7 legjobb területek élni és vásárolni lakást Ufában

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultálnia kell egy szakértővel.

Gyakran sok ingatlanügynök megszépíti a valóságot a gyors eladás érdekében. Aztán a lakásvásárlás után az ingatlantulajdonosok csalódnak… Annak érdekében, hogy elkerülje ezeket a helyzeteket, alaposan tanulmányoznia és elemeznie kell Ufa környékét. Nincs ideális: mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai, és kizárólag a saját képességei és preferenciái alapján kell döntenie.

Ufa legjobb helyeinek értékelése Ufa városában

Jelölés Helyszín Név Értékelés
Ufa legjobb lakónegyedeinek minősítése 1 Dyomsky 5.0
2 Kirovsky 4.9
3 Oktyabrsky 4.8
4 Leninszkij 4.7
5 Szovjet 4.6
6 Ordzhonikidze 4.5
7 Kalininsky 4.4
4342341.jpg

Akonev66, CC BY-SA 4.0, a Wikimedia Commonson keresztül

Dyomsky

Értékelés: 5.0

A környezeti feltételek szempontjából valószínűleg a legkörnyezetbarátabb. Vannak magánházak és lakóházak. Demsky jól parkosított, meglehetősen csendes és jól karbantartott. Tagadhatatlan előny – ipari övezetek teljes hiánya. A környéken minden megtalálható, ami a modern élethez szükséges: élelmiszerpiacok, üzletek, kereskedelmi területek, gyógyszertárak, kórházak, magánklinikák, iskolák és óvodák.

Ez egy biztonságos hely, a szülők nyugodtan kiengedhetik gyermekeiket az udvarra. A vállalat-fejlesztő cégtől származó lakások ára 45-53 ezer forint között változik. RUB. négyzetméterenként. A másodlagos lakások átlagára 47 ezer euró. rubel per négyzetméter. . Meg kell jegyezni, hogy ez a “hálószoba” kerület távol van Ufa központjától, de jó közlekedési infrastruktúrával rendelkezik. Minden tömegközlekedési kapcsolat a város bármely részébe biztosított. A tömegközlekedés minden formában elérhető: taxik, trolibuszok és buszok.

Kirovsky

Értékelés: 4.9

Ez Ufa történelmi és modern területe is. A lakóépületek fejlesztése már a 70-es években elkezdődött, de az építkezés ma is folytatódik. Vannak híres kulturális emlékek, egy nagy vendégház, egy színház és még sok minden más. A terület a nagy egyetemekről és a köztársasági minisztériumról ismert. Városi tájkép megfelelő szinten – kertek és parkok, terek és sugárutak. Közel a szórakozási lehetőségekhez, a városi piachoz, szupermarketekhez, poliklinikákhoz, iskolákhoz és óvodákhoz.

Olvasson tovább  A 14 legjobb vízipipás bolt Szentpéterváron

Itt találhatók a legnagyobb cégek irodái, ezért ezt a kerületet építészeti szempontból Ufa üzleti központjának tekintik. A területet magas építésű lakótömbök – Hruscsov-házak, 9 emeletes panelházak és prémium kategóriás komplexumok uralják. Hagyományosan a legmagasabb árakat éppen Kirovszkban rögzítik az elit hajlam miatt, a másodlagos ingatlanok négyzetméterének ára 56,1 ezer forint. RUB, és a ház ára az építtetőtől – 63 thou. RUB. négyzetkilométerenként. mérő.

Oktyabrsky

Értékelés: 4.8

Fiatalabb környék gyönyörű városi tájjal. A szociális szféra jól fejlett itt – sok iskola, óvodai intézmény és gimnázium. Minden infrastruktúra gyalogosan elérhető: gyógyszertárak, nagy bevásárlóközpontok, áruházak, városi piac. Oktyabrszkij híres az Állami Cirkuszszínházról, az Iszkra mozi központról és a Sportpalotáról, amely a közelmúltig jégcsarnok volt. Szép ajándék az oktyabrszkijiaknak a Mukhtar utcai közkert. Az 50 Let Pobedy blokk kényelmes rekreációs és sportterületekkel, valamint játszóterekkel rendelkezik a gyermekek számára.

Három kórház, több rendelőintézet, egy szülészeti kórház és egy mentőállomás működik. Az útpálya kiépült, a forgalom nem áll meg éjjel-nappal. Az autópályán csúcsidőben rendszeresen torlódások vannak. Az autópályák közelében élők állandó stressznek, zajnak és pornak vannak kitéve az ablakok alatt, végtelen forgalomnak és szennyezett levegőnek. A kerület tömegközlekedési hálózattal rendelkezik, amely az egész Ufa területét megközelíthetővé teszi. Oktyabrszkij városában az átlagos lakásár 54 000 euró. RUB. négyzetméterenként. mérő.

Leninsky

Értékelés: 4.7

A város legrégebbi része sok műemlékkel. Általában eléggé környezetbarátnak tekinthető, mivel eléggé zöld és távol van a káros iparágaktól. Sok lakás van mind a magánszektorban, mind pedig néhány új építésű másodlagos lakás. A kerület nagy kiterjedésű, és a Belaja folyó osztja ketté, különböző részei a városközpontban és azon kívül helyezkednek el. Ettől függően változik az infrastruktúra mutatója. De a legtöbbször nem rossz; vannak különböző oktatási intézmények, kórházak, klinikák, gyógyszertárak és hipermarketek.

Olvasson tovább  8 legjobb ingatlanügynökségek Jekatyerinburg városában

A Leninsky jól ismert jó közlekedési kapcsolatáról, így bárhonnan könnyen eljuthat a városközpontba. A közlekedés megközelíthetősége minden tömegközlekedési eszközzel biztosított: buszok, trolibuszok, vonaltaxik, elektromos vonatok. Az ingatlanárak azonban itt elég magasak, négyzetméterenként. Egy méternyi másodlagos lakás ára 54.3 ths. rubel., Fejlesztő ára az ingatlan tartományban 53k és. 3 ezer RUR. négyzetméterenként. .

Szovjetszkij

Értékelés: 4.6

A város központi részén található, két főútvonal fut rajta keresztül. Szovjetszkijt Baskíria legsűrűbben lakott kerületének tartják, de ennek ellenére az életminőség magas. Óvodák, oktatási intézmények, klinikák és üzletek sétatávolságra vannak. A kulturális és társadalmi tevékenység szempontjából Szovjetszkijben pezseg az élet: minden évben új pihenőparkok, terek és sikátorok nyílnak, és a régieket is újjáépítik.

Sovetskiy abszolút minden típusú tömegközlekedéssel rendelkezik, hátránya a sűrűn lakott lakosság miatt zajos központi utca és a nagyszámú autó okozta magas szintű légszennyezés. Az új építési objektumok folyamatosan megjelennek a területen, a másodlagos lakások jó lehetőségei vagy a fejlesztők vonzó ajánlatai megtalálhatók az ingatlanpiacon. Az árak hasonlóak a Leninszkij kerülethez.

Ordzhonikidzevsky

Értékelés: 4.5

Ipari terület a város északnyugati részén. A legtöbb lakos elégedett az életkörülményeivel és a személyes biztonságérzetével. Rengeteg infrastruktúra: szupermarketek, gyógyszertárak, kórházak, stadionok, főiskolák és oktatási intézmények. A környéken metróvonal halad keresztül, ami kényelmes a dolgozó emberek számára. Sok a másodlagos lakás, és vannak új épületek is, de nem olyan sok, mint Ufa más részein. Van egy ipari terület olajfinomítókkal és mérnöki cégekkel.

Ez a terület a környezet szempontjából hátrányos helyzetű, és a javulás még mindig csak folyamatban van. Az Ordzhonikidzevsky ingatlanárai meglehetősen elfogadhatóak, a fejlesztők által kínált lakások átlagára 49,4 thsd. rubel négyzetméterenként. mérő.

Kalininsky

Értékelés: 4.4

Ufa legnagyobb kerülete, amely több mikrokerületet foglal magában, mint például Inors, Shaksha és Csernikovka déli része. Két hivatalos strand van, valamint a gyorsvasútállomás Csernikovka-Osnovnaja. Kalininszkij Ufa legbiztonságosabb városrészei közé tartozik a helyi statisztikák szerint. A környezeti helyzetet átlagosnak értékelik, mivel az ipari övezetben. Egy második otthon átlagos költsége 43 000 m2 , ezért az ingatlanárak sokkal alacsonyabbak. rubel per négyzetméter. mérő.

Olvasson tovább  10 legjobb hostel Moszkva városában

A szociális infrastruktúra és a közlekedési megközelíthetőség rosszabb, Kalinyinszkij távol van Ufa központjától. Az oktatási intézmények és óvodák építése aktívan folyik, de a helyhiány problémája még mindig sürgős. A területen sétálóutcák, rekreációs területek és kerékpárutak találhatók. Minden udvaron játszóterek vannak a gyermekek számára.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: