6 legjobb ápolási iskola itt: Moszkva

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem vásárlási útmutatónak szánjuk. konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Az ápolás széles körben elterjedt, mivel az emberek több ritka fajtájú, különleges gondoskodást igénylő háziállatot tartanak. Napjainkban bármely állat tulajdonosa igénybe veszi az állatgondozók szolgáltatásait a karmok vágásához, a fogak, a szemek kezeléséhez, a hajvágáshoz és a szőr kifésüléséhez. Így időt takaríthat meg, ami különösen fontos az elfoglalt emberek számára. Sok megkeresés érkezik olyan kutya- és macskatulajdonosoktól is, akik rendszeresen kiállítanak macskakiállításokon.

Fontos, hogy az ápolási készségeket felelősségteljesen képezzük, mivel a siker az iskolától és a választott programtól függ. Sok intézmény kínál csoportos és egyéni órákat is, kizárólag az ügyfél igényeihez igazodva. Azt is meg kell tudnia, hogy a diploma megszerzése után kap-e diplomát vagy tanúsítványt, mert ez a dokumentum lehetővé teszi, hogy a jövőben munkát kapjon a szalonban.

Az Expertology szerkesztői tanulmányozták az ajánlatokat, és kiválasztották a 6 legjobb ápolóiskolát Moszkvában, ahol nemcsak az újoncok képzése folyik, hanem a tapasztaltak is javítják képzettségüket. A szakképzett mesteremberek segítenek elsajátítani az állatgondozás alapjait, és megismertetik Önt a háziállatok megfelelő kezelésének fortélyaival.

A legjobb ápolóiskolák értékelése Moszkva területén

JelöléswebhelyIskolaértékelés
A legjobb ápolóiskolák értékelése Moszkva területén1“Bonsheri5.0
2“A vőlegény profi4.9
3LAICATS4.8
4“Archibald”4.7
5“Milord4.6
6Ace Ventura4.5

“Bonsheri”

Értékelés: 5.0

Bonsheree

Az iskola számos előnnyel rendelkezik: kilenc év tapasztalata segített a hatékony tanítási módszer kidolgozásában, amely még egy kezdő számára is lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt elegendő készséget szerezzen a karrier megkezdéséhez; a legtöbb végzős sikeresen talált állást ápolóként, és jelenleg is a szakmájában dolgozik, néhányan pedig saját kisállatszalont nyitottak; a képzés során a szükséges eszközöket és felszereléseket biztosítják, így nem kell pénzt költeni; a főváros egyik legnagyobb modellbázisa; az iskola hivatalosan bejegyzett, a.

Az egyik legnépszerűbb az alaptanfolyam, amelyre minden hónapban sor kerül. Hét napig tart, a gyakorlás az első leckével kezdődik. Az osztályok szalonkutyafajtákra vannak kiképezve, mint például spitz kutyák, zwerg schnauzerek, cocker spánielek stb. . A differenciált megközelítés mind a kezdőknek, mind a tapasztalt kutyavezetőknek megadja a minőségi munkához szükséges eszközöket. Rendszeresen tartanak előadásokat a kutyák ápolásának sajátosságairól, az új technikákról és megközelítésekről, a kreatív ápolásról (csillámtetoválás, csincsilla, body art) és a macskák ápolásáról. Azok számára, akiknek nincs lehetőségük hétköznap tanulni, hétvégi órák is rendelkezésre állnak. A program ideális azok számára, akik más városokból érkeznek, és rövid szabadságot vesznek ki. Lányok számára szállás áll rendelkezésre, de csak előzetes bejelentkezés alapján. A srácoknak maguknak kell majd szállást találniuk.

Az órákat csoportokban tartják, és bizonyos tantárgyakból állnak: kutya anatómia, biztonsági intézkedések és az eszközökkel való munka, zoopszichológia. A workshopok mélyreható ismereteket nyújtanak a főbb kereskedelmi fajtákról, trimmelésről, hajvágásról, különböző szőrtípusokról, a kreatív ápolás alapjairól, macskák hajvágásáról, állatkozmetikumokról, ivartalanításról és kezelésről, kommunikációs etikáról, a marketing alapjairól és árlista készítéséről. A vizsga után tanúsítványt kap a tanult órákról, valamint kézikönyveket a műhelyek munkáival és fotóival. A tanfolyamok ára 40000 és 50000 p között van.

 1. Beloborodova tábornok 35/2.
 2. Nyitva tartás: naponta, 10:00-20:00 óráig.
 3. Telefon: +7 (499) 994-01-40.
 4. Weboldal: .

“Groom pro

Értékelés: 4.9

Groom Pro

2010-ben indult. Évente száz ápolót képez ki. A különböző fajták modelljeinek ugyanolyan széles bázisa van, mint másoknak. Az órák kilencven százaléka gyakorlatból áll. Aki megérkezik, de nem rendelkezik szállással, segítséget nyújtunk a szálláskeresésben. Zökkenőmentes menetrend, hogy mindenki megtalálja a megfelelő lehetőséget.

A program lehetővé teszi a különböző kutyafajták hajvágásának megismerését, az alapvető szabványok és a megfelelő szerszámos munkamódszerek megismerését. A tanárok elmondják és megmutatják, hogyan kell kezet tenni, mosni és fektetni a szőrzetet, megismertetik Önt a lecsupaszítással, a trimmeléssel, a gördüléssel, az expressz vedlés technikájával, a macskák hajvágásával, a sűrű szőrzet helyreállításának módjaival az allopéciában szenvedő kutyák esetében stb. . A tanfolyam tartalmazza az ápolás elméletét, az állatorvosi alapismereteket és az állattenyésztés elméletét. A gyakornokok ingyenesen kapnak szakmai gyakorlatot az iskolában, és taneszközöket és könyveket kapnak. Örökös kedvezmények szerszámokra, kozmetikumokra és élezésre. Három-hat fős csoportok, így mindenki sok figyelmet kap az oktatótól. A végzetteket a képzés után támogatják, hogy segítsenek megnyitni egy kisállatszalont vagy ápolószalont. A tanfolyam végén az ügyfél két angol és egy orosz nyelvű tanúsítványt kap, az ápolómester képesítéssel.

A Basic Course Professional ára 25000 rub és tíz leckéből áll (száz tanóra). Minden kutya- és macskafajtának megtanítja a hajvágást. A gazdaságos gyors tanfolyam ára 15000 P, öt leckéből áll (ötven tanóra). A SuperGroom mélyreható tanfolyam garantálja a teljes elméleti és gyakorlati ápolási oktatást. A program tizenöt osztályból áll (százötven tanóra), ahol elméletet tanítanak, hajvágási technikákat gyakorolnak, és eszközöket használnak. Két mesterkurzust is tartanak azok számára, akik részt vesznek a tanfolyamon – az egyik az ultrahangos fogtisztításról szól. Az ára 35000 rubel.

 1. Cím: Nametkina utca 3, Russzkij szuvenír bevásárlóközpont.
 2. Munkaidő: délelőtt 10 órától este 9 óráig, a hét minden napján, előzetes bejelentkezés alapján.
 3. Telefon: 8 (495) 585-64-80, 8 (925) 886-15-50.
 4. Weboldal: ápolás-.

LAICATS

Értékelés: 4.8

LAICATS

A kisállat ápoló szalon nagyon népszerű Moszkvában. Az iskola az egyik első, amely természetes alapon, speciális japán PetEsthe festékekkel dekoratív gyapjúfestést végez. Egyszerre akár négy ügyfelet is fogad, magas minőséget és sebességet biztosítva. A nagy létszámú, több szakképzettséggel rendelkező személyzet lehetővé teszi, hogy az iskola kutyák és macskák számára hajvágást és kreatív frizurákat készítsen. Az állatpszichológiai ismeretekkel rendelkező ápolók gyorsan megtalálják az állat megközelítését, hogy a folyamat mind a háziállat, mind a tulajdonos számára zökkenőmentes legyen. Az ügyfelek látogathatják a munkaterületet, és megfigyelhetik, mit csinálnak a mesterek. Saját üzletük van, ahol ruhákat és egyéb kiegészítőket, például hordozókat, nyakörveket, pórázokat, tálakat, ápolási termékeket, játékokat stb. lehet felpróbálni és vásárolni. .

Nemzetközi Akadémia több mint húsz éve a piacon. Azóta több mint háromezer ápolót képeztek ki. Tizenöt országban dolgozik. A hallgatóknak lehetőségük van a tanfolyam után ingyenes szakmai gyakorlatot végezni. A más városokból érkezők számára az iskola közelében, egy szállodában biztosítunk szállást. Szakmai elhelyezkedést kínál a megfelelő ápolószalon megtalálásával, vagy a LAICATS-nál való tartózkodásra vonatkozó ajánlatokkal. Ha vállalkozást szeretne nyitni, a személyzet elkészíti a szükséges dokumentációt és ajánlásokat.

A Mini expressz tanfolyam ára 12000 p. Öt napig tart. Ideális a tapasztalt ápolónak és a kezdőknek egyaránt. Tanítja a népszerű dekoratív kutyafajták gondozását. Reggeli és esti csoport elérhető. A “Midi” tanfolyam 20000 r-ba kerül és hét napig tart. Tartalmazza a szalonkutyafajták és macskák ápolására vonatkozó képzést. A “Maxi” haladó tanfolyam ára 30000 p és tíz napig tart. Az all-inclusive tanfolyam tizenhárom napra 45 000 r-ba kerül. A haladó program nem csak az alapismeretekből áll, hanem magában foglalja a fogászatot, a kreatív. Az Akadémia a kreatív ápolás úttörője hazánkban, és biztonságos hajfestést, 3D-s borotválkozást, festékkel való képalkotást és kreatív hajvágást tanít macskáknak. A program elméletet, szerszámoktatást, biztonsági alapismereteket, ultrahangos kefélést, zoopsychológiát, egyedi nyírási technikákat, mindent a macskákról, trimmelést, állatorvosi ápolást is tartalmaz. A vizsgák letétele után a diplomások oklevelet és bizonyítványt kapnak.

 1. Bratislavskaya 13, 1. épület.
 2. Kirov utca 7, 1. épület.
 3. Nyitva tartás: 10:00-tól 22:00-ig.
 4. Telefon: +7 (925) 609-59-07, +7 (903) 731-18-56.
 5. Weboldal: .

“Archibald”

Értékelés: 4.7

Archibald

Az engedélyezett iskola több mint tizenöt éve van a piacon, és az egyik legjobb az iparágban. Több ezer állatgondozó végzett, akik országszerte neves szalonokban dolgoznak, néhányan pedig saját szalont alapítottak. A legjobb diákok nemzetközi versenyek győztesei vagy résztvevői lesznek. Az akadémia teljes kozmetikai készletet és eszközöket biztosít a képzéshez, valamint minden szükséges ápolóeszközt alacsony áron. Az intenzív és a szakmai kurzusok elvégzése után az iskola felkéri Önt, hogy vegyen részt egy szakmai gyakorlaton. A végzettek angol nyelvű oklevelet és bizonyítványt kapnak. A sikeres vizsgát tett hallgatókat alkalmazzák. Jöhet egy ingyenes próbanapra.

Az intenzív tanfolyam ára 45000 rub. Öt napot vesz igénybe (nyolcvan tanulmányi óra), plusz négy nap gyakorlat a modelleken való gyakorlással. A professzionális tanfolyam ára 37000 Ft. Több tíz nap (százhúsz tanóra), plusz négy nap gyakorlati képzés modelleken. A “Professional VIP” tanfolyam ára 47000 rubel. Tizenkét napot vesz igénybe (százharmincöt tanóra), plusz négy nap gyakorlati képzés tizenkét-tizenhat modellen. Tartalmazza a marketing és ázsiai stílusú kiegészítő képzést. A hétvégi szakmai tanfolyam 35 000 rubelbe kerül. Hat napig tart (száz tanulmányi óra), plusz öt nap szakmai gyakorlat. A “Saját kutya” tanfolyam ára 6500 r. Egy nap (tíz óra). Megtanítja, hogyan kell egy adott kutyafajtát trimmelni.

Az akadémia kényelmes órarendet kínál, például nappali vagy hétvégi tanfolyamokat. Szálláslehetőség a nem egyetemi utazók számára. Az osztálylétszámok nagyok, az öt-tíz fős kiscsoportokban. A modellek nagy adatbázisa lehetővé teszi a különböző fajták hajvágásainak és frizuráinak gyakorlását. A tudás megszerzésének folyamatában minden diák megkapja a szükséges felszerelést.

 1. Prospekt Vernadskogo 27, 1. épület.
 2. Nyitvatartási idő: 10:00 – 20:00.
 3. Telefon: +7 (499) 322-04-32.
 4. Weboldal: archibald.pro.

“Milord”

Értékelés: 4.6

Uram

Az iskola több mint tizenegy éve van a piacon. Itt profi ápolói csapat dolgozik. Nagy örömmel adják át tapasztalataikat és tudásukat mindazoknak, akik a szakmának kívánnak hódolni. 2008-ban kezdődött meg az első diákok képzése, majd két évvel később a program továbbfejlesztésre került, és ma is ez a mérce. Folyamatosan módosul, de a lényege ugyanaz marad. Az órákat csak a fővárosban tartották, de a növekvő népszerűség arra ösztönözte a vezetőket, hogy más városokban, sőt országokban is nyissanak fiókokat, amihez képzett személyzetet kellett képezni. 2012 őszén nyílt meg az első a fehérorosz fővárosban, egy évvel később pedig Vlagyivosztokban és Szamarában.

Az akadémia a diploma megszerzése után ingyenes szakmai gyakorlatot kínál az intézménynél. A tanulók egy speciális adatbázisba kerülnek, így bárki, aki megfelel a követelményeknek, dolgozhat a “Barbos” kisállatfodrász szalonláncban vagy magában a szalonban. A bizonyítványt nemzetközi formátumban állítják ki, amelyet Oroszországon kívül, például Fehéroroszországban, Kazahsztánban, Hollandiában, Ausztráliában, Ukrajnában stb. értékelnek. .

A diákok bónuszt kapnak kedvezmények formájában, például az Iv San Bernard kozmetikumokra tíz százalékos kedvezményt kapnak, a MILORD kozmetikumok negyven százalékkal olcsóbbak, a mesterkurzusokon és versenyeken részt venni kívánóknak pedig a teljes ár felét kell csak fizetniük. Az előnyök közül a képzési pontok kényelmes elhelyezkedését, a kis csoportokat (legfeljebb hat diák), a több mint ötven órás gyakorlati képzést, a szerszámok és a munkaegyenruha biztosítását, a sokéves munka során felhalmozott modellek széleskörű bázisát is kiemeljük.

Az expressz tanfolyam hét napig tart. A program gyakorlati és elméleti órákat, valamint workshopokat és előadásokat is tartalmaz, ahol a diákok különböző kutyafajtákkal és macskafélékkel ismerkednek meg. A tanárok elmagyarázzák az anatómiát, a zoopszichológia alapjait, a biztonságot, az eszközökkel való munkát, az ügyfelekkel való kommunikáció etikáját, az árképzést és a marketinget, valamint bevezetést adnak az állatorvosi tudományokba. A teljes tanfolyam kétszázötven tanórából áll, amelyből nyolc órát előadásokra, hatot – a mester vezetése alatti gyakorlatra, tizenkettőt – a vetkőzésre és tizenhárom órát – a szalonokban való képzésre fordítanak. Az órákat hétfőnként, szerdánként és péntekenként tartják, és hat hétig tartanak. A beiratkozáshoz szerződés megkötése és a tanfolyam díjának ötven százalékának befizetése szükséges. A második felét a tanfolyam alatt kell kifizetni, de legkésőbb az ötödik órán.

 1. Zemljanoj Val 21/2-4, 3. épület.
 2. Telefon: 8 (985) 039-00-10.
 3. Honlap: akadémia.szalon-.

Ace Ventura

Értékelés: 4.5

Ace Ventura

Az iskolát a legjobbnak tartják, mivel nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, nemzetközi versenyek résztvevői dolgoznak benne. Az akadémia kiterjedt modellbázissal rendelkezik, biztosítja a képzési folyamathoz szükséges eszközöket, és a tantermek teljesen felszereltek. Az óra fő része a gyakorlás. A program elméletet (a különböző szőrtípusokkal való munka módszerei), gyakorlati órákat, állatorvosi, szakkozmetikai, zoopszichológiai és állatgyógyászati workshopokat tartalmaz. A képzés végén mindenki tanúsítványt kap, és a legjobb tanulóknak segítenek az elhelyezkedésben.

Egy teljes tanfolyam ára 25000 p (hetven tanóra). Azok számára, akik hétköznap nem tudnak részt venni az órákon, hétvégi tanfolyamot vagy személyre szabott órarendet kínálunk. A munkatársak nemcsak az állatápolásra, a hajvágásra és a frizurákra, hanem a kozmetikai, a gyógyfürdői eljárásokra és a kommunikációs etikára is megtanítják az ügyfeleket.

 1. Vinogradova Akadémia 1, 1. épület, 1. szám, Vinogradova Akademika.
 2. Telefon: +7 (495) 776-03-82, +7 (919) 761-78-33.
 3. Weboldal: groomingsalon.pro.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: