6 legjobb utazási iroda itt: Kazán

Kazany aktívan fejleszti a turisztikai szolgáltatásokat. A városban több mint 300 ügynökség működik, köztük nagyvállalatok és kisebb szervezetek is. Felülvizsgálatunkban csak a legmegbízhatóbb és legmegbízhatóbb cégek szerepelnek. Számos pozitív véleményt gyűjtöttek össze, és készen állnak arra, hogy az ügyfeleknek a nyaralási lehetőségek széles választékát kínálják.

Kazan legjobb utazási irodáinak áttekintése

JelöléshelyUtazási irodaértékelés
Kazan legjobb utazási irodáinak áttekintése1Kontinens túra5.0
2A kezdeményezés4.9
3Foglalás-túra4.8
4Mestertúra4.7
5Mistral4.6
6Kazan-Tour4.5

Kontinens túra

Értékelés: 5.0

Kontinens túra

A Continent Tour több mint 9 éve szervez nyaralásokat különböző országokban. Az utazási iroda kiválasztja a legjobb lehetőségeket. A szakképzett alkalmazottak a saját területükön dolgozó szakemberek. Különös figyelmet fordítanak a szolgáltatási szintre. A személyzet barátságos az ügyfelekkel, és figyelembe veszi minden kérésüket. Kiválasztja a túrákat a kívánt ár szerint. Nincs kétség a vállalat megbízhatóságában. Együttműködik más bevált utazásszervezőkkel.

A szolgáltatások közé tartozik az egészségügyi, szilveszteri, városnéző, sí- és buszos körutazás. A túra megtalálásához a hivatalos honlapon kell hagynia egy kérelmet, feltüntetve az országot, a szálloda csillagainak számát, az indulás dátumát és az emberek számát. Az ügynökség ezen információk alapján választja ki a legjobb lehetőséget. A szerződés aláírására ezt követően kerül sor. Vonzó áron értékesíti a forró ajánlatokat Törökországba, Tunéziába, Kínába, Görögországba és Thaiföldre. Az utazásszervezés gyorsasága és magas színvonala. Cím: 158 Orenburgsky Trakt. Telefonszám: 7843-245-1741.

Kezdeményezés

Értékelés: 4.9

A kezdeményezés

Az “Initsiativa” utazási iroda 1990 óta működik, és népszerűvé vált a kazanyi polgárok körében. A társaság külföldi utakat, valamint városnéző túrákat kínál ügyfeleinek. Lehetőség van részletekben fizetni és a következő irányok közül választani: meleg túrák, körutazások, szanatóriumok, iskolai túrák.

A kezdeményezés tapasztalt és hozzáértő munkatársakat foglalkoztat, akik minden költségvetéshez megtalálják a legjobb megoldást. Az ügynökség számos díjjal büszkélkedhet. A szervezet előnyei: kedvező utak, együttműködés megbízható üzemeltetőkkel. Különös figyelmet érdemel a cég honlapja, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül az erőforrás oldalain vegye fel az utazást. A túrák évszakok és árak szerint vannak lebontva. Aki szeretné, vásárolhat ajándékutalványt barátainak vagy rokonainak. Cím: Ostrovskogo, 38, 504-es iroda. Telefon: 7843-238-9494.

Foglalás-túra

Értékelés: 4.8

Foglalás-túra

Folytatva a felülvizsgálatot, az ügyfél személyes kívánságait és igényeit előtérbe helyező utazási vállalkozás. A vállalat alkalmazottai megmondják, hogy hol pihenjen együtt gyermekével, hová menjen üzleti partnereivel, és hol vásároljon. Az iroda nyaralásokat kínál Oroszországban, Kelet-Európában, a Közel-Keleten és Ázsiában. Vannak túrák Kubába, Ciprusra, Monacóba és Tunéziába. Járatok indulnak Kazánból, Moszkvából, Szamarából és más városokból. A menedzserek segítenek a szálloda kiválasztásában és a jegyek elérhetőségének ellenőrzésében. Szükség esetén megkönnyítik a vízumok gyors feldolgozását.

Az ügynökség hivatalos honlapján minden turista számára hasznos információk, tanácsok a poggyászcsomagolással kapcsolatban. Boldog árak a last minute utakra. A személyzetet dicsérik a hatékonyságáért, az ügyfelekkel szembeni barátságos és tiszteletteljes hozzáállásáért, valamint a terület kiváló ismeretéért. Cím: Bondarenko, 7. Telefon: 7843-240-0203.

Mestertúra

Értékelés: 4.7

Mestertúra

A Master Tour cég kínálja, hogy minimális pénzügyi befektetéssel és rövid időre jegyet vásároljon a világ bármely pontjára. Fő előnye az árak és a szolgáltatások minőségének optimális aránya. Oroszországban és külföldön égő túrákra jönnek ide. A járatok Ufából, Moszkvából, Kazánból és Szamarából indulnak. A cég munkatársai segítenek vízumot intézni (akár 10 napra), orosz vasúti jegyet vásárolni, külföldi szállodát találni és szobát foglalni rövid időn belül. Az ügynökség hitelfizetési lehetőséget kínál.

A hivatalos honlapon egy kényelmes online űrlapon keresztül találja meg a legjobb ajánlatot. A szűrő lehetővé teszi egy adott típusú szálloda kiválasztását. A Master Tourra jelentkezve biztos lehetsz az utazás pontosságában és teljességében. A törzsvásárlók számára kedvezményrendszer van érvényben. Negatív vélemények a cégről nem. Előnyök: kedvező ár a szolgáltatásért, egyéni bánásmód, a személyzet szakszerűsége. Cím: Spartakovskaya. 23. 210-es iroda. Telefonszám: 7843-567-2020.

Mistral

Értékelés: 4.6

Mistral

Azok, akik a legjobb sítúrát keresik, forduljanak a Mistral utazási irodához. 2003-ban hozták létre. Itt sok nagyszerű ajánlatot találhat a vezető szolgáltatóknál. Last minute túra információk folyamatosan frissülnek. Jobb, ha a vállalat webhelyén követi. A vállalat elsődleges tevékenységei: utazás az USA-ba, pihenés Oroszország és Tatárföld szanatóriumaiban, külföldi túrák, tengerparti nyaralás külföldön. A Mistralnak hivatalos képviselője van az Egyesült Államokban. A cég segít az amerikai vízum előkészítésében, csoportos kirándulásokat és sítúrákat szervez az Alpokba, szörfös túrákat tapasztalt oktatóval. Az ügynökség munkatársai ingyenesen megtanítanak snowboardozni és síelni.

Az értékelések alapján az utazási irodák vezetői mindig kapcsolatban állnak az ügyfelekkel. Segítenek megoldani bármilyen problémát a lehető legrövidebb időn belül. Minden alkalmazottnak van tapasztalata a különböző országok meglátogatásában, és már hosszú ideje a turisztikai ágazatban dolgozik. Cím: N. 875-ös iroda, Ershova utca 1A. Telefon: 7843-202-3150.

Kazan-túra

Értékelés: 4.5

Kazan-Tour

A felülvizsgálat végén érdemes megemlíteni a Kazan-Tour céget. Oroszország ősi városaiba szervez túrákat, és megfelelő minőségű szolgáltatást kínál megfelelő áron. A társaság alkalmas a Kazanba látogatók számára, akik szeretnék megismerni a város történelmét. Az idegenvezető mesél a régió kultúrájáról, mindennapi életéről és látnivalóiról. A különböző városokból érkező turisták 1 csoportba tömörülnek, előre meghatározva a találkozás időpontját. Az ár tartalmazza az étkezést, a szállodai szállást és a városnéző programot.

Tatárföld Aranygyűrűje túra, amely magában foglalja Kazánt, a Kazáni Kremlt, Szvjazskot, Uljanovszkot, nagy múzeumokat és kávézókat. A városnézés során megtekintjük a Minden Vallás Templomát és a Kremlt. A társaság folyami hajóutakat is kínál a Volga folyón. Az iskolai kirándulás árai 1,580 rubelről indulnak. Kazan túra ára 550 rubel. Cím: Tashayak, 2a, 22B iroda. Telefon: 7917-243-6071.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: