7 legjobb Angol nyelviskola itt Voronyezs városában

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értékesítési célzatú. A vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

Az idegen nyelvtudásuk javítása érdekében Voronyezs lakosai inkább speciális iskolákba járnak. A városban több ilyen intézmény van, amelyek számos tényezőben különböznek egymástól. A következő paraméterekről van szó:

 1. a csoportok létszáma;
 2. a tanórák intenzitása;
 3. menetrend;
 4. a módszertan típusa;
 5. a tanárok tapasztalatai;
 6. ár.

Voronyezs legjobb Angol nyelviskoláit a diákok visszajelzései és elhelyezkedése alapján is értékeltük.

Angol iskolák rangsora Voronyezs városában

es!”
Jelölés hely termék neve értékelés
A legjobb Angol nyelviskolák itt Voronyezs városában felnőtteknek 1 Párbeszéd 5.0
2 Red
 • a oldalon
 • 4.9
  3 “Un, Dos,
  4.8
  4 UTRAIN 4.7
  5 Olex 21 Century 4.6
  A legjobb Angol iskolák gyerekeknek itt: Voronyezs 1 Interlingua 5.0
  2 Mariol 4.9
  3 English Commentary Ltd 4.8

  A legjobb Angol nyelviskolák felnőtteknek itt Voronyezs városában

  Az első kategóriába olyan angol iskolák tartoznak, amelyek ideálisak az aktív tanulási környezetet kereső felnőttek számára.

  Párbeszéd

  Értékelés: 5.0

  Párbeszéd

  A 2010 óta sikeresen működő Dialógus iskola vezeti a listát. Ez idő alatt több mint 5000 ember végezte el a képzést. Az intézmény reprezentatív az LAL iskola számára. Voronyezs legjobb iskoláit szervezi az iskola. Minőségi nyelvoktatási szolgáltatásokat nyújt, amelyek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak.

  Az előnyök közé tartozik a magasan képzett tanárok, a tanulási folyamat kiváló szervezése. Az iskolában anyanyelvi beszélők dolgoznak. Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyan fejlessze kommunikációs készségeit. A képzés végén az állami engedély által megerősített tanúsítványt kap. Dicsérje a kényelmes osztálytermet, a nem unalmas tananyagot, a jó tanári hozzáállást. Az iskolának összesen 4 fiókja van. Az egyik a Plehanovszkaja utca 6. szám alatt található. Telefon: 74732-227-021.

  Előnyök

  • megfizethető árak;
  • külföldi tanulmányok;
  • A nemzetközi szabványoknak való megfelelés;
  • állami bizonyítványt a diploma megszerzésekor;
  • tapasztalt tanárok;
  • érdekes osztályok;
  • több ág.

  Hátrányok

  • nincs.

  Red
 • a oldalon
 • Értékelés: 4.9

  Red<li></div><p>on” src=”/wp-content/uploads/2023/05/73416666197321-377-.jpg” height=”400″ title=”Vörös</p><li>on”><p>Iskola angol piros</p><li>on a hatékony Kallan-módszer alkalmazása különbözteti meg. A módszer a leckék rendszeres ismétlésén és a nyelvi akadályok elhárításán alapul. Nem kell magolni az információkat, vagy házi feladatot készíteni. Minden óra dinamikus és magával ragadó. Elégedettek vagyunk a megfizethető árakkal.<p>Az iskola nagyon kedvező helyen található. tanárai angol anyanyelvűek. A leckéket orosz szavak használata nélkül tanítjuk. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik utazni mennek, és szeretnék megszigorítani tudásukat. Egyéni lecke ára 450 rubel. Átlagos ár a hónapra – 3 ezer rubel. Cím: Svobody utca 31. Telefon: 74732-610-342.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>izgalmas leckék;</li><li>megfelelő ár;</li><li>anyanyelvi beszélők tanítják;</li><li>Az iskola jó hírnévnek örvend.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs.</li></ul><h3>“Un, Dos,<tr>es!”</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=«Un, Dos,<tr></div><p>es!»” src=”/wp-content/uploads/2023/05/84616666197321-127-.jpg” title=”””Un, Dos,</p><tr>es!””><p>A következő a rangsorban az “Un, Dos”,</p><tr>es!”. Fő előnyei – modern iroda, magas színvonalú felkészítés a nemzetközi vizsgákra, anyanyelvi órák. Az iskola tanulói sikeresen dolgoztak Amerikában, Németországban és Franciaországban. A képzés kommunikatív technika alapján történik. Lehetővé teszi, hogy a nyelvtant, a szókincset és a beszédet egyaránt elsajátítsa.<p>Az órák tele vannak hasznos információkkal és érdekes technikákkal. Az iskola hangulatos és barátságos légkörrel rendelkezik. Online dicséret az intézmény tanáraiért, megfizethető árakért. Kényelmes, hogy az előfizetésre költött pénzt betegséggel kapcsolatban vissza tudja téríteni. Cím: Október 20. utca 119., 5. emelet, 20 évesek utcája. Telefon: 74732-29-99-61. Ár – 3600 rubeltől havonta.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>magas színvonalú felkészülés a vizsgákra;</li><li>maximálisan hasznos leckék;</li><li>kényelmes környezet;</li><li>jó vélemények.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs jelentős hátránya.</li></ul><h3>UTRAIN</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=UTRAIN

  Az UTRAIN Angol Iskola Voronyezsben idegen nyelvtanulást és vizsgafelkészítést kínál. A tanár az óra első perceitől kezdve javítja a diákok kiejtését, és segít leküzdeni a félelmet és a félénkséget.

  Sokan választják az iskolát a kényelmes elhelyezkedés, a minőségi oktatás, az elfogadható árak és a barátságos légkör miatt. A tanfolyam végső ára a tanfolyam idejétől és a tanórák számától függ. Mindenki megtalálhatja a költségvetése és menetrendje szempontjából megfelelő lehetőséget. 8 csoportos óra 3590 rubelbe kerül. Cím: Svobody utca 69A, 2. emelet. Telefon: 74732-95-20-40.

  Előnyök

  • kényelmes elhelyezkedés;
  • tisztességes árak;
  • egyéni megközelítés.

  Hátrányok

  • Nem.

  Olex 21 Century

  Értékelés: 4.6

  Olex 21 század

  Az Olex 21 Century nyelviskola lehetővé teszi, hogy fejlessze készségeit és új ismereteket szerezzen. Ez az intézmény oktatási szolgáltatások széles skáláját kínálja. Alkalmas mind a kezdő, mind a haladó szintű emberek számára. Vannak csoportos, egyéni és vállalati órák.

  Gyerekek és tinédzserek éppúgy járnak ide, mint felnőttek. Az iskola több mint 16 éve működik. a képzés egy egyedülálló, világszerte elismert kommunikatív módszertanon alapul. Kár, hogy nincs ingyenes próbalecke. Cím: Voroshilova 38. Telefon: 74732-636-523.

  Előnyök

  • szolgáltatások széles választéka;
  • széles körű tapasztalat;
  • hatékony tanítási módszer.

  Hátrányok

  • nincs ingyenes tesztlecke.

  A legjobb Angol nyelviskolák gyermekeknek itt Voronyezs városában

  A második kategóriába a kisebb gyermekek és iskolások számára alkalmas angol iskolák tartoznak.

  Interlingua

  Értékelés: 5.0

  Interlingua

  A jelölés egy jól ismert városi iskolával kezdődik, amely különböző angol programokat kínál gyerekeknek és tinédzsereknek. Az ABC iskola az óvodáskorú gyermekek számára lehetővé teszi a gyermek egyéni lehetőségeinek és képességeinek fejlesztését. Az órákat kiváló idegennyelv-tudással rendelkező tanárok tartják. A korai nyelvi nevelési program fejlesztői által képzettek.

  Az iskola már 4 éves kortól fogadja a gyermekeket. Ár – 1900 rubel 4 hétre. Évente összesen 72 óra tanítás. Mindezek mellett van egy angol mini óvoda, egy idegen nyelvű énekstúdió és egy képzőművészeti szekció. Cím: Platonova, 3. Telefon: 74732-654-5050. Voronyezs más kerületeiben is vannak tanulmányi központok.

  Előnyök

  • egyedi fejlesztési programok;
  • Angol óvoda;
  • Több tanulási központ különböző területeken.

  Hátrányok

  • nincs.

  Mariol

  Értékelés: 4.9

  Mariol

  A következő pozíció egy olyan iskolához tartozik, amely 3 éves kortól veszi a kisgyermekeket, és azon kevés iskolák egyike, amelyek nyári tábort kínálnak Voronyezsben. Külföldi utazásokat szerveznek gyermekek és felnőttek számára. A csoportokat 6-10 gyermekre osztják. A képzés minden gyermek tapasztalatán alapul. A tanulók már az első órától kezdve elsajátítják a kifejezéseket és kifejezéseket, és elmerülnek a nyelvi környezetben. Lehetőség van arra, hogy gyermekét gyorsított tanfolyamra írassa be.

  Az órákat hetente kétszer tartják, beleértve a hétvégéket is. A tanárok összetétele nem csak oroszul beszélő tanárokat, hanem angol anyanyelvűeket is tartalmaz. Élvezi a színes, részletes információkat tartalmazó weboldalt. 50 perces órák egy óvodásnak 350 rubelbe kerülnek. Cím: Vl. 7 Nevskogo utca. Telefon: 74732-61-45-59. A fióktelepek Voronyezs minden területén működnek.

  Előnyök

  • nyári tábor működik;
  • külföldi utazások szervezése;
  • Kényelmes időbeosztás;
  • A bankfiókok a város minden területén nyitva vannak.

  Hátrányok

  • Nincsenek komoly hátrányok.

  Angol kommentár, PEOPLE’S EDUCATIONAL POINT

  Értékelés: 4.8

  Angol nyelvű kommentár

  Az iskola, amely csoportos és egyéni korrepetálást kínál 3 éves kortól, egészíti ki a listát. A nulladik szintű gyerekek és a fejlettebbek bevonása is. “Az English Commentary professzionális felkészítést kínál az USE és a GCSE, nemzetközi vizsgákra.

  Ha szeretné, lehetőség van arra, hogy a tanár az Ön otthonába jöjjön. 1 lecke 300 rubelbe kerül egy legfeljebb 7 fős csoport számára. Két gyermek esetén a havi költség 3100 rubel. Minden szükséges információt megtalál a színes weboldal oldalain, vagy hívja a 84732-58-28-33-as telefonszámot. Összesen 3 iroda található a városban. Két nyitott az északi lakóövezetben. Cím: ZM Olimpiyskiy, 10, 8. iroda.

  Előnyök

  • Szakmai vizsgára való felkészítés;
  • megfelelő árak;
  • minden képzési szintre;
  • kiváló weboldal.

  Hátrányok

  • nem azonosított.
  Olvasson tovább  9 legjobb gerinc klinikák Szentpétervár városában
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: