6 legjobb utazási irodák itt: Voronyezs

Az utazási irodákat gyakran használják Voronyezs lakosai, akik nehezen tudják megtervezni a nyaralásukat. Ezek a cégek megkímélik Önt a bonyolult utazási és szálláskérdésekkel való foglalkozástól. A legfontosabb, hogy olyan bevált céget válasszon, amely becsületes és hozzáértő munkával büszkélkedhet. A mi felülvizsgálatunkban ezek az utazási irodák. A résztvevőket a vásárlói vélemények alapján választották ki.

A legjobb ügynökségek értékelése Voronyezsben

avel
Jelölés hely Utazási iroda értékelés
A legjobb ügynökségek értékelése Voronyezsben 1 Spruce Palms 5.0
2 Narancs 4.9
3 Globus. Ru 4.8
4 Dick Tour 4.7
5 YAVIZA
4.6
6 Bőrönd 4.5

Spruce Palms

Értékelés: 5.0

Spruce Palms

A “Yolky-Palma” utazási iroda a költség és a termék minőségének optimális arányával választja ki a túrákat. A cég teljes mértékben együttműködik az ország összes nagy utazásszervezőjével. A vállalat szakemberei igyekeztek a lehető legegyszerűbbé tenni az utazás kiválasztását. A weboldalon feltüntetett összes túra releváns. Online kártyás fizetési rendszer bevezetése. “A Christmas Tree Palms az első ügynökség, amely online túrákat kínál, és a következő napokban indul.

A turisták szerződést és minden szükséges dokumentációt kapnak. A vállalat vezetői a világ különböző országaiban jártak, és teljes körű tájékoztatást tudnak adni az ügyfeleknek. Az iroda a Sberbank közelében található, és parkolóval rendelkezik. Az ügynökségről szóló vélemények túlnyomórészt pozitívak. Cím: g. Voronyezs, Vl. Cím: Nyevszkij utca 24. Telefon: 74732-51-6536.

Narancs

Értékelés: 4.9

Narancs

Az “Orange” utazási iroda az útlevelek kitöltését, kedvező árú last minute utakat, kirándulásokat, szanatóriumi üdüléseket, szállodai foglalásokat és gyermektáborokat kínál ügyfeleinek Oroszországban és külföldön. A vállalat szerepel az utazási irodák általános oroszországi önkéntes nyilvántartásában. Minden ügyfél ingyenes “English for Travel” képzésre számíthat. A képzés 4,5 órát vesz igénybe, és központi helyen, a városközpontban kerül megrendezésre.

A törzsvásárlók számára bónuszrendszer van érvényben. Továbbadhatók a barátoknak és rokonoknak. Minden héten különleges ajánlatok. Tehát egy turista kedvezményt kaphat az öt képviselt szálloda egyikében. Szeretnénk bemutatni Önnek egy utazási iroda weboldalát. Válaszolni fog minden kérdésére. Az erőforrás sok hasznos információt és szolgáltatást tartalmaz. Cím: Gagarin sugárút 3. 15 Leninsky avenue, Voronyezs, 1 épület, 216B iroda. Telefon: 74732-49-5600.

Globus. Ru

Értékelés: 4.8

Globus. Ru

A következő utazási iroda nem csak magánszemélyekkel, hanem vállalati ügyfelekkel is dolgozik. Voronyezs kínál vezetett túrákat Európába és Oroszországba, tengerparti nyaralást külföldön, utasbiztosítást, vízum regisztrációt, jegyfoglalást. A vállalatot a szolgáltatások széles skálája, a konkrét túrákra vonatkozó jövedelmező kedvezmények, a kedvezményes program. Ha 500 rubelért vásárol egy kártyát, akkor vonzó ajánlatot kaphat egy új túra megvásárlására.

Előnyök: a személyzet nagy tapasztalata, gyors feldolgozás felesleges bonyodalmak nélkül.

Dick Tour

Értékelés: 4.7

Dick Tour

A “Dick Tour” cég a világ legjobb üdülőhelyein kínál nyaralást. Egyéni és szanatóriumi túrákat, tengerparti üdüléseket kínál az Orosz Föderációban. Segít a külföldi orvosi kezelésre és oktatásra vonatkozó dokumentumok elkészítésében. A vállalat Voronyezs egyik legrégebbi utazási irodája. Ez 1992 óta működik.

A szervezet fő előnyei: jó égető túrák, személyes megközelítés, a dolgozók nagy tapasztalata, ésszerű árképzés. A “Dick Tour” bármilyen összetettségű túrákat készít. A város és a régió lakói, akik szállodát szeretnének foglalni vagy vízumot szeretnének kapni, az ügynökséghez fordulnak. A cég irodájában pénztár működik, ahol helyi és nemzetközi járatokra szóló repülő- és vasúti jegyek kaphatók kedvező áron. Kérésre megrendelheti a jegyek házhoz szállítását. Cím: rue Miollis. Voronyezs, Teatralnaja utca 28. Telefon: 74732-02-0002.

JAVISA avel

Értékelés: 4.6

<tr></div><p>avel” src=”/wp-content/uploads/2023/05/59516666194661-376-.jpg” title=”JAVISA</p><tr>avel”><p>Lejjebb az úton található az utazási iroda és a vízumközpont, amely bármely országba irányuló túrák megtalálásával és kiválasztásával foglalkozik. Az alkalmazottak segítenek a külföldiek vízumainak, útleveleinek és meghívásainak intézésében. Biztosítást, zöldkártyát, szállodafoglalást kínál, ha szeretné.</p><p>Előnyök: minden ízlésnek és jövedelmi szintnek megfelelő csomagtúrák, szolgáltatások és egyedi ajánlatok széles választéka. Nem minden utazási iroda foglalkozik a külföldi autókölcsönzés online keresésével. A cég honlapja sok szükséges információt nyújt a turisták számára. Spanyolországba, Görögországba, a Cseh Köztársaságba, Izlandra, Dániába, Ausztriába vagy Litvániába 12500 rubelért kaphat schengeni vízumot. Az ügynökséggel kapcsolatos megjegyzések csak pozitívak. Cím: város. 53 Plekhanovskaya Street, Voronyezs. Telefon: 74732-32-0054.</p><h3>Bőrönd</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Bőrönd

Sok Voronyezs lakosai bíznak a nyaralási ügynökségük “bőrönd” szervezésében. A túrákat az ügyfél igényei és pénzügyi lehetőségei szerint választjuk ki. Itt foglalhatják le a legjobb all inclusive szállodát az Ön által választott szállodát. A menedzserek hozzáértő munkája kellemes és olcsó nyaralást tesz lehetővé. A vállalat segítséget nyújt a vízumkérelmezésben.

Az interneten sok pozitív visszajelzés található a cég munkatársainak. Sok ügyfél rendszeresen igénybe veszi az utazási iroda szolgáltatásait, és soha nem gondolt a szervezet megváltoztatására. A csoportban Vk nyomon követheti a legjobb ajánlatok forró ajánlatok. Tehát most a cég egy nyaralást kínál két Phuketben 67500 rubelért (7 nap). Pihenés Pattaya-ban a tenger 1 sorában 34 ezer rubel per 1 személyre kerül. Cím: c. 53 Plekhanovskaya Street, Voronyezs. Telefon: 74732-22-1732.

Olvasson tovább  Top 5 esküvőszervező Szentpéterváron
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: