőség: +7977985 00 80.

Point of No Return

Értékelés: 4.9

REVOLUTION POINT.webp

High-tech akciókeresés a legjobbak között. Egy professzor olyan rendszert hozott létre, amely lehetővé teszi, hogy irányítsuk egy ember elméjét. Ezért az alanynak meg kell oldania a rejtvényeket, és meg kell állnia azon a ponton, ahonnan nincs visszaút, ami globális katasztrófához vezethet. A cselekmény egy kétszintes házban játszódik, ahol a díszlet és a kísérők elmerülnek a virtuális valóságban. Profi szinkronszínészek és egy híres moszkvai DJ zenéje teszi még izgalmasabbá és érdekesebbé a játékot. Ugyanolyan nehéz kijutni a házból, mint bejutni.

A sötét alagutak és zugok olyanok, mint az emlékezet labirintusai. Minden szoba egy másik életeseményt ábrázol. Ez a küldetés – nem ijesztő madárijesztő, és nagyon szellemi játék, amelyben meg kell mutatni ügyesség, beleértve a logika és ásni a maximális számú kérdéseket hangzott el egy ismeretlen hangot.

A “The Point of No Return” küldetés 2-5, 11 éves vagy idősebb játékos számára készült. Időtartam: 1 óra. Ár 2 és 5 fő között – 4000-5000 rubel. 500 p extra egy plusz játékosért. Nincs váróterem és nincs Wi-Fi. Ingyenes és fizetős parkolási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. A küldetés címe: Moszkva, sh. 26 Andronovskoye, Bldg. 9, 5 perces sétára a Vosztocsnij utcától. Aviamotornaya metróállomás. Telefonos foglalás: +7499 322 15 24.

Fekete tükrök

Értékelés: 4.9

FEKETE TÜKÖR.webp

A tükrökről szóló legendák csak legendák, hogy egyesek higgyenek a varázserejükben, mások pedig nevessenek rajtuk. A keresés választ adhat az ősi kérdésre: igaz-e, hogy a tükörfelületek átmenetet jelentenek életünkből a természetfeletti világba, és lehet-e onnan sértetlenül visszatérni?? Egy villámcsapás megnyitott egy kaput, és AZOK mindenkit elvittek, akit csak el tudtak érni. A játékosoknak meg kell oldaniuk a logikai és gondolkodási rejtvényeket, és vissza kell hozniuk az összes eltűntet az alvilágból.

A cselekmény egy több mint 200 négyzetméteres valódi ipari övezetben zajlik. . A küldetés során a résztvevők valódi, működő mechanizmusokkal kerülnek kapcsolatba, amelyek a játék részévé válnak. Az exkluzív zene különleges hangulatot teremt. A szervezőkkel való előzetes egyeztetés alapján a színészek nélkül is át lehet menni a játékon.

“A Fekete tükrök felnőtt közönségnek szól 16+. A 12 év feletti játékosok számára elérhető a gyermekverzió is. Wi-Fi áll a vendégek rendelkezésére a helyszín egész területén. Ingyenes parkolás a küldetés időtartama alatt. Egy 2-4 fős csapat költségei – 3000-4000 rubel. Felár további résztvevő esetén 1000r. Játékidő: 60 perc. Van egy váróterem 8 vendég számára. Quest cím: Sevanskaya St. 29, pg. 2. Időpont- és napfoglalás: +7499653 94 63.

GONOSZ: A sötét világ legendái

Értékelés: 4.8

A SÖTÉT VILÁG GONOSZ LEGENDÁJA.webp

Értékelt játék vonzó lesz az emberek, akik inkább horror küldetések. Egy sötét erdőben áll egy öreg kunyhó, ahol az ősi Gonosz lakik. Egy törékeny öregember őrzi, ereje a végét járja, és az élőhalottak hamarosan kitörnek… A játékosoknak keményen kell dolgozniuk és összetett feladatokat és rejtvényeket kell megoldaniuk, hogy elkerüljék a katasztrófát. A nagyszerű színpadkép és a profi színészek játéka megrémít, ugyanakkor arra késztet, hogy bekapcsoljuk a logikánkat és az eszünket, összeszedjük magunkat és kövessük az utasításokat.

A szobák nem hasonlítanak egymásra, és úgy tűnik, teljesen elszakadtál a valóságtól. A figyelemre méltó speciális effektek senkit sem hagynak közömbösnek. A küldetés kétféle változatban érhető el: teljesítmény és menekülés. Az előadást az érintettek életkora alapján választják ki: 8 éves kortól – misztikus feszültség, 12 éves kortól – standard játék, 16 éves kortól – felnőtt verzió, ahol használhat káromkodást.

Ingyenes parkolás, wi-fi, vendég- és partizónák a helyszínen. Azok számára, akik nem vesznek részt a küldetésen, de szeretnék megnézni a játékot, a monitoron videóközvetítést biztosítunk. Időtartam: 65 perc. Egy 2-5 fős csapat költsége 2500-7400 RUB. Cím: Moszkva, 3. Parkovaja utca 41A (Izmailovszkaja metróállomás közelében). Telefonos segítség: +7495185 59 28.

Szingularitás

Értékelés: 4.8

SINGULARITY.webp

A küldetés páratlan a hi-tech szempontjából. A cselekményt hivatásos forgatókönyvírók alkották meg. A játék nem csak a kezdőket fogja meglepni. Izgalmas és kihívást jelentő feladatok, valósághű űrbéli díszletek, speciális effektek és zenei kíséret – mindez egy nagyszerű időutazás. A játékosok a háború előtti Szovjetunióba, a szocialista jövőbe és más korszakokba utaznak, hogy megállítsák a gép alkotóját, aki arra használja, hogy kárt okozzon az emberiségnek, és megváltoztassa a múltat, hogy elpusztítsa az univerzumot.

Az eredeti problémákat nem könnyű megoldani, de ha segítségre van szükséged, mindig van egy mesterséges intelligencia B…. kellemes női hangon. Nincsenek gombok vagy rádiók, csak csúcstechnika. Sci-fi küldetés 14 éves korosztály számára+. 10 éves kortól egy gyermek felnőtt kíséretében csatlakozhat a játékhoz. Minden feladatot egyszerűsíteni fog, ha szükséges.

Az intézkedés időtartama: 1 óra. Egy 2-4 fős csapatjáték ára 3500-5000 rubel. További résztvevő esetén 500 p. A parkolás ingyenes. Van Wi-Fi, egy 8 fős váróhelyiség, valamint hely a játék utáni könnyű frissítőknek vagy akár 50 fő részére bankettnek. Helyszín: Moszkva, Tkatskaya utca 5, Moszkva. 7, 5 perces sétára a Szemenovszkaja metróállomástól. Elérhetőségi szám: +7985330 04 20.

A tenger alá temetve

Értékelés: 4.8

BURNED UNDER THE WATER.webp

Az izgalomra vágyók számára a következő küldetést vettük fel értékelésünkbe. A hősök repülőgép-szerencsétlenségbe keverednek, és az óceán fölött zuhannak le. Szerencsésen túlélik, és Delight víz alatti városában találják magukat, ahol az emberi elit – orvosok, tudósok és művészek – élnek. De a zsenik néha hibáznak, és egy elrontott genetikai kísérlet után a város a pusztulás szélére sodródik.

A helyszín az apokalipszis küszöbén álló utópikus városba repíti a résztvevőket. Van egy bunker erős vasajtókkal, amelyek ellenállnak a több tonnás víznyomásnak. A zenei kíséret kissé enyhíti a komor hangulatot. A csapatnak számos rejtvényt kell megoldania, és kölcsönhatásba kell lépnie egy valósághű városlakóval, akit egy profi színész alakít élethűen. Végigkíséri a résztvevőket a játék során, de nem zavarja őket.

Korhatár: 16 év+. Egy 2-5 fős csapat 4000-5500 rubelt fizet a küldetésért. Játékidő: 60 perc. Nincs Wi-Fi. A látogatók számára fizetős parkolóhelyek állnak rendelkezésre. Van egy váróterem 10 vendég számára. A küldetés utáni gálaesthez külön terem áll rendelkezésre. Cím: Moszkva, 4 Syromyatnichesky pereulok, 3/5, p. 5. Telefonos foglalás: +7495320 99 60.

Spy Tale: Szökés egy nagykövetségről

Értékelés: 4.7

Egy kémtörténet, amely megszökik a börtönből

A küldetés lehetővé teszi, hogy elmerülj a kémszenvedélyek világába, és úgy érezd magad, mint James Bond. Egymáshoz láncolva próbálják kiszabadítani magukat, és megszökni egy ázsiai ország nagykövetségéről, ahol terrorizmus gyanújával őrizetbe vették őket. Kémfelszereléssel kell hatástalanítaniuk a bombát, és megmenteniük az emberiséget a katasztrófától.

A dekoráció megfelel a legendának. Ez pontosan az a fajta környezet, amely több mint 30 évvel ezelőtt létezett. A lakonikus és egyszerű kíséret nem a játék főszereplője. A hangsúly az összetett rejtvények és feladványok megoldásán van. A küldetés 14 éven felülieknek szól. A 8 év feletti gyermekek is részt vehetnek, ha felnőtt kísérővel vannak jelen. Kérésre animátor áll rendelkezésre.

A játék időtartama: 1 óra. Az egész épületben Wi-Fi van. 3 váróteremben akár 20 fő is játszhat társasjátékokat és rejtvényeket oldhat meg. A küldetés után egy party terület is rendelkezésre áll. A 2-5 fős csapatjáték költsége 3000-4500 rubel lesz. Minden további résztvevő után további 500 penny díjat kell fizetni. Helyszín: Moszkva, 2. Tverszkaja-Jamszkaja utca 54, Moszkva. Info és foglalás Kapcsolat: +7495088 19 41.

Ghost

Értékelés: 4.7

PRIZERAK.webp

Az értékelés tartalmazza a “Sleepy Hollow”, “The Blair Witch” és más fantasy és pszichológiai horrorfilmek rajongóinak szóló küldetést. A résztvevők találják magukat egy ősi elhagyatott temetőben, ahol a sötét árnyékok között él egy boszorkány, és csak menteni az ősi varázslat, hogy megtalálja, amely meg kell, hogy egy csomó erőfeszítést kell tennie. A díszlet és a speciális effektek az orosz filmiparban dolgozó díszlettervezők segítségével készültek.

A körülötte lévő hangulat, bár ijesztő, nagyon szép. Az egészet átitatja a miszticizmus, és teljesen elszakít a valóságtól. Nincs semmi extra a kíséretben, ami elvonja a figyelmet magáról a játékról. A rejtvények nem könnyűek, így a figyelem és az ész nem árt. És ahhoz, hogy elérd a célvonalat, és ne válj a szellemek és boszorkányok áldozatává, csapatjátékosnak kell lenned.

A küldetés 14 éves korú játékosoknak szól+. 12 éves kortól egy felnőtt kíséretében lehet részt venni. A 2-4 fős csapatjáték ára 2500-4000 rubel. Plusz 500p. felár minden további résztvevő után. Keresés ideje: 60 perc. Van Wi-Fi és ingyenes parkolási lehetőség. A kísérő személyek a 10 fős különteremben várakozhatnak. Az adminisztrációval való egyeztetés után a küldetés után külön területet foglalhat az esemény megünneplésére. Cím: Pruchiki utca 5, Moszkva (a Kluchiki pályaudvar előtere mellett). Aviamotornaya metróállomás). Elérhetőség: +7495532 93 50.

Nők a Vénuszról

Score : 4.7

VENERIA NŐI.webp

“The Lady of Venus – eltérően minden más ismerős játékok, eredeti és technikailag jól megvalósított küldetés. Még a tapasztalt játékosok is meglepődnek az igazi. Minden szoba más-más színben pompázik. És az elsőre egyszerű dolgok is más megvilágításban jelennek meg utólag. Rengeteg rejtvény és rejtvény van, amelyek mind különböző elektronikus mechanizmusokat tartalmaznak.

De miről is szól ez a küldetés?? Az emberiség szépséges felének sajátosságairól, logikájáról, félelmeiről, érdekeiről és aggodalmairól szól. A női résztvevők bepillantást nyerhetnek önmagukba… A férfiak azonban megpróbálják megérteni a nőket, és meglepődnek, hogy mennyi időt töltenek olyan fontos dolgokkal, amelyeket az erősebbik fél jelentéktelennek tart. A küldetés segít felfedezni a titokzatos női természetet és szórakozni a barátokkal.

Játékos kora: 12+. 7 éves kortól játszhatnak a gyerekek felnőtt kíséretében. Az animátor szolgáltatása 1000 rubelbe kerül. Egy 2-5 fős csapatjátékért 3500-4500 p. kell fizetnie. A küldetés időtartama: 1 óra 20 perc. Fizetős és ingyenes parkolási lehetőség. Van Wi-Fi, váróterem és egy 18-25 fős bankettre alkalmas terület. Helyszín: Dubininszkaja utca 27, Moszkva, bldg. 1 (Paveletskaya metróállomás). Telefonos foglalás: +7499991 24 99.

Az őrző titka

Értékelés: 4.7

az őrző rejtélye.webp

Következik egy igaz történeten alapuló küldetés. A tehetséges feltaláló, Max Ulirich és hűséges barátja, Eric Schneider sokat utazott, és sikerült felbecsülhetetlen tapasztalatokat és ősi tárgyak gyűjteményét felhalmoznia. A játékosoknak meg kell oldaniuk a tudósok rejtélyes eltűnését, és technológiai és szellemi rejtvényeket kell megoldaniuk. Nehézségek esetén az operatőr a segítségére siet.

Az első szoba, ahová a játékosok belépnek, konzervatív stílusban van berendezve, bőrkanapéval, festményekkel és fából készült szekrényekkel. A második szoba belseje pontosan az első szoba ellentéte. Az Őrző rejtélye” garantálja a vidám hangulatot és a jó időt! A küldetés tapasztalt játékosoknak és kezdőknek szól 14 éves korig+. Van egy egyszerűsített változat 7 éves kortól. Felnőttnek vagy animátornak kell kísérnie.

A játék költsége egy 2-5 fős csapat számára 3500-4500 rubel. 500 . – pótdíj további résztvevő esetén. Továbbá, 500 rubel kedvezmény a születésnapi partikra a hét előtti és utáni héten. A rejtvények megoldására adott idő: 1 óra. Kínál Wi-Fi, ingyenes biztonságos parkoló és egy party terem 15 vendég. Cím: Moszkva, Nikoloyamskaya Street, 16/2, 7. épület. Kapcsolattartó telefonszáma: +7495125 25 27.

Amnézia

Értékelés: 4.7

AMNESIA.webp

A Quest egyesíti a látszólag összeegyeztethetetlen stílusokat: a horrort és a humort. De az “Amnesia” alkotóinak sikerült ezt megtenniük. A legenda szerint egy őrült megszökik egy elmegyógyintézetből, és a kezelőorvos házában rejtőzik el. A gyilkosságok folytatódnak, és a játékosoknak, akik ebben a lakásban találják magukat, meg kell állítaniuk a bűnözőt, miközben sok ijesztő és vicces pillanatot élnek át.

Az eredeti elképzelés jól tükröződik a bemutatott előadásban. Számos rejtvény és rejtvény vezet egy meglehetősen váratlan fináléhoz, amely nemcsak az újoncokat, hanem a tapasztalt játékosokat is meglepheti. Ha gondot okoz a válaszadás, akkor fogadjon el tippeket. Az “Amnézia” a horror, a humor és a kiváló színészi játék eredeti keveréke, amely teljesen belemerül a bemutatott legendába.

1 óra 15 perc az összes kihívás és rejtvény teljesítéséhez. Játék 2-4 fő részére – 3000-4000 rub. A résztvevőkre további 1000 p. A küldetés 16 éves játékosoknak szól+. 10 éves kortól gyermekek is részt vehetnek a küldetésen, ha egy felnőtt kíséri őket. Nincs Wi-Fi. Ingyenes parkolási lehetőség és egy bankettterem 8 főig. A keresés helye: 22 Ostashkovskaya Street, Medvedkovo metróállomás, Moszkva. További információért telefonon: +7985076 07 70.

Időgép. Richter professzor rejtélye

Score : 4.6

IDŐGÉP RICHTER TITKOS TITKOS TITKOS TITKA.webp

A Richter professzor kalandjai volt az alapja a következő küldetésnek a mi értékelésünkből. A cselekmény a híres “Pillangóhatás” és a “Vissza a jövőbe” című filmekhez kapcsolódik. A térben és időben mozgó, nehéz logikai problémák és rejtvények megoldása tudományos felfedezést tesz lehetővé, és sikeresen eléri a végső célt. Ez a sci-fi küldetés minden résztvevő számára szórakoztató lesz, kortól függetlenül.

Sok szoba van, és mindegyiknek megvan a maga egyedi belső és dekorációi. De mindegyiknek különböző mechanizmusokkal kell rendelkeznie, amelyek biztosan működnek az összes feladat elvégzése után. Az érdekes befejezés erkölcsi elemet is tartalmaz, amely elgondolkodtat az élethez való hozzáállásodról és arról, hogy minden ember összefügg egymással.

A helyszínen Wi-Fi és ingyenes parkolási lehetőség, valamint váróterem és egy különálló, legfeljebb 26 fő befogadására alkalmas bankettterem áll rendelkezésre. A küldetés időtartama: 1 óra 30 perc. Korhatár: 14 év+. A játék gyerekverziója a kisebb gyerekek számára érhető el. A résztvevők minimális száma – 1, maximális – 7. A játék ára 1-4 fő részére – 3500-5000 rubel, plusz felár 500 r. extra. résztvevők. Cím: Moszkva, Parkovaja utca 9, 62, nem messze a Beloruszkaja metróállomástól. “Shchelkovskaya”. Telefon: +7495120 44 04.

Paranormális jelenségek

Értékelés: 4.6

PARANORMÁLIS ESEMÉNY.webp

Minőségileg megvalósított, gondosan átgondolt részletekkel a küldetés nem hagyja közömbösnek a látogatót. A legenda szerint egy tehetséges kutató és tudós fel akarja támasztani halott lányát, és semmi sem állítja meg, hogy ezt elérje. Megtalálja azt a helyet, ahol a halottak elidőznek, mielőtt elindulnak egy olyan helyre, ahová soha nem térnek vissza. A játékosokból álló csapatnak meg kell oldania a Limbo rejtélyét, meg kell találnia az elveszett professzort és ki kell szabadítania egy lány csapdába esett szellemét.

Az esemény valóságérzete a játék végéig tart. A résztvevők rájönnek, hogy a paranormális jelenségek valóban léteznek, köszönhetően a díszletnek és a speciális effekteknek, amelyek nem hasonlítanak a klasszikus horrorfilmekre, de a fináléig izgalomban tartják őket. Súgók nélkül nehéz átjutni, de lehetséges, de ha szükség van rájuk, az operátor segít megoldani a következő feladatot.

A játék 14 év felettieknek szól. 12+ gyermekeket felnőtt kíséretében szintén szívesen látunk. Egy 2-4 fős csapatjátékért 3500-4500 rubelt kell fizetni. plusz 500 p. Minden további résztvevő után. Minden rejtvény megoldása 1 órát vesz igénybe. Wi-Fi és ingyenes parkolási lehetőség. Váróterem 8 férőhelyes. Van hely egy 8-10 fős partira. A küldetés helye: Moszkva, Entuziastov Highway, 70. Kapcsolattartó telefonszáma: +7495672 29 18.

Az inkvizíció

Értékelés: 4.6

INQUISITION.webp

A kiválasztott küldetésszervezőnk, a Rabbit Hole öt éve olyan helyet és környezetet teremt, amelyre minden játékos emlékezni fog. “Az inkvizíció a középkor valóságos világában játszódik, ahol a veszély minden sarkon leselkedett. A legenda szerint az egyik résztvevőt boszorkánysággal vádolták, és hamarosan elszenvedte a máglyán való élve elégetés szörnyű sorsát. A csapatnak mindössze egy órája van arra, hogy bejusson a börtönbe, és kiszabadítsa barátját az inkvizíció karmai közül.

A beállítás pontosan visszaadja a korszak hangulatát, és lehetővé teszi, hogy visszautazzon az időben. Különösen lenyűgöző a kihallgatószoba, amely mindenféle kínzóeszközt tartalmaz. Mindenütt parázsló gyertyák szaga van, érezni a nedvességet, mindenütt penész van. A lehető legközelebb a hangulathoz, ami lehetővé teszi a megfelelő zenei kíséretet.

Ajánlott életkor: 14 év+. A 8 év feletti gyermekek is részt vehetnek a csapatban, amennyiben szülő vagy animátor kíséri őket. Ár 2-6 fő – 2500-5000 rubel. Wi-Fi áll rendelkezésre. A parkoló nem ingyenes. A vendégterem 45 fő befogadására alkalmas, a mérkőzés után előzetes egyeztetés alapján a bankettterem használata is lehetséges. A küldetés a következő címen érhető el: Podszoszenszkij utca 3, Kurszkaja metróállomás, Moszkva. Telefonszám: +7499112 14 78.

A tökéletes rablás

Értékelés: 4.5

A KÖZVETLEN JÁTÉK.webp

A valóságalapú küldetés még a legtapasztaltabb játékosok idegeit is csiklandozza majd. A történet szerint a résztvevők egy profi rablóbandává válnak, akiknek egy bankba kell betörniük. De a céljuk nem a pénz. Egy gazdag ügyfél arra kérte, hogy lopják el egy széfből a volt partnerére vonatkozó kompromittáló dokumentumokat, aki egykor becsapta őt, és szinte mindenétől megfosztotta.

A hangulat olyan, hogy elfelejted, hogy ez egy játék, és akaratlanul is a “Hogyan lopjunk el egy milliót” vagy az “Ocean’s Eleven” jut eszedbe. Kódolt széfek, rudak és páncélozott ajtók. A dekorációban valódi kellékek vannak, nem pedig hamisítványok, amit a szervezők által kiállított tanúsítvány is megerősít. Megnyitja az összes kódzárat, és navigál a térben, megoldása bonyolult logikai rejtvények és rejtvények feloldása, akkor 1 órán át, hogy elérje a kívánt célt, és elérje a végső célt.

A játékosok életkora: 14 év+. 10 éves kor felett szülőkkel vagy animátorral látogatható a küldetés. Egy 2-4 fős csapat számára 1800-2300 rubelt kell fizetnie, 500 p felárért. az ötödik résztvevő esetében. Látogatók, akik már voltak a küldetés, azt tanácsoljuk, hogy gyűjtsük össze a társaság 2-3 ember, így nem volt zsúfolt kis szobákban, és ne hozzon létre egy tömeg. A helyszínen ingyenes, őrzött parkoló és vendégtér áll rendelkezésre. A keresés helye: Moszkva, Balaklavsky Prospekt, 28 B, 1. épület (metróállomás “Csertanovszkaja”). Foglalási lehetőség: +7499653 94 63.

Csempészés

Értékelés: 4.5

KONTRABANDA.webp

A Questcity, egy jól ismert moszkvai küldetésszervező agyszüleménye, megérdemelt helyet foglal el a minősítésben. “A Contraband nem csak egy játék, hanem egy igazi krimi, ahol bárki lehet a főszereplő. A cselekményen a résztvevőket elrabolja egy könyörtelen zsoldosbanda, akiknek értékes szállítmányt kell eljuttatniuk egy befolyásos ügyfélnek. És egy óra alatt rengeteg kemény kihíváson kell keresztülmenned, hogy kiszabadulj a bűnözők karmai közül.

A küldetés 16 éven felüli játékosoknak szól. Vannak 14+ változatok is, amelyekben az erőszak és a durvaság jelenetei teljesen eltávolításra kerülnek, és a feladatok egyszerűsödnek, és 12+, amelyben egy pozitív hős a résztvevőkkel együtt kijut a csapdákból, és az egész forgatókönyv teljes mértékben összehangolt a szülőkkel. oktatás 1 Az erőszakos és durva jeleneteket teljesen eltávolítják, és a feladatok egyszerűsödnek. Játékok előadóművészeti elemekkel. Minden olyan természetes, hogy elfelejted a valóságot.

A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy nem korán kell érkezni a meccsre, hanem pontos időre, mert az akció közvetlenül az utcán kezdődik. 2-4 fő részvételének költsége – 4500-5500 . A játékosok maximális száma – 5. Az ötödik felár 500 rubel lesz. A helyszínen ingyenes és fizetős parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Nincs Wi-Fi kapcsolat. Nincs váróterem vagy party szoba. Cím: Moszkva, P utca. Korcsagin háza, 2A, st. Alekszejevszkaja metróállomás. Telefonos foglalás: +7499112 16 71.

Silent HALL

Értékelés: 4.5

CSENDES TEREM

Bizonyára minden horrorrajongó tudja, hogy miről szól a Silent Hill nevű baljós kisváros. A dekoráció és a speciális effektek küldetés hagyja elfelejteni, hogy Moszkvában vagy, így pontosan közvetítette a hangulatot. A hazai filmipar kellék- és hangtervezőinek segítségével készültek. A professzionális színészi játék is a helyén van.

A rejtvények nem túl nehezek, de koncentrációt és figyelmet igényelnek. Ha a válaszokkal küszködsz, a nyomok nagyon érdekes és világos módon kerülnek bemutatásra. A zene teljesen illik a sötét, titokzatos, ködbe és füstbe burkolózó helyhez. Már tesztelték a küldetés tanácsot neki, hogy látogassa meg a rajongók a film és a szerelmesek a nem érintkezési horror játékok.

A korhatár 16 év+. 12 éves kortól csak szülői kísérettel. Egy 2-6 fős csapat 4000-5500 rubelt fizet. 7,8 játékos esetén fejenként 500 rubelre van szükség. A szomszédos ingatlanon fizetős parkoló található. A váróteremben legfeljebb 10 fő fér el. Nincs külön parti terem. A küldetés helyszíne: 3/5 Syromyatnichesky pereulok 4, 5. épület, Moszkva. A Silent Halloween szervezőinek elérhetősége: +7499390 76 64.

Hippokratész válasza

Értékelés: 4.5

HIPPOCRATE.webp

A küldetés, eltér a szokásos játékok, választották a minősítés. Nem lesznek kódzárak, kulcskeresés és bonyolult rejtvények. “A Hippokratész válasza a morfium műfajában játszódik. Ahhoz, hogy teljes mértékben élvezze a küldetést, meg kell szoknia, és a részévé kell válnia, mert az egész idő alatt a játékosok csukott szemmel vannak. Érzelmek viharát fogják átélni: félelem, bizonytalanság a következő lépéssel kapcsolatban, feszültség, kíváncsiság, öröm… Nincsenek nyomok, és a befejezés teljesen a résztvevőkön múlik.

1,5 óra alatt átélhetsz egy egész napot, és találkozhatsz jó és kevésbé jó karakterekkel. És a csapaton múlik, hogy kitalálja, kiben bízhat és kiben nem, ki akar segíteni és ki akar ölni. A küldetést az izgalomkeresőknek és az új érzelmek szerelmeseinek ajánljuk. És ahhoz, hogy túllépj rajta, mindenképpen ki kell próbálnod.

A résztvevők korhatára korlátozott. A küldetés 14 évesek számára nyitott. Mentálisan instabil személyeknek és terhes nőknek nem ajánlott. A játékosok minimális száma – 1, maximum 6. Egy 1-5 fős csoport számára 3,500 és 5,000 rubel között lesz a költség. plusz 500 p. a hatodik játékos esetében. A születésnapos 10% kedvezményt kap a születésnapján és az azt követő három napon át. A vendégek számára fizetős parkolóhelyek állnak rendelkezésre. Nincs Wi-Fi. Érdemes szem előtt tartani, hogy nincs váróterem sem. A küldetés a következő címen érhető el: Moszkva, Per. 2/3 Bread Street, 2. épület. Foglalásokat a következő telefonszámon lehet intézni: +7966002 6006.

1408-as szoba

Értékelés: 4.5

SZOBA 1408.webp

A küldetés cselekménye az azonos című film alapján készült. Mike író egy hírhedt hotelszobát foglal, hogy befejezze az életben tapasztalt misztikus jelenségekről szóló könyvét. A szoba már régóta üresen áll, a vendégek vagy meghaltak, vagy eltűntek. De a törvény szerint, ha van egy szabad szoba, azt egy új vendégnek kell átadni. Másnap Michael eltűnik. És most a játékosoknak meg kell oldaniuk a baljós hely rejtélyét, meg kell menteniük a szerencsétlen írót, és ki kell jutniuk a saját útjukra, kihasználva az 1 órára adott időt.

A Dolphin Hotel enteriőrje nagyon reális: a szobák tágasak, hitelesen berendezettek, és minden tiszta és rendezett, ahogyan egy előkelő szállodában lennie kell. Speciális effektek és zene a megfelelő hangulat megteremtése. A kihívást jelentő rejtvények a figyelmes és koncentrált játékosra várnak. Ha segítségre van szükség, tippek vezetik a játékosokat a helyes útra. Stephen King műveinek rajongói értékelni fogják ezt a küldetést, amely egy percre sem hagyja pihenni az embert, és mindig izgalomban tartja.

Korhatár: 16 év+. A 2-4 fős csapatjátékok ára – 2500-4500 rubel. Az 5. és 6. résztvevő számára további 500p fejenként. minden egyes. Helyszíni Wi-Fi, ingyenes parkolás, 50 négyzetméteres vendégszoba. . Bankettre azonban nincs hely. Cím: Moszkva, Ljublinszkaja utca 1, 1. épület (metró “Teksztilcsiki”). Kapcsolat a szervezőkkel: +7926460 06 50.

Forráskód

Értékelés: 4.4

EXECUTIVE CODE.webp

A minősítés tartalmazza a népszerű küldetést, amely lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a sok érzelmet, és elérje a finálét, két változatban bemutatott. Hogy az egyes játékok hogyan végződnek, az a játékosoktól függ. A tudósok létrehoztak egy olyan számítógépes programot, amely lehetővé teszi, hogy egy elhunyt személy testébe költözzünk 1 órával a halála előtt, hogy megelőzzük a terrortámadásokat.

A résztvevők beszállnak egy vagonba, amelynek díszletei teljes mértékben egy valódi vonatot idéznek meg. A hangeffektek magas szintűek. A kerekek egyenletes kopogása kíséri az egész akciót. Nem lesznek szabványos kódszámítási rejtvények, hanem nagyon érdekes, meglehetősen kihívást jelentő feladatok, amelyeket, ha logikát és gondosságot veszel figyelembe, biztosan meg lehet oldani.

A küldetés 2 résztvevőt igényel, a maximális létszám 10 fő. Ár egy 2-4 fős csapat számára – 3500-5500 rubel. Felár egy játékosért – 500 r. A bejáratnál mindenképpen kérni fogják az útlevelét. Nincs Wi-Fi kapcsolat. Van fizetős és ingyenes parkolási lehetőség. Váróterem 7 férőhelyes. Szükség esetén, előzetes bejelentkezés alapján party terem áll rendelkezésre. Keresési cím: Moszkva, Andronovszkoje főút 26, 9-es épület, Moszkva. Foglaljon időpontot online vagy telefonon: +7499394 64 39.

Jason Kidd gályája

Értékelés: 4.4

JASON KIDD GALEONJA

Jason Kidd Galleon-küldetése a kalandok szerelmeseinek kedvez majd. Egy nagy kalóz, aki rettegésben tartotta az élőket, mindenkit megátkozott, amikor a hajója és az egész legénység elsüllyedt… Csak 60 percig fog felbukkanni, ezalatt a résztvevőkön múlik, hogy kiszállnak-e belőle, vagy végleg Jason Kidd gályáján maradnak.

Minden akció nagyon valósághű. A dekoráció, a speciális effektek, a hangok – minden arra emlékeztet, mintha egy kalózhajón lennénk. Hallani fogod a fedélzet nyikorgását, a lövések hangját, az óceán morajlását, és a zsákmánnyal zsúfolásig megtömött fenékpadokat… A küldetést a résztvevők életkora alapján tervezték meg. Két változat létezik: gyermekek (7+) és felnőttek (14+). 14 év alatti résztvevők csak szülő vagy animátor kíséretében vehetnek részt (szolgáltatás 500p.).

A küldetés költsége 1500-4000 rubel 2-6 játékos társaságok számára. A résztvevők maximális száma – 8 fő. 500 rubel extra fejenként. A szülinapos fiú 500p kedvezményt kap. a születésnapján és azt követően. Az összes kísérlet elvégzésének ideje: 1 óra. A vendégek rendelkezésére áll Wi-Fi, ingyenes parkolási lehetőség és fizetős parkoló. A belső térben egy 12 fős váróterem és egy bankettterem található, de a recepcióval való előzetes egyeztetés alapján bérelhető. A küldetés a Kashirskoye Highway 24, 11-es épületben található. Kapcsolattartó telefonszáma: +7929597 37 57.

Elnöki repülés

Értékelés: 4.4

ELNÖK VERSENye.webp

Ha szeretnéd megmenteni a világot, egy igazi elnöki repülőgépen ülni és a legénység tagja lenni, akkor a következő küldetés vár rád, ami az értékelésünkben szerepel. 4 játéktér hűen adja vissza a forgatókönyvet. A résztvevők meglátogatják az elnöknek szentelt VIP-területet, a raktérséget és a pilótafülkét. A cselekmény szerint a Bermuda-háromszög fölött repülve a legénység eltűnik, a robotpilóta Sydney központjába repül, és egy órára elegendő üzemanyag van, amely alatt meg kell oldania a technológiai eszközökkel kapcsolatos rejtvényeket, kijutnia kell, és meg kell mentenie milliók életét.

Az igazi repülőgépes küldetés egy epikus ejtőernyős ugrásban csúcsosodik ki. A tapasztalt résztvevők megjegyezték, hogy ez az egyik legmodernebb játék, valósághű tájjal és hanghatásokkal. “Az elnöki repülés azoknak szól, akik szeretnék csiklandozni az idegeiket, és akiknek kevés az adrenalin és az új érzelmek.

A játékosok alsó korhatára 14 év. Egy 2-4 játékosból álló társaság 1500 és 4500 rubel között fizet. Az ötödik személy számára extra 500 rubel. A helyszíni szolgáltatások közé tartozik a Wi-Fi, a fizetős parkoló, egy váróterem 5 vendég számára és egy különálló partiszoba. A Quest a moszkvai Malaja Kaluzscskaja utca 12. szám alatt található. További információért hívja a +7495477 33 95 telefonszámot.

Sin City

Értékelés: 4.4

GÖRÖGORSZÁG VÁROSA.webp

A név alapján rögtön tudod, hová vezet a küldetés forgatókönyve. A várost átjárja a bűn. Korrupt tisztviselők és maffiaklánok vannak hatalmon. A bűnözés mindenütt jelen van, a lakosok félnek és félnek elhagyni az otthonukat. A versenyzőknek egy nyomozó meggyilkolása ügyében kell nyomozniuk, meg kell találniuk a plébánost, és meg kell szökniük, mielőtt a rendőrség megérkezik. A tájképek elmosják a határt a valóság és a valóság között. Itt találod ugyanazt az utcát, ahol a gengszterharcok zajlanak, egy bár, ahol sört vagy valami erősebbet ihatsz, egy templom a közelben, ahol feloldozást adhatsz…

És bár a cselekmény nem kötődik a filmhez, a játék után mindenképpen meg akarod majd nézni újra. Néhány rejtvény. Alapvetően az eredeti rejtvények a figyelemre és a logikára, amelyek szervesen beleszövődnek egy bűnügyi történetbe.

A küldetés 14 évesnél idősebb játékosoknak szól. A kisebb gyerekek szüleikkel vagy egy animátorral együtt vehetnek részt. Árak: 2-6 játékos – 2500-5000 rubel. További résztvevőket nem toboroznak. Wi-Fi az egész területen elérhető. Autóját a fizetős, őrzött parkolóban hagyhatja. Váróterem 45 vendég befogadására alkalmas. Születésnapok és egyéb ünnepségek számára külön terület is rendelkezésre áll. Cím: Moszkva, Podszoszenszkij pereulok 3, a Kurszkaja metróállomás közelében. Telefonos foglalás: +7499380 69 20.

Egyirányú jegy

Értékelés: 4.3

egyirányú jegy

“Egyirányú jegy” – a túlélésért folytatott küzdelem vészhelyzetben. Az újonnan érkezők és a már tapasztalt játékosoktól kapott magas visszajelzések miatt szerepel az értékelésben. Egy gyanútlan utasokkal teli vonat rohan nyaktörő sebességgel egy növényvédőszerekkel megrakott szerelvény felé. Az ütközés elkerülhetetlen, és ezzel együtt a globális katasztrófa. A mozdony irányíthatatlanná vált, nincs kapcsolat a külvilággal – a terroristák kivonták a forgalomból. A résztvevőknek pontosan 1 órájuk van arra, hogy megállítsák az életek elvesztését és megmentsék a világot az ökológiai veszélyektől. A játékzónák 5 szektorra vannak osztva.

A légkör teljes mértékben egy valódi vonat belsejét idézi meg. Nem lesznek egyszerű rejtvények. Ezek olyan technológiai kérdések, amelyek megválaszolása koncentrálásra és gondolkodásra készteti Önt. A küldetések nehézségi szintje az életkornak megfelelően szabályozott. A 8+ gyerekek egy tapasztalt animátor vezetésével végigmennek az összes kihíváson. Szolgáltatását külön kell fizetni, és 1000 rubelbe kerül.

Egy 2-4 fős csapat 3500-4500 rubelt fizet. Az ötödik játékosnak, plusz további 500 p. Van Wi-Fi és ingyenes parkolási lehetőség. A vendégtérben 8 fő részére van hely. A bankettterem ugyanennyi ember befogadására alkalmas. A Quest a Tisinszkaja tér 6. szám alatt található, 7 perces sétára a kijevi metróállomástól. A “Beloruszkaja” metróállomástól és 10 a “Majakovszkaja” metróállomástól. Ügyintézőink szívesen válaszolnak minden kérdésére a következő telefonszámon: +7499409 19 30.

Csillagközi

Értékelés: 4.3

Csillagközi

A legjobb moszkvai küldetések listáját egy virtuális játékkal fejezzük be, amely segít új érzelmek megtapasztalásában és az adrenalin növelésében a vérben. Az emberiség veszélyben van, és csak a játékosok menthetik meg. A cselekmény egy űrállomáson játszódik. A résztvevőknek 1 óra áll rendelkezésükre, hogy kijussanak a vonatból, legyőzve minden akadályt, hogy teljesítsék ezt a nagyszabású küldetést az univerzum megmentésére. A játék mind a kezdő, mind a tapasztalt profi játékosok számára vonzó lesz.

A virtuális valóság szemüvegek a repülés és a súlytalanság érzetét keltik, a grafika kozmikus, így nem kétséges, hogy mi történik. A feladatok nem bonyolultak, de együtt, egy csapatban kell megoldani őket, mert minden lépésnél csapda vár. A finálé több lehetőséget is kínál a küldetés befejezésére. A játéknak vannak korlátai: a résztvevők szemüveg helyett lencsét használhatnak. A gyenge vestibuláris készülékkel rendelkezők pedig kellemetlen érzéseket tapasztalhatnak.

A forgatókönyv 10 évesnél idősebb játékosok számára készült. A 2-4 fős társaság 2500-4000 rubelt fizet. A születésnapi vendégek bónuszt kapnak – mínusz 500 rubel a játék költségéből. Használhatja a születésnapján és egy hétig utána is. Wi-Fi áll rendelkezésre. Van egy fizetős parkoló az autók számára. A vendégszoba 12 fő befogadására alkalmas. Bankettterem 16 fő befogadására alkalmas. Cím: Moszkva, Babaevskaya utca, 4. épület, 1. épület. Foglalás online vagy telefonon: +7916432 19 81.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: