7 a legjobb élelmiszerszállítások Tverben

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Az online ételkiszállítási szolgáltatások nemcsak Tverben, hanem más orosz városokban is nagyon népszerűek. Segítenek időt megtakarítani és árukat vásárolni csökkentett áron. 1-2 órán belül egy futár érkezik az Ön otthonába, és mindent kiszállít, amire szüksége van.

Rangsorunkban a legjobb élelmiszerszállítások szerepelnek Tver városában. Segít kiválasztani az otthonához legközelebbi üzletet, összehasonlítani a feltételeket és a választékot.

A legjobb ételkiszállító cég Tverben

JelölésHelyszínNévÉrtékelés
A legjobb élelmiszerszállítások Tverben1igooods5.0
2Sbermarket4.9
3Utkonosz4.8
4VkusWill4.7
5Perekrestok4.6
6METRO4.5
7Globus4.4

igooods

Értékelés: 5.0

igooods

A győztes az igooods élelmiszerszállítási szolgáltatás. A vállalat a legnépszerűbb hipermarketekből Lenta, Metro, Globus, Metro és Tver lakosai számára otthoni árukat hoz. Az Igooods Oroszország-szerte működik, és több mint 80.000 terméket kínál, többek között bébiételeket, tejtermékeket, kenyeret, süteményeket, gyümölcsöket és zöldségeket, tenger gyümölcseit és halat, húst, baromfit, édességeket, kávét, kakaót, teát és még sok más terméket. Minden nap frissül az oldal könyvtára.

A felhasználó kiválasztja a kívánt hipermarketet, összegyűjti az árut a kosárba. A személyes vásárló megveszi és átadja a futárnak. Ha egy termék nincs raktáron, egy alkalmazott koordinálja a pótlást. A futár a vevő számára megfelelő időpontban, körülbelül 90 perc alatt érkezik meg. A házhozszállítás költsége – 199 rubeltől. Futárszolgálat Tver minden kerületében elérhető.

Az alkalmazásban elérhető katalógus. A mobiltelefonon kényelmes nyomon követni a kedvezményeket, akciókat, címeket és a megrendelés helyét. A kifizetés a kézhezvételkor történik.

Az ügyfelek az igooods-t a felhasználóbarát alkalmazás, a minőségi csomagolás, a termékek nagy választéka és az udvarias személyzet miatt választják. A szolgáltatás jó lenne javítani a minőségellenőrzés szintjét, de egyébként nincs komoly panasz a szállítási szolgáltatásra. A honlap címe a tveri lakosok számára: tver./.

Sbermarket

Értékelés: 4.9

Sbermarket

A második pozíciót az élelmiszer-szállítás Tver Sbermarket foglalja el. Az online piactéren a Metro, az Okay, az Auchan, a Magnit, a VkusVill és a Lenta hipermarketekből rendelhet árut. A kényelem abban rejlik, hogy a szolgáltatás minden vásárlásért pontokat ad. A jövőben fizethet velük. Az első szállítás jó kedvezmények. Egy promóciós kóddal csökkentheti a teljes megrendelés költségét.

Több mint 100 000 tétel a katalógusban. Az élelmiszerek mellett háztartási cikkeket, háztartási vegyi anyagokat és állateledelt is rendelhet. Lehetőség van a házhozszállítás időpontjának megválasztására. Ha nincs termék, a komissiózó tájékoztatja a vásárlót, és felajánlja a cserét.

A fogyasztók tudomásul veszik a futárok gyors működését, a személyzet jóvoltából. Mindent szépen becsomagolva. Az ügyfélszolgálat mindig gyorsan válaszol a kérdésekre és panaszokra. A Sbermarket visszajelzései túlnyomórészt pozitívak. A hátránya – a zöldségek nem mindig frissek. Ahhoz, hogy megtudja a szállítás idejét és feltételeit, meg kell adnia a ház címét az oldalon .

Utkonosz

Értékelés: 4.8

Utkonosz

Az “Utkonos” hipermarket több mint 40000 terméket kínál, a szezonális gyümölcsöktől és zöldségektől kezdve a háztartási tisztítószerekig. A vállalat saját gépjárműparkkal rendelkezik. Minden járművet kamerával szereltünk fel a termékek minőségének és megjelenésének megőrzése érdekében. A vállalat nem dolgozik közvetítőkkel, így a megrendelés soha nem vész el.

Előnyök: felhasználóbarát oldal, gyors házhozszállítás, folyamatos akciók, kuponok a következő vásárláshoz. Kedvezmények nélkül a termékek árai meglehetősen magasak. Ha egy termék nincs raktáron, az alkalmazottak nem kínálnak alternatívákat.

A szállítási költség Tverben 349 rubel 1500 és 1999 rubel közötti rendelés esetén. Ha a kosár összege meghaladja a 4000 rubelt, a termékeket ingyen hozzák. A vásárló választhat a házhoz szállítási időközönként: 08-00-tól 13-00-ig, 10-00-tól 16-00-ig, 13-00-tól 18-00-ig. Weboldal: .

VkusVill

Értékelés: 4.7

VkusWill

A VkusVillos online hipermarket termékek házhozszállítását végzi Tver lakosai számára. Az üzlet természetes és bioélelmiszereiről ismert. A nagy ügyfélkör miatt csökkentett kiskereskedelmi ár. A weboldal kínál bébiételeket, bioélelmiszereket káros adalékanyagok nélkül, alacsony kalóriatartalmú termékeket. Minden termék szigorú szavatossági időellenőrzésnek van alávetve.

Az új ügyfelek ingyenes szállításra számíthatnak. Tver lakosai számára különleges promóciók és ajánlatok állnak rendelkezésre. A nyugdíjasok ingyen hozzák a rendelést.

Főbb előnyök: éjjel-nappal üzemelő, széles választék, friss termékek. A vásárlók egyes termékek árát túlárazottnak találják. Az üzlet képviselői figyelmen kívül hagyják a negatív megjegyzéseket és panaszokat. A VkusVill csak a 3. helyen áll az ügyfélközpontúság problémái miatt. Weboldal: .

Perekriosztok

Értékelés: 4.6

Perekriosztok

A népszerű “Perekrestok” hipermarket több mint 35000 árut kínál a tveri lakosok számára. A szolgáltatásnak számos előnye van. Minden terméket gondosan elrendezett konténerekbe helyezünk, és gondosan házhoz vagy irodába szállítjuk. Az árukat súly és szomszédság szerint csomagolják más vásárlásokkal együtt. A fagyasztott készételeket, húst és halat speciális jégdobozokban szállítják.

A futár a ház bármelyik emeletére elviszi a csomagokat, még akkor is, ha a lift nem működik. Egy alkalmazott 15 perccel az érkezés előtt felveszi a kapcsolatot az ügyféllel. Visszajelzések az üzletről következetlenül. A fogyasztóknak kevés panaszuk van a termékek minőségére. Nincs kérdés a lejárati dátumokkal kapcsolatban. Előfordul, hogy a megrendelés hiányos, de a pénzt már felszámították. Nehéz elérni a forródrótot.

3000 rubel és több megrendelés esetén ingyenes házhozszállítás. Kedvezmény az első három vásárlásra. Ha a kosár összege kevesebb, mint 3999 rubel, a szállítás Tver környékén legalább 149 rubelbe kerül. Oldal: /.

METRO

Értékelés: 4.5

METRO

Nem hagyhattuk ki a minősítésből a jól ismert “Metro” üzletet, amely Tverben házhozszállítást végez. A vállalat az Instamart szolgáltatás partnere, és több mint 10000 árut tartalmazó választékot kínál.

A megrendelés általában másnap érkezik haza. Az ára 199 rubelről indul. Minimális ár – 1000 rubel. A vásárlás végül olcsóbb, mint egy kiskereskedelmi üzletben tett látogatás.

A fogyasztók a Metro-t a friss és fagyasztott élelmiszerek jó választékáért, a felhasználóbarát weboldal felületéért választják. Használhatja az azonos nevű alkalmazást is. Mindig nagyszerű ajánlatok. A saját márkás termékek kedvező áraikról ismertek. Például egy szeletelt nyers szalonna 365 rubel (500 g), ásványvíz – 10,49 rubel (0,5 l), 450 g vaj Meyro Chef vaj 289 rubelbe kerül. Néhány vásárló elégedetlenségét fejezi ki az üzlet működésével kapcsolatban. A követelések a futárok gondatlanságával kapcsolatosak, a házhoz szállítás feltételeinek megsértésével. Weboldal: de

 • nagyon.metro-.

  The Globe

  Értékelés: 4.4

  Globus

  Az utolsó helyet a “Globus” hipermarketnek adtuk Tverben. A vásárlók dicsérik a felhasználóbarát weboldal felületét, az ár-érték arányt és az áruk minőségét. Márka, gyártó és ár szerint szűrhető. Minden oldalon részletes információk találhatók a tárolási feltételekről, az összetevőkről, az eltarthatósági időről és a tárolási időről.

  A “Globus” félkész termékek népszerűek. A tveri lakosok gyakran saját termelésű árukat vesznek magukhoz. A hipermarketbe minden nap friss húst szállítanak, és néhány órán belül a kolbászok, virslik, virslik és csemegekészítmények készen állnak az értékesítésre. Sokféle kenyeret sütnek. Vannak kész ételek: zöldségpörkölt, lasagne, piláf, dohánycsirke és még sok más.

  Az árak itt nem a legalacsonyabbak. Javasoljuk, hogy kövesse nyomon az oldalon található információkat, hogy jobb áron vásárolhasson termékeket. A “My Globe” bónuszkártyával jó kedvezményeket kaphat. Néha a gyümölcsök és zöldségek minősége sok kívánnivalót hagy maga után. Honlap címe: .

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: