7 legjobb sütemények rendelése Szentpéterváron

*A szerkesztőség szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. Vásárlás előtt konzultáció szakemberrel.

Mi az első dolog, ami eszünkbe jut, amikor egy buliról vagy egy ünnepségről beszélünk?? – Természetesen torta! Általában ez a fő dekoráció minden eseményen. A modern cukrászok napról napra újabb és újabb recepteket találnak ki, díszítik a tortákat cukormázzal, különböző fényes elemekkel és így tovább. Egy elegáns torta mindig jól néz ki, és a vendégek mindig megpróbálják kideríteni, hogy az alkalom hőse hol rendelt ilyen szépséget… Azonban egy ünnepség minden házigazdája mindig meg akarja különböztetni magát, és a vendégek emlékeznek rá, ezért kevesen osztják meg a helyet, hogy finom tortát vásároljanak. Ezt a sajátosságot ismerve szakértőink elkészítették az Ön számára a legjobb helyek értékelését, ahol bármilyen ünnepséghez fantáziadús tortát rendelhet.

Ezúttal a szentpétervári cukrászokkal és stúdiókkal találkozunk. Vannak igazán tapasztalt mesteremberek ebben a városban, akiknek sikerült bizonyítaniuk ügyfeleiknek. Sokan közülük már többször szerepeltek a sajtóban, és több éves tapasztalattal rendelkeznek. Szakértőink elmondják, hol találja meg őket, és mit kell keresnie a születésnapi torta kiválasztásakor. Azt is elmondjuk, milyen kérdéseket tegyen fel a cukrászoknak, hogy megbizonyosodjon a hozzáértésükről. Addig is ismerkedjünk meg a süteménytípusokkal.

A 7 legjobb sütemény rendelhető Szentpéterváron

Jelölés Helyszín Név Értékelés
7 LEGJOBB SÜTEMÉNYEK RENDELNI SPB 4 Anna Krasovszkaja cukrászda 4.7
5 Tortoevszkij zsenialitása 4.6
6 Andersen Fa
ique
4.5
7 Troika 4.4
8 Kakeburg cukrászda 4.3
9 Tarte 4.2
10 4.1

A torta típusai

A cukrászipar nem áll meg, és ma már a sütemények hatalmas választékát kínálja. A legapróbb részletekig kidolgozott ehető dekorációs elemek egyre inkább lenyűgöznek. Egy gyönyörű torta feldobja a hangulatot egy partin, esküvőn, születésnapi partin, vagy csak feldobja a teadélutánt. De mindez csak akkor lehetséges, ha a megfelelő cukrászdát választja. Szakértőink azt tanácsolják, hogy előnyben kell részesíteni a már működő létesítményeket. Legtöbbjük már megalapozta a termelést, rendelkezik a munkához szükséges összes engedéllyel, valamint átment az összes egészségügyi ellenőrzésen. Egy jól bevált pékség munkáját leggyakrabban a weboldalukon vagy a közösségi médiaoldalukon is megtalálhatja. A weboldalon ügyfélvéleményeket is olvashat, néha még fényképekkel is. Segít elkerülni a megrendelés utáni problémákat. A vásárlói visszajelzésekből általában kiderül, hogy a cukrászda használ-e kémiai krémet, káros adalékanyagokat, és általában milyen a sütemények íze. Mivel sok cukrászda önállóan végzi termékei kiszállítását, azt is megtudhatja, hogy milyen állapotban érkezik egy torta az ünnepségre (gyűrött, egészben, a folyó krémmel vagy torz alakokkal stb.).

A sütemények általában az alábbi kategóriákba sorolhatók:

 1. Nyaralás. Minden alkalomra, beleértve a születésnapokat, partikat és egyéb alkalmakat. Egy ilyen torta lehet teljesen bármilyen. Minden az ügyfél ízlésétől függ.
 2. “Tudd meg a baba nemét.”. A “tudd meg a baba nemét” torta különösen keresett. Ez lesz a party fénypontja a leendő szülők számára. A tortát még azelőtt sütik, hogy a szülők látták volna az ultrahang eredményét, majd az egyik szülő a parti alatt, az összes vendég előtt vágja fel a közepét. Ha a töltelék rózsaszínű, akkor lányt vársz, ha kék, akkor fiút. Nagyon lenyűgözőnek tűnik, és meleg emlékeket ad egy ilyen felejthetetlen eseményről. Természetesen fontos, hogy válasszon egy felelős cukrászdát, aki szép és finom tortát készít anélkül, hogy összekeveredne a gyermek nemével.
 3. Sütemények fotóval.Ezeket a termékeket a felnőttek és a gyerekek egyaránt szeretik. A gyerekek általában kedvenc rajzfilmfiguráikkal ellátott tortát kérnek, és a felnőttek inkább a barátok és ismerősök, szeretteik és így tovább valódi fotóinak képét részesítik előnyben. oktatás 1 A gyerekek általában egy tortát kérnek kedvenc rajzfilmfiguráikkal. Ha vállalati tortáról van szó, akkor gyakran cégek rendelik meg. A termékre akár egy logó is gravírozható. De érdemes megjegyezni, hogy nem minden cukrászda rendelkezik olyan speciális berendezésekkel, amelyekkel ilyen kialakítás alkalmazható. A képekkel ellátott sütemények elkészítése is sokkal hosszabb időt vesz igénybe, mint bármely másfajta torta elkészítése. Tehát ha úgy dönt, hogy ilyen tortát rendel, előzetesen ügyeljen arra, hogy megfelelő cukrászdát találjon.
 4. Sütemények a PP-nél élőknek.Ez a kategória különösen népszerűvé vált, amint a helyes táplálkozási szokások trendje beindult. Sok nő követi a különböző diétákat és étrendeket. Még akkor is, ha a születésnapi fiú nem a PP követője, az ilyen süteményeket a jelenlévő vendégek figyelembevételével rendelik. Ellenkező esetben megrendelheti a legcsodálatosabb és legdrágább tortát, de ha a diétás korlátozásokkal rendelkező vendégek nem fogják megenni, az ünnepség teljes kudarc lesz. A PP torta alacsony kalóriatartalmúnak számít. A lisztet gyakran teljes kiőrlésű liszttel vagy korpával helyettesítik. A lényeg az, hogy a fehér lisztet túl agresszív feldolgozásnak vetik alá, ami számos hasznos anyag elvesztéséhez vezet. Amikor a cukrászok a fehér lisztet más egészséges lisztre cserélik, a sütemény nem kevésbé finom, és a gyomor-bélrendszer nem érinti. Az ilyen desszertekben is csak a tojássárgáját használják egész tojás helyett, hogy csökkentsék a termékek kalóriatartalmát. A sok helyettesítés ellenére a PP-torták nem kevésbé színesek, mint a szokásos ünnepi termékek. A díszítéshez gyümölcsöket vagy gyümölcshabot és előre elkészített, zselével töltött formákat használnak.
 5. Gyermek sütemények. A gyerekek leginkább a többszintes várakat szeretik ezekben a termékekben. Természetesen leggyakrabban a kedvenc rajzfilmfiguráikat ábrázoló képeket választják. De leginkább a 3D-s torta puszta mennyisége nyűgözte le őket. Néha egy szerencsét is elhelyeznek a torta belsejében, hogy fokozzák az ünnepi hatást. Aztán varázslatos, és a gyerekek még egy hónapig osztozhatnak a pompás ünnep izgalmában.
 6. Esküvői torták.Nem véletlen, hogy a szakértők külön kategóriába sorolják őket. Ezek nem csak születésnapi torták, hanem igazi kulináris remekművek. Néha egy esküvői torta elérheti egy hatalmas asztal méretét. A pazar méretnek és a fényes díszítésnek minden vendéget le kell nyűgöznie, és az ünnepség fénypontjává kell válnia. A torta mindig több, különböző átmérőjű szintből áll. Az utóbbi időben egyre népszerűbbek az akvarellnyomatokkal vagy ehető arannyal díszített sütemények. A színek játéka és a lágy átmenetek egy ilyen tortát még terjedelmesebbé és érdekesebbé tesznek, mint egy műalkotás egy művészeti galériában. Az esküvői torták népszerű összetevői közé tartozik a marcipán, a vajkrém vagy a csokoládé, a rágógumipaszta és így tovább. Az esküvői tortadíszek különleges figyelmet kapnak, mivel egyfajta szimbolizmust jelentenek. Most már nem csak a menyasszony és a vőlegény alakjait helyezheti a tortára, hanem minden olyan elemet is bemutathat, amelynek jelentése csak a szerelmespár számára világos.
 7. Sütemények vegánoknak. Bár az ilyen süteményeket ritkábban rendelik, mint másokat, mégis külön kategóriát adunk nekik. Tojás, tejszínhab, vaj és még zselatin nélkül készülnek. Tréfásan “nyers” néven emlegetik őket. A vegán süteményekhez még lisztet, tehéntejet vagy más állati zsiradékot sem adnak hozzá. A 40 fok feletti hőkezelésen átesett termékeket nem használják fel a “Cheburenie” készítéséhez.
Olvasson tovább  Moszkva 4 legjobb óceánáriuma

Milyen a feltét?

Megismerkedtünk a sütemények alapvető osztályozásával, most ismerkedjünk meg a modern süteményekben használt alapvető süteménytípusokkal. Leggyakrabban a következőkre oszlanak:

 1. Keksz– A leveles tészta az egyik legnépszerűbb. A jó piskóta lágyságával és gazdag ízével fog gyönyörködtetni, hacsak nem tojásporral készül. A természetes piskóta valódi tojással készül. A torta szárazságának megőrzése érdekében különböző szirupokba áztatható. Ha a piskótát tejszínbe áztatják, gazdag, krémes íze lesz.
 2. Leveles tészta.Az omlós ízű kenyértészta általában gyümölcsös vagy krémes tölteléket tartalmaz. Ezek a sütemények a legolcsóbban elkészíthetőek, ezért is olyan népszerűek.
 3. Gofris sütemények. Ezt a tortát a lusta torta becenévvel illetik, mivel elkészítése a lehető legegyszerűbb. Ha nincs idő főzni, tökéletes. Különböző töltelékkel sűrűn bevont ostyarétegekből áll: csokoládémassza, sűrített tej, sűrű krém különböző ízekkel.
 4. Leveles tészta.Teljesen ricotta-sajt keverékből készült leveles tészta. Egészségesnek és nagyon táplálónak tekinthető. Gyakran adnak hozzá diót, gyümölcsdarabokat, fahéjat és így tovább. A sajttorták leggyakrabban krémtöltelékkel készülnek. Ettől még finomabb és lágyabb lesz az ízük.
 5. Leveles tészta.A leveles tésztás süteményeket általában megrendelésre készítik, mivel elég nehéz saját magunk elkészíteni. A réteges sütemények közös jellemzője a tészta felszívására használt krém. Itt szabadjára engedheti a fantáziáját.

Hogyan válasszunk cukrász vagy stúdiót?

Szakértőink összegyűjtöttek néhány tippet, hogy mire figyeljen, amikor találkozik egy cukrász szakáccsal. Itt vannak az alapvetőek:

Az összes beszámoló stilisztikája. Ennek a fontos trükknek a figyelése megmenti Önt attól, hogy néhány gátlástalan cukrász átverje. Általában minden igazi cukrásznak megvan a saját stílusa. Ez mindenre vonatkozik: a fotókra, az előbeállításokra és a Photoshop-feldolgozásra, bizonyos ételekre, amelyeket a cukrász állandóan használ a fotózáshoz, a háttérre és így tovább. Ha a cukrász csaló, és egyszerűen csak más cukrászok honlapjáról lopott képeket, akkor a különböző közösségi hálózatokon való keresés után észrevehetővé válik. A csalók általában nem sok mindenre emlékeznek arról, hogy hol és mit tettek fel, ami azt jelenti, hogy nem ugyanazokat az információkat adják meg a különböző közösségi oldalakon. Egy igazi cukrászdánál mind a honlapot, mind a közösségi médiát ugyanabban a stílusban tartják fenn, és minden megjelenített fotó nagyjából ugyanolyan. Általánosságban elmondható, hogy minél több szakmai fotóval és különböző munkával rendelkezik egy cukrász, annál keresettebb.

A szakértők azt javasolják, hogy ne csak a cukrászmester hivatalos honlapján, hanem más népszerű forrásokban is nézze meg az értékeléseket. Akkor biztos lehet benne, hogy a weboldalon található vélemények nem megrendelésre készültek. Ezenkívül, ha vannak rossz vélemények, az oldal mindig eltávolítható egy moderátor által. De nehéz nyomon követni az interneten található összes forrást. A legideálisabb, ha olyan cukrászt találsz, aki tudja, mit csinál. Itt biztosan tudja, hogy ezek a termékek eredetiek.

Vegye figyelembe, hogy a cukrász milyen figyelmesen hallgatja meg a kívánságait. Vannak olyan szakemberek, akik valóban egyedülálló tehetséggel rendelkeznek a sütemények létrehozásához, de nem hallgatnak az ügyfélre. Lehet, hogy a végén valami teljesen más lesz, mint amire számítottál. Ezért már az első találkozáskor fontos, hogy megállapítsuk, mennyire érti Önt a cukrász.

Ismerje meg, hogy a cukrász milyen termékeket használ a süteményei elkészítéséhez,sütés és így tovább. Vannak, akik a mezőgazdasági termékeket részesítik előnyben, és közvetlenül a gazdáktól rendelik meg őket. Ez különösen igaz az allergiások számára. Ha az Ön teste hajlamos bármilyen reakcióra, akkor jobb, ha előre megismeri a cukrászda által kínált minden egyes töltelék összetételét. Egy jó cukrászda honlapján mindig nagyjából világos, hogy mit csinál a termékei. De ha nem talál leírást, az nem mindig jelenti azt, hogy a cukrász rossz. Az oldal véglegesítése folyamatban lehet, ezért érdeklődjön az ügyvezetőnél az adott sütemény jellemzőiről.

Olvasson tovább  6 legjobb oszét pite cégek Moszkvában

A portfólió mellett érdemes konkrétan a tapasztalatokra is rákérdezni. Néha ez még fontosabb, mint a weboldalon található összes képzési tanúsítvány. Ha például esküvői tortát szeretne rendelni, fontos, hogy a cukrászda az adott típusú tortát készítse. Ha a weboldalán 2 képet mutat az általa gyártott elegáns esküvői tortákról, az nem jelenti azt, hogy elegendő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy az Ön ünnepét különlegessé tegye.

Egyes cukrászdáka tömések ingyenes kóstolása. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy kipróbáljuk a különböző töltelékeket, és megnézzük, hogy a kéreg száraz-e vagy sem.

Tanulmányozza részletesen a cukrászda által kínált teljes választékot. Általában sokkal több terméket tudnak készíteni, mint a fő specialitásuk. Így például ugyanaz a cukrászda több mint 100 fajta süteményt és cupcake-et készíthet, de fő szakterülete lehet az esküvői torták és a sajttorták. oktatás 1 A cukrászda a sütemények és a sütemények több mint 100 fajtáját készítheti.

Ha a cukrásznak van közösségi hálózata, vizsgálja meg az állatok után. Ez csak azok számára fontos, akik allergiásak az állatokra. A cukrászok gyakran közvetlenül otthon szerveznek mini termelést. Következésképpen, ha otthon vannak állatok, és allergiás vagy rájuk – nemcsak finom süteményt kaphat, hanem nemkívánatos reakciókat is. oktatás 1 Az állatokat nem szabad elkapni. Természetesen a legtöbbször a gyártásuk védett, és a cukrászok higiénikus körülmények között főznek. Ha azonban arra készül, hogy először rendeljen egy cukrászmestertől, nem biztos, hogy kockáztatni akar, különösen, ha fontos eseményre készül.

Ismerje meg az időzítés részleteit.A szokásos születésnapi torták esetében ez nem sokat számít, de ha esküvői tortát szeretne rendelni, ajánlatos, hogy az esküvő napján készüljön, és hogy friss legyen. Kérdezze meg a cukrászt, hogy van-e és hány megrendelése a randevúra.

Ha önszállítással rendelt tortát, mindenképpen érdeklődjön a torta rendezvényre történő szállításának megfelelő módjáról és feltételeiről. De ha a cukrászdától rendelheti meg a szállítást, akkor jobb, ha külön fizet és gondoskodik róla. Akkor 100% -ig biztos lehet benne, hogy a torta a bankett helyére olyan szakemberek lesznek, akik már többször megtették.

Hogy megértse, a cukrászda képes-e teljesíteni az Ön kívánságait,Készítsen egy képet a termékekről, amelyeket már szeretne találkozni vele. Ha egy tortát bonyolult színvilággal vagy akvarell kompozícióval szeretne díszíteni, kérdezze meg, hogy a tortakészítő képes lesz-e megvalósítani az Ön különleges elképzelését.

Ha úgy dönt, hogy virággal díszíti a tortáját, és az ár “harapós”, ne siessen azt gondolni, hogy a cukrász megpróbál készpénzre váltani. Éppen ellenkezőleg, a kiváló minőségű dekorációk sokba kerülnek, és megéri a kiadást. A díszítés a torta leglátványosabb része, és ha a cukrász csak minőségi díszítéseket használ, az a professzionalizmusát mutatja.

Ha ezeket a tippeket használja, nem lesz gondja, hogy méltó cukrászmestert találjon az ünnepségre. Itt is kiválaszthatja a 7 legjobb cukrászdát Szentpéterváron, ahol finom és luxus tortát rendelhet. Az ügyfelek véleménye szerint minden stúdió vonzza a látogatókat a hangulatosságával, valamint a sütemények minőségével.

Anna Krasovszkaja cukrászda

Értékelés: 5.0

Anna Krasovszkaja cukrászdája

atisserie

Anna Krasovskaya desszerteket készít házhozszállítással. Andersen Fa háromhavonta új desszertkollekciókkal örvendezteti meg rajongóit. Angol kézművességgel dolgozik a tortákkal, ami gyönyörű 3D-s, többszintes tortákat eredményez. Olyan hatásosan ötvözte a cukrászművészetet a divatirányzatokkal, hogy még a sztárokat is megragadta. Antonio Banderas például el volt ragadtatva az alkotásaitól.

Anna saját kis kávézójában megkóstolhatja Anna süteményeit és egyéb süteményeit. A pékség honlapján példákat láthat a munkájukról. Ez lehetővé teszi a nyomtatás és a kivitelezés minőségének értékelését. Általában ott kezdődik a cukrászdája iránti szeretete. Itt a süteményeket a Le Cordon Bleu nemzetközi iskola sikeres végzős szakemberétől kapja. A vásárlók azt vallják, hogy ha egyszer megkóstolták a desszertjeit, mindig visszajönnek még többért. Anna süteményei gasztronómiai mennyországnak számítanak, ezért a mi listánkon előkelő helyen szerepelnek.

Tortoevsky Genius

Értékelés: 4.9

Genius Tortoevsky

Ez a cukrász minden ízlésnek megfelelő tortákat kínál: esküvői torták, torták gyerekzsúrokra, baba nemi azonosításra, céges torták, születésnapi torták, torták gyerek születésnapra, torták gyerek születésnapra, torták gyerek születésnapra, torták gyerek születésnapra, torták… A stúdió 2011 óta süt süteményeket az ügyfelei számára, és azóta sikerült a legjobb módon bizonyítania magát. A stúdió süteményei a legjobbak a szépség és a frissesség tekintetében, és a rendelés során egy kellemes vezetővel való beszélgetés csak növeli az élményt.

A Genius Tortoevsky-nél a tortát meglehetősen kedvező áron, mindössze 250 rubelért szállítják. A stúdió gyakran ajándékot ad az ügyfeleknek, például egy hideg szökőkutat, ha tortát rendelnek. Egy tapasztalt vásárló megjegyzéséből: “Köszönöm a legszebb tortát a bátyám esküvőjén. Rengeteg süteményt kóstoltak sok helyről – ők választották ki a. De megálltunk a legfinomabb feltéteknél. Kifogástalan kivitelezés, mit is mondhatnék!”. A legfontosabb, hogy ebben a stúdióban minden süteményt időben szállítanak. Magas szintű pontosságáért és ízletes termékeiért a legjobb rangsorunkba került.

Olvasson tovább  Top 10 kozmetológiai klinika Moszkvában

Andersen Fa
ique

Értékelés: 4.8

Andersen Fa</div><p>ique” src=”/wp-content/uploads/2023/05/21816666196501-767-.jpg” height=”400″ title=”Andersen Fa<br />ique”></p><p>termék/torta-106/</p><p>Különböző kategóriájú sütemények készülnek itt – az édes miniatűröktől a magasra emelkedő grandiózus termékekig. A cukrászok csapata 1-5 napot vesz igénybe a megrendelések teljesítéséhez. Minden torta összetételét gondosan mérlegelik, mivel egyesek a könnyű joghurt-gyümölcs mousse-t, míg mások a súlytalan bajor vagy csokoládékrémet kedvelik, és néhányan kizárólag gazdag krémes betéteket választanak. oktatás 1 A sütemény összetételét gondosan mérlegelik. Bármelyiket is választja, elégedett lesz az eredménnyel.</p><p>Az Andersen Fa cukrászai<br />A(z) Troika gluténmentes diétát tart. A helyi sütemények sosem ízletesek. A katalógusban különböző termékeket talál: ünnepi, céges, születésnapi, gyermek- vagy esküvői ajándéktárgyakat. Ha Ön is úgy dönt, hogy az ünnepi asztalra cupcake-et tesz, itt megtalálja a legelegánsabb mintákat. Az ügyfelek szerint a legmerészebb elképzeléseket is valóra tudják váltani. Egy tapasztalt vásárló megjegyzései: “Soha nem ettem még ennél finomabb süteményt. Egyszerűen gyönyörű és őrülten finom. A minőség elsőrangú. Minden süteménybe egy darabka lélek kerül. A cukrászda a vásárlók elsöprően pozitív visszajelzései miatt került fel a toplistára.</p><h3>Troika</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Három

Ez a márka már régóta Szentpétervár egyik fénypontja. A gyártást 1978-ban indították el, és azóta a különböző városok vásárlói nagyra értékelik termékeit. Évek óta készülnek itt sütemények, édességek és desszertek. A pékséget mindenekelőtt a biotermelés miatt értékelik. Például a különböző feltétekhez szükséges tejszín egyenesen a városhoz közeli farmról származik.

A cukrászda a Zvenigorodskaya metróállomás közelében található. Ha egy finom krémtortát vagy kedvenc hangyatortáját szeretné élvezni – jó helyen jár. A gyártó egyik legnépszerűbb süteménye a Három hangya piskóta. A krémtorta finom íze a tejszínnel és a mákkal kombinált krémtortának köszönhetően a cukrászdák rajongói újra és újra megrendelik. Egy tapasztalt vásárló megjegyzéseiből: “Régóta rajonganak a cukrászdáért, mert mindig van valami utánozhatatlanul szép. Ezúttal is kellemes meglepetés várt ránk: szokatlan szilveszteri minitorták és szilveszteri muffinok. Nagyszerű dekoráció az ünnepi asztalra. A Troika termékkínálatának folyamatos frissítése miatt került fel a legjobbak listájára.

Cakeburg cukrászda

Értékelés: 4.6

Kakeburg cukrászda

A cukrászdát Victoria Shupik alapította. Csapatuk szomjasan áll hozzá a mesterműves sütemények elkészítéséhez. Itt csak természetes termékeket használnak az édességek készítéséhez. A Cakeburg egy kis házon belüli gyártásban süteményeket, cupcake-eket és egyéb desszerteket készít. Ha szeretne megkóstolni egy adag desszertet vagy más édességet magában a cukrászdában, akkor az Udelnaja metróállomás közelében találja.

Azok, akik egy nap alatt luxus tortát szeretnének, a következők közül választhatnak: túró, kombinált, formázott vagy tejszínhab, méz, piskóta vagy joghurt. Ők is gyönyörű tortákat készítenek fotóval, de az elkészítésük hosszabb időt vesz igénybe. A házhozszállítás maximális költsége 500 rubel. A legtöbb vásárló nagyon elismerően nyilatkozik a helyi süteményekről. Egy tapasztalt Yandex vásárló kommentárja.Piac: “Torta rendelése második alkalommal) Mindkét évfordulóra. Nagyszerű sütemények”. Szakértőink észrevették a cukrászda másik szép bónuszát is – a sürgős megrendeléseket itt további díjak nélkül teljesítik. Ezért kapta a mi értékelésünkben.

Tarta

Értékelés: 4.5

Tarta

A hely cukrászmestere, Ruszlan Ljutov sokáig Németországban élt, és az ország legrégebbi cukrászdájában dolgozott. Munkáiban mindig egyensúlyt teremt a tökéletes ízlés és a páratlan szépség között. Ruslan fényes piskótákat, habos tortákat, gyermek- és esküvői tortákat készít. Desszertjei is kellemesen meglepik a látogatókat kiegyensúlyozott ízzel – egyetlen termék sem nevezhető luscious vagy kis mennyiségű édesítőszerrel. A feltéteket külön megemlítjük. Az egyik legnépszerűbb a szokatlan levendulás mousse volt (áfonyakompótból és Joconde Nutella piskótából készült).

A sütemények mindig szeretettel és gondossággal készülnek, így a vásárlók mindig boldogok. Maga a cukrászda a Vasideostrovskaya metró közelében található. Van parkoló. Kényelmes, ezért az emberek gyakran jönnek ide csoportosan ebédelni. Nyáron a cukrászda különleges nyári menüvel kedveskedik a látogatóknak. Frissítő italok és finom sütemények – csak amire szüksége van egy hangulatos nyári estéhez. A mi értékelésünkben a “Tarta” kapta az ár-érték arányt.

Értékelés: 4.4

A SweetMarin pékség 2010-ben lépett a piacra, és a termékalkotás során rendkívüli kreativitásával szerzett hírnevet. Itt bármilyen nehézségű, csodálatos vállalati tortákat, valamint gyermek tortákat, február 23-i és március 8-i ünnepekre szánt tortákat és természetesen születésnapokra sütnek. A stúdió díszítői művészeti oktatásban részesülnek, így a sütemények igazi remekművek. Az előállítás során nem használnak margarint vagy növényi tejszínt.

A stúdiónak számos pozitív véleménye van. Egy tapasztalt vásárló megjegyzéseiből: “Nem rossz hely, szépen berendezett. Őrülten elégedett a krém és a tészta minőségével. Nem a gyomrodban marad, hanem elolvad a nyelveden. A cukrászda különlegessége, hogy ingyenesen kipróbálható hat különböző feltét: tejföl, erdei bogyós gyümölcsök, csokoládé málnával és mások. A stúdiónak saját logisztikai szolgáltatása is van, így a sütemények szállítása mindig időben történik. A “SweetMarin” cukrászdák mindig vállalnak bármilyen megrendelést, még a nagyon nagy súlyú sütemények esetében is. Az átgondolt működés és az ügyfelek kényelme miatt a stúdió a mi értékelésünkben a következő jellemzőkkel bír.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: