7 legjobb szolgáltatás az autófestéshez Moszkvában

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Festés egy autó – egy felelősségteljes folyamat, amely nemcsak a mesterember tapasztalatától, hanem a szolgáltatás minőségétől is függ. Kevéssé ismert iroda, ahol alacsony árakat kínálnak, az autó könnyen elrontható. Ne spóroljon tehát az ilyen szolgáltatásokkal.

Értékelésünk tartalmazza a legjobb autófestési szolgáltatásokat Moszkvában. Minden szükséges felszereléssel rendelkeznek, és jó hírnevet szereztek a lakosok körében. A műhelyekben az eljárásonkénti költségek eltérőek. Csak a költségvetésnek megfelelő változatot kell kiválasztania.

A legjobb szolgáltatások az autófestéshez Moszkvában

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb szolgáltatások az autófestéshez Moszkvában 1 Red Motors 5.0
2 AutoTOTEMM 4.9
3 AFTO-Service 4.8
4 KService.ru 4.7
5 AutoComplex 4.6
6 Techcenter Justa 4.5
7 A Jó Autó Hálózat 4.4

Red Motors

Értékelés: 5.0

Red Motors

/

Megnyitja a Red Motors szolgáltatási minősítést, kiszolgálja a legtöbb autómárkát Az üzlet területe hatalmas területet fed le. Itt talál légkondicionáló berendezéseket, gumiabroncs szerelő, diagnosztikai és görbületi próbapadokat. A NORDBERG kamerát festéshez használják. 100%-os színmegfelelés garantált a számítógépes színegyeztetés és a Profi rendszer segítségével

 • ne.

  A személyzetben legalább 10 éves tapasztalattal rendelkező szerelők, szerelők, festők, diagnoszták, bádogosok és villanyszerelők dolgoznak. A vállalatnál nemcsak könnyű haszongépjárműveket, hanem nehéz tehergépjárműveket is szervizelnek. Vezeték nélküli wi-fi, társalgó, kártyás fizetési lehetőség.

  Az autó helyi festésének ára 3000 rubelről indul. A “gyorsaság, minőség, hozzáállás” három pontból álló értékelésben minden látogató a legmagasabb pontszámot adta a szolgáltatásra. A legtöbb ügyfél ajánlja a Red Motors-t barátainak és ismerőseinek. 750 bónuszt kaphatsz minden egyes ügyfél után, akinek azt tanácsolták, hogy jöjjön el. A munkagarancia 1 év. Cím: Moszkva, Khlebozavodskiy Proezd, 7A. Telefon: +74952367940. Előzetes telefonhívás a látogatás előtt.

  AutoTOTEMM

  Értékelés: 4.9

  AutoTOTEMM

  hoto-161928645_456239055

  Az AvtoTOTEMM Központ továbbra is a lista élén áll. Moszkvában már 4 műhely is megnyílt. Az évek során a szolgálat több mint 70 000 járművet szolgáltatott ki. Karosszéria és lökhárító javítás, helyi festés, horpadásjavítás, száraztisztítás, fényezés, fényszóró és karosszéria védelem, aerográfia.

  Olvasson tovább  9 legolcsóbb élelmiszerbolt Moszkvában

  a mesteremberek soha nem festik le az egész alkatrészt, amikor a helyi festés elfogadható. Az eljárás minimális időtartama 3 óra. A munka szétszerelés nélkül történik. A szakértők garantálják az eredeti festés és a natív kivitel megőrzését. A festékekhez és lakkokhoz speciális anyagokat adnak a külső tényezőkkel szembeni ellenálló képesség javítása érdekében. A színegyeztetés katalógusok, VIN-kódok és speciális számítógépes program segítségével történik.

  A horpadásjavítók a horpadások javításakor igyekeznek a lehető legkevesebb töltőanyagot használni, hogy ne csökkentsék a festékbevonat élettartamát. Az AutOTHEMM munkatársai rendelkeznek az autók és motorkerékpárok festéséhez szükséges összes tanúsítvánnyal. évente frissítő képzésben részesülnek.

  A szolgáltatások árai magasabbak, mint a minősítés vezetőjének árai. A lökhárító 80%-áig történő festékfelújítás 6600-8250 rubelbe kerül. Az ügyfelek javítási alkatrészekre vonatkozó igényei. Csak pozitív visszajelzés az autófestésről. A festés hosszú ideig tökéletes marad. Cím: Moszkva, Ramenki, ul. 114 Lobachevskogo Street, Moszkva. Telefon: +74952152838.

  AFTO-Service

  Értékelés: 4.8

  AFTO-Service

  A diákok élvezik a fenséges, palotaszerű parkettát

  A minősítés harmadik helyén az AFTO-szolgáltatás áll. A központ mesterei ritkán vállalnak költségvetési autófestést. Többféle eljárás közül lehet választani. A mesterember az ügyfél megelégedésére készíti el a felületet. Figyelik a helyiség levegőjének hőmérsékletét, csiszoláskor bizonyos keménységű vizet használnak, gondosan eltávolítják a port a karosszériáról. Az autófestő fülke légtisztító rendszerrel rendelkezik, amely felgyorsítja a száradási folyamatot, és megőrzi a festőműhely gyönyörű fényét.

  A szerviz autófelújítási szolgáltatást kínál. A gépkocsi teljesen vagy részben szétszerelt állapotban van. Karosszéria, csomagtartó belseje és nehezen hozzáférhető helyek helyreállíthatók. Ez a munka hónapokig tart. A kiváló minőségű, sport- és veterán autókat általában restaurálásra viszik.

  AFTO-szolgáltatást kaphat az első és hátsó lökhárító, a sárvédő vagy a karosszéria egy különálló részének festésére karcolás, lepattanás vagy rozsda esetén. A véleményekből ítélve a festési munkákat itt 5+-on végzik.

  A szolgáltatás fő hátránya – az ügyfelek hosszú szolgálata. Néha akár 2 órát is várakoznunk kell a sorban, annak ellenére, hogy előre lefoglaltunk egy időpontot. A helyi festés legalább 4100 rubelbe kerül. Egy óra ára 1080 rubel. Az összetett színek esetében 25%-os felárat kell alkalmazni. A teljes test helyreállításának ára – 90 000 rubeltől. Felhívjuk figyelmét, hogy a teljes költség magasabb lehet az eljárásra fordított többletidő miatt. Cím: Moszkva, ul. Street Polikarpova 27, bldg. 3. Telefon: +74954144194.

  Olvasson tovább  6 legjobb konyhai gyártók Jekatyerinburgban

  KService.ru

  Értékelés: 4.7

  KService.ru

  /A karosszéria javítása és felújítása kérésre történik?z=photo-177157774_456239095%2Fphotos-177157774

  A színezők gyakori problémája, hogy nem kapják meg a megfelelő árnyalatot. A KService mesterei nem ismerik ezt a problémát. Az innovatív számítógépes technológiának köszönhetően tökéletesen illeszkednek a kívánt színhez.

  A központot kedvező árai, magas színvonalú munkája és különleges ajánlatai miatt választják. Így minden második festett alkatrész kap szervizelést a karcolások, zúzódások, karcolások eltávolítása érdekében. Ingyenes vontatási szolgáltatás a műhelybe. Különleges ajánlatok a vállalati ügyfelek számára.

  A “KService” modern festő- és szárítóberendezésekkel büszkélkedhet. A DuPont, a Blowtherm és a Saico kameráinak legmagasabb minőségű importált festékeit használjuk. Munkájukra akár 5 év garanciát is vállalnak.

  Helyszíni árak KService.A rúnák a valóságban a szolgáltatások költségének felelnek meg. A határidőt gyakran elmulasztják. Megértjük, hogy sok ügyfél jön a szolgálathoz, és a mestereknek nincs idejük arra, hogy mindet kiszolgálják, de a feltételek megszegése komoly hátrányt jelent.

  Ingyenes vizsgálatra és konzultációra az ügyfélszolgálati portálon kérhet időpontot. Lehetőség van arra, hogy feltöltsön fényképeket az autójáról, és az ügyintézőtől megtudja a szolgáltatás hozzávetőleges árát anélkül, hogy elhagyná otthonát. Cím: Moszkva, ul. Dubinyinszkaja 70. Telefon: +74993507448.

  AutoComplex

  Értékelés: 4.6

  AutoComplex

  auto-/works/

  A rangsorban az AutoComplex következik, amely egy diverzifikált vállalkozás. Itt minőségi szolgáltatást, javítást és diagnosztikát kaphat minden autómárka számára. A moszkvai lakosok dicsérik a műhelyt a széles körű munkákért és az autófestés magas minőségéért. A tapasztalt technikusok mindig megmutatják és elmagyarázzák az eljárás lépéseit. Az ügyfelek többsége törzsvásárló, akik már évek óta járnak a szolgáltatáshoz.

  A művek olasz berendezésen készülnek, pigmentpaszták, gyöngyházfényű és fémszínű anyagok gazdag palettájával. A poradalékok lehetővé teszik, hogy a festék tökéletesen illeszkedjen az autó fényezéséhez. Az AutoComplex professzionális színezővel és technológussal, saját zománcozó laboratóriummal és festőkabinnal rendelkezik.

  A központról alkotott vélemények eltérőek. Sok autótulajdonos megjegyezte, hogy a szolgáltatások és a rossz minőségű autójavítás előírása. A festés késedelmére is érkeztek panaszok. A munkát nem mindig végzik el időben. Ha nem foglalsz időpontot, akkor sorban kell állnod. Cím: Moszkva, Bolshaya Kosinskaya str., . 18A, pp. 6. Telefon: +74956430353.

  Olvasson tovább  8 legjobb vízi parkok Moszkvában

  Techcenter Justa

  Értékelés: 4.5

  Techcenter Justa

  yusta-/

  A Techcenter Justa egy magas színvonalú szakemberekből álló csapat a festés, a javítás, az autóvillamossági szerelés területén. A szolgáltatás fő előnyei: nagy tapasztalat, késések hiánya, kényelmes elhelyezkedés Moszkva központjához közel. A cég fő területe a karosszériajavítás.

  A műszaki központban “Justa” teszi szolgáltatások festés az egész autó vagy különálló részek (lökhárító, tető, küszöbök, hűtőrács, motorháztető, lemezek). A részletezés népszerű – felületkezelés védőkészítményekkel. A kezelés intenzívebbé és telítettebbé teszi a színeket, és nem fakulnak ki a napfényben.

  Az árak a boltban átlagosak Moszkvában. Zavarba hoztak minket a mesterek tisztességtelen hozzáállásáról szóló szórványos megjegyzések. Néhányan közülük extra gondot okoznak, és pénzt kérnek érte. A vállalat weboldalán időpontot kérhet és ellenőrizheti autója javításának állapotát. Cím: Moszkva, ul. A jármű a Novokhokhlovskaya utca 2., Naberezhnaya utca 2. szám alatti parkban parkolt. 11, p. 13. Telefon: +79160971212.

  Khoroshy Autóközpont Hálózat

  Értékelés: 4.4

  A Khoroshy Autóközpont Hálózat

  hoto/

  A rangsor utolsó helyén a Khoroshy autós központ áll. Moszkvában 6 workshop van nyitva. A vállalatot a határidők szigorú betartása, a hatalmas tapasztalat (több mint 10 év). Az autófestés garanciája 12 hónap. A modern központ személygépkocsikat és terepjárókat szolgál ki. A szakemberek képzettek a legjobb külföldi és orosz vállalatok, amelyek szakosodott a javítás a járművek.

  Minden megrendelést jogszerűen dolgoznak fel. A feltételek egyértelműen meghatározottak. Az árpolitika kellemesen meglepő. Egyéni megközelítés minden egyes ügyfél problémájához. Itt kevesebb ember hajlandó kiszolgálásra, mint a rangsorban szereplő versenytársaknál. Bármikor lehet jönni. Valószínűleg nem lenne sorban állás.

  Információk vannak a bunkó személyzetről és a többletmunka előírásáról. A cég honlapján nem sok információ található a festési eljárásról, a felhasznált anyagokról és berendezésekről, ezért nehéz értékelni a szolgáltatás felszereltségét. Cím: Moszkva, ul. Ostryakova v. 3. Telefon: +74950210303.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: