7 legjobb online boltok az akkumulátorok

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Az akkumulátort 3-5 évente ajánlott cserélni. Ez az alkatrész a kémiai reakciók miatt elhasználódik, és élettartama végén kevesebb áramot adhat, mint amennyire a gépnek szüksége van. A rendkívül elhasználódott akkumulátorokban pedig akár belső rövidzárlat is lehet.

De néha egy új akkumulátor még rosszabb minőségű, mint egy régi és elhasználódott akkumulátor. Hamisítványok találhatók a piacon. Hogy megvédje magát tőlük, javasoljuk, hogy az akkumulátorokat jó hírű online boltokból vásárolja meg.

Ezért összeállítottuk a 7 legjobb online akkumulátorboltot, amelyek mindegyike bevált és megbízható.

Az akkumulátorok legjobb online boltjainak értékelése

JelölésHelyszínNévÉrtékelés
A legjobb online akkumulátor boltok1Akbmag5.0
2“Kerekek ingyen4.9
34.8
4AutoRus4.7
5AKB4.6
6AKBAvto4.5
7“Katód4.4

Akbmag

Értékelés: 5.0

Akbmag

Az Akbmag egy orosz akkumulátor üzletlánc, amely akkumulátorokra specializálódott. Több mint 750 modell van raktáron, köztük ritka és szokatlan modellek is. Az üzlet értékelése 4,6 az 5-ből a Yandex szerint.Marquette és megfelelő árpolitika.

Az Akbmag fő előnye nemcsak a termékek széles választéka, hanem a megfelelő akkumulátor kiválasztásának kényelmes rendszere is. Például egyszerűen adja meg a weboldalon az autója márkáját és konfigurációját, és az online áruház megmutatja a kompatibilis modelleket. Külön meg kell említeni az olcsó és orosz gyártmányú akkumulátorok szegmensét, különösen azok számára, akik az alkatrészek cseréjénél takarékoskodni akarnak.

Az online boltban akkumulátor-indítók és -töltők, csatlakozók és adapterek, motorolaj, “fagyálló”, motorkerékpár- és hajómotor-akkumulátorok is kaphatók. A hűségprogramnak köszönhetően pedig a pótalkatrészek vásárlásakor is spórolhat.

Az Akbmag kilenc orosz nagyvárosban rendelkezik átvételi pontokkal és offline üzletekkel. Ha a régióban él – az akkumulátort a PEC szállítmányozó cég szállíthatja ki. A szerelési szolgáltatás azonban csak az offline boltokkal rendelkező városokban élő emberek számára érhető el. Ha “PEC” szállítással rendel, az akkumulátort saját magának kell összeszerelnie.

“Kerekek ingyen

Értékelés: 4.9

“Ahogy a neve is mutatja, a Kolesa Darom egy online gumiabroncsbolt. Mindemellett a kínálatában akkumulátorok is szerepelnek. A katalógus nem olyan kiterjedt, mint a rangsorban szereplő előző online boltban, és csak körülbelül 250 modellt tartalmaz, de a “Kolesa Darom” nagyon fontos előnye van.

Ez azért van, mert szinte minden nagyobb orosz városban van Kolesa Darom offline üzlet. Csak néhány tucat gumiabroncs-centrum. A webáruházban megrendelt akkumulátort a legközelebbi webáruházban lehet átvenni, ahová gyorsabban szállítják, mint a szállító cégek.

Az akkumulátor kiválasztása a következőkön alapul. Megadhatja a kívánt kapacitást, feszültséget, indítási áramot, polaritást és egyéb jellemzőket. A kínálatban oroszországi és külföldi akkumulátorok, valamint a legjobbak közül néhány. Például a katalógus nagy részét az Inci Aku, Exide, Energizer és Bosch modellek foglalják el.

A “Wheels for free” üzlet hátránya az akciós akkumulátorok kis választéka. A promóciók elvileg nem túl gyakoriak. Így rendszeresen ellenőrizheti az oldalt az eladásra várva.

De az online bolt “Wheels for free” képes arra, hogy egyéni megrendelést adjon – ha a katalógus nem mutatja be az akkumulátor modelljét, amelyet érdekel.

Értékelés: 4.8

– autóalkatrészek, tartozékok és alkatrészek online boltja. Az akkumulátorok is szerepelnek a kínálatában. A katalógus mintegy 500 alkatrészmodellt tartalmaz. A legtöbbet a személygépkocsik akkumulátorai teszik ki, de vannak motorkerékpárokhoz, robogókhoz, teherautókhoz és speciális gépekhez való modellek is.

Kényelmes rendszerünk van a megfelelő tartozékok kiválasztásához. Meg kell adnia az autó márkáját, modelljét és konfigurációját, majd az oldal megmutatja, hogy milyen akkumulátorok állnak rendelkezésre az adott járműhöz. Ez segíteni fogja az első tulajdonosokat.

A specifikációkból is van választék. Megadhatja a kívánt kapacitást, feszültséget, indítóáramot, a csatlakozó típusát és egyéb paramétereket (például a kijelző elérhetőségét). A katalógus nagy részét a külföldi gyártású akkumulátorok foglalják el, de orosz akkumulátorok is kaphatók.

Szállítási lehetőségek széles választékát kínálja. Az akkumulátort a Peks, az SDEK, a Boxberry és a Pickpoint szállíthatja. Mindazonáltal a szállítás mindig fizetős, és költsége a régió távolságától és a megrendelés nagyságától függ. Önkiszállítási pontokkal is rendelkeznek, de Moszkvában és Moszkva régióban találhatók.

A szakképzett tanácsadási szolgáltatás elérhetősége fontos előny. Forduljon szakemberekhez, akik segítenek kiválasztani a megfelelő akkumulátort a járművéhez közvetlenül a WhatsAppon.

AutoRus

Értékelés: 4.7

AvtoRus

“Az AvtoRus egy online alkatrészbolt is, amelynek kínálatában akkumulátorok is szerepelnek. A katalógus nagy részét a személygépkocsikhoz való tartozékok teszik ki. Az Oroszországban gyártott akkumulátorok is jelentős részesedéssel rendelkeznek a választékban – olcsóbbak, mint importált analógjaik, de hasonló műszaki és működési jellemzőkkel rendelkeznek.

A megfelelő akkumulátor kiválasztásának két módja van. Az első automatikus. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja az autó márkáját, modelljét és módosítását, és az AvtoRus honlapja magától megmutatja, hogy melyik akkumulátorok illeszkednek az Ön járművéhez. A második kiválasztási mód a kézi kiválasztás, a jellemzők alapján. A rendelkezésre álló beállítások között szerepel a névleges feszültség, az akkumulátor típusa, az indítóáram értéke, a méretek, valamint az ebben az online áruházban egyedülálló paraméterek:

  1. A Start-Stop funkció megléte vagy hiánya;
  2. Szervizelhetőség;
  3. Szárazon töltött akkumulátor vagy sem.

A megrendeléseket szállító cégek szállítják ki. Ha a megrendelés ára kevesebb, mint 1000 rubel, akkor 299 rubelt kell fizetnie, plusz a szállítási költséget. Ha a megrendelése több mint 1 ezer rubel, a terminálra történő szállítás az AutoRusnak kerül felszámításra. A szállítmányozó cég szolgáltatásaiért azonban Önnek is fizetnie kell. Az önkiszállítás ingyenes, de csak Moszkvában vannak offline üzletek.

AKB

Értékelés: 4.6

AKB

Az AKB az újratölthető akkumulátorok egyik legnagyobb online boltja: katalógusa több tucat gyártót és sorozatot tartalmaz. És vannak orosz és külföldi cégek, köztük közvetlenül autóipari.

Az AKB azonban nem csak az akkumulátorok értékesítésére specializálódott. Az offline üzletek szolgáltatásokat nyújtanak az akkumulátorok számára. Például a generátorok szakszerű töltése, beszerelése, tesztelése, csereakkumulátorok beszerelése stb. Sajnos csak Moszkvában és a moszkvai régió néhány városában vannak offline üzletek.

Az AKB honlapja egy praktikus technológiával büszkélkedhet a megfelelő akkumulátor kiválasztásához. Íme négy interaktív mester:

  1. A jármű márkája és modellje szerint;
  2. A szükséges jellemzők tekintetében;
  3. Motorkerékpár vagy más kétkerekű eszköz gyártmánya és modellje szerint;
  4. Az UPS típusa szerint (igen, vannak akkumulátorok a szünetmentes tápellátó rendszerekhez).

Ezen túlmenően, megrendelhet egy hívást egy szakemberhez – és felveszi az akkumulátort a telefonon.

Újratölthető akkumulátorok szállítása Oroszországban a “PEC” szállítmányozási vállalat által. Azonban, ha nincs az Ön városában – megrendelheti egy másik cég szállítását. Az egyedileg kiválasztott szállító cég által nyújtott szállítási szolgáltatásért azonban fizetni kell.

AKBauto

Értékelés: 4.5

AKBAuto

Az “AKBAvto” választékban – körülbelül ezer akkumulátor modell, beleértve az olyanokat is, amelyek más internetes áruházakban nem találhatók vagy nagyon korlátozott mennyiségben vannak jelen. Például a közvetlenül az autó gyártójától származó raktárakkumulátorok vagy a gél konfiguráció, amelyeket hihetetlenül hosszú működési időszak (akár 7-10 év) jellemez.

A legtöbb versenytársához hasonlóan az AKBAvto is rendelkezik kényelmes akkumulátor-választó rendszerrel – specifikációk, autó- vagy motorkerékpár-márka szerint. Az online bolt gyakran végez akciókat – például ingyenes szállítást Moszkvában és Moszkva régióban a megrendelés napján vagy ajándékokat a vásárláskor.

Az AKBAvto saját futárszolgálattal szállít Moszkva és Moszkva környékén. És Oroszországban – a közlekedési vállalatok által. Sajnos a választékuk meglehetősen korlátozott. A régiókba történő szállítást a PEC és a Zheldorexpeditsiya szállítmányozási vállalatok végzik.

“Katód

Értékelés: 4.4

“A Cathode nem csak egy online elembolt. Az orosz piac egyik legrégebbi akkumulátor-forgalmazója. Ezenkívül saját márkával rendelkezik – a vállalat “Cathode Extra Start” márkanév alatt gyárt akkumulátorokat.

Az online bolt választéka több száz terméket tartalmaz, de elég kevés márka. A katalógus nagy része külföldi gyártóktól származik. A Katod továbbá több Bosch, Energizer, Atlas és Varta akkumulátor modellt kínál, mint más online áruházak a minősítésben. Ésszerű ár és piaci ár.

A katódnak azonban van egy hátránya. Sokkal kevesebb kedvezmény a régi akkumulátor átadására, mint a versenytársaknál. Míg a legtöbb online üzlet a minősítésben 500 és 2500 rubel közötti áron értékesíti az akkumulátorokat, Katod – 200 és 1000 rubel között.

Ezenkívül jelentős hátrány, hogy a szállítás Oroszország régióiba (és a Cathode offline üzletei Moszkvában és Szentpéterváron találhatók) előzetes egyeztetés alapján történik. Nem olyan kényelmes, mint a konkurencia. De a Cathode számos egyedi akkumulátormodellt kínál.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: